0 0 votes
Article Rating

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς της ζωής μας καθώς το πλανητικό σκηνικό “υπόσχεται” να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον είτε για καλό είτε για κακό.

 

13 Φεβρουαρίου

Ερμής στην 22η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Δία στην 22η μοίρα του Σκορπιού

Υπερβολικές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που αφορούν οικονομικά θέματα και παροχές εκ μέρους πολιτικών προσώπων. Ανάγκη για ελευθερία στο λόγο και διακίνηση προοδευτικών και καινοτόμων ιδεών. Νομοσχέδια σχετικά με την εργασία, την υγεία, την ιατρική και την ανώτερη παιδεία που ίσως αποδειχτούν υπεραισιόδοξα και ανεδαφικά στην πρακτική τους εφαρμογή. Διάθεση για μετακινήσεις και φιλικές συναναστροφές.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι από 10 ως 14 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 20η ως την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων. Θα έχετε συναντήσεις με φίλους, ενδεχόμενα μικρά ταξιδάκια, συζητήσεις για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, σχέσεις, συνεργασίες και οικογενειακές υποθέσεις. Αποφύγετε υπερβολές στην καθημερινότητα σας και μια τάση για πολλές υποσχέσεις και άνευ λόγου φλυαρίες.

 

15 Φεβρουαρίου

Μερική Έκλειψη Ηλίου στην 27.08΄μοίρα του Υδροχόου

Έκλειψη (Νέα Σελήνη) που σηματοδοτεί και ενισχύει καινούργιες ενάρξεις στο χώρο της πολιτικής, των επιστημών, της αεροπορίας, του διαστήματος, της αστρολογίας, της τεχνολογίας. Ίδρυση συλλόγων και κομμάτων, εμφάνιση νέων πολιτικών ηγετών, καινοτόμες εφευρέσεις. Διάθεση για επανάσταση, ελευθερία και αλλαγή. Οι στόχοι θα επιτευχθούν μέσα από την συνεργασία και την συλλογική δράση.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι από 15 ως 19 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 25η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Νέα σημαντικά ξεκινήματα που αλλάζουν πολλά από τα υπάρχοντα δεδομένα στα οποία καλείστε να προσαρμοστείτε. Οι Εκλείψεις προετοιμάζουν την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο όπου όλος ο σταθερός Σταυρός θα δει την ζωή του να μπαίνει σε άλλες βάσεις έχοντας μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη. Περιορίστε τις αντιστάσεις και τον φόβο της αλλαγής και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για την δημιουργία και την υλοποίηση νέων στόχων.

Ταύροι και Σκορπιοί κυρίως σε θέματα οικογένειας και καριέρας, Λέοντες και Υδροχόοι κυρίως σε θέματα προσωπικά και συνεργασιών.

 

16 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη στην 6η μοίρα των Ιχθύων σε εξάγωνο με τον Κρόνο στην 6η μοίρα του Αιγόκερω

Ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες μεταξύ ισχυρών προσώπων με σκοπό την στήριξη των αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων στα οποία συγκαταλέγονται και οι μετανάστες. Ρεαλιστικές βάσεις για τη σύναψη σημαντικών συνεργασιών που στηρίζονται στην σωστή οργάνωση  με καλά βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Οικονομικές ευκαιρίες που με  σωστό χειρισμό, σύνεση και υπευθυνότητα θα μπορούσαν να έχουν σημαντικά θετικά αποτελέσματα.

Προσωπικές σχέσεις που θα στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και τα αληθινά συναισθήματα και έτσι  μπορούν να αντέξουν στο χρόνο. Ρεαλισμός και ευαισθησία συνυπάρχουν αρμονικά και αποδίδουν αφού και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε θέση δύναμης απελευθερώνοντας στο μέγιστο τις θετικές τους ιδιότητες. Αυτή δεν είναι μια όψη ευτυχίας αλλά σταθερότητας και μελλοντικής οικοδόμησης.

Επηρεάζονται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 24 ως 28 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 4η ως την 8η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αντιμετωπίστε τις ευκαιρίες με σύνεση, υπομονή και ωριμότητα και βάλτε τις βάσεις για κάτι οικονομικό ή προσωπικό, που θα μπορούσε να έχει την μορφή μιας συμφωνίας, συνεργασίας ή ερωτικής γνωριμίας και θα μείνει στη ζωή σας παίζοντας καθοριστικό ρόλο.

 

18 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζοντας όψη συνόδου στην μηδενική μοίρα του ζωδίου

Τα ενδιαφέροντα, οι στόχοι και οι συζητήσεις στρέφονται σε θέματα που αφορούν τη θάλασσα, το υγρό στοιχείο, τη ναυτιλία, τη μεταφυσική, τη θρησκεία, το προσφυγικό, την ψυχική υγεία, τα ιδρύματα, τον οραματισμό, την τέχνη.

Η επικοινωνία αποκτά μια συναισθηματική χροιά με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού αγγίζοντας πολλές φορές την ουτοπία αφού επικρατεί σύγχυση και ασάφεια. Έντονα παρασκηνιακές κινήσεις και επαφές πίσω από κλειστές πόρτες ακόμα κι από πρόσωπα εξουσίας.

Πιθανόν να δρομολογηθούν μυστικά σχέδια που θα γίνουν αργότερα γνωστά. Πιθανή επίσης εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών. Συζητήσεις για εργασία, υγεία, παιδεία που δεν καταλήγουν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ο ρόλος των ΜΜΕ παρασκηνιακός προσπαθώντας να κατευθύνει με πλάγιους τρόπους την κοινή γνώμη ξεκινώντας από τα μεγάλα αφεντικά.

Οι μετακινήσεις χρειάζεται να οργανώνονται προσεχτικά καθώς μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα λόγω αφηρημάδας. Η καθημερινότητα γίνεται δύσκολη καθώς αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε στις πρακτικές μας υποχρεώσεις λόγω της ανάγκης μας να ξεφύγουμε από αυτήν παραμελώντας και παραβλέποντας οποιαδήποτε ευθύνη.

Προσοχή σε θέματα υγείας καθώς το νευρικό σύστημα ατονεί δημιουργώντας το αίσθημα της αδυναμίας και της υπνηλίας. Αποφεύγουμε κάθε μορφή καταχρήσεων στην προσπάθεια μας να μεταφερθούμε σε άλλους ιδανικούς κόσμους. Στρεφόμαστε στη τέχνη και τη δημιουργία προκειμένου να ισορροπήσουμε.  Ανάγκη για προσφορά, βοήθεια, φιλανθρωπία.

Αυτό το κλίμα θα επικρατεί  όσο οι πλανήτες θα κινούνται στο ζώδιο των Ιχθύων μεταφορικά και κυριολεκτικά αφού είναι πολύ πιθανόν να δούμε έντονα καιρικά φαινόμενα με αρκετές νεροποντές ίσως και πλημμύρες.

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή θα επηρεάσει Ταύρους, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες των πρώτων ημερών αρχικά.

Επαφές, ειδήσεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις, ρομαντικές συναντήσεις και συζητήσεις, υψηλοί στόχοι αλλά και τάση για εξιδανίκευση και πλάνη. Προσπαθήστε, ειδικά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να κινείστε σε ρεαλιστικές βάσεις αποφεύγοντας τις μεγάλες προσδοκίες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια “απότομη προσγείωση”!

 

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments