0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους!!! Τον Μάιο οι πλανήτες ζήλεψαν την γιορτή της φύσης και τις περισσότερες ημέρες του μήνα βοηθούν τον άνθρωπο να αναζητά την ευχαρίστηση ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, να χρειάζεται την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και να πασχίζει για σταθερότητα και ασφάλεια στην ζωή του. Αν κάποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει λόγος να τους ζηλεύουμε, μάλλον δεν προσπαθήσαμε όσο εκείνοι.

 

Το Πλανητικό σκηνικό του Μαίου 2017. Πατήστε εδώ

 

Τι θα φέρει ο Mάϊος στα ζώδια

 

Κριός  21/3 – 20/4

Πολύ καλό διάστημα για να αυξήσετε και να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας (ιδιαίτερα για τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου). Η διάθεση σας για απολαύσεις είναι αυξημένη αυτό τον καιρό και θα αναζητάτε ότι σας δίνει ευχαρίστηση. Μπορεί για εσάς να είναι απόλαυση ένα ρομαντικό γεύμα με τον/την σύντροφο σας ή μια ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση ή οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Όσοι από εσάς έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα αδυνατίσματος, καλύτερα να το αφήσετε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Οι καθημερινές σας δραστηριότητες και οι επαφές σας με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι αυξημένες αρκετά. Προσπαθήστε να ολοκληρώνετε μία δουλειά πριν ασχοληθείτε με κάποια άλλη διότι θα έχετε την τάση να αλλάζετε διαρκώς ενδιαφέροντα και να σπαταλάτε την ενέργεια σας σε πολλές και διάφορετικές ασχολίες χωρίς να ολοκληρώνετε καμία. Εσείς οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου περιμένετε και στις 3 Μαΐου που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή φορά θα είστε ελεύθεροι να βάλετε σε εφαρμογή τα πρωτοποριακά σας σχέδια και να είστε σίγουροι ότι θα έχουν την επιτυχία που περιμένετε.

Μετά τις 10 του Μάη εσείς οι Κριοί οι οποίοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Απριλίου, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με κληρονομιές, δάνεια, εφορίες ή με τα χρήματα του/της συντρόφου σας. Τώρα μπορείτε να τακτοποιήσετε αυτά τα ζητήματα. Κάποιοι από σας ίσως προβληματιστείτε για την υγεία μιας γυναίκας από την οικογένεια. Εσείς του 1ου δεκαημέρου θα έχετε μια πολύ ευχάριστη διάθεση και σας βγαίνει αυθόρμητα η επιθυμία να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και τον τρόπο που έρχεστε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Αυτές οι αλλαγές δεν θα περάσουν απαρατήρητες από το αντίθετο φύλλο.

Οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου είναι η στιγμή που θα δείτε τα σχέδια σας να επιτυγχάνουν, είστε έτοιμοι και την κατάλληλη στιγμή θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Νομικά θέματα ή σπουδές ολοκληρώνονται με επιτυχία.

 

Ταύρος  20/4 – 20/5

Μήνας των γενεθλίων σας ο Μάιος και μια καινούργια χρονιά ξεκινά. Χρόνια σας πολλά, να περάσετε μια παραμυθένια χρονιά γεμάτη αγάπη και ευτυχία. Ταύροι του 1ου δεκαημέρου και ιδιαίτερα εσείς οι οποίοι έχετε γεννηθεί στις 26 Απριλίου, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, στα προσωπικά σας ή στα επαγγελματικά – οικονομικά σας. Η επιθυμία σας να αισθανθείτε όμορφα, γαλήνια και άνετα είναι αρκετά αυξημένη και θα επιμείνετε γι αυτό. Και πολύ καλά θα κάνετε γιατί θα πετύχετε αυτό που λαχταράτε. Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί για όλους εσάς τους Ταύρους. Είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και απολαμβάνετε την εύνοια των πλανητών. Πάντα είστε προσεκτικοί και συντηρητικοί σε ότι αφορά τις κτήσεις σας, αυτή την περίοδο επιβάλλεται να γίνετε ακόμα πιο προσεκτικοί με το εισόδημα σας διότι μπορεί το εισόδημα σας να προέρχεται από πολλές και διαφορετικές πηγές, όμως μέχρι τις 10/5, δεν θα πρέπει να το σκορπάτε σε επιπόλαιες αγορές ή να κάνετε βιαστικές επενδύσεις.

Την μεγαλύτερη βέβαια ευχαρίστηση θα την ανακαλύψετε σε ¨πράγματα¨ τα οποία η αξία τους δεν μετριέται με χρήματα. Εσείς οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου θα αναγκαστείτε να βγάλετε κάποια απωθημένα σας, κάποια παράπονα και κάποιες αλήθειες τα οποία σας αγχώνουν και σας πλακώνουν την ψυχή με αποτέλεσμα να πληγώσετε κάποιους φίλους ή ανθρώπους που αγαπάτε. Ακόμα κι εσείς θα νοιώσετε άβολα και πληγωμένοι γι αυτό.  Όμως καλύτερα να ειπωθούν κάποια πράγματα γιατί ότι καταπιέζουμε και δεν το αφήνουμε να βγει την στιγμή που πρέπει και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τότε γίνεται μπούμερανγκ και βλάπτει την ψυχική μας υγεία.

Μετά τις 10/5 Ταύροι οι οποίοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Μαΐου, τώρα θα πρέπει να ολοκληρώσετε ότι έχετε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Είναι μια περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνετε λίγο πιο εύθικτοι και απότομοι με τους άλλους ανθρώπους. Προσπαθήστε να καταλάβετε και να καλύψετε τις ανάγκες και τις δικές σας αλλά και του συντρόφου σας ή των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας. Κάτι ίσως δεν πάει καλά μεταξύ σας αλλά δεν χρειάζεται να πληγώσει ο ένας τον άλλο. Μπορείτε αργότερα σε πιο κατάλληλες συν θήκες να λύσετε τις διαφορές σας. Πολύ καλό διάστημα να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα σας αλλά και να βελτιώσετε την θέση σας στην εργασία σας, φτάνει να αρπάξετε την ευκαιρία την κατάλληλη στιγμή.

 

Δίδυμοι  21/5 – 21/6

Αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, περνάτε υπέροχα και μόνοι σας, μακριά από την φασαρία, τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις κουραστικές απασχολήσεις. Λίγος ύπνος παραπάνω, λίγος παραπάνω χρόνος για χουζούρι, είναι απαραίτητα κάποιες στιγμές. Είναι μια περίοδος κατά διάρκεια της οποίας επανεξετάζετε τα πεπραγμένα, απελευθερώνεστε από βάρη και πιέσεις και επαναφορτίζετε τις “μπαταρίες” σας σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο.

Κάποιου είδους ενδοσκόπηση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και μια επιθυμία για να βρείτε ψυχική ηρεμία, σας ωθεί να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή. Δίδυμοι των πρώτων ημερών διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην γίνεστε εριστικοί με τους ανθρώπους που είστε στενά συνδεδεμένοι για να αποφευχθούν περιττές εντάσεις. Δίδυμου το 2ου δεκαημέρου η τύχη είναι με το μέρος σας και υλικά και συναισθηματικά. Αρπάξτε την ευκαιρία για να επιτύχετε στα επαγγελματικά σας αλλά και στις προσωπικές – ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε μόνοι ίσως να γνωρίσετε το πρόσωπο το οποίο θα σας ενθουσιάσει.

Μετά τις 10 Μαΐου, οι Δίδυμοι γεννημένοι κοντά στις 10 Ιουνίου θα πρέπει να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα στην εργασία σας ή στις δουλειές ρουτίνας για να αποφύγετε το άγχος. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην διατροφή σας και στην υγεία σας. Ένας απλός ιατρικός έλεγχος τώρα θα ήταν ό,τι καλύτερο για εσάς.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου είναι η καλύτερη και η πιο τυχερή περίοδος για εσάς, να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την όποια ευκαιρία σας δοθεί για επιτύχετε ότι ονειρεύεστε στη ζωή σας. Είτε αυτό είναι επαγγελματικό είτε είναι ερωτικό πχ. μια προαγωγή στην δουλειά σας, μια αναγνώριση των προσπαθειών σας και των ικανοτήτων σας ή μια πρόταση γάμου. Όλα είναι πιθανά τώρα. Ευτυχία και τύχη στον έρωτα.

Εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας και γίνονται φιλίες οι οποίες θα κρατήσουν πολλά χρόνια. Σε κάθε περίπτωση η συναλλαγή σας με τους φίλους σας και η ανταλλαγή απόψεων, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τις δυνατότητες σας και να προωθήσετε τους στόχους σας.

 

Καρκίνος  22/6 – 22/7

Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα επικεντρώνεται στις επαφές σας με φίλους και ομάδες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για μια γόνιμη επαφή και ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους στο πλαίσιο της ομαδικής δραστηριότητας. Οι φίλοι σας, υποστηρίζουν σταθερά τις επιλογές και τα σχέδια σας. Επιθυμείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να νιώσετε χαρούμενοι μετά από πολύ καιρό. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας.

Αφήστε λίγο το μυαλό σας να ξεχαστεί για να μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο από τους φόβους, την ανησυχία και το άγχος, που σας ταλαιπωρούν. Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μία περίοδο αποφόρτισης των εντάσεων και των πιέσεων που έχετε υποστεί τους τελευταίους μήνες. Αποφασίζετε να αλλάξετε συμπεριφορά, να πείτε ωμές τις αλήθειες και να ξεφορτωθείτε ότι σας ταλαιπωρεί και σας πληγώνει. Θα το κάνετε πολύ εύκολα αλλά αφού πρώτα η ¨πληγή¨ ματώσει. Μετά όμως, όλα θα είναι πιο εύκολα και έτσι θα μπορέσετε να ¨γιατρευτείτε¨. Στα επαγγελματικά σας κάποιες αλλαγές θα γίνουν οι οποίες στην αρχή θα σας ξαφνιάσουν, όμως στην συνέχεια θα σας βοηθήσουν για να σταθεροποιήσετε την θέση σας.

Μετά τις 10 Μαΐου, οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 13 Ιουλίου θα αισθανθείτε την ανάγκη να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, χωρίς να νοιάζεστε για την γνώμη των άλλων. Όλο σας το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγαπημένο/η σας ή στα παιδιά σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να προστατεύετε, να φροντίζετε και να περιποιείστε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο. Βεβαιωθείτε όμως, ότι με την υπερπροστασία σας δεν καταπιέζετε την ατομική ελευθερία τους. Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου, η οικογένεια, το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι πηγή χαράς και ξεκούρασης για σας αυτή την περίοδο.  Και του 3ου δεκαημέρου, τώρα θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν την επιτυχία που περιμένατε.

 

Λέων  23/7 – 22/8

Η επιτυχία για επαγγελματική σταθερότητα και καταξίωση είναι πλέον υψίστης σημασίας για σας αυτή την περίοδο. Σημαντικά θα είναι τα επιτεύγματα σας στην καριέρα, ιδιαίτερα οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου. Αν κάνετε καλή χρήση της αξίας, των ταλέντων σας και των ικανοτήτων σας και αν τα προβάλλετε με τον σωστό τρόπο, τότε όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάσατε. Ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια αρχή η οποία θα σας προσφέρει επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αισθητά, νιώθετε την ανάγκη να απολαύσετε την συντροφιά και την συναναστροφή ανθρώπων που εκτιμάτε και συμπαθείτε ιδιαίτερα. Λίγο προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας, στις συναναστροφές με τους φίλους σας, κάποιες στιγμές γίνεστε κάπως εριστικοί με κάποιον απ’ αυτούς και μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις. Αυτό δεν θα είναι ευχάριστο ούτε σε εσάς αλλά ούτε και σε εκείνον.

Μετά τις 10 Μαΐου, ιδιαίτερα οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί κοντά στην 13η Αυγούστου, οι επαγγελματικές ευκαιρίες, σας έρχονται η μία μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να αφιερώνετε αρκετό από τον χρόνο σας στην καριέρα σας και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και όταν φτάνετε στο σπίτι, το μόνο που σας χρειάζεται είναι να μείνετε μόνοι για να ξεκουραστείτε. Θα πρέπει όμως να φέρετε μια ισορροπία στην ζωή σας και να μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας ώστε και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να είστε εντάξει αλλά και τις προσωπικές ανάγκες να καλύπτετε και την οικογένεια σας να μην παραμελείτε. Θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται ισορροπία στην ζωή σας για να νιώθετε ευτυχισμένοι.

Ένα γεγονός θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθετε φόβο, μοναξιά ή ακόμα και αποξένωση από τους δικούς σας ανθρώπους. Κληρονομικά θέματα που έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία μπορεί να σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, από τα γεγονότα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας αποτέλεσαν αφορμή για να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σε κάποια θέματα με αποτέλεσμα τώρα, να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις οι οποίες φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Παρθένος  23/8 – 22/9

Αρκετά ευνοϊκή είναι η περίοδος αυτή για σας τους Παρθένους ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου, θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Χρειάζεστε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας και όχι μια διασκέδαση σε κλειστούς χώρους. Θέλετε κάτι το διαφορετικό, αυτό που διευρύνει τους ορίζοντες σας. Μια καλή ευκαιρία είναι να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι-επίσκεψη σε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε ή να κάνετε αυτό το μακρινό ταξίδι με τον/την αγαπημένο σας.

Αποφασίζετε τώρα να ζήσετε αυτό που ονειρεύεστε από καιρό, μέσα στα πλαίσια βέβαια των δυνατοτήτων σας. Επίσης θα νιώσετε πιο ασφαλείς πιο γαλήνιοι και μια αίσθηση ικανοποίησης για αυτά που καταφέρατε μέχρι τώρα. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου, στα οικονομικά σας υπάρχει σημαντική βελτίωση. Δώστε επίσης προσοχή στους ¨ψεύτικους¨ ανθρώπους που σας πλησιάζουν, μην εμπιστεύεστε εύκολα αγνώστους. Οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα από άτομο της οικογένειας σας, είτε με την υγεία του είτε με την συμπεριφορά του. Όμως σύντομα θα βρείτε την λύση και θα απεγκλωβιστείτε από τα προβλήματα σας.

Μετά τις 10 Μαΐου, Παρθένοι γεννημένοι κοντά στις 13 Σεπτεμβρίου, ο τρόπος επικοινωνίας σας με τους άλλους θα βασίζεται στα συναισθήματα της στιγμής. Αν καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας συνειδητά και να μην χάσετε την αντικειμενικότητα σας τότε θα κάνετε το σωστό. Να είστε ειλικρινείς και έντιμοι με τους συνομιλητές σας και όλα θα πάνε καλά.

Ίσως καταφέρετε μια επανασύνδεση με άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος. Βάλτε τάξη και πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας γιατί  είναι αρκετά και διαφορετικά τα πράγματα που πρέπει να διεκπεραιωθούν και αυτό σας αγχώνει. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου θα αισθανθείτε αρκετά μπερδεμένοι αυτό το διάστημα, δεν θα είστε σίγουροι που κάνετε το σωστό και που το λάθος. Ακόμα κι αν βρεθούν άνθρωποι, οι οποίοι θα σας υποδείξουν το σωστό, όμως δεν θα είστε σίγουροι ότι αξίζουν για να τους εμπιστευτείτε. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην βγείτε ζημιωμένοι.

 

Ζυγός  23/9 – 23/10

Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να έχετε σημαντικά οφέλη από φόρους, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά. Θέματα που έχουν σχέση με την ανταλλαγή συναισθημάτων αλλά κυρίως υλικών αγαθών που μοιράζεστε μαζί με άλλους, έρχονται στο προσκήνιο. Το κοινό σας εισόδημα με τον/την σύντροφο σας θα έχει μια σταθερή ανάκαμψη. Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, για να αισθανθείτε ασφαλείς τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες σε συνδυασμό με τις ανάγκες των άλλων κι από την άλλη είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε με κάποιο πρόσωπο το οποίο είναι σημαντικό για σας, να αναπτύξετε κάποιου είδους οικειότητας, να καταλάβετε περισσότερο το χαρακτήρα του αλλά και για να συνειδητοποιήσετε τα δικά σας κίνητρα γι αυτή την σχέση. Δώστε περισσότερη προσοχή στην συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό σας περίγυρο, γιατί μπορεί να τους πληγώνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Μετά τις 10 Μαΐου όσοι Ζυγοί έχετε γεννηθεί κοντά στις 13 Οκτωβρίου τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε είναι το εισόδημα σας ή ότι για εσάς είναι πολύτιμο στην ζωή σας. Μπορεί να αποπληρώσετε παλιά χρέη ή ολοκληρώνετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο ή η αυξομείωση στο εισόδημα σας ή αλλάζει η πηγή των εισοδημάτων σας. Πάντα να ελέγχετε τις δαπάνες σας και αποφύγετε να κάνετε αγορές οι οποίες είναι περιττές. Αρκεστείτε σ’ αυτά τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και σας κάνουν να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια.

Συγχρόνως εντείνονται και οι ανασφάλειες σας, ανησυχείτε για κάτι που εσείς θεωρείτε πολύτιμο στη ζωή σας είτε αυτό είναι πράγμα είτε πρόσωπο. Αυτό που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία δεν αγοράζεται ούτε έχει τιμή. Δώστε στον εαυτό σας την χαρά της προσφοράς και της συμπάθειας σε εκείνους τους λιγότερο τυχερούς από εσάς.

 

Σκορπιός  24/10 – 22/11

Την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, είναι η στιγμή που θέλετε να απολαύσετε την συντροφιά και την συναναστροφή των ανθρώπων που συμπαθείτε και σας συμπαθούν. Σας προσφέρεται μία ιδανική ευκαιρία να βελτιώσετε και να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Έχετε ανάγκη να αισθανθείτε σταθερότητα και ασφάλεια, γι αυτό θέλετε να είστε σίγουροι ότι σας αγαπούν και ότι μπορείτε να στηρίζεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει κι εσείς να φανείτε καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι και να ανταποδώσετε στα ίσα την εύνοια η οποία σας δίδεται.

Να γίνετε πιο ευέλικτοι, πιο διαλλακτικοί και να μην εμμένετε σε συμπεριφορές οι οποίες δεν λειτούργησαν στο παρελθόν. Εσείς οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, αποφασίζετε σημαντικές αλλαγές στην εργασία σας, έχετε κάτι προοδευτικές ιδέες οι οποίες είναι σοβαρά μελετημένες και πολύ σύντομα θα τις υλοποιήσετε. Προσοχή όμως γιατί αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται ούτε τα τυχερά παιχνίδια ούτε οι παράλληλες σχέσεις.

Μετά τις 10 Μαΐου, ιδιαίτερα εσείς οι Σκορπιοί που είστε γεννημένοι κοντά στην 13η Νοεμβρίου, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε θέματα προσωπικά, αυξάνεται η εσωστρέφεια σας και δίνετε την εντύπωση του αντικοινωνικού ανθρώπου. Θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην προκαλέσετε στον εαυτό σας και στο περιβάλλον σας εντάσεις μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα. Να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς εγωισμούς και υπερβολικούς συναισθηματισμούς. Θα βγείτε κερδισμένοι αν δεν χάσετε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο σας.

Υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που χρειάζονται να ολοκληρωθούν ή να κλείσουν. Όμως θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα και με σοβαρότητα την λύση που θα δώσετε ώστε να μην χρειαστεί να μετανιώσετε αργότερα για τον τρόπο που χειριστήκατε τα θέματα αυτά. Η απώλεια ενός έξτρα εισοδήματος ίσως σας προβληματίσει. Λίγες ασκήσεις χαλάρωσης θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε από το άγχος και την ένταση.

 

Τοξότης  23/11 – 21/12

Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο απαιτητική ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Αυξάνεται ο όγκος δουλειάς στην εργασία σας και εσείς αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να περνάτε όμορφα με την συναναστροφή των συναδέλφων σας.  Είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι άνθρωποι και θα καταφέρετε να γίνουν και τα δύο, και η δουλειά να βγει στην ώρα της και να περάσετε όμορφα με τους συνεργάτες σας. Οι αλλαγές οι οποίες επιθυμείτε να γίνουν στην καθημερινότητα σας είναι αυτές οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ασφάλεια στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην προσωπική σας ζωή.

Αυτή την περίοδο εσείς είστε από τους τυχερούς αφού ευνοούνται οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συγχρόνως αυξάνεται η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα σας.  Όσοι από σας δεν έχετε εργασία θα κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή. Το ενδιαφέρον σας επίσης στρέφεται στην υγεία και στην βελτίωση των διατροφικών σας συνηθειών αν και δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό τώρα. Εσείς οι Τοξότες των τελευταίων ημερών φροντίστε να μην είστε πολύ αυστηροί και δεικτικοί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους γιατί θα τους πληγώσετε και αυτό θα δυσαρεστήσει κι εσάς τους ίδιους.

Μετά τις 10 Μαΐου, ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στην 13 Δεκεμβρίου, η απομόνωση είναι ότι καλύτερο για εσάς, αφού έτσι σας δίδεται η δυνατότητα να ξεκουραστείτε. Η προστασία της υγείας σας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα σας. Κούραση, άγχος και κάποιες περίεργες φοβίες σας βγαίνουν αυτό τον καιρό και το μόνο που αναζητάτε για να αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι, είναι σταθερότητα και σιγουριά στη ζωή σας. Έχουν εμφανιστεί σημάδια κόπωσης, γι αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας μια ολιγοήμερη ξεκούραση μακριά από επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να αισθανθείτε ξανά δυναμικοί και δραστήριοι. Εσείς του 2ου δεκαημέρου να είστε πολύ προσεκτικοί γύρω στην 11/5 γιατί κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν τις καλές σας προθέσεις. Ίσως όμως γίνει κάποια ζημιά στο σπίτι σας ή να μπουν διαρρήκτες σ’ αυτό, προσοχή λοιπόν.

 

Αιγόκερως  22/12 – 19/1

Κάποιοι από σας έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά στο παρελθόν, όμως, αυτός ο μήνας για όλους τους Αιγόκερους και ιδιαίτερα εκείνους του 1ου δεκαημέρου, είναι πολύ όμορφος. Η διάθεση σας αλλάζει και είστε ανοιχτοί και έτοιμοι να ριχτείτε στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα. Αφήνετε πίσω τις δυσκολίες και προβλήματα, ανακτάτε πάλι την χαμένη εμπιστοσύνη σας προς τους ανθρώπους και ερωτεύεστε την ίδια την ζωή. Η ερωτική σας ζωή αποκτά σταθερότητα ή επισημοποιείται. Ένας καινούργιος έρωτας έρχεται (ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο), για τους αδέσμευτους, να σας ανανεώσει και να σας κάνει να λάμψετε από χαρά και να απολαμβάνετε την ζωή και με τις πέντε αισθήσεις. Όσοι από σας είστε γονείς θα αφιερώσετε περισσότερο από τον ελεύθερο σας χρόνο στα παιδιά σας. Η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη δραστηριότητες, η διάθεση σας για δουλειά είναι ανεξάντλητη. Όμως εδώ χρειάζεται ψυχραιμία γιατί πάνω στην ένταση και στην κούραση μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Εσείς οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους γιατί χωρίς να το κάνετε σκόπιμα, μπορεί να τους πληγώσετε.

Μετά τις 10 Μαΐου, Αιγόκεροι γεννημένοι γύρω στις 11 Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις επαφές σας με άλλους ανθρώπους, φίλους ή ομάδες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για μια γόνιμη επαφή και ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους στο πλαίσιο της ομαδικής δραστηριότητας. Οι φίλοι σας υποστηρίζουν σταθερά τις επιλογές και τα σχέδια σας. Αλλά κι εσείς θα πρέπει να τους εμπιστευτείτε και να μην μένετε εστιασμένοι στα προσωπικά σας τόσο πολύ ώστε να δίνετε την εντύπωση του αντικοινωνικού ανθρώπου. Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου κάνετε κάποιες επιτυχημένες προσωπικές αλλαγές στη ζωή σας, μία μετακόμιση σε άλλη χώρα ή άλλο σπίτι, ίσως όμως κάνετε καινούργια οικογένεια. Ότι κι αν κάνετε τελικά θα είναι μια γρήγορη αλλά σοβαρή και σωστή απόφαση.

 

Υδροχόος  20/1 – 18/2

Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια μέσα σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον είναι μεγάλη, έτσι ότι επιθυμείτε πολύ, το πετυχαίνετε αυτή την περίοδο. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αναπτύξετε την αίσθηση της εσωτερικής πληρότητας για να μπορέσετε να βγείτε στο κοινωνικό περιβάλλον σίγουροι για τον εαυτό σας. Η εστίαση της προσοχής σας στην οικογένεια και στο σπίτι ως ακίνητο θα είναι έντονη και θα έχει στόχο την βελτίωση των σχέσεων σας με τα μέλη της οικογένειας αλλά και την ανακαίνιση ή την αλλαγή της κατοικίας σας.

Εσείς οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να καταπιάνεστε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, όμως οι ιδέες και οι κινήσεις σας είναι έξυπνες και δεν τα παρατάτε αν δεν τις υλοποιήσετε. Στις συναναστροφές σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους υπάρχει ειλικρίνεια και εντιμότητα στο λόγο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε ένα φίλο είτε από παρεξήγηση είτε για άλλους λόγους. Το εισόδημα σας μπορεί να υποστεί σημαντική μείωση γι αυτό δεν πρέπει να κάνετε αγορές οι οποίες δεν είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα. Επίσης φροντίστε να προστατεύετε τα χρήματα σας από επίδοξους κλέφτες.

Μετά τις 10 Μαΐου, οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Φεβρουαρίου, η προσοχή σας στρέφεται σε επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Τώρα έχετε ολοκληρώσει τα θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας σας τα οποία σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι η στιγμή για να αφοσιωθείτε στην καριέρα σας. Θα πρέπει λοιπόν για να πετύχουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, να προβάλλετε προς τα έξω τα ταλέντα και τα επιτεύγματα σας. Η προώθηση των δεξιοτήτων σας, θα σας βοηθήσει για να βελτιώσετε την θέση σας στον χώρο δουλειάς. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να συναντήσετε προκλήσεις, ζήλιες και αγενείς συμπεριφορές από κάποιους που αισθάνονται ότι απειλείται η θέση τους από εσάς. Μην δώσετε συνέχεια και μην απαντήσετε με τον ίδιο τρόπο γιατί μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, είστε οι ευνοημένοι στα ερωτικά ζητήματα. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, εκμεταλλευτείτε το.

 

Ιχθείς  19/2 – 20/3

Το διάστημα αυτό ιδιαίτερα οι Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου, θα βρείτε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο, ο οποίος θα σας κάνει πιο αγαπητούς και ευχάριστους και θα σας προστατεύει από παρεξηγήσεις και διαφωνίες στις καθημερινές συναντήσεις και δοσοληψίες με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Θα νοιώθετε την επιθυμία να βρίσκεστε πιο συχνά με άτομα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να ξεχνάτε τα όποια προβλήματα σας. Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ουσιαστικές και σταθερές σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αδέλφια, εξαδέλφια και συγγενείς και επιτυγχάνετε τον στόχο σας.

Απολαμβάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση την συντροφιά και τον ήρεμο διάλογο μαζί τους. Ιχθείς των τελευταίων ημερών δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα στα συναισθηματικά και τα επαγγελματικά σας. Πληγώνεστε από την αρκετά αυστηρή αντιμετώπιση των ανωτέρων σας προς το πρόσωπο σας, στον επαγγελματικό σας χώρο. Αισθάνεστε θλίψη και μοναξιά γιατί δεν αναγνωριστήκαν οι προσπάθειες και οι θυσίες σας και από τον/την σύντροφο σας.

Ίσως είναι προτιμότερο να μείνετε για λίγο μόνοι, έστω κι αν αυτό σας στεναχωρεί για να δείτε ποιος ή που έγινε το λάθος για να ξέρετε πως θα συμπεριφερθείτε στο μέλλον. Να είστε σίγουροι ότι γρήγορα θα βρείτε την λύση και θα διορθώσετε ότι πήγε στραβά και θα συγχωρήσετε τα λάθη και η ψυχολογική σας διάθεση ανεβαίνει. Οι γρήγορες αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι και σωστές και σοβαρές και θα έχετε κέρδη και στα συναισθηματικά και στα οικονομικά σας ζητήματα.

Μετά τις 10 Μαΐου, οι Ιχθείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Μαρτίου, οι εργασίες ρουτίνας και οι υποχρεώσεις, σας κάνουν να πλήττετε. Θα ξεκινήσετε λοιπόν δραστηριότητες οι οποίες διευρύνουν το μυαλό σας. Θα διαβάσετε ένα καλό βιβλίο το οποίο θα εξάψει την φαντασία σας ή θα προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι.

Μια καλή ευκαιρία είναι να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι-επίσκεψη σε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε πάρα πολύ καιρό να συναντήσετε. Θα χρειαστεί αυτή την περίοδο να ψάχνετε βαθιά για να μαθαίνετε την αλήθεια των πραγμάτων. Δεν επαναπαύεστε με τις φήμες που ακούτε, αλλά ψάχνετε περισσότερο τα πράγματα, ιδιαίτερα αν κάποιο θέμα είναι ζωτικής σημασίας για σας. Εσείς οι Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τους ανθρώπους της οικογένειας σας γιατί αν συμβεί το αντίθετο, θα τους απογοητεύσετε.  Αλλά κι εσείς να προσέχετε με ποιους συναναστρέφεστε για να αποφύγετε τις δυσκολίες.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments