0 0 votes
Article Rating

Δύο αντικρουόμενες όψεις συμβαίνουν στο πλανητικό σκηνικό την Πέμπτη 3/11. Ο Ήλιος από την 11η μοίρα του Σκορπιού σχηματίζει ένα ‘θεικό’ τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα των Ιχθύων. Αυτή είναι μια όψη που βγάζει στην επιφάνεια όλη μας την διάθεση για βοήθεια, προσφορά, ρομαντισμό και αλληλεγγύη.

Οικονομικές οφειλές προς τρίτους θα υπάρξουν ευνοϊκοί τρόποι να ρυθμιστούν, όπως και θετικές εξελίξεις θα δούμε σε ζητήματα που αφορούν  το μεταναστευτικό και οτιδήποτε αφορά τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο.

Καλές ειδήσεις θα φτάσουν κυρίως από πρόσωπα εξουσίας αλλά και τα καλλιτεχνικά γεγονότα θα είναι πολλά και ωραία αφού η τέχνη και η δημιουργία θα έχουν την τιμητική τους. Και ο έρωτας βέβαια σε πρώτο πλάνο και μάλιστα με την πιο ιδανική του μορφή. Είναι στιγμή για προσευχή και διαλογισμό.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 29 ως 3 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 9η ως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων θα δεχτούν την εύνοια αυτής της όψης στα οικονομικά αλλά και στα προσωπικά τους θέματα.

Βάλτε καινούργιους υψηλούς στόχους και ετοιμαστείτε να ζήσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Η ερωτική ένωση θα έχει όχι μόνο πάθος αλλά και έντονα συναισθήματα. Σκεφτείτε τις επιθυμίες σας και ευχηθείτε την πραγματοποίηση τους.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από την 25η μοίρα του Ζυγού θα έρθει σε αντίθεση με τον Ουρανό στην 25η μοίρα του Κριού. Έτσι μας εφιστά την προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς μπορεί η παραμικρή ένταση να οδηγήσει σε ξαφνικές ανατροπές και ανακατατάξεις. Οι διπλωματικές σχέσεις θα  είναι εύθραυστες  και στις οικονομικές υποθέσεις θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Η Αφροδίτη βέβαια σε αυτή τη θέση έχει την ικανότητα να διατηρήσει όσο μπορεί τις ισορροπίες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 13 ως 17 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η ως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων διαφυλάξτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία και όχι σπασμωδικά καθώς η τάση σας για αλλαγές, έντονες αντιδράσεις και επαναστατικότητα θα είναι αυξημένη. Φροντίστε και την σωστή διαχείριση των οικονομικών σας αφού θα έχετε την διάθεση να ξοδέψετε αρκετά αλλά και απρόοπτα έξοδα μπορεί να προκύψουν. Κάντε μια δεύτερη σκέψη πριν πράξετε σε όλα!

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου γίνεται την Παρασκευή 4/11 στην 11.59’ μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού.  Είναι ένα φεγγάρι που τονίζει την ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια και φέρνει στο προσκήνιο αλλαγές που θα προκύψουν στην διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων ώστε να υπάρξουν λύσεις. Αυτό αφορά τράπεζες, δάνεια και δημόσιες οφειλές αλλά και σε πηγές χρημάτων που προέρχονται από τη γη.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι από 1η ως 4 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων, η πανσέληνος αυτή σας προετοιμάζει για αλλαγές τόσο σε επαγγελματικά και οικονομικά, όσο και στα προσωπικά σας θέματα.

Η Σελήνη στον Ταύρο θα δράσει έχοντας πάντα ως γνώμονα την σταθερότητα και την σιγουριά, οπότε δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για τα αποτελέσματα αυτών των αλλαγών που τόσο αντιπαθείτε! Χαλαρώστε τις αντιστάσεις σας αφού μάλλον προς όφελος σας θα είναι!

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments