0 0 votes
Article Rating

Μια εβδομάδα που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινάει αφού το αστρολογικό τοπίο συνεχώς θα εναλλάσσεται. Αρχίζει λοιπόν δυναμικά και εκρηκτικά καθώς την πρώτη μέρα στις 17/7 ο Άρης τελειώνοντας την πορεία του στον Καρκίνο, κατά την οποία ήδη προκάλεσε πολλές αναταραχές, φτάνει στην 28η μοίρα του ζωδίου και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στην 28η μοίρα του Κριού κάνοντας ένα θεαματικό… φινάλε!Εδώ μιλάμε για μία ηλεκτρική συνάντηση! Το ξαφνικό και το αναπάντεχο καραδοκούν ανά πάσα στιγμή ενώ  το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Έντονη η πιθανότητα να δούμε συγκρούσεις και διαμάχες μεταξύ των κρατών που θα αφορούν κυρίως τις οριοθετήσεις των συνόρων και που θα μπορούσαν να έχουν ως και μία πολεμική χροιά ενώ και η φύση δεν θα μείνει ανεπηρέαστη κι έτσι μπορεί να έχουμε μία έξαρση σε δονήσεις και καιρικά φαινόμενα όπως και προβλήματα σε ότι αφορά αεροπλάνα.

Η όψη απελευθερώνει μία πολύ έντονη ενέργεια γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή σε ατυχήματα κυρίως μέσω ηλεκτρισμού αλλά και στις σχέσεις μας με τα πρόσωπα της οικογένειας μας αφού η αδρεναλίνη θα είναι στο…κόκκινο!

Ο Άρης στον Καρκίνο γνωρίζουμε ήδη πως λειτουργεί ελαφρώς υπόγεια και παρασκηνιακά οπότε ακόμα κι αν δεν είναι αρκετά εμφανές η ένταση θα υποβόσκει και θα λειτουργεί. Με τον Ουρανό απλώς δεν …προλαβαίνεις να αντιδράσεις!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 16 έως 20 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων προσοχή σε όλες σας τις κινήσεις, αποφεύγετε τη βιασύνη και κρατάτε χαμηλούς τόνους σε όλες σας τις συναναστροφές.

Η ατμόσφαιρα εκτός από έντονη θα είναι ταυτόχρονα και… θολή αφού την ίδια μέρα η Αφροδίτη φτάνει στην 14η μοίρα των Διδύμων και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται ανάδρομος την 14η μοίρα των Ιχθύων.

Σίγουρα υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο, και μάλιστα από καιρό, που αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και χειρισμούς ενώ οι υποσχέσεις που δίνονται δεν έχουν καμία βάση και γρήγορα θα αποδειχτεί πως είναι λόγια του αέρα! Η διάθεση για βοήθεια και φιλανθρωπία είναι απατηλή.

Οι προσωπικές σχέσεις ενώ εκ πρώτης όψεως θα χαρακτηρίζονται από έντονο ρομαντισμό και πολύ ωραία λόγια μπορεί πολύ σύντομα να αποδειχθούν επιπόλαιες, να προκαλέσουν απογοήτευση και να οδηγήσουν σε λάθη! Η παιχνιδιάρα Αφροδίτη στους Διδύμους μοιράζει έτσι κι αλλιώς απλόχερα την …αγάπη της, άσχετα με το πόσο κρατάει, πόσο μάλλον όταν συναντιέται με τον ειδυλλιακό Ποσειδώνα!

Γι’ αυτό κρατάμε μικρό καλάθι και δεν αφήνουμε το συναίσθημα να κυριαρχήσει εντελώς στην λογική! Προσοχή χρειάζεται και στην τσέπη μας αφού θα θέλουμε να ξοδέψουμε αρκετά αλλά και οι οικονομικές συναλλαγές μπορεί να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες!

Καλύτερα να τις αποφύγουμε για λίγο γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.

Η όψη αφορά κυρίως Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που είναι γεννημένοι από 2 έως 6 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 12η έως την 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Φαίνεται όμως πως αυτή η αέρινη Αφροδίτη έχει αποφασίσει να παίξει διάφορα παιχνίδια αφού την αμέσως επόμενη ημέρα στις 18/7 από την 15η μοίρα των Διδύμων σχηματίζει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τον Δία στην 15η μοίρα του Ζυγού.

Όψη ευκαιριών, οικονομικών και συναισθηματικών, αισιοδοξίας και έρωτα! Πολλά μπορεί να προκύψουν στην τσέπη μας και στην καρδιά μας! Θα θέλουμε να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε και να κάνουμε ταξιδάκια προκειμένου να περάσουμε καλά!

Οι σχέσεις μας ανανεώνονται και ότι ξεκινάει τώρα υπόσχεται πολλά! Αρραβώνες και γάμοι θα έχουν την τιμητική τους ενώ μπορεί να δούμε τα έσοδα μας με κάποιο τρόπο να αυξάνονται. Όλα αυτά βέβαια με χαμηλές ταχύτητες αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας συμμετέχει και ρίχνει πονηρές ματιές!

Θέματα επικοινωνίας, μεταφορών, παιδείας, μέσων ενημέρωσης και μετακινήσεων μπορεί να έχουν κάποιες καλές εξελίξεις.

Από την όψη ευνοούνται Δίδυμοι (με προσοχή), Ζυγοί και Υδροχόοι που είναι γεννημένοι 3 έως 7 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 13η έως την 17η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αμέσως μετά στις 19/7 είναι η σειρά του Ερμή να πάρει τη σκυτάλη αφού φτάνοντας στην 28η μοίρα του Λέοντα σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται ανάδρομος στην 28η μοίρα του Τοξότη.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας λοιπόν έχει μια καλή συνάντηση με τον πλανήτη της ωριμότητας και της σταθερότητας. Έτσι ο λόγος μας γίνεται ουσιαστικός και χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και σύνεση.

Οι συζητήσεις μας θα αποσκοπούν σε μακροπρόθεσμες εξελίξεις και οι ενέργειες μας θα χαρακτηρίζονται από σωστή οργάνωση και προσπάθεια. Ίσως αυτό φανεί και σε θέματα δικαιοσύνης, παιδείας, θρησκείας, πολιτισμού και επενδύσεων πάνω στα οποία θα συνεχιστούν κάποιες συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Από την όψη ευνοούνται Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που είναι γεννημένοι από 16 έως 20 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Το σκηνικό αλλάζει πάλι στις 21/7 αφού είναι η σειρά του Ήλιου να φτάσει στην 28η μοίρα του Καρκίνου και να κάνει ένα επίσης εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό. Ανατροπές ατόμων εξουσίας είναι πιθανές μέσα από ξαφνικές επαναστατικές ενέργειες ενώ για άλλη μια φορά βάλλεται η φύση αλλά και οι σχέσεις μας με τα κοντινά μας πρόσωπα.

Θέματα εδαφικών ορίων έρχονται πάλι στο προσκήνιο, μάλλον δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν και οι εντάσεις κορυφώνονται.

Καλούμαστε ξανά να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και να είμαστε προσεχτικοί σε ατυχήματα και βιαστικές ενέργειες.

Όλα τα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τελευταίου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες εκεί εξακολουθούν να κινούνται σε εύθραυστες ισορροπίας.

Την ίδια μέρα ο Άρης κάνει την είσοδο του στο φιλικό γι’ αυτόν ζώδιο του Λιονταριού κι έτσι η ενέργεια μας …επαναφορτίζεται και η δράση μας γίνεται πιο δυναμική, εξωστρεφής και αισιόδοξη αν και λίγο απαιτητική και εγωιστική. Σίγουρα όμως αυτός είναι ένας υπερήφανος, δοτικός και super ερωτικός Άρης!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μην εκνευρίζεστε εύκολα και δώστε προσοχή στην υγεία σας και στην διαχείριση της μεγάλης σας ενέργειας. Τα ζώδια της φωτιάς βέβαια  είναι έτοιμα για έντονες καταστάσεις και καινούργια ξεκινήματα!

Αυτό τονίζει και η Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται την Κυριακή 23/7 αμέσως μόλις ο Ήλιος πατάει το πόδι του στην μηδενική μοίρα του Λιονταριού. Εντελώς νέα δεδομένα σε θέματα τέχνης και πολιτισμού πάνω στα οποία μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες εξαιρετικά βοηθητικές επενδύσεις.

Μην ξεχνάμε βέβαια πως το Λιοντάρι είναι κατ’ εξοχήν το ζώδιο του έρωτα! Η εβδομάδα  μπορεί λοιπόν να τελειώνει με αυτήν την Νέα Σελήνη,  άλλα πράγματα όμως ξεκινούν που θα μας ανεβάσουν την διάθεση για να διασκεδάσουμε και να έρθουμε πιο …κοντά και θα μας θυμίσουν πως ζούμε στην Ελλάδα και είναι …καλοκαίρι!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments