Το πλανητικό τοπίο της εβδομάδας, (5-11/2)… Η ομορφιά της ηρεμίας

0

Μια αρκετά λιτή εβδομάδα είναι αυτή αφού δεν συνοδεύεται από πολλές και δύσκολες όψεις. Ωστόσο μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε εν μέσω εκλείψεων, κάτι που δημιουργεί την σχετική ένταση και δρομολογεί γεγονότα.

 

7 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη στην 25η μοίρα του Υδροχόου σε εξάγωνο με τον Ουρανό στην 25η μοίρα του Κριού

Βελτίωση των σχέσεων παντός είδους, προσωπικές, φιλικές, επαγγελματικές, ξαφνικές γνωριμίες και οικονομικές ευκαιρίες. Σύναψη καλών συμφωνιών και συνεργασιών ανάμεσα σε ομοϊδεάτες ενός συλλόγου ή μιας ομάδας. Ανάγκη για ελευθερία και πρωτοπορία.

Επηρεάζονται Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 13 ως 17 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η ως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Καλά ξαφνικά σε προσωπικά και οικονομικά. Μια καινούργια ιδιαίτερη σχέση μπορεί να προκύψει, ίσως ενταχθείτε σε κάποια συλλογική δραστηριότητα. Κέρδη που πιθανόν να μην τα περιμένετε. Όπως και να ‘χει έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες κατάλληλα.

 

10 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων

Ο έρωτας και οι προσωπικές σχέσεις γίνονται πιο συναισθηματικές, ρομαντικές και ανιδιοτελής. Έντονη ανάγκη για βοήθεια και προσφορά. Άνθηση καλλιτεχνικών δρώμενων όπως και μεταφυσικών ενασχολήσεων. Οικονομική στήριξη σε αδύναμες ομάδες. Η Αφροδίτη του Αγίου ή του κορόιδου όπως αποκαλείται καθώς τα αγνά συναισθήματα μπορεί να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης παραβλέποντας το προσωπικό όφελος. Ο πλανήτης εκεί αποδίδει τα μέγιστα καθώς βρίσκεται στην έξαρση του.

Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη αρχικά θα επηρεάσει Ταύρους, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες των πρώτων ημερών και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις αρχικές μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, ίσως κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας “απογειώσει” συναισθηματικά αλλά μπορεί να παρατηρήσετε και μια άνοδο των εσόδων σας ή μια διάθεση να ξοδέψετε χρήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ακόμη και για φιλανθρωπικό σκοπό. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην αφεθείτε απόλυτα στην εξιδανίκευση που ίσως έχετε ανάγκη. Αν είστε καλλιτέχνες ή άνθρωποι του πνεύματος θα έχετε άνοδο και ανάπτυξη στα ενδιαφέροντά σας.

 

11 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος στην 22η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Δία στην 22η μοίρα του Σκορπιού

Αναπτυγμένες προσδοκίες από ηγετικά πρόσωπα μέσα από το χώρο της πολιτικής, κυρίως για οικονομικά θέματα ,προερχόμενες από υπερβολικές υποσχέσεις. Τάση για “διόγκωση” στόχων και φιλοδοξιών. Αυξημένη αισιοδοξία  που μπορεί να διοχετευτεί σε υπερβολές και να οδηγήσει σε λάθη. Χρειάζεται κατάλληλη διαχείριση της έντονης ενέργειας που αν στραφεί στη σωστή κατεύθυνση μπορεί να αποδώσει δημιουργώντας ευκαιρίες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι από 10 ως 14 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 20η ως την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Θα έχετε έντονα την ανάγκη να ξεπεράσετε κάποια όρια, να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε. Δεν είναι απαγορευτικό, μόνο μην το παρακάνετε και μετά δεν μπορείτε να συμμαζέψετε τις εξελίξεις. Αυξημένη θα είναι και η δημιουργικότητα σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες προσωπικές και οικονομικές χωρίς να βγείτε από τα όρια. Προσοχή επίσης στα κιλά σας!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχολιάστε το πρώτοι!

avatar
  Subscribe  
Ειδοποιήσεις