0 0 votes
Article Rating

Με το τρίγωνο του Ήλιου από την 21η μοίρα του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο στην 21η μοίρα του Τοξότη ξεκινάει η καινούργια εβδομάδα. Αυτή δεν είναι μία όψη ευκαιριών, ούτε υπέρμετρης τύχης και αισιοδοξίας. Είναι όμως μία όψη που θα μπορούσε να δημιουργήσει σταθερές βάσεις για μια μακροχρόνια θετική εξέλιξη σε οτιδήποτε έχουμε δουλέψει και προσπαθήσει με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ο Ήλιος στο ζώδιο της κυριαρχίας του εκπροσωπεί τα πρόσωπα εξουσίας, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη ζητήματα δικαιοσύνης, θρησκείας, αθλητισμού, ανωτέρων σπουδών και οτιδήποτε αφορά εξωτερικό.

Αυτά λοιπόν είναι τα θέματα στα οποία πιθανόν να έχουμε κάποιες καλές προοπτικές είτε με νέες εκκινήσεις που ίσως κάποιες από αυτές αναθεωρηθούν ή μετατραπούν αργότερα, είτε με κάποιες επανεξετάσεις σε ήδη υπάρχουσα δεδομένα ώστε να βελτιωθούν για να δώσουν πιο ευνοϊκά και σημαντικά αποτελέσματα.

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες θετικές συμφωνίες ανάμεσα σε πρόσωπα ηγεσίας που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Η όψη προωθεί ερωτικές σχέσεις που χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και σεβασμό, το ξεκίνημα σπουδών που απαιτούν μελέτη, τις αθλητικές επιδόσεις, τα μακρινά ταξίδια και την πραγματοποίηση υψηλών και απαιτητικών στόχων με την ανάλογη προσπάθεια.

Αυτό κυρίως αφορά Κριούς, Δίδυμους, Λιοντάρια, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από 9 έως 13 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 19η έως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Οι επόμενες μέρες της εβδομάδας όμως προβλέπονται αρκετά πιεστικές τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Η Αφροδίτη από τις 15 έως τις 17/8 θα κινηθεί από την 17η έως την 19η μοίρα του Καρκίνου κι έτσι θα εμπλακεί στο σχηματισμό ενός Ταυ Τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στην 17η μοίρα του Αιγόκερο και τον Δία στην 19η μοίρα του Ζυγού.
Ο πλανήτης των συναισθημάτων και των χρημάτων στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται σε αρκετά βολική θέση καθώς μπορεί άνετα να εκφράσει τις ιδιότητες της σελήνης, όμως είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα με τον σκληρό και απόλυτο Πλούτωνα, πόσο μάλλον όταν αυτό συνοδεύεται από την υπερβολή του Δία.

Έτσι οι προσωπικές σχέσεις και επαφές χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος που όμως παίρνει την μορφή της κτητικότητας και της ζήλιας σε σημείο τέτοιο που θα μπορούσε να καταλήξει σε εμμονή.

Οι διεκδικήσεις θα είναι έντονες και το παιχνίδι θα παίζεται στα όρια καθώς ο βασικός κανόνας θα είναι “τα θέλω όλα με κάθε τρόπο και θα κάνω τα πάντα να τα κατακτήσω”. Αυτό μπορεί να αφορά ανθρώπους και συναισθήματα αλλά θα υπάρχει έντονο και στις συναλλαγές χρημάτων και στις οικονομικές συμφωνίες και χειρισμούς.

Οποιαδήποτε σχέση ξεκινήσει κάτω από αυτή την επιρροή, το σίγουρο είναι πως θα αφήσει τα σημάδια της αφού θα παίξει καθοριστικό και μοιραίο ρόλο στη ζωή των ανθρώπων που θα την βιώσουν.

Ας περιορίσουμε την καχυποψία και την απληστία μας γιατί αυτό τις περισσότερες φορές καταλήγει να γίνεται ένα σαράκι που τρώει την δική μας την ψυχή και μπορεί να οδηγήσει σε ψυχοσωματικές εκδηλώσεις αλλά και σε βίαιες συμπεριφορές.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 5 έως 10 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 15η έως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων επηρεάζονται κυρίως από την όψη.

Η εβδομάδα βέβαια κλείνει με το εξάγωνο του Άρη από την 19η μοίρα του Λέοντα με τον Δία στην 19η μοίρα του Ζυγού, όψη που κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο. Έτσι μας καλεί για δράση, επαναφορτίζει την επιθυμία μας για έρωτα και προσωπικές επαφές, αυξάνει την λίμπιντο μας, ενώ είναι πολύ πιθανόν να δούμε καινούργιες επιχειρηματικές εκκινήσεις και συνεργασίες.

Αυτοί που θα δεχτούν κυρίως αυτή την ευνοϊκή ενέργεια είναι Κριοί (με προσοχή), Δίδυμοι, Λιοντάρια, Ζυγοί (με προσοχή),Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 7 έως 10 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 17η έως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Το κλίμα γενικά δεν είναι πολύ εύκολο σε στενό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή που μπερδεύει την σκέψη μας, τις συνεννοήσεις μας και τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας όπως και τις μετακινήσεις μας, ειδικά τώρα που πολλοί ταξιδεύουν και βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις με έντονη ενέργεια (εν αναμονή της ολικής Ηλιακής έκλειψης στις 21/8) τις οποίες ενισχύει και ενεργοποιεί ο Άρης με το πέρασμα του από τα σημεία που πραγματοποιούνται.

Το “μότο” είναι συγκέντρωση και ψυχραιμία. Όλες αυτές οι επιρροές χρειάζονται σωστό τρόπο και ώριμη διαχείριση. Προσπαθούμε να μην κάνουμε πολλά και σημαντικά πράγματα στη συνέχεια του καλοκαιριού και να περιοριστούμε στο να απολαύσουμε ήρεμα και ανέμελα τις διακοπές μας. Τα υπόλοιπα αργότερα!

 

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments