4 4 votes
Article Rating

Μήπως η μόνη τύχη που έχετε είναι η κακή τύχη; Ή μήπως η ζωή σας είναι μια χαρά; Μήπως είστε ο τύπος του ανθρώπου που θα μπορούσε να πέσει μέσα σε ένα βαρέλι με συμπυκνωμένη μυρωδιά αποβρασμάτων και παρόλα αυτά να βγει έξω μυρίζοντας σαν τριαντάφυλλο;

Αν νιώθετε ότι σας περιγράφει η πρώτη δήλωση, μην απογοητεύεστε. Η θεά Τύχη σας χαμογελάει μέσω του γενέθλιου χάρτη σας, αλλά πρέπει κάποιος να σας συμβουλεύσει ώστε να μάθετε που βρίσκεται και πώς να την τσιγκλήσετε προκειμένου να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε πιο θετικά και ουσιαστικά στην καθημερινή σας ζωή. Με λίγα λόγια, να μπορέσετε να μάθετε τα μυστικά της και να καρπωθείτε τα οφέλη της. Αγνοήστε την ή χρησιμοποιήστε την με λανθασμένους τρόπους, και τότε είναι που θα πληρώσετε τις συνέπειες.

Τι είναι τύχη; Φαίνεται να υπάρχουν τρία είδη – η καλή, η κακή και η καθόλου τύχη. Ενώ κανένας δεν εύχεται για κακή τύχη, εκτός ίσως για τους χειρότερους εχθρούς του, φαίνεται ότι όλοι θέλουν όλη την καλή τύχη που θα μπορούσαν να έχουν. Είναι καλύτερο από το να δουλεύεις πραγματικά, έτσι δεν είναι; Η βασική ιδέα που κρύβεται πίσω από την καλή τύχη (ή γενικά την τύχη) είναι ότι μας έρχεται κάτι ευνοϊκό χωρίς να κάνουμε τίποτα απολύτως. Τώρα, ξέρετε ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να σας έρθει χωρίς αντάλλαγμα. Ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκει μία φλέβα χρυσού στην πίσω αυλή του είναι τυχερός επειδή την βρήκε ή απλώς επειδή μπήκε στον κόπο να σκάψει και να ψάξει; Δεν είναι πιθανό να είχε βρει αυτόν τον θησαυρό αν δεν είχε καταβάλλει κάποια συγκεντρωμένη προσπάθεια. Υπάρχει χρυσό στην αυλή σας; Όχι; Έχετε ψάξει; Τότε πώς γνωρίζετε ότι πραγματικά δεν υπάρχει;

Είστε τυχεροί; Όχι; Πώς το γνωρίζετε; Έχετε εξετάσει και έχετε προσεκτικά αναλογιστεί τις δυνατότητες της τύχης σας; Που βρίσκεται η φυσική εύνοια ή καλή τύχη αν θέλετε, στη ζωή σας; Σε ποιο τομέα της ζωής σας μπορείτε με λίγη αναζήτηση και κατανόηση – και δουλειά, να εφαρμόσετε περισσότερο εύκολα τα πλεονεκτήματα και τις ανταμοιβές της;

Παραδοσιακά, στους αστρολογικούς κύκλους ο Δίας είναι ο πιο γενικά θεωρούμενος ως «Ο Μέγας Ευεργέτης» πράγμα το οποίο σημαίνει ότι προσφέρει (Σημείωση: προσφέρει, όχι υπόσχεται ή εγγυάται) μεγάλα οφέλη και αφθονία. Ο Δίας βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη σας μόνο μέσα σε έναν οίκο. Αυτός αποτελεί το δείκτη για το δυναμικό της τύχης σας.Όπου και αν εμφανίζεται ο Δίας σε έναν χάρτη, τείνει να επεκτείνει, να αυξάνει, να διογκώνει τα θέματα (δυναμικά) του οίκου αυτού. Το αν θα κάνετε αυτή την τύχη – η οποία συχνά σχετίζεται με αυτόν τον τεράστιο πλανήτη – καλή, κακή ή αδιάφορη εξαρτάται κατά πολλοίς από εσάς. Το ποσό της ενέργειας που έχετε για να χρησιμοποιήσετε ώστε να κάνετε κάτι να λειτουργήσει προς το καλύτερο συμφέρον σας, καθορίζεται από τον τρόπο με τον οποίο ο Δίας τοποθετείται και δημιουργεί όψεις στον γενέθλιο χάρτη. (Ένας επαγγελματίας αστρολόγος μπορεί να σας βοηθήσει προσφέροντας έγκυρη σε βάθος καθοδήγηση)

Αν ο Δίας είναι καλά τοποθετημένος και σχηματίζει καλές όψεις, μπορεί να είστε τόσο τυχεροί όσο και άτυχοι στο ότι τόσα πολλά θετικά πράγματα έρχονται προς το μέρος σας τόσο εύκολα που σπάνια τα εκτιμάτε πραγματικά. Η διαδικασία αυτή μπορεί να σας τουμπάρει ώστε να γίνετε λίγο τεμπέληδες, με αποτέλεσμα σπάνια να αξιοποιείτε πλήρως και έξυπνα τα πλεονεκτήματα αυτής της διαρκούς τύχης η οποία θα μπορούσε να ήταν δική σας. Για εσάς, η καλή τύχη μπορεί να είναι «ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματỨ

Αν ο Δίας είναι μάλλον ουδέτερος ή φυσιολογικά τοποθετημένος – με ένα μείγμα ευνοϊκών και μη ευνοϊκών όψεων, φαίνεται ότι η καλή τύχη έρχεται σε περιοδικές εκλάμψεις, και μάλλον είναι αναμειγμένη με αυτό που εσείς ονομάζετε κακή τύχη, ή καθόλου τύχη. Ξέρετε και νιώθετε ότι η τύχη είναι εκεί, αλλά συνήθως δεν είστε σίγουροι για το πότε αυτή θα λειτουργήσει είτε προς όφελός σας είτε εναντίον σας. Συχνά φαίνεται ότι οι ευλογίες που λαμβάνετε έρχονται με τόσες πολλές δεσμεύσεις που τελικά αναρωτιέστε αν τις θέλετε πραγματικά.

Αν ο Δίας είναι αδύναμος ή σχηματίζει αρνητικές όψεις, μπορεί να νιώθετε ότι πραγματικά δεν είστε καθόλου τυχεροί. Όταν η ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα, μάλλον δεν ακούτε. Ίσως να μην σας είναι εύκολο να δείτε ή να ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτό που φαίνεται δυσάρεστο στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι με το ότι οι θησαυροί της ζωής φαίνονται να είναι ελαφρώς πιο μακριά από εκεί που φτάνετε καθώς είστε καταδικασμένοι να γυροφέρνετε στο καρουζέλ των πιο συνηθισμένων.
Ανεξάρτητα με το που βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει ο γενέθλιος Δίας, δεν μπορείτε να αλλάξετε την τοποθέτησή του, όσο και αν το επιθυμείτε. Αλλά έχετε πραγματικά μία επιλογή αλλά και ευθύνη σε ότι αφορά το πόσο σοφά και έξυπνα χρησιμοποιείτε την τύχη σας, όποια και όση και αν είναι αυτή.

Είναι αναγκαίο να σημειώσουμε ότι η ευκολία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τύχη του Δία καθορίζεται από το βαθμό της θετικότητας ή της αρνητικότητας στον γενέθλιο χάρτη. Αν είναι ιδιαίτερα αδύναμες ή εξασθενημένες, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτές τις ανεπαίσθητες δυνατότητες, και θα πρέπει να δουλέψετε πιο σκληρά ώστε να εξασφαλίσετε ότι τα πλήρη οφέλη των θα λάβουν σάρκα και οστά στη ζωή σας.

Μιας και ένα άρθρο δεν μπορεί να καλύψει κάθε λεπτομέρεια και όψη οποιουδήποτε πλανήτη, είναι αναγκαίο να τονίσουμε το νόημα του Δία γενικά μιλώντας, λαμβάνοντας υπόψη την οικοθεσία του. Μία εν τω βάθει μελέτη του Δία και του συνολικού νοήματός του για εσάς, μπορεί να ληφθεί μόνο αν ο γενέθλιος χάρτης σας ετοιμαστεί και αναλυθεί από έναν ικανό και έμπειρο αστρολόγο.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟ

Εσείς οι ίδιοι είστε η καλή τύχη του εαυτού σας εννοώντας ότι η προσωπικότητα και η εμφάνισή σας, σας φέρνουν στην θετική θέση σε οποιαδήποτε περίσταση. Ποντάρετε στην αίσθηση του χιούμορ που έχετε για τα πάντα και στην θετική στάση και προοπτική σας. Έχετε την φυσική ικανότητα να κάνετε τους άλλους να νιώθουν καλύτερα με την παρουσία σας. Μπορεί να έχετε ένα ακτινοβόλο χαμόγελο που να αξίζει ένα εκατομμύριο δολάρια και καλό θα ήταν να μην αμελείτε να το χρησιμοποιείτε ώστε να σας βοηθάει στο να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε. Οι άλλοι σας αναζητούν γιατί είστε με έναν φυσικό τρόπο ειδικοί στο να τους συμβουλεύετε στα προβλήματά τους, και έλκονται από την φυσική σας διαίσθηση. Μπορείτε να πάρετε ολοκληρωμένες απαντήσεις σε μάλλον πολύπλοκα ερωτήματα από πηγές πέραν της κοσμικής σας πρακτικής συνειδητοποίησης. Μπορείτε μέχρι και να πληρώνεστε για αυτό σας το χάρισμα. Έχετε μία έμφυτη ικανότητα να δέχεστε τις αντιξοότητες με ήρεμο και θετικό τρόπο, μιας και έχετε μία εσωτερική επίγνωση ότι πρόκειται μόνο για μαθήματα τα οποία είναι αναγκαία και σημαντικά προς την συναισθηματική ανάπτυξή σας.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟ

Υλικό κέρδος, χρήματα και αποκτήματα σε αφθονία είναι το αληθινό εκ γενετής δικαίωμά σας. Μπορεί να έχετε να κάνετε, να δουλεύετε ή κατά καιρούς να συσσωρεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά και οτιδήποτε άλλο εκπροσωπεί υλική επιτυχία. Σε ότι αφορά την οικονομική σας πρόοδο, έχετε το τυχερό κοκαλάκι της νυχτερίδας. Είστε αρκετά υλιστές και θα πρέπει να συγκεντρώσετε την περισσότερη ενέργειά σας στο να πάτε μπροστά πρώτα και κύρια σε ότι αφορά τον υλικό και οικονομικό τομέα. Μέχρις ότου αποκτήσετε την αξιοζήλευτη περιουσία σας, πρόκειται να επιτύχετε μικρή πνευματική ανάπτυξη. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με ενοχικά συναισθήματα σχετικά με αυτή την αλήθεια. Νιώστε ένοχοι μόνο αν επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε ανειλικρινή μέσα για να επιτύχετε τις υλικές ανταμοιβές που σας ανήκουν δικαιωματικά. Είτε σας ανήκουν όλα είτε όχι, προορίζεστε για να χειριστείτε μεγάλα χρηματικά ποσά, και για να χειριστείτε με άλλους τρόπους μεγάλα πλούτη. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, και βρείτε πρακτικούς και ειλικρινείς τρόπους ώστε να κάνετε τα περισσότερα από αυτά δικά σας.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟ

Το μυαλό σας και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε σωστά είναι τα κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την καλή σας τύχη. Η πνευματική σας ικανότητα είναι μεγάλη. Μπορείτε να γίνετε μία σωστή αποθήκη πληροφοριών. Αυτή η πληροφορία είναι γνώση και η γνώση είναι δύναμη. Οι επικερδείς και ωφέλιμοι τομείς των πωλήσεων, της συγγραφής, των ομιλιών, των εκδόσεων και της μετάδοσης μπορούν να ανοίξουν για εσάς υπέροχους δρόμους μέσα από τους οποίους μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τα πιο δυνατά σας όνειρα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι είναι αναγκαίο να είστε διαρκώς σε κίνηση, να ταξιδεύετε σε κοντινές αποστάσεις και να κάνετε αλλαγές προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την τύχη σας. Να είστε ευέλικτοι και πρόθυμοι να συμπορευτείτε με οτιδήποτε φαίνεται σωστό και καλύτερο. Η τύχη θα λειτουργήσει για εσάς, αν εσείς λειτουργήσετε με την τύχη σας. Δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το αληθινό δυναμικό σας αν ανυποχώρητα επιμείνετε να βρίσκεστε «κολλημένοι στην λάσπη». Διαβάστε, γράψτε, ακούστε, μιλήστε, κάντε κάποια χειρονομία, αλλάξτε, προσαρμόστε, διορθώστε. Σκεφτείτε τον ουσιαστικό ρόλο των αδερφών και των άλλων μελών της οικογενείας σας, ως προς την τόνωση σας προς μία πληρέστερη συνειδητοποίηση του απόλυτου δυναμικού σας.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΙΚΟ

Η τύχη για εσάς είναι στενά συνδεδεμένη με την πραγματική ασφάλεια. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, πρώτα πρέπει να προσπαθήσετε για να εξασφαλίσετε ότι έχετε αναπτύξει μία ασφαλή βάση από την οποία λειτουργείτε. Έχετε ανάγκη να επεκτείνετε βαθιές και ασφαλείς ρίζες. Μόλις το έχετε επιτύχει, τότε μπορείτε να δουλέψετε με έναν συγκεκριμένο και χαλαρό τρόπο ώστε να προσθέσετε το κάτι παραπάνω σε αυτή την βασική ασφάλεια. Η γη όπως επίσης και η ακίνητη περιουσία υπόσχονται πολλά για εσάς. Βάλτε όλα σας τα χρήματα και όλη σας την προσπάθεια σε συνετές επενδύσεις ακινήτων. Το βασικό σας πλάνο πρέπει να είναι το να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης και τότε, όπως μπορείτε να αγοράζετε σιγά σιγά και γειτονικά. Το να έχετε ακίνητα προς ενοικίαση μπορεί να σας φέρει τεράστιο οικονομικό κέρδος όπως επίσης και μία εσωτερική ευχαρίστηση μέσα από την ιδιοκτησία. Είστε ευλογημένοι κατά τη γέννησή σας σε ότι αφορά το γεγονός ότι οι γονείς σας έχουν λειτουργήσει ως εφαλτήριο ή χέρι καθοδήγησης στο να προχωρήσετε μπροστά σε αρκετά πρώιμη ηλικία. Μπορεί να σας εμπλουτίζουν με δώρα, χρήματα, περιουσία, βασική εξυπνάδα και αγάπη. Η περισσότερη από την καλή σας τύχη βρίσκεται πάντα πολύ κοντά στο σπιτικό σας, ή τουλάχιστον κοντά στον τόπο γέννησής σας. Η τύχη σας λειτουργεί καλύτερα όταν διατηρείτε μία εσωτερική σιγουριά απέναντι στον εαυτό σας και την ικανότητά σας ότι θα τα πάτε καλά.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ

Είστε εξαιρετικά τυχεροί σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και ευχαρίστηση στην ρουτίνα της καθημερινής σας ζωής. Οπότε, μην χάσετε ούτε μία μέρα, διασκεδάστε. Ο Δίας εδώ επεκτείνει τις δημιουργικές σας ικανότητες και σας προσφέρει μία προσωπική ικανοποίηση όταν χρησιμοποιείτε τις καινοτόμες ιδέες και ταλέντα σας. Μπορεί να είστε τυχεροί τόσο με τα δικά σας παιδιά όσο και με τους απογόνους των άλλων. Το καλύτερο μέλλον σας επικεντρώνεται στην πρακτική εφαρμογή αυτής της έμφυτης ικανότητας. Μπορεί να είστε καλοί στον αθλητισμό και σε τομείς του εμπορίου που συνδέονται με την αναψυχή και τη διασκέδαση. Αν είστε συνετοί και προσεκτικοί, μπορεί να επιτύχετε εντυπωσιακά κέρδη μέσω καλά μελετημένων κερδοσκοπιών, ειδικά αν αυτές αφορούν ζητήματα από απόσταση. Επίσης, αν και άλλες ενδείξεις το υποστηρίζουν, μπορεί να έχετε μία τύχη άνω του μέσου όρου, με τον τζόγο και τα άλλα τυχερά παιχνίδια. Ακόμα, χρησιμοποιήστε την αίσθηση του χιούμορ σας και γενικά την όρεξή σας για ζωή ως εφαλτήρια για να επιτύχετε τα πράγματα που επιθυμείτε.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΙΚΟ

Η τύχη σας μπορεί να βρίσκεται στην ποσότητα των υπηρεσιών που είστε ικανοί να προσφέρετε στους άλλους ως αντάλλαγμα για αυτά που σας πληρώνουν. Γίνεστε συνετοί όταν πουλάτε υπηρεσίες παρά προϊόντα και αυτό ακριβώς σας συμβουλεύουμε να κάνετε. Η λάμψη της καλής υγείας σε αφθονία είναι δική σας. Και όταν έχετε καλή υγεία, δεν υπάρχει καμία καλύτερη τύχη από αυτή. Ο Δίας από αυτή του την θέση σας προσφέρει την ευκαιρία ή την ικανότητα να ολοκληρώνετε και να φέρνετε εις πέρας έναν εκπληκτικά μεγάλο όγκο εργασίας, οπότε είστε περισσότερο από πρόθυμοι να καταβάλλετε την προσπάθεια που χρειάζεται ώστε να επιτύχετε ότι πραγματικά εσείς επιθυμείτε. Λέγεται, ότι για να είναι κάποιος διάνοια απαιτείται 5% έμπνευση και 95% ιδρώτας. Οπότε, προχωρήστε μπροστά και αφήστε τους άλλους να σας αποκαλούν διάνοιες αν θέλουν, αν και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε ότι έχετε επιτύχει όλες αυτές τις δοκιμασίες μέσω ειλικρινούς και σκληρής δουλειάς. Επίσης, ο Δίας στον έκτο οίκο κάνει τους άλλους να επιθυμούν να σας εξ/υπηρετούν. Συνεπώς, οι περισσότεροι από αυτούς που δουλεύουν με εσάς ή για εσάς, βοηθούν μέσω των δικών τους πρόθυμων προσπαθειών, στο να επισπευτούν τα μεγάλα και αξιόλογα επιτεύγματά σας.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΙΚΟ

Η προοπτική της καλής τύχης και ευμάρειας στη ζωή σας καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από τις συνεργασίες που κάνετε (ή δεν κάνετε). Αυτές οι συνεργασίες συμπεριλαμβάνουν τον γάμο, σημαντικές και ουσιαστικές σχέσεις, επιχειρηματικές. κοινωνικές, νομικές, θρησκευτικές και κάθε άλλου είδους. Μπορεί να παντρευτείτε σε πολύ τυχερές περιστάσεις, μιας και μπορείτε να ελκύετε άλλους, εκείνους που δουλεύουν σκληρά ή μοιράζονται γενναιόδωρα προς δικό σας προσωπικό όφελος. Δεν πρέπει να παραβλέψετε το φυσικό σας ταλέντο να είστε σε θέση να προβείτε σε κρίσεις και αποφάσεις γρήγορα και με ακρίβεια. Το να γνωρίζετε πότε «κολλάει το σίδερο», το να διαισθάνεστε πότε είναι κατάλληλη στιγμή για να δράσετε, μπορεί να σας ωθήσει προς την καλύτερη τύχη σας. Μπορεί επίσης να επωφεληθείτε από μία φυσική νομική κλίση στην πνευματικότητά σας. Λόγω αυτού του παράγοντα, μπορείτε να είστε σε θέση να χειρίζεστε τα ενδιαφέροντά σας αρκετά καλά σε ότι αφορά σχέσεις συμβάσεων ή άλλα θέματα σχετικά με συμφωνίες. Σχεδόν οτιδήποτε έχει να κάνει με την ισορροπία, την εδραίωση, την τάξη, το χρώμα και τη συμμετρία μπορεί να σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες ώστε να προωθήσετε το δυναμικό της τύχης σας.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΙΚΟ

Η καλή σας τύχη μπορεί να βρίσκεται στις επιθυμίες σας και την ικανότητά σας να διοχετεύετε τις ιδιαίτερες δυνάμεις των. Δε θα ήταν άδικο ή μη ρεαλιστικό να προβείτε σε μία αναλογία ανάμεσα στην επιθυμία και σε αυτό που κοινώς αποκαλείται προσευχή. Οι προσευχές (συχνά εκφράζουν επιθυμίες) υλοποιούνται αν πιστεύετε και επιμένετε στην πίστη σας. Θα δεχτείτε τα πιο τρελά σας όνειρα σαν πραγματικότητες μόνο αν πρώτα αποκτήσετε μία καθαρή πνευματική εικόνα αυτού που πραγματικά θέλετε. Μόλις έχετε αυτή την εικόνα στο μυαλό σας, μπορείτε να εκκινήσετε τις επιθυμίες σας και να τις εντείνετε στο σημείο που η επίτευξη του επιθυμητού στόχου γίνει ένα κομμάτι του εαυτού σας. Με ένα Δία του όγδοου οίκου, οι επιθυμίες σας είναι εκ φύσεως πολύ δυνατές και γενικά επιτυγχάνετε ή αποτυγχάνετε στο σημείο που μπορείτε να χειριστείτε αυτή την πολύ ιδιαίτερη δύναμη. Κληρονομιές και δώρα ή όλα εκείνα τα πράγματα για τα οποία δεν χρειάστηκε να εργαστείτε μπορεί να μοιάζουν πολύ σημαντικά ως προς την καλή σας τύχη. Καλό θα ήταν να καλλιεργήσετε καλές σχέσεις με όλους εκείνους από τους οποίους θα μπορούσατε να ευεργετηθείτε σε όλους αυτούς τους τομείς.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΟΙΚΟ

Ευχαριστείστε τα «τυχερά σας άστρα» για την έμφυτη ικανότητά σας να παίρνετε απαντήσεις και καθοδήγηση «από το πουθενά», εντελώς διαισθητικά. Τα υψηλά επίπεδα συνειδητότητας και διάνοιας μπορούν να σας βοηθούν σημαντικά στην απόκτηση μεγάλων ανταμοιβών σε υλικό επίπεδο αλλά και στην τόνωση του δυναμικού της τύχης σας. Ο Δίας εδώ, βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή θέση καθώς είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ένατου οίκου. Ιδρύματα ανώτερης εκπαίδευσης, εκείνοι που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις (δικαστές, καθηγητές, πνευματικοί ηγέτες και προικισμένοι σύμβουλοι) μπορούν να σας βοηθήσουν προς την συνειδητοποίηση της μεγαλύτερης τύχης στη ζωή σας. Μην παραβλέψετε την ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε την δυνητικά θετική φιλοσοφία απέναντι στον εαυτό σας και τη ζωή γενικότερα. Η λέξη «απόσταση» μπορεί να είναι το κλειδί στην επιτυχία σας. Η τύχη σας το πιθανότερο είναι να βρίσκεται μακριά από το μέρος γέννησής σας (σε κάποια άλλη πόλη, πολιτεία, ή χώρα), ή μπορεί να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με μακρινά ταξίδια και επικοινωνίες, εισαγωγές και εξαγωγές. Είναι ιδιαίτερα τονισμένα τα κέρδη μέσω ανώτερης εκπαίδευσης, πτυχίων, και δημοσιευμένων εργασιών.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Μπορείτε να απολαύσετε την λιακάδα της αναγνώρισης μέσω της φυσικής σας ικανότητας να κερδίζετε την προσοχή και να τυγχάνετε της ευνοϊκής σημασίας και έγκρισης των άλλων. Μπορείτε συχνά να επωφελείστε από την φήμη και την εμπορεύσιμη αναγνωσιμότητά σας. Μπορεί να είστε τυχεροί στο να κερδίζετε δωρεάν δημοσιότητα, οπότε καλό θα ήταν να κυκλοφορείτε συχνά σε μέρη και σε εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να τύχετε της ευνοϊκής προσοχής των άλλων. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα τυχεροί στην επιλογή της σωστής καριέρας ή επαγγελματικού τομέα. Οι γρήγορες προαγωγές και οι ανοδικές εξελίξεις ανήκουν πραγματικά στα από γεννησιμιού δικαιώματά σας. Αναζητήστε μία εργασία ή επαγγελματικούς τομείς στους οποίους υπάρχει ελεύθερος χώρος στην κορυφή, μιας και πιθανώς προορίζεστε για να φτάσετε εκεί – ειδικότερα αν παίξετε τα χαρτιά σας συνετά. Μπορεί εύκολα να σας κάνουν «νόημα» αυτοί που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις εξουσίας, ειδικά στον κόσμο των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Λόγω της ικανότητάς σας να κερδίζετε την προσοχή και να τραβάτε τα βλέμματα του κόσμου, ο ευρύς κόσμος της ψυχαγωγίας μπορεί να έχει να σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη αλλά και τύχη.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Η καλύτερή σας τύχη έρχεται μέσω της φιλικής σας φύσης, των φίλων και της συνήθους λαμπερής αισιοδοξίας και θετικής οπτικής για τον εαυτό σας και για τους άλλους γενικότερα. Να είστε συνετοί ως προς την επιλογή των φίλων σας. Να επιλέγετε αυτούς που μπορούν είτε να σας τραβήξουν επάνω, είτε να σας δώσουν μια αναγκαία ώθηση από κάτω. Οι ελπίδες και οι ευχές είναι σημαντικές για εσάς, αλλά καλό θα ήταν να θυμάστε ότι μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα φευγαλέες. Θα τις συνειδητοποιήσετε περισσότερο όταν θα τις επεξεργαστείτε σε επίπεδο επιθυμίας. Επωφεληθείτε από την ικανότητά σας να κάνετε φίλους γρήγορα, και από το φυσικό σας ταλέντο να κάνετε αυτούς τους φίλους να διατηρούν μία διαρκώς υψηλή εκτίμηση για εσάς. Με αυτή την τοποθέτηση του Δία, είναι έγκυρο να πούμε ότι γενικά επιτυγχάνετε ή αποτυγχάνετε μέσω των φίλων σας – είτε άμεσα είτε έμμεσα. Μην είστε ποτέ απρόθυμοι να σκεφτείτε μεγαλεπήβολα. Αν σε οποιαδήποτε φάση νιώσετε ότι εσείς προσωπικά υστερείτε σε κάποιο συγκεκριμένο ταλέντο ή ικανότητα, μην ξεχνάτε εκείνο τον φίλο σας που κατέχει την ικανότητα αυτή. Δεν θα έχετε ποτέ την πολυτέλεια να παραβλέψετε το έμφυτο δυναμικό της καλής τύχης που σας είναι διαθέσιμο μέσω των φίλων σας και του κύκλου των γνωριμιών σας.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Για εσάς η καλή τύχη μπορεί να βρίσκεται σε μυστικά, κρυμμένα, αθώρητα σημεία. Η περισσότερη από την τύχη σας εκδηλώνεται αθόρυβα και διακριτικά. Κρυμμένες πηγές και αποθέματα μπορεί να περιέχουν τον πυρήνα της μεγαλύτερης τύχης σας. Από όλους τους οίκους, η τοποθέτηση σε αυτόν μοιάζει η λιγότερο ελπιδοφόρα, αλλά αυτό είναι μόνο φαινομενικό. Ο λόγος για τον οποίο φαίνεται να συμβαίνει αυτό, είναι ότι η καλή τύχη (Δίας) μπορεί να μην εμφανίζεται μπροστά σας τόσο ολοφάνερα ή τόσο ηχηρά ή τόσο εύκολα, αν είναι κρυμμένη στο δωδέκατο οίκο. Αν ο Δίας σας βρίσκεται σε αυτόν τον οίκο, το σταθερό εσωτερικό σας κίνητρο και πίστη είναι ότι πρέπει να επιμείνετε με πίστη και υπομονή έως ότου να είστε σε θέση να κατανοήσετε τους απαλούς ψίθυρους της τύχης σας. Για εσάς, υπάρχει «χρυσάφι σε εκείνους τους λόφους», αλλά πρέπει να έχετε ως προς αυτό μία προοπτική με πίστη. Η υπομονή είναι απαραίτητη, αλλά όπως θα ανακαλύψετε στο μέλλον, αν επιμείνετε, τα κοιτάσματα είναι πολύ πλούσια. Ένα ακόμα πολύτιμο στοιχείο αυτής της τοποθέτησης είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ιδιαίτερα επιτυχείς στο να κρατάτε κρυμμένο πρακτικά οτιδήποτε αφορά εσάς που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να το γνωρίζουν οι άλλοι.

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011
Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο – κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα.Συγγραφέας: Elbert Wade
Πρωτότυπος τίτλος: Make the Most of Your Luck Potential
Πηγή: Make the Most of Your Luck Potential
To κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το myHoroscope από τον συγγραφέα και αστρολόγο, Elbert Wade


Μετάφραση – Απόδοση: Μαρία Ευαγγελίδου

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments