0 0 votes
Article Rating

Ο Νοέμβριος θα δείξει ότι η ευαισθησία, η συμπόνια και η ανθρωπιά είναι αξίες ανεκτίμητες. Αξίες οι οποίες είναι απαραίτητες για να προχωρήσουμε στο μέλλον. Σε μια εποχή όπου είναι διάχυτη, παντού στον κόσμο η αδικία, η ανομία, και ο ωφελιμισμός, επιβάλλεται να παραμείνουν όρθιοι εκείνοι οι οποίοι επιμένουν να παραμένουν οραματιστές, ονειροπόλοι, συμπονετικοί και ανθρώπινοι. Μένει να δούμε -τώρα που ο Δίας βρίσκεται στον Ζυγό και “κοντράρεται” με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω-, αν ο άνθρωπος θα έρθει αντιμέτωπος με τις ίδιες του τις πράξεις, με την Θεία και την ανθρώπινη δικαιοσύνη ή θα γίνει ακόμα πιο άδικος και απάνθρωπος. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα συμβούν και τα δύο.

 

Στις 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:38:07 μμ. η Νέα Σελήνη, στην 7ο43’ μοίρα του Σκορπιού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (κυρίως τους Σκορπιούς, αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 30η Οκτωβρίου, 30η Απριλίου, 30η Ιουλίου και 30η Ιανουαρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 7η  μοίρα των σταθερών.

Ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον Ερμή κυβερνήτη του χάρτη της Νέας Σελήνης και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αν και η Σελήνη δεν είναι σε ευνοϊκό για αυτήν ζώδιο, όμως κάνουν μαζί με τον Ήλιο και τον Ερμή θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα. Αυτό δίνει στους ανθρώπους μια ασφάλεια και μια άνεση για να εκφράσουν τις συγκινήσεις και τα συναισθήματα τους αλλά μόνον αυτά που είναι ανακοινώσιμα.

Τα υπόλοιπα, δηλαδή τις σκέψεις, τα σχέδια τους και την ιδιωτική τους ζωή, θα τα κρατήσουν κρυμμένα, βαθιά μέσα τους. Ευνοείται κάθε νέο ξεκίνημα, όμως οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι απαλλαγμένοι από τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα, φοβίες, ζήλιες, τραύματα του παρελθόντος και όλα αυτά τα συναισθήματα που μας κρατάνε βασανιστικά, κρυφά, μυστικά δέσμιους σε αρνητικές καταστάσεις και να αγωνιστούμε να φέρουμε το νέο, το υγειές και την πρόοδο, να ανοίξουμε νέους δρόμους και νέες προοπτικές στην ζωή μας.

Να ανατρέξουμε στο παρελθόν (Νέα Σελήνη τρίγωνο με Νότιο Δεσμό) και να αναλογιστούμε, τα λάθη τα οποία έγιναν τότε, να τα αφήσουμε πίσω και να κάνουμε μια καινούργια αρχή, θεραπευμένοι και αισιόδοξοι. Ας αποφύγουμε τις μυστικές συμφωνίες, αλλά να προσπαθήσουμε να πείσουμε ανοιχτά, ότι τα σχέδια μας είναι εφαρμόσιμα. Θα έχουμε αρκετές βροχές αυτό τον μήνα, όμως θα είναι μια ήρεμη, ποτιστική βροχή, χωρίς καταστροφικές συνέπειες.

Ο Πλούτωνας κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, στον Αιγόκερω θα κάνει τετράγωνο με τον Δία στο Ζυγό στις 25/10/2016 όμως το τετράγωνο αυτό θα είναι ενεργό όλο τον μήνα. Ο Δίας ανάδρομος θα συναντήσει ξανά με τετράγωνο τον Πλούτωνα τον Απρίλιο του 2017 και τον Αύγουστο του 2017 θα συναντηθούν για τελευταία φορά με τον Δία ορθόδρομο.  Το καλοκαίρι του 2010 είχαμε πάλι τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, όταν ο Δίας ήταν στον Κριό και ο Πλούτωνας πάλι στον Αιγόκερω. Μια πολύ δύσκολη χρονιά για μας, αφού ήταν η χρονιά που μπήκαμε σε βαθιά κρίση, στο ΔΝΤ και στα μνημόνια. Βέβαια, τότε δεν ήταν μόνο ο Δίας που έκανε όψη με τον Πλούτωνα αλλά υπήρχαν κι άλλες πολύ σκληρές όψεις εκείνη την περίοδο με τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Ο Δίας κάνει τον Πλούτωνα να γίνεται ανεξέλεγκτος στις φιλοδοξίες του. Η δύναμη και η εξουσία είναι στόχος του ανθρώπου με υψηλές φιλοδοξίες και αγωνίζεται να το πετύχει με κάθε τρόπο, νόμιμο ή παράνομο, ακόμα κι αν χρειαστεί να ¨πατήσει επί πτωμάτων¨. Είναι τόσο μεγάλη η έπαρση και η αλαζονεία του ανθρώπου που έχει κάποιου είδους εξουσία έναντι ενός άλλου ή ενός συνόλου ανθρώπων, που γίνεται αποκρουστικός, μισητός και προκαλεί την απέχθεια αυτών που θα βρίσκονται υπό την εξουσία του. Βιάζεται τόσο πολύ να ανελιχθεί, που θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα όσο ανήθικα κι αν είναι για να πετύχει τον σκοπό του. Επειδή όμως ο Δίας δεν βρίσκεται στον Κριό να ¨κόβει κεφάλια¨ σε όποιον του αντιτίθεται, ο Δίας τώρα βρίσκεται στον Ζυγό και θα έρθει αντιμέτωπος με τις ίδιες του τις πράξεις, με την Θεία και την ανθρώπινη δικαιοσύνη. Ο καθένας μας θα υποστεί αυτό που έχει δώσει έως τώρα, γιατί η βία φέρνει βία, το μίσος διεγείρει το μίσος και η αγάπη ¨πληρώνεται¨ με αγάπη.

 

Την 14η Νοεμβρίου 2016 και ώρα 3:51:59΄ μμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 22ο37’ μοίρα του Ταύρου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (κυρίως Ταύρους – Σκορπιούς, αλλά και τους Λέοντες και Υδροχόους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 14η Μαΐου, Νοεμβρίου, Αυγούστου και Φεβρουαρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των σταθερών.

Το αίτημα της Πανσελήνου στον Ταύρο είναι σταθερότητα και ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική. Όμως για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να συνεργαστούμε έντιμα και σοβαρά, με άλλους ανθρώπους και να δουλέψουμε μαζί τους, να εξισορροπήσουμε τις αντιθέσεις μεταξύ μας για να νιώσουμε ασφαλείς. Όμως με ποιους; Μας πληγώνει που ερχόμαστε αντιμέτωποι με άσπλαχνους και σκληρούς ανθρώπους οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις για το δικό τους συμφέρον και ουδόλως ενδιαφέρονται για το κοινό καλό.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης της Σελήνης βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του χάρτη. Αυτό μας λέει ότι παρά τις δυσκολίες πρέπει να παραμείνουμε έντιμοι, δίκαιοι και πιστοί στις ηθικές μας αξίες. Ας αφήσουμε την πονηριά και την κακία να επιστρέψει στον αποστολέα της (Ήλιος σε σύνοδο με τον Unukhalai φύσης Κρόνου-Άρη). Φυσικά και θα πρέπει να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν όμως χωρίς να χάσουμε την καλοσύνη και την ψυχική μας ηρεμία. Ας βγάλουμε από την ζωή μας τους αρνητικούς ανθρώπους που μαυρίζουν την ψυχή μας.

Ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο στις 9/11 Η θέση αυτή κάνει τον Άρη θεωρητικό και δύσκαμπτο με μια δυσκολία στην προσαρμογή γιατί η σταθερότητα του ζωδίου τον εμποδίζει να αντιδράσει γρήγορα και πρακτικά. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτού του Άρη. Μπορεί όμως να είναι ο ερευνητής, ο εφευρέτης, ο κατασκευαστής που θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να κάνει αλλαγές για το καλό του συνόλου. Η αρνητική του πλευρά είναι ότι μπορεί να εξαντλήσει τον δυναμισμό του στα λόγια και στα σχέδια ανίκανος να εφαρμόσει τις ιδέες του πρακτικά.

Η Αφροδίτη θα μπει στον Αιγόκερω στις 12/11 Εδώ η Αφροδίτη σοβαρεύει, γίνεται ντροπαλή και αρκετά συντηρητική. Αρκείται στα απολύτως απαραίτητα, αυτά που θεωρεί σημαντικά. Δεν θα πει πολλά και μεγάλα λόγια αλλά αυτό που θα πει το εννοεί. Είναι λίγο ανασφαλής αλλά καθόλου αχάριστη. Ξέρει να εκτιμά την προσφορά και είναι διακριτική, ειλικρινής και δίκαιη. Δεν θα παίξει ποτέ με τα συναισθήματα των άλλων και δεν θα προδώσει το ταίρι του.

Ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη στις 12/11. Ο Ερμής στον Τοξότη βρίσκεται σε θέση αδυναμίας αφού ο Τοξότης είναι απέναντι από το ζώδιο του, τους Διδύμους. Το διάστημα αυτό που Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται πιο πολύ να μιλούν παρά να πληροφορούνται. Ο άνθρωπος ξοδεύει την ενέργεια του σε πολλά πράγματα συγχρόνως, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει να μιλάει και να ακούσει αυτά που του λένε οι άλλοι. Περισσότερο διδάσκουμε τους άλλους παρά διδασκόμαστε. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στη μετάδοση παρά στην συλλογή της πληροφορίας. Γινόμαστε λίγο απρόσεκτοι στις κινήσεις και τις εκφράσεις μας. Όμως μας βοηθά να είμαστε ευχάριστοι και με χιούμορ.

Συμπόνοια

 

Τι θα φέρει ο Νοέμβριος στα ζώδια

 

Κριός  21/3 – 20/4

Βρίσκεστε στη φάση μετασχηματισμού, έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από το παρελθόν και ό,τι παλιό και φθαρμένο το οποίο σας καταπιέζει και να οικοδομήσετε μια καινούργια ζωή. Χρειάζεται προσοχή διότι στη βιασύνη σας μπορεί να πετάξετε πρόσωπα ή πράγματα τα οποία σας είναι απαραίτητα στη ζωή σας και μετά να το μετανιώσετε. Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν επίσης.

Ίσως καταφέρετε να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος ή να ολοκληρώσετε μια δουλειά από την οποία ευελπιστείτε ότι θα έχετε ένα κέρδος. Ενδεχομένως να υπάρξει μια ευκαιρία να αυξηθεί το εισόδημα του/της συντρόφου σας ή να έχετε κέρδη από συνεταιρισμούς, κληρονομικά ζητήματα ή επιστροφή κάποιου ποσού που δεν περιμένατε. Μπορεί να αποφασίσετε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό ή θα πάρετε νέα από το εξωτερικό.

Μετά τις 14/11 αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, είναι σταθερότητα και ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική. Όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις. Να τακτοποιήσετε παλιούς λογαριασμούς ή τυχόν χρέη από το παρελθόν και να αρκεστείτε σ’ αυτά που κερδίζετε μόνοι σας.

Στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή η τύχη δεν είναι με το μέρος σας αυτό τον μήνα, γι αυτό μην επιδιώξετε να ισχυροποιήσετε την θέση σας ή να ζητήσετε προαγωγή. Μην βιάζεστε, αφήστε το για αργότερα, γιατί υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να σας βλέπουν ανταγωνιστικά και θα αντιδράσουν υπονομεύοντας την καλή σας εικόνα.

 

Ταύρος  20/4 – 20/5

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα, θα έχουν μια βαθιά μεταμορφωτική επίδραση στη ζωή σας. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν, να αγωνιστείτε για να φέρετε το νέο, το υγειές και την πρόοδο και να ανοίξετε μαζί νέους δρόμους και νέες προοπτικές στην ζωή σας, απαλλαγμένοι από αρνητικά συναισθήματα και τραύματα του παρελθόντος. Αξιοποιείστε τα μαθήματα του παρελθόντος για να καταφέρετε να διαχειριστείτε τις προκλήσεις, χωρίς να επαναλάβετε προβληματικές επιλογές και συμπεριφορές . Εκφράζετε με άνεση τις συγκινήσεις και τα συναισθήματα σας με ανθρώπους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Μετά τις 14/11 θα νιώσετε την έτοιμοι να προωθήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να φέρετε οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα στη ζωή σας, αλλά και στο περιβάλλον σας. Όμως για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να συνεργαστείτε σοβαρά με άλλους ανθρώπους, να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις μεταξύ σας για να νιώσετε ασφαλείς. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα αυτό γιατί μπορεί υπάρξουν κάποιοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις για το δικό τους το συμφέρον.

Φυσικά και θα πρέπει να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν δικαιωματικά, όμως χωρίς να χάσετε την καλοσύνη και την ψυχική μας ηρεμία. Βγάλτε από την ζωή σας εκείνους που σας μαυρίζουν την ψυχή και μην επιμένετε σε πρόσωπα και πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Η ισχυρογνωμοσύνη δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα.

 

Δίδυμοι  21/5 – 21/6

Μια αλλαγή γίνεται αυτές τις ημέρες στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή θα βάλετε σε τάξη τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από την ακαταστασία, το άγχος και την ταλαιπωρία. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και τις ανησυχίες σας σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Θα βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα και τα τραύματα του παρελθόντος τα οποία σας κρατούν βασανιστικά δέσμιους και δεν σας αφήνουν να αγωνιστείτε για να ανοίξετε νέους δρόμους και να φέρετε νέες προοπτικές στην ζωή σας.

Η προστασία της υγείας σας θα είναι το πρώτο μέλημα σας τώρα. Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί η διάγνωση του θα είναι άμεση και θα είναι εύκολα ιάσιμο.

Μετά τις 14/11 θα πρέπει να προσέχετε αυτούς με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, να φιλτράρετε αυτά που τους εμπιστεύεστε και να σιγουρεύεστε ότι είναι ειλικρινείς μαζί σας, διότι μιλάνε πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται. Αυτό μπορεί να βλάψει την φήμη σας και να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Την περίοδο αυτή χρειάζεστε ξεκούραση, η επιθυμία για απόσυρση και ηρεμία είναι αρκετά έντονη. Θα μπορέσετε να το πετύχετε αυτό φτάνει να φέρετε μια ισορροπία ώστε και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις αλλά και τα καθήκοντα στην εργασία σας να μην παραμελήσετε και χρόνο για ξεκούραση να εξοικονομήσετε.

Μια παράξενη αλλαγή στην συμπεριφορά από τον ερωτικό σας δεσμό ή από τα παιδιά σας μπορεί να σας αναστατώσει λίγο. Όμως καταφέρνετε να τακτοποιήσετε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε και τις σχέσεις μαζί τους να βελτιώσετε και να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία και γαλήνη.

 

Καρκίνος  22/6 – 22/7

Αυτό τον μήνα ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, χρειάζεστε να νιώσετε ασφάλεια και άνεση, ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα ή τα παιδιά σας. Θα έχετε την ευχέρεια να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Όμως κρατάτε βαθιά μέσα σας τις πληγές και τα τραύματα από το παρελθόν για να σας θυμίζουν ποιοι και τι, ήταν αυτοί ή αυτό που τις προκάλεσε ώστε στο μέλλον να είστε πιο προσεκτικοί. Κάνετε μια καινούργια αρχή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προσπαθώντας να απαλλαγείτε από τα συναισθήματα τα οποία σας κρατάνε κρυφά, βασανιστικά δέσμιους σε αρνητικές καταστάσεις και να ανοίξετε νέες διόδους επικοινωνίας μαζί τους.

Για τους ελεύθερους Καρκίνους μια καινούργια ερωτική γνωριμία θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να αρχίσετε ξανά να ονειρεύεστε και να ελπίζετε για ένα πιο όμορφο μέλλον.

Μετά τις 14/11 ιδιαίτερα για σας τους Καρκίνους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν είναι πολύ θετικές οι προοπτικές στις ερωτικές σας υποθέσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μία ανεξήγητη σκληρότητα από τον/την ερωτικό σας σύντροφο. Αγαπημένα πρόσωπα (τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος), έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις προσωπικές τους ανάγκες και κατά κάποιο τρόπο ξεχνάνε τις δικές σας. Όμως θα αισθανθείτε ασφάλεια και ηρεμία ανάμεσα σε σταθερούς και έμπιστους φίλους οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας φροντίσουν και να σας βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσετε.

 

Λέων  23/7 – 22/8

Είστε υπερβολικά αγχωμένοι και πιεσμένοι από την εργασία σας αρκετό καιρό τώρα. Αυτό τον μήνα οι πιέσεις εντείνονται και κάποιοι νιώθουν ότι μπορούν να σας εκμεταλλευτούν για δικό τους όφελος. Έτσι αναζητάτε την ασφάλεια του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και του σπιτιού σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε γι αυτά που σας στεναχωρούν και να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις ανησυχίες και τους φόβους σας.

Θα κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν και θα ανασύρετε καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία σας κρατούσαν δέσμιους σε αρνητικές καταστάσεις. Θα έχετε την συμπάθεια και την βοήθεια των αγαπημένων σας για να τ’ αφήσετε όλα αυτά που σας πλήγωσαν πίσω σας και να ανοίξετε νέους δρόμους και νέες προοπτικές στην ζωή σας. Να κάνετε όλοι μαζί μια νέα αρχή, θεραπευμένοι και αισιόδοξοι.

Έτσι μετά τις 14/11 το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε κοινωνικά ενδιαφέροντα και την καριέρα σας. Με υπευθυνότητα και σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους σας προσπαθείτε να φέρετε οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια στην ζωή σας. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να μην εμπλέξετε τα επαγγελματικά σας με τα προσωπικά σας.

Καλό θα ήταν να κρατήσετε τα οικεία σας πρόσωπα μακριά και να μην εμπλακούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στα επαγγελματικά σας. Κατά κάποιον τρόπο η εμπλοκή τους θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά τα οποία αναμένετε.

 

Παρθένος  23/8 – 22/9

Η προσοχή σας στρέφεται αυτό το διάστημα στις συναλλαγές σας με γνωστά σας άτομα, συγγενείς, αδέλφια, εξαδέλφια, γείτονες. Αυτό θα σας δώσει μια άνεση για να εκφράσετε τα παράπονα, τις συγκινήσεις και τα συναισθήματα σας αλλά μόνον σε άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνη σας.

Θα έχετε την υποστήριξη ατόμου από το κοντινό σας περιβάλλον αλλά και του συντρόφου σας για να απαλλαχθείτε από καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα, τραύματα του παρελθόντος τα οποία σας κρατάνε βασανιστικά, κρυφά, μυστικά δέσμιους σε αρνητικές καταστάσεις. Να τα αφήσετε όλα στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή, θεραπευμένοι και αισιόδοξοι.

Μετά τις 14/11 κάποια είδηση ή ένα γεγονός θα επαναφέρει στην μνήμη σας επώδυνες παρελθοντικές καταστάσεις. Μετά απ’ αυτό, θα αισθανθείτε επιτακτική την ανάγκη να ξεφύγετε από εκείνα που σας στεναχωρούν για να νιώσετε ήρεμοι και ασφαλείς μακριά από αρνητικούς ανθρώπους. Όσοι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου, έχετε παιδιά θα αντιμετωπίσετε μια περίοδο έντασης καθώς νιώθουν ότι τα καταπιέζετε.

Μπορεί όμως να συμβαίνει και το αντίθετο, να έχετε γίνει υπερβολικά ανεκτικοί ενώ μέχρι τώρα υπήρξατε καταπιεστικοί. Βάλτε άμεσα μία τάξη ήρεμα και δίκαια και μην αφήνετε την κατάσταση να διαιωνίζεται και να σας πληγώνει όλους μαζί.

 

Ζυγός  23/9 – 23/10

Την περίοδο αυτή θα βρείτε τρόπους για να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματα σας από την αποτελεσματικότητα σας στην εργασία. Είστε άψογοι υπάλληλοι, οι συνάδελφοι και οι προϊστάμενοι, σας εκτιμούν και αυτό θα έχει αντίκτυπο στο εισόδημα σας. Προσέξτε όμως γιατί έχετε την τάση να ξοδέψετε χρήματα για διάφορα πράγματα τα οποία δεν είναι πάντα χρήσιμα.

Μπορείτε να βρείτε διάφορους άλλους τρόπους για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, χωρίς να σπαταλήσετε χρήματα σε ψώνια τα οποία δεν χρειάζεστε πραγματικά αλλά ούτε να καταφύγετε σε καταχρήσεις στη διατροφή σας. Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε συγκρούσεις με ανθρώπους της οικογένειας σας. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται προστριβές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Μετά τις 14/11 ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου, η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική είναι έντονη. Για να αισθανθείτε ασφαλείς χρειάζεστε να αποκτήσετε τον έλεγχο των κοινών χρημάτων με τον σύντροφο σας. Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, κατά κάποιον τρόπο πιστεύετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία εσόδων – εξόδων ή ότι το δικό σας εισόδημα επιβαρύνεται με τις περισσότερες δαπάνες της κοινής σας ζωής.

Με την ειλικρινή συζήτηση μπορεί να διευθετηθεί το θέμα ήρεμα. Μια πολύ δύσκολη ημερομηνία για εσάς του Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου είναι 25 Νοεμβρίου για τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς να πάτε κόντρα σε εντάσεις διότι μπορεί να επέλθει ρήξη στις σχέσεις σας

 

Σκορπιός  24/10 – 22/11

Μήνας των γενέθλιων σας ο Νοέμβριος. Χρόνια πολλά, να περάσετε μια υπέροχη χρονιά γεμάτη χαρά. Όσοι από σας τους Σκορπιούς έχετε γεννηθεί κοντά στην 30 Οκτωβρίου, η ευαισθησία σας αυξάνεται αυτό το διάστημα και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα παράπονα και τις κρυφές σας σκέψεις, σε εκείνους που εμπιστεύεστε απόλυτα. Είναι ευκαιρία τώρα να εκφράσετε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας σε ανθρώπους οι οποίοι σας βοήθησαν στο παρελθόν.

Συγχωρείστε όσους κατά την γνώμη σας δεν σας φέρθηκαν καλά για να απαλλαγείτε από τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία σας κρατούν κρυφά, μυστικά δέσμιους στο παρελθόν, έτσι θα φέρετε το νέο, το υγειές, την πρόοδο και νέες προοπτικές στην ζωή σας.

Μετά τις 14/11 εσείς οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι η σταθερότητα στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας ή τις συνεργασίες σας. Όμως προσπαθήστε να τιθασεύσετε την τάση σας να γίνετε ζηλότυποι και κτητικοί γιατί θα αντιδράσουν. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις μεταξύ σας και να αφουγκράζεστε και τις ανάγκες του άλλου. Μην γίνεστε σκληροί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Εσείς οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Μπορεί η συμπεριφορά σας κάποιες στιγμές να είναι επικριτική και τα λόγια σας προσβλητικά. Για να αποφύγετε τυχόν διαφωνίες μην επιμένετε πεισματικά στις απόψεις σας, γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι και ευγενικοί και θα κερδίσετε την εκτίμηση και την συμπάθεια τους.

 

Τοξότης  23/11 – 21/12

Την περίοδο αυτή τα συναισθήματα σας είναι έντονα. Τις σκέψεις, τα σχέδια σας και την ιδιωτική σας ζωή τα κρατάτε καλά κρυμμένα από τον πολύ κόσμο. Είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας σας να κρατηθείτε μακριά από την κοινωνική ζωή, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις αρνητικές σκέψεις και την ψυχή σας από την κούραση και το άγχος.

Αυτή η περίοδος ιδιαίτερα για σας του 2ου δεκαημέρου, είναι αρκετά δύσκολη, περιοριστική και κουραστική. Με ότι καταπιαστείτε γίνεται έπειτα από πολύ κόπο γι αυτό χρειάζεται υπομονή και αυτοσυγκέντρωση στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Σε καμιά περίπτωση όμως μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες γιατί δεν θα τις αντέξετε ψυχικά και σωματικά.

Μετά τις 14/11 συγκεντρώνετε όλες σας τις προσπάθειες στις καθημερινές ανάγκες και στην εργασία σας. Τώρα, αυτό που σας χρειάζεται είναι εργασιακή σταθερότητα για να νιώσετε ασφαλείς. Κάποιοι ενεργούν πίσω από την πλάτη σας αυτό τον καιρό και αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη εργασία σας. Γι αυτό προσοχή ποιους εμπιστεύεστε.

Επίσης η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση όμως θα πρέπει να αφιερώνετε λίγο παραπάνω χρόνο για την ανάπαυση και την ηρεμία σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι στα καλύτερα τους ιδιαίτερα για σας του 2ου δεκαημέρου. Υπάρχει πρόβλημα και οι στόχοι σας για αύξηση του εισοδήματος σας αποτυγχάνουν. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλέξετε την φιλία με οικονομικά θέματα.

 

Αιγόκερως  22/12 – 19/1

Η επιφυλακτικότητα στις σχέσεις σας με τους φίλους σας, αυτή την περίοδο χαλαρώνει. Υπάρχουν κάποιοι λίγοι φίλοι που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να μιλήσετε, να μοιραστείτε μαζί τους τα μυστικά, τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Εκείνοι θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη και τις αδυναμίες σας και απαλλαγμένοι από καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα και τραύματα του παρελθόντος να ανοίξετε νέους δρόμους στη ζωή σας.

Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που θα σας στηρίξουν σε κάθε νέο σας εγχείρημα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Εσείς οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μία φάση ριζικών αλλαγών.

Μετά τις 14/11 αλλά και όλο τον Νοέμβριο θα έχετε τα κίνητρα αλλά και την δύναμη να αγωνιστείτε για την εξάλειψη κάθε παλιάς και φθαρμένης κατάστασης. Το θέμα είναι πως θα χρησιμοποιήσετε αυτή την δύναμη. Στόχος πρέπει να είναι η αυτό-βελτίωση και η προσφορά προς τους άλλους με σκοπό την ευτυχία και των άλλων ανθρώπων γύρω σας.

Αν όμως χρησιμοποιήσετε την δύναμη σας, μόνο για τον εαυτό σας και μόνο για τις δικές σας φιλοδοξίες, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τους άλλους ανθρώπους γύρω σας, τότε θα γίνετε μισητοί και θα προκαλέσετε την απέχθεια αυτών που αδικήσατε. Για τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα βρείτε ένα διασκεδαστικό τρόπο για να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας.

 

Υδροχόος  20/1 – 18/2

Αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να προβληθείτε στον χώρο που κινείστε και εργάζεστε. Θα σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες οι οποίες θα απαιτούν αυξημένες ευθύνες από σας και οι οποίες θα σας αποφέρουν σημαντικά έσοδα. Πιθανόν επίσης να παρακολουθήσετε κάποια εξειδικευμένα σεμινάρια για την απόκτηση περισσότερων γνώσεων στη δουλειά σας κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Μην φοβάστε να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

Αυτή την περίοδο ευνοείται κάθε νέο σας ξεκίνημα που θα έχει στόχο την  βελτίωση των συνθηκών και την πρόοδο στην καριέρα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέους δρόμους και νέες προοπτικές στην ζωή σας. Είναι ευκαιρία τώρα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και τις τραυματικές εμπειρίες σας σε θέματα καριέρας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Μετά τις 14/11 μην αφήσετε τυχόν δυσκολίες να σας πτοήσουν και να σας αποτρέψουν σ’ αυτό που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο σας (ιδιαίτερα οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου), οι οποίες γνώσεις θα βοηθήσουν σημαντικά την καριέρα σας στο μέλλον. Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες με τους προϊσταμένους σας, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις για το δικό τους συμφέρον και την ανέλιξη τους και δεν σέβονται καθόλου τις επιθυμίες και τον αγώνα των άλλων. Αυτό σας γεμίζει με ανασφάλεια και φόβο και νιώθετε ότι είστε ξένοι ανάμεσα σε ξένους, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο τους.

Όλη αυτή η κατάσταση σας ωθεί να στραφείτε στα οικεία, αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία θα έδιναν τα πάντα για να είστε εσείς ευτυχισμένοι. Βρίσκετε καταφύγιο στη θαλπωρή και την ηρεμία του σπιτιού σας και θα νιώσετε χαλαροί και ήρεμοι μακριά από το ανταγωνιστικό και σκληρό περιβάλλον της ζωής.

 

Ιχθείς  19/2 – 20/3

Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ ευνοϊκό για εσάς τους Ιχθείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου. Είναι κατάλληλο το διάστημα αυτό για να ξεκινήσετε μαθήματα ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια τα οποία θα επεκτείνουν τις γνώσεις στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να αποφασίσετε να φύγετε για το εξωτερικό είτε για σπουδές είτε για μόνιμη εγκατάσταση. Μην φοβάστε και μην διστάζετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέους δρόμους, νέες προοπτικές και θα φέρουν πρόοδο στην ζωή σας.

Εσείς οι Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, τα πράγματα στην καριέρα σας δεν είναι πολύ ευνοϊκά. Αντιμετωπίζετε διάφορες ταλαιπωρίες και δυσκολίες που εμποδίζουν την πρόοδο σας ή την ανεύρεση εργασίας στο αντικείμενο σας.  Όλο τον Νοέμβριο αποφύγετε να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα ή σύλλογο, να κάνετε καινούργιες φιλίες και αποφύγετε τους φίλους τους οποίους δεν εμπιστεύεστε.

Μετά τις 14/11 εσείς οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, θα νιώσετε επιτακτική την ανάγκη να έλθετε σε επαφή με -γυναικεία, ως επί το πλείστον- πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η σταθερότητα στις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας είναι πολύ σημαντική για σας, ετούτο το διάστημα. Αισθάνεστε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Αν κάνετε ένα μακρινό ταξίδι τώρα, δεν θα περάσετε τόσο όμορφα όσο θα περιμένατε.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments