0 0 votes
Article Rating

Θα φέρω ένα συγκεκριμένο, αληθινό παράδειγμα, από τα πιο δύσκολα και αυτό κυρίως γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος να πει ότι αυτή είναι μια καρμική σχέση (το άν είναι η όχι θα φανεί σε λίγο).

Το παράδειγμα είναι απο το γραφείο μου στο Texas στο Fort Worth είναι ένα ζευγάρι -που για ευνόητους λόγους θα τούς αλλάξω τα ονόματα- την κοπέλα θα την ονομάσω Mary και τον άνδρα John. Ο συμβουλευόμενος που ήρθε στο γραφείο μου ήταν η γυναίκα. Στο τηλέφωνο που είχαμε κανονίσει το ραντεβού είχα μάθει ότι ήταν μία πετυχημένη υπάλληλος μεγαλοεταιρείας κι αυτό που την ενδιέφερε ήταν αν θα μπορέσει να κάνει κάτι με κάποιο άτομο που ήθελε.

Τα στοιχεία της για να ξέρετε είναι 3.9.66 στης 7:23 CST +6:00 Dallas TX USA. Τα στοιχεία του 3.9.1958 21:55 CST +6:00 Dallas TX USA οι συντεταγμένες για όσους δεν έχουν την πόλη στο χάρτη τους είναι 32Ν47 096W49. Όταν ήρθε στο γραφείο μου είδα μια όμορφη κοπέλα αλλά γενικότερα φαινόταν κουρασμένη. Ταυτόχρονα είχε μία αργόσυρτη φωνή χωρίς χρώμα κάτι που ήταν σχετικά εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι το άτομο είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Το ίδιο σίγουρη ήταν και η ίδια, ότι δηλαδή η σχέση της με αυτόν τον άνθρωπο είναι καρμική. Μου μιλούσε με μία απίστευτη σιγουριά ότι με αυτόν τον άνθρωπο είχε καρμικό δέσιμο ο οποίος δεσμός αυτόματα της έδινε τη σιγουριά οτι ποτέ δεν θα φύγει πραγματικά απο κοντά της και πως κάποια στιγμή θα έρθει δίπλα της.

Πριν απο εμένα είχε επισκεφτεί πολλές φορές μία “ερευνήτρια καρμικής αστρολογίας” αρκετά γνωστή οφείλω να παραδεχτώ στο χώρο της αστρολογίας στης νότιες και κεντρικές περιοχές των ΗΠΑ με την οποία αρκετές φορές έχουμε διαφωνήσει σε διάφορα συνέδρια εκεί.

Η ανάλυση της εν λόγω κυρίας με την υποστήριξη βέβαια της πελάτισσας είχε αρκετά “πειστικά” επιχειρήματα. Καταρχάς το ότι γεννήθηκαν και οι δύο στις 3.9 ήταν και για τις δύο ένα καρμικό σημάδι ενώ να σημειώσουμε ότι στα 20 χρόνια της είχε μία σχέση μαζί του η οποία τελείωσε μετά απο 1 χρόνο ενώ απο τότε μέχρι και σήμερα έχουν κάποιες περιστασιακές “καταστάσεις” γίνει, ταυτόχρονα να πούμε ότι γνωριζόντουσαν απο την παιδική της ηλικία και με πάρα πολυ ρομαντισμό η ίδια μου ανέφερε το τουρτούρισμα που ένοιωσε μόλις τον είδε και πόσο καθαρό σημάδι καρμικότητας ήταν αυτό

.

Η καρμική ανάλυση συνέχισε με το ότι η κοπέλα είχε αρκετό 12ο που σημαίνει ότι φέρει αρκετό κάρμα και όλο αυτό σε αντίθεση με τον Κρόνο, το ότι ο Πλούτωνας ήταν στο 12ο βέβαια ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ενώ οι δεσμοί της ήταν σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του, επίσης ο Κρόνος του τετραγώνιζε το 12ο σπίτι της, ενώ ο δικός του βόρειος ήταν σε αντίθεση με τη Σελήνη, όλα τα παραπάνω μαζί με τής μεταφυσικές εμπειρίες της πελάτισσας η οποία οραματιζόταν στην προηγούμενη ζωή της πως ήταν μαζί και μάλιστα μου έδινε και λεπτομέρειες, ενώ το συμπέρασμα ήταν ότι αυτός ήταν ο κακός στην όλη υπόθεση και η ίδια το θύμα στην όλη κατάσταση που τον αγαπάει και αυτός την ταλαιπωρεί μιας και ο Κρόνος του σημαίνει ότι την τιμωρεί για παρελθούσες πράξεις όσο για την πρόταση που είπε σε εμένα ηταν αποκαλυπτική ¨ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ (εννοώντας ότι τον είχε πληγώσει σε μία προηγούμενη ζωη).

Οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν ήξερα εκείνη την ώρα πώς θα έπρεπε να αντιδράσω και μέσα απο όλα αυτά ο οποιοσδήποτε αστρολόγος θα λύγιζε και θα συμφωνούσε στην καρμικότητα της σχέσης (σε συνεργασία με τα μέντιουμ που είχαν κάνει εκτενή ανάλυση) ενώ θα έδινε δίκιο στη κοπέλα και το μαρτύριό της και πώς αυτός είναι ο κακός της υπόθεσης.

ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ Η “ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ” ΗΤΑΝ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ: ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Τώρα πότε θα γίνει αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Η ερευνήτρια καρμικής αστρολογίας έκανε τη δουλειά της και εγώ έπρεπε να βγώ βέβαια ο κακός της υπόθεσης αφού στην αρχή με το που άρχισα να φέρνω αμφιβολίες με κατηγόρησε ως αμαθή και πως δεν έχω μάλλον διαβάσει “την αρχαία μυστική γνώση” και πως η ίδια μετά απο μία μεταφυσική εμπείρια το 1999 είχε πλησιάσει ανώτερες σφαίρες που η ίδια το εξήγησε οτι ήταν τα τετράγωνα του Πλούτωνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ.

Αυτά από τη μία πλευρά πάνω κάτω ας δούμε όμως και τη δικιά μου….

Παίρνοντας ξανά απο την αρχή τον χάρτη της ο έντονος 12ος δείχνει γενικότερα μία κλειστή προσωπικότητα η οποία όπως και η ίδια παραδέχτηκε ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνική ενώ ήταν πάντα εργασιομανής, οι σχέσεις της ήταν απο τις πιο δύσκολες με ιδιαίτερα προβλήματα (ο Κρόνος στον 7ο ο Χείρων στον 7ο επίσης και η Λίλιθ.)

Εδώ και χρόνια είχε πράγματι όπως είχα καταλάβει πέσει σε κατάθλιψη (ο Κρόνος και ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ASC και τον Ήλιο ) ενώ είχε και νευρική ανορεξία επίσης χρόνια κάτι οφθαλμοφανές μέσα απο το δίπολο Παρθένου-Ιχθύ στον 6ο-12ο οπότε και το αδύνατο του σώματος της ήταν λόγω αυτού αν και πρέπει τώρα τελευταία να είχε κάνει κάποιες προσπάθειες να το ξεπεράσει γιατί τότε δεν ήταν τόσο εμφανές. Η χαμηλή της αυτοπεποίθηση φαίνεται μέσα απο την Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα στον 11ο-2ο ( παίρνω αγάπη και αυτοπεποίθηση) ταυτόχρονα η ίδια η όψη είναι ιδανική για ψευδαισθήσεις και άτομα που χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα η πολύ ρομαντικά ενώ θυσιάζονται εύκολα και χωρίς λόγο.

Ο Κρόνος ανάδρομος στον 7ο εκτός απο δυσκολίες στους δεσμούς λόγω συναισθηματικής ανασφάλειας ( ο Κρόνος κυβερνά τον 5ο στον 7ο οικο) δείχνει και προβλήματα με την πατρική φιγούρα. Όταν τη ρώτησα μου είπε ότι ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και πως την άφησε αυτή και τη μητέρα της σε μικρή ηλικία ενώ στην ουσία η μάνα της τον παντρεύτηκε γιατί την άφησε έγκυο. Η

εργασία φαίνεται ότι θα ήταν η μόνη έκφραση της λόγω παρθένου αλλά και ο Ουρανός κυβ 6ου ήταν στον 1ο ταυτόχρονα όμως δείχνει και το θέμα με την υγεία της.(νευρικότητα και ουρανός στο ζώδιο της παρθένου στον 1ο) Το ωροσκόπιο της γενικότερα είναι ανατολικό οπότε μονίμως θα προσπαθεί να βρεί την ταυτότητα της αλλα επειδή στο χάρτη ο Κρόνος κρατάει στο χάρτη όλους τους πλανήτες αυτό όλο βγαίνει με δυσκολίες στης σχέσεις ενώ ο Άρης κυω 8ου ήταν σε σύνοδο με τον Κλήρο της αρρώστιας χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου που ταλαιπωρείται.

Μία ματιά στα μεσοδιαστήματα θα δούμε ότι ΚΡΟΝΟΣ=ΑΡΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ χαρακτηριστικότατο μεσοδιάστημα προβλήματος στο ψυχικό κόσμο. Ο ΩΡ=ΜΣ-ΚΡΟΝΟΥ δείχνει την επιτυχία στην καριέρα της ενώ τα ΗΛ=ΑΦΡ-ΚΡ ΑΦΡ=ΣΕΛ-ΚΡΟΝΟΣ και ΑΦΡ=ΑΡΗΣ-ΗΛΙΟΣ είναι επίσης χαρακτηριστικά της ανάγκης για σχέσεις αλλα και της δυσκολίας που θα αντιμετωπίσει.

Προτού συνεχίσουμε την ανάλυση με την Κοπέλα θα ήθελα να πάμε στην ανάλυση του χάρτη του άνδρα. Όλο σχεδόν το ωροσκόπιο είναι στα νότια που γενικότερα δείχνει προβλήματα μέσα απο τους γονείς, η ένταση Χειρωνα στον 10ο σε αντίθεση με το Cluster στην παρθένο δείχνει το πρόβλημα στο σπίτι ενώ η Σελη συν ΩΡ συν Αρη είναι το κέντρο του ΤΑΥ τετραγώνου οπότε και είναι το επίκεντρο του θέματος που τον απασχολεί.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει εντάσεις μέσα στο θέμα της συναισθηματικής ισορροπίας (5ος) αλλα και την ανασφάλεια του. Ο Ποσειδώνας σε Τετ με το ΜΣ επηρέασε γενικότερα τη ζωή του αλλα και την επιρροή ενός απο τους γονείς. Κοιτώντας τα Declinations (έχω γράψει σχετικό άρθρο) ο Πλούτωνας είναι Hidek και ο Κρόνος σε αντιπαραλληλία επίσης Hidek είναι μεγάλο σημάδι καταπιεσμένης ψυχολογίας και δυσκολιών ενώ χαρακτηρίζεται και ώς σκιά.

Ο Κρόνος είναι στον 8ο στην ουσία στο χώρο της επιβεβαίωσης απο τους άλλους και ο Πλούτωνας στον 5ο κυβερνά τον 7ο οπότε όλο αυτό θα προβληθεί στης σχέσεις του αλλα δείχνει ότι η ρίζα του προβλήματος έχει να κάνει με θέματα 4ου.

Η άσχημη θέση του Κρόνου εκτός απο την αντιπαραλληλία και τη Hidek είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο του θανάτου. Ο Πατέρας του ατόμου είχε πεθάνει σε μικρή ηλικία ενώ η μητέρα αναγκάστηκε να στηρίξει το σπίτι (σπουδαιότητα σελήνης). Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει καθόλου σχεδόν νερό η δυσκολία με τα συναισθήματα του σε όλη του τη ζωή ήταν εμφανείς όπως και η απώλεια αέρα στην κοπέλα όπου σηματοδότησε τη δυσκολία της να μπορεί να δεί λογικά τον κόσμο της.

Προτού συνεχίσουμε την ανάλυση ξεχωριστά ας πάμε στη συναστρία τους. Σύμφωνα με της αναλύσεις και τα πιστεύω όλων η κοπέλα ήταν το θύμα της υπόθεσης και αυτός ο σκληρός που την χρησιμοποιεί και την τιμωρεί για ότι του είχε κάνει στο παρελθόν…….

Ας δούμε όμως της πλανητικές σχέσεις… πρώτα θα γράφω της Mary και μετά του John.

  • Ήλιος τρίγωνο Σελήνη
  • Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη
  • Ερμής σύνοδο Αφροδίτη
  • Αφροδίτη τετράγωνο Άρης
  • Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος
  • Αφροδίτη σύνοδο Πλούτωνας
  • Άρης σύνοδο Ουρανός
  • Ερμής σύνοδο Πλούτωνας
  • Ουρανός σύνοδο Ήλιος
  • Πλούτωνας σύνοδο Ήλιος
  • Ποσειδώνας αντίθεση σελήνη
  • Πλούτωνας τρίγωνο Σελήνη
  • Ποσειδώνας αντίθεση ωροσκόπος
  • Ποσειδώνας τετράγωνο Αφροδίτη
  • Ουρανός αντίθεση Άρης
  • Ποσειδώνας τετράγωνο Ερμής

Επίσης ο Κρόνος του John είναι σε τετράγωνο με τον άξονα του ωροσκόπου της κοπέλας καθώς και με τους πλανήτες που πλαισιώνουν εκείνο τον άξονα.

Οι περισσότεροι βαρύς πλανήτες προς τους προσωπικούς του άλλου είναι της κοπέλας και μάλιστα με ιδιαίτερα δύσκολες σχέσεις. Ενώ οι δεσμοί που είναι πολύ έντονοι έχουν να κάνουν σχέση στα ωροσκόπια αλλά μάλλον πολύ διαφορετικά απο ότι θα περίμενε κανείς…..

Για τον John πάντως αυτό που βίωνε ήταν μία καταστροφή και πιεζόταν όπως φάνηκε και αποδείχθηκε αργότερα αρκετά μήπως λοιπόν ο θύτης έγινε θύμα αλλα ποιανού…

Όπως είδαμε αστρολογικά στο ωροσκόπιο της κοπέλας φάνηκε ότι οι γονείς της είχαν άσχημες θέσεις και πως ο πατέρας είχε παρατήσει την οικογένεια. Το επόμενο μας βήμα είναι να ανακαλύψουμε περαιτέρω τη σχέση της κόρης με τη μητέρα. Εδώ ακριβώς έχουμε και την αποκάλυψη αν ενεργοποιήσουμε στο παιχνίδι και τους τέσσερις μεγαλύτερους αστεροειδής. Vesta, Juno, Pallas, Ceres.

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αθηνά στον 8ο στον Κριό είναι ένας απο τους πιό δύσκολους συνδυασμούς αποκαλύπτει ανταγωνισμό και δυσκολία στης σχέσεις μητέρας κόρης ενώ όπως φάνηκε η μητέρα δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί(αν δούμε και τον προγενέθλιο χάρτη πιστεύω ότι όλοι θα μαγευτούμε απο την ακρίβεια της αστρολογίας).

Ο Κρόνος δέν είναι πιά μόνο σε τετράγωνο με το ΜΣ αλλά και με τη Δήμητρα ακόμη δηλαδή περισσότερα προβλήματα ενώ η Εστία που αποκαλύπτει τη γενικότερη σχέση μέσα στο σπίτι είναι στο καζάνι του 12ου και μέσα στην αντίθεση με Κρόνο, Χείρωνα και Λίλιθ που όπως λέω είναι σαν τη κατάρα της μάνας η το παράπονο της που περνάει στην επόμενη γενεά. Έχω δεί πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες όταν έχουν άσχημες θέσεις οι αστεροειδής τους και σε όλο αυτό παίζει η Λίλιθ έχουμε να κάνουμε με μία μάνα που τουλ υποσυνείδητα ¨ρίχνει¨ άσχημα γεγονότα στην κόρη.( για αυτό και μιλάω για κληρονομικότητα και όχι για καρμικότητα).

Στο χάρτη του άνδρα η Λίλιθ είναι σε τετράγωνο με την Εστία ενώ η Ήρα η Αθηνά και η Δήμητρα δημιουργούν μία γέφυρα απο το 4ο σπίτι στο 5ο , η μητέρα του πάντα κυβερνούσε στη ζωή του δέν τον ήθελε γιατί τον θεώρησε υπεύθυνο για ότι τράβηξε καθώς και για το ότι χάθηκε ο πατέρας του. Άρχισε να μήν μπορεί να κάνει σταθερές σχέσεις (Αφρο αντι Ουρα) και γύρω στα 23 χρόνια του άρχισε να διαφοροποιείται η σεξουαλική του προτίμηση το οποίο ουσιαστικά είναι και μία εκδίκηση του θηλυκού επάνω στο αρσενικό άλλα και όπως μάθαμε και στον πατέρα συγκεκριμένα γιατί η μάνα δέν είχε νοιώσει ποτέ αγάπη απο αυτόν.

Στα ωροσκόπια των γονιών είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικά αλλά δεν θα το αναλύσω παρα πέρα. Η Mary πάντως στη ζωή του John λειτουργούσε ακόμη πιο αποσταθεροποιητικά φέροντας την κυριαρχία της μάνας της στην ουσία όμως ούτε η Mary είχε κάποιο φταίξιμο αφού τα περισσότερα τα πήρε κληρονομικά από τη μάνα της ενώ για λίγο ακόμη φως και τα 4 ωροσκόπια των γονιών έχουν πολλούς πλανήτες επάνω στα μεταβλητά.

Με τη Mary σιγά σιγά καταφέραμε να συνεννοηθούμε πέρασε τα προβλήματα αυτοπεποίθησης που είχε, ξεπέρασε το αληθινό πρόβλημα με τη μάνα της προχώρησε μπροστά και τώρα μετά απο τόσα χαμένα χρόνια κατάφερε να κάνει την πρώτη υγιείς σχέση της ενώ ο John για πρώτη φορά ύστερα απο πολλά χρόνια και αυτός κατάφερε να βρει το δρόμο του συναισθηματικά και είναι και αυτός ευτυχισμένος.

Εκπληκτικό ότι με το που τα 2 παιδιά κατάφεραν να προχωρήσουν η μητέρα του John έπαθε altzheimer ενώ της κοπέλας πέθανε απο καρκίνο στο συκώτι….. Να σημειώσουμε επίσης ότι οι Ήλιοι και τον δύο παιδιών είναι σε σύνοδο με τον απλανή της Θυσίας, (ποιανού θύσια φάνηκε).

Τίποτε το καρμικό δεν υπήρξε όλο ήταν στο παρόν και στη σχέση των γονιών και όλα κατάφεραν να λυθούν τώρα και όχι όποτε η καρμική σχέση όπως είχε ειπωθεί θα ωρίμαζε, τα άτομα για πρώτη φορά πατούν στα πόδια τους και είναι ουσιαστικά ευτυχισμένοι δεν χρειάστηκε να είναι μαζί για να γίνει αυτό.

Τέλος κοιτάζοντας και το Composite το cluster στην Παρθένο έδωσε την δυνατότητα μέσα από της αντιθέσεις του tr Oyrano να ξεφύγουν τα άτομα καθώς αυτό που πάντα λέω είναι ότι ο Ουρανός είναι ο Προμηθέας ο μεγάλος αφυπνιστής όλων αυτών των καταστροφικών καταστάσεων που άθελα τους αρκετοί έχουν πέσει.

Οι ιστορίες των καρμικών σχέσεων πάνω κάτω έχουν αυτό το πρότυπο ένα απο τα δύο άτομα έιναι “κολλημένο” δεν μπορεί να ξεφύγει ενώ η σχέση για το ίδιο με το άτομο που ποθεί είναι ζώτικης σημασίας, πολλές φορές έρχεται σε παντρεμένους όταν όλα στο γάμο τους πάνε στραβά και νομίζουν ότι έρχεται ο-η σωτήρας τους η και άν ακόμη παιρνούν άσχημα και με το σωτήρα επιμένουν διότι ουσιαστικά δεν αντέχουν τη πεζή ζωή τους. Άλλες φορές είναι άτομα πολύ ρομαντικά που αλλιώς είχαν δεί τη ζωή μικρά και τώρα δεν μπορούν να δούν την πραγματικότητα κατάματα οπότε προσπαθούν να ζήσουν το δικό τους προσωπικό παραμύθι, απελπισμένα να πιαστούν απο κάπου.

Άλλες φορές είναι άτομα που απλά αντικρύζουν τον χρόνο σαν εχθρό και είναι μόνοι τους αυτό τους φέρνει με τον φόβο του χαμού οπότε και πάλι προσπαθούν να πιαστούν απο λάθος καταστάσεις δεν είναι τυχαίο ότι οι μισές καρμικές σχέσεις έχουν να κάνουν με παράνομους δεσμούς ατόμων παντρεμένων άνω των 40. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και πολύ δυσκολότερες περιπτώσεις όπως η παραπάνω οπότε εκεί θέλει πολύ πείρα και υπομονή για να βοηθήσεις.

Η άποψή μου, τελικά, είναι ότι το 99% τών λεγόμενων καρμικών σχέσεων είτε καλές άλλα είτε κακές δεν έχουν να κάνουν με το παρελθόν και πως έτσι και ψάξει κάποιος βαθιά τα ωροσκόπια θα δει που βρίσκεται στο τώρα το πρόβλημα.

Είναι τραγικό στον 21ο αιώνα να πιστεύουμε ότι είμαστε ανίκανοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας. Επίσης θα ήθελα να ολοκληρώσω ότι με αυτό το άρθρο δίνω και τη θέση μου στην ξεχωριστή σημασία που πρέπει να υπάρχει στην κληρονομικότητα της αστρολογίας με την καρμικότητα.

 

Χρήστος Άρχος

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments