0 0 votes
Article Rating

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου 16.11 ώρα Αθήνας  στην 18.53′ μοίρα του άξονα Τοξότη – Διδύμων. Στον χάρτη που καταστρώνεται με γεωγραφικές συντεταγμένες Ελλάδος πραγματοποιείται στον 2ο και 8ο οίκο.

Κυβερνήτης του χάρτη η Αφροδίτη στην 3η μοίρα του Ταύρου και στον 7ο οίκο σε αποκλίνουσα σύνοδο με τον Ουρανό που κυβερνά τον 4ο οίκο του χάρτη, ο οποίος βρίσκεται σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα και σε εξάγωνο ακριβείας με τον Άρη στον Καρκίνο και στον 9ο οίκο κυβερνήτη του 7ου οίκου.

Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ήλιος κυβερνούν τον 10ο οίκο του χάρτη και σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Δία, κυβερνήτη της Σελήνης, στην 13η μοίρα του Ζυγού στον 12ο οίκο που όμως βρίσκεται σε στάση και μόλις ετοιμάζεται να γυρίσει στην ορθή του φορά.

Ας δούμε τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για εμάς. Άλλη μια φορά θα μας απασχολήσουν θέματα οικονομικά τόσο εσωτερικά όσο και σχετικά με τα δάνεια της χώρας. Αυτά όπως είναι φυσικό θα προέρχονται από τους συμμάχους μας οι οποίοι φαίνεται πως δεν κρατούν μια σταθερή γραμμή και στάση απέναντι στην χώρα και βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τους κυβερνώντες. Η ψήφιση των νομοσχεδίων που επιθυμούν λειτουργεί θετικά αλλά οι εξελίξεις μοιάζουν να έχουν μείνει στάσιμες και μόλις που πάνε να μπουν σε εφαρμογή.

Παρόλα αυτά θα υπάρξουν βοηθητικές ενέργειες εκ μέρους τους που θα ωφελήσουν τη χώρα. Η συμμετοχή βέβαια του Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου με την Πανσέληνο εφιστά την προσοχή σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς και προειδοποιεί για ψεύτικες υποσχέσεις που θα οδηγήσουν σε απογοήτευση. Ας είμαστε λοιπόν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Πιθανόν να μας απασχολήσουν έντονα και θέματα δικαιοσύνης, παιδείας, θρησκείας, εργασιακά, μεταφορών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το σίγουρο είναι πως παίζονται παιχνίδια στο παρασκήνιο και σε πολλά πράγματα παρουσιάζεται μια εικόνα θολή και όχι αληθινή.

Σε προσωπικό επίπεδο η Πανσέληνος θα επηρεάσει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που είναι γεννημένοι 4 έως 9 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 14η έως την 19η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους Διδύμους και τους Τοξότες προβλέπονται καινούργια ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, όπως και εκπλήρωση δημιουργικών σχεδίων. Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας στηρίζουν ενώ είναι πολύ πιθανή και μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο και ίσως προκύψει μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον.

Σε οτιδήποτε θέλετε να ξεκινήσετε ή να αλλάξετε στον χώρο της καριέρας και του σπιτιού χρειάζεται να το εξετάσετε με προσοχή. Μην υπογράφετε εύκολα, μην πιστεύετε σε υποσχέσεις και μην προκαλείτε σχόλια που μπορεί να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

Για τους Παρθένους και τους Ιχθείς ενδεχομένως να υπάρξει ένα δίλλημα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Θα αναγκαστείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες καθώς και τα δύο θα είναι απαιτητικά. Πιθανόν να προκύψει μια αλλαγή στέγης ή επαγγελματικού χώρου. Θα έχετε όμως βοήθεια σε όλα αυτά καθώς θα δείτε την οικονομική σας κατάσταση να αλλάζει και να βελτιώνεται, πράγμα που θα σας διευκολύνει να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και οφειλές και να νοιώσετε πιο ασφαλείς. Φανείτε όμως προσεχτικοί και στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σας, ειδικά αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι τώρα.

Ίσως να περιμένετε περισσότερα απ’ αυτά που τελικά θα λάβετε γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να σκέφτεστε λογικά για να αποφύγετε λάθη και παγίδες.

ΚΑΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!
Ο ΔΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

 

Σοφία Πονήρη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments