0 0 votes
Article Rating

Μία ενδιαφέρουσα αλλά και πολύ ερωτική εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινάει αφού η πρώτη όψη που σχηματίζεται την πρώτη κιόλας μέρα της είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης από την 13η μοίρα του Ταύρου με τον Άρη στην 13η μοίρα του Καρκίνου. Μας προδιαθέτει λοιπόν για όμορφες στιγμές με το ταίρι μας που θα εμπεριέχουν όχι μόνο έντονο πάθος αλλά και έναν συναισθηματισμό και μια ανάγκη για την αναζήτηση ασφάλειας και σιγουριάς.

Πολλές σχέσεις μπορεί να ξεκινήσουν τώρα αλλά και κάποια ξεκινήματα ίσως γίνουν που θα αφορούν οικονομικά θέματα. Αυτή η αίσθηση του ρομαντισμού και του έντονου συναισθηματισμού τονίζεται ακόμα περισσότερο με το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη την επόμενη κιόλας μέρα στις 20/6 από την 14η μοίρα του Ταύρου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στην 14η μοίρα των Ιχθύων ανάδρομος.

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ποσειδώνας είναι σε θέση που μπορούν να εκφράσουν άνετα όλες τους τις καλές πλευρές. Έτσι οι προσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται, χρωματίζονται από ευαισθησία και ανιδιοτέλεια και η ανάγκη της προσφοράς τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο θα είναι έντονη. Η τέχνη μπορεί να ανθίσει και να δούμε κάποια εμπνευσμένα αριστουργήματα. Ίσως υπάρξει και μια ανθρωπιστική βοήθεια προς τους μετανάστες.

Από τις όψεις αυτές ευνοούνται Ταύροι, Καρκίνοι (με προσοχή), Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι (με προσοχή) και Ιχθείς που είναι γεννημένοι 1 έως 6 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η Αφροδίτη όμως αυτήν την εβδομάδα δεν σταματά εκεί. Στις 24/6 φτάνει στην 18η μοίρα του Ταύρου και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στην 18η μοίρα του Αιγόκερου.

Θέματα που σχετίζονται με οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις ίσως μπουν σε έναν πιο θετικό δρόμο και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που θα προσδιορίσουν έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης.

Ίσως έχουμε και κάποιες θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τη γη και τα πετρέλαια. Οι προσωπικές σχέσεις αποκτούν βάθος και ουσία, το ίδιο και τα συναισθήματα μας, ενώ ότι ξεκινήσει τώρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα είναι αυτό που λέμε “σχέση ζωής”.

Ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο τα γεγονότα θα είναι σημαντικά και με ένα υπόβαθρο που θα τους επιτρέπει την διάρκεια και την εξέλιξή τους.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται θετικά Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς γεννημένοι 5 έως 10 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 15η έως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η όψη συνοδεύει τη Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται την ίδια μέρα στην 2.47′ μοίρα του Καρκίνου, πράγμα που δίνει μια ελπίδα για νέα οικονομικά ξεκινήματα που μπορεί να αφορούν ζητήματα ακινήτων. Αυτή η Νέα Σελήνη τονίζει την ανάγκη μας για ασφάλεια, για να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας μας αλλά και για να προσδιορίσουμε τα όρια μας.

Επηρεάζονται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς γεννημένοι 21 έως 24 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 1η έως την 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι 1 έως 4 του ζωδίου τους είναι πιθανόν να έχουν καινούργιες ευκαιρίες που όμως θα πρέπει να τις διαχειριστούν με υπομονή και χωρίς υπερβολές αφού μπορεί να χρειαστεί να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια.

Την Τετάρτη 21/6 ο Ήλιος ήδη προετοιμάζει αυτήν την Νέα Σελήνη αφού εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σηματοδοτεί το Θερινό Ηλιοστάσιο (διαβάστε το σχετικό μας άρθρο), δηλαδή την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Εκεί στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου θα τον συναντήσει κι ο Ερμής που την ίδια μέρα μπαίνει κι αυτός στον Καρκίνο.

Έτσι αρχίζουν να μας απασχολούν έντονα οι σχέσεις μας με τα πρόσωπα της οικογένειας μας, κυρίως με τους γονείς μας, ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ η επικοινωνία και η σκέψη μας καθορίζονται κυρίως από το συναίσθημα και λιγότερο από την λογική. Μας δημιουργείτε μία ανάγκη να επισκεφθούμε το χωριό και την πατρική μας γη.

Ο Ερμής βέβαια λίγο πριν  εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων στις 20/6 από την 27η μοίρα τους θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στην 27η μοίρα του Κριού και θα δώσει ώθηση σε καινούργιες, καινοτόμες ιδέες και εγχειρήματα, θα μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο εύστροφα βρίσκοντας έξυπνες λύσεις και επιχειρήματα ενώ ίσως εμφανιστούν και καινούργιες πρωτοποριακές εφευρέσεις.

Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, συζητήσεις και λύσεις σε θέματα που αφορούν επικοινωνία, μεταφορές, εμπόριο, εργασία και παιδεία.

Από την όψη επηρεάζονται θετικά Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 14 έως 19 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 24η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Κι ενώ η εβδομάδα ξεκινάει θετικά, ακριβώς στο τελείωμα της στις 24 και 25/6 ο Άρης φτάνει στην 13η μοίρα του Καρκίνου και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία στην 13η μοίρα του Ζυγού χρωματίζοντας βέβαια κι αυτός την Νέα Σελήνη.

Αυτή η όψη μιλάει για εντάσεις σε θέματα δικαιοσύνης, εξωτερικού, για δύσκολα νομοσχέδια, φανατικές θρησκευτικές εκδηλώσεις αλλά και για συγκρούσεις στις προσωπικές μας σχέσεις. Θα υπάρχει μια υπερβολή στις εκδηλώσεις μας, έντονη ενέργεια και υπερδιέγερση που μπορεί να οδηγήσει σε βιασύνη και πιθανά ατυχήματα (προσοχή οι αθλητές).

Περισσότερο προσεκτικοί χρειάζεται να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι από 1 έως 5 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επειδή αυτή η όψη σημειοδοτεί την έναρξη μιας αρκετά δύσκολης περιόδου και σε διεθνή βίαια γεγονότα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, που ο Άρης θα την ολοκληρώσει με τις υπόλοιπες όψεις που θα σχηματίσει μέχρι τις 20 Ιουλίου χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι διατηρώντας χαμηλούς τόνους, να φροντίζουμε την υγεία και την ξεκούραση μας και να αποφεύγουμε αντιπαραθέσεις και εκνευρισμούς γιατί θα είναι πολύ εύκολο να “ανάψουν τα αίματα”.

Ο Άρης είναι και ένας ερωτικός πλανήτης που ανεβάζει τη λίμπιντο, οπότε μπορούμε να αξιοποιήσουμε την μεγάλη του δύναμη και ενέργεια δημιουργικά και με… πάθος! Ο έρωτας όπως πάντα μοναδικό… καταφύγιο!

 

Σημείωση: Αν Θέλετε να ρωτήσετε για οτιδήποτε αφορά το κείμενο ή έχετε κάποια απορία για το αστρολογικό τοπίο της εβδομάδας, παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας.

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments