0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους. Απρίλιος και η άνοιξη μυρίζει έντονα. Ένας μήνας που όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα εμείς εδώ στο νότο έχουμε το προνόμιο να είμαστε λουσμένοι με φως και όλα να φαίνονται όμορφα.

 

Το Πλανητικό σκηνικό του Απριλίου 2017. Πατήστε εδώ

 

 

Τι θα φέρει ο Απρίλιος στα ζώδια

Κριός  21/3 – 20/4

Μήνας των γενεθλίων σας ο Απρίλιος για σας τους Κριούς, Χρόνια πολλά σε όλους και να έχετε μια παραμυθένια και δημιουργική χρονιά. Το πρώτο μέρος του μήνα είναι πολύ ευνοϊκό για σας τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και έχετε τεράστια επιθυμία να δημιουργήσετε καινούργιες, καλύτερες συνθήκες στη ζωή σας. Θα πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε καινούργια ξεκινήματα είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Έχετε την εμπειρία, την δύναμη, την αποφασιστικότητα και την επιμονή για να κάνετε πράξη τα σχέδια και τα όνειρα σας.

Για κάποιους από σας ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί αναπάντεχα να επανέλθει. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα πρέπει να επανεξετάσετε την συμπεριφορά σας προς τους άλλους ανθρώπους και να γίνεται λίγο πιο σταθεροί στα αισθήματα σας. Και με τα χρήματα σας να φροντίσετε να γίνεται πιο συγκρατημένοι στις δαπάνες σας. Εσείς οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να είστε προσεκτικοί, με ότι καταπιαστείτε να είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας γιατί σύντομα θα κριθείτε, οπότε τα λάθη και τα ατοπήματα πληρώνονται.

Μετά τις 11 Απριλίου ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει λίγο να αφουγκραστείτε και τις ανάγκες του δικού σας ανθρώπου. Ίσως μέσα στην ένταση των προσωπικών σας επιλογών και των υποχρεώσεων έχετε παραμελήσει το ταίρι σας. Αν η σχέση αυτή είναι σοβαρή και την δένουν βαθιά συναισθήματα τότε όλα θα τελειώσουν ομαλά. Αν όμως δεν σας δένουν πολλά με αυτό το πρόσωπο τότε η σχέση αυτή δεν θα κρατήσει μετά από την κρίση αυτή.

 

Ταύρος  20/4 – 20/5

Αν και ο δυναμισμός σας είναι αυξημένος και οι δραστηριότητες σας δεν έχουν μειωθεί όμως κάποιες στιγμές αναζητάτε την απομόνωση. Είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι 1ου δεκαημέρου. Κάποιοι από σας εργάζεστε πιο συγκεντρωμένα όταν βρίσκεστε μόνοι σας και κάποιοι ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, με το οποίο είχατε στο παρελθόν απομακρυνθεί και τώρα γίνεται η επανασύνδεση. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας, ίσως ανακαλύψετε κάποιους που θέλουν να σας βλάψουν.

Όμως κι εσείς μην δίνεται δικαιώματα με την συμπεριφορά σας γιατί σύντομα θα έρθετε προ των ευθυνών σας και τότε θα πρέπει να μην έχετε να κρύψετε τίποτα κι από κανένα. Ταύροι του 3ου δεκαημέρου καλύτερα να αποφύγετε να κλείσετε οποιαδήποτε συμφωνία ή να υπογράψετε συμβόλαια για τα οποία δεν έχετε πρώτα συμβουλευτεί έναν ειδικό ο οποίος θα μπορεί να σας κατατοπίσει για τυχόν κακοτοπιές.

Μετά τις 11 Απριλίου ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου θα είστε πολύ δημοφιλείς στον χώρο εργασίας σας. Οι καλές σας σχέσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, θα είναι ευεργετικές στην επαγγελματική σας πρόοδο. Για κάποιους από σας ίσως δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην δουλειά τα οποία θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και κάποιοι άλλοι ίσως έρθετε αντιμέτωποι με την ανεργία αλλά δεν θα είστε εσείς υπεύθυνοι γι αυτό. Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την καλή φυσική σας κατάσταση και τις διατροφικές σας συνήθειες. Ίσως χρειαστεί να ασκηθείτε λίγο παραπάνω και να βγάλετε από το διαιτολόγιο σας κάποιες τροφές οι οποίες βλάπτουν την υγεία σας.

 

Δίδυμοι  21/5 – 21/6

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται σημαντικά αυτή την περίοδο. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί αρκετά, θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι θα σας ενθουσιάσουν και θα ξεκινήσετε καινούργιες φιλίες με αρκετούς από αυτούς, ιδιαίτερα εσείς οι Δίδυμου του 1ου δεκαημέρου. Κάποιοι απ’ αυτούς τους ανθρώπους θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Μερικοί από εσάς, ίσως ενταχθείτε σε κάποια ομάδα ή σύλλογο με κοινά ενδιαφέροντα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ιδρύσετε εσείς και να ηγηθείτε σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό. Ότι κι αν κάνετε θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε με επιτυχία φτάνει να είναι όλα πολύ σωστά και καλά οργανωμένα και όχι ένας ενθουσιασμός της στιγμής. Υπάρχει το ενδεχόμενο μια παλιά αγαπημένη φίλη να επανέλθει αναπάντεχα στη ζωή σας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απομάκρυνσης.

Μετά τις 11 Απριλίου, ιδιαίτερα εσείς οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου, έχετε όλη την καλή διάθεση να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με κόσμο, να διασκεδάσετε, να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας και εσείς που είστε μόνοι, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Πολύ καλά θα κάνετε όσοι από σας το επιθυμείτε. Μερικοί από σας ίσως σας ζητηθεί να βοηθήσετε στη λύση ενός προβλήματος που απασχολεί ένα δικό σας πρόσωπο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να χρειαστεί να διαλύσετε μια ερωτική σχέση η οποία είναι προβληματική. Και κάποιοι από σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια άδικη και σκληρή συμπεριφορά ανθρώπων από τον κύκλο σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά ούτε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για να αλλάξετε κάποια πράγματα. Περιμένετε μέχρι τις 3 Μαΐου που Ερμής θα γυρίσει σε ορθή φορά για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

 

Καρκίνος  22/6 – 22/7

Αυτό τον μήνα εσείς οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Η επιθυμία για κοινωνική ζωή και δημόσια αναγνώριση είναι έντονη. Παίρνετε την πρωτοβουλία για να κάνετε νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας και να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές εκείνες οι οποίες θα δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στη ζωή σας. Είναι τόσος ο ενθουσιασμός, η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας που είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε τους στόχους σας και θα πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Είστε βέβαια ένα ζώδιο αρκετά εσωστρεφές και όλη αυτή η έκθεση ίσως σας αγχώσει και σας κουράσει. Γι αυτό θα πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και να αφουγκράζεστε τις πραγματικές σας ανάγκες.

Εντελώς αναπάντεχα, μετά από αρκετό καιρό απομάκρυνσης, θα επιστρέψει στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα σας δώσει χαρά. Όσοι από εσάς τους Καρκίνους έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες οι οποίες θα επηρεάσουν τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Κάποιοι από σας για διάφορους λόγους μπορεί να αλλάζετε κατοικία ή τόπο διαμονής. Κάποιοι άλλοι αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο γεγονός μέσα στο σπίτι σας, με τον σύντροφο ή τους γονείς σας, είτε για θέματα υγείας, είτε για χωρισμό. Άλλοι πάλι μπορεί να έχετε προβλήματα στην καριέρα σας ή στην δημόσια εικόνα σας.

Μετά τις 11 Απριλίου εσείς οι Καρκίνοι που είστε γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, θα υπάρξει συνέχεια στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσατε και στις αρχές του μήνα. Δυσκολίες που έχουν σχέση με προβλήματα υγείας προσώπου της οικογένειας σας ή ένας χωρισμός που θα σας πληγώσει ή μια αναπάντεχη ανατροπή στον τρόπο ζωής σας και στην καριέρα σας. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα την κατάσταση και μετά από την 3η Μαΐου που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή φορά, μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τα θέματα αυτά.

 

Λέων  23/7 – 22/8

Πολύ ευνοϊκός, χαρούμενος και αισιόδοξος θα είναι αυτός η μήνας για τα περισσότερα Λιοντάρια. Ιδιαίτερα εσείς του 1ου δεκαημέρου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επέκταση των κοινωνικών και επαγγελματικών επαφών. Ο Απρίλιος σας επιφυλάσσει εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα τα οποία θα χρειαστούν νομική συμβολή, όπως είναι μια έναρξη επαγγελματική, μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία ή ένας γάμος. Ίσως όμως να σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή κάποια συνεργασία που έχει σχέση με το εξωτερικό. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα αλλάξουν τις πεποιθήσεις σας σε ορισμένα θέματα. Σε ότι κι αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε, να ξέρετε ότι θα έχετε την επιτυχία που περιμένετε γιατί θα το θέλετε πολύ, θα το κάνετε μετά από ώριμη σκέψη, καλό σχεδιασμό και στο σωστό timing. Για τους Λέοντες σπουδαστές του 1ου δεκαημέρου είναι η σωστή στιγμή για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν το πτυχίο σας.

Εσείς οι Λέοντες γεννημένοι στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που έχουν σχέση με τους κοντινούς συγγενείς, την εργασία και νομικά θέματα. Είναι εύκολο για σας να διεκπεραιώσετε άμεσα τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και να μην περιμένετε τελευταία στιγμή και αγχωθείτε. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και ξένες υποθέσεις γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Μετά τις 11 Απριλίου εσείς οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου αποφύγετε με κάθε τρόπο να κλείσετε οποιαδήποτε καινούργια συμφωνία ή να βάλετε την υπογραφή σας σε οποιαδήποτε έγγραφα με δεσμευτικούς όρους. Περιμένετε να περάσει το υπόλοιπο αυτού του μήνα και μετά τις 3 Μαΐου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες, ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος και μετά από σοβαρή μελέτη, να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μια παλιά σας οφειλή προς τρίτους, επανέρχεται για να την τακτοποιήσετε.

 

Παρθένος  23/8 – 22/9

Οικονομικά θα είναι τα θέματα τα οποία θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Είτε αυτά είναι οφειλές προς τρίτους, είτε είναι κέρδη από τρίτους, ιδιαίτερα για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ενθουσιαστείτε από ένα ευεργετικό, πρόσθετο εισόδημα του συντρόφου το οποίο μπορεί να λύσει πολλά οικονομικά προβλήματα ή από την επιστροφή ενός ποσού το οποίο δεν περιμένατε.

Μπορεί όμως κάποιοι από εσάς, να κάνετε ένα καινούργιο συμφέροντα διακανονισμό για κάποιες παλιές οφειλές προς τρίτους. Ίσως κερδίσετε κάποια κληρονομιά από εκεί που δεν την περιμένατε ή να έχετε ένα πρόσθετο εισόδημα από κληρονομιές.  Όπως και να έχει πάντως, θα υπάρξει μια οικονομική εύνοια η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την επιχείρηση σας ή να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα στο εξωτερικό ή να  πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι το οποίο ονειρευόσαστε εδώ και καιρό. Θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους ανθρώπους αλλά και την σχέση σας με τα υλικά αγαθά.

Μετά τις 11 Απριλίου, ιδιαίτερα εσείς οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα τα οποία θα δημιουργηθούν από κακούς, δικούς σας χειρισμούς στον οικονομικό τομέα και τα οποία θα επηρεάσουν την καλή σας διάθεση και θα σας στερήσουν από τις ευκαιρίες να διασκεδάσετε ή να στηρίξετε τα παιδιά σας. Κάποιοι από σας μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα από στην συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου ή των παιδιών σας. Και κάποιοι άλλοι ίσως ρισκάρετε χρήματα σε τυχερά παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση που μπορεί να είναι διαφορετική για τον καθένα από εσάς, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιου είδους επιζήμιες καταστάσεις. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου ένα οικογενειακό ζήτημα επανέρχεται και ζητά να παρθούν σοβαρές αποφάσεις.

 

Ζυγός  23/9 – 23/10

Οι κοινωνικές επαφές με άλλους ανθρώπους θα είναι κανόνας αυτή την περίοδο για εσάς τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου. Καινούργιες γνωριμίες θα σας ενθουσιάζουν και ίσως επιχειρήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή μια καινούργια προσωπική σχέση. Ένας γάμος ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας, είναι πολύ πιθανή. Κάποιοι από εσάς θα σας χαροποιήσει μια επανασύνδεση με το ταίρι σας που για κάποιους λόγους, είχατε διαφωνήσει ή ένας πρώην έρωτας που μπορεί να κάνει την επανεμφάνιση του. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία με πολύ καλά εχέγγυα για μελλοντικές επιτυχίες.

Για εσάς τους Ζυγούς οι οποίοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου δεν είναι πολύ ευνοϊκά τα πράγματα στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους ή με τον/την σύντροφο σας ή την οικογένεια σας. Προσέξτε να είστε δίκαιοι με τους ανθρώπους αυτή την περίοδο διότι θα συναντήσετε πολλές προκλήσεις και πολύ εύκολα τα πράγματα μπορούν να φτάσουν στα άκρα και να υπάρξει ρήξη στις σχέσεις σας. Φροντίστε λοιπόν να μην αδικήσετε λάθος ανθρώπους, άλλοι σας δημιουργούν τα προβλήματα και σε άλλους θα ξεσπάσετε. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να ξεκλέβετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να αποφορτίζεστε από τις πιέσεις και την ένταση της καθημερινότητας.

Μετά τις 11 Απριλίου και το υπόλοιπο μέρος του μήνα αυτού, τα θέματα που ξεκίνησαν από το τέλος του Μάρτη θα κορυφωθούν ιδιαίτερα για εσάς τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ο εγωισμός και η σπαστική συμπεριφορά του/της συντρόφου σας ή του κάποιου συνεργάτη σας θα σας εξαντλήσουν. Θα χρειαστείτε γερή δόση ψυχραιμίας για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Εσείς οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου να προσέχετε τα σχόλια και την κριτική σας για πρόσωπα στη δουλειά, γιατί μπορεί να συμπληρωθεί το πάζλ και με προβλήματα στην δουλειά σας.

 

Σκορπιός  24/10 – 22/11

Η καθημερινότητα σας αυτή την περίοδο γίνεται κάπως πιεστική και αγχωτική λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου. Όσοι από εσάς είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, δηλαδή δεν είστε υπάλληλοι σε μια εταιρία ή οργανισμό, θα κάνετε καινούργιες συνεργασίες και θα αυξήσετε σημαντικά τις ώρες εργασίας σας. Οι αλλαγές τις οποίες θα κάνετε, θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στη ζωή σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας και στην διατροφή σας. Όσοι από εσάς, είστε υπάλληλοι κάπου, θα πρέπει να εργάζεστε συνεργαζόμενοι με τους άλλους.

Μια αρχηγική συμπεριφορά εκ μέρους σας θα σας κάνει αντιπαθείς στους συναδέλφους και στους ανωτέρους σας και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πρόοδο σας. Όσοι από εσάς είστε γεννημένοι στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και με τη δουλειά σας. Κάποιοι από εσάς γίνεστε άδικοι και πολύ σκληροί στην κριτική σας για ανθρώπους οι οποίοι δεν σας έχουν βλάψει, κάποιοι άλλοι ίσως έρθετε αντιμέτωποι με την ανεργία και κάποιοι άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας. Σε κάθε περίπτωση, η βελτίωση της συμπεριφοράς σας και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι καθοριστικές για να σας βγάλουν από το πρόβλημα και να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

Μετά τις 11 Απριλίου τα προβλήματα τα οποία ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα θα ενταθούν, ιδιαίτερα για εσάς τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου. Η αρμονία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις διαταράσσεται και ίσως υπάρξουν ρήξεις. Ίσως διακοπεί μια επαγγελματική σχέση, από δικού σας λανθασμένου χειρισμού έτσι οι οικονομικές σας δυσκολίες θα αυξηθούν.

 

Τοξότης  23/11 – 21/12

Ο μήνας αυτός για εσάς τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου σας γεμίζει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και διάθεση για διασκέδαση και χαρά. Σας έλκει ότι μπορεί να σας κάνει χαρούμενους. Με λίγα λόγια εκφράζετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας με κάθε ευκαιρία. Ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε, να συναντήσετε χαρούμενος ανθρώπους, να νοιώσετε ζεστασιά από τις επαφές σας με τα παιδιά σας, όσοι είστε γονείς και γιατί όχι, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε όσοι είστε μόνοι.

Είναι μια περίοδος χαράς, ανεμελιάς και ελευθερίας η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε νέα σχέδια και καινούργια πράγματα τα οποία βελτιώσουν την ζωή σας και τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επανέλθει στη ζωή σας. Όσοι από σας έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου μην παραμελήσετε τις ανάγκες σας για διασκέδαση, ούτε τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου ή των παιδιών σας διότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Επίσης δεν ρισκάρετε ούτε με την ερωτική σας σχέση με μια παράλληλη αλλά ούτε στα τυχερά παιχνίδια διότι θα μείνετε μόνοι και άφραγκοι.

Μετά τις 11 Απριλίου ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου η κοινωνικότητα σας αυξάνεται και αναζητάτε συναισθηματική στήριξη από κάποιους φίλους σας. Το ενδεχόμενο να έχετε μια λογομαχία με κάποιο απ’ αυτούς είναι πολύ πιθανό. Επίσης μπορεί να συνεχιστούν τα προβλήματα στη σχέση σας με τον/την ερωτικό σας σύντροφο. Γι αυτό προσπαθήστε να μετατρέψετε το κλίμα και να ζήσετε όμορφες στιγμές μαζί του, αντί να κάνετε πόλεμο. Οι αδέσμευτοι βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και που ξέρετε, μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένας νέος, θυελλώδης έρωτας. Αποφύγετε να ρισκάρετε χρήματα σε δανεικά ή σε τυχερά παιχνίδια. Επίσης θα σας ανησυχήσει έντονα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας σας.

 

Αιγόκερως  22/12 – 19/1

Είναι η στιγμή όπου γίνονται αλλαγές στη προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, κάποιοι από σας αλλάζετε σπίτι, άλλοι ανανεώνετε την διακόσμηση του, άλλοι ξεκινάτε μια καινούργια ζωή αποκτώντας την δική σας οικογένεια και κάποιοι άλλοι μπορεί να αποχωρείτε από το οικείο περιβάλλον λόγω διάφορων υποχρεώσεων. Είναι τόσος ο ενθουσιασμός και η επιθυμία σας να κάνετε αλλαγές και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που όποιο εμπόδιο κι αν συναντήσετε θα το υπερβείτε και θα δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην προσωπική σας ζωή.

Εσείς οι Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, είναι επιβεβλημένο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με σκληρό ή απόλυτο τρόπο, στους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως περισσότερη ευαισθησία και μια πιο τρυφερή προσέγγιση στα προβλήματα με τους οικείους σας, μπορούν να λυθούν χωρίς επιπτώσεις. Για να μην αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα στην καριέρα σας θα πρέπει να φανείτε γενναιόδωροι και συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας. Στην οικογένεια σας αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα με την υγεία του κάποιου από τους γονείς σας ή μια αλλαγή στη ζωή του η οποία τον/την αποσυντονίζει και επηρεάζει και την δική σας ζωή.

Μετά από τις 11 Απριλίου ιδιαίτερα εσείς οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, η προσοχή σας στρέφεται σε επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Με τους συνεργάτες σας θα πρέπει να παραμείνετε συνεργάσιμοι. Βρίσκεστε σε ένα διαρκές άγχος αυτή την περίοδο, επειδή από την μία το μυαλό σας βρίσκεται στο σπίτι και την οικογένεια σας και από την άλλη πρέπει να προχωρήσετε στη ζωή σας και να φροντίσετε τα επαγγελματικά και την δημόσια εικόνα σας.  Φροντίστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στην επαγγελματική έτσι ώστε τα προσωπικά σας να μην μπερδεύονται με τα επαγγελματικά και το αντίθετο. Είναι επιβεβλημένο να ψάξετε  να βρείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε το οποίο θα μπορούσε να σας προσφέρει ισορροπία, αρμονία και ηρεμία στη ζωή σας και πως θα το κατακτήσετε. Ένα αγαπημένο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον ίσως κάνει την επανεμφάνιση του μετά από πολύ καιρό απουσίας.

 

Υδροχόος  20/1 – 18/2

Αυτή την περίοδο το μυαλό σας είναι γεμάτο με ιδέες και σχέδια για καινούργια πράγματα, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Η ανάγκη σας για αλλαγές είναι έντονη αυτή την περίοδο, ενθουσιάζεστε με την ιδέα μιας μετακόμισης σε άλλο σπίτι ή άλλο τόπο. Επιθυμείτε με κάθε τρόπο να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσετε τις συνθήκες που ζείτε και εργάζεστε και αυτό θα το καταφέρετε αφού είστε εστιασμένοι στο στόχο σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι έτοιμοι να σας ακούσουν και να σας υποστηρίξουν αν και όταν το χρειαστείτε.

Ένα αγαπημένο πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την επανεμφάνιση του μετά από πολύ καιρό σιωπής. Το απρόοπτο κυριαρχεί στη ζωή σας, ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ξαφνικά φεύγετε για ταξίδι δέχεστε τηλεφωνήματα ή μηνύματα τα οποία αλλάζουν τον προγραμματισμό σας. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο έρωτας που μπορεί να τον συναντήσετε στα πιο απίθανα μέρη, π.χ. στην ουρά που περιμένετε να πληρώσετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου, στο ταξίδι που θα πάτε, στα μαγαζιά που θα κάνετε τα ψώνια σας ή σε όποια άλλη καθημερινή ασχολία σας.

Μετά τις 11 Απριλίου, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, εκκρεμότητες με σπουδές ή με νομικά θέματα ή με υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα τακτοποιήσετε. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως είναι ένα μακρινό ταξίδι ή ένα ταξίδι με την φαντασία μέσα από ένα βιβλίο ή να υποδεχτείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο από το εξωτερικό. Σε κάθε σας συναλλαγή με τους άλλους ανθρώπους θα πρέπει να παραμείνετε δίκαιοι και έντιμοι μαζί τους γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχετε προβλήματα με τον νόμο.

 

Ιχθείς  19/2 – 20/3

Είστε ενθουσιασμένοι αυτό το διάστημα με τα οικονομικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα εσείς οι Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Η αυτοπεποίθηση, η αποφασιστικότητα και η τόλμη με την οποία προσεγγίζετε αυτή την περίοδο τα οικονομικά σας ζητήματα, είναι ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες οι οποίες φέρνουν μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματα σας. Μια καινούργια δουλειά ή μια νέα συμφωνία ή μια συμφέρουσα συναλλαγή αυξάνουν σημαντικά τα κέρδη σας αυτή την περίοδο.

Επίσης ένα ποσόν το οποίο εκκρεμούσε εδώ και καιρό σύντομα θα σας επιστραφεί. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να είστε πολύ-πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και στον τρόπο που κερδίζετε το εισόδημα σας. Θα πρέπει να έχετε το απόλυτο έλεγχο εσόδων – εξόδων για να μην ανατραπούν τα σχέδια σας από μια ξαφνική αλλαγή. Διότι μπορεί να υπάρξει ένα ξαφνικό κέρδος, όπως πολύ εύκολα μπορεί να έρθει και μια ξαφνική ζημιά. Κρατήστε μια επιφυλακτικότητα στις οικονομικές σας συναλλαγές με τους φίλους σας, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και επέλθει ρήξη στις σχέσεις σας.

Μετά τις 11 Απριλίου ιδιαίτερα οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες ή κοινά χρήματα με άλλους. Επιβάλλεται τώρα να παραμείνετε έντιμοι και συνετοί στις οικονομικές σας υποχρεώσεις για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Επίσης, μην στηρίζεστε στο εισόδημα του/της συντρόφου σας, διότι μπορεί εντελώς ξαφνικά να διακοπεί αυτό το εισόδημα. Είναι απαραίτητο να πετύχετε ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα για να καταφέρετε να είστε εντάξει στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μέσα στις προθεσμίες. Μην ξοδεύετε αλόγιστα γιατί θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments