0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους!!! Ο Ιούλιος ξεκινά με μια έντονη επιθυμία για ρομαντικές βόλτες στην θάλασσα, μια δυνατή ερωτική διάθεση αλλά και μια έντονη νευρικότητα και αυτόματη αντίδραση σε κάθε είδους πρόκληση. Δηλαδή και πόλεμος (Άρης – Πλούτωνας, Ερμής – Ουρανός) και έρωτας (Αφροδίτη – Πλούτωνας)

Μετά τις 9 και μέχρι τις 23 Ιουλίου δυσκολεύουν λίγο παραπάνω τα πράγματα. Ψυχραιμία, ηρεμία και υποχωρητικότητα θα είναι τα όπλα μας για να περάσουν αυτές οι δύσκολες ημέρες. Με το καινούργιο φεγγάρι στις 23/7 αλλάζει εντελώς το σκηνικό και μας δίνει αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και την αίσθηση ότι έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε όμορφα αλλά και το θάρρος για να διεκδικήσουμε τα όνειρα μας. Όμως οι υπερβολικές ερωτικές ή οικονομικές προσδοκίες φέρνουν απογοητεύσεις.

 

Το Πλανητικό σκηνικό του Ιουλίου 2017. Πατήστε εδώ

Τι θα φέρει ο Ιούλιος στα ζώδια

(Η αναφορά μου στα δεκαήμερα των ζωδίων μπορεί να μην έχει καμία αξία διότι κάποιοι προσωπικοί πλανήτες κάποιου μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό δεκαήμερο από τον Ήλιο (ζώδιο) και να φέρει το γεγονός που περιγράφεται σε άλλο δεκαήμερο. Γι αυτό διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που αφορά το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αν τον ξέρετε).

 

Κριός  21/3 – 20/4

Είναι μια καλή περίοδος τώρα για να αποσυρθείτε στον χώρο του σπιτιού σας (ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί του 1ου και του 2ου δεκαημέρου), να ξεκουραστείτε να δεχτείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Να έρθετε, συναισθηματικά πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο χώρο του σπιτιού οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε όμορφα. Σε οποιαδήποτε εξωτερική πρόκληση δεν απαντάτε, αρκετό άγχος και θυμό κρατάτε μέσα σας για ανθρώπους οι οποίοι πιστεύετε ότι δεν σας φέρονται σωστά, όμως εσείς πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ακόμα κι αν αυτό, το εκλαμβάνουν οι άλλοι ως υποχώρηση. Θα έρθει η στιγμή που με νηφαλιότητα και καλή εκτίμηση της κατάστασης θα δείξετε την δύναμη σας. Εντάσεις επίσης, μπορεί να προκαλέσουν κληρονομικά θέματα ή οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Μετά τις 9 Ιουλίου, ιδιαίτερα για τους Κριούς του 2ου και 3ου δεκαημέρου, ότι έχετε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, τώρα ολοκληρώνεται. Έχετε φορτωθεί πολλά περισσότερα βάρη από αυτά που αντέχετε να σηκώσετε. Αισθάνεστε ότι οι αντοχές σας σωματικές και ψυχικές δεν είναι ανεξάντλητες. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και παίζονται πολλά παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό στίβο. Αισθάνεστε ότι το παιχνίδι δεν παίζεται έντιμα και επί ίσοις όροις.

Η υποχωρητικότητα σε κάθε είδους πρόκληση και ο αργός, προσεκτικός βηματισμός σε κάθε σας κίνηση είναι τα καλύτερα εργαλεία αυτών των ημερών, άλλωστε μετά τις 23 Ιουλίου η κατάσταση αλλάζει πολύ ευνοϊκά για σας. Το καινούργιο αυτό φεγγάρι ιδιαίτερα για τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου δίνει αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και το θάρρος για να διεκδικήσετε τα όνειρα σας. Η διάθεση σας να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα θα είναι έντονη. Θα υπάρχει επίσης μια έντονη επιθυμία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Κι εσείς οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου οτιδήποτε έχει σχέση με επικοινωνία, επαφές με άλλους ανθρώπους ή δεσμευτικές υπογραφές, διεκπεραιώνεται με άνεση και σοβαρότητα. Προσοχή γιατί επιπολαιότητες στα ερωτικά και στα οικονομικά τιμωρούνται.

 

 

Ταύρος  20/4 – 20/5

Οι κοντινοί σας άνθρωποι έχουν προτεραιότητα για σας αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα για εσάς τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου. Τους εκφράζετε τα συναισθήματα  σας και γίνεστε πιο στοργικοί μαζί τους. Θα μοιραστείτε μεταξύ σας τα οικογενειακά σας προβλήματα ή θα λύσετε παλιές διαφορές. Λαχταράτε να βρεθείτε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας και ίσως αποφασίσετε ένα ταξιδάκι για να περάσετε λίγες ημέρες με τους οικείους σας. Μια συμφωνία για μια οικογενειακή επιχείρηση ή ένα συμβόλαιο για αγορά ή πώληση σπιτιού μπορεί να είναι στα σχέδια σας. Εσείς οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου αυτό το διάστημα φροντίζετε ιδιαίτερα την εμφάνιση σας, έτσι γίνεστε αρκετά αρεστοί και ελκυστικοί από άλλο φύλο αλλά και από τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή.

Ένα θαλασσινό ταξίδι είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο. Μετά τις 9/7 οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου ολοκληρώνετε ότι είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Αποφύγετε να ενεργείτε ή να οδηγείτε όταν είστε θυμωμένοι γιατί θα κάνετε λάθη και ίσως ατύχημα. Προσπαθήστε να γίνετε όσο πιο υποχωρητικοί αντέχετε με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, μέχρι να περάσει το δύσκολο διάστημα. Αν αντιμετωπίσουν κάποιο δικό τους πρόβλημα, θα απευθυνθούν σε εσάς για να τους βοηθήσετε. Δεν θα είναι ευνοϊκά αυτές τις ημέρες  τα ταξίδια στο εξωτερικό και ότι έχει σχέση με τον νόμο. Μέχρι τις 23/7 κρατήστε χαμηλούς τόνους και οδηγείτε προσεκτικά, προστατέψτε τις σημαντικές σχέσεις ζωής σας από την οργή της στιγμής και αποφύγετε ότι θα μπορούσε να μας εκθέσει σε κίνδυνο.

Μετά τις 23/7 και μέχρι 7/8 το σπίτι σας θα γίνει πηγή χαράς και κεφιού. Κάνετε ότι εσείς θεωρείτε καλύτερο για την οικογένεια σας και αισθάνεστε όμορφα όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα. Τώρα, το μόνο που θα σας προβληματίσει είναι ότι, μπορεί να χάσετε ένα εισόδημα ή να ξοδέψετε χρήματα σε αγορές που δεν είναι απαραίτητες ιδιαίτερα για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου. Γι αυτό θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι στο πως ξοδεύετε τα χρήματα σας.

 

Δίδυμοι  21/5 – 21/6

Στις αρχές του μήνα ευνοούνται τα οικονομικά σας ζητήματα ιδιαίτερα για τους Διδύμους του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί να κάνετε μια συμφωνία η οποία θα αυξήσει σημαντικά το εισόδημα σας ή θα έχετε ένα επιπλέον εισόδημα από μια οικογενειακή επιχείρηση. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να κάνετε μια αγορά ακινήτου αυτό τον καιρό.

Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου προσέχετε πως ξοδεύετε το εισόδημα σας, αποφύγετε τις σπατάλες και ούτε να ρισκάρετε χρήματα σε επισφαλείς επιχειρήσεις ή σε τυχερά παιχνίδια. Επίσης συνειδητοποιείτε ότι η οικογένεια σας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας, γι αυτό μην ρισκάρετε με παράλληλες σχέσεις. Κάποιοι από σας τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου αυτή την περίοδο ίσως ζείτε μια παράνομη ερωτική σχέση γεμάτη πάθος και ένταση όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει την ευτυχία που ονειρεύεστε. Η ανάγκη σας να προσφέρετε βοήθεια σε αυτούς που την χρειάζονται είναι έντονη και θα το κάνετε με διακριτικό τρόπο.

Μετά τις 9 Ιουλίου, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί να διευθετήσετε ένα ανεξόφλητο χρέος ή να τακτοποιήσετε κληρονομικά ή θέματα με την εφορία. Θα πρέπει να χειριστείτε τα οικονομικά σας ζητήματα με προσοχή για να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε ξανά με αυτά. Αυτό το διάστημα ίσως αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες με τα οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τράπεζες, με κληρονομικά ή με χρήματα του/της συντρόφου. Αυτά που διαδραματίζονται αυτό τον καιρό θα σας κάνουν πιο σοφούς ώστε στο μέλλον να μάθετε να στηρίζεστε μόνο στις δικές δυνάμεις και να αρκείστε σε αυτά που κερδίζετε μόνοι σας.

Μετά τις 23 Ιουλίου αλλάζει το σκηνικό και όλα μοιάζουν πιο όμορφα και αισιόδοξα. Δεν θα πλήξετε καθόλου αυτή την περίοδο, θα έρχεστε σε επαφή συνεχώς, με ευχάριστους ανθρώπους από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον. Οποιαδήποτε πληροφορία σας ενδιαφέρει θα μπορείτε να την αποκτήσετε πανεύκολα και χωρίς να κοπιάσετε καθόλου. Οι αποφάσεις  θα παίρνονται γρήγορα και οι περισσότερες θα είναι επιτυχημένες. Δεν θα χρειαστεί να κουραστείτε πολύ, απλά κινηθείτε και το κάθε πρόβλημα θα το λύνετε αμέσως.

 

 

Καρκίνος  22/6 – 22/7

Μήνας γενέθλιων για τους περισσότερους Καρκίνους ο Ιούλιος. Χρόνια σας πολλά και να περάσετε μια υπέροχη χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές. Οι Καρκίνοι γεννημένοι στις 24 Ιουνίου κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας στα επαγγελματικά σας ή στα προσωπικά σας ή και στα δύο. Για τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου, αυξάνεται σημαντικά η ευαισθησία, η διαίσθηση σας και η ρομαντική σας διάθεση. Ονειρεύεστε μια όμορφη παραλία παρέα με το ταίρι σας ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το μυαλό σας γυρίζει πίσω στο παρελθόν και αναπολείτε τις όμορφες στιγμές των παιδικών σας χρόνων. Αφήνετε να φανεί η πιο καθαρή και όμορφη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Η καλοσύνη με την οποία δέχεστε τους ανθρώπους δεν περνά απαρατήρητη. Σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα μπορούσατε να προσφέρετε στους άλλους και να τους βοηθήσετε όταν αυτοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Μετά  τις 9 Ιουλίου και ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στις 9 Ιουλίου, θα έχετε μια δύσκολη χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Θα πρέπει να φέρετε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε είτε με προσωπικούς δεσμούς είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δυσκολίες και το άγχος δεν θα πάψουν να υπάρχουν, άλλωστε είναι γενικό το κακό κλίμα. Αλλά οι προκλήσεις είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς και μας αφυπνίζουν να αγωνιστούμε για κάτι καλύτερο.

Τεταμένη θα είναι η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό το διάστημα και μέχρι τις 23 Ιουλίου, ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, οι πιέσεις που σας ασκούνται είναι αρκετά έντονες από κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να εξουσιάζουν τους άλλους ανθρώπους και να τους εκμεταλλεύονται. Εσείς φυσικά δεν μπορείτε να το ανεχθείτε αυτό και θα αντιδράσετε. Όμως καλύτερα να παραμείνετε ψύχραιμοι και υποχωρητικοί γιατί η κατά μέτωπο επίθεση θα σας εξαντλήσει ψυχικά και σωματικά.

Άλλωστε μετά τις 23 Ιουλίου αλλάζει το σκηνικό και το ενδιαφέρον σας στρέφεται πια στα οικονομικά σας ζητήματα και ότι θεωρείτε πολυτιμότερο για σας. Θα νιώσετε πιο χαρούμενοι, πιο αισιόδοξοι και μια διάθεση να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους ανθρώπους.

 

Λέων  23/7 – 22/8

Το διάστημα αυτό αισθάνεστε την ανάγκη να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια για ανθρώπους που έχουν ανάγκη ιδιαίτερα εσείς οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου. Επίσης χρειάζεστε ξεκούραση, να αποσυρθείτε από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και την ψυχή σας από την κούραση, την απογοήτευση και το άγχος. Οι φίλοι είναι κοντά σας και είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν την παρουσία τους και την βοήθεια τους όποτε την χρειαστείτε.

Μετά τις 9 Ιουλίου φροντίστε λίγο παραπάνω την υγεία σας, ιδιαίτερα οι Λέοντες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, μην αμελήσετε, με την παραμικρή ενόχληση να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για όποιο πρόβλημα υγείας σας ταλαιπωρεί και προσπαθήστε να βρείτε τον τρόπο για μειώσετε το άγχος σας. Οι επαγγελματικές πιέσεις είναι έντονες είτε γιατί υπάρχουν κάποιοι στο χώρο δουλειάς που εκμεταλλεύονται τον επαγγελματισμό σας για δικό τους όφελος είτε γιατί δεν πάνε καλά οι δουλειές και νιώθετε την ανεργία να σας πλησιάζει. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε εργασία να σχεδιάσετε πολύ καλά τα επόμενα βήματα σας, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Θα νιώσετε καλύτερα όταν θα βάλετε σε τάξη, όλες τις εκκρεμότητες και όταν ολοκληρώστε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί τελευταία. Μην απογοητεύεστε γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες, γρήγορα περνούν.

Έτσι, μετά τις 23 Ιουλίου το σκηνικό αλλάζει ιδιαίτερα για εσάς τους Λέοντες που έχετε γενέθλια στις 23 Ιουλίου. Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινά για εσάς, πιο δυναμικός, πιο δραστήριος και πιο αισιόδοξος και στα επαγγελματικά σας και στα προσωπικά σας ζητήματα. Η ήρεμη εμφάνιση και η ζεστασιά της συμπεριφοράς σας, σας προσθέτουν μια ξεχωριστή φινέτσα, έτσι ώστε να γίνεστε εύκολα ευπρόσδεκτοι και αγαπητοί στις οποιεσδήποτε συναλλαγές σας. Το μυαλό σας λειτουργεί με πολλές στροφές και παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Μην αποθαρρυνθείτε, αν κάποιοι στόχοι σας δεν εκπληρωθούν, προσπαθήστε άλλη μια φορά.

 

Παρθένος  23/8 – 22/9

Αυτό τον καιρό ο τομέας της φιλίας, είναι πολύ σημαντικός για σας τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου. Μια καινούργια φιλία γεννιέται, πολύ ζεστή και τρυφερή. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αρκετά και επιθυμείτε έντονα στην συντροφιά καλών, αγαπημένων φίλων. Έτσι κι αλλιώς οι καλοί φίλοι για σας είναι σαν οικογένεια κάτι που το αποδεικνύετε περίτρανα αυτή την περίοδο. Είναι μια καλή περίοδος να ενταχθείτε σε ένα σύλλογο, μια ομάδα, ένα όμιλο ή μια οργάνωση για ένα έργο το οποίο χρειάζεται μια ομαδική προσπάθεια είτε για δική σας ικανοποίηση είτε για να προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Πολύ καλό και ανθρώπινο αυτό, αλλά μην εξαντλήσετε τα όρια της αντοχής σας για τον σκοπό σας. Κρατήστε δυνάμεις για αργότερα που θα σας χρειαστούν.

Μετά τις 9 Ιουλίου, ιδιαίτερα για εσάς τους Παρθένους του 2ου και 3ου δεκαημέρου, θα νιώσετε μια επιθυμία για φλερτ, έρωτα και διασκέδαση. Εάν υπάρχει ήδη σχέση, αυτή η σχέση μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή και να επισημοποιηθεί ή εάν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, να τελειώσει και να προχωρήσετε παρακάτω την ζωή σας. Έτσι είναι και έτσι πρέπει να γίνει γι αυτό μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας αναλύοντας με το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει. Το διάστημα αυτό η εργασία δεν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει γι αυτό μην δεσμευτείτε με καμία επαγγελματική υποχρέωση διότι δεν θα καταφέρετε να την διεκπεραιώσετε. Βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας και αργότερα θα ασχοληθείτε με τις πληκτικές εργασίες ρουτίνας.

Μετά τις 23 Ιουλίου, θα νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τις κοινωνικές υποχρεώσεις και κοινωνικές επαφές, ιδιαίτερα εσείς οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου. Χρειάζεστε χρόνο δικό σας για να ηρεμήσετε και να βάλετε τα συναισθήματα σας σε τάξη. Για σας τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου τα οικογενειακά σας προβλήματα βγαίνουν προς τα έξω και επηρεάζουν την κοινωνική σας εικόνα.

 

Ζυγός  23/9 – 23/10

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται και οι επαγγελματικές φιλοδοξίες ζητούν να εκφραστούν αυτή την περίοδο ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου. Έχετε μια διάθεση βελτιώσετε την θέση σας στον επαγγελματικό χώρο, γι αυτό κάνετε ότι είναι δυνατόν για να πετύχετε τον σκοπό σας. Θα αναζητήσετε κοινωνικές επαφές με άλλους ανθρώπους, θα αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα, θα ανταλλάξετε ιδέες, θα μελετήσετε, θα πληροφορηθείτε, και θα πειραματιστείτε σε νέους τρόπους αυτοέκφρασης.

Όμως αισθάνεστε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά, σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο. Αμφιταλαντεύεστε και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση για να πετύχετε τον σκοπό σας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι, όμως δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο καταλληλότερος για σας. Βοήθεια θα έχετε από την οικογένεια σας και έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την όποια δυσκολία σας παρουσιαστεί.

Μετά τις 9 Ιουλίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσετε το όποιο σχέδιο είχατε ξεκινήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Ιδιαίτερα εσείς οι Ζυγοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου, δύσκολα γεγονότα συμβαίνουν στο σπίτι και στην οικογένεια σας τα οποία βγαίνουν προς τα έξω και σας φέρνουν σε μια δυσάρεστη θέση. Ένα σοβαρό πρόβλημα, ίσως υγείας, θα αντιμετωπίσουν οι γονείς σας και γι αυτό, ίσως κάπου, να είστε υπεύθυνοι κι εσείς ή με την συμπεριφορά σας ή με την αδιαφορία σας. Επίσης οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά δύσκολες και πιεστικές για σας και γι αυτό τον λόγο στρέφεστε προς τα έξω και στις κοινωνικές σας επαφές.

Μετά τις 23 Ιουλίου θα είναι έντονη η διάθεση σας για κοινωνικές επαφές με φίλους και γνωστούς ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου. Οι ευκαιρίες πολλές για να βγείτε έξω, να έρθετε σε επαφή με φίλους, να αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα, να ανταλλάξετε ιδέες, να πληροφορηθείτε, να μεταδώσετε πληροφορίες και γενικά να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα ή να ξεκινήσετε μια ομαδική δραστηριότητα.

 

Σκορπιός  24/10 – 22/11

Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και το βαρετό πρόγραμμα το οποίο ακολουθείτε τόσο καιρό ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου. Έχετε μια διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια που διευρύνουν τους ορίζοντες σας και εξάπτουν την φαντασία σας και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, με τους οποίους αισθάνεστε κάποιου είδους οικειότητα. Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, που σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο. Θα έχετε μια καλή ευκαιρία, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Όσοι από σας τους Σκορπιούς, του 2ου δεκαημέρου έχετε οποιαδήποτε συναλλαγή, επαγγελματική ή προσωπική με ανθρώπους από άλλες χώρες ή με συγγενείς εξ αγχιστείας να προσέχετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε διότι μία ρήξη στις σχέσεις σας μαζί τους θα ζημιώσει πρωτίστως εσάς.

Μετά τις 9 Ιουλίου είναι ένα πολύ δύσκολο διάστημα για εσάς τους Σκορπιούς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Υπάρχει μεγάλη ένταση στις καθημερινές σας συναλλαγές με άλλους ανθρώπους, δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για ξεκούραση και ηρεμία. Βρίσκεστε σε ένα συνεχές πάρε δώσε και πολλές φορές οι συναλλαγές αυτές καταλήγουν σε διαπληκτισμούς.

Μέχρι τις 23 Ιουλίου αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να υπογράψετε συμβόλαια που σας δεσμεύουν και να αγοράσετε μεταφορικό μέσο. Ιδιαίτερα να προσέχετε όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα.

Μετά τις 23 Ιουλίου η κοινωνικότητα σας αυξάνεται ιδιαίτερα για εσάς τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου και θέλετε να δείξετε την υπεροχή σας, τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας στους ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Παραμείνετε αυθεντικοί και κρατήστε χαμηλό προφίλ γιατί μπορεί να προκαλέσετε τα αντίθετα συναισθήματα από αυτά που επιδιώκετε και να χάσετε πολλά από αυτά που έχετε κερδίσει μέχρι τώρα.

 

Τοξότης  23/11 – 21/12

Την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα για εσάς τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, πιθανόν να κληθείτε να τακτοποιήσετε ένα κληρονομικό και ίσως ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο έχει σχέση με εφορίες, τράπεζες ή τα εισοδήματα του/της συντρόφου σας. Μια καινούργια ευκολία ή ευκαιρία θα έχετε για να τακτοποιήσετε ή να κερδίσετε από αυτά τα θέματα.

Επίσης είναι η στιγμή που μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ή μεγάλο ξεκαθάρισμα στη ζωή σας, να πετάξετε τα περιττά και άχρηστα και να κρατήσετε τα σημαντικά. Παράλληλα θα νιώσετε την ανάγκη να εκμυστηρευτείτε τα μυστικά ή τα συναισθήματα σας σε κάποιο άτομο το οποίο εμπιστεύεστε απόλυτα.  Αυτά όλα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θα σας απαλλάξουν από ένα βάρος το οποίο σας πίεζε. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο ανεκτικοί και καλοσυνάτοι (έτσι κι αλλιώς η καλοσύνη είναι στη φύση σας) με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας στις μεταξύ σας σχέσεις.

Μετά τις 9 Ιουλίου ίσως να υπάρξει μια μεταβολή στο εισόδημα σας, ίσως να τελειώσει ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Παρακολουθείστε προσεκτικά τις δαπάνες σας αυτό το διάστημα. Έσοδα και έξοδα πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία για να αισθάνεστε ασφαλείς.

Μετά τις 23 Ιουλίου, θα αισθανθείτε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι ιδιαίτερα εσείς οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Έχετε μια διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια που εξάπτουν την φαντασία σας και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, που σας φέρνει σε επαφή με γελαστούς και ευχάριστους ανθρώπους. Θα έχετε μια καλή ευκαιρία, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να δεχτείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο από το εξωτερικό ή να ερωτευτείτε κάποιον/α που ζει στο εξωτερικό.

 

Αιγόκερως  22/12 – 19/1

Στις αρχές του μήνα, οι στενές σας σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε θα γίνουν ακόμα πιο ζεστές, πιο οικείες, θα νιώσετε τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους αλλά και εκείνοι θα κάνουν το ίδιο για σας ιδιαίτερα για εσάς τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Όσοι από σας είστε σε μια σοβαρή σχέση, το θέμα γάμος και οικογένεια μπορεί να σας απασχολήσει έντονα αυτό τον καιρό. Όσοι είστε ήδη παντρεμένοι, ένα δεύτερο παιδί, μπορεί να γίνει κεντρικό ζήτημα για σας. Επίσης είναι πολύ καλή περίοδος αυτή για να εκφράσετε ελεύθερα την γνώμη σας αλλά και να συζητήσετε θέματα τα οποία σας απασχολούν, με άλλους οι οποίοι μπορούν να σας συμβουλέψουν κατάλληλα. Επίσης μπορείτε να διαπραγματευτείτε εμπορικές συμφωνίες.

Μετά τις 9 Ιουλίου θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ένα έργο, το οποίο έχετε δουλέψει και κουραστεί πάνω σ’ αυτό ιδιαίτερα για εσάς τους Αιγόκερους του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Οτιδήποτε είναι αυτό το οποίο έχετε βάλει στο νου σας να το τελειώσετε είναι πολύ καλή η στιγμή αυτή για να το πετύχετε. Οι άνδρες Αιγόκεροι αισθάνεστε κάποιες στιγμές συναισθηματικά ευάλωτοι. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας, είναι λυτρωτικό κάποιες φορές να αφήνεστε να σας συνεπαίρνουν τα συναισθήματα σας. Αυτό βοηθάει τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Επίσης αποφύγετε να γίνεστε καταπιεστικοί και εξουσιαστικοί με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας διότι θα ξεσηκώσετε αντιδράσεις και μια ρήξη στις σχέσεις αυτές δεν θα ωφελήσει κανένα.

Μετά τις 23 Ιουλίου, θα έχετε ένα σημαντικό όφελος από χρήματα τρίτων ιδιαίτερα για εσάς τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί αυτό να προέρχεται από το εισόδημα του/της σύντροφου σας ή από μια καινούργια συνεργασία που πιθανόν να συνάψετε, ίσως από επιστροφή χρημάτων που σας όφειλαν. Επίσης θα σας δοθεί η δυνατότητα να διευθετήσετε τυχόν οφειλές προς τρίτους, εφορίες, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία.

 

Υδροχόος  20/1 – 18/2

Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην υγεία σας ιδιαίτερα για εσάς τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου, είτε αυτό έχει σχέση με την φυσική σας κατάσταση είτε με την ψυχική σας ηρεμία. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα χωρίς ακρότητες. Σας απασχολούν επίσης κάποια θέματα σχετικά με την εργασία σας. Κάτι αλλάζει στο χώρο δουλειάς ή κάτι καινούργιο ξεκινάτε αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σας. Θα κληθείτε να διευθετήσετε κάποιες λεπτομέρειες σε κάποια ζητήματα και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Η σχέση σας με τους συναδέλφους σας γίνεται πιο ζεστή και μια οικειότητα στην μεταξύ σας σχέση μπορεί να ωφελήσει όλες τις πλευρές για να πετύχετε κάτι καλύτερο στο χώρο εργασίας. Εσείς οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε με κάθε τρόπο να εναντιωθείτε σε οποιαδήποτε απόφαση των ανωτέρων σας γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι χειροτερέψετε ακόμα περισσότερο την θέση σας.

Μετά τις 9 Ιουλίου θα αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι και κουρασμένοι, ιδιαίτερα εσείς οι Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Είστε αρκετά στρεσαρισμένοι και χρειάζεστε ηρεμία. Νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε στην ησυχία σας για να χαλαρώνετε ή για να δουλέψετε πάνω σε μια εργασία η οποία χρειάζεται απόλυτη ησυχία. Περισσότερες ώρες ύπνου απ’ όσες συνηθίζετε θα ήταν ευεργετικό για σας αυτή την περίοδο. Επίσης ευεργετικό θα ήταν και για την ψυχική σας ισορροπία, αν προσφέρατε συμπαράσταση και κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μετά τις 23 Ιουλίου το σκηνικό αλλάζει εντελώς ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται σημαντικά, έρχεστε επαφή με χαρούμενους και ευχάριστους ανθρώπους όπου η συντροφιά μαζί τους, σας ανανεώνει και σας χαροποιεί. Ίσως μέσα από τις συναναστροφές αυτές να προκύψει ένας έρωτας ο οποίος θα σας αλλάξει την ζωή. Για τους δεσμευμένους Υδροχόους μπορεί να σκέφτεστε μια συγκατοίκηση ή ακόμα και γάμο με το ταίρι σας.

 

Ιχθείς  19/2 – 20/3

Το πρώτο μέρος του Ιουλίου για εσάς τους Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου σας γεμίζει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και διάθεση για διασκέδαση και χαρά. Σας έλκει ότι μπορεί να σας κάνει χαρούμενους. Με λίγα λόγια εκφράζετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας με κάθε ευκαιρία. Ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε, να συναντήσετε αγαπημένους ανθρώπους, να πάρετε και να δώσετε στοργή και ζεστασιά μέσα από τις επαφές σας με τα παιδιά σας, όσοι από εσάς είστε γονείς και όσοι είστε μόνοι, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Είναι μια περίοδος χαράς και ανεμελιάς, η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε νέα σχέδια και καινούργια πράγματα τα οποία βελτιώνουν την ζωή σας και τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας.

Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να έλθει στη ζωή σας. Μετά τις 9 Ιουλίου, ιδιαίτερα εσείς οι Ιχθείς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, μην παραμελήσετε τις ανάγκες σας για διασκέδαση, ούτε τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου ή των παιδιών σας και ούτε οι σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι σας μπορούν να φέρουν κάτι θετικό, το μόνο που θα καταφέρετε είναι μια σθεναρή αντίδραση και ίσως ρήξη στη σχέση σας. Επίσης δεν ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια διότι θα τα χάσετε όλα. Η φιλία θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα για εσάς, ίσως μια φιλική σχέση, να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πρέπει να τελειώσει ή υπάρχουν άλλοι εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι σας αναγκάζουν να αποχωριστείτε αυτό το άτομο.

Μετά τις 23 Ιουλίου ιδιαίτερα οι Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου, να ενδιαφερθείτε για την εργασία, την υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Αισθάνεστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και αεικίνητοι, το πρόγραμμα σας είναι πλήρες και δεν αφήνετε στιγμή ανεκμετάλλευτη. Θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί, μονομιάς. Στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις καθημερινές σας ασχολίες είστε αρκετά αποδοτικοί και στο χώρο δουλειάς συμπαθείς. Γι αυτό ένας έρωτας στο χώρο εργασίας είναι πολύ πιθανόν να συμβεί.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments