0 0 votes
Article Rating

Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα κάνει διάφορα τερτίπια που αλλιώς ξεκινούν και αλλιώς καταλήγουν. Μέσα στο ζώδιο της Παρθένου συμπορεύεται, σχεδόν όλη την εβδομάδα, με τον Άρη κάνοντας ένα “δίδυμο” άκρως ερωτικό, αυτό των “αιώνιων εραστών”.

Ωστόσο το ζώδιο της Παρθένου δεν είναι το πλέον κατάλληλο για να αφήσει τα συναισθήματα και το πάθος να κυριαρχήσουν, έτσι τόσο ο Άρης και πολύ περισσότερο η Αφροδίτη δεν μπορούν να εκφραστούν ολοκληρωτικά. Όλα περνούν μέσα από το πρίσμα της εκλογίκευσης και του ρεαλισμού, κάτι που φυσικά δεν ταιριάζει με τον έρωτα. Έτσι το “σμίξιμο” θα κινείται μέσα σε πλαίσια προσγειωμένα, αφού η Ερμιακή φύση του ζωδίου δεν θα επιτρέψει να ξεπεραστούν τα όρια “κατά περίπτωση”.

Οι δύο αυτοί πλανήτες για λίγο ακόμα θα παραμείνουν σε αυτή τη θέση, καλώντας μας να τελειώσουμε  ότι έχει απομείνει από τις υποχρεώσεις μας και να βάλουμε σε τάξη τις τελευταίες εκκρεμότητες, προγραμματίζοντας την ροή της καθημερινότητας μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι από 4 έως 11 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 14η ως την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων, θα μπορούσατε να ζήσετε έντονες και φλογερές ερωτικές στιγμές, βγάζοντας όμως για λίγο από το μυαλό σας τα “πρέπει” σας και ξεπερνώντας ενδεχόμενα εμπόδια.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι που βρίσκεστε στις ίδιες ημερομηνίες και μοίρες θα είστε ευνοημένοι από αυτή τη σύνοδο σε ερωτικά και οικονομικά, ίσως κάτι τώρα ξεκινήσει και ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 4 ως 7 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 14η ως την 17η μοίρα αφού η Αφροδίτη στις 3/10 από την 16η μοίρα της Παρθένου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα  στην 16η μοίρα του Αιγόκερω.

Αυτή η όψη θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και δύναμη για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα δημιουργώντας νέες πηγές εισοδημάτων αλλά θα μπορούσε να σας φέρει και αντιμέτωπους με ένα “πρόσωπο” που θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας. Ότι ξεκινήσει τώρα σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο θα αποδειχθεί σημαντικό και καθοριστικό.

Ιδιαίτερα θετική όψη για θέματα που αφορούν εργασία, υγεία, οικονομικούς πόρους από γη και πετρέλαιο και για τραπεζικά και πολιτικά συστήματα.

Ωστόσο η Αφροδίτη ακριβώς στο τέλος της εβδομάδας θα μας θυμίσει πάλι τις έντονες δυσκολίες  στην οικονομική μας καθημερινότητα αφού την Κυριακή 8/10 φτάνοντας στην 22η μοίρα της Παρθένου θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στην 22η μοίρα του Τοξότη.

Έτσι ερχόμαστε ξανά αντιμέτωποι με προβληματισμούς, εμπόδια και καθυστερήσεις στα γνωστά “καυτά” θέματα, ενώ ενδεχομένως να ακούσουμε κάτι για κάποιο πρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου.

Σχέσεις, γάμοι,  και συνεργασίες μπορεί να διαταραχτούν βγάζοντας στην επιφάνεια όλα τα “κακώς κείμενα”.

Πιθανόν να προκύψουν προβλήματα στον χώρο της δικαιοσύνης, του αθλητισμού και στις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των χωρών.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι από 10 ως 14 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 20η ως την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων, διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς το παραμικρό μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα και μια κατάσταση παγωνιάς που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Δείξτε υποχωρητικότητα και διαχειριστείτε ψύχραιμα οτιδήποτε βγει στην επιφάνεια που προφανώς θα πρέπει να επιλυθεί. Δώστε την ανάλογη προσοχή και στην διαχείριση των οικονομικών σας κι αποφύγετε ανοίγματα καθώς τώρα μπορεί να παρουσιαστούν έξοδα που θα είναι δύσκολο να τα καλύψετε ή να εισπράξετε λιγότερα από αυτά που περιμένατε.

Μία ακόμη συνάντηση θα προκύψει στις 8/10, αυτή του Ήλιου με τον Ερμή στην 15η μοίρα του Ζυγού. Η σύνοδος αυτή στο ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπίας θα στρέψει το ενδιαφέρον μας σε συζητήσεις που θα αφορούν  τις  προσωπικές  μας επαφές και τις συνεργασίες μας που όμως ίσως τείνουν στον υποκειμενισμό και την ισχυρογνωμοσύνη.

Η φύση ωστόσο του ζωδίου θα μας κάνει πιο διαλλακτικούς αφού θα βάλουμε “νερό στο κρασί μας” προκειμένου να καταλήξουμε σε δίκαιες λύσεις. Καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να προκύψουν, ταξιδάκια με το ταίρι μας αλλά και προτάσεις για συμβίωση και συγκατοίκηση που θα μπορούσαν να φτάσουν ως τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η επικοινωνία γίνεται πιο “ευγενική” και διπλωματική καθώς ο Ερμής εκεί απεχθάνεται οτιδήποτε άκομψο και ενδιαφέρεται πολύ για την γνώμη των “άλλων”.

Η όψη επηρεάζει θετικά Δίδυμους, Λιοντάρια, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από 3 ως 7 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο από την 13η ως την 17η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που βρίσκεστε στις ίδιες ημερομηνίες και μοίρες κι εσείς μπορεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται την Πέμπτη 5/10 στην 12.43’ μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Είναι μία σημαντική Πανσέληνος καθώς συμβαίνει στο πρώτο ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου που συμβολίζει οτιδήποτε καινούργιο ξεκινά. Το πως θα επηρεάσει την χώρα μας θα το δούμε αναλυτικά.

Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεάσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι από 1 ως 4  του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την  10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Εσείς ετοιμαστείτε για ολοκαίνουργια ξεκινήματα, εμπειρίες  και καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό χάρτη του καθενός.

Το σίγουρο είναι πως γενικότερα αυτή η Πανσέληνος δεν μπορεί παρά να αποτελεί την έναρξη πολλών καινούργιων πραγμάτων που φαίνεται πως είναι απαραίτητα προκειμένου να μας οδηγήσουν κάπου εντελώς διαφορετικά!

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments