0 0 votes
Article Rating

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο Λιοντάρι και αυτήν την εβδομάδα διανύοντας πια τις τελευταίες του μοίρες και να μας κρατάει για λίγο ακόμα σε μια καλοκαιρινή και ερωτική διάθεση παροτρύνοντας μας να ζήσουμε τις τελευταίες μας ξέγνοιαστες στιγμές.

Παρόλα αυτά στις 12/9 φτάνοντας στην 21η μοίρα του ζωδίου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στην 21η μοίρα του Τοξότη κι έτσι θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσουμε να βάζουμε σε τάξη εκκρεμότητες, προετοιμάζοντάς μας για την είσοδο της την επόμενη εβδομάδα στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία συμπίπτει με την νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο.

Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην χρονική στιγμή που το μυαλό μας αρχίζει πια να περιστρέφεται γύρω από τις υποχρεώσεις μας και την άμεση διεκπεραίωση τους. Η όψη προσφέρεται για κάτι τέτοιο αφού μας οπλίζει με την ικανότητα να προωθήσουμε με οργανωτικό τρόπο τα σχέδια μας, προσβλέποντας σε σταθερά και μακροχρόνια αποτελέσματα, μέσα από επιμονή και προσπάθεια.

Οτιδήποτε αφορά σχέσεις συναισθηματικές, με τα παιδιά μας, γονεικές, νομικά ζητήματα, σπουδές και οικονομικούς διακανονισμούς ή οικονομική βοήθεια από το εξωτερικό θα μπορούσε να προχωρήσει μέσα από συμφωνίες με καλές προοπτικές.

Σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια θα μπορούσαν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, καταλήγοντας στην δέσμευση.

Η όψη επηρεάζει Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από 9 έως 13 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 19η έως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αμέσως μετά στις 14/9 ο Ήλιος, ανατρέποντας για λίγο το θετικό σκηνικό, από την 21η μοίρα της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Βρισκόμαστε λοιπόν πάλι αντιμέτωποι με δυσκολίες, εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια μας σχετικά με θέματα εργασιακά, μεταφορών και συγκοινωνιών, μέσων μαζικής ενημέρωσης, παιδείας, θρησκείας και δικαιοσύνης.

Πρόσωπα εξουσίας μέσα από αυτούς τους τομείς βάλλονται, ενώ είναι πιθανόν να προκύψουν σκληρές αποφάσεις και νομοσχέδια σχετικά με την καθημερινότητα μας. Και οι σχέσεις χρειάζονται προσοχή, καθώς το παραμικρό μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα “παγωνιάς” που ίσως θα είναι δύσκολο να ανατραπεί.

Ότι δεν στηρίζεται σε γερά και ειλικρινή θεμέλια -τα υπόλοιπα δεν κινδυνεύουν- θα δεχτεί τις δύσκολες δονήσεις του Κρόνου, ο οποίος καθώς οι πλανήτες θα προχωρούν στην Παρθένο θα προσγειώσει απότομα όλες τις πλάνες και τις αυταπάτες του Ποσειδώνα που θα έχουν προηγηθεί, κάνοντας ένα τελεσίδικο ξεκαθάρισμα. Προσοχή χρειάζονται και ηλικιωμένα, κυρίως αντρικά, πρόσωπα της οικογένειας μας που πιθανόν να έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Η όψη επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένους από 9 έως 13 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 19η έως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η Αφροδίτη βέβαια επιμένει να βοηθάει στην εύρεση οικονομικών λύσεων και στην αποκατάσταση των σχέσεων και των συνεργασιών αφού στις 15/9 φτάνοντας στην 25η μοίρα του Λέοντα σχηματίζει ένα εξαιρετικά ευεργετικό εξάγωνο με τον Δία στην 25η μοίρα του Ζυγού.

Όψη ευκαιριών, επαγγελματικών και επιχειρηματικών ενάρξεων, αλλά και ερωτικών σχέσεων και επισημοποιήσεων. Η αισιοδοξία επανέρχεται φέρνοντας μαζί της καινούργια σχέδια και ελπίδες.

Η όψη επηρεάζει Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από  13 εώς 17 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η έως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων. Εσείς μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και προσπαθήστε για το καλύτερο.

Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συμπορεύεται πάλι με τον Άρη, αυτή τη φορά από την 5η έως την 8η μοίρα της Παρθένου δημιουργώντας εντάσεις, βιασύνες, απροσεξία και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η Παρθένος είναι ζώδιο εξαιρετικά κριτικό, κοινώς τα λέει “έξω απ’ τα δόντια” οπότε αυτή η συνάντηση στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε συζητήσεις όχι μόνο καυστικές αλλά και αρκετά οδυνηρές.

Δεν αποκλείεται να δούμε εξεγέρσεις που θα αφορούν ζητήματα εργασίας, παιδείας και μεταφορών, ενώ όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας θα καταλήξουν μάλλον σε αντιπαραθέσεις. Μην ξεχνάμε πως παράλληλα ενεργοποιείται η έκλειψη του Φεβρουαρίου στην 8η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που θα μπορούσε να επαναφέρει “καυτά” ζητήματα που προέκυψαν από τότε αλλά και να δημιουργήσει καινούργια.

Αυτό θα επηρεάσει και τις προσωπικές μας επαφές και κουβέντες καθώς τα πνεύματα θα είναι αρκετά οξυμένα και η αδρεναλίνη “στο κόκκινο”. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, και να αποφύγουμε για λίγο τις σημαντικές συζητήσεις καθώς θα είναι πολύ εύκολο να έρθουμε σε σύγκρουση.

Το νου μας και στα παιδιά. Προσεκτικοί χρειάζεται να είμαστε και όταν οδηγούμε -δεν τρέχουμε- όπως και κατά την διάρκεια μετακινήσεων γιατί θα υπάρχει τάση βιαστικών και απρόσεχτων ενεργειών και μικροατυχημάτων.

Η όψη επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που είναι γεννημένοι από 23 έως 30 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 3η έως την 10η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Μια εβδομάδα λοιπόν που χρειάζεται ψυχραιμία και συνετούς χειρισμούς, αφού δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ήρεμη, αλλά και που ενδιαμέσως θα έχει στιγμές χαράς και τύχης!

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments