0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα!!! Τον Φεβρουάριο θα έχουμε τις δύο πρώτες εκλείψεις του έτους, ευκαιρία να γίνουν ξεκαθαρίσματα, να πεταχτεί εκείνο που δεν είναι χρήσιμο ή έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και να τακτοποιηθούν τυχόν εκκρεμότητες από το παρελθόν.

 

Το Πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου 2018. Πατήστε εδώ

Τι θα φέρει ο Φεβρουάριος στα ζώδια

(Η αναφορά μου στα δεκαήμερα των ζωδίων μπορεί να μην έχει καμία αξία διότι κάποιοι προσωπικοί πλανήτες κάποιου μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό δεκαήμερο από τον Ήλιο (ζώδιο) και να φέρει το γεγονός που περιγράφεται σε άλλο δεκαήμερο. Γι’ αυτό διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που αφορά το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αν τον ξέρετε).

 

Κριός 21/3 – 20/4

Απολαύστε αυτή την περίοδο της ζωής σας με όση διάθεση διαθέτετε. Μπορεί οι εκλείψεις να φέρνουν απώλειες αλλά αυτές οι εκλείψεις φέρνουν για σας απώλειες σε ότι σας ταλαιπωρούσε και σας δημιουργούσε προβλήματα, είτε αυτό ήταν πρόσωπο είτε αντικείμενο. Αυτή την περίοδο εσείς οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, η διασκέδαση, τα παιδιά ή τα ερωτικά σας, θα έχουν το πρώτο ρόλο στην ζωή σας. Η προηγούμενη κατάσταση τελειώνει, αλλάζουν τα δεδομένα σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Ο παλιός τρόπος διασκέδασης τον οποίο είχατε υιοθετήσει στο παρελθόν μπορεί να μην σας ικανοποιεί πια και θα αποκτήσετε άλλα ενδιαφέροντα τα οποία θα σας προσφέρουν περισσότερη χαρά.

Για όσους από σας είστε γονείς, ίσως παίξει ρόλο μια αλλαγή που έχει σχέση με το παιδί σας. Ίσως βρίσκεται στην εφηβεία και αλλάζει η συμπεριφορά του, ίσως αποκτά την δική του ζωή ή το δικό του σπίτι. Κάποιοι από εσάς η ερωτική σας σχέση δεν σας ικανοποιεί και ψάχνετε τον τρόπο να την τελειώσετε ενώ, όσοι έχετε μια υγιή ερωτική σχέση, τώρα η σχέση αυτή, αποκτά μια άλλη, πιο σοβαρή μορφή.

Μετά τις 15/2 το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα της φιλίας, των στόχων και της ομαδικής απασχόλησης για σας τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αρκετά και δείχνετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε σε μια ομάδα, σύλλογο ή κόμμα. Η λαχτάρα σας είναι μεγάλη να κάνετε κάτι που θα βοηθήσει πολύ κόσμο. Θα βρείτε ανθρώπους με το ίδιο όνειρο με εσάς, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Η φιλία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την εποχή, κάποιες αλλαγές θα κάνετε στα πρόσωπα που θεωρείτε φίλους σας. Όποιος νομίζετε ότι δεν ήταν φίλος όπως εννοείτε εσείς την φιλία, θα αντικατασταθεί με κάποιο νέο πρόσωπο το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις αυτές. Σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε τις υπερβολές και να παραμείνετε έντιμοι και ειλικρινείς στις συναλλαγές σας με τους άλλους ανθρώπους.

 

 

Ταύρος 20/4 – 20/5

Εσείς οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, ένας τομέας ο οποίος θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Αρέσκεστε να βρίσκεστε σε μεγαλύτερη επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι εκφράζουν δυνατά συναισθήματα προς το πρόσωπο σας και αυτό σας γεμίζει με δύναμη και χαρά. Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου ολοκληρώνετε ζητήματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως ολοκληρώνετε μια ανακαίνιση, επιδιόρθωση, αγορά ή πώληση ακινήτου. Ίσως διακόπτετε την συγκατοίκηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τις δικές σας ή των προσώπων της οικογένειας σας. Μπορεί να σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση ή η μητέρα σας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την υγεία της και θα πρέπει να της συμπαρασταθείτε. Περισσότερος χρόνος ξεκούρασης θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας. Εάν έχετε οικογένεια, αποφύγετε να εμπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, αν το έχετε ήδη κάνει αυτό, να περιμένετε τώρα τις επιπτώσεις.

Μετά τις 15/2 τα θέματα καριέρας θα έρθουν στο προσκήνιο με την έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, για εσάς του Ταύρους του 3ου δεκαημέρου. Έρχεστε αντιμέτωποι με αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως αλλάζετε εργασία ή αντικείμενο εργασίας ή μια αλλαγή εργοδότη ή διευθυντή. Η καριέρα σας χρειάζεται κάποιες αλλαγές ή διορθώσεις για να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε το ζώδιο το οποίο αρέσκεται σε αλλαγές και εκπλήξεις, έτσι την περίοδο αυτή αποδιοργανώνεστε λίγο. Όμως τώρα έχετε ξεκάθαρους στόχους, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και πως πρέπει να κινηθείτε για να το πετύχετε. Στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας, προσέξτε λίγο τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία.

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όπως δείχνουν στην αρχή, ίσως οι ευκαιρίες να μην είναι και τόσο ευκαιρίες. Διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος αυτής της περιόδου για να μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα την κατάσταση και για να για να μην διαπληκτιστείτε άδικα με κάποιους ανθρώπους. Φίλοι είναι πολύ κοντά σας, υποστηρίζουν τις επιλογές σας και σας βοηθούν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

 

 

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Εσείς οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου επικοινωνείτε με μεγαλύτερη συχνότητα, μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων αλλά και σε προσωπικές επαφές με τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αρέσκεστε στο να βρίσκεστε σε συνεχή επαφή με τον έξω κόσμο, να συναντάτε αγαπημένους ανθρώπους, να διασκεδάζετε, ακόμα και να φλερτάρετε. Στην επικοινωνία σας με τους συγγενείς και τους φίλους υπάρχει πολύ συναίσθημα και μια ανάγκη να αγκαλιάσετε εκείνους οι οποίοι σας έχουν ανάγκη. Οι σχέσεις σας μαζί τους γίνονται πιο οικογενειακές και πιο τρυφερές.

Αν είχατε στο παρελθόν κάποιες διαφωνίες με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο αυτή την περίοδο είναι πιθανό να διακόψετε επαφές μαζί του. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν δεν θέλετε να βγάλετε απ’ την ζωή σας αυτό το πρόσωπο. Με την καρδιά σας ταξιδεύετε πίσω, σε περασμένες εμπειρίες, συνήθειες και έρωτες και μια νοσταλγία κατακλύζει την ψυχή σας. Έχετε επίσης να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες σπουδών ή νομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Μετά τις 15/2 σχεδιάζετε καινούργια ξεκινήματα για το μέλλον και την ζωή σας, εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου. Ίσως ένα νέο ξεκίνημα στο εξωτερικό -σπουδές, επάγγελμα, οικογένεια- ίσως έχετε ρίξει όλο το ενδιαφέρον σας στις σπουδές και στον εμπλουτισμό του βιογραφικού σας ή μπορεί να προγραμματίζετε ένα μακρινό ταξίδι το οποίο σχεδιάζετε από καιρό. Ότι κι αν σχεδιάζετε τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει. Τα όποια νομικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν θα τελειώσουν αυτή την περίοδο. Η επιθυμία σας για κοινωνικές επαφές ή την συμμετοχή σας σε ομάδες οι οποίες δεν έχουν την ίδια κουλτούρα ή εθνικότητα με την δική σας, είναι πολύ έντονη.

Νιώθετε την ανάγκη να συμμετέχετε σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες βοηθούν τον συνάνθρωπο, σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται πχ “γιατροί χωρίς σύνορα”. Προσέξτε τους ανθρώπους που μπορεί να σας “εχθρεύονται”, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας συκοφαντήσουν και να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας, ιδιαίτερα για τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου.

 

 

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η πορεία της οικονομικής σας κατάστασης και η βελτίωση των εισοδημάτων σας είναι στις πρώτες προτεραιότητες σας αυτή την περίοδο για να αισθανθείτε ικανοποιημένοι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου. Θα διεκδικήσετε με αποφασιστικότητα χρήματα που σας χρωστάνε αλλά προσοχή να αποφύγετε υπερβολές και αδιέξοδες κινήσεις στις συναλλαγές σας ή όταν κλείνετε συμφωνίες για να μην έχετε απώλειες. Αν μπορείτε κλείστε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει από το παρελθόν. Αν το καταφέρετε, να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε να μην ενοχληθείτε ποτέ ξανά γι αυτό το θέμα. Το εισόδημά σας ίσως αυξηθεί ξαφνικά από μια προσωρινή δουλειά ή από μια απρόβλεπτη ευκαιρία έτσι θα καταφέρετε να βάλετε μία τάξη στις οικονομικές εκκρεμότητες και στα παλιά χρέη. Επιπλέον ελέγξτε τις δαπάνες σας, καθώς έχετε τάση για υπερβολές, αγοράζετε ίσως ακριβά πράγματα τα οποία ενδεχομένως δεν σας είναι απαραίτητα και στιγμιαία σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα.

Μετά τις 15/2 εσείς οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, πάλι οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τα οποία όμως είναι συνδεδεμένα με τον/την σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας ή με κάποιες εκκρεμότητες με την εφορία, τις τράπεζες ή τα κληρονομικά. Αισθάνεστε λίγο αγχωμένοι, διότι πιθανόν να έχετε κάνει οικονομικά ανοίγματα, μεγαλύτερα από αυτά που αντέχει το πορτοφόλι σας. Ίσως και να μην είστε εσείς οι υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση, μπορεί ο/η σύντροφος σας, να κινήθηκε επιπόλαια με τα κοινά σας χρήματα ή να μειώθηκε το εισόδημα του και αυτό έχει αντίκτυπο και στο δικό σας προϋπολογισμό. Με κάποιο τρόπο θα μπορέσετε να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς και κάτι νέο ξεκινάτε.

Προσέξτε και αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα και μην κάνετε καινούργια χρέη. Θα έχετε την ευκαιρία να τελειώνετε με κάτι που θέλατε να τελειώσει. Ίσως όμως και να τελειώνει κάτι χωρίς να είστε προετοιμασμένοι γι αυτό το τέλος. Σε κάθε περίπτωση ένα τέλος φέρνει καινούργια πράγματα στην ζωή σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, επιβάλλεται αυτή την περίοδο να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Ένας προληπτικός έλεγχος είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε και μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας γιατί θα εξαντληθείτε.

 

 

Λέων 23/7 – 22/8

Η πρώτη έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, σας αναγκάζει να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας, τα θέλω και τις προτεραιότητές σας, και να καταλάβετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να ξεφορτωθείτε είτε αυτό είναι αντικείμενο είτε πρόσωπο. Επικεντρώνεστε τώρα στον εαυτό σας και στο πώς μπορείτε να δέσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με των άλλων. Επιθυμείτε περισσότερο ενδιαφέρον, ωστόσο δεν το έχετε και πολύ ανάγκη. Κερδίζετε την προσοχή που λαχταράτε, αλλά μην ξεχνάτε να σέβεστε τους άλλους. Με την έκλειψη αυτή, νιώθετε τα συναισθήματά σας πιο έντονα, με αποτέλεσμα να τα εξωτερικεύετε. Ανάλογα με τον τρόπο που θα τα εξωτερικεύσετε, θα έχετε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια με τους γύρω σας, οι οποίοι φαίνεται να σας αμφισβητούν. Αυτό όμως, θα μπορούσε να είναι απλά, μια δική σας εντύπωση, οφειλόμενη στον έντονο συναισθηματισμό σας. Δεδομένου ότι μία έκλειψη Σελήνης σχετίζεται με καταλήξεις, κορυφώσεις και τελειώματα, είναι μια καλή ευκαιρία τώρα, για να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει ημιτελές. Μπορείτε τώρα να κλείσετε όλες εκκρεμότητες σας.

Μετά τις 15/2 ιδιαίτερα Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, οι προσωπικές σας σχέσεις απαιτούν την προσοχή σας. Αφουγκράζεστε τις ανάγκες του ανθρώπου με τον οποίο συζείτε ή συνεργάζεστε, εντοπίζετε την όποια δυσαρέσκεια ή ευαρέσκεια του, έτσι μπορείτε να του παραχωρήσετε την ελευθερία που του χρειάζεται για να ασχοληθεί και λίγο με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του και να νιώσει ευτυχισμένος. Είναι πολύ σημαντικές, αυτή την περίοδο για εσάς οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους στην ζωή σας, εξαρτάστε από εκείνους περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Ενδέχεται να δημιουργήσετε ή να διακόψετε μια σχέση αυτή την περίοδο.

Οι παντρεμένοι Λέοντες, θα νιώσετε ότι χρειάζεστε την υποστήριξη από τον/τη σύντροφο σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να εμπλακείτε σε συγκρούσεις γι αυτό καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αντιδράτε σε κάθε πρόκληση. Ίσως προκύψει κάποιο νομικό θέμα το οποίο θα χρειαστεί λεπτούς χειρισμούς και ευφυείς συμβούλους για να το αντιμετωπίσετε.

 

 

Παρθένος 23/8 – 22/9

Θα βρείτε τρόπο να μείνετε λίγο μόνοι για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας καθώς θα απομακρύνετε εκείνους οι οποίοι σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται έτσι η ψυχολογική σας κατάσταση βελτιώνεται αρκετά και αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και πιο χαρούμενοι στην απομόνωση που επιλέξατε. Πράγματα που κρατάτε κρυμμένα βαθιά μέσα σας, ακόμα κι από τον ίδιο σας τον εαυτό, ίσως τώρα βγουν στην επιφάνεια. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να έρθει σε επαφή με τις εσωτερικές του ανησυχίες επειδή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε και να τις θεραπεύσετε ευκολότερα.

Η απομόνωση και η μοναχικότητα είναι το καλύτερο πράγμα για σας αυτή τη στιγμή, αφού έτσι σας δίδεται η δυνατότητα να ψάξετε βαθιά στην ψυχή σας αλλά και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Φροντίστε να κοιμηθείτε περισσότερες ώρες απ’ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα, να διακοσμήσετε το χώρο σας με ότι σας κάνει να νιώθετε ηρεμία και ευχαρίστηση. Αν δώσετε τη βοήθειά σας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται αυτή την περίοδο μπορεί να αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Μετά τις 15/2 το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στον τομέα της δουλειάς και στα καθημερινά σας καθήκοντα, ιδιαίτερα για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου. Υπάρχουν περισσότερες συναναστροφές και συμπάθειες με συναδέλφους ή υφισταμένους σας. Οι πιέσεις που δεχτήκατε τα τελευταία χρόνια, σας έχουν κουράσει και θέλετε να τα αλλάξετε όλα. Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα σημείο που αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα θα επηρεαστεί η υγεία σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποδεσμευτείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να έχετε δικό σας χρόνο και να διαθέτετε τον χρόνο σας όπως εσείς θέλετε.

Εκμεταλλευτείτε τώρα τις συνθήκες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στον εργασιακό τομέα, το οποίο θα σας προσφέρει την ανεξαρτησία που επιθυμείτε. Είναι η στιγμή που πρέπει να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας την οποία έχετε παραμελήσει. Καλό είναι να κάνετε έναν ιατρικό έλεγχο, να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να τονώσετε τον οργανισμό σας.

 

 

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου και έχετε ανάγκη να βρίσκεστε περισσότερο με φιλικά πρόσωπα τα οποία στηρίζουν τα σχέδια σας και περνάτε όμορφα μαζί τους. Θα βρείτε βοήθεια και υποστήριξη για να απεγκλωβιστείτε από τα αδιέξοδα σας και να αλλάξετε πορεία στη ζωή σας. Αλλαγές αναμένονται και στον φιλικό σας κύκλο.  Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο λόγω κάποιας διαφωνίας ή άλλων προβλημάτων.

Οι εκλείψεις φέρνουν ένα τέλος, ενδεχομένως λοιπόν να φέρει ένα τέλος σε κάτι το οποίο δουλεύετε από κοινού με έναν φίλο ή μια διαφωνία ή ρήξη κάποιου φιλικού δεσμού. Από την άλλη, μπορεί να βελτιώσει ή να ενδυναμώσει τη σχέση που έχετε με καλούς φίλους, κάνοντάς σας να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο μαζί τους, και λαχταρώντας την συντροφιά τους και εκείνοι τη δική σας. Ενδεχομένως να απομακρυνθείτε από μια ομάδα στην οποία είστε μέλος ή εντάσσεστε σε μια καινούργια, η οποία αισθάνεστε ότι αντιπροσωπεύει περισσότερο αυτό που θέλετε να πετύχετε, και αντιλαμβάνεστε πως τα μέλη της έχουν τα ίδια οράματα με τα δικά σας, σε ότι αφορά τους τρόπους βελτίωσης του κόσμου.

Μετά τις 15/2 η καλή σας διάθεση και η αισιοδοξία σας είναι αρκετά αυξημένη και γι αυτό όλα τα βλέπετε από την θετική τους πλευρά. Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου. Θα βγουν στην επιφάνεια πιο ξεκάθαρα τα συναισθήματα σας και αν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε μια σχέση στην οποία καταπιέζεστε, ασφυκτιάτε και δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι, τότε θα αφήσετε αυτό το άτομο πίσω και θα προχωρήσετε απελευθερωμένοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

Είστε διατεθειμένοι και έτοιμοι να μπείτε σε νέες περιπέτειες ακόμα κι αν χρειαστεί να στενοχωρήσετε κάποιους. Όσοι από σας είστε γονείς μπορεί να συναντήσετε μια αλλαγή στη στάση του παιδιού σας, ανάλογα βέβαια την ηλικία του. Μπορεί να έχει φτάσει στο στάδιο της αμφισβήτησης ακόμα και του ρόλου σας ως γονιός. Ίσως χρειαστεί την υποστήριξη σας για τα μελλοντικά του σχέδια και εσείς, είστε έτοιμοι να του παρέχετε στήριξη στην προσπάθεια του.

 

 

Σκορπιός 24/10 – 22/11

Απρόβλεπτες θα είναι εξελίξεις από τώρα και στο εξής, στην καριέρα σας που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου. Μια αλλαγή στην δουλειά θα σας ξεβολέψει που μπορεί και να είναι για καλό. Ίσως επιθυμείτε να μεταφέρετε την επαγγελματική σας έδρα στο σπίτι ή να ανανεώσετε το χώρο στον οποίο εργάζεστε. Αν αφήσετε να φανεί όλη καλή σας διάθεση στους συνεργάτες σας, αυτό θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας γιατί θα έχετε την συμπαράσταση τους στα σχέδια σας. Ελέγξτε το πείσμα και τον εγωισμό σας που μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν, για να καταφέρετε συνεργαστείτε με τους άλλους ήρεμα και χωρίς αντιπαλότητες.

Είναι δύσκολο να κρύψετε οτιδήποτε σας αφορά τώρα αν και δεν το θέλετε αυτό. Η προώθηση της προσωπικότητας και των προσόντων σας, θα βελτιώσει την καριέρα σας, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβάλλετε προς τα έξω τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Άτομα που εκπροσωπούν κατά κάποιο τρόπο την εξουσία, γίνονται για σας πηγή απογοήτευσης, είτε πρόκειται για το αφεντικό σας ή για κάποιον από τους γονείς σας. Βεβαιωθείτε ότι όταν βρίσκεστε μπροστά σε κόσμο προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε, έτσι ώστε να μην προσβάλετε κάποιον, ούτε και να φανείτε ανόητοι εξαιτίας κάποιας εγωιστικής συμπεριφοράς.

Μετά τις 15/2 ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου, ένας τομέας ο οποίος θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Βρίσκεστε στο σημείο όπου ξεκινάτε καινούργια πράγματα που έχουν σχέση με το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως μια ανακαίνιση, μια επιδιόρθωση, μια αγορά ή πώληση ακινήτου είναι στα σχέδια σας. Ίσως ξεκινάτε συγκατοίκηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τις δικές σας ή των προσώπων της οικογένειας σας. Μπορεί να σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση ή έχετε ανάγκη να παραμείνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Προσέξτε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας με τους δικούς σας ανθρώπους από τώρα και στο εξής, η αλαζονεία, ο εγωισμός και το πείσμα δεν θα σας βγουν σε καλό. Μην θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αφήστε και τους άλλους να αποφασίζουν τι θέλουν από την ζωή τους, να είστε σίγουροι ότι γνωρίζουν καλύτερα από εσάς τις ανάγκες τους.

 

 

Τοξότης 23/11 – 21/12

Το εξωτερικό ή κάποιο πρόσωπο που ζει ή σπουδάζει μακριά θα έχει μια έντονη επίδραση στη ζωή σας ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Ίσως αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι ή να μετακομίσετε στο εξωτερικό ή να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Δεν αποκλείεται να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα σπουδών ή παίρνετε πτυχίο σε μια ξένη γλώσσα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανταμώσετε με ένα οικείο, αγαπημένο πρόσωπο από μακριά. Αποφύγετε να υπερασπίζεστε τις ιδέες σας με φανατισμό, είναι προτιμότερο να ακούσετε αυτά που οι άλλοι έχουν να σας πουν και που ξέρετε, μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας ωφελήσει στο μέλλον.

Ενδεχομένως να μπει στη ζωή σας ένα καινούργιο άτομο το οποίο θα δώσει μια άλλη νότα στην ζωή σας και θα νιώσετε χαρούμενοι. Εάν σας απασχολεί ένα νομικό ζήτημα τώρα θα τελειώσει μάλλον θετικά για σας. Επιθυμείτε περισσότερη διασκέδαση στην ζωή σας, αλλά μια διασκέδαση που έχει περιπέτεια ή που σας επιτρέπει να μάθετε κάτι, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας για τον κόσμο, να ανοιχτείτε σε φρέσκιες ιδέες.

Μετά τις 15/2 μια πολυάσχολη περίοδος ξεκινά, ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, με πολλή σωματική δραστηριότητα, διάφορα πήγαινε-έλα, σύντομες εκδρομές και ταξιδάκια. Η προσοχή σας στρέφεται στις συναλλαγές σας με γνωστά άτομα, συγγενείς, γείτονες και γενικά σ’ αυτούς που συναντάτε για τα τρέχοντα θέματα. Καθημερινές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ραντεβού, μετακινήσεις, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, σας κρατάνε σε εγρήγορση. Έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας. Όμως χρειάζεστε ηρεμία, ψυχραιμία και μελέτη για να τα βάλετε σε εφαρμογή και να έχουν την επιτυχία που επιθυμείτε.

Το κλίμα είναι ευνοϊκό για σας, οι ευκαιρίες αρκετές και υποστηριχτές θα βρεθούν όποια στιγμή τους χρειαστείτε για να πετύχετε αυτά που σχεδιάζετε. Η καλοσύνη και η αισιοδοξία την οποία εκπέμπετε έλκουν θετικά άτομα κοντά σας που θέλουν να υποστηρίξουν την όποια προσπάθεια σας. Στα οικονομικά, αντιμετωπίζετε προβλήματα. Θα πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας ζητήματα.

 

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, ζητήματα οικειότητας και ασφάλειας. Θα έχετε την ευκαιρία, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τα δημόσια ταμεία, εφορία, τράπεζες ή τις κληρονομικές σας εκκρεμότητες. Είναι καλή η περίοδος για να κάνετε οικονομικές συναλλαγές, να πετύχετε έξυπνες αγοραπωλησίες ή να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες. Ένα οικονομικό όφελος ενδεχομένως να προκύψει από μια νέα συνεργασία ή από το εισόδημα του/της συντρόφου σας. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τα οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σας ή θα ωφεληθείτε από ακίνητα.

Απλά κλείστε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα από το παρελθόν. Πετάξτε ότι δεν σας χρειάζεται πια και μην επιμένετε σε κάτι που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα, αλλάξτε ρότα και προχωρήστε την ζωή σας. Τώρα έφτασε η ώρα της απελευθέρωσης από οτιδήποτε σας βλάπτει. Ο μετασχηματισμός θα μπορούσε να αφορά ακόμη και κάποια ανακαίνιση του σπιτιού σας ή στην ανάταση του ψυχισμού σας.

Μετά τις 15/2 το εισόδημα σας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε το εισόδημα σας επειδή επαγγελματικά δεν είστε αρκετά ικανοποιημένοι. Όμως βλέπετε ανυπέρβλητες τις δυσκολίες και δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να τις υπερβείτε λόγω των συνθηκών και του γενικού κλίματος που επικρατεί. Ήρθε η στιγμή να τολμήσετε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο να σας δώσει αύξηση των εισοδημάτων σας ίσως αλλάζοντας απασχόληση. Ενδεχομένως, καινούργιες ιδέες ή μια νέα συνεργασία να σας δώσουν ένα σημαντικό εισόδημα.

Οι φιλοδοξίες σας ίσως να ξεπερνούν τις δυνατότητες σας και δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε με ότι υπάρχει αυτή την στιγμή. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα ανταμειφτείτε για την υπομονή, την επιμονή και τις ικανότητες σας. Αποφύγετε κάθε είδους συναλλαγή η οποία δεν εξασφαλίζει την απόλυτη νομιμότητα γιατί κάποιοι από το παρασκήνιο, περιμένουν να σας βάλουν σε μεγάλα μπλεξίματα.

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας γενέθλιων για τους περισσότερους Υδροχόους. Χρόνια πολλά σε όλους και να περάσετε μια χρονιά παραμυθένια!!! Την περίοδο αυτή επαναξιολογείτε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και ιδιαίτερα τη σχέση με τον σύντροφο σας. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να απομακρυνθείτε από την σχέση αυτή, αν είναι αυτό, που πραγματικά θέλετε, ή αν η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί και έχει περάσει στις ¨εξετάσεις¨ τότε θα γίνει πιο επίσημη.

Όσοι Υδροχόοι είστε μόνοι ή υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο δεν σας είναι αδιάφορο, τώρα είναι κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε και να επιδιώξετε σχέση μαζί του. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο, επειδή τα συναισθήματα είναι έντονα, ενδεχομένως η προσέγγιση να γίνει από το άλλο πρόσωπο. Σε μια επαγγελματική σχέση όπως είναι ένας συνεταιρισμός, αν η συνεργασία αυτή απεδείχθη επιτυχημένη, το αποτέλεσμα της κοινής σας προσπάθειας θα φτάσει τώρα στο αποκορύφωμα της και θα απολαύσετε τα οφέλη της. Την περίοδο αυτή είναι ευκαιρία διαπραγματευτείτε με τους άλλους ανθρώπους είτε αυτή η προσέγγιση αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας, επειδή οι συμβιβαστικές προτάσεις, ικανοποιούν και τα δύο μέρη.

Μετά τις 15/2 όσα θα συμβούν θα έχουν πιο προσωπικό χαρακτήρα από το συνηθισμένο ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Ενδιαφέρεστε περισσότερο τώρα για τον εαυτό σας και την βελτίωση της ζωής σας σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινάτε με τις αλλαγές στην εμφάνισή σας, όπως ένα νέο χτένισμα ή ένα διαφορετικό τρόπο ντυσίματος. Ενδεχομένως να παίρνετε ή χάνετε κιλά, γι αυτό θα ήταν χρήσιμο να αποφύγετε τις υπερβολές.

Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, για να αυξήσετε τις επαφές σας με τους ανθρώπους και να προβάλλετε τα προσόντα σας και τα σχέδια σας. Οι δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα αισθάνεστε μεγαλύτερη ζωντάνια, δύναμη και αισιοδοξία για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Ξεκινάτε ένα νέο κύκλο ζωής που μπορεί να σημαίνει ένα καινούργιο επάγγελμα και ίσως ένα νέο ερωτικό δεσμό. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας, μην εμπιστευτείτε κανένα και να λειτουργήσετε εντελώς νόμιμα σε κάθε οικονομική συναλλαγή.

 

Ιχθείς 19/2 – 20/3

Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσει έντονα η υγεία, η εργασία σας και οι καθημερινές υποχρεώσεις σας ιδιαίτερα για τους Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου. Μπορεί να αλλάξετε περιβάλλον εργασίας. Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα σημείο που αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα θα επηρεαστεί η υγεία σας. Είστε πάντα πρόθυμοι και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε όλους και όποτε σας ζητηθεί, αλλά απογοητεύεστε όταν αυτό δεν εκτιμάται από τους άλλους. Αν είστε δυσαρεστημένοι από την επαγγελματική σας ζωή, θα έχετε μια ισχυρή επιθυμία να αλλάξετε δουλειά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σίγουρη εναλλακτική λύση γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, σε σχέση με τα εργασιακά θέματα και μάλλον δεν θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Από την θετική πλευρά, ενδεχομένως να ολοκληρώσετε ένα έργο με το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

Οι εκλείψεις φέρνουν ένα τέλος και εδώ δείχνει το τέλος ενός προβλήματος υγείας ή μιας συνήθειας. Αποφασίζετε να κάνετε μια αλλαγή που αφορά την υγεία σας, ακλουθώντας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής ξεκινώντας από ένα ιατρικό έλεγχο.

Μετά τις 15/2 η απομόνωση και η μοναχικότητα είναι αυτό που σας είναι απαραίτητο αφού σας δίδεται η δυνατότητα να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε πάλι τις δυνάμεις σας. Χρειάζεστε λίγο δικό σας ελεύθερο χρόνο, μακριά από πιέσεις και άγχος. Βρείτε τρόπο να μείνετε λίγο μόνοι για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας, επίσης απομακρύνετε εκείνους οι οποίοι σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, να συλλογιστείτε, να ψυχαναλυθείτε μόνοι σας και να θεραπευθείτε από ό,τι σας ταλαιπωρεί.

Φροντίστε να κοιμάστε αρκετά και να έρχεστε σε επαφή μόνο με θετικούς ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας μεταδώσουν αισιοδοξία και χαρά. Αν δώσετε τη βοήθειά σας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται αυτή την περίοδο μπορεί να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Επίσης είναι απαραίτητο το διάστημα αυτό, να παραμείνετε έντιμοι και ειλικρινείς σε κάθε συναλλαγή σας με τους άλλους ανθρώπους διότι τίποτα δεν θα παραμείνει κρυφό και μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά η οποιαδήποτε παράτυπη κίνηση.

 

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments