0 0 votes
Article Rating

Οι αστρολόγοι σπάνια μπορούν να ερμηνεύσουν τον πλανήτη Ουρανό καθώς δεν μπορούν να προβούν σε μια δυναμική μεγέθυνσή του.

Ορισμένοι αναφέρουν ότι ο 7ος στη σειρά βασικός πλανήτης από τον Ήλιο εμφανίζεται περιστασιακά και απρόβλεπτα στον αστρικό ουρανό, αλλά ότι αυτό μπορεί να παρατηρηθεί και με γυμνό μάτι. Άλλοι αναφέρουν ότι πιθανότατα δεν θα μπορούσαμε να δούμε τον Ουρανό εάν δεν είχε ανακαλυφθεί το τηλεσκόπιο.

Ο Ουρανός, εκκεντρικός (μιας και σχηματίζει μια περίεργη γωνία στον άξονά του καθώς μπαίνει σε τροχιά) αλλά και όμορφος, είναι ορατός, για εκείνους που μπορούν να τον δουν την ακριβή ώρα και στιγμή, σαν ένα ωχρό αστέρι.

Όπως ακριβώς και ο αριθμός, που συνδέεται παραδοσιακά με την αριθμολογία, ο Ουρανός είναι ιδιότροπος, περίεργος και μεταφυσικός. Για να καταλάβουμε το νόημα, αρκεί να σκεφτούμε τις βαθύτερες διαφορές που προτείνονται, από τις 7 μέρες της βδομάδας, τα χρώματα των 7 τσάκρας, τις 7 μουσικές νότες, τις 7 βασικές αρετές (καθώς και τα θανάσιμα αμαρτήματα), όπως και τους 7 αρχαγγέλους. Ο αριθμός 7, ως πρώτος αριθμός (σε μαθηματική ορολογία), είναι μοναδικός, όπως ακριβώς είναι και ο Ουρανός.

Αστρολογικά, η επιρροή του Ουρανού είναι απροσδόκητη και ξαφνική. Λόγω της μεγάλης του απόστασης από τον Ήλιο, ο Ουρανός χρειάζεται 84 χρόνια για να ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ζωδιακό κύκλο.

Τόσος είναι ακριβώς και ο χρόνος που χρειάζεται για να ενεργοποιήσει πλήρως όλες τις πιθανές όψεις, να αλλάξει οικοθεσία, καθώς και άλλες δυναμικές στο ατομικό μας ωροσκόπιο. Μέχρι πρότινος, το να απολαύσουμε το χρονικό διάστημα των 84 ετών ήταν πρωτάκουστο, στην ουσία όμως ήταν ακόμη πιο σπάνιο από μια γρήγορη παρατήρηση του Ουρανού.

Εντούτοις, όλα αυτά αλλάζουν με το που μπήκαμε στον 21ο αιώνα. Η καλύτερη ποιότητα ζωής δίνει μακροβιότητα και μπορούμε να έχουμε περισσότερες προσδοκίες. Το ατομικό ωροσκόπιο αποτελεί έναν πλούτο πληροφοριών σχετικά με το πώς μπορούμε να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην ζωή μας. Μια καλή αρχή μπορεί να γίνει αφού πρώτα καταλάβουμε και προετοιμαστούμε για την επιστροφή του Ουρανού. Κάνει την εμφάνισή του περίπου ανάμεσα στα 82-84 χρόνια μας.

Εξαρτάται δηλαδή από το ατομικό μας ωροσκόπιο. Οι ερμηνείες άλλων πλανητικών επιστροφών είναι δεδομένες και γνωστές στους αστρολόγους, οι οποίοι έχουν συχνές επαφές με τους ενδιαφερόμενους πελάτες τους.

Η Ηλιακή επιστροφή συμβαίνει κάθε χρόνο κοντά ή την μέρα των γενεθλίων μας και αποτελεί μια ικανοποιητική σύνοψη του τι έχει να μας προσφέρει ο νέος χρόνος.

Η επιστροφή της Σελήνης στην γενέθλια θέση της συμβαίνει κάθε 28 μέρες και αποτελεί έναν θαυμάσιο μηνιαίο οδηγό.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη επιστρέφουν στη γενέθλια θέση τους κάθε χρόνο, πραγματοποιώντας όλες τις πιθανές όψεις που μπορούν να λειτουργήσουν στο ωροσκόπιο, όσον αφορά την διαδικασία σκέψης και απόλαυσης αντίστοιχα.

Κάθε δύο χρόνια, ο Άρης επιστρέφει στη γενέθλια θέση του αποκαλύπτοντας τα ενεργειακά του σχέδια και την αναζωογόνηση.

Κάθε δώδεκα χρόνια ο Δίας επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, επισημαίνοντας μια νέα περίοδο καλοτυχίας και ευκαιριών για επέκταση.

Η επιστροφή του Κρόνου πραγματοποιείται περίπου κάθε 29 χρόνια, περιγράφοντας την μετάβαση του χρόνου και την αφομοίωση της σοφίας.

Οι πλανήτες πέρα από τον Ουρανό, που βρίσκονται στο «περιθώριο» του ηλιακού μας συστήματος, είναι ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Χρειάζονται περίπου 164 και 238 χρόνια αντίστοιχα, για να ολοκληρώσουν μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ζωδιακό κύκλο. Ίσως κάποια μέρα στο μέλλον, οι αστρολόγοι να είναι ικανοί να εξερευνήσουν τις δυναμικές αυτών των πλανητικών επιστροφών. Για την ώρα, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που μελετά τις δυναμικές που αναφέρονται στα Χρυσά Χρόνια, καθώς η διάρκεια ζωής μεγαλώνει.

Ο Ουρανός σχετίζεται με την φιλία, τις ξαφνικές αλλαγές, τις ανακαλύψεις και την τεχνολογία αιχμής, τον ασυνήθιστο καιρό (ιδιαίτερα τις αστραπές) και τον ηλεκτρισμό. Όλα όσα εμφανίζονται αναπάντεχα και μοναδικά, κυβερνώνται από τον 7ο πλανήτη. Ο Ουρανός είναι ο προστάτης της αστρολογίας και της εναλλακτικής σκέψης.

Από τις 12 Ιανουαρίου του 1996, ο Ουρανός πραγματοποίησε την διέλευσή του στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο που κυβερνά. Τα άτομα που είχαν γεννηθεί από τις 30 Ιανουαρίου 1912 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 1920, βίωσαν την επιστροφή του Ουρανού, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε όψη συνόδου με την γενέθλια θέση του Ουρανού.

Στις 10 Μαρτίου του 2003, ο Ουρανός εισήλθε στους Ιχθείς, πραγματοποιώντας την επόμενη αλλαγή ζωδίου που κάνει κάθε 7 χρόνια. Τα άτομα που γεννήθηκαν στα τέλη Ιανουαρίου 1920 μέχρι τις 31 Μαρτίου 1927, ξεκίνησαν να βιώνουν την επιστροφή του Ουρανού. Οι επιρροές του Ουρανού ανέτρεψαν το κοινωνικό κατεστημένο, κάτι που ήταν αρκετά δυσάρεστο. Ωστόσο, μια διέλευση του Ουρανού αφήνει πάντα μια καλύτερη αίσθηση σε σχέση με το διάστημα πριν την διέλευσή του. Μοιάζει σαν χτύπημα κεραυνού! Η λέξη κλειδί είναι η επαγρύπνηση.

Για να προετοιμαστούμε για την δυναμική επιστροφή του Ουρανού σε ένα ατομικό ωροσκόπιο, διεξάγουμε πρώτα μια μικρή έρευνα. Εξετάζουμε τα γεγονότα που συνέβησαν και προσπαθούμε να σκεφτούμε τι άλλο έχει συμβεί όταν υπήρξαν σημαντικές μεταβατικοί περίοδοι στη ζωή μας και που συνδέονται με τον κύκλο του Ουρανού.

Αυτό θα φανερώσει ανεκτίμητους «υπαινιγμούς» για το πώς λειτουργεί ο Ουρανός σε μεμονωμένο επίπεδο. Κατά την διέλευσή του, ο Ουρανός ενεργοποιεί κάθε μία από τις πέντε βασικές όψεις και διεγείρει, εκπλήσσει και διακόπτει. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό όταν η σύγκρουση αυτή παρέλθει.

Κατά την πλήρη περιστροφή του στον ζωδιακό κύκλο, σχηματίζει μία φορά όψη συνόδου και αντίθεσης με τους γενέθλιους πλανήτες, ενώ λόγω της ανάδρομης πορείας του μπορεί να επαναλάβει την ίδια όψη έως και 3 φορές, αν ωστόσο η συγκεκριμένη όψη σχηματίζεται τη στιγμή τη αλλαγής της πορείας του (από ορθόδρομος σε ανάδρομο και το αντίστροφο).

Σχηματίζει επίσης δύο φορές όψη μισού τετραγώνου, εξαγώνου, τετραγώνου, ενάμισι τετραγώνου και τριγώνου.

 

Η επιρροή μιας διέλευσης του Ουρανού μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, η επιρροή του, όταν ο αυτός κινείται με τη μέγιστη ταχύτητά του (4 λεπτά της μοίρας), μπορεί να διαρκέσει περίπου έναν μήνα. Κατά την αλλαγή της φοράς του, όπου η ταχύτητά του είναι σαφώς μικρότερη, η επίδραση της διέλευσης για κάθε μοίρα μπορεί να διαρκέσει έως και 4 μήνες.

Γενικότερα, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, λόγω της κίνησής τους, επηρεάζουν κατά τη διέλευσή τους έναν γενέθλιο ή έναν προοδευμένο πλανήτη, ακόμα και πριν ή μετά τον σχηματισμό ακριβούς όψης μαζί τους.

Με άλλα λόγια, η επίδρασή τους είναι εμφανής όταν συγκλίνουν ή αποχωρίζονται από τον πλανήτη που διελαύνουν, κατά 3 μοίρες.

 

Περίπου στην ηλικία των 14 και ξανά στην ηλικία των 70, ο διελαύνων Ουρανός σχηματίζει το ίδιο εξάγωνο που σχηματίζει όταν βρισκόταν και στην γενέθλια θέση του. Το πρώτο εξάγωνο αντικατοπτρίζει τις πρώτες εμπειρίες σχέσεων και μια αφύπνιση νέων ιδεών. Επίσης, πολύ πιθανή είναι και η πρόοδος στην εκπαιδευτική διαδικασία, λόγω του ότι λειτουργεί με την ενέργεια του 3ου οίκου. Τα σχολικά χρόνια που αναφέρονται στην εφηβεία ξεκινούν.

Την δεύτερη φορά που σχηματίζεται το εξάγωνο αυτό, ξεκινούν τα χρόνια της συνταξιοδότησης. Οι ευθύνες είναι λιγότερες και δημιουργούνται νέες μορφές ομάδων. Λειτουργεί περισσότερο σαν τον 11ο οίκο.

 

Ο διελαύνων Ουρανός σχηματίζει το ίδιο τετράγωνο που σχηματίζει όταν βρισκόταν και στην γενέθλια θέση του γύρω στα 20 και ξανά στα 63 χρόνια του ατόμου. Το πρώτο τετράγωνο σχετίζεται με την ενηλικίωση και την ανεξαρτησία. Κυριαρχεί μια αποδυνάμωση και μια αποσύνδεση από τα δεσμά του σπιτιού και της παιδικής ηλικίας, γι’ αυτό και συνδέεται με τον 4ο οίκο.

Το δεύτερο τετράγωνο που σχηματίζει, σημαδεύει τα σχέδια για την συνταξιοδότηση και το αποκορύφωμα της επαγγελματικής ζωής του ατόμου. Η ανάπτυξη νέων αξιών και νέων προγραμμάτων, τα οποία μπορεί να επιτρέψουν μεγαλύτερη ελευθερία, είναι πολύ πιθανά. Συνδέεται άμεσα με τον 10ο οίκο.

 

Ο Ουρανός σχηματίζει το ίδιο τρίγωνο που σχηματίζει όταν βρισκόταν και στην γενέθλια θέση του κατά τη διάρκεια ενός μέσου χρόνου ζωής, δηλαδή περίπου στα 27 και ξανά στα 56 χρόνια του ατόμου.

Το πρώτο τρίγωνο που σχηματίζει φέρνει ζωή, μια ρομαντική αλλαγή, την γέννηση ενός παιδιού και ένα βαθύ ενδιαφέρον προς την αστρολογία και την μεταφυσική, την επιστήμη και τις τέχνες. Επίσης, μπορούν να ολοκληρωθούν σημαντικές δημιουργικές εργασίες. Είναι μια περίοδος απολαύσεων και ενθουσιασμού και συνδέεται με τον 5ο οίκο.

Το δεύτερο τρίγωνο, το οποίο λειτουργεί περισσότερο σαν τον 9ο οίκο, μπορεί να δώσει μια ευρεία πνευματική επέκταση, ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για την ανώτερη εκπαίδευση και συχνά μεγάλα ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

 

Ο Ουρανός σχηματίζει την ίδια αντίθεση που σχηματίζει όταν βρισκόταν και στην γενέθλια θέση του μόνο μια φορά στην ζωή μας. Αυτό συμβαίνει στην ηλικία, περίπου, των 42 και συνδέεται στενά με τον 7ο οίκο. Αυτή είναι η όψη της κρίσης της μέσης ηλικίας.

Γάμοι και άλλες συνεργασίες μπορούν να τερματιστούν ή να ξεκινήσουν εντελώς ξαφνικά, καθώς μπορεί να χρειάζεται και μεγαλύτερη προσοχή σε νομικά θέματα.

Στην διάρκεια της ζωής μας αργότερα, η πορεία του Ουρανού ολοκληρώνεται όταν επιστρέφει στην γενέθλια θέση του. Όπως ακριβώς και η όψη αντίθεσης, σχηματίζεται πλέον όψη συνόδου, μόνο μία φορά. Η επιστροφή του Ουρανού ή αλλιώς η σύνοδός του με την γενέθλια θέση του, έχει μια ποιότητα-λειτουργία 1ου οίκου. Μπορεί να αναμένεται μια νέα προσωπικότητα, μια διαφορετική προσέγγιση στην αλληλεπίδραση των ατόμων.

Ως μελετητής αστρολογίας εδώ και πολλά χρόνια, έχω σημειώσει ότι οι μεγαλύτεροι, ηλικιακά, άνθρωποι που διατηρούν την ποιότητα στη ζωή τους, έχουν μια ενδιαφέρουσα νοοτροπία. Ζουν το τώρα και μοιάζουν να έχουν χιούμορ, καθώς επίσης και ποικίλα ενδιαφέροντα.

Με την μακροβιότητα ή μη και την ποιότητα της ζωής να είναι αβέβαιες, όσοι ζουν την επιστροφή του Ουρανού, πρέπει να αντιμετωπίζουν φιλοσοφικά πλέον την σταθερή αλλαγή για να επιζήσουν.

Οι μακροπρόθεσμες σχέσεις μπορεί να ολοκληρωθούν και ο κόσμος στον οποίο έχουν μεγαλώσει τα άτομα να γίνει όλο και περισσότερο απόμακρος. Ένας καλός στόχος είναι να βρεθούν τρόποι ώστε να συμβάλλει η περίοδος της ηλικίας του ατόμου που είναι περισσότερο «σοφό» και έχει ζήσει περισσότερες εμπειρίες με τους νεότερους, που δεν έχουν πολλές εμπειρίες.

Εξερευνώντας το νέο και το ασυνήθιστο, αφήνοντας πίσω τους παλαιούς περιορισμούς, οι επαφές με νέους φίλους καθώς και η ξαφνική αποκοπή από παλαιούς δεσμούς, είναι πολύ πιθανό να είναι μέρος της επιστροφής του Ουρανού.

Οι συνδυαζόμενες επιρροές του Ουρανού και του Ποσειδώνα είναι αντάξιες της επιπλέον προσοχής που δίνεται στα γενέθλια ωροσκόπια της επόμενης γενιάς, της οποίας τα άτομα τοποθετούνται στην εξέχουσα θέση του κύκλου της Ουράνιας επιστροφής.

Στις 10 Μαρτίου του 2003, ο Ουρανός άλλαξε ζώδιο, ξεκινώντας μια 7χρονη διέλευση μέσω του Ποσειδώνα, που κυβερνά τους Ιχθείς. Τα άτομα που γεννήθηκαν από το 1920 μέχρι το 1928 είχαν ως προσδοκία τους να προετοιμαστούν για την επιστροφή του Ουρανού.

Η γενιά των ατόμων που γεννήθηκαν με τον Ουρανό στους Ιχθείς, μεγάλωσαν με μεταβαλλόμενες πνευματικές αρχές. Νέοι τύποι φαρμάκων και διάφορες χημικές ουσίες επηρέασαν αρκετά τα άτομα αυτά, κατά τη διάρκεια των παραγωγικών τους χρόνων. Μεγάλη επιρροή άσκησε επίσης και η εποχή της Κατάθλιψης.

Η αντιμετώπιση των αξιών και η αναζήτηση ασφάλειας στη σημερινή οικονομική κατάσταση θα μπορούσε να είναι ένα μέρος του σχεδίου που έχουν στο μυαλό τους. Τα όνειρα που συνδέονται με την επιρροή των Ιχθύων και του Ουρανού μπορούν να σχεδιάσουν την ζωηρή και την σημαντικότητα της ονειρικής δραστηριότητας.

Η μουσική και ο χορός, ως μορφές άσκησης και κοινωνικής επαφής, θα μπορούσαν να είναι διασκεδαστικές με νέους τρόπους. Φυσικά, κάθε ατομικό ωροσκόπιο, λαμβάνοντας υπόψιν την οικοθεσία του Ουρανού κατά τη γέννηση του ατόμου και τις γενέθλιες όψεις, θα πρέπει να μελετηθούν για να εξάγουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Εντούτοις, η θέση του Ήλιου παρέχει το πλαίσιο για να γίνει η αρχή. Χρησιμοποιήστε το για να σχεδιάσετε την δική σας προσέγγιση προετοιμασίας αυτής της ξεχωριστής διέλευσης ή χρησιμοποιήστε το για να εμπνεύσετε έναν φίλο ή τους γονείς σας. Βασίζεται στον οίκο που κυβερνά ο Ουρανός στο ηλιακό ωροσκόπιο.

Οδηγός για να διασκεδάσετε την επιστροφή του Ουρανού. Εάν είστε:

Κριός: Η δικτύωσή σας με σημαντικούς οργανισμούς, οι φιλίες σας με ενδιαφέροντα άτομα και η διατήρηση του καθημερινού προγραμματισμένου ημερολογίου είναι πολύ καλές επιλογές που μπορείτε να εστιάσετε. Θα μπορούσε επίσης να σας απορροφήσει και η πολιτική ενώ ο εθελοντισμός μπορεί να σας ανταμείψει. Μπορείτε να ασχοληθείτε με γιόγκα και ιδιαίτερα με την λειτουργία της αναπνοής.

Ταύρος: Θα μπορούσε να σας προσφερθεί εργασία μερικής απασχόλησης, ίσως και ως σύμβουλου. Άλλα άτομα θα δουν σε εσάς έναν ρόλο μοντέλου. Χρησιμοποιείστε την εμπειρία σας για να κάνετε την διαφορά στο επάγγελμά σας ή προβάλλετε την εξειδίκευση που αναπτύξατε στα προηγούμενα χρόνια. Θα παραμείνετε λιγότερο επιφυλακτικοί καθώς θα περνάει ο χρόνος ενώ μπορεί να τείνετε να προσφέρετε κάποιες παρουσιάσεις για ομάδες.

Δίδυμοι: Τα προγράμματα που απευθύνονται σε ηλικιακά μεγαλύτερους, όπως οι ξενώνες ή άλλες ομάδες εργασίας θα σας μαγνητίσουν. Θα απολαύσετε να γράφετε οικογενειακές ιστορίες και λαογραφικά κείμενα σε συλλογές για παιδιά και εγγόνια. Μπορεί να νιώθετε πλήξη με την καθημερινότητα. Καλό είναι να δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αεροπορικά ταξίδια ή ταξίδια με γκρουπ και να είστε καλοί ακροατές.

Καρκίνος: Η ψυχική σας ικανότητα είναι κοφτερή, γι’ αυτό και η εβδομαδιαία ενασχόλησή σας με πνευματικούς κύκλους ώστε να κάνετε πρακτική σε κανάλια πνευματικής επικοινωνίας στον χώρο σας, θα δώσουν βάθος και νόημα στην καθημερινότητά σας. Επενδυτικά προγράμματα, ασφάλειες και φορολογικές επιλογές αποτελούν ενδιαφέρουσες μελέτες. Ενδεχομένως, ξαφνικά να ασχοληθείτε με αστυνομικά μυστήρια.

Λέων: Η συμμετοχή, η ομαδικότητα στην εργασία και η συναδελφικότητα είναι τα θέματα στα οποία εστιάζετε. Σχέδια τα οποία οργανώνονται από άλλους καθώς και προσκλήσεις, θα γίνονται αποδεκτά με αρκετό ενθουσιασμό. Θα είστε πιο ευτυχείς εάν συμμετέχετε σε μια ομάδα αλληλεπίδρασης. Νομικά θέματα που αφορούν γηραιότερα άτομα, μπορεί να σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Παρθένος: Η αγάπη και η συντροφικότητα των ζώων θα δώσουν μια λάμψη στη ζωή σας. Υιοθετείστε ένα μικρό σκυλάκι ή μια γάτα ή τοποθετήστε μια ταΐστρα με φαγητό για πουλιά έξω από το παράθυρό σας. Εξερευνήστε νέες πληροφορίες σχετικά με την εναλλακτική υγεία και διατηρήστε ένα αρχείο για να το μοιράζεστε με τους φίλους σας. Κρατήστε την αλληλογραφία και τις φαρμακευτικές σας αγωγές καλά οργανωμένες.

Ζυγός: Σχεδιάστε να παρακολουθήσετε επιδείξεις τέχνης και άλλα παρόμοια γεγονότα που να σχετίζονται με τις τέχνες. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά θα είναι σημαντική πηγή χαράς. Μην ξαφνιαστείτε εάν υπάρξουν κάποιες ρομαντικές στιγμές. Μια περιστασιακή φιλία θα μπορούσε να αποτελέσει μια πιο δυνατή και βαθιά σχέση.

Σκορπιός: Μια αλλαγή κατοικίας και διευθετήσεις που σχετίζονται με την διαβίωσή σας μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Καλό είναι να είστε δεκτικοί σε νέα περιβάλλοντα. Ενδεχομένως να μείνετε κατάπληκτοι με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Επιτρέψτε τους να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. ίσως να νιώσετε αμερόληπτα πως δεν είστε αποδεδειγμένα καλοί. Η ευτυχία είναι δεδομένη εάν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέα περιβάλλοντα.

Τοξότης: Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε καταστάσεις που απαιτούν μεταφορές. Εξετάστε εναλλακτικές μεθόδους για ταξίδια. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα τηλεφωνικά μηνύματα και η κλασσική αλληλογραφία θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Επίσης, θα απολαύσετε να διαβάζετε εφημερίδα κάθε μέρα καθώς και άλλα περιοδικά. Κάποιος από τους γείτονές σας μπορεί να γίνει πιο στενός σας φίλος. Διατηρήστε το χιούμορ σας με τους πιο δυσκοίλιους γείτονες και να είστε πάντα διπλωμάτες.

Αιγόκερως: Η ενασχόληση με την γη και την φύση γενικότερα θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση. Προσπαθήστε να επισκέπτεστε εθνικούς κήπους ή να ξεκινήσετε να φυτεύετε βότανα και συναφή φυτά. Απολαύστε όσα κατέχετε και μην γκρινιάζετε για όσα δεν έχετε αποκτήσει. Χρησιμοποιήστε καλές πορσελάνες και λινά υφάσματα. Αντί να αποταμιεύετε χρήματα, προχωρήστε σε μια αγορά ηλεκτρονικών ειδών ή αντικειμένων που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Υδροχόος: Η σχέση με τον εαυτό σας είναι μια σχέση μεταμόρφωσης. Δημιουργήστε μια λίστα με όλα τα πράγματα στα οποία είστε καλοί και για τα οποία είστε ευγνώμονες. Πειραματιστείτε με νέο στυλ στα μαλλιά και το ντύσιμό σας. Είναι καιρός να ανακαλύψετε τον εαυτό σας μέσα από αυτά. Αποδεχτείτε με ευχαρίστηση τους τρόπους που αλλάζετε ως άτομο καθώς περνάει ο καιρός. Πάρτε πρωτοβουλίες και αποφύγετε την αυστηρότητα.

Ιχθείς: Η βοήθεια προς τους άλλους θα σας ενισχύσει και θα σας ευχαριστήσει. Επισκεφτείτε ή τηλεφωνείστε σε όσα άτομα νιώθετε πως έχουν την ανάγκη σας. Απολαύστε την γαλήνη, την ηρεμία και την ιδιωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες στιγμές ίασης και ηρεμίας μέσα από την μοναξιά. Προσπαθήστε να κάνετε τον ύπνο σας πιο άνετο και όμορφο καθώς η δυνατότητα που έχετε να ξεκουραστείτε, θα σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς και δυνατοί. Ξεκινήστε να ονειρεύεστε, μιας και η καθοδήγηση μπορεί να έλθει μέσω των ονείρων σας.

 

Σωκράτης Παπαγεωργίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments