Το πλανητικό τοπίο της εβδομάδας, (1-7/1). Νέο Έτος με Αποφάσεις ή ευχές;

0

Φαίνεται πως ο καινούργιος χρόνος μας κάνει καλό ποδαρικό αφού ξεκινάει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Ο Ήλιος και η Σελήνη στις 2/1 ετοιμάζονται για την πρώτη πανσέληνο του 2018 στην 11.38΄μοίρα του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω σχηματίζοντας καλές όψεις με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα των Ιχθύων. Πολύ κοντά στον Ήλιο, που ήδη από την πρώτη μέρα του χρόνου έχει ξεκινήσει το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα, η Αφροδίτη μόλις 1 μοίρα πίσω του την ημέρα της Πανσελήνου.

Το ζώδιο του Αιγόκερω έχει να κάνει με ζητήματα εξουσίας, πολιτικής, οικονομικών και τραπεζικών συστημάτων, ενώ το ζώδιο του Καρκίνου με την πατρίδα, την οικογένεια και την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια.

Ο Ήλιος εκπροσωπεί στόχους και ηγετικά πρόσωπα, η Σελήνη τον ίδιο τον λαό και η Αφροδίτη τις οικονομικές και προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτά λοιπόν είναι τα θέματα που θίγει αυτή η πανσέληνος και με την βοήθεια του Ποσειδώνα που στην καλή του μορφή αντιπροσωπεύει την βοήθεια, την ανιδιοτέλεια και την προσφορά, καλεί σε αλλαγές και διαφορετικούς χειρισμούς από αυτούς που αποφασίζουν για την τύχη μας ώστε μέσα από τις αποφάσεις τους αλλά και τη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων να δημιουργήσουν τις ανάλογες συνθήκες προς όφελος και ανακούφιση του κόσμου μέσα στην χρονιά που ακολουθεί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 1η ως 4 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων, θα προβούν σε αλλαγές και καινούργιες αποφάσεις που θα τους οδηγήσουν στο να προσφέρουν ή να δεχτούν σημαντική βοήθεια από φίλους, συντροφικά και αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς ή συνεργάτες. Κριοί και Ζυγοί κυρίως στο χώρο της εργασίας και της οικογένειας, Καρκίνοι και Αιγόκεροι σε προσωπικά θέματα και σχέσεις, γάμο και συνεργασίες.

Πολύ σημαντική η επιστροφή του Ουρανού στην ορθή του πορεία στην 24η μοίρα του Κριού, την ίδια μέρα της Πανσελήνου, που σιγά-σιγά ετοιμάζεται να μπει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5. Ο πλανήτης υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο τις επερχόμενες αλλαγές που μπαίνουν σε εφαρμογή μέσα από τελείως διαφορετικές, αρκετά πρωτοποριακές συνθήκες στον τομέα της πολιτικής, της επιστήμης, των τραπεζικών λειτουργιών, του διαστήματος, της αστρολογίας και της τεχνολογίας.

Η καινούργια του θέση μιλάει για καινούργιους τρόπους συναλλαγών και ενδεχομένως για την δημιουργία ενός καινούργιου νομίσματος. Θα μας δώσει τα δείγματα του αυτόν τον χρόνο κατά την μικρή παραμονή του στον Ταύρο, έπειτα θα επιστρέψει για λίγο στον Κριό αφήνοντας μας το περιθώριο να τις επεξεργαστούμε και να τις αφομοιώσουμε και θα τις εδραιώσει με το οριστικό του πέρασμα ξανά στο ζώδιο του Ταύρου τον Μάρτιο του 2019.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι αυτή τη φορά από 13 ως το τέλος του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων, αλλαγές που με κάποιο τρόπο προσπαθούσατε να τις καθυστερήσετε και που οι συνθήκες ίσως να μην τις ευνοούσαν, τώρα είναι η στιγμή που θα μπουν σε εφαρμογή φέρνοντας σας μπροστά σε τελείως καινούργια δεδομένα ζωής. Μελετήστε καλά τα επόμενα βήματα και αποφασίστε με ψύχραιμη σκέψη αποφεύγοντας τις παρορμητικές κινήσεις.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου για εσάς οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιηθούν με έναν πιο άνετο τρόπο μέσα από καινούργιες, σημαντικές ευκαιρίες. Οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες μέρες αυτών των ζωδίων(28η-29η μοίρα) θα έχετε την ευκαιρία και τον χρόνο λίγο παρακάτω να ξανασκεφτείτε την πορεία σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Με τον ορθόδρομο λοιπόν πια Ουρανό, ο Ερμής που ήδη έχει μπει κι αυτός στην ορθή του φορά από τις 23/12, θα επαναλάβει για τρίτη και τελευταία φορά την όψη τριγώνου που είχε σχηματίσει πρώτη φορά στις 24/11 και δεύτερη φορά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 10/12. Αυτό θα επαναφέρει ιδέες, σκέψεις και συζητήσεις που είχαν μείνει στη μέση και είναι πολύ πιθανόν να δούμε καινούργιες εφευρέσεις και αλλαγές στους τρόπους μετακινήσεων και επικοινωνίας.

Ο Ερμής αυτήν την εβδομάδα θα κινηθεί ξανά από την 18η ως την 25η μοίρα του Τοξότη αφήνοντας πίσω του επιτέλους την πολύχρονη εμπλοκή του με τον Ποσειδώνα. Αυτήν την διαδρομή την έκανε πρώτη φορά 19-25/11 και δεύτερη φορά 9-15/12.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι από 8 ως 15 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες σκεφτείτε θέματα και συζητήσεις που μπορεί να είχαν ξεκινήσει από τότε και ίσως καθυστερούσαν ή είχαν μείνει ατελείωτα. Τώρα επανέρχονται για να πάρουνε πια την οριστική τους μορφή.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι γεννημένοι από 13 ως 16 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η ως την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων, κάποιες συζητήσεις για καινούργιες εκκινήσεις ή ιδέες, μάλλον πρωτοποριακές, που ήταν δύσκολο να τις πραγματοποιήσετε, είναι πολύ πιθανόν να ήρθε αυτή η στιγμή.

Η εβδομάδα τελειώνει εξίσου καλά αφού έχουμε δύο θετικές και σημαντικές συνόδους σε όψη εξάγωνου μεταξύ τους.

Ο Άρης στις 6/1 συναντά τον Δία στην 17η μοίρα του Σκορπιού και η Αφροδίτη στις 7/1 συναντά τον Ήλιο (ανώτερη σύνοδος της Αφροδίτης) στην 17η μοίρα του Αιγόκερω και μάλιστα με τον Πλούτωνα από κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου.

Έτσι λοιπόν επιχειρηματικές και οικονομικές κινήσεις και ενάρξεις, έσοδα που μπορεί να προέρχονται από γη και υπόγειο πλούτο(πετρέλαιο) ενδεχομένως να αποτελέσουν αντικείμενο συζητήσεων και σχεδίων από πρόσωπα εξουσίας με μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν.

Θέματα που έχουν σχέση με τον τομέα των ψυχικών επιστημών και της σεξουαλικής ταυτότητας θα μας απασχολήσουν αλλά δεν θα λείψουν και τα παιχνίδια εξουσίας όπως και οι ακρότητες στις σχέσεις που θα οφείλονται σε ζήλια και πάθος. Γενικότερα όλα θα χρωματίζονται από έντονη ενέργεια και ορμή.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 5 ως 9 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 15η ως την 19η μοίρα αυτών των ζωδίων, προς το τέλος της εβδομάδας, ετοιμαστείτε για ευκαιρίες οικονομικές και προσωπικές. Το σίγουρο είναι πως οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι… αλησμόνητες με την λίμπιντο σας στο… κόκκινο! Οι μέρες αυτές εξάλλου θα είναι γιορτινές, άρα χωρίς υποχρεώσεις, οπότε διασκεδάστε, χαρείτε… ερωτευτείτε, ελάτε πιο κοντά!

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχολιάστε το πρώτοι!

Ειδοποιήσεις
avatar