5 1 vote
Article Rating

ΑΝΑΛΥΣΗ Ηλιακής Επιστροφής

Μάθετε άμεσα και αποτελεσματικά τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, με τη βοήθεια της Ηλιακής σας Επιστροφής. Ο ετήσιος αυτός χάρτης μπορεί να σας δώσει μια αξιόπιστη βάση ώστε να ξέρετε ποιοι τομείς της ζωής σας ενεργοποιούνται το επόμενο διάστημα. Αναγνωρίστε λοιπόν τις ευκαιρίες που σας περιμένουν και φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για όσα έπονται! 

ΤΙΜΗ: Από 40  ΜΟΝΟ 19.00 EUR (η ανάλυση είναι ατομική).  Έρχεται στο e-mail σας μετά την εξόφληση

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε την ανάλυση στο καλάθι των αγορών σας.

 

*********ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ*********

Η Ηλιακή επιστροφή είναι ένα ωροσκόπιο που υπολογίζεται για την ώρα κατά την οποία ο Ήλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του. Αυτό συμβαίνει μια φορά το χρόνο, ακριβώς ή πολύ κοντά στην ημέρα των γενεθλίων σας, αλλά σε εντελώς διαφορετική ώρα από εκείνη της γέννησής σας. Ο χάρτης αυτός υπολογίζεται για την ακριβή χρονική στιγμή της Ηλιακής Επιστροφής και δίνει ενδείξεις για τα κυριότερα γεγονότα της ζωής μας, από γενέθλια σε γενέθλια.

Επίσης, αυτή η ανάλυση δίνει και τον τόπο που γίνονται τα γενέθλιά σας τα οποία, πολλές φορές, γιορτάζονται σε διαφορετικές πόλεις ή και χώρες και μπορεί οι αστρολογικές ενδείξεις να είναι θετικές ή αρνητικές για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Με τη βοήθεια αυτής της “τεχνικής” θα μπορούσε κανείς να κάνει διαφορετικές αναλύσεις και να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας αναζητώντας την τοποθεσία που θα είναι περισσότερο ευνοϊκή για σας.

Αυτή η ανάλυση χωρίζεται σε πολλά και διαφορετικά κεφάλαια. Αναλύονται οι γενικές εξωτερικές συνθήκες του χρόνου, η ψυχολογία σας, οι ευκαιρίες και τα προβλήματα που μπορούν να συμβούν σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας.

Επίσης αναλύονται οι 12 αστρολογικοί οίκοι και αξιολογούνται πιο ειδικά θέματα. δηλαδή σε ποια περιοχή της ζωής σας οι διάφορες πλανητικές επιρροές θα είναι περισσότερο έντονες, ο τόνος των πιθανών αντιδράσεών σας και οι εσωτερικές σας αλλαγές.
Η έκθεση της Ηλιακής επιστροφής αναλύει τις θέσεις των “Ηλιακών οίκων” στους “Γενέθλιους”, τις πλανητικές συνόδους και τη θέση των πλανητών στους οίκους. Δίδεται μια περιγραφή των κυριοτέρων υποθέσεων που απορρέουν από τη θέση των πλανητών στους οίκους και αναλύεται ο καθένας ξεχωριστά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα συναντήσετε κάποιες αντιφάσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί ένας πλανήτης μπορεί να είναι ευνοϊκός σε κάποιο τομέα ενώ σε κάποιον άλλο να μην είναι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε δύο ειδών καταστάσεις κατά την διάρκεια του χρόνου, για παράδειγμα: μπορεί να διαβάσετε για μια ένταση στις προσωπικές σχέσεις ενός ατόμου και πιο κάτω κάτι εντελώς αντίθετο. Σε αυτή την περίπτωση σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, μπορεί να περάσετε μια κρίση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και κάπως αργότερα, μέσα στον ίδιο χρόνο, να συμφιλιωθείτε. Είναι απαραίτητο επίσης να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας και τη λογική σας σε συνδυασμό με αυτά που γνωρίζετε για τη ζωή σας ώστε να μπορέσετε να προσδιορίσετε με περισσότερη ακρίβεια τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

Ο αντικειμενικός σκοπός αυτής της ανάλυσης είναι να δοθεί ένας πρακτικός οδηγός, που θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τις προοπτικές του χρόνου και να μάθετε να χρησιμοποιείτε, μέσω αυτών, καλύτερα την ελεύθερη βούλησή σας.

******************************

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ για:

Δημήτρη
Γέννηση Δευτέρα, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Χ, 19ΧΧ
23:00:00 μμ (ώρα ζώνης = +2 )

Αθήνα, Ελλάδα

Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ
Παρασκευή, Αύγουστος Χ, 200Χ
14:12:00 μμ (ώρα ζώνης = +3 )

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

******************************

Γενικά χαρακτηριστικά της χρονιάς. Οι εξωτερικές συνθήκες

 Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής Επιστροφής στον Σκορπιό

Θα είναι ένας χρόνος εσωτερικής αναγέννησης. Θα βρεθείτε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και την βαθύτερη πλευρά του εαυτού σας, πράγμα που θα σας δημιουργεί ένταση έως ότου βρείτε κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σας θα γίνει πολύ ισχυρή και κάποιας μορφής αυταρχικότητα θα σας καταλαμβάνει με αποτέλεσμα να αντιδράτε στις περισσότερες καταστάσεις με επιθετικότητα. Θα πρέπει να προσέχετε πώς χειρίζεστε τις καταστάσεις και να επιχειρείτε πάντα να τις θέτετε κάτω από έλεγχο.

Αυτός ο χρόνος σας επιφυλάσσει κάποιες δοκιμασίες και πρέπει να περιμένετε συγκεκριμένες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις με κάποια άτομα. Βέβαια, οτιδήποτε σας υποβάλλει σε δοκιμασία ίσως είναι προέρχεται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Βέβαια, αν έχετε “σπείρει” σωστά, τότε η συγκομιδή θα είναι καλή. Είναι δυνατόν να μην μπορείτε να αντιληφθείτε τα λάθη του παρελθόντος και γι’ αυτό ίσως υποφέρετε από κάποιου είδους περιορισμό ή πρόβλημα, π.χ. μπορεί να μη δώσατε και μεγάλη σημασία σε σημαντικά πράγματα ή να αρνηθήκατε την εκδοχή ότι αυτό μπορεί αργότερα να σας ωφελήσει ή, ακόμη, να ενεργήσατε πολύ απειλητικά και επιθετικά σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα όπως π.χ. θυμό, λύπη, μίσος, ζήλεια, κ.λπ.. να σας ελέγξουν. Αυτό προκαλεί περισσότερες δυσκολίες όταν θέλετε να χειρισθείτε κάποιες υποθέσεις. Αυτό θα είναι ένα έτος στη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να “δουλέψετε” μ’ αυτά τα συναισθήματα που σας μπλοκάριζαν και παρέμειναν στο δρόμο σας για πολύ καιρό. Αυτό βέβαια δεν θα είναι κάτι εύκολο αλλά όχι και αδύνατον.

Σε γενικές γραμμές, τα εμπόδια τα οποία, φαίνεται, να αντιμετωπίζετε φέτος ίσως να προέρχονται και από την τάση σας να δείχνετε ανυπομονησία. Την ίδια εποχή όμως, αυτό σας δημιουργεί μια απαραίτητη δύναμη να κατανικήσετε τα τυχόν προβλήματά σας.

Αν, από τη φύση σας, είστε ήρεμο και ήσυχο άτομο ίσως να γίνετε περισσότερο αυταρχικοί, απαιτητικοί και παρορμητικοί. Αν όμως είστε επιθετικοί και αυταρχικοί δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτε. Αναζητήστε θετικούς τρόπους προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας ώστε να αποφύγετε τις εκρηκτικές και επιθετικές καταστάσεις. Με οποιονδήποτε τρόπο, ενδείκνυται να ξεκινήσετε κάποια φυσική δραστηριότητα όπως π.χ. πεζοπορία, γυμναστική ή σπορ. Έτσι, θα μπορέσετε να κοιμάστε περισσότερο ήρεμοι και χαλαροί.

Αν ξεκινήσετε κάποια ψυχολογική θεραπεία θα αποδειχθεί ότι είναι υπερβολικά θετική. Επιπλέον, θα γίνετε περισσότερο διαισθητικοί και το ενδιαφέρον σας για τις υπεραισθητικές εμπειρίες ή την παραψυχολογία θα είναι μεγάλο. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γνώμη, στις ιδέες και στη διαίσθησή σας και μη φοβάστε ότι θα σας παραπλανήσουν. Το ενδιαφέρον σας για τα υλικά αγαθά και γενικά για τα αποκτήματα θα είναι αυξημένο και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Αυτή την εποχή θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να πάρετε χρήματα είτε από κληρονομιά είτε μετά από κάποια δικαστική απόφαση. Υπάρχει επίσης μια τάση προς τη γενναιοδωρία παρά προς τη φιλαργυρία.

Σωματικά, η περιοχή των γεννητικών σας οργάνων θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να αποκτήσετε φλεγμονές ή μολύνσεις, κ.λπ. Επίσης, αυτή η επιρροή προκαλεί στις γυναίκες γονιμότητα και, μερικές φορές, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Ρομαντικές σχέσεις θα τείνουν να είναι πολύ έντονες και ίσως γίνουν τραγικές ή μοιρολατρικές. Η κυριότερη αιτία ίσως είναι η ζήλεια ή κάποιο σκάνδαλο. Για να επιτύχετε όμως μια σταθερή και μόνιμη σχέση θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια, ενέργεια ίσως και αγώνας. Επίσης, η σεξουαλική σας ζωή θα είναι εντονότατη.

 Το Μεσουράνημα της Ηλιακής Επιστροφής στην Παρθένο

Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση. Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε σε ότι αναλαμβάνετε.

Η εξυπηρετική πλευρά του εαυτού σας θα βγει στην επιφάνεια και θα βοηθάτε όποιον το ζητήσει ή το χρειάζεται. Μολονότι το ενδιαφέρον σας θα είναι περισσότερο επικεντρωμένο στα υλικά πράγματα δεν θα αρνηθείτε τη συναισθηματική σας ζωή. Η δουλειά ή το επάγγελμα που έχει σχέση με την οργάνωση, τη διαχείριση, τη διακυβέρνηση και τις επιστήμες θα ευνοηθούν αρκετά. Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να μελετάτε και να βελτιωθείτε σε τομείς που θεωρείτε αναγκαίο να γίνει. Μην παραγνωρίζετε την ανάγκη σας για διανοητική ανάπτυξη.

Αυτή η επιρροή θα μπορούσε να φέρει εξωτερικά προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την εξέλιξή σας όπως π.χ. τα οικογενειακά προβλήματα, η έλλειψη χρημάτων ή η έλλειψη χρόνου, κ.λπ.. Επίσης, υπάρχει θα έχετε την τάση να ανησυχείτε. Χρησιμοποιείστε την οξυδέρκειά σας όταν συναλλάσσεστε με τους άλλους και προσπαθήστε να διατηρείτε επίσης τις φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντά σας.

Από την άλλη πλευρά, ίσως μετατρέψετε το σπίτι σας σε “άσυλο” ή σε ενός είδους …”προσωπική φυλακή”. Βασικά, αυτό θα εξαρτηθεί από την αρμονία που τυχόν υπάρχει με τα άτομα που ζουν μαζί σας. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας (φυτά, ζώα, κ.λπ..) προκειμένου να υπάρχει θετική ενέργεια. Εξαερίζετε τα δωμάτια ή το χώρο που ζείτε και να εκμεταλλεύεσαι, όποτε είναι δυνατόν, το ηλιακό φως.

Την ίδια εποχή ίσως αποτύχετε στο να δώσετε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια του σπιτιού σας αυξάνοντας τις πιθανότητες για κάποια κλοπή. Είναι, επίσης, σημαντικό να γίνετε εκλεκτικοί με όσους προσκαλείτε στο σπίτι σας. Προφυλαχθείτε από φθονερά ή διπρόσωπα άτομα που δεν δείχνουν εύκολα τις σκευωρίες τους εναντίον σας.

Αστρολογικές επιρροές της προσωπικότητας

Ο Ήλιος της Ηλιακής Επιστροφής στον 9ο οίκο

Θα έχετε μεγάλη επιθυμία να στραφεί εντελώς το ενδιαφέρον σας προς τη φυσική και διανοητική σφαίρα. Από το άλλο μέρος, θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να αναλάβετε πνευματικές δραστηριότητες ή σπουδές, κάτι που από παλαιά σας ενδιέφερε. Επίσης, θα επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε ξένες χώρες και να διευρύνετε την κουλτούρα σας. Αν σκέπτεστε να κάνετε κάποιο ταξίδι, τότε αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να καθορίσετε ακριβώς τη χρονική περίοδο και να κάνετε τη σωστή προεργασία. Αν σχεδιάζατε να κατοικήσετε σε άλλο μέρος ή σε ξένη χώρα, αυτή είναι ευνοϊκή περίοδος για να το κάνετε.

Η φιλοσοφική σας αντίληψη θα είναι περισσότερο αναπτυγμένη και θα κατανοείτε ακόμη και τις αφαιρετικές ιδέες που δεν μπορούσατε να συλλάβετε προηγουμένως. Θα ενδιαφερθείτε για τη φιλοσοφία, τις ανώτερες επιστήμες, τη θρησκεία και οι ξένες γλώσσες θα είναι στο πλαίσιο των ενδιαφερόντων σας. Ο μυστικιστικός σας κόσμος θα “ξυπνήσει” μέσα σας με αναζωογονημένο τρόπο και ίσως δημιουργήσει σύγκρουση με την παραδοσιακή σας αντίληψη για τη θρησκεία αν δεν υποστηρίζει και την ανάγκη σας για επικοινωνία με το Θεό. Ουσιαστικά, θα πολεμήσετε με όλες σας τις δυνάμεις προκειμένου να αναπτυχθείτε και να “επεκταθείτε” πνευματικά.

Η διανοητική σας διάθεση θα είναι πολύ θετική, αν και μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικά αισιόδοξη ή άδολη. Γίνετε ρεαλιστής όσον αφορά τα σχέδιά σας! Η επιρροή αυτή ίσως σας οδηγήσει να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και να παραβλέψετε τις απαραίτητες ανάγκες του υλικού κόσμου. Η τόλμη, ο θυμός και το πνεύμα για περιπέτεια, θα είναι επίσης αυξημένα. Σκόπιμο είναι να ενεργείτε με σύνεση, κυρίως, όταν αναλαμβάνετε κάποιες εργασίες ή εγχειρήματα που σχετίζονται με επενδύσεις ή εμπεριέχουν σημαντικές δεσμεύσεις.

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου θα βρείτε πολλές απαντήσεις για τη ζωή. Θα ευνοηθείτε κάνοντας ασκήσεις διαλογισμού ή πλησιάζοντας περισσότερο το θρησκευτικό τρόπο ζωής. Επίσης, μια καλή ιδέα είναι να “φρεσκάρετε” τις γνώσεις σας στις ξένες γλώσσες ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους.

Ο συναισθηματικός σας κόσμος

Η Σελήνη της Ηλιακής επιστροφής στον Αιγόκερω

Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα γίνει τώρα περισσότερο συγκρατημένος ή επιφυλακτικός, σιωπηλός και ενδόμυχος. Δεν θα επιδεικνύετε τα συναισθήματά σας, στη διάρκεια αυτής της περιόδου και ίσως γίνετε περισσότερο διανοητικοί και αναλυτικοί με τα συναισθήματά σας. Αν, από τη φύση σας, είστε στοργικό άτομο, τότε η διαλλακτικότητά σας σχετικά με την προσέγγιση των άλλων θα είναι φανερή. Αν δεν είστε πολύ εκδηλωτικοί, τότε θα δώσετε στους άλλους την εντύπωση ότι είστε συναισθηματικά αδιάφοροι. Προσπαθήστε να μην αφήσετε να συμβεί αυτό και να εργασθείτε ώστε να αποδείξετε περισσότερο ανοικτά αυτό που νοιώθετε. Μερικές φορές, το εσωτερικό σας μήνυμα που απευθύνεται στους άλλους δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο νομίζετε.

Αυτή η επιρροή προκαλεί την ισχυρή επιθυμία για μοναξιά και απομόνωση από την κοινωνική ζωή που σε κάποιο λογικό μέτρο θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετικό για σας. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως να μην είναι έτσι. Επίσης μπορεί να υπάρξουν στιγμές μελαγχολίας, λύπης και κακοκεφιάς. Πρέπει να μάθετε να αποβάλετε τις αρνητικές σας σκέψεις ή να παραλείψετε ότι σας φαίνεται σκοτεινό και δύστροπο. Από τη θετική πλευρά, αυτή η επιρροή θα σας επιτρέψει να αναλύσετε με καθαρό τρόπο και διαύγεια τη δική σας αλήθεια και να παίρνετε συγκεκριμένες αποφάσεις χωρίς την πιθανότητα να διαψευστείτε στο μέλλον. Θα γίνετε πολύ ρεαλιστές και λογικοί πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε απογοήτευση ή “πάγωμα” των φιλοδοξιών σας. Αν δεν αφήσετε να συμβεί αυτό, τότε αυτός ο χρόνος θα είναι επιτυχημένος και θα γνωρίζετε πώς να κατευθύνετε την ενέργειά σας με ακρίβεια. Αν έχετε σχέση με την πολιτική είναι, επίσης, πολύ ευνοϊκή περίοδος για σας. Εξαιτίας της τίμιας και σταθερής εργασίας σας ίσως αποκτήσετε καλύτερη θέση ή επαγγελματική άνοδο.

Η σχέση με τη μητέρα σας ή με άλλες γυναίκες ίσως είναι κάπως απομακρυσμένες. Προσπαθήστε για μιαν ακόμη φορά να δείχνετε ανοικτά τη στοργή σας. Προσέξτε και αποδεχθείτε τις υποδείξεις των άλλων κυρίως αν αυτές έχουν σχέση με την ανάγκη σας για αφοσίωση και επέκταση. Θα είστε πολύ απασχολημένοι και θα ανησυχείτε για τον υλικό σας κόσμο.

Μην παραμελείτε τη διατροφή σας και υποβοηθήστε την πέψη σας, τρώγοντας φαγητά που δεν είναι πολύ βλαβερά, όπως π.χ. τηγανητά, πολύ λαδερά, κ.λπ.

Η Σελήνη της Ηλιακής επιστροφής στον 2ο οίκο

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, η οικονομική σας κατάσταση θα αυξομειώνεται σημαντικά. Τα έσοδά σας θα αυξάνονται αλλά μπορεί να ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε. Είναι σημαντικό να ασκείτε κάποιον έλεγχο και να μάθετε να χειρίζεστε τα οικονομικά σας καλύτερα. Αυτή η αστρολογική επιρροή θα μπορούσε να προκαλέσει οικονομικές απώλειες εξαιτίας της αφηρημάδας σας.

Υπάρχει μια πιθανότητα να αποκτήσετε κέρδη από κάποια εργασία που κάνετε και η οποία έχει σχέση το Δημόσιο. Επίσης, ότι έχει σχέση με τις γυναίκες θα μπορούσε να γίνει κερδοφόρο για σας. Θα πρέπει να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες ώστε να αποφύγετε πιθανές οικονομικές επιπλοκές.

Οι πλανήτες της Ηλιακής επιστροφής στους Οίκους

Ηλιακής Επιστροφής Ερμής στον 10ο οίκο

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα έχουν περισσότερο σχέση με τα μέσα επικοινωνίας, τους πνευματικούς ή διανοητικούς τομείς, τη συγγραφή ή τις εκδόσεις. Ίσως συμμετέχετε σε κάποιου είδους διδασκαλία και μπορεί να έχετε, στη διάρκεια του έτους περισσότερες από μια απασχολήσεις. Θα κάνετε σχέδια για να βελτιώσετε τη θέση σας και ίσως ασχοληθείτε με μελέτες και τομείς πρακτικής εφαρμογής που θα σας βοηθήσουν.

Η επικοινωνία με τους προϊσταμένους ή τους ανωτέρους σας, όσον αφορά την εργασία σας, θα είναι πολύ σημαντική. Επίσης, θα βρείτε ότι αναλώνετε πολύ από το χρόνο σας σε ζητήματα που έχουν σχέση με “χαρτιά”, έγγραφα ή γραφική ύλη και σας μένει λιγότερος χρόνος για να ασχοληθείτε με άλλες σημαντικές όψεις της εργασίας σας.

Ηλιακής Επιστροφής Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Θα χαρείτε τη συντροφιά των φίλων σας και θα δεχθείτε περισσότερη στοργή απ’ αυτούς. Η ευχάριστη και αρμονική σας διάθεση θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές δραστηριότητες θα είναι πολύ ευεργετική και θα σας προσφέρει τρυφερή και θετικότατη υποστήριξη. Εύκολα θα συνταυτιστείτε με τις ανάγκες και τους στόχους των άλλων.

Αυτή η αστρολογική θέση θα ευνοήσει επίσης τις δραστηριότητες που έχουν σχέση με το κοινό, όπως π.χ. διαλέξεις, επιχειρηματικές συνελεύσεις, κ.λπ.. Θα προβάλετε μια πολύ ευνοϊκή εικόνα και θα αποδέχεστε την ανταπόκριση των άλλων.

Οι συναισθηματικές σας σχέσεις, αν βέβαια έχετε, θα αναπτυχθούν με ένα πολύ φιλικό τρόπο. Αν δεν έχετε σχέση τότε ίσως αρχίσετε μια φιλική σχέση που, αργότερα, ίσως καταλήξει σε συναισθηματική.

Ηλιακής Επιστροφής Άρης στον 11ο οίκο

Ίσως αντιμετωπίσετε συγκρούσεις ή διαμάχες με τους φίλους σας εξαιτίας της εγωιστικής ή επιθετικής συμπεριφοράς σας. Προσέξετε να μη χάσετε την υπομονή σας τόσο εύκολα και μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους. Θα νοιώσετε καλύτερα όταν συμμετέχετε σε φυσικές ασκήσεις ή αθλητικές δραστηριότητες με τους φίλους σας παρά εναρμονιζόμενοι με τις απόψεις τους. Αν παίρνετε μέρος σε κάποια ομαδική δραστηριότητα, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που θα προκαλέσουν ένταση και διαφωνίες. Θα δείξετε υπευθυνότητα, θα σας προσβάλουν όμως κάποιοι από τα μέλη της ομάδας.

Θα νοιώθετε ότι μέσα σας κυλά ένα “ρεύμα” ελπίδας και ενεργητικότητας και θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή σας. Θα ενεργείτε με σταθερότητα και θα πείσετε τους άλλους με τις ακλόνητες θέσεις σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να γίνετε ο αρχηγός της ομάδας.

Ηλιακής Επιστροφής Δίας στον 4ο οίκο

Αυτό το χρόνο θα χαρείτε το σπίτι σας. Θα συμβούν ευνοϊκά γεγονότα και θα βρείτε ικανοποίηση μένοντας με την οικογένειά σας ή με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι σχέσεις με τους γονείς σας θα είναι ιδιαίτερα καλές και θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη απ’ αυτούς. Όλα τα οικογενειακά προβλήματα θα λυθούν χάρις στην καλοπροαίρετη, γενναιόδωρη και ευχάριστη διάθεσή σας.

Θα επιθυμείτε τη σταθερότητα και η ηρεμία σας θα είναι μεγάλη, οδηγώντας σας να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας ή να επενδύσετε τα χρήματά σας σε ένα νέο ακίνητο. Οι επενδύσεις που θα γίνουν στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι πολύ ευεργετικές για το μέλλον. Είναι η σωστή στιγμή να βάλετε τις βάσεις και να εργασθείτε προκειμένου να επιτύχετε την άνεση και την υλική ασφάλεια που θέλετε γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτές είναι οι πραγματικές προσωπικές σας ανάγκες.

Οι τελευταίοι τρεις μήνες αυτού του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι και τυχεροί. Ίσως είναι ο κατάλληλος καιρός για τις καλύτερες ευκαιρίες και τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Ηλιακής Επιστροφής Κρόνος στον 10ο οίκο

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου να κάνετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από το ένα μέρος, θα έχετε μια σταθερή θέση, μολονότι δεν θα σας ικανοποιεί εντελώς θα θελήσετε να κινηθείτε προς τα εμπρός. Ωστόσο, η πραγματοποίηση των πρωτοβουλιών σας και οι καινούριοι στόχοι σας μπορεί να αναβληθούν ή να παρεμποδιστούν. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε δεν θα είναι ανάλογα των προσπαθειών σας και δεν θα έλθουν και τόσο σύντομα. Θα είναι έτος δυσκολιών, δοκιμασιών στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα κατανοήσετε την πραγματικότητα, τις συνθήκες και τους περιορισμούς σας. Όσο περισσότερο ρεαλιστές γίνετε τόσο καλύτερα θα κατευθύνετε την ενεργητικότητά σας.

Θα υπάρξουν δοκιμασίες λόγω κάποιων οικονομικών απωλειών και ίσως δυσκολευθείτε να διατηρήσετε το παρόν στυλ της ζωής σας. Εξαιτίας αυτών, θα υποστείτε τις συνέπειες της εργασίας σας και των όσων είχατε κάνει στο παρελθόν. Αν έχετε δεσμό και επιμένετε σ’ αυτόν, τότε θα δείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας, διαφορετικά, θα υποφέρετε από τα επακόλουθα γιατί δεν θα έχετε δώσει, στην ώρα τους, αυτό που έπρεπε.

Θα πρέπει να ανησυχείτε υπερβολικά για τον ανταγωνισμό και το γόητρό σας, ξεχνώντας τα συναισθήματά σας.

Ηλιακής Επιστροφής Ουρανός στον 4ο οίκο

Αυτή η επιρροή συνεπάγεται ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι σας ή ασυνήθιστα γεγονότα. Μην ακολουθείτε την ίδια οικιακή ρουτίνα που ακολουθούσατε προηγουμένως αλλά, αντίθετα, θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στην αλλαγή της καθημερινότητας μέσα από πράγματα συμπτωματικά και ξαφνικά. Ίσως νοιώσετε ότι η ελευθερία σας περιορίζεται από την οικογένειά σας και μπορεί να προκληθεί ένταση και διαφωνίες με τους συγγενείς σας, κυρίως με τους γονείς σας. Δεν θα είστε πρόθυμοι να υποκύψετε σε οποιουδήποτε είδους αυταρχικότητα και η επαναστατική σας διάθεση θα είναι σημαντική. Αν θεωρείτε ότι η καταπίεση είναι ανυπόφορη, τότε μπορεί να φτάσετε στην τέλεια διάσπαση με την οικογένειά σας και να αλλάξετε τόπο διαμονής φεύγοντας σε άλλο μέρος.

Αυτή η αστρολογική επιρροή ίσως εμπεριέχει κινδύνους εκρήξεων, καταρρεύσεων ή προβλήματα με τον ηλεκτρισμό στο χώρο του σπιτιού σας. Πάρτε τις αναγκαίες προφυλάξεις προκειμένου να αποφύγετε τέτοιου είδους προβλήματα.

Ηλιακής Επιστροφής Ποσειδώνας στον 3ο οίκο

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε θέματα πρακτικής φύσης. Το μυαλό σας θα διευθύνεται από τα συναισθήματα, τις ψευδαισθήσεις και τη φαντασία σας. Θα γίνετε περισσότερο ρομαντικοί και θα υπάρξουν στιγμές έμπνευσης. Αν ασχολείστε σοβαρά με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κυρίως με τη μουσική, τότε αυτός ο χρόνος θα είναι παραγωγικός για σας. Μπορείτε να αναπτύξετε την επιθυμία σας για επικοινωνία μέσα από την ποίηση ή τη συγγραφή.

Στον οικογενειακό σας κύκλο ίσως παρουσιαστούν προβλήματα ή παρεξηγήσεις μεταξύ των αδελφών, των συγγενών ή των γειτόνων σας. Αυτά τα προβλήματα θα είναι περισσότερο σύνθετα και αν είστε γυναίκα τότε θα γίνουν πολυπλοκότερα. Η επικοινωνία σας θα είναι ασαφής παρ’ όλο που η αντίληψη, η διαίσθηση και η ικανότητά σας να συλλαμβάνετε τις δονήσεις του περιβάλλοντός σας θα είναι αυξημένες.

Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε κάποιο μικρό ταξίδι με σκάφος ή σε μέρη που έχουν σχέση με το νερό.

Ηλιακής Επιστροφής Πλούτωνας στον 2ο οίκο

Αυτός ο χρόνος θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά σας. Οι πιθανότητες για νέα μέσα και εισοδήματα θα παρουσιαστούν και θα είναι μεγαλύτερες από τις προσδοκίες σας αλλά το ίδιο χρονικό διάστημα προϋποθέτει ριζικές αλλαγές στον τρόπο της ζωής σας.

Μια μεταβολή θα γίνει στο σύστημα της ασφάλειάς σας και θα σας κάνει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους άλλους και στις καταστάσεις που έχουν σχέση με τον υλικό κόσμο. Η αντίληψή σας για το θάρρος ίσως είναι διαφορετική και θα πρέπει να βρείτε μια περισσότερο βαθειά έννοια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Επίσης, αυτές οι αλλαγές προκαλούν απώλειες ή αποτυχίες που θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε νέες στρατηγικές για το μέλλον σας. Αυτές οι κακές καταστάσεις είναι έξω από τον έλεγχό σας και θα δημιουργηθούν από μια γενική οικονομική κατάσταση.

Όψεις των πλανητών της Ηλιακής Επιστροφής

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε ημιτετράγωνο με την Αφροδίτη

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί εντελώς. Μετριάστε την παρορμητικότητά σας και αναπτύξτε θετική στάση απέναντι στο/στη σύντροφό σας καθώς και στις κοινωνικές σας σχέσεις, γενικά. Ο εκνευρισμός και η δυσαρέσκεια που οι άλλοι σας προκαλούν ίσως είναι αντανάκλαση της εσωτερικής σας ανησυχίας. Αυτή η όψη προκαλεί την τάση για ανέσεις, καλή ζωή και οδηγεί φυσικά στην απώλεια χρημάτων. Προσπαθήστε να θέσετε υπό έλεγχο τον εαυτό σας και να αναζητήσετε δημιουργικές λύσεις προκειμένου να ηρεμήσετε.

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε ημιτετράγωνο με τον Άρη

Υπάρχει ισχυρή τάση να γίνεστε επιθετικοί και να χάνετε εύκολα την υπομονή σας. Προβλήματα τα οποία είχατε παραβλέψει από το παρελθόν είναι δυνατόν να επανεμφανιστούν και να σας δημιουργήσουν ακόμη και επαγγελματικές δυσκολίες. Είναι απαραίτητο να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη ώστε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο έτος. Αυτή η επιρροή, επίσης, σας οδηγεί να γίνετε απρόσεκτοι, πράγμα που μπορεί να σας εκθέσει σε πτώσεις, εγκαύματα, κ.λπ.. Οι ενστικτώδεις και απερίσκεπτες ενέργειες θα είναι ο χειρότερος εχθρός σας.

Ακόμη, ίσως είναι εύκολο να αναμιχθείτε σε συζητήσεις ή διαφωνίες με τους άλλους, πράγμα που θα σας οδηγεί σε διάσπαση των σχέσεων και ασυμβίβαστη συμπεριφορά. Για να επιτύχετε κάτι καλό, αυτό το έτος, θα πρέπει να διατηρείστε συνεχώς σε καλή φυσική φόρμα. Δοκιμάστε κάποιου είδους γυμναστικής ή αθλήματος γιατί αυτό εκτός του ότι θα “σπάσει” την καθημερινή ρουτίνα και είναι πολύ θετικό για τη σωματική σας υγεία.

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε χιαστί με τον Δία

Είναι δυνατόν να συμμετέχετε σε υποθέσεις ή επιχειρήσεις που βρίσκονται πάνω από τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να γίνετε ρεαλιστές και συνεπείς. Η αισιοδοξία σας θα είναι υπερβολική με αποτέλεσμα να γίνεται εμπόδιο στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε. Θα πρέπει να αποφύγετε την άρνηση των απαραίτητων υποχρεώσεών σας. Η τάση για ακαταστασία ή αταξία μπορεί να προκαλέσει απώλειες ή να οδηγήσει ακόμη και σε νομικές διενέξεις. Επίσης, ίσως αποκτήσετε μια κλίση προς τη φυσική τεμπελιά και να μη δίνετε μεγάλη σημασία στο διαιτολόγιό σας, πράγμα που θα σας οδηγήσει στην απόκτηση βάρους ή να υποφέρετε από το συκώτι σας.

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε ημιεξάγωνο με τον Κρόνος

Η σταθερότητα και η εμμονή θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους σκοπούς σας και να ξεχωρίσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και αντικειμενικοί, κάτι που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε και να κατευθύνετε την ενέργειά σας καλύτερα. Η επιτυχία αυτού του χρόνου εξαρτάται από το πόσο σταθερά κινείστε και τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Είναι δυνατόν να στηριχθείτε στην υποστήριξη των οικείων σας ή σε άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας και θα την λάβετε επειδή έχετε γίνει περισσότερο υπεύθυνοι και φερέγγυοι.

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε χιαστί με τον Ουρανό

Θα είστε πολύ νευρικοί και ανήσυχοι κατά τη διάρκεια του έτους. Εύκολα θα κουράζεστε από την καθημερινή ρουτίνα, πράγμα που θα σας οδηγήσει να παίρνετε γρήγορες και εσφαλμένες αποφάσεις. Μετριάστε, όσο μπορείτε, την παρορμητικότητά σας και ενεργείστε με σύνεση. Το πνεύμα σας θα χρειάζεται περισσότερη ελευθερία και δράση και για σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να γίνετε απότομοι με όσους βρίσκονται γύρω σας. Προσπαθήστε να κατευθύνετε την ενεργητικότητά σας σωστά γιατί αντιδρώντας εκρηκτικά το μόνο που θα επιτύχετε είναι να περιπλέξετε τη ζωή σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα που έχουν σχέση με την ταχύτητα ή τον ηλεκτρισμό. Αν οδηγείτε, τότε πρέπει να οδηγείτε με προσοχή. Θα είναι δύσκολο για σας να παραμένετε ήρεμοι και γαλήνιοι, στη διάρκεια του έτους.

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Ο ιδεαλισμός σας θα τονισθεί, στη διάρκεια αυτής της εποχής, και ίσως εξαπατηθείτε από άτομα ή κάποιες καταστάσεις. Προσπαθήστε να γίνετε ρεαλιστές και να πατάτε σωστά στο έδαφος. Θα υπάρξει μια τάση να υπερβάλετε ως προς την πραγματικότητα και να αναπτύσσετε φοβίες, ανασφάλειες ή αβάσιμους φόβους. Αυτή η επιρροή επίσης σας οδηγεί στην ονειροπόληση και στην απερισκεψία όσον αφορά τα χρήματα, πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε απώλειες. Θα βρεθείτε σε κατάσταση σύγχυσης και αβεβαιότητας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις κοινωνικές ή ρομαντικές σχέσεις σας, να φέρει απογοήτευση, μπορεί όμως εύκολα να σας κάνει θύμα των περιστάσεων. Μην αποφεύγετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας και μη παγιδεύεστε στα δικά σας λάθη. Το επίπεδο της ενεργητικότητάς σας θα είναι μειωμένο και θα κουράζεστε εύκολα. Πρέπει να επιλέγετε προσεκτικά αυτό που θέλετε να κάνετε και αυτά που απαιτείτε. Μην αρχίζετε σχέδια ή δουλειές που, από την αρχή, φαίνεται αδύνατον ή πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Είναι σημαντικό να αποφύγετε να παίρνετε φάρμακα, γενικά, γιατί υπάρχει πιθανότητα να προκαλέστε βλάβη στον οργανισμό σας. Αναζητήστε μια φυσική θεραπεία (π.χ. Ομοιοπαθητική) για τα προβλήματα της υγείας σας. Η περισσότερο αντίθετη επίδραση αυτής της επιρροής θα μπορούσε να είναι η ανάπτυξη κάποιας κακής συνήθειας με δυσάρεστα αποτελέσματα. Γίνετε προσεκτικοί με τα προβλήματα και τις αντιπαλότητες σχετικά με τους άλλους, γιατί μερικές φορές -εντελώς απρόβλεπτα- περιπλέκονται πολύ. Επίσης, αυτή η ανεξέλεγκτη τάση μπορεί να προκαλέσει κακές έξεις ή να αυξήσει την κατανάλωση τσιγάρων, αλκοόλ ή ναρκωτικών, αν ήδη κάνετε χρήση κάποιου από αυτά. Πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο αυτές τις συνήθειες και να καταπολεμήσετε την τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η ανάπτυξη της πνευματικής σας πλευράς θα μπορούσε να είναι μια λύση, από τη στιγμή βέβαια που δεν γίνεται με… θρησκευτικό φανατισμό.

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου να νοιώσετε την επιθυμία να διερευνήσετε και να μελετήσετε σε βάθος τα μυστήρια της ζωής. Θα ενδιαφερθείτε για τον αποκρυφισμό καθώς επίσης θα έλθουν στην επιφάνεια αναμνήσεις ή εντυπώσεις από το παρελθόν που επηρεάζουν και καθοδηγούν το παρόν σας. Είναι έτος θετικού μετασχηματισμού και απελευθέρωσης. Όλες οι αλλαγές που αρχίζουν τώρα θα σας επιτρέψουν να ζήσετε με μεγαλύτερη ελευθερία στο άμεσο μέλλον. Αν ακολουθείτε κάποιου είδους θεραπεία, τώρα θα είναι καλή εποχή να τη συνεχίσετε πράγμα που θα είναι ευεργετικό για σας. Θα νοιώσετε ιδιαίτερη έλξη για οποιαδήποτε δραστηριότητα η οποία υποβάλλει σε δοκιμασία την απόδοσή σας και το επίπεδο της ενέργειάς σας. Αυτό το χρόνο μπορείτε να εμπιστευθείτε μόνο τις δυνάμεις σας και την επιθυμία σας για πρόοδο.

Θα εκφράζεστε με αυθεντικότητα και δύναμη στις σχέσεις σας με τους άλλους, πράγμα που θα δημιουργεί μιαν ισχυρή επίδραση και καλή εντύπωση. Εξαιτίας της μεγάλης εσωτερικής σας πεποίθησης, θα εκφράζετε πολύ εύκολα τις ιδέες σας. Η αυθεντικότητά σας θα είναι σημαντική και ίσως γίνετε ηγέτης της ομάδας ή των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Αυτή η αστρολογική επιρροή σας υποκινεί στο να αναλάβετε δράση και να λύσετε πολλά προβλήματα από τη ζωή σας. Από τη στιγμή που θα πάρετε μιαν απόφαση θα αφοσιωθείτε στη δουλειά και στους στόχους σας. Θα βιώσετε την εμπειρία της μεταμόρφωσης και της ανανέωσης, γενικά, στη ζωή σας.

Ηλιακής Επιστροφής Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη πάρα πολύ και μπορεί να την χρησιμοποιήσετε αλόγιστα. Είναι δυνατόν να “ξοδεύετε” τη δύναμή σας προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους άλλους ή, αντίθετα, να έλθετε σε σύγκρουση με κάποιους που προσπαθούν να κυριαρχήσουν πάνω σας. Επίσης, μπορεί να γίνετε περισσότερο ατομιστές ή εγωιστές και δύσκαμπτοι στον τρόπο που σκέπτεστε. Τα ενδιαφέροντά σας ίσως συγκρούονται με εκείνα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Γίνετε προσεκτικοί και ενεργήστε ενσυνείδητα.

Ο αλαζονικός σας τρόπος σας οδηγεί σε υπερβολές και γίνεται ο εχθρός σας, αυτή την περίοδο. Είναι πολύ πιθανό να κατηγορείτε τους άλλους για ό,τι σας συμβαίνει και να μην είστε σε θέση να δείτε τα δικά σας λάθη. Οι σχέσεις σας με τον πατέρα ή με τους άλλους που αντιπροσωπεύουν κάποιο είδος εξουσίας για σας, θα γίνουν δύσκολες. Θα νοιώθετε ότι σας εξαναγκάζουν σε συγκεκριμένες εργασίες, πράγμα που θα το θεωρήσετε ως αδικία. Θα είναι πολύ δύσκολο να ζήσετε αρμονικά με τους άλλους, στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Είναι σημαντικό να προσέχετε το επίπεδο της ενέργειάς σας και της διατροφής σας. Υπάρχει η πιθανότητα φυσικής εξάντλησης, πράγμα που δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να συμβεί. Είναι σκόπιμο να προσαρμοσθείτε σε μια δίαιτα που προβλέπει την αναγκαία διατροφή ώστε να διατηρήσετε τη φυσική σας ισορροπία.

Ηλιακής Επιστροφής Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη

Θα νιώθετε μια ισχυρή επιθυμία για ικανοποίηση και αρμονία πράγμα που δεν θα μπορείτε να το πετύχετε πάντα. Η αναζήτηση απολαύσεων και διασκέδασης ίσως σας προκαλέσει ως ενός σημείου αισθηματική ή ακόμα και οικονομική ανισορροπία. Ελέγχετε τα έξοδά σας διότι κινδυνεύετε να χρεωθείτε εντελώς αδικαιολόγητα. Αυτή την χρονιά υπάρχει μια τάση να λειτουργήσετε κάπως παράξενα και ιδιότροπα.

Μπορεί να γίνετε προστατευτικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά επίσης να τους υποβάλλετε σε περιορισμούς ή σε ασφυκτικές καταστάσεις. Συγκρατείστε την ζήλια σας και την κτητικότητά σας.

Από την άλλη πλευρά θα έλκεστε από μεμονωμένες συγκινήσεις, αναμνήσεις ή σχέσεις από το παρελθόν οι οποίες θα παρεμποδίσουν την ελευθερία σας στο άμεσο μέλλον. Στην προσπάθειά σας να κάνετε τις σχέσεις σας πολύ έντονες είναι πιθανό να προκαλέσετε συναισθηματική αστάθεια. Αν δεν έχετε μια σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να κάνετε πολλές παράλληλα και καμία από αυτές να μην είναι σοβαρή ή να σταθεροποιηθεί.

Θα πρέπει να επιλέγετε τους φίλους σας με προσοχή, διαφορετικά θα γίνετε αντικείμενο κουτσομπολιού ή θα σας ανακατέψουν σε κάποιο σκάνδαλο το οποίο πιθανό να έχει σχέση με τα μέρη που συχνάζετε ή τα άτομα που συναναστρέφεστε.

Ηλιακής Επιστροφής Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη

Θα γίνετε περισσότερο εύθικτοι και αντιδραστικοί. Θα ανταποκρίνεστε στο κάθε τι με επιθετικό και απρεπή τρόπο που συνεπώς θα περιπλέκει την κοινωνική σας ζωή και τις συναλλαγές σας με το δημόσιο γενικά. Θα χάνετε την υπομονή σας πολύ εύκολα και θα ενεργείτε ενστικτωδώς χωρίς να σκέφτεστε και πολύ το του τι λέτε ή κάνετε. Θα δείχνετε στους άλλους συνεχώς ότι βρίσκεστε σε άμυνα ή θα παρουσιάζεστε υπερβολικά αυταρχικοί.

Αυτή η επιρροή κυρίως επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον σας όπου οι φασαρίες και διαφωνίες πιθανόν να ενταθούν. Ακόμα μπορεί να έχετε συχνές συγκρούσεις με την μητέρα σας ή κάποια άλλη γυναίκα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτή η αστρολογική επιρροή προκαλεί μια τάση για ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγετε αυτά τα παραπάνω είναι να θέσετε υπό έλεγχο τον παρορμητισμό σας, τον θυμό και τις ορμέμφυτες ενέργειες. Μια σταθερή φυσική δραστηριότητα θα σας βοηθήσει στο να απαλλαχθείτε από την ένταση και να επανακτήσετε την συναισθηματική σας ισορροπία. Η υγεία σας επίσης μπορεί να μην είναι και τόσο καλή. Στις γυναίκες προβλήματα ή πόνους κατά έμμηνα ρήση.

Ηλιακής Επιστροφής Σελήνη σε ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε απάτες, προδοσίες ή παραπλάνηση. Είναι σημαντικό για σας να ενεργείτε με προσοχή και να μην εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις με μεγάλη ευκολία. Θα είναι πολύ εύκολο για τους άλλους να σας πείσουν ή να σας παρασύρουν, κάτι που θα πρέπει να αποφευχθεί μες οποιονδήποτε τρόπο.

Ο υποσυνείδητος νους σας θα είναι πολύ δραστήριος και πολλές φορές θα σας αναπτύσσονται φόβοι και τραυματικές εμπειρίες οι οποίες την καταγωγή τους θα την έχουν από την παιδική σας ηλικία. Αν έχετε κάποιες κακές συνήθειες, όπως το τσιγάρο, ποτό κλπ, θα σας είναι δύσκολο να τις ελέγξετε. Θέστε υπό έλεγχο τον εαυτό σας και μην αφήσετε να σας αναπτυχθούν τάσεις φυγής διότι το μόνο πράγμα που θα πετύχετε είναι να περιπλέξετε ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις και τα προβλήματά σας.

Ηλιακής Επιστροφής Σελήνη σε ημιτετράγωνο με τον Ωροσκόπο

Θα εκνευρίζεστε πολύ εύκολα και οι διαθέσεις σας θα αλλάζουν γρήγορα και απρόβλεπτα. Οι υποσυνείδητες σκέψεις σας θα είναι πρόωρες και θα σας ωθούν στο να παίρνετε γρήγορες και χωρίς πολύ σκέψη αποφάσεις. Θα πρέπει να σκέπτεστε πολύ καλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις αν θέλετε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους ίσως γίνουν κάπως ευμετάβλητες. Αυτό το χρόνο, έχετε ανάγκη από σταθερότητα και πρέπει να προσπαθήσετε για να την αποκτήσετε.

Ηλιακής Επιστροφής Σελήνη σε τρίγωνο με το Μεσουράνημα

Θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά σε σχέση με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και την δουλειά σας γενικά. Θα είστε σε θέση να στηρίζεστε στη βοήθεια ή υποστήριξη του γυναικείου φύλου, ανεξάρτητα αν πρόκειται για τη μητέρα σας ή κάποια φίλη σας. Αλλαγές στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε καλύτερες τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αυξήσετε σημαντικά την δημοτικότητά σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ωφεληθείτε και στον οικονομικό σας τομέα.

Τα συναισθήματά σας θα συντονιστούν με τους στόχους σας και θα έχετε την ευκαιρία να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον και την ενέργειά σας προς μια κατεύθυνση. Η φαντασία σας θα σας δώσει νέες ιδέες στο να επεκτείνετε τον τομέα των επιχειρήσεων και ενδιαφερόντων σας. Μπορείτε τώρα να στηριχθείτε στην βοήθεια της μητέρας ή της οικογένειά σας γενικά με σκοπό να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Οίκοι της Ηλιακής Επιστροφής στους Γενέθλιους Οίκους

* Ετήσιος 1ος οίκος στον γενέθλιο 7ο οίκο

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, θα αναγγείλετε μια σημαντική ένωση. Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε, τώρα θα είναι η κατάλληλη περίοδος. Από την άλλη πλευρά, ίσως κάνετε μια εμπορική συνεργασία.

Η προσωπικότητά σας θα είναι ευνοημένη από το κοινό και θα κάνετε εξαιρετικά καλή εντύπωση. Αν οι δραστηριότητές σας έχουν σχέση με συναλλαγές ή την πολιτική, τότε η κατάσταση θα είναι ευνοϊκή για σας. Επίσης, θα μπορούσατε να αναμιχθείτε σε δίκη ή να πάρετε μέρος σε κάποιες νομικές διαδικασίες.

* Ετήσιος 2ος οίκος στον γενέθλιο 8ο οίκο

Θα έχετε μία σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας λόγω κάποιας κληρονομιάς ή συνεργασίας του/της συζύγου σας ή των συνεργατών σας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο κίνδυνος βέβαιων περιπλοκών στην εργασία σας ή απωλειών της εργασίας. Να είστε επιφυλακτικοί και μην αμελείτε τα οικονομικά σας.

* Ετήσιος 3ος οίκος στον γενέθλιο 10ο οίκο

Θα έχετε πολλή επιτυχία στη διάρκεια αυτής της χρονιάς χάρη στην πνευματική σας επιδεξιότητα. Ίσως κάνετε ένα αναγκαίο ταξίδι συσχετιζόμενο με τη δουλειά σας ή ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για ταξίδια που θα αναδείξετε την κοινωνική σας κατάσταση. Θα μπορούσατε να λάβετε βοήθεια από τους αδελφούς, τις αδελφές ή τους άλλους συγγενείς. Μελέτες για τα μελλοντικά σας σχέδια επίσης θα είναι ευνοϊκές.

* Ετήσιος 4ος οίκος στον γενέθλιο 11ο οίκο

Θα βρείτε πολύ φιλοξενία και ζεστασιά από τους φίλους και γνωστούς σας. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, φιλική ή αισθηματική με κάποιο άτομο που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Στο σπίτι σας “πολύ κίνηση” αναρίθμητες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν φέτος. Η συνεργασία σας με κάποιους φίλους θα γίνει πολύ σταθερή και θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας ιδιαίτερα κατά το τέλος του χρόνου (1-3 μήνες πριν από τα γενέθλιά σας).

* Ετήσιος 5ος οίκος στον γενέθλιο 12ο οίκο

Υπάρχει μια τάση να κάνετε απαγορευμένες ή μυστικές ρομαντικές σχέσεις, ή να δημιουργηθούν σημαντικές περιπλοκές στην αισθηματική σας ζωή. Στιγμές ευτυχίας θα εναλλάσσονται με στιγμές ανησυχίας και έγνοιας. Επίσης θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και τις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις φέτος.

Αν έχετε παιδιά οι σχέσεις σας με αυτά δεν θα είναι ευχάριστη και δεν θα λείψουν τα σοβαρά προβλήματα που πολλές φορές έχουν σχέση με θέματα υγείας των.

* Ετήσιος 7ος οίκος στον γενέθλιο 1ο οίκο

Η κοινωνική ζωή, καθώς και οποιαδήποτε έχετε θα γίνει πολύ σημαντική κατά την διάρκεια της χρονιάς. Θα υπάρχει μια τάση εξάρτησης από τους άλλους η οποία θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις σας ή να γίνετε περισσότερο αντιδραστικοί. Η ελευθερία των κινήσεών σας θα εξαρτάτε κατά πολύ από την εντύπωση που θα κάνετε στους άλλους. Επίσης μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με γνωστούς και βεβαιωμένους εχθρούς.

* Ετήσιος 8ος οίκος στον γενέθλιο 2ο οίκο

Αυτή η επιρροή θα μπορούσε να φέρει κέρδη διαμέσου κληρονομιάς, δωρεάς, προαγωγής ή και κάποιο μεγάλο δώρο. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την ενασχόλησή σας, το επάγγελμά σας διότι κινδυνεύετε να μείνετε άνεργοι. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και ειδικά αν είστε υπάλληλος με περιορισμένη χρονική σύμβαση.

* Ετήσιος 9ος οίκος στον γενέθλιο 4ο οίκο

Οι φιλοσοφικές σας ιδέες και σκέψεις σας θα γίνουν περισσότερο παραδοσιακές και το ενδιαφέρον σας για το παρελθόν θα είναι αυξημένο. Ίσως να κάνετε ένα ταξίδι για να μελετήσετε την ιστορία ή την οικογένειά σας αν αυτή βρίσκετε μακριά για ειδικούς λόγους. Αν η πατρίδα σας είναι μακριά από τον τόπο που ζείτε τότε υπάρχει πιθανότητα να την επισκεφτείτε.

* Ετήσιος 10ος οίκος στον γενέθλιο 5ο οίκο

Η δημιουργικότητά σας θα εκδηλωθεί περισσότερο στον επαγγελματικό σας χώρο κυρίως αν η εργασία σας έχει σχέση με τα σπορ, τα παιδιά ή τη διασκέδαση. Εκτός από αυτό, θα αγαπήσετε ιδιαίτερα οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε κάτι εντελώς νέο και πρωτότυπο.

Η εργασία σας θα σας οδηγήσει να κάνετε μιαν εντονότερη ζωή και η κοινωνικότητά σας θα είναι πολύ αναπτυγμένη. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα μεταβληθεί καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις ερωτικές σας υποθέσεις.

* Ετήσιος 11ος οίκος στον γενέθλιο 6ο οίκο

Θα αναπτύξετε πολλά σχέδια φέτος και οι αναζητήσεις σας για το μέλλον θα είναι σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Αν είστε υπάλληλοι δεν θα ανησυχείτε πάρα πολύ για την δουλειά σας και θα βρείτε την κατανόηση που χρειάζεστε από τους προϊστάμενούς σας και τους συναδέλφους σας.

Οι ελπίδες σας και τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον ίσως μπλοκαριστούν προσωρινά εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας.

Όψεις πλανητών Ηλιακής επιστροφής με Γενέθλιους πλανήτες

Ηλιακής Επιστροφής Ερμής σύνοδος με γενέθλιο Ερμή

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, η διανοητική σας ικανότητα θα είναι αυξημένη. Ίσως συναναστρέφεστε άτομα που θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Θα σας είναι εύκολο να συνδέετε τις καταστάσεις και να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Είναι σημαντικό, για σας, να συζητάτε τα σχέδιά σας με οποιοδήποτε άτομο και κυρίως με τους συγγενείς σας.

Ηλιακής Επιστροφής Αφροδίτη σύνοδος με γενέθλια Αφροδίτη

Υπάρχει μια πιθανότητα μια παλιά ερωτική σχέση να επιστρέψει στη ζωή σας και να σας δώσει ιδιαίτερη χαρά ή συγκίνηση. Ανεξάρτητα από τη διάρκειά της, εσείς θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή με το ίδιο ενδιαφέρον και ένταση που είχε από παλιά. Ανεξάρτητα από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κοινωνική σας ζωή θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα από κάποιες καινούργιες γνωριμίες.

Ηλιακής Επιστροφής Αρης σύνοδος με γενέθλια Αφροδίτη

Θα έχετε τη θαυμάσια δυνατότητα να ανταποκρίνεστε στις επιθέσεις ή στις εντάσεις των άλλων με ηρεμία και να παίζετε το ρόλο του ρυθμιστή. Τα νευρικά άτομα θα επιδιώκουν τη συντροφιά σας μολονότι είναι φανερό ότι η ηρεμία ή η απάθειά σας μπορεί να γίνει εκνευριστική γι’ αυτούς.

Αυτή η αστρολογική επιρροή θα σας φέρει ένα περιπαθή έρωτα, στη διάρκεια αυτού του έτους, κυρίως αν αυτή η αστρολογική όψη υποχωρεί σε μερικούς Οίκους που έχουν σχέση με τον έρωτα.

Ακμές οίκων της Ηλιακής Επιστροφής σε όψη με Γενέθλιους πλανήτες

* Ηλ. Επιστροφής 3ος οίκος (ακμή) σύνοδος με γενέθλιο Κρόνο

Η επικοινωνία και η έκφραση των ιδεών σας θα είναι περισσότερο καταπιεσμένες. Θα είστε πιο πολύ σοβαροί και μυστικοπαθείς με τις ιδέες σας. Είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και συγκεκριμένοι στον τρόπο σκέψης σας, πράγμα που θα σας οδηγήσει να γίνετε περισσότερο απαισιόδοξοι ή καταπιεσμένοι. Από την άλλη πλευρά δεν θα αισθάνεστε την ανάγκη να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε εκτός και αν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε.

* Ηλ. Επιστροφής 4ος οίκος (ακμή) σύνοδος με γενέθλιο Δία

Θα αισθάνεστε πολύ χαρούμενοι με το σπίτι σας και θα έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό. Η παρέα και η συντροφιά συγγενών και φίλων θα γεμίζει το σπίτι σας με χαρούμενες στιγμές. Η γενναιοδωρία και η επιθυμία σας για προστασία απέναντι στα μέλη της οικογένειάς σας θα είναι αυξημένη. Η γαλήνη και η ευτυχία που θα νοιώθετε ίσως σας κάνουν να παραβλέπετε μερικά από τα κύρια προβλήματά σας.

* Ηλ. Επιστροφής 6ος οίκος (ακμή) σύνοδος με γενέθλια Σελήνη

Αυτό το χρόνο, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο πεπτικό σας σύστημα Αν έχετε κάποια προβλήματα προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια δίαιτα και μια διατροφή που δεν θα σας επιβαρύνουν. Μην τρώτε σε στιγμές έντασης ή νευρικότητας. Όταν πρόκειται για αστρολογικό χάρτη γυναίκας, τότε αυτή η επιρροή ίσως προκαλέσει προβλήματα στην περίοδό της.

Επίσης ίσως γίνετε περισσότερο ευμετάβλητοι με τον επαγγελματικό σας χώρο. Πολλές φορές, η υπερευαισθησία σας θα σας κάνει αντιδραστικούς, κυρίως, με μικροπράγματα. Αν η εργασία σας δεν είναι σταθερή τότε μπορεί να σκεφθείτε ή να νοιώσετε έντονα την επιθυμία να την αλλάξετε.

* Ηλ. Επιστροφής 8ος οίκος (ακμή) σύνοδος με γενέθλιο Άρη

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου θα πρέπει να εργασθείτε με αρνητικές αναμνήσεις, πικρίες ή απέχθεια για το παρελθόν επειδή σας περιορίζει την ελευθερία που έχετε τώρα. Θα πρέπει να συγχωρήσετε όσους σας έχουν πληγώσει προκειμένου να απελευθερωθείτε. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η πιθανότητα να γίνετε περισσότερο βίαιοι, επιθετικοί ή εκρηκτικοί ως προς τις καταστάσεις ή τα άτομα που δεν σας ικανοποιούν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις πτώσεις, στα κτυπήματα, στα εγκαύματα, στους αγώνες και στις φιλονικίες.

* Ηλ. Επιστροφής 10ος οίκος (ακμή) σύνοδος με γενέθλιο Πλούτωνα

Θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε πορεία στη ζωή σας και στο επάγγελμά σας. Οι επιθυμίες σας θα έχουν περισσότερο βάθος και θα προέρχονται από το υποσυνείδητό σας, κάτι που θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και σταθερούς από πριν. Ίσως δείξετε ανυπομονησία με όσους εργάζονται μαζί σας και μπορεί να αναπτύξετε μεγάλες ικανότητες προκειμένου να ελέγχετε ότι αντιτίθεται στις ιδέες σας. Στην καθημερινή σας ρουτίνα θα γίνουν αλλαγές και ίσως επέλθει πλήρης αλλαγή στην απασχόλησή σας.

* Ηλ. Επιστροφής 11ος οίκος (ακμή) σύνοδος με γενέθλια Αφροδίτη

Θα απολαύσετε πλήρως τη συντροφιά των φίλων σας. Η επιθυμία σας να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να γίνετε κοινωνικοί θα αυξηθεί και θα σας οδηγήσει να συμμετέχετε σε ομάδες και να αρχίσετε νέες σχέσεις. Θα ενδιαφερθείτε να συναντήσετε νέα άτομα με καλλιτεχνικές ή άλλες δημιουργικές τάσεις. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα μιας έντονης έλξης για κάποιον από τους φίλους σας που θα σας οδηγήσει σε μια νέα ερωτική σχέση.

* Ηλ. Επιστροφής 12ος οίκος (ακμή) σύνοδος με γενέθλιο Ποσειδώνα

Λόγω των προβλημάτων που σας βαρύνουν, ίσως έχετε τάσεις φυγής. Αν έχετε ήδη κάποια κακή συνήθεια, τότε θα ενταθεί προκειμένου να αποφύγετε την πραγματικότητα. Προσέξτε πολύ τα ναρκωτικά γιατί θα υποβληθείτε σε σοβαρή δοκιμασία. Θα είστε υπερευαίσθητοι και μπορεί να φοβάστε εύκολα. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας προκειμένου να καθορίσετε την διαφορά μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η πιθανότητα να υποφέρετε από κάποια μεταδοτική ασθένεια ή κάποια αδιαθεσία που θα είναι δύσκολο να διαγνωσθούν. Από την απόκρυφη πλευρά, ίσως έχετε μερικές πάρα πολύ σημαντικές μυστικιστικές εμπειρίες.

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments