0 0 votes
Article Rating

Ο χάρτης τριών κύκλων

Τώρα, θα ήθελα να επιστρέψω πίσω στους χάρτες της κουνιάδας μου για να δώ πώς ευθυγραμμίζονται οι πλανητικές διελεύσεις με τους γενέθλιους και προοδευμένους πλανήτες της. Τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής φανερώνουν μία κατάσταση ανησυχίας με τους κρόνιους δείκτες και μια σημαντική έκλειψη να επηρεάζει τα Φώτα της στο δωδέκατο οίκο. Οι διελεύσεις θα δείξουν πολλά περισσότερα.

Χωρίς καμία έκπληξη, πρόσεξα ότι ο Πλούτωνας μόλις είχε μπει στον έκτο οίκο της υγείας και της εργασίας. Αυτή η τοποθέτηση του Πλούτωνα σε ένα χάρτη αντικατοπτρίζει έναν οίκο «εξαρτημένο» από τη δουλειά και με πολλή κινητικότητα. Όμως η Pam δεν εργάζεται πια, έχει πάρει σύνταξη εδώ και λίγα χρόνια.Για το λόγο αυτό, η διέλευση του Πλούτωνα είναι περισσότερο ενδεικτική για θέματα υγείας.

Επιπλέον, ο διελαύνων Πλούτωνας είναι σε αντίθεση με την προοδευμένη Σελήνη και πλάθει ποικίλες φανταστικές εικόνες ενοχλητικής φύσης, ειδικά κάτω από το φώς του γεγονότος ότι η Σελήνη κυβερνά τον πρώτο οίκο της και το φυσικό σώμα.Ο διελαύνων Κρόνος επίσης απέχει λίγες μόνο μοίρες από την προοδευμένη Σελήνη και αυτή η όψη μπορεί να γίνει μια σύνοδος ακριβείας προτού ο Κρόνος γυρίσει ορθόδρομος και προπορευθεί εκτός εμβέλειας. Ο διελαύνων Ουρανός φαίνεται να είναι σε αντίθεση με τον προοδευμένο Ωροσκόπο της και αυτό είναι μια παρόμοια όψη, που επαναλαμβάνεται, από τον προοδευμένο χάρτη όπου η προοδευμένη Σελήνη χτίζει μια σύνοδο με τον προοδευμένο Ουρανό, όπου και οι δύο δείχνουν μια ξαφνική και ασυνήθιστη αλλαγή στην εμφάνιση.

Όσο ο διελαύνων Ουρανός έκανε αυτή την όψη με τον προοδευμένο Ωροσκόπο, ήταν επίσης σε αντίθεση με το γενέθλιο Κρόνο.Αυτή η τελευταία όψη και ο διεαλαύνων Άρης απέναντι από τη Σελήνη που είχε υποστεί έκλειψη και ο Ουρανός στον οποίο θα τύχαινε κάτι παρόμοιο με λίγες μέρες διαφορά του ενός από το άλλο, υποδείκνυε την κατάλληλη στιγμή για να εστιάσει στην κατάσταση της υγείας της μόνο λίγες βδομάδες μακριά.

Με το Δία σαν κυβερνήτη του έκτου οίκου της υγείας, πρόσεξα ότι στο γενέθλιο χάρτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μία όψη που είναι κοινή για τάσεις υπερβολής. Αναρωτήθηκα αν έκανε τόσες αλλαγές στη διατροφή της έτσι ώστε να αλλάξει δραματικά τον μεταβολισμό της.Όμως αυτό ήταν κάτι που θα άφηνα τους γιατρούς να το εξακριβώσουν. Μια υποσχόμενη όψη ήταν ο διελαύνων Δίας σε σύνοδο με τον προοδευμένο Πλούτωνα που δείχνει μία τάση εστίασης στην αυτοβελτίωση.Προφανώς ήταν πρόσφατη αυτή η προσήλωση στην αυτοβελτίωσή της αλλά λίγο περιορισμένη λόγω αυτών των ενεργειών.

astrology5

Ελέγχοντας τους χάρτες Ηλιακής και Σεληνιακής Επιστροφής

Ήθελα να κάνω ένα ακόμα πράγμα και αυτό ήταν να ρίξω μια ματιά στην πιο πρόσφατη Ηλιακή Επιστροφή της Pam και στη συνέχεια να τη συγκρίνω με την επερχόμενη Σεληνιακή Επιστροφή. Η Ηλιακή Επιστροφή αποκάλυψε τον Πλούτωνα στον Ωροσκόπο και τον Κρόνο και τον Άρη επίσης σε γωνιακή θέση στην ακμή του έβδομου οίκου, δείχνοντας πάλι την αλλαγή καθώς και την ανάγκη για μια συμβουλή από ειδικούς. Υπολογίζοντας τον χάρτη της Σεληνιακής Επιστροφής της, αποκαλύφθηκε ξανά μια παρόμοια έμφαση, αυτή τη φορά με τον Άρη, τον Πλούτωνα και το Νότιο Δεσμό να επηρεάζουν όλοι μαζί τον πρώτο οίκο.

Στην πραγματικότητα, η επόμενη Σεληνιακή Επιστροφή μετά από αυτή, είχε επίσης τον Πλούτωνα και τον Κρόνο γωνιακούς, με τον Κρόνο στην ακμή του πρώτου οίκου. Η Σεληνιακή Επιστροφή που ακολουθούσε, έδειξε μια πιο χαλαρή κατάσταση, κι έτσι, φάνηκε ότι η αποκορύφωση της εξέλιξης του θέματος της υγείας της θα έληγε μέσα σε δύο μήνες.

Της τηλεφώνησα και τη ρώτησα αν είχε παρατηρήσει μήπως προσπαθούσε να παραμένει συνεχώς απασχολημένη ή εάν αισθανόταν ότι δεν είχε να κάνει και πολλά.Η απάντησή της ήταν ένα σαφέστατο «Ναι!».Φυσικά, ο διελαύνων Πλούτωνας από τον έκτο γενέθλιο οίκο μαρτυρούσε κάτι τέτοιο.Της εξήγησα πως αν δούλευε, πιθανότατα να έπαιρνε προαγωγή και αύξηση αυτό το χρόνο.

Είχε όλη αυτή τη δύναμη που προερχόταν από τον Πλούτωνα, την οργανωτική ικανότητα που οφειλόταν στον Κρόνο, όλη αυτή την ανάγκη να επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής της που της δινόταν από το Δία, αλλά εάν δεν υπήρχε ένα εξωτερικό κεντρικό σημείο για να κατευθυνθούν αυτές οι ενέργειες, θα γύριζαν προς το εσωτερικό. Συζητήσαμε την πιθανότητα κάποιας εργασίας η οποία θα έστρεφε την προσοχή της σε κάτι που θα τραβούσε όλο αυτό το διαθέσιμο θετικό δυναμικό που προερχόταν από τις παραπάνω συμπαρατάξεις όσο εκείνη θα ακολουθούσε τις συμβουλές των γιατρών για να φέρει την υγεία της πίσω σε μια σταθερή κατάσταση τους επόμενους λίγους μήνες.

 

Μια περίληψη των γεγονότων

Η Pamela σύντομα υποβλήθηκε σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων όπου διαγνώστηκε ότι πάσχει από υπερθυρεοειδισμό. Άρχισε να κάνει εβδομαδιαίες εξετάσεις αίματος όσο έπαιρνε φάρμακα για να σταθεροποιήσει το θυρεοειδή της.Τα πάει μια χαρά και είναι καλά μολονότι δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιο βάρος. Η θεραπεία για το θυρεοειδή της και ο αιματολογικός έλεγχος είναι προγραμματισμένο να συνεχιστούν για μερικούς μήνες ακόμη.

Η Lucy και ο άνδρας της, ξεπέρασαν τις εργασιακές τους ανακατατάξεις μια χαρά, με ένα μόνο στραβοπάτημα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου η οποία είχε βρεθεί ως η πλέον ενδεικτική για την πρόκληση κάποιας διαμάχης. Βοήθησαν την εγγονή τους να αγοράσει ένα αυτοκίνητο ενώ την ίδια στιγμή τη συμπεριέλαβαν στο σχέδιο ασφάλισής τους. Μη γνωρίζοντας ότι εκείνη είχε κάποιο παλαιότερο περιστατικό σε σχέση με το παρελθόν της ως οδηγός που την καθιστούσε μεγάλο ρίσκο, αυτό θα είχε επηρεάσει σε μεγάλο αρνητικό βαθμό την ασφάλιση της δουλειάς τους. Λίγες μόνο μέρες είχανε περάσει αφότου είχαν δρομολογηθεί όλα αυτά, και παρόλο που υπήρχε μια μικρή ένταση, το περιστατικό απεικονίζει σε μεγάλο βαθμό την επαναλαμβανόμενη συμπλοκή Άρη – Ερμή.

Σύμφωνα με τη Lucy, αυτές οι λίγες μέρες θα μπορούσαν επίσης να χαρακτηριστούν οι χειρότερες για τη διάψευση των ελπίδων σχετικά με το σύζυγό της, αλλά γνωρίζοντας πως αυτή η ενέργεια σύντομα θα υποχωρούσε, δεν το πήρε τόσο κατάκαρδα.Τα πράγματα έχουν πλέον καταλαγιάσει και έχουν επανέλθει στα φυσιολογικά, έχοντας μόνο να αντιμετωπίσουν τους φιλικούς και καλής φύσης διαπληκτισμούς.

 

Διαβάστε το Πρώτο Μέρος του άρθρου, ΕΔΩ και το Δεύτερο Μέρος του άρθρου, ΕΔΩ

 

*Η Celeste Teal εργάζεται τώρα πάνω σε ένα βιβλίο που εστιάζει στις εκλείψεις, είναι συγγραφέας του «Predicting Events with Astrology» (1999) και «Identifying Planetary Triggers» (2000) τα οποία και τα δύο έχουν εκδοθεί από την Llewellyn. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: Moon Valley Astrologer by author Celeste Teal gives prediction techniques; packed with forecasting tips, tutorial for beginners, news, lots* more!

Μετάφραση – Απόδοση: Αγγελικη Δούβαρη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments