0 0 votes
Article Rating

2018! Καλωσορίζουμε μία χρονιά προετοιμασίας για τις επερχόμενες σημαντικές αλλαγές των αμέσως επόμενων ετών. Μια χρονιά που θα μας βάλει στο κλίμα και θα μας δώσει μία γεύση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, σε γενικότερο βέβαια επίπεδο, δίνοντας μας το περιθώριο της προσαρμογής ώστε λίγο αργότερα να καταφέρουμε να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις πιο ώριμα και συνειδητά μια και πολύ σύντομα, ήδη από το 2019, θα σημειωθούν πολλά και ενδεχομένως δύσκολα αλλά αναγκαία, αναπόφευκτα ξεκαθαρίσματα στο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό.

Οι αλλαγές που διακρίνονται όπως θα δούμε από αρκετά αστρολογικά δρώμενα μέσα στο χρόνο που ακολουθεί έχουν σαν σκοπό το πέρασμα σε διαφορετική οπτική και αντιμετώπιση και βέβαια το σύμπαν δεν κάνει τίποτε άλλο, όπως πάντα, από το να μας προφυλάσσει και να μας ενημερώνει ώστε η ανθρωπότητα να μπορέσει να προχωρήσει στην βελτίωση και εν τέλη στην εξέλιξη.

Είναι στην κρίση του κάθε ενός από μας ξεχωριστά, ακόμα και σε ατομικό επίπεδο, η ικανότητα της συνειδητοποίησης και της πλεύσης σύμφωνα με τις επιταγές του σύμπαντος. Η αντίσταση είναι αυτή που δημιουργεί τις δυσκολίες και που έτσι κι αλλιώς δεν ωφελεί. Η απουσία πολύ δύσκολων όψεων μεταξύ των μεγάλων πλανητών υπόσχεται ένα έτος πιο βατό κα λίγο πιο χαλαρό από τα προηγούμενα τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ας δούμε λοιπόν με τα μάτια ορθάνοιχτα, βήμα-βήμα, τι μας επιφυλάσσει το 2018 σε γενικό και προσωπικό επίπεδο και μέσα από τα κυριότερα αστρολογικά στοιχεία της χρονιάς, να αποκωδικοποιήσουμε και να στρέψουμε τα σημάδια του Ουρανού προς το ατομικό και συνολικό όφελος.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

2 Ιανουαρίου 2018

Επιστροφή του Ουρανού στην ορθή του πορεία στην 24.34΄ μοίρα του Κριού. Συμπίπτει με την πρώτη Πανσέληνο του έτους την ίδια μερα στην 11.38΄ μοίρα του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω

Ήδη ο χρόνος στο ξεκίνημα του μας καλεί να “πάρουμε φόρα” ώστε να γίνει μια καινούργια αρχή και νέα ξεκινήματα κυρίως στα θέματα που θίγει η πανσέληνος.

Καρκίνος = πατρίδα, λαός, ασφάλεια, σύνορα, οικογένεια σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Αιγόκερως = εξουσία, πολιτικά, τραπεζικά και οικονομικά συστήματα, αρχές, αξίες.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος ήδη από τις 20/12 έχει μπει στο ζώδιο του Αιγόκερω για να εξετάσει και να βάλει στη θέση τους τα συγκεκριμένα ζητήματα. Το μήνυμα ξεκάθαρο.

Από την ορθή πορεία του Ουρανού θα επηρεαστούν Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι που είναι γεννημένοι από 14 ως το τέλος του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 24η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Από την πανσέληνο επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι από 1η ως 3 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Νέες εκκινήσεις σε εντελώς διαφορετικά πράγματα, αλλά πολύ πιθανόν και πραγματοποίηση αλλαγών που δρομολογούνται από καιρό.

14 ως 20 Ιανουαρίου 2018

1ο εξάγωνο του Δία (19η μοίρα Σκορπιού) με τον Πλούτωνα (19η μοίρα Αιγόκερω)

Όψη πολύ βοηθητική σε οικονομικά, τραπεζικά και πολιτικά ζητήματα και στα οφέλη που μπορεί να προέρθουν από υπόγειο πλούτο. Παράλληλα όμως όψη κερδοσκοπίας με κάθε τρόπο. Χρειάζεται μέτρο και εστίαση στις ηθικές αξίες που είναι απαραίτητο να συνοδεύουν την απόκτηση χρημάτων.

Μέχρι το τέλος του έτους η όψη θα επαναληφθεί τρείς φορές επηρεάζοντας θετικά Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες γεννημένους από 7 ως 10 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο από την 17η ως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων. Ευκαιρίες κυρίως επαγγελματικές και αύξηση κερδών.

31 Ιανουαρίου 2018

Έκλειψη Σελήνης (ολική) στην 11.37 μοίρα του άξονα Λέοντας – Υδροχόου

Ο μήνας κλείνει όπως άνοιξε. Με μία πανσέληνο που όμως αυτή τη φορά είναι πιο ισχυρή, ως έκλειψη και σηματοδοτεί επερχόμενες αλλαγές στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό με την εμφάνιση καινούργιων κινημάτων και ηγετικών προσώπων με ενδεχομένως ριζοσπαστικές απόψεις. Θυμίζουμε ότι ο Ουρανός (Υδροχόος) κινείται στα άκρα τόσο από αριστερά όσο κι από δεξιά.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι από 10 ως 13 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων. Σημαντικές αλλαγές “προ των πυλών” έτσι κι αλλιώς ολόκληρη τη χρονιά για όλα τα δεκαήμερα των σταθερών αφού θα επηρεαστούν από τις εκλείψεις.

Χαλαρώστε τις αντιστάσεις και προσαρμοστείτε στα νέα αλλά όχι απαραίτητα δυσάρεστα δεδομένα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

15 Φεβρουαρίου 2018

Έκλειψη Ηλίου (μερική) στην 27.08΄ μοίρα του Υδροχόου

Ένα παρόμοιο μήνυμα με την έκλειψη Σελήνης που προηγήθηκε αφού συμβαίνει στον ίδιο άξονα. Πολύ πιθανόν παράλληλα να δούμε νέες εφευρέσεις και ανακαλύψεις στον τομέα των επιστημών, της τεχνολογίας, της ιατρικής με την βοήθεια καινοτόμων τεχνολογικών μέσων, του διαστήματος, της αστρολογίας, της αεροπορίας.

Σειρά των σταθερών του 3ου δεκαημέρου γεννημένοι από 15 ως 19 του ζωδίου τους και όσοι έχουν πλανήτες από την 25η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων, να κατανοήσουν και να προσαρμοστούν στα καινούργια δεδομένα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ πως οι εκλείψεις γίνονται κοντά στις μοίρες των εκλείψεων του περασμένου Αυγούστου οι οποίες παράλληλα ενεργοποιούνται από την διαδρομή του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των παλαιών και νέων εκλείψεων οι οποίες τονίζουν ιδιαιτέρως τα θέματά τους που έχουν ήδη ξεκινήσει τον κύκλο τους. Ωστόσο η ύπαρξη ευνοϊκών όψεων των μεγάλων πλανητών βοηθάει ιδιαίτερα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018

9 Μαρτίου 2018

Ο Δίας ξεκινάει την φαινομενική ανάδρομη πορεία του στην 23.13΄μοίρα του Σκορπιού. Η ανάδρομη κίνησή του θα κρατήσει ως τις 10/7 όπου στην 13.20΄μοίρα του ζωδίου θα επιστρέψει στην ορθή του φορά. Μέχρι τις 7/10 θα έχει φτάσει στην μοίρα που ξεκίνησε να αναδρομεί και θα συνεχίσει την πορεία του ως το τέλος του Σκορπιού. Στις 8/11 μπαίνει στην οικία του, στο ζώδιο του Τοξότη. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει φτάσει στην 11.39΄ μοίρα του ζωδίου

Ο Δίας θα μας καλέσει να αναθεωρήσουμε και να ξανασκεφτούμε θέματα σχετικά με την εύρεση οικονομικών πόρων κυρίως μέσα από τη γη και τον υπόγειο πλούτο (πετρέλαιο), να επαναπροσδιορίσουμε τους τομείς που αφορούν την ψυχική υγεία (ψυχιατρική, ψυχοθεραπεία, ψυχανάλυση), αλλά και ότι σχετίζεται με την σεξουαλική ταυτότητα και ηθική. Όταν επιστρέψει στην ορθή του φορά ίσως δούμε και σχετικά νομοσχέδια.

Από αυτή την πορεία του πλανήτη θα επηρεαστούν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες γεννημένοι από 3 ως 13 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 13η ως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ο πλανήτης σας δίνει τη δυνατότητα πολλών ευκαιριών για ανάπτυξη που ήδη αρχίζετε να τις υποψιάζεστε. Χειριστείτε τα θέματα σας ανάλογα ώστε από τον Ιούλιο να δρέψετε τα οφέλη του. Μέχρι τον Νοέμβριο θα δεχτούν την εύνοια του όλα τα δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων.

Η είσοδός του στον Τοξότη θα δημιουργήσει καινούργια δεδομένα ενδεχομένως με την εμφάνιση σχετικών βελτιωμένων νομοσχεδίων σε ζητήματα δικαιοσύνης, θρησκείας, παιδείας, αθλητισμού φέρνοντας παράλληλα στην επιφάνεια την ηθική τους διάσταση, ανάπτυξη στις εισαγωγές-εξαγωγές, ενώ θα αμβλύνει τις σχέσεις και τις συναλλαγές μεταξύ των κρατών.

Τις ανάλογες ευκαιρίες θα δεχτούν τους δύο τελευταίους μήνες του 2018 αρχικά Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι που είναι γεννημένοι από 21 ως 1η του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 11η μοίρα αυτών των ζωδίων.

23 Μαρτίου 2018

Ο Ερμής γίνεται φαινομενικά ανάδρομος στην 16.53΄ μοίρα του Κριού. Ως τις 15/4 θα έχει φτάσει στην 4.46΄ μοίρα του ζωδίου όπου και θα γυρίσει στην ορθή του πορεία. Στις 3/5 βρίσκεται ξανά στην μοίρα που ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του

ΚΡΙΟΣ = νέα αρχή, καινούργιο ενθουσιώδες ξεκίνημα, το φύτεμα του σπόρου που θα καρποφορήσει, ηγετικές φυσιογνωμίες.

ΕΡΜΗΣ = μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας, εργασιακά ζητήματα, παιδεία, εμπόριο, υγεία.

Εκεί θα γίνουν οι συζητήσεις και οι αναθεωρήσεις ώστε από τον Απρίλιο να αποδώσουν μπαίνοντας σε εφαρμογή.

Από αυτήν τη πορεία του πλανήτη θα κληθούν να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους που μπορεί να παρουσιάσουν κάποια καθυστέρηση Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι από 24 ως 7 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 4η ως την 17η μοίρα αυτών των ζωδίων. Θυμίζουμε πως όταν ο πλανήτης κινείτε ανάδρομα χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στις υπογραφές σημαντικών εγγράφων, στις βιαστικές αγορές και στις μετακινήσεις. Είναι μία περίοδος που χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε όταν ο πλανήτης γυρίσει στην ορθή του πορεία να προχωρήσουμε στις τελικές αποφάσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

14 Απριλίου 2018

2ο εξάγωνο του ανάδρομου Δία από την 21η μοίρα του Σκορπιού με τον Πλούτωνα στην 21η μοίρα του Αιγόκερω

Επανεξέταση των θεμάτων που “άνοιξε” το πρώτο εξάγωνο των πλανητών.

Επηρεάζεται θετικά η ίδια ομάδα ζωδίων.

18 Απριλίου 2018

Ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην 9.08΄ μοίρα του Αιγόκερω. Ως τις 6/9 θα έχει φτάσει στην 2.32΄ μοίρα του ζωδίου όπου θα γυρίσει στην ορθή του πορεία. Μέχρι τις 12/12 θα έχει διανύσει τις ίδιες μοίρες και ως το τέλος του έτους θα φτάσει στην 11.19΄ μοίρα του ζωδίου

Έχουμε ήδη αναλύσει ποια ζητήματα θα ελέγξει ο Κρόνος μέσα στο ζώδιο της κυριαρχίας του που από τώρα και μέχρι το 2020 που θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω(κάνοντας κάποια περάσματα από τον Υδροχόο) θα μας αφήσει αρκετές φορές το περιθώριο να τα επανεξετάσουμε κατά την διάρκεια των αναδρομών του. Το σίγουρο είναι πως τελειώνοντας εκεί την πορεία του θα έχει καθορίσει και ξεκαθαρίσει το γενικότερο πολιτικό και οικονομικό τοπίο όπως και τα συστήματα εξουσίας.

Από την πορεία του πλανήτη ως το τέλος του 2018 θα επηρεαστούν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι από 21 ως 1η του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 11η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ακούστε προσεχτικά τι θέλει να σας πει και να σας διδάξει ο σοφός δάσκαλος που θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας, ναι δεν είναι ευχάριστο, αλλά μη τον φοβάστε γιατί εκτός από αυστηρός είναι και απόλυτα δίκαιος. Σκοπός του είναι η ωρίμανση και η εξέλιξη.

Αν έχετε προσπαθήσει πολύ και τίμια σε όλους τους τομείς θα λάβετε μια γενναία ανταμοιβή που θα σας ακολουθεί αιώνια! Οι προχειρότητες και οι υπεκφυγές θα εξαφανιστούν όπως και οτιδήποτε πρέπει να απομακρυνθεί από την ζωή σας. Αργότερα θα τον ευγνωμονείτε!

22 Απριλίου 2018

Ο Πλούτωνας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην 21.17΄ μοίρα του Αιγόκερω. Θα παραμείνει ανάδρομος ως την 1/10 όπου θα γυρίσει στην ορθή του πορεία στην 18.45΄ μοίρα του ζωδίου. Ως το τέλος του έτους θα έχει φτασει στην 20.34΄ μοίρα του Αιγόκερω

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ = Αναγέννηση μέσα από την αποδόμηση, μεταμόρφγωση μεσα από την εμπειρία, τελείωμα, ριζικές αλλαγές που ξεκινούμ εκ των έσω, πλούτο, κύτταρο, DNA, σεξουαλικότητα, πάθος, κτητικότητα, εεμμονή, φοβίες. Τίποτε μετά το περασμά του δεν ειναι το ίδιο. Ξεριζώνει οτιδήποτε σαθρό αφήνωντσας πίσω του ένα καθαρό τοπίο ώστε τα καινούργια ξεκινήματα να γίνουν πανω σε μια υγιή βάση.

Ο πλανήτης μπήκε στο ζώδιο του Αιγόκερω στα τέλη Ιανουαρίου του 2008 κηρύσσοντας την έναρξη της παγκόσμιας οικονομικής αποδόμησης. Θα παραμείνει, κάνοντας ενδιάμεσα κάποια περάσματα από τις πρώτες μοίρες του Υδροχόου, ως το τέλος του 2024, μια και πρόκειται για τον πιο αργό πλανήτη του ηλιακού συστήματος, όπου και θα ολοκληρώσει το έργο των ριζικών αλλαγών με κάθε τρόπο σε ότι ο Αιγόκερως εκπροσωπεί. Στα ίδια δηλαδή ζητήματα που τώρα θα περάσουν από το μάτι του Κρόνου.

Τον Ιανουάριο του 2020 οι δύο πλανήτες θα συναντηθούν στην 23η μοίρα του ζωδίου. Πρόκειται για συνάντηση Τιτάνων που θα επιφέρει το οριστικό ξεκαθάρισμα και το εντελώς καινούργιο πλάνο και τοπίο παγκοσμίως.

Από την παρουσία του Πλούτωνα μέσα στο 2018 θα επηρεαστούν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι από 8 ως 11 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 18η ως την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αλλάζετε ριζικά, αργά αλλά σταθερά αφού όλες οι αλλαγές ξεκινούν από μέσα σας. Έτσι προβαίνετε σε διαφορετικούς χειρισμούς αλλάζοντας εν τέλη την ίδια σας τη ζωή η οποία μεταμορφώνεται σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μερικές φορές μπορεί να γίνει με έναν επώδυνο τρόπο αλλά ειλικρινά θα σας οδηγήσει σε ένα καινούργιο μονοπάτι ζωής πιο ώριμο και κατασταλαγμένο. Μην μπείτε στον κόπο να αντισταθείτε ή να το ελέγξετε. Με τον Πλούτωνα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αφού πρόκειται για τον απόλυτα καρμικό πλανήτη.

ΜΑΙΟΣ 2018

15 Μαίου 2018

Ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Θα φτάσει ως την 2η μοίρα του ζωδίου, όπου στις 7/8 θα γυρίσει αναδρομος και στις 6/11 θα ξαναπεράσει στο ζώδιο του Κριού φτάνοντας ως το τέλος του χρόνου στην 28.37΄ μοίρα του ζωδίου. Ο Ουρανός θα περάσει οριστικά στον Ταύρο στις 6/3/2019

ΤΑΥΡΟΣ = Χρήμα, αξίες, κτήση, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, γη, σταθερότητα που κάποιες φορές αγγίζει την ακαμψία, αγαθά, τράπεζες, μόδα, απολαύσεις.

ΟΥΡΑΝΟΣ = Αλλαγή, επανάσταση, καινοτομία, εφευρέσεις, τεχνολογία, επιστήμες, διάσπαση και συλλογικότητα, πτωτοποριακές ιδέες, ξαφνικά συμβάντα, έξυπνο αλλά ανήσυχο πνεύμα.

Ο πλανήτης με το σύντομο πέρασμά του μέσα στο έτος στο ζώδιο του Ταύρου θα μας δώσει τα πρώτα δείγματα κι έπειτα θα μας αφήσει το χρόνο να αφομοιώσουμε, να επεξεργαστούμε και να προετοιμαστούμε για όλες τις επερχόμενες ριζικές αλλαγές στα θέματα που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Ταύρου.

Μέσα στο επόμενο έτος αυτές θα υλοποιηθούν και θα δούμε καινούργιους τρόπους συναλλαγών, πολύ πιθανόν ένα καινούργιο νόμισμα, αλλαγές στα οικονομικά και τραπεζικά συστήματα, καινούργιες πηγές αγαθών και εσόδων προερχόμενες από τη γη, διαφορετικές και πρωτοποριακές τάσεις στη μόδα και την αισθητική με την βοήθεια της τεχνολογίας, όπως και μια άλλη οπτική στην έννοια του έχω-κατέχω και στον τρόπο διανομής του πλούτου. Δεν θα λείψουν οι επαναστατικές κινήσεις από πολιτικά κινήματα προκειμένου να περάσουμε σε μια άλλη φάση αυτών των ζητημάτων.

Από τον Μάιο ως τον Αύγουστο του 2018 αυτοί που θα νιώσουν αρχικά για λίγο τον αέρα της αλλαγής θα είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου τους (21-22) και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 1η και 2η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Έχουμε ήδη αναφέρει πως αυτό το χρόνο τα σταθερά θα αναγκαστούν να αλλάξουν πολλά, πράγμα καθόλου ευχάριστο αφού κατά κάποιο τρόπο αυτό τα ξεβολεύει βγάζοντας τα από μια ρουτίνα που τόσο αγαπούν, κάτι που θα τους τονίσει τις ανασφάλειες τους και θα ταράξει τις ισορροπίες τους. Ωστόσο θα χρειαστεί να προσαρμοστούν αφού αυτό ακριβώς τους καλεί ο Ουρανός να μάθουν.

20 ως 27 Μαίου 2018

2ο τρίγωνο του ανάδρομου Δία από την 16η μοίρα του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στην 16η μοίρα των Ιχθύων. Η όψη είχε πραγματοποιηθείγια πτώτη φορά στις 1-5/12/2017 στην 11η μοίτα των ζωδίων με τον Δία σε ορθή φορά. Ο τρίτος και τελευταίος σχηματισμός τριγώνου των δυο πλανητών θα δίνει στις 7-12/9 στην 18η μοίρα των ζωδίων με τον Ποσειδώνα αυτή τη φορά σε αναδρομη πορεία

Πρόκειται ίσως για την καλύτερη και την πιο βοηθητική όψη του έτους. Η συνάντηση αυτή μιλάει για βοήθεια, προσφορά, ανιδιοτέλεια, άνθηση της τέχνης, ρομαντισμό, αγάπη, έρωτα, εξομολογήσεις, θρησκευτικό συναίσθημα, πραγματοποίηση οραμάτων και υψηλών στόχων, αύξηση κερδών, θαλάσσιο πλούτο, θετικές εξελίξεις στο προσφυγικό και σε οτιδήποτε αφορά τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο, ανάπτυξη των ψυχικών επιστημών, ιδεαλισμό.

Την εύνοια του τριγώνου μέσα στο 2018 θα δεχτούν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες γεννημένοι από 6 ως 8 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 16η ως την 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Πραγματοποιήστε ευχές και όνειρα, βάλτε στόχους, δεχτείτε και μοιράστε αγάπη και βοήθεια, ζήστε μοναδικές στιγμές. Αν είστε καλλιτέχνες ή αν ασχολείστε με οτιδήποτε πνευματικό πραγματικά θα απογειωθείτε!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

18 Ιουνίου 2018

Ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στην 16.29΄ μοίρα των Ιχθύων. Στις 25/11 φτάνει στην 13.41΄ μοίρα του ζωδίου όπου γυρίζει πάλι στην ορθή του πορεία. Ως το τέλος του έτους ο πλανήτης θα φτάσει στην 14η μοίρα του ζωδίου

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ήδη από τον Απρίλιο του 2011 δημιουργώντας μπερδέματα και θολές καταστάσεις στον μεταβλητό σταυρό που θα ενταθούν εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του.

Ο πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του κι έτσι αποδίδει τα μέγιστα που στη θετική τους μορφή είναι όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω με την ευνοϊκή όψη που θα κάνει με τον Δία, αλλά όταν σχηματίζει αρνητικές όψεις μιλάει για καταχρήσεις, υπερβολική ευαισθησία και κυκλοθυμία, δύσκολα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες), ψυχικές ασθένειες, ουτοπία, ταξίδι πάνω σε ένα ροζ σύννεφο που καταλήγει στην απογοήτευση, εξαπάτηση, προβλήματα με τη θάλασσα (μεταναστευτικό) και ότι αφορά το υγρό στοιχείο.

Αυτοί που χρειάζεται να είναι προσεχτικοί σε όλα αυτά, μια και θα βρίσκονται υπό την επιρροή του το 2018 είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες γεννημένοι από 3 ως 6 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 13 ως την 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αποφύγετε λάθη και προσπαθήστε να κινείστε σε ρεαλιστικές βάσεις σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Μην δημιουργείτε ψευδαισθήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, μην καταφεύγετε σε καταχρήσεις και μην πιστεύετε ή μη δίνετε εύκολα υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν.

26 Ιουνίου 2018

Ο Άρης ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του στην 9.13΄μοίρα του Υδροχόου. Στις 27/8 φτάνει στην 28η μοίρα του Αιγόκερω όπου και γυρίζει στην ορθή του πορεία. Στις 11/11 ξαναμπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 8/10 φτάνει στην μοίρα όπου ξεκίνησε την αναδρομή του. Μέχρι το τέλος του έτους θα τελειώσει το πέρασμά του από το ζώδθιο των Ιχθύων. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ότι ο Άρης θα βρίσκεται ακριβώς στην σημαντική μηδενική μοίρα του Κριού, μοίρα που σημειοδοτεί την Εαρινή Ισημερία και την αστρολογική πρωτοχρονιά ως πρώτη μοίρα του ζωδιακού. Δαλαδή το απόλυτο ξεκίνημα με έναν Άρη παντοδύναμο εκεί να απελευθερώνει την μεγιστη ενέργειά του

Το ζώδιο του Υδροχόου αντιπροσωπεύει τα ίδια ακριβώς θέματα με τον κυβερνήτη του Ουρανό που ήδη έχουμε περιγράψει. Θα πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη πως κυβερνήτης του Υδροχόου παραδοσιακά είναι και ο Κρόνος τις ιδιότητες του οποίου έχουμε επίσης περιγράψει.

Ο Άρης από την άλλη είναι ο πλανήτης της δράσης, της αντίδρασης, της αντίστασης, της πρωτοβουλίας, του ξεκινήματος, της ορμής, της επίθεσης. Η αναδρομή του εκεί δεν είναι καθόλου τυχαία αφού πατάει ένα προσωρινό φρένο σε όσα οι δύο πλανήτες ορίζουν που όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει θα είναι κι αυτά που κυρίως θα μας απασχολήσουν την χρονιά που ακολουθεί.

Μάλλον υπάρχει σοβαρός λόγος να κόψουμε ταχύτητα αφού ο πλανήτης από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο θα σχηματίζει ένα παρατεταμένο, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του, τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η όψη θα βρίσκεται σε ακρίβεια 16-18/5, 31/7, 1-3/8, 19-22/9. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ορμητική, απρόβλεπτη και πολεμική όψη αφού η μεγάλη ενέργεια του Άρη συγκρούεται με την επανάσταση και την αντίδραση του Ουρανού δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που θα συνδέεται άμεσα με ζητήματα οικονομικά, κατοχής και διανομής του πλούτου και πιθανόν θα προέρχεται από πολιτικές ή άλλες ακραίες ομάδες με αίτημα την αλλαγή.

Το γεγονός πως αυτή η όψη συμβαίνει μέσα στην περίοδο των εκλείψεων του Ιουλίου και του Αυγούστου που θα δούμε παρακάτω κάνει πραγματικά την ατμόσφαιρα να “μυρίζει μπαρούτι”, μετατρέποντας το καλοκαίρι μας στο πιο δύσκολο διάστημα της χρονιάς. Είναι πολύ πιθανόν να έχουμε έξαρση των πυρκαγιών αλλά και αεροπορικά ατυχήματα.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί και ψύχραιμοι χρειάζεται να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι από 21 ως 29 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 9η μοίρα αυτών των ζωδίων, δεδομένου ότι και η σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου τους αφορά άμεσα.

Ρίξτε τους τόνους, αποφύγετε συγκρούσεις και βίαια ξεσπάσματα, δώστε προσοχή στην υγεία σας και σε ατυχήματα που μπορεί να προέρχονται από βιασύνη, απροσεξία, ηλεκτρισμό ή φωτιά και γενικότερα προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με σύνεση.

Το πρώτο εξάμηνο του καινούργιου έτους ήδη μας δίνει τις πληροφορίες και την γενικότερη εικόνα της χρονιάς. Δεν είναι ένα διάστημα που θα προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό, μάλλον ευνοϊκές είναι οι προδιαγραφές, τουλάχιστον μέχρι την εποχή του καλοκαιριού που όπως θα δούμε σύντομα θα χρειαστεί να μπούμε σε πιο δύσκολες διαδικασίες. Η συνέχεια έπεται…

 

Διαβάστε επίσης τις Ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments