0 0 votes
Article Rating

Ο Νοέμβριος σχεδόν όλος, είναι ένας σχετικά καλός και εύκολος μήνας. Κάποιες ημερομηνίες στο τελευταίο του δεκαήμερο είναι λίγο δύσκολες. Θέλει ψυχραιμία, εντιμότητα και ειλικρίνεια στις συναλλαγές μας με τους άλλους ανθρώπους για να αποφευχθούν τα προβλήματα. Μυστικά και κρυφές ενέργειες βγαίνουν στο φως και ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο.

Στις 27 Οκτωβρίου και ώρα 2:05:05 μμ. έγινε η Πανσέληνος, στην 3ο :44’ μοίρα του Ταύρου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 27η Οκτωβρίου, Απριλίου, Ιουλίου και Ιανουαρίου. Το αίτημα της πανσελήνου αυτής είναι σταθερότητα και ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική. Όμως για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να συνεργαστούμε αρμονικά με άλλους ανθρώπους και να δουλέψουμε μαζί τους. Μας πληγώνει που κάποιοι εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις για το δικό τους συμφέρον. Χρειαζόμαστε άμεσα να απελευθερωθούμε από την ασάφεια και το χάος που κυριαρχούν και να υπάρξει σταθερότητα. Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα. Να αλλάξουμε κι εμείς νοοτροπία και να συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες στη ζωή μας. Η ευαισθησία και η καλοσύνη είναι αυξημένη αυτή την περίοδο και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ότι μπορούμε σ’ αυτούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στις 11 Νοεμβρίου και ώρα 7:47:06 μμ. γίνεται η Νέα Σελήνη, στην 19ο :00’ μοίρα του Σκορπιού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 11η Νοεμβρίου, Μαΐου, Αυγούστου και Φεβρουαρίου. Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα απαλλαγμένοι από καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα, φοβίες και τραύματα του παρελθόντος. Θα πρέπει να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να αναλογιστούμε, τις ζήλιες, τα πάθη και τα λάθη τα οποία έγιναν στο παρελθόν, να τα αφήσουμε πίσω και να κάνουμε μια καινούργια αρχή, θεραπευμένοι και αισιόδοξοι. Να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να ξεκινήσουμε μια νέα ζωή. Ας αποφύγουμε τις μυστικές συμφωνίες, αλλά να προσπαθήσουμε να πείσουμε ανοιχτά, ότι τα σχέδια μας είναι εφαρμόσιμα.

Ο Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό στις 2 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι την 20 Νοεμβρίου. Εδώ ο Ερμής εντείνει την περιέργεια και την λεπτομερειακή και σε βάθος εξέταση των θεμάτων που μας απασχολούν. Ψάχνουμε να βρούμε τι βρίσκεται πίσω από τις λέξεις και τις εικόνες. Γινόμαστε απόλυτοι και επίμονοι σ’ αυτά που πιστεύουμε. Χρειάζεται προσοχή με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τον λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσουμε βαθειά τους συνανθρώπους μας ή να πληγωθούμε από τα σκληρά λόγια άλλων.

Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Ζυγού στις 8 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι την 5η Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της, μας δίνει γοητεία, γλυκύτητα και αυξάνει την κοινωνικότητα. Ας εκμεταλλευτούμε τα δώρα της Αφροδίτης αυτής για να προσφέρουμε τρυφερότητα, ζεστασιά και αγάπη στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να έρθουμε πιο κοντά και να διορθώσουμε ότι μπορεί να πήγε στραβά στις σχέσεις μας. Μας δίνει θετική διάθεση, ας κάνουμε λοιπόν ότι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε όμορφη την ζωή την δική μας αλλά και των άλλων που βρίσκονται κοντά μας.

Ο Άρης επίσης θα μπει στον Ζυγό στις 13 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι την 3η Ιανουαρίου. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο του, θεωρείται θέση αδυναμίας. Άρα ο Άρης στο Ζυγό μας κάνει αναποφάσιστους, λίγο ιδιότροπους και είρωνες όταν κάτι δεν μας ικανοποιεί. Μπορεί να μην λειτουργήσουμε αυθόρμητα σε μια δεδομένη κατάσταση όμως γινόμαστε πιο ήρεμοι, πιο ευγενικοί και λιγότερο εγωιστές. Δεν θα ρισκάρουμε την ζωή μας ή την σχέση μας με μια αυθόρμητη κίνηση ή πάνω στο θυμό μας. Βέβαια το αίτημα του Άρη δεν είναι να είναι ευγενικός και ήρεμος αλλά να είναι αυθόρμητος και να ρισκάρει και στο ζώδιο αυτό ο Άρης καταπιέζεται και ψάχνει τρόπους για να εκδηλωθεί.

Ο Ερμής, μέσα στον ίδιο μήνα θα αλλάξει πάλι ζώδιο και θα μπει στον Τοξότη στις 20 Νοεμβρίου και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι την 10η Δεκεμβρίου. Και ο Ερμής στον Τοξότη βρίσκεται σε θέση αδυναμίας αφού ο Τοξότης είναι απέναντι από το ζώδιο του, τους Διδύμους. Το διάστημα αυτό που Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται πιο πολύ να μιλούν παρά να πληροφορούνται. Θα μας αρέσει να διδάσκουμε τους άλλους παρά να διδασκόμαστε. Μας βοηθά όμως να είμαστε ευχάριστοι και με χιούμορ.

Τι θα φέρει ο Νοέμβριος στα ζώδια

Κριός

Το ενδιαφέρον σας αυτό τον μήνα στρέφεται στα οικονομικά σας ζητήματα. Ίσως να καταφέρετε να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος ή να ολοκληρώσετε μια δουλειά από την οποία ευελπιστείτε ότι θα έχετε ένα κέρδος. Ενδεχομένως όμως να υπάρξει μια ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αυτό που πραγματικά επιθυμείτε αυτό τον καιρό, είναι να υπάρξει σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σας. Προστατέψτε ότι θεωρείτε εσείς πολύτιμο. Στην εργασία σας, δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό και αυτό εκτιμάται από τους συναδέλφους και τους ανωτέρους. Αν διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες δουλειάς ή καλύτερη αμοιβή μπορεί και να το πετύχετε. Μετά τις 11 Νοεμβρίου πολύ πιθανόν να βελτιωθούν τα οικονομικά του/της συζύγου και έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε παλιές οφειλές προς τρίτους. Υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα όφελος από κληρονομικά θέματα ή να έχετε επιστροφή χρημάτων από δανεικά ή εφορία. Κρατήστε την ψυχραιμία σας στις 21 και στις 24 Νοεμβρίου και μην απαντάτε σε προκλήσεις.

Ταύρος

Την περίοδο αυτή, αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να αποκτήσετε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας και να μπορείτε να καλύπτετε τις ανάγκες σας. Χρειάζεται όμως προσοχή επειδή μέσα στην προσπάθεια σας να δημιουργήσετε τις συνθήκες για σταθερότητα στη ζωή σας μπορεί να παραμελήσετε τις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σας. Ιδανική περίοδος για να ζητήσετε και να πάρετε την φροντίδα και την συμπάθεια που έχετε ανάγκη αλλά και να προσφέρετε την αγάπη και την συμπαράσταση σας σε φίλους, σε αγαπημένα πρόσωπα αλλά και σε όποιον έχει ανάγκη. Ευνοϊκός μήνας για διασκέδαση και για τα ερωτικά σας ζητήματα. Μετά τις 11 Νοεμβρίου θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές ή να επαναξιολογήσετε τις ήδη υπάρχουσες. Ίσως αποφασίζετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις ή συμβόλαια σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Στις 21 και 24 Νοεμβρίου χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στον εργασιακό χώρο και να μην απαντήσετε σε προκλήσεις. Στις 25 και 30 Νοεμβρίου δεν είναι καλές ημέρες για να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

Δίδυμοι

Ιδανική περίοδος αυτή για να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αποζητάτε όσο τίποτα άλλο ηρεμία και γαλήνη. Ίσως βέβαια, το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί χρειάζεται να απομονωθείτε για να το ολοκληρώσετε. Είναι μια περίοδος της ζωής σας, κατά την διάρκεια της οποίας γίνεστε πιο εσωστρεφείς αλλά και πιο συναισθηματικοί. Νοιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε συναισθηματικά και υλικά σ’ αυτούς που υποφέρουν. Επίσης χρειάζεστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Επιθυμείτε να κάνετε το χώρο του σπιτιού πιο όμορφο και φιλόξενο αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους ανθρώπους. Μετά τις 11 Νοεμβρίου αρχίζει πάλι η ρουτίνα σας. Αρχίζετε κανονικά εργασία και συγχρόνως τις αγγαρείες της καθημερινότητας. Ιδανικό διάστημα για να βελτιώσετε τον τρόπο που εκφράζετε την γνώμη σας σε θέματα δουλειάς αλλά και να πετύχετε καλύτερη επικοινωνία με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Στις 25 και 30 του μήνα αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή ή συμφωνία.

Καρκίνος

Οι σχέσεις που έχετε με καλούς φίλους γίνονται ακόμα πιο ζεστές και πιο σταθερές και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο μαζί τους την περίοδο αυτή. Απολαμβάνετε την παρέα μαζί τους και όποιος φίλος ζητήσει την συμπαράσταση ή την βοήθεια σας, την προσφέρετε χωρίς δισταγμό. Μοιράζεστε μαζί τους τα σχέδια και τα όνειρα σας για το μέλλον ή βρίσκετε έναν ώμο να ακουμπήσετε για ότι σας στεναχωρεί. Ολοκληρώνετε μια ομαδική εργασία, ένα χόμπι ή μια απασχόληση με το οποίο εργάζεστε καιρό τώρα, σε συνεργασία με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσετε από μια ομάδα ή ένα γκρουπ στο οποίο ανήκετε διότι έχετε ολοκληρώσει το έργο σας. Μετά τις 11 Νοεμβρίου το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιδιά σας. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και απολαμβάνετε μαζί τους όμορφες στιγμές. Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε να φλερτάρετε ή να ερωτευτείτε. Στις 21 και στις 24 Νοεμβρίου χρειάζεται ψυχραιμία διότι μια ρήξη στις σχέσεις σας με τους γονείς ή πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να είναι οριστική.

Λέων

Η επιθυμία σας να σταθεροποιήσετε την θέση σας στην κοινωνία και στον επαγγελματικό σας χώρο είναι έντονη αυτή την περίοδο. Με τους συνεργάτες σας θα αφήσετε να φανεί όλη η καλή σας διάθεση και υπευθυνότητα για μια σωστή συνεργασία ακόμα κι αν κάποιος ζηλέψει και προσπαθήσει να μειώσει το κύρος σας. Μπορεί να κάνετε κάτι, το οποίο θα προκαλέσει την προσοχή των ανωτέρων σας. Είναι δύσκολο να μπορέσετε να κρύψετε οτιδήποτε τώρα και μάλλον δεν θέλετε να το κάνετε. Μια προαγωγή είναι πολύ καλό για την καριέρα και την πρόοδο σας. Να είστε ο εαυτό σας, συνήθως, κανείς δεν προάγεται αν δεν το αξίζει πραγματικά. Μετά τις 11 Νοεμβρίου το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Παράλληλα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να μείνετε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα ενδιαφερθείτε επίσης για εκκρεμότητες ή εργασίες που χρειάζεται το σπίτι. Το εισόδημα σας, αυτή την περίοδο είναι αρκετά ικανοποιητικό, αλλά προσοχή στα έξοδα, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε.

Παρθένος

Είναι αρκετά ευνοϊκός αυτός ο μήνας για σας τους Παρθένους. Εκμεταλλευτείτε σωστά και έντιμα τα δώρα του και θα βγείτε κερδισμένοι και υλικά και συναισθηματικά. Επίσης θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και τα προβλήματα. Μετά από κάποια γεγονότα τα οποία έχουν προηγηθεί συνειδητοποιείτε πόσο ασήμαντα ήταν και πόσο άδικα ταλαιπωρηθήκατε. Επίσης θα αισθανθείτε επιτακτική την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Θέλετε να φύγετε μακριά από όλους και όλα γιατί έχετε πλήξει. Εάν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα, θα τελειώσει και θα απαλλαγείτε από αυτό. Θα μάθετε τα νέα κάποιου δικού σας ανθρώπου που βρίσκεται μακριά. Η 21 και η 24 του Νοέμβρη χρειάζονται προσοχή διότι είναι δύσκολες ημέρες για τα οικονομικά σας αλλά και για ότι θεωρείτε εσείς πολύτιμο στη ζωή σας. Αλλά και οι 25 και 30 του μήνα φροντίστε να προστατεύετε το σπίτι σας για τυχόν ζημιές από νερό ή να μην χάσετε κάτι μέσα απ’ αυτό.

Ζυγός

Αυξημένο θα είναι το ενδιαφέρον σας, αυτή την περίοδο, σε θέματα οικονομικά που σχετίζονται με χρέη, φόρους και κοινά χρήματα με τρίτους. Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι το ζητούμενο σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να απαλλαγείτε από οικονομικές υποχρεώσεις και χρέη. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας προσεκτικά και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Αυτή την εποχή, αν και σας πληγώνει που αναγκάζεστε να απέχετε από τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, όμως, η απομάκρυνση από τον πολύ κόσμο είναι ευεργετικό για σας, διότι θα έχετε πολύ χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να φροντίσετε με άνεση τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να ξέρετε πάντως ότι οι κρυφές και παράνομες σχέσεις δεν θα σας προσφέρουν την ευτυχία που ονειρεύεστε. Μετά την 11 Νοεμβρίου γίνεστε πιο δραστήριοι και πιο εξωστρεφείς και οι ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας θα είναι αρκετές. Η διάθεση σας βελτιώνεται σημαντικά και θα έχετε την τάση να ομορφύνετε, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα γι αυτό. Οι 21 και 24 Νοεμβρίου είναι πολύ δύσκολες ημέρες για τις σχέσεις σας με τον/την αγαπημένο σας και την οικογένεια σας.

Σκορπιός

Μήνας των γενεθλίων σας ο Νοέμβριος, να έχετε μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαρούμενες στιγμές. Τώρα σας δίδεται η δυνατότητα να εξετάσετε μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αν συζείτε με κάποιο άτομο, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε μια λεπτομερή ανάλυση αυτής της σχέσης και αν αυτό το πρόσωπο πληροί τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται στη ζωή σας. Αν το αποτέλεσμα της ανάλυσης είναι θετικό, τότε η σχέση αυτή θα γίνει πιο ζεστή και πιο βαθιά. Αν όχι, τότε θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και θα προχωρήσετε σε καινούργια πράγματα. Αυτό που λαχταράτε πιο πολύ τώρα, είναι να υπάρχει σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Μετά τις 11 Νοεμβρίου θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να κάνετε κάποιες αλλαγές στον εαυτό σας και στο πως παρουσιάζεστε στους άλλους. Κατ’ αρχήν αλλάζουν οι συνήθειες σας, γίνεστε πιο ενεργητικοί και ενθουσιώδεις και εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας, τώρα. Προσέξτε όμως τα λόγια σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί χωρίς να το θέλετε μπορεί να τους μιλήσετε με καυστικό τρόπο και να τους πληγώσετε.

Τοξότης

Αυτή την περίοδο χρειάζεστε ηρεμία και σταθερότητα στη ζωή σας. Έτσι το ενδιαφέρον σας στρέφεται μόνο προς τα θέματα τα οποία σας εξασφαλίζουν τα προς το “ζην”. Όλες οι άλλες δουλειές ρουτίνας μπορούν να περιμένουν. Όμως είναι μια καλή ευκαιρία να ολοκληρωθούν κάποιες εργασίες οι οποίες εκκρεμούν από το παρελθόν, για να απαλλαγείτε απ’ αυτές μια και καλή. Παράλληλα θα ενδιαφερθείτε λίγο παραπάνω για την υγεία σας και μην αμελείτε να ασκείστε παράλληλα με μια ισορροπημένη διατροφή. Είναι η καταλληλότερη περίοδος τώρα για να σταματήσετε το κάπνισμα ή όποια άλλη κακή συνήθεια. Μετά τις 11 Νοεμβρίου είναι μια καλή περίοδος για να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επίσης έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις απαισιόδοξες σκέψεις και την ψυχή σας από την κούραση και το άγχος.

Αιγόκερως

Δεν αντέχετε καθόλου την μοναξιά ετούτο το διάστημα, η συντροφιά και ότι σας διασκεδάζει σας έλκει τώρα. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να απελευθερώσετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και να ζήσετε στιγμές ξέγνοιαστες. Η φιλία, ο έρωτας, η αγάπη, τα παιδιά, η διασκέδαση και ότι σας δίνει χαρά, είναι τα θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας. Θα νοιώσετε έντονη την ανάγκη να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση και όσοι από σας έχετε ήδη μια σχέση θα αποφασίσετε να της δώσετε μια πιο επίσημη μορφή. Οι Αιγόκεροι γονείς, θα έχετε την χαρά να αφιερώσετε χρόνο με το/τα παιδιά σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μετά τις 11 Νοεμβρίου το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο τομέα της φιλίας. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται υπερβολικά και επιθυμείτε έντονα την συντροφιά καλών, αγαπημένων φίλων και μια καινούργια φιλία γεννιέται τώρα. Κάποια λόγια που μπορεί να ειπωθούν μεταξύ φίλων μπορεί να πληγώσουν.

Υδροχόος

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά απαιτητικές και νιώθετε ότι έχετε αρκετή δύναμη για να αντεπεξέλθετε. Όμως προτιμάτε την ασφάλεια και την ηρεμία του σπιτιού σας. Τώρα είναι μια καλή περίοδος να κάνετε ένα διάλειμμα και να αποσυρθείτε για λίγο στον χώρο του σπιτιού σας, να ξεκουραστείτε και να φορτώσετε τις “μπαταρίες” σας. Αυτή την περίοδο, σας καταλαμβάνει μια νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις από τα παλιά, η οποία ενδέχεται να σας ωθήσει να ψάξετε να βρείτε ακόμα και ανθρώπους τους οποίους έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε. Μετά τις 11 Νοεμβρίου θα είναι μια καλή στιγμή για να επινοήσετε καινούργια επαγγελματικά σχέδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να θέσετε καινούργιους επαγγελματικούς στόχους. Έχετε την δύναμη να επιδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας που θα σας προβάλλουν ως επαγγελματίες για να κατακτήσετε την κοινωνική θέση που σας αξίζει. Στις 25 και 30 Νοεμβρίου να προσέχετε τους ψεύτικους φίλους.

Ιχθείς

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται αυτή την περίοδο σε ένα από τα αδέλφια ή τα εξαδέλφια σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ίσως συναντηθείτε και ξεκαθαρίσετε ένα θέμα για το οποίο είχατε μια διαφωνία το προηγούμενο διάστημα. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να επανασυνδεθείτε και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους μπορεί να επηρεάζεται από τα συναισθήματα σας. Η ευαισθησία σας και η συμπόνια είναι αυξημένη και θα κάνετε ότι περνάει από χέρι σας για να απαλύνετε το πόνο κάποιου που γνωρίζετε ότι υποφέρει. Θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας γιατί χωρίς να το καταλάβετε μπορεί να πληγώσετε το ταίρι σας. Μετά τις 11 Νοεμβρίου σκέφτεστε να κάνετε μια νέα αρχή που έχει σχέση με την μελέτη ή τις σπουδές. Χρειάζεστε να ασχοληθείτε με κάτι ενδιαφέρον ή περιπετειώδες που εξάπτει την φαντασία και το πνεύμα, μακριά από τα ίδια και τετριμμένα. Μπορεί να ξεκινήσετε να διαβάζετε ένα βιβλίο που μπορεί να σας ταξιδέψει ή να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι το οποίο θα σας προσφέρει αυτά τα οποία ονειρεύεστε.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments