0 0 votes
Article Rating

Στις 26 Απριλίου 2017 και ώρα 2:16:03 μμ. γίνεται η Νέα Σελήνη, στην 6ο27’ μοίρα του Ταύρου, επηρεάζει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (κυρίως τους Ταύρους, αλλά και τους Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 26η Απριλίου, Οκτωβρίου, Ιουλίου και Ιανουαρίου. Και εκείνους οι οποίοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των σταθερών ζωδίων.

Είναι η στιγμή που θέλουμε να απολαύσουμε, είτε αυτό είναι η συντροφιά ή η συναναστροφή αγαπημένων ανθρώπων, είτε ένα καλό γεύμα με καλή παρέα, είτε μια κούρα ομορφιάς, είτε ένα μακρινό ταξίδι κλπ. να ζήσουμε αυτό που λέμε “καλή ζωή”.

Αυτής της Νέας Σελήνης στον Ταύρο αίτημα της είναι, η προστασία αυτών που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, η εξασφάλιση σταθερότητας στα οικονομικά και στις κτήσεις μας και η αναζήτηση ευχαρίστησης. Θα πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να γίνουμε λίγο πιο ευέλικτοι και να μην εμμένουμε πεισματικά σε πράγματα ή καταστάσεις τα οποία δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Φυσικά ούτε λόγος για δίαιτα αφού όλα τα νόστιμα παχαίνουν.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης της Νέας Σελήνης στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων (αναιρετική μοίρα), βρίσκεται πάνω στον Sheat απλανή αστέρα, ο οποίος μιλάει για ¨ατυχίες, ναυάγια, πνιγμούς και αυτοκτονίες¨. Αυτό θα μπορούσε να μας δείξει ότι η σταθερή εμμονή στην ύλη μπορεί να μην μας βγει σε καλό.

Μας παροτρύνει να ψάξουμε να βρούμε την χαρά και την απόλαυση σε μη υλικά αγαθά, σε πράγματα που δεν αγοράζονται. Ότι τα υλικά αγαθά από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να μην υπάρχουν, γι αυτό θα πρέπει να αναζητούμε την ομορφιά και την ευχαρίστηση σε άλλες αξίες.

Ο Ερμής, (ανάδρομος ακόμα), κυβερνήτης του ωροσκόπου του χάρτη της Νέας Σελήνης σε αμοιβαία υποδοχή από θέση, με τον Άρη (σκέψη – κίνηση) και σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Μας δείχνουν ότι χρειάζεται προσοχή στα λόγια και στις πράξεις μας γιατί μπορεί μια αλήθεια επιπόλαια ειπωμένη ή μια βιαστική ενέργεια, χωρίς να είναι πολύ καλά μελετημένη μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες ή να μας ζημιώσει. Όμως προοδευτικές ιδέες και σχέδια για αλλαγές τα οποία είναι σοβαρά μελετημένα, μόλις ο Ερμής ορθοδρομήσει θα μπορέσουν να υλοποιηθούν με επιτυχία.

 

 

Την 10η Μαΐου 2017 και ώρα 11:42:24΄ μμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 20ο24’ μοίρα του Σκορπιού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (κυρίως Σκορπιούς – Ταύρους, αλλά και Λέοντες – Υδροχόους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 10η Νοεμβρίου, Μαΐου, Αυγούστου και Φεβρουαρίου. Και εκείνους οι οποίοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των σταθερών ζωδίων.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σε πτώση, δηλαδή είναι σε μια θέση η οποία δεν της εξασφαλίζει ηρεμία και ασφάλεια. Τα συναισθήματα είναι βαθιά και έντονα. Η Πανσέληνος αυτή αυξάνει στους ανθρώπους την εσωστρέφεια και μια έμμονη προσήλωση στα προσωπικά μας θέματα τόσο πολύ, που γινόμαστε αντικοινωνικοί. Μερικές φορές οι τρόποι μας είναι απότομοι, δηκτικοί και αγενείς γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε ώστε να μην πληγώνουμε τους άλλους γιατί θα ¨ανταμειφτούμε¨ γι αυτό.

Για τις ερωτικές ή συζυγικές σχέσεις, η Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι κάπως δύσκολη γιατί θέλει αποκλειστικότητες, εγείρονται πάθη, ζήλειες και εκδικητικές συμπεριφορές με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η αρμονία, η ηρεμία και η ισορροπία στη σχέση δύο ανθρώπων ή στην οικογένεια. Κάποιες φορές μπορεί να πληγώνουν ο ένας τον άλλο.

Η γυναίκα (Σελήνη) έχει την τάση να πληγώνεται πιο εύκολα και πιο βαθιά. Το εξάγωνο που κάνει η Νέα Σελήνη με τον κυβερνήτη της τον Πλούτωνα ενισχύει την δύναμη της και την κάνει ακόμα πιο δυνατή για επιτύχει τον σκοπό της αλλά και πιο σκληρή. Επίσης αυτή η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Ο Ερμής – Ουρανός σε τρίγωνο με τον Κρόνο μας βοηθά να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις οι οποίες είναι σωστές.

Οι συμφωνίες οι οποίες θα κλείσουν τώρα, θα έχουν επιτυχία και θα είναι μακροχρόνιες. Ο Άρης τρίγωνο με τον Δία στον Ζυγό, δείχνει ότι θα ξεκινήσουν πολλές σχέσεις ή συνεργασίες αυτό το διάστημα και ωθεί τους ανθρώπους να γίνουν πιο ομιλητικοί και πιο κοινωνικοί εν αντιθέσει με την Σελήνη στον Σκορπιό και σημαίνει ότι θα μιλάμε αρκετά και θα κάνουμε κοινωνικές επαφές όμως πολύ επιφανειακές.

Τις προσωπικές μας υποθέσεις θα τις κρατάμε αυστηρά για τον εαυτό μας. Μπορεί να καταπιανόμαστε με πολλά και διάφορα όμως λίγα είναι εκείνα τα οποία θα έχουμε την υπομονή να τα ολοκληρώσουμε. Θα υπάρχει ειλικρίνεια και εντιμότητα στο λόγο και επιτυχία στις έξυπνες κινήσεις.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments