0 0 votes
Article Rating

 

ΑΝΑΛΥΣΗ Ηλιακού Τόξου

Παρακολουθείτε μέρα προς μέρα πώς σας επηρεάζουν οι πλανητικές κινήσεις, με τη μέθοδο του Ηλιακού Τόξου. Πότε ξεκινά η επιρροή των όψεων, πότε είναι σε πλήρη ισχύ και πότε αρχίζει να εξασθενεί. Υπολογίστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όσους χάρτες θέλετε! Διαβάστε την ανάλυση και κάντε τις σωστές επιλογές! Αυτός ο πολύτιμος οδηγός μπορεί να κάνει τη διαφορά!

ΤΙΜΗ: 3 μήνες ΜΟΝΟ 21.00 EUR ή 6 μήνες 30.00 EUR (συνδρομητική υπηρεσία).  Σας δίνεται πρόσβαση στον αστρολογικό πρόγραμμα, μετά την εξόφληση

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε την ανάλυση στο καλάθι των αγορών σας.

 

 

*** Δείγμα Ανάλυσης Ηλιακού Τόξου (για συγκεκριμενη μέρα) ***

 

Αυτή είναι μια αστρολογική πρόβλεψη με την μέθοδο του Ηλιακού Τόξου. Είναι πιο σωστό να κοιτάζετε σε αυτή την αναφορά για τις πιο μακρόχρονες επιρροές, γιατί δεν θα συνειδητοποιήσετε την επίδραση των όψεων μέχρι να τις έχετε υποστεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Πολλές φορές και για μερικούς μήνες.

Επίσης, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέση με τις ερμηνείες που υπάρχουν στο τέλος κάθε παραγράφου και μέσα σε παρενθέσεις. Αυτές είναι ειδικές παρατηρήσεις που πρέπει να συμπίπτουν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες για να ενεργοποιηθούν.

******

Solar Arc Σελήνη Εξάγωνο Αρης – Σελήνη σε Sco 02° 46′ 26″
Ο ενθουσιασμός τόσο ο δικός σας όσο και των άλλων για κάποιο σχέδιο ή αθλητικό γεγονός, είναι έντονος τώρα. Είναι η σωστή εποχή να ενώσετε τις προσπάθειές σας με των άλλων και πραγματικά να ξεκινήσετε κάτι. Οι φίλοι και το άμεσο περιβάλλον σας φαίνεται πως θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας.

This influence started on 11/1/2015
This influence was/is exact on 10/30/2016
This influence ends on 10/29/2017

Solar Arc Σελήνη Χιαστί Ωροσκόπος – Σελήνη σε Sco 02° 46′ 26″
Οι θηλυκές φιγούρες του άμεσου περιβάλλοντός σας φαίνεται να εμποδίζουν, να ανακατεύονται, να απαιτούν ή απλά να μην είναι καθόλου συνεργάσιμες μαζί σας. Η ιδιοσυγκρασία, η προσωπικότητα, οι προκαταλήψεις ή οι υποκειμενικές κρίσεις των άλλων, σας ενοχλούν επίσης αυτόν τον καιρό, κυρίως όταν αντιτίθενται με τις δικές σας.

Θέλετε οικειότητα, ομοιογένεια, ένα αίσθημα ιδιοκτησίας και αμοιβαία υποστήριξη αυτόν τον καιρό. Θα είστε λιγότερο «ανοιχτοί» και λιγότερο επιτυχείς με ανθρώπους ή καταστάσεις που απέχουν παντελώς από αυτούς/-ές που ήδη γνωρίζετε.

This influence started on 4/2/2015
This influence was/is exact on 3/31/2016
This influence ends on 3/29/2017

Solar Arc Ερμής Εξάγωνο Ποσειδώνας – Ερμής σε Lib 27° 08′ 19″
Η ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στις εγκόσμιες ή καθημερινές ενασχόλησης ίσως είναι μειωμένη τώρα. Ο κόσμος της φαντασίας του εξωπραγματικού, της διασκέδασης με όλες τις μορφές σας έλκει περισσότερο. Επίσης η ψυχική ευαισθησία σας και η προαίσθησή σας μεγαλώνουν τώρα. Είστε περισσότερο ανοικτοί, εντυπωσιάζεστε πιο εύκολα και αισθάνεστε λιγότερο ακριβείς και καθαροί πνευματικά.

This influence started on 8/21/2014
This influence was/is exact on 8/20/2015
This influence ends on 8/18/2016

Solar Arc Αφροδίτη Αντίθεση Ωροσκόπος – Αφροδίτη σε Lib 02° 04′ 23″
Αυτή είναι μια πολύ θετική περίοδος για τον γάμο σας ή τις προσωπικές σας σχέσεις. Η ανάγκη σας να είστε μαζί με το άτομο που εκτιμάτε ιδιαίτερα και να μοιράζεστε τα αισθήματά σας είναι πολύ ισχυρή τώρα. Θέλετε να δίνετε στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ξοδεύετε γενναιόδωρα προσπαθώντας να τους κάνετε ευτυχισμένους. Ακόμα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

This influence started on 4/9/2014
This influence was/is exact on 4/8/2015
This influence ends on 4/6/2016

Solar Arc Αφροδίτη Τετράγωνο Μεσουράνημα – Αφροδίτη σε Lib 02° 04′ 23″
Η επιθυμία να είστε κοινωνικός, φιλικός ή αγαπητός μπορεί να συγκρουστεί με την περάτωση εργασίας ή άλλης ενέργειας στον επαγγελματικό τομέα. Σχεδίαση του χρόνου ανάπαυσης ή ένταξη σε μια σχέση είναι πολύ καλή ιδέα τώρα.

This influence started on 7/31/2014
This influence was/is exact on 7/30/2015
This influence ends on 7/28/2016

Solar Arc Αρης Εξάγωνο Ουρανός – Αρης σε Lib 05° 40′ 31″
Νιώθετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάτι ξεχωριστό κάτι που χρειάζεται, φυσική, σωματική ή και οργανωτική ικανότητα τώρα. Τα αντανακλαστικά σας φαίνεται πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση όταν τα χρησιμοποιείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι άλλοι και ιδιαίτερα οι συγγενείς φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να “ακολουθήσουν” έστω και αν κατά βάθος πιστεύουν πως αυτό που κάνετε τώρα θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνο ή όχι καλά προετοιμασμένο από μέρους σας (Θετική και έντονη περίοδος καινούργιων επιχειρήσεων στη ζωή κάποιου. Απρόσμενη βοήθεια από άλλους).

This influence started on 8/23/2015
This influence was/is exact on 8/21/2016
This influence ends on 8/20/2017

Solar Arc Κρόνος Σύνοδος Ουρανός – Κρόνος σε Sag 06° 22′ 23″
Αυτή είναι μια δύσκολη χρονική περίοδος για σας. Η έντονη επιθυμία σας για να σπάσετε την καθημερινότητα ή να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο ή στον τρόπο ζωής σας θα μπλοκάρεται από καταστάσεις οι οποίες πολλές φορές θα βρίσκονται έξω από τον έλεγχό σας. Γι’αυτόν τον λόγο επιθυμία σας να σπάσετε την καθημερινή ρουτίνα και να στραφείτε σε καινούργια ενδιαφέροντα θα γίνει πολύ πιο έντονη τώρα. Πολλά πράγματα όπως φαίνεται θα αλλάξουν στη ζωή σας χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τις αιτίες ή να καταβάλλετε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αυτές οι αλλαγές πολλές φορές θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με το μέρος που ζείτε και τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Ακόμα και ο τρόπος επικοινωνίας σας ίσως αισθάνεστε πως μπλοκάρεται από τους άλλους ή ότι δεν έχουν την ικανότητα οι άλλοι να σας καταλάβουν. Εδώ οι παρεξηγήσεις θα βρουν κατάλληλο έδαφος για να δράσουν. Αν σκοπεύατε να κάνετε κάποιες ριζικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο ζωής σας καλά θα είναι να τις αναβάλλετε προσωρινά. Οι άλλοι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν με τις αποφάσεις σας ή θα επιχειρήσουν να σας εμποδίσουν με διάφορα τεχνάσματα.

This influence started on 12/12/2014
This influence was/is exact on 12/11/2015
This influence ends on 12/9/2016

Solar Arc Ποσειδώνας Τετράγωνο Πλούτωνας – Ποσειδώνας σε Cap 28° 50′ 20″
Τα προσωπικά σας αισθήματα, η συμπεριφορά και τα ιδανικά σας υφίστανται αλλαγές τώρα. Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ βαθιές και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες, που είχατε στην αρχή της ζωής σας και τις είχατε ξεχάσει από χρόνια. Είναι επίσης πιθανό να σας καταλάβουν περίεργα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα ή να μην γνωρίζετε τις βασικές αιτίες που δημιουργούνται.

Ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως η νοσταλγία, η ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί επίσης να φοβηθείτε από την ένταση και το παράλογο των ιδίων σας των συναισθημάτων. Πρέπει να έχετε ή να αποκτήσετε το κουράγιο ν’ αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα απελευθερώσει μ’ ένα θετικό τρόπο και να προσπαθήσετε να αναδιευθύνετε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα με θετικά μέσα. Αποφύγετε ακραίες και φανατικές μεθόδους, που ίσως σας καταβάλλουν.

Η εντατική, εσωτερική διεργασία, σας ωφελεί τώρα, αρκεί να γίνεται μ’ ένα ολοκληρωμένο ευαίσθητο τρόπο και με την βοήθεια έμπειρων και ισορροπημένων ανθρώπων. Ακόμα και αν νιώθετε πως οι αλλαγές που σας συμβαίνουν είναι θετικές, μπορεί να πιστέψετε πως δεν υπάρχει λόγος να αναμειχθείτε με συγκεκριμένες ψυχολογικές ή πνευματικές μεθόδους.

Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά μην προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτά τα θέματα, γιατί αυτή είναι μια εποχή, που μπορεί να κάνετε τρομερές προόδους στη βελτίωση των βαθύτερων συναισθημάτων σας καθώς και στη συμπεριφορά σας. Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, μπορεί να έχουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων, όπως η παραίτηση από κακές συνήθειες (υπερβολικό φαϊ, υπερβολικό κάπνισμα ή ποτό κλπ), την επανάκτηση της έλλειψης αυτοπεποίθησης, ή περιορισμού προερχόμενου από τις πρώτες σχέσεις με τους γονείς, αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων και νέες πνευματικές προοπτικές ή θρησκευτικοί δρόμοι.

Ωστόσο και αρνητικές συνέπειες είναι πιθανές, ιδιαίτερα αν είστε μέλη ακραίων, φανατικών, πνευματικών ομάδων. Μπορεί να γίνετε ενθουσιώδεις, αλλά παράλογοι και ασταθείς. (Περίεργες ψυχικές εμπειρίες. Τάση για οινοπνευματώδη, νικοτίνη, ή υπερβολές. Ψυχικό μπέρδεμα. Μια οδυνηρή απώλεια).

This influence started on 1/9/2015
This influence was/is exact on 1/8/2016
This influence ends on 1/6/2017

Solar Arc Πλούτωνας Εξάγωνο Σελήνη – Πλούτωνας σε Sag 00° 55′ 31″
Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι σχέσεις βαθαίνουν και αναπτύσσονται και περνούν σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Αυτή η διαδικασία μερικές φορές ξεκινά από σας ενώ άλλες απ’ το άλλο άτομο, αλλά και στις δυο περιπτώσεις οδηγεί σε πολύ βαθύτερη κατανόηση και ισχυρότερο δεσμό ανάμεσά σας. Αποκαλύπτετε κρυμμένα μέρη του εαυτού σας τώρα.

Θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για σας, γεγονότα και εμπειρίες της πρώιμης ζωής σας που πολύ σπάνια αναφέρετε και συναισθήματα που συνήθως κρατάτε κρυμμένα, βγαίνουν στη φόρα. Οποιοδήποτε συναίσθημα, είτε αυτό είναι αγάπη, μίσος, εκτίμηση, ζήλια ή οποιοδήποτε άλλο βγαίνει στη φόρα, κάνοντας την σχέση σας πιο βαθιά, με περισσότερο νόημα και λιγότερο προσποιητή.

Αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος για να συζητήσετε θέματα με τους γονείς, τα παιδιά, τ’ αδέρφια και τους στενούς φίλους, που συνήθως δυσκολευόσαστε να αναφέρετε. Η αντιμετώπιση των άλλων μ’ αυτά τα δύσκολα ή κρυμμένα θέματα, πιθανόν να είναι φορτισμένη και μερικές φορές δυσάρεστη, αλλά το όλο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο.

Η επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να μιλήσετε για θέματα που συνήθως μένουν κρυμμένα είναι τώρα πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή η εποχή είναι τέτοια που συναισθηματικά και φυσικά προβλήματα μπορούν να χαλαρώσουν. Το μασάζ κι άλλες τεχνικές για το σώμα, είναι πολύ ωφέλιμα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάποια φυσιοθεραπεία που είναι πολύ ευεργετική.

Δευτερεύουσες δραστηριότητες δεν σας ενθουσιάζουν πια. Αυτή είναι μια περίοδος όπου η δημιουργική εργασία με τα χέρια είναι πολύ ικανοποιητική. Για παράδειγμα κολύμβηση, σέρφιν, ή άλλες συναισθηματικά φορτισμένες δραστηριότητες, τώρα σας ενθουσιάζουν.

This influence started on 10/14/2014
This influence was/is exact on 10/13/2015
This influence ends on 10/11/2016

Solar Arc Ωροσκόπος Αντίθεση Κρόνος – Ωροσκόπος σε Tau 05° 05′ 17″
Αυτήν την περίοδο παίρνετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις φιλίες, τις συνεργασίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Έχετε φτάσει τώρα σε ένα κρίσιμο σημείο, και οι αποφάσεις αυτές που καλείστε να πάρετε, θα επηρεάσουν την ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κριθούν, και είτε θα τις δείτε να διαλύονται, είτε να σταθεροποιούνται, πάντως μέση λύση και χλιαρές καταστάσεις δεν θα υπάρξουν. Εάν για παράδειγμα έχετε κάποιον δεσμό, η σχέση μπορεί να μην κρατήσει, αν όμως αποφασίσετε να συνεχίσετε, μπορεί να γίνει πιο σοβαρή και να καταλήξει σε γάμο. Η αιτία γι αυτές τις αλλαγές, είναι ότι εσείς, ασυνείδητα ή όχι, θέλετε να κρατήσετε μόνο τις σχέσεις που έχουν σταθερότητα και διάρκεια, ενώ οι επιπόλαιες γνωριμίες παύουν να σας ενδιαφέρουν πλέον. Ακόμη και οι λιγότερο στενές σας σχέσεις επηρεάζονται, όπως αυτές με τους συνεργάτες, και τους γνωστούς σας, γι αυτό και ο αριθμός τους θα περιοριστεί και θα κρατήσετε μόνο όσες θεωρείτε σημαντικές.

Η καριέρα σας επίσης βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Είναι πιθανό να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία, ή να ανακαλύψετε νέους διαφορετικούς δρόμους για να φτάσετε τους στόχους σας. Μπορεί να συναντήσετε αντιδράσεις από άλλους ανθρώπους που σας βλέπουν ανταγωνιστικά και θέλουν να πάρουν αυτοί τον έλεγχο, και που θα προσπαθήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιά σε κάθε κίνηση που κάνετε. Απ’ την άλλη όμως, είναι πολύ πιθανό να βρείτε συμμάχους μεγαλύτερα και πιο έμπειρα άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί στις εργασιακές σας σχέσεις αυτήν την περίοδο, ένας περίεργος συνδυασμός δυσάρεστων αλλά και ευνοικών εξελίξεων μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την πορεία της καριέρας σας. Αποφύγετε γενικώς την συνεργασία με άτομα που φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να σας ελέγξουν και να σας περιορίσουν.

Έρχεστε επίσης αντιμέτωποι με καινούργιες υποχρεώσεις και ευθύνες, σχετικές με τους στενούς σας φίλους. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες, προκειμένου να βοηθήσετε έναν φίλο ή συγγενή που σας έχει ανάγκη τώρα. Είναι προτιμότερο να μην το δείτε σαν εμπόδιο, και να μην αποφύγετε αυτές τις υποχρεώσεις, αλλά σαν μια ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον που το χρειάζεται, και στον οποίο ίσως χρωστάτε αρκετά. Επίσης, μην γίνεστε δύστροποι και κακοδιάθετοι εξαιτίας των δυσκολιών στις σχέσεις σας, και των πιθανών χωρισμών, και μην αισθάνεστε παγιδευμένοι και περιορισμένοι εξαιτίας αυτών των ευθυνών που σας προκύπτουν. Βρείτε το κουράγιο να υπερπηδήσετε αυτά τα εμπόδια, και να προχωρήσετε μπροστά.

Λάβετε υπόψη σας, ότι αυτή η αστρολογική τάση εξαρτάται πολύ απ΄ την ακρίβεια της ώρας γέννησης, οπότε και έχει ισχύ μόνο αν είστε σίγουροι γι αυτή.

This influence started on 12/29/2015
This influence was/is exact on 12/27/2016
This influence ends on 12/26/2017

Solar Arc Μεσουράνημα Χιαστί Αρης – Μεσουράνημα σε Aqu 03° 42′ 52″
Διαφωνίες σχετικά με την καριέρα σας, την δουλειά σας, την επαγγελματική σας υπόληψη και τους στόχους σας γενικότερα, προκύπτουν αυτήν την περίοδο. Αντιδράτε με ανυπομονησία, ανοίγοντας νωρίτερα απ’ όσο θα ‘πρεπε τα χαρτιά σας και δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε τους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα να θυμώνετε όλο και περισσότερο. Ισως φτάσετε στο σημείο να εκτοξεύετε απειλές στους ανώτερούς σας, ή σε άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που θέλετε. Είναι καλύτερα να κάνετε υπομονή και να πάρετε τον χρόνο σας, όσο κι αν αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό αυτήν την εποχή.

Η χρονική εγκυρότητα αυτής της αστρολογικής επιρροής, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ακρίβεια της ώρας γέννησης, οπότε και έχει ισχύ μόνο εάν είστε απολύτως σίγουροι γι αυτήν.

This influence started on 11/24/2014
This influence was/is exact on 11/23/2015
This influence ends on 11/21/2016

Solar Arc Μεσουράνημα Τετράγωνο Κρόνος – Μεσουράνημα σε Aqu 03° 42′ 52″
Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με την καριέρα σας, αυτό το διάστημα. Βλέπετε πλέον ξεκάθαρα, πως κάποιες από τις ασχολίες σας οδηγούνται σε αδιέξοδο και θα πρέπει να τις εγκαταλείψετε. Είσαστε σίγουροι για τους στόχους σας, έχετε όμως πολλά ερωτηματικά σχετικά με το πως θα τους φτάσετε. Είναι καιρός να ψάξετε ίσως για εναλλακτικές λύσεις.

Είναι μια κρίσιμη περίοδος και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε κάποια ριζική αλλαγή στην δουλειά σας για την οποία ίσως αργότερα μετανοιώσετε. Η απογοήτευση που νιώθετε για την παρούσα πορεία σας, πιθανόν να σας οδηγήσει στο να εγκαταλείψετε κάποια πράγματα που αξίζουν και που σημαίνουν πολλά για σας. Ισως να εισπράτετε ανταγωνισμό από τους άλλους και να αντιδράτε με επιθετικό τρόπο ή να νιώθετε απελπισία και απόγνωση.

Αυξημένες υποχρεώσεις τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά σας μπορεί να σας αγχώνουν υπερβολικά και να σας καταβάλλουν. Η απογοήτευση που βιώνετε τώρα σας δείχνει τα αδύναμα σημεία στη ζωής σας και τις υποχρεώσεις που απαιτούν την προσοχή σας. Δώστε σημασία στα πράγματα που χρειάζονται την φροντίδα σας και βάλτε προτεραιότητες αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα μη ουσιώδη. Οπωσδήποτε χρειάζεται να κάνετε κάποιες θυσίες, προσέξτε ωστόσο να μην αφήσετε κάποια πράγματα που είναι στ’ αλήθεια σημαντικά για σας. Ισως να διαπιστώσετε ότι φερθήκατε χωρίς να το συνειδητοποιείτε περισσότερο εγωκεντρικά και υλιστικά, για να καταφέρετε τους στόχους σας, αγνοώντας τις ανάγκες των άλλων που ήλπιζαν στην συμπαράστασή σας.

Είναι πολύ πιθανό να σας παρουσιαστεί μια καινούργια ευκαιρία, ή να ανακαλύψετε μόνοι σας έναν εναλλακτικό δρόμο που θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των σχεδίων σας. Ισως να αντιμετωπίσετε αντίδραση από κάποιους, και οι ανταγωνιστές σας όπως και άτομα με εξουσιαστικό χαρακτήρα πιθανό να προσπαθήσουν να αναχαιτίσουν κάθε σας προσπάθεια. Από την άλλη, είναι πιθανό να συμμαχήσετε με ένα μεγαλύτερο άτομο, περισσότερο έμπειρο από σας, που θα σας βοηθήσει με την πείρα του. Συνεπώς καλύτερα να είστε προσεκτικοί στις εργασιακές σας σχέσεις, γιατί οι καλές και οι κακές εξελίξεις εναλλάσσονται και μπορεί να επηρεάσουν σοβαρά την πορεία της καριέρας σας. Αποφύγετε πάντως με κάθε τρόπο συνεργασία με άτομα που θα προσπαθήσουν να πάρουν τον έλεγχο με σκοπό να σας περιορίσουν αργότερα.

Η χρονική εγκυρότητα αυτής της αστρολογικής επιρροής, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ακρίβεια της ώρας γέννησης, οπότε και έχει ισχύ μόνο εάν είστε απολύτως σίγουροι γι’ αυτήν.

This influence started on 8/5/2015
This influence was/is exact on 8/3/2016
This influence ends on 8/2/2017

Solar Arc Μεσουράνημα Εξάγωνο Ωροσκόπος – Μεσουράνημα σε Aqu 03° 42′ 52″
Οι καλοί φίλοι και συνεργάτες είναι τώρα στο πλευρό σας. Η επιτυχημένη συνεργασία με τους γύρω σας αποδίδει αυτή τη στιγμή.

Σημειώστε, πως η ακριβής χρονική στιγμή της αστρολογικής αυτής επιρροής εξαρτάται από την ώρα γέννησής σας, οπότε οι ημερομηνίες που δίνονται ισχύουν μόνο αν η ημερομηνία γέννησής σας είναι απολύτως ορθή!

This influence started on 4/24/2014
This influence was/is exact on 4/23/2015
This influence ends on 4/21/2016

 

Πλανήτες του Τόξου στους Γενέθλιους Οίκους

Solar Arc Ήλιος στον 8ο Οίκο
Οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται αυτή την περίοδο και ίσως συναντήσετε έναν ευεργέτη μέσω φίλων ή σε κάποιο κοινωνικό κύκλο. Είναι πιθανόν να αποκτήσετε την οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε. Σε προσωπικό επίπεδο είτε εσείς, είτε ο σύντροφος αναζητάτε ένα βαθύτερο δεσμό εντείνοντας έτσι τη στενή επαφή μεταξύ σας.

Solar Arc Σελήνη στον 7ο Οίκο
Αφού όλες οι στενές σας σχέσεις απαιτούν στοργή και φροντίδα προκειμένου να παραμείνουν υγιείς και δυνατές, είναι μια καλή ιδέα να αφιερώσετε μέρος της προσοχής σας και του χρόνου σας σ’ αυτές -και τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να το κάνετε. Η αυξημένη ζεστασιά, εμπιστοσύνη και κατανόηση από τους αγαπημένους σας, είναι πολύ πιθανή τώρα, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές. Οι σχέσεις σας με τους άλλους αν και καλές θα υποστούν μερικές δυσάρεστες διακυμάνσεις προσωρινού χαρακτήρα. Αν δεν είστε δεσμευμένοι ή δεν έχετε κάποιον μόνιμο σύντροφο αυτή την εποχή η πιθανότητα να βρεθείτε με κάποιον/α είναι πολύ μεγάλη.

Solar Arc Αρης στον 7ο Οίκο
Αυτή την περίοδο είστε λιγότερο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να παραβλέψετε τις διαφορές για χάρη της αρμονίας στις σχέσεις σας, λιγότερο πρόθυμοι να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Κάποιες εντάσεις που έχουν συσσωρευτεί στο γάμο σας ή σε κάποιες συνεργασίες σας είναι πιθανόν να ξεσπάσουν τώρα. Αν είστε απ’ την φύση σας αντιδραστικοί, οι διαμάχες και οι αντιπαραθέσεις θα είναι περισσότερο συχνές. Σίγουρα τείνετε περισσότερο να συνάψετε επαφές με κάποιον με τον οποίο επιθυμείτε κάτι τέτοιο και ίσως ξεκινήσετε μια πολύ αξιόλογη σχέση, της οποίας θα είστε ο παρακινητής και ο ενεργός σύντροφος.

Solar Arc Δίας στον 10ο Οίκο
Ευκαιρίες για προαγωγή στο επάγγελμά σας ή για την επίτευξη κάποιων σημαντικών στόχων και φιλοδοξιών είναι πολύ πιθανές αυτόν τον καιρό. Ειδικά αν έχετε εργαστεί επιμελώς, αυτή είναι η στιγμή της δημόσιας αναγνώρισης των προσπαθειών σας και της τονισμένης φήμης σας. Από την άλλη ίσως αρχίζετε να αισθάνεστε περιορισμένοι στον τομέα που εργάζεστε προς το παρόν και ίσως ανακαλύψετε ότι δεν σας παρέχει ικανοποιητικές προοπτικές οπότε ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε κατευθύνσεις και να ξεκινήσετε μια νέα περισσότερο υποσχόμενη πορεία προσπαθειών. Είναι μια καλή εποχή για να κάνετε τέτοιου είδους αλλαγές. Να έχετε περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ότι μπορεί να εκπληρωθούν τα όνειρά σας.

Solar Arc Κρόνος στον 8ο Οίκο
Μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, οικονομικά και οτιδήποτε έχει σχέση με συνεταιρισμούς, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ισως νιώσετε φορτωμένοι από τις δεσμεύσεις που έχετε για υποστήριξη κάποιων άλλων, ή να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι μια πηγή εισοδήματος στην οποία είχατε στηριχτεί δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Αυτή δεν είναι σίγουρα μια καλή περίοδος να ξεκινήσετε κάποιες επιχειρηματικές προσπάθειες ή να χρεωθείτε. Από την άλλη ίσως σας “προσελκύσει” η μακάβρια γοητεία της ιδέας του θανάτου -του δικού σας ή κάποιου άλλου ατόμου. Ισως δεν είναι καλή περίοδος να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας για το θάνατο και ίσως οριοθετήσετε κάποιες σκέψεις και απόψεις βασιζόμενοι στη ματαιότητα αυτού του κόσμου.

Solar Arc Ουρανός στον 10ο Οίκο
Αυτή η περίοδος πιθανόν να σηματοδοτήσει τη ζωή σας, αφού η πορεία της ζωής σας, οι προσωπικοί στόχοι και φιλοδοξίες (επαγγελματικές ή πολύ προσωπικές) αλλάζουν ριζικά. Ίσως ανακαλύψετε ένα ταλέντο ή κάποιο ενδιαφέρον που θα σας ωθήσει να πάρετε ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που ακολουθείτε. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει ρίσκο και το γεγονός ότι θα εγκαταλείψετε την εσωτερικής σας ασφάλεια και εξαρτήσεις για κάτι νέο και άγνωστο.

Νιώθετε επίσης ανυπόμονοι και επαναστατικοί απέναντι στην εξουσία, σε κάποιες αρχές ή στις υποχρεώσεις και καθήκοντά σας. Έχετε την τάση να κάνετε κάποια ανόητα παρορμητικά πράγματα, απλά και μόνο επειδή βρίσκεστε σε σύγχυση σε σχέση με τους περιορισμούς και τα όρια που έχουν μπεί στη ζωή σας.

Ακόμα, σχέδια παλιά, ή μερική ενασχόληση με κάτι πολύ ιδιαίτερο φαίνεται πως αρχίζουν να παίρνουν μια οριστική μορφή και να περνάνε από την θεωρία στην πράξη από το χόμπι στο επάγγελμα. Καλή εποχή για να ωθήσετε όλες τις φιλοδοξίες και σχέδιά σας στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

Solar Arc Ποσειδώνας στον 11ο Οίκο
Αυτόν τον καιρό οι ελπίδες για ένα καλύτερο κόσμο γίνονται εντονότερες και τείνετε να συσχετιστείτε με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με σας. Πιθανό να αναμιχθείτε με οργανισμούς εξυπηρετήσεων, θρησκευτικές ομάδες, κοινωνικά ή πολιτιστικά κινήματα, που προωθούν την καλυτέρευση των συνθηκών για όλους μας.

Η αρνητική πλευρά αυτής της περιόδου είναι ότι θα σας προσελκύσουν άτομα με όχι καλές διαθέσεις για το σύνολο, κατά κάποιο τρόπο ανέντιμα ή ύπουλα σε συμπεριφορά. Ισως νιώσετε έντονα επηρεασμένοι από την πίεση και το σπρώξιμο μιας ομάδας φίλων χωρίς να μπορείτε να σκεφθείτε τι είναι καλό για σας και τι όχι. Ακόμα, η απογοήτευση για κάποιους φίλους ή πολύ έμπιστα πρόσωπα είναι πιθανή τώρα. Καλή εποχή για να περιορίσετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό που σας κατέχει σε σχέση με τις ανθρώπινες σχέσεις και να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας.

 

Solar Arcs Μεσοδιαστήματα

Σελήνη/Δίας = Ουρανός
Αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια ενθουσιώδης περίοδος καινοτόμων και εφευρετικών ιδεών. Αλλά μπορεί ακόμα να νιώθετε απίστευτα ακούραστοι και ίσως κάτι λιγότερο από συνεργάσιμοι. Λίγη υπομονή θα έχετε με την παραδοσιακή ρουτίνα της καθημερινότητας, γι’ αυτό βγείτε και δοκιμάστε οτιδήποτε νέο σας συναρπάζει!

Σελήνη/Ωροσκόπος = Κρόνος
Αυτό το καιρό, μπορεί να νιώθετε κάπως ντροπαλοί ή συγκρατημένοι. Τα καθήκοντά σας δεν θα σας αφήνουν περιθώρια για ρίσκα. Παρόλα αυτά, αν καταφέρετε να μοιραστείτε τις επιφυλάξεις σας με κάποιους άλλους, πιθανόν θα λάβετε συναισθηματική υποστήριξη και βοήθεια.

Σελήνη/Μεσουράνημα = Β. Δεσμός
Αυτό το διάστημα μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο. Μπορείτε να κάνετε χρήσιμους συμμάχους, πιθανότατα θηλυκού γένους, που θα σας βοηθήσουν επιτυχώς στα επαγγελματικά σας. Η διαίσθησή σας θα εξυπηρετήσει επίσης με κάποια άτομα.

Ερμής/Δίας = Αρης
Το μυαλό σας βρίσκεται σε μεγάλη διέγερση αυτόν τον καιρό. Τα δεδομένα που λαμβάνετε είναι τόσα πολλά, που σας ωθούν σε μεγάλη δραστηριότητα. Μπορεί όμως να χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επεξεργαστείτε όλες αυτές τις πληροφορίες που λαμβάνετε, ώστε να δράσετε αποτελεσματικά. Ωστόσο το μυαλό σας είναι πολύ πιο γρήγορο απ΄ότι συνήθως, και με νέες ιδέες.

Ερμής/Ουρανός = Αρης
Η σκέψη σας μπορεί να είναι πολύ εφευρετική, ωστόσο δύσκολα δείχνετε ανεκτικότητα. Είσαστε πιθανόν πολύ ανυπόμονοι, σκέφτεστε και δράτε τόσο βιαστικά, που ίσως προκαλέσετε μικροατυχήματα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια που νιώθετε, και τις καινούργιες ιδέες σας, για να ασχοληθείτε με κάτι που σας ενδιαφέρει.

Αφροδίτη/Αρης = Ωροσκόπος
Η γοητεία σας βρίσκεται στα ύψη τώρα. Είναι μια καλή περίοδος για να αφήσετε θετικές εντυπώσεις καθώς μπορείτε να συνδιάσετε γλυκύτητα και δυναμική ενέργεια σε ένα ελκυστικό πακέτο. Περάστε καλά και απολαύστε τις σχέσεις σας εμπλουτίζοντάς τες με την παιχνιδιάρικη διάθεση και τη δημιουργικότητά σας.

Αφροδίτη/Μεσουράνημα = Αρης
Οι επαγγελματικές σας πρωτοβουλίες γίνονται τώρα αποδεκτές. Μπορείτε να πιέζετε καταστάσεις χωρίς να φαίνεστε καταπιεστικοί. Είναι ακόμη μια περίοδος που μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές και επικοινωνιακές σας ικανότητες στη δουλειά και να κερδίσετε αποδοχή και επιβράβευση.

Αρης/Πλούτωνας = Κρόνος
Η πίεση που πέφτει στους ώμους σας είναι μεγάλη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να βάλετε προτεραιότητες και να συγκεντρωθείτε σ’ αυτές, ώστε να μην σπαταλάτε άδικα την ενέργειά σας και να μπορέσετε έτσι να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει.

Κρόνος/Ποσειδώνας = Ωροσκόπος
Η θετική πλευρά αυτής της διέλευσης είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε την χάρη με τη λεπτότητα. Μπορεί να έχετε αυξημένη ευαισθησία στο σώμα σας και να το χρησιμοποιήσετε με μεγαλύτερη συναίσθηση. Η αρνητική της πλευρά είναι πως μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι ή καταπονημένοι. Οι φθορές πάνω σας μπορεί να μην ήταν αντιληπτές μέχρι τη στιγμή που εξαντλήσατε όλες τις φυσικές σας αντοχές. Επομένως, αυτή είναι μια καλή στιγμή να σιγουρέψετε πως έχετε ξεφύγει από όλα αυτά που σας πιέζουν και να χαλαρώσετε για να ξεκουραστείτε.

Κρόνος/Πλούτωνας = Αρης
Είναι πιθανόν πως ο τρόπος με τον οποίον εργάζεστε και ο τρόπος που ενεργείτε, χρειάζονται αναθεώρηση αυτή τη στιγμή. Μπορεί να νιώσετε πως είστε αποτυχημένοι, κατατροπωμένοι και έχετε καθυστερήσει σε ότι αφορά την επίτευξη των στόχων σας. Αν συμβαίνει αυτό, είναι καιρός να κάνετε μερικές αλλαγές στη μεθοδολογία σας. Κινούμενοι αργά και αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις, μπορείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να αναπτύξετε πολύ μεγαλύτερη δύναμη, ισχύ, αντοχή και αποδοτικότητα.

Ουρανός/Ωροσκόπος = Δίας
Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή με αναπάντεχες ευκαιρίες, ξαφνικές αλλαγές και ανακαλύψεις. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι είστε αρκετά ενθουσιώδεις σχετικά με κάποια καινούργια ενασχόληση σας ή και φιλοσοφική άποψη. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να εξερευνήσετε και να διευρύνετε τον κόσμο σας. Επίσης, μπορεί να νιώθετε ακούραστοι με αποτέλεσμα να σκεφτείτε ακόμα και να μετακομίσετε. Είναι απαραίτητο να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, είτε πνευματικά, είτε φυσικά είτε κοινωνικά, οπότε ανοιχτείτε σε νέες ευκαιρίες.

Ποσειδώνας/Πλούτωνας = Σελήνη
Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν που να αναδέψουν μέσα σας πολύ βαθιά συναισθήματα. Ίσως υπάρξουν απροσδιόριστα συναισθήματα που να σας μπερδέψουν. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία κρυμμένες δυνάμεις μέσα σας μπορεί να αναδυθούν στην επιφάνεια, εμπλουτίζοντας τα όνειρα και την δημιουργικότητά σας αλλά να θολώνουν την πραγματικότητα γύρω σας. Να είστε προσεχτικοί σε θέματα οικογένειας και ακινήτων αφού μπορεί να υπάρξουν πράγματα που δεν σας αποκαλύπτονται. Να είστε διακριτικοί για να αποφύγετε απογοητεύσεις.

Πλούτωνας/Β. Δεσμός = Ερμής
Ίσως να νιώσετε αυτό το διάστημα, ότι οι άλλοι κρατάνε μυστικά από σας, αφήνοντάς σας έξω απ’ τον χορό, και πιθανόν να μην είναι ειλικρινείς μαζί σας. Και εσείς όμως δίνετε την ίδια εντύπωση στους άλλους. Η επικοινωνία ωστόσο αποκτά μεγαλύτερο βάθος και εσείς αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ωριμότητα τις σοβαρές σας σχέσεις.

Πλούτωνας/Β. Δεσμός = Ποσειδώνας
Εάν μέχρι τώρα δεν είχατε κρατήσει μια ξεκάθαρη στάση στις σχέσεις σας, ίσως να αναγκαστείτε να γίνετε πιο σαφείς. Οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις φεύγουν, οι μάσκες πέφτουν, και ήρθε ο καιρός να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο, αλλά και να δείτε τους άλλους όπως πραγματικά είναι. Η αρνητική εκδοχή αυτής της όψης, είναι το ενδεχόμενο να συνάψετε σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, που δεν έχουν ειλικρινή υπόσταση. Το καλύτερο στην παρούσα κατάσταση, είναι να είστε ειλικρινείς πρώτα εσείς, και έπειτα να το απαιτήσετε και απ’ τους άλλους.

Πλούτωνας/Μεσουράνημα = Ωροσκόπος
Οι επαγγελματικές αλλά και οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, σας αναγκάζουν να περιορίσετε κάποιες δραστηριότητές σας. Εξαναγκάζεστε τώρα να επιλέξετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας. Οι σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στην δουλειά σας, βελτιώνουν το προφίλ σας και σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο δυναμικοί, από την άλλη όμως όλη αυτή η πίεση σας καταβάλλει. Το ιδανικό θα ήταν να μειώνατε τις υποχρεώσεις σας και τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από σας αυτόν τον καιρό.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments