ΕΡΩΤΑΣ & ΑΣΤΡΑ: Τα μυστικά των Πλανητών

Προκλητικά εσώρουχα, sexy εφαρμοστά ρούχα που αναδεικνύουν τα «δυνατά» μας σημεία, ευωδιαστές κρέμες σώματος και ονειρικά αρώματα, είναι δoλώματα που αποσκοπούν σε ένα και μόνο σκοπό. Το πολυπόθητο sex.

Είναι άραγε το αιωνίως ζητούμενο από όλους ; Υπερεκτιμημένο για μερικούς, η μοναδική απόλαυση για άλλους, αγγαρεία για κάποιους, ή απλά τρόπος αναπαραγωγής; Όποια και αν είναι η αντιμετώπιση του καθενός από εμάς για το πλέον συζητημένο θέμα όλων των εποχών, το Νο 1 στις μηχανές αναζήτησης, τη βάση για μια από τις πλέον επικερδείς επιχειρήσεις παγκοσμίως, η ουσία είναι μία. Να γίνεται σωστά η συνουσία.
Αναλογιστείτε πως διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις που υπάρχουν στον Πλανήτη και το σημαντικότερο είναι δωρεαν (ε καλά όχι πάντα). Χρειάζονται μόνο εσύ και άλλος ένας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η … φύση.

Για να δούμε λοιπόν, τι έχουν να πουν οι Πλανήτες πάνω σε αυτό το φλέγον ζήτημα. Η σεξουαλική αστρολογία έχει στόχο να αποκαλύψει πράγματα σχετικά με τη σεξουαλική μας συμπεριφορά, τις ερωτικές μας προτιμήσεις, τα όρια της σεξουαλικότητάς μας.
Ας δούμε αρχικά ποια είναι τα σημεία αυτά πάνω στο χάρτη μας που επηρεάζουν τη σεξουαλική μας ζωή και δίνουν τις ιδιαιτερότητές μας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον κάνουμε sex.

2-1068x1430ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
Ο Ωροσκόπος ως ένα από τα σημαντικότερα σημεία στο χάρτη μας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το σεξουαλικό παιχνίδι. Καταρχήν έχει να κάνει με το φυσικό μας παρουσιαστικό, το οποίο είναι η πρώτη εντύπωση. Στη συνέχεια, ανάλογα με τους πλανήτες που μπορεί να είναι τοποθετημένοι σε αυτόν, μπορεί να δούμε για ποιο λόγο μερικοί άνθρωποι προσελκύουν τους άλλους ως μαγνήτης.

ΑΡΗΣ
Η λίμπιντο, η σεξουαλική μας ενεργητικότητα και δύναμη, ο τρόπος με τον οποίο προκαλούμε και προκαλούμαστε σεξουαλικά, η πρωτοβουλία και η αποφασιστικότητα, επηρεάζονται από τον Άρη. Σε ένα αντρικό ωροσκόπιο, κοιτώντας τον Άρη, μπορούμε να πάρουμε μια πολύ καλή ιδέα, για το τι εραστής είναι.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Πιθανόν δεν έχει ορισθεί τυχαία να κυβερνά ένα από τα πλέον σεξουαλικά ζώδια, το Σκορπιό. Αν και η επίδρασή του στην σεξουαλικότητά μας είναι κάπως ασαφής, όταν δημιουργεί όψεις με την Αφροδίτη, τον Άρη, αλλά και τον ωροσκόπο, δηλώνει σεξουαλική δύναμη και προσθέτει ένταση στις σεξουαλικές σχέσεις.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Η Αφροδίτη δηλώνει τον τρόπο με τον οποίο ένα πρόσωπο σχετίζεται με το αντίθετο φύλο. Η Αφροδίτη ενσωματώνει την ομορφιά, την έλξη, τον μαγνητισμό, αλλά και την αυτοπεποίθηση των γυναικών. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, βοηθάει να ανακαλύψουμε τι τύπος γυναίκα είναι και πως προσεγγίζει το αντίθετο φύλο.
Γενικά η συμβατότητα της Αφροδίτης και του Άρη σε μία συναστρία, είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε για να δούμε κατά πόσο ταιριάζουν σεξουαλικά, τις επιθυμίες, τα γούστα τους και την ικανοποίηση.

ΣΕΛΗΝΗ
Η Σελήνη φανερώνει τα αισθήματα και προωθεί την εσωτερική ενέργεια η οποία μας σπρώχνει στη ζωή. Δείχνει τον τρόπο με τον οποίον αντιδρούμε συναισθηματικά και ενστικτωδώς. Η Σελήνη δεν έχει να κάνει με την σεξουαλική μας έκφραση. Δίνει όμως μία οπτική των συναισθηματικών μας παρορμήσεων που βρίσκουν τον δρόμο τους στη σεξουαλική συμπεριφορά.

ΕΡΩΣ
Το ζώδιο στο οποί βρίσκεται ο ΅Έρως, φανερώνει πράγματα σχετικά με τη σεξουαλική έκφραση. Επιπλέον εξηγεί τα σεξουαλικά μας κίνητρα, δηλώνει τον περιπαθή έρωτα, αλλά και τα πεδία στα οποία εκδηλώνουμε τη σεξουαλική ενέργεια.

στάσεις11

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

 

ΚΡΙΟΣ
Θερμόαιμος και απαιτητικός, δυνατός και σέξι, ο Κριός συνηθίζει να είναι αρχηγός στην κρεβατοκάμαρα, ακριβώς όπως και έξω απ΄ αυτήν. Με αυτή την νοοτροπία που έχει μπορεί να κυριαρχήσει στο σύμπαν, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Ο Κριός γνωρίζει ακριβώς που πρέπει να δημιουργήσει ρομαντική ατμόσφαιρα και που να κάνει πιο δραστικές κινήσεις. Αρχικά προσπαθεί να ανακαλύψει και να μοιραστεί τις βαθύτερες επιθυμίες σας, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Βέβαια αυτός πιθανότατα να είναι έτοιμος για ακόμη περισσότερα. Θα σας ξαπλώσει, θα γονατίσει μπροστά σας ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης εισχωρώντας και σπρώχνοντας δυναμικά, σύμφωνα με το ρυθμό της συντρόφου του. Ο Κριός λατρεύει όταν η ερωμένη του τον γδέρνει με τα νύχια της, και του δαγκώνει τΆ αυτιά, φωνάζοντας από έκσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι πολύ αισθησιακός και μπορεί εύκολα να υποταχθεί στις ιδιοτροπίες της ερωμένης του. Θα ξαπλώσει αναπαυτικά και θα της ζητήσει να του κάνει μασάζ στην πλάτη. Μετά με τη σειρά του, θα την ξαπλώσει και θα ασχοληθεί με τους ώμους, το στήθος και την κοιλιά της. Ο Ταύρος θα εισχωρήσει αργά εναλλάσσοντας την βαθιά αργή εισχώρηση με αυξανόμενη ταχύτητα. Δεν του αρέσει να είναι βιαστικός και να είστε σίγουροι πως οι κινήσεις του Ταύρου θα είναι αργές, απολαμβάνοντας κάθε κίνηση.
Από τη στιγμή που θα νιώσει εμπιστοσύνη για τον εαυτό του θα τα δώσει όλα στην ερωτική πράξη, καθώς δεν είναι καθόλου αρχάριος στην τέχνη της αποπλάνησης. Ξέρει πώς να ευχαριστήσει και το σώμα της συντρόφου του είναι γιΆ αυτόν μια ατελείωτη εξερεύνηση των ευαίσθητων σημείων της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι ένας ευχάριστος εραστής που του αρέσουν τα πειράγματα και τα παιχνίδια. Η καλύτερη σεξουαλική στάση γι αυτόν, είναι όταν είναι ξαπλωμένος ώστε να αντικρίζει ο ένας τον άλλον. Μετά από τις πρώτες κινήσεις θέλει τα χέρια ελεύθερα, ώστε να αγγίζει ο ένας τον άλλον. Η ταυτόχρονη αυτοϊκανοποίηση είναι ότι καλύτερο με αυτή τη θέση. Με την ησυχία σας, χαλαρώστε και απολαύστε. Φυσικά ο Δίδυμος μοχθεί για να διεγείρει όλο το φάσμα των αισθήσεων της συντρόφου του. Θέλει να μυρίζει, να βλέπει, να αισθάνεται, μα πιο πολύ να ακούει γλυκά και ερωτικά λόγια. Η φωνή του μπορεί να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και να σας κάνει να τρέμετε. Ο Δίδυμος προτιμά να κάνει σεξ στον κήπο, παρά σε μία άνετη κρεβατοκάμαρα. Μην ξεχνάτε πως το τηλεφωνικό και το κυβερνοσέξ, του αρέσουν πάρα πολύ, έτσι ξεκινήστε από εκεί και δεν θα το μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η στάση του Λωτού μάλλον έχει ανακαλυφθεί από Καρκίνο. Καθισμένος με τα πόδια σταυρωμένα, και η παρτενέρ του να τυλίγει τα δικά της, γύρω από το σώμα του. Οι κινήσεις του είναι ρυθμικές, αργές με δυνατές εισχωρήσεις. Σε αυτή τη θέση μπορεί να χαϊδέψει τους γλουτούς της συντρόφου του, τα στήθη της και να έχει καλύτερη εισχώρηση, ώστε να νιώθει καλύτερα την παρτενέρ του. Αν δεν είναι τελείως ερεθισμένος, προσπαθήστε με τα λόγια. Ο Καρκίνος δεν είναι ντροπαλός και θα σας πει όλες τις φαντασιώσεις του, ενώ με τη σειρά του θα εκπληρώσει όλες τις σεξουαλικές επιθυμίες σας. Γι αυτόν, το σεξ είναι αυτό όπου και οι δύο παρτενέρ εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Όταν βρει αμοιβαία κατανόηση, μπορείτε να είστε σίγουρες πως θα απολαύσετε πολλαπλούς οργασμούς με τον Καρκίνο σας. Μπορεί εύκολα να φτιαχτεί κοιτάζοντας πόσο ερεθισμένη είναι η σύντροφός του, όποτε έχετε κατά νου έναν καθρέφτη οροφής.

ΛΕΩΝ
Η οπίσθια θέση εισχώρησης είναι η αγαπημένη του Λέοντα, που λατρεύει να επιδεικνύεται ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα. Με βαθιά εισχώρηση καθώς η γυναίκα γονατίζει και αυτός βρίσκεται πίσω της κρατώντας το στήθος, χτυπώντας τους γλουτούς, και χαϊδεύοντας της κλειτορίδα, μπορεί να φτάσει και τους δύο σε υψηλή ερωτική ικανοποίηση. Θα σας κρατά δυνατά, αυτή η θέση δεν είναι για αργές κινήσεις. Επιπλέον ο Λέοντας είναι δυνατός εραστής και δεν διστάζει να σας αρπάξει και να σας φέρει σε έναν θυελλώδη οργασμό. Στον Λέοντα αρέσει επίσης να χαϊδεύει την ώρα που η σύντροφός του ντύνεται. Το πιο ερεθιστικό γι αυτόν είναι η πράξη του να κάνει έρωτα, παρά το αποτέλεσμα. Ο Λέων είναι εντελώς ευθύς όταν μιλάει για το sex και περιμένει το ίδιο και από την παρτενέρ του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι ένας εξευγενισμένος εραστής. Είναι λάτρης της πλάγιας θέσης, όταν αυτός ξαπλώνει στην άκρη του κρεβατιού και απλώνει τα πόδια του, ενώ η παρτενέρ του γονατίζει ώστε αυτός να εισχωρήσει και να την ικανοποιήσει με επιδεξιότητα. Στον Παρθένο αρέσει να υποτάσσεται. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή η στάση είναι ιδανική γι αυτόν, μιας και η παρτενέρ του μπορεί να ελέγχει τη γωνία και το ρυθμό της εισχώρησης. Πολλοί από τους Παρθένους προτιμούν να αυτοϊκανοποιούνται παρά να αναζητούν παρτενέρ. Ένα άλλο παιχνίδι που του αρέσει, είναι να αντιστέκεται και μετά να παραδίδεται, μέχρι να φτάσει σε έναν εκρηκτικό οργασμό. Ο Παρθένος πάντα γνωρίζει τι θέλει και η σύντροφός του μπορεί να είναι σίγουρη πως θα είναι πολύ επίμονος και μεθοδικός, αλλά ας μην περιμένει κάποια έξαρση σεξουαλικών φαντασιώσεων.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί και δεν έχουν ανάγκη από ωμό ερωτισμό. Ανάβουν με την αίσθηση της ίντριγκας και της τέχνης στην κρεβατοκάμαρα. Η ιεραποστολική στάση μπορεί να είναι η καλύτερη για το Ζυγό. Ο πιο άνετος και συνήθης τρόπος για να απολαμβάνει να κάνεις έρωτα, φροντίζοντας ο ένας τον άλλον, στα πιο κρυφά σημεία. Το σεξ γι αυτόν, δεν είναι μια επίδειξη ακροβατικών στάσεων, αλλά περισσότερο μια τέχνη σαρκικού παιχνιδιού. Μόλις ανακαλύψει τις μύχιες πτυχές σας, πιάνοντας ευγενικά το στήθος σας και χαϊδεύοντάς το απαλά, θα είστε η μοναδική που θα μπορέσει να σκέφτεται. Τα ερωτικά παιχνίδια είναι το δυνατό του σημείο. Κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο τρυφερός, να προβλέπει τις επιθυμίες και να κόβει την ανάσα της συντρόφου του οδηγώντας την στην υπέρτατη έκσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο καυτός Σκορπιός είναι ο πιο αχόρταγος εραστής από όλα τα ζώδια. Το ταμπεραμέντο του αποκαλύπτεται με την ανεστραμμένη στάση της Αμαζόνας. Θα ξαπλώσει την παρτενέρ του και θα κάτσει από πάνω κοιτώντας την από πίσω. Σε αυτή τη θέση η παρτενέρ του μπορεί να διεγείρει τα γεννητικά του όργανα γλιστρώντας από πάνω σε όλο του το σώμα με τα στήθη της.
Παραδομένοι στις επιθυμίες του Σκορπιού ,μπορεί απλά να σας τρίψει περνώντας από την ολική διέγερση στην βαθιά εισχώρηση. Όταν αρχίζει τα ερωτικά παιχνίδια, του αρέσει να δαγκώνει και να τσιμπάει, απολαμβάνοντας τα βογκητά και εναλλάσσοντας τον πόνο με την ικανοποίηση. Ο Σκορπιός μπορεί να σας προσφέρει παιχνίδια υποταγής, καθηλώνοντας σας στο κρεβάτι και παίζοντας αισθησιακά. Είναι καλύτερα να σταματήσετε αν δεν είστε σίγουρη σχετικά με τους σκοπούς του, επειδή από τη στιγμή που θα βρεθείτε στο κρεβάτι του, δεν υπάρχει τρόπος να δραπετεύσετε από τα θέλγητρά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι άγριος εραστής και ευχαριστιέται με τον γρήγορα έρωτα. Μπορεί να σας πάρει πάνω στα σκαλιά ή ενώ μαγειρεύετε στην κουζίνα. Στα τέσσερα είναι μία από τις πιο αγαπημένες του στάσεις. Ταυτόχρονη διέγερση των γεννητικών οργάνων με συχνή εισχώρηση από πίσω, είναι εξαιρετικά ελκυστική για τον Τοξότη. Πάντα δοκιμάζει νέες στάσεις και νέα σενάρια για να κάνει έρωτα. Και τι μπορεί να είναι πιο απολαυστικό από το ερωτικό του μασάζ. Τα δάκτυλά του τρέχουν πάνω σε όλο σας το κορμί πιάνοντας απαλά και διεγείροντας όλες τις ερωτωγενείς σας ζώνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι λεπτολόγος όταν προγραμματίζει σεξουαλικό παιχνίδι. Η καθιστή στάση όπου και οι δύο κάθονται αντικρίζοντας ο ένας τον άλλον ενώ θα κουνιούνται αργά σε έναν ανατριχιαστικό χορό, είναι η αγαπημένη του. Ο Αιγόκερως είναι υπερήφανος για τις σεξουαλικές του δυνατότητες. Σε έναν σεξουαλικό μαραθώνιο είναι ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων και εσείς δεν θα αμφισβητήσετε τις σεξουαλικές του ικανότητες, επειδή δεν θα σταματήσει ποτέ, μέχρι να φτάσετε στην μέγιστη ικανοποίηση. Για να τον οδηγήσετε στην κατάλληλη διάθεση, χρειάζεται να δημιουργήσετε την πιο άνετη ατμόσφαιρα. Ο Αιγόκερως θα εκτιμήσει ένα καθαρό και άνετο παχύ χαλί μπροστά από το τζάκι, ακούγοντας ήρεμη μουσική και πίνοντας ένα παλιό κρασί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αντιμετώπιση του Υδροχόου απέναντι στο σεξ είναι μάλλον διανοητική. Μπορεί να δημιουργήσει τόσο ενθουσιασμό με το ερωτικό παιχνίδι, που ο παρτενέρ του μπορεί να φτάσει σε οργασμό πριν καν γίνει η διείσδυση. Βαθμιαία, καθώς ερεθίζεται, οι πράξεις του γίνονται πιο εφευρετικές και πιο επίμονες. Η καλύτερη στάση γι αυτόν είναι σαν να κολυμπάει. Ο ένας να είναι ξαπλωμένος και ο άλλος από πάνω με τα πόδια του απλωμένα κατά μήκος του σώματός τους. Σε αυτή τη θέση μπορεί να έχει έλεγχο των κινήσεων και η σύντροφός του μπορεί να φτάσει εύκολα σε οργασμό καθώς απολαμβάνει και μία ήπια κλειτοριδική διέγερση. Η παρτενέρ του μπορεί επίσης να αλλάξει τη θέση των ποδιών του εναλλάσσοντάς τα από ανοιχτά σε κλειστά. Μέσω αυτών των πειραματισμών μπορεί να φανεί κάπως εξωτικός. Αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται ποτέ να σας αφήσει να βαρεθείτε.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς είναι γοητευτικός από τη φύση του. Η διαίσθησή του μπορεί γρήγορα να βρει τα πιο ευαίσθητα σημεία σας. Μπορεί να ικανοποιεί ο ένας τον άλλον με τη στάση του κουταλιού, όπου τα δύο σώματα εφαρμόζουν το ένα στο άλλο με στενή επαφή. Ξαπλωμένοι στο πλευρό, ο Ιχθύς σας θα εισχωρεί από πίσω και εύκολα εσείς μπορείτε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τεμπέλικα κάνοντας έναν απαλό και γλυκό έρωτα. Θα χαϊδεύει το σώμα σας και θα σας ψιθυρίζει τρυφερά λόγια, ενώ θα σας αποκαλύπτει όλη την ευχαρίστηση που μπορείτε να γευτείτε με έναν τόσο τρυφερό εραστή. Μην εκπλαγείτε αν σας προτείνει κάποια στιγμή ένα παιχνίδι υποταγής.

τέλειοςΤΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ

 

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θέλει μια θερμόαιμη και αποφασιστική γυναίκα. Συγχρόνως πρέπει να είναι αρκετά ανοικτή και ειλικρινής με καλή αίσθηση του χιούμορ και μάλλον αξιόπιστη. Τα θέλει όλα ή τίποτα από την άποψη της πίστης. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση της φίλης του. Οι άνδρες Κριοί προσελκύονται συνήθως από μελαχρινές γυναίκες με έντονη ματιά και αισθησιακά χείλη, μέτριο ύψος και αρκετή θηλυκότητα εν γένει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος ονειρεύεται μια γυναίκα που είναι σε θέση να του δημιουργήσει μια άνετη διαβίωση. Εάν είναι καλή στο μαγείρεμα, θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στα μάτια του. Ο Ταύρος ψάχνει σίγουρα για μια γυναίκα που θα μπορούσε εύκολα να μοιραστεί τις προτιμήσεις του. Πρέπει να είναι μετρημένη, όμορφη, ευφυής, υπεύθυνη, αξιόπιστη και κάπως συντηρητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν είναι γενναιόδωρη, φιλική, δροσερή και καλά πληροφορημένη. Να βλέπει πάντα τη θετική πλευρά της ζωής. Η γυναίκα γλάστρα, δεν είναι σίγουρα ο τύπος του. Η σκέψη μιας γυναίκας που δείχνει τα συναισθήματά της πολύ ορμητικά και βιαστικά μπορεί να τον κάνει να εξαφανιστεί στο λεπτό. Η παρτενέρ του πρέπει να ξέρει ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του βρίσκεται στη μουσική, τις τέχνες και το χορό. Ο Δίδυμος είναι συνήθως καλοαναθρεμμένος και αρκετά διανοούμενος. Τι γίνεται με την εμφάνιση της γυναίκας; Μια μελαχρινή με μια συμπαθητική λυγερή κορμοστασιά και ανάλαφρο περπάτημα, είναι πιθανόν να κερδίσει την καρδιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο άνδρας Καρκίνος θέλει μια γυναίκα με φύση αλτρουιστική, να ικανοποιείται με τα λίγα, αλλά να του δίνει πολλά. Να του παρέχει μια άνετη ζωή, ένα καλό γεύμα, τακτοποιημένα ρούχα και να τον βεβαιώνει πως είναι πάντα το ένα και μοναδικό πρόσωπο στη ζωή της. Συνήθως προτιμά μεσαίου ύψους ξανθές με μακριά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια.

ΛΕΩΝ
Το ιδανικό του είναι μια διασκεδαστική και βολική τολμηρή γυναίκα που αγαπά τα ταξίδια, συμπαθεί τα παιδιά και θα μπορούσε να αφοσιωθεί σε αυτόν. Του αρέσει να είναι υπερήφανος για τη γυναίκα του. Κάποια που ακτινοβολεί με ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό της, μπορεί εύκολα να πάρει το πάνω χέρι. Φυσικά πρέπει να είναι βέβαιος για την πίστη της. Εκείνη, δεν πρέπει να τον αφήσει να βαρεθεί και πρέπει να διαθέτει μια ανάλαφρη προσέγγιση σε οποιαδήποτε κατάσταση προκύπτει και να υποδεικνύει σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γυναίκα του θα πρέπει να έχει ευγενική φύση, καλή και με ευρείες αντιλήψεις. Επιλέγει μια γυναίκα που θα μπορούσε να φροντίσει τη σχέση τους, να είναι τακτική και αρκετά λεπτολόγος. Να σκέφτεται δύο φορές πριν πει οτιδήποτε. Ο Παρθένος προσελκύεται από μια γυναίκα με μικρά τρυφερά χέρια, και επιπλέον να μπορεί να μιλήσει με τα μάτια της τόσο καλά όσο με τα λόγια της. Συμπαθεί ειδικά τις γυναίκες που είναι σε θέση να τον καταλάβουν από το βλέμμα του. Οι λέξεις δεν είναι πραγματικά ουσιαστικές γιΆ αυτόν.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός επιδιώκει να βρει μια γυναίκα ικανή να ικανοποιήσει τις διανοητικές ανάγκες του στον ίδιο βαθμό με τις φυσικές. Οι Ζυγοί είναι συνήθως καλοί οικογενειάρχες και το εκτιμούν όταν οι άλλοι τους σέβονται. Σε αντάλλαγμα, θα είναι πολύ προσεκτικός και σε στιγμές κρίσεως θα είναι αυτός πάνω στον οποίον θα στηριχθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλει η γυναίκα του να είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, θαρραλέα και ενεργητική. Να είναι σε θέση να πολεμήσει για τα δικαιώματά της και να τα διαφυλάττει από οποιανδήποτε παρεμβαίνει, ενάντια στο συμφέρον της. Μια τολμηρή γυναίκα μπορεί εύκολα να τον τρελάνει και να παραδοθεί εύκολα στη γοητεία της. Ο Σκορπιός έχει μεγάλη διαίσθηση σε ότι αφορά τις σεξουαλικές του σχέσεις και είναι πολύ ευαίσθητος σχετικά με τις ανάγκες της παρτενέρ του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης προτιμά τις γενναιόδωρες και καλόκαρδες γυναίκες. Αυτό το ζώδιο εκτιμά τη δικαιοσύνη, την ειλικρίνεια και τον αυτοέλεγχο στην παρτενέρ του. Πρέπει να είναι καλή ερωμένη στο κρεβάτι, προσεκτική μητέρα και άριστη διαχειρίστρια, καθώς ο ίδιος δεν είναι τόσο σοβαρός. Η φυσική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του σωστού προσώπου για αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερος αισθάνεται άνετα με μια γυναίκα γεμάτη κατανόηση, ικανή να καταλάβει την πολυπλοκότητα της φύσης του. Συνήθως η παρτενέρ του εμπνέει πλήρη σεβασμό, είναι σταθερή, ήρεμη και προσεκτική με μια μάλλον παραδοσιακή προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά και ανεξάρτητη. Δεδομένου ότι το ζώδιο του Αιγόκερω δεν είναι από αυτά που θα βιαστεί να κάνει μία σχέση και είναι ευσυνείδητος, τη στιγμή που θα επιλέξει μια γυναίκα, αυτή μπορεί να είναι σίγουρη για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος χρειάζεται μια γυναίκα που μπορεί να τον εμπνεύσει και να είναι κατά κάποιον τρόπο φίλη του. Μία παρτενέρ που θα είναι σε θέση να τον διασκεδάσει και να τον αποσπάσει από την καθημερινή ρουτίνα είναι πιθανό να γίνει σύντροφος διάρκειας ζωής του. Περνώντας από μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, χρειάζεται την υποστήριξη από τη γυναίκα του και εφόσον αυτή είναι σε θέση να του την παρέχει, είναι αρκετά ήρεμος και ενθουσιασμένος.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς έχει πολλή διαίσθηση, είναι καλός και φιλειρηνικός. Προσελκύεται από γυναίκες ικανές να ελέγξουν τις συγκινήσεις τους, γενναιόδωρες, δίκαιες, αμερόληπτες, τρυφερές και στοργικές. Ο Ιχθύς είναι άτομο που επιλέγει την παρτενέρ του προσεκτικά και η επιλογή του γίνεται συνήθως μετά από πολύ καλή σκέψη. Εκτιμά προ πάντων τη θηλυκότητα, την καλλιτεχνική φύση και τη φυσικότητα.

Τι άντρας Θεέ μου

 

ΚΡΙΟΣ
Ο λάγνος Κριός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα και βίαια ζώδια. Τα συναισθήματα είναι σε υψηλό επίπεδο όταν ο φλογερός Κριός βρίσκεται τριγύρω. Θα βγει έξω να ψάξει γιΆ αυτό που θέλει και δεν θα περιμένει από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αυτό που του αρέσει είναι το γρήγορο, δυνατό σέξ. Η βασική Κριαρίσια ενεργητικότητα είναι άπληστη, πάντα αναλαμβάνει πρωτοβουλία και είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Όταν ερωτεύεται τελικά, παρά τις δυνατές του επιθυμίες, προκύπτει η ρομαντική και κάπως αφελής πλευρά της φύσης του, αλλά παρ όλα αυτά παραμένει πεισματάρης και παθιασμένος. Ανεξάρτητα από το πόσο ρομαντική προδιάθεση έχει, το πάθος του Κριού συνδέεται με την αγάπη, έτσι αυτό που επιθυμεί δεν είναι άλλο, παρά να εκφράζει τα συναισθήματά του με έναν πολύ άμεσο τρόπο

ΤΑΥΡΟΣ
Το πιο αισθησιακό από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος, διαθέτει παθιασμένη φύση και ισχυρή σεξουαλική ορμή. Προσελκύεται από όμορφους ανθρώπους και ωραία τοπία. Το γήινο δυνατό σώμα του αποπνέει σεξουαλικότητα και ξυπνά επιθυμίες, αλλά διστάζει να προχωρήσει, προτιμώντας να ρωτήσει πρώτα.
Παρά την ισχυρή λίμπιντό του, δεν παρασύρεται από τη σφοδρή του επιθυμία. Προτιμά μια σταθερή, τακτική ζωή και είναι γνωστός για την θετική του στάση.
Η ενεργή ερωτική ζωή είναι συνήθως μέρος της συντροφικότητας γιΆ αυτόν. Όταν ερωτεύεται, υποκύπτει βαριά και οριστικά και δεσμεύεται για μια ζωή. Η αγάπη είναι κάτι που ο Ταύρος πραγματικά παίρνει πολύ σοβαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας ανήσυχος αναζητητής νέων αισθήσεων, ο Δίδυμος δεν παραμένει ποτέ ακίνητος. Εναλλάσσει τον ένα παρτενέρ μετά τον άλλο σε ένα πολύπλοκο σεξουαλικό παιχνίδι.
Η ακατανίκητη τάση του για επικοινωνία απαιτεί συνεχές μετακινήσεις. Για αυτόν, το σεξ είναι μια διανοητική δραστηριότητα. Μπορεί να του αρέσει μεν να συζητάει για τα συναισθήματα του, αλλά δεν έχει την ανάγκη να τα αισθανθεί.
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά στις σχέσεις του είναι να καταλάβει πώς αισθάνονται οι άλλοι άνθρωποι. Πράγματι, μπορεί να είναι τόσο αναίσθητος στα συναισθήματα των ανθρώπων ώστε μοιράζει απερίσκεπτα ελπίδες αγάπης, χωρίς καν να προειδοποιεί, για όσα θα έρθουν μετά. Για να το υπερνικήσει αυτό, πρέπει να μάθει να ακούει εκτός από το να μιλάει. Όπως και να χει όμως, οι Δίδυμοι εκτιμούν περισσότερο τη φιλία από την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο με μια ακατανίκητη τάση να φροντίζει τους άλλους. Το σεξουαλικό του στυλ είναι να φροντίζει και να ανησυχεί, ενώ πνευματικά του αρέσει να μοιράζεται. Αισθάνεται την ανάγκη να φροντίζει τον παρτενέρ του. Το ζώδιό του είναι συναισθηματικό και ρομαντικό. Όταν ερωτεύεται τα θέλει όλα, καρδιές, λουλούδια, και έναν μεγαλοπρεπή γάμο. Στην αγάπη, το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι η υπερευαισθησία. Είναι ζηλότυπος και κτητικός. Θέλει την αποκλειστική αγάπη του συντρόφου του, για να νιώθει ασφαλής.
Σαν ζώδιο της επαφής, απολαμβάνει τις αγκαλιές και τις τρυφερότητες με αυτόν που αγαπάει. Επίσης λατρεύει να πιάνεται χεράκι χεράκι.

ΛΕΩΝ
Ο φυσικός βασιλιάς του ζωδιακού ο Λέοντας, λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και στην αγάπη, πράγμα που δεν είναι δύσκολο γι αυτόν, δεδομένου ότι ο ήλιος που τον κυβερνά τον κάνει να λάμπει και του δίνει καλόκαρδη φύση.
Σαν ζώδιο της φωτιάς είναι υπερβολικά παθιασμένος και σεξουαλικά απαιτητικός. Είναι σίγουρος για τις επιδόσεις του και εραστής με αυτοπεποίθηση. Εξάλλου δεν περνά εύκολα απαρατήρητος. Είναι δραματικός τύπος, γεμάτος ζωτικότητα. Ακτινοβολεί μία ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη που συναρπάζει και παρασύρει στο πέρασμά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιφανειακά ο λεπτολόγος Παρθένος είναι ένα ντροπαλό ζώδιο, αλλά ουσιαστικά είναι ένας διασκεδαστικός σύντροφος για εκείνους που κάνουν τον κόπο να σας ερευνήσουν περισσότερο εις βάθος, πέρα από την φανερή αναζήτησή σας, της τελειότητας. Ο Παρθένος δεν θα παρασυρθεί από την επιθυμίας του, ανοιχτά. Θα επιλέξει τη σωστή σύντροφο, επιδεικνύοντας έναν γήινο αισθησιασμό και μεγάλη σεξουαλική όρεξη.
Δεν είναι όμως από τα ζώδια που θα παρασυρθεί από την αγάπη και το συναίσθημα. Είναι πολύ πρακτικός και αναλυτικός. Όταν όμως ερωτευτεί, γίνεται περιποιητικός και νοιάζεται. Τότε, θα κάνει ότι μπορεί για να νοιώθει καλά η σύντροφός του.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός, για να αισθανθεί πλήρης, χρειάζεται σύντροφο. Γι αυτόν η σχέση είναι περίπου όλη του η ζωή. Ικανοποιείται ευχαριστώντας τους άλλους κι επειδή έχει το χάρισμα να προσαρμόζεται στις ανάγκες των άλλων, οι σχέσεις του είναι πάντα αρμονικές. Έχει την ευλογία μιας τεράστιας γοητείας και διαθέτει σεξουαλικές ικανότητες, πράγματα που δεν διστάζει να τα χρησιμοποιήσει για να πάρει αυτό που θέλει. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που δίνεται πολύ συναισθηματικά και είναι ρομαντικός. Κάνει τα πάντα για να είναι η παρτενέρ του ευτυχισμένη. Είναι ολοκληρωμένος εραστής και ειδικός στο να ευχαριστεί τη σύντροφό του. Είναι διακριτικός και ξεκάθαρος. Απολαμβάνει τα φίνα πράγματα στη ζωή και αυτό ισχύει και για τις σεξουαλικές του σχέσεις. Θέλει όλα στο περιβάλλον του να είναι όμορφα και αρμονικά. Θέλει κεριά, λεπτά αρώματα, έλαια για μασάζ, μαλακά αισθησιακά υφάσματα και ότι ξυπνάει τις αισθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι περίπλοκος και ιδιαίτερα έμπειρος εραστής. Σαν ζώδιο, κυβερνά το σεξ, τη γέννηση, το θάνατο και την αναγέννηση. Έχει μια τάση να ερευνά τις σκοτεινές πλευρές της ζωής, εκεί που οι άλλοι φοβούνται να προχωρήσουν. Είναι δυνατός, φιλήδονος, προκλητικός και χωρίς ταμπού. Βλέπει το σεξ ως μέσον για να ερευνήσει τα μυστικά βάθη των συγκινήσεων. Είναι επίμονος και καταναγκαστικός. Όταν φλέγεται από επιθυμίες βασανίζεται σκεπτόμενος το αντικείμενο του πόθου του και όταν είναι ερωτευμένος το μυαλό του είναι συνέχεια στην αγαπημένη του. Η αγάπη, η δυνατή επιθυμία η ισχυρή λίμπιντο είναι πράγματα πολύ σημαντικά για αυτόν. Αλλά όταν του τελειώνουν όλα αυτά, πέφτει για τα καλά. Αυτό που επιδιώκει είναι μια αληθινή αδελφή ψυχή. Ο κόσμος του είναι συναισθηματικός, δραματικός ανήσυχος, γεμάτος από συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα και τις αναμνήσεις όλων των επίπονων τραυμάτων που έχει συλλέξει από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι λάτρης της ελευθερίας, του αρέσει να ερωτοτροπεί και μισεί να δένεται για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντα επιθετικός, οργιάζει με αυθόρμητες σεξουαλικές περιπέτειες με μπόλικο πάθος. Ερωτεύεται εύκολα. Βέβαια συνήθως είναι απλά ξεμυαλισμένος, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον απασχολεί και δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, μέχρις ότου να τελειώσει η «σχέση». Ο Τοξότης απολαμβάνει την αγάπη. Είναι όμως απαθής και δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον, απλά απολαμβάνει αυτό που συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει με μεγάλο κέφι και πάθος. Το δύσκολο γι αυτόν είναι πως πάντα θέλει παραπάνω. Έχει πάντα την αίσθηση πως κάτι υπάρχει εκεί γύρω που είναι καλύτερο από αυτό που ήδη έχει. Αυτό που θέλει για να τον κρατήσει είναι μια δυνατή αγάπη και τότε έτσι και δεσμευτεί, μένει συνήθως πιστός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά τον γήινο αισθησιασμό του ο Αιγόκερως είναι πολύ προσεκτικός όταν πρόκειται για σαρκικό πάθος. Προτιμά να περιμένει τη σωστό σύντροφο και αντιμετωπίζει την αγάπη σοβαρά. Είναι πιο ήρεμος και σοβαρός στα νιάτα του, αλλά όσο μεγαλώνει του προκύπτουν αυθόρμητα επιθυμίες που δεν μπορεί να αντισταθεί. Οι έρωτες του Αιγόκερου, προχωρούν αργά. Η έλξη και η επιθυμία του ενισχύονται όσο αναπτύσσεται αμοιβαία εμπιστοσύνη και τελικά ανακαλύπτει ότι είναι βαθιά ερωτευμένος. Έτσι και δεσμευτεί η πίστη του για την σύντροφό του είναι αμετακίνητη. Του είναι όμως δύσκολο να δείξει φανερά την αγάπη του. Το σεξ γι αυτόν είναι λεπτό ζήτημα και το προτιμά δεσμευμένος. Δεν είναι όμως σε θέση να εκφράζει την αγάπη του μέσα στην καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος εκτιμά πολύ την ανεξαρτησία του και δημιουργεί καταστάσεις με το δικό του ιδιαίτερο στυλ. Πολλές από τις σεξουαλικές του συναντήσεις, διαδραματίζονται κάπου μέσα στο μυαλό του. Αν και ενδιαφέρεται για την ανθρωπότητα συνολικά, στις στενές προσωπικές του σχέσεις, είναι συχνά χαμένος. Η αγάπη είναι κάτι σαν γρίφος γιΆ αυτόν. Ο Υδροχόος γοητεύεται από την σκέψη της μοναδικής αδελφής ψυχής. Ψάχνει για κάποια με την οποία θα ταιριάζει απόλυτα, κάποια που θα κάνει τη ζωή του τέλεια. Βέβαια, στο τέλος ανακαλύπτει πως οι αδελφές ψυχές δεν είναι κάτι τέτοιο, αλλά έως τότε είναι τόσο βαθιά ερωτευμένος που δεν τον νοιάζει τίποτε. Όταν αποφασίζει να δεσμευτεί, είναι πιστός και αφοσιωμένος.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς στον έρωτα, χάνεται μέσα σε ένα εκστατικό όνειρο. Δεδομένου ότι η αγάπη και το σεξ είναι το ίδιο γιΆ αυτόν, το σεξ είναι μια όμορφη φαντασίωση που θέλει να τη μοιραστεί με τη σύντροφό του και να γίνουν ένα.
Σαγηνευτικός και ρομαντικός, η ρευστή φύση του δεν διαχωρίζει όρια μεταξύ του εαυτού του και της αγαπημένης του. Πολύ συχνά όμως, το όνειρο αποδεικνύεται μόνο μια παραίσθηση. Κάθε φορά που ερωτεύεται, νομίζει πως έχει βρει τον άνθρωπό του. Δίνεται ψυχή και σώμα στην αγαπημένη του. Τα όνειρα εν τούτοις, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εφιάλτες όταν συνειδητοποιεί τελικά, ότι ο άλλος δεν είναι αυτό που φαντάστηκε και τα όνειρά του γίνονται κομμάτια. Έχει την τάση να ζει μέσα από φαντασιώσεις και υποθέσεις και ονειρεύεται αποκλειστικά την τέλεια αγάπη. Έχει την τάση να προσκολλάται στο παρελθόν και στις πρώην ερωμένες του, από τις οποίες ουδέποτε πραγματικά χωρίζουν. Δεν υπάρχει τίποτε που να αγαπούν οι Ιχθύς περισσότερο, από το να αναζωπυρώνονται παλιές αγάπες, έστω και για μια φορά.
Η σχέση να πληγώσουν τα συναισθήματα κάποιου που έχει αγαπήσει, είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει.

Και να μην ξεχνάμε πως το σεξ είναι για ευχαρίστηση. Δεν είναι ούτε η οδός, αλλά ούτε η βάση για να χτίσουμε τα θεμέλια μιας σωστής και εις αεί σχέσης. Όλα αυτά έγκεινται σε άλλους παράγοντες, όπου βέβαια, ανάμεσά τους κατοικοεδρεύει και το σεξ σε αρκετά υψηλή θέση.

Σχολιάστε

σχόλια