1 2 votes
Article Rating

Σύμφωνα με την αρχαία τέχνη της αστρολογίας υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια.

Είναι αυτά που ελκύουν το ένα ζώδιο στο άλλο, και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να είναι συμβατά τα διαφορετικά ζώδια μεταξύ τους. Μέσα σε μία σχέση, στην κρεβατοκάμαρα, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο αγαπημένος σας; Για αρχή, σκεφτείτε τα ιερογλυφικά σύμβολα των ζωδίων. Τα ιερογλυφικά των ζωδίων είναι αρχαία σύμβολα και θα έπρεπε να μελετώνται προκειμένου να δώσουμε μία περισσότερο εκ βαθέων γνώση σχετικά με την φύση του κάθε ηλιακού ζωδίου. Τα ηλιακά ζώδια τα οποία είναι γεννημένα υπό έναν αστερισμό που συμβολίζεται από ένα ζώο θα έχουν περισσότερο έντονα τα ζωώδη ένστικτα, ορέξεις και γενικότερα θα διεγείρονται πιο εύκολα όπως και οι αντίστοιχοι τους στο ζωικό βασίλειο.

Τα σύμβολα των ζώων περιλαμβάνουν: τον Ταύρο, τον Τοξότη που είναι μισός άνθρωπος μισός άλογο, τον Καρκίνο το καβούρι, τον Λέοντα, τον Αιγόκερω την κατσίκα, τους Ιχθείς, τον Σκορπιό και τον Κριό.

Άλλα ηλιακά ζώδια όπως οι Δίδυμοι, η Παρθένος και ο Υδροχόος έχουν ανθρώπινα σύμβολα. Ο Ζυγός είναι το μοναδικό ηλιακό ζώδιο που απεικονίζεται από ένα αντικείμενο, μία ζυγαριά. Η ζυγαριά του Ζυγού αντιπροσωπεύει την ισορροπία του κάρμα, την αρμονία, την κρίση και την δικαιοσύνη. Οι Ζυγοί είναι φημισμένοι για την ανικανότητά τους να λαμβάνουν αποφάσεις. Αυτά τα ζώδια τα οποία δεν απεικονίζονται από σύμβολο ζώου έχουν περισσότερο έλεγχο πάνω στα ζωώδη ένστικτα, τις ορέξεις τους για την ζωή και την σεξουαλική τους ορμή! Τα ανθρώπινα σύμβολα περιλαμβάνουν: τους Διδύμους που απεικονίζονται από δύο δίδυμους ανθρώπους, την Παρθένο και τον Υδροχόο που απεικονίζεται από έναν νεροκουβαλητή. Είναι λιγότερο αυθόρμητοι σε σύγκριση με τα ζώδια που απεικονίζονται από κάποιο ζώο. Σκέφτονται τα πράγματα περισσότερο προσεκτικά, και δεν αντιδρούν ενστικτωδώς. Άρα, ο τρόπος με τον οποίο βιώνετε τον έρωτα, την στοργή και η προσέγγισή σας στο σεξ είναι μοναδικός όπως και το ηλιακό ζώδιο υπό την επιρροή του οποίου γεννηθήκατε.

Γυναίκα Κριός: Μιας και ανήκει στα παρορμητικά (θεμελιώδη) ζώδια, δεν έχει καμία συστολή. Προχωρά στην κατάσταση που έχει μπροστά της και κυριαρχεί σε αυτήν…ακόμα και σεξουαλικά. Αυτό είναι το θηλυκό που θέλει να κατακτήσει αυτό που επιθυμεί όταν το επιθυμεί. Δεν της αρέσει να της πείτε: «Γλυκιά μου όχι εδώ…οι γονείς μου τρώνε στο διπλανό δωμάτιο…» ή «Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να βγούμε από το αυτοκίνητο;». Βρίσκονται υπό την επιρροή του κυβερνήτη τους Άρη και ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει!

Άντρας Κριός: Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που κατευθύνεται με την μία προς το μέρος σας σε ένα κλαμπ…και με κάποιο ανεξήγητο τρόπο καταλήγετε να φεύγετε μαζί του. Μιλάει γρήγορα και παρεμπιπτόντως τα κάνει όλα ΓΡΗΓΟΡΑ! Οι άντρες Κριοί είναι οι απόλυτοι κυνηγοί! Αλλά προσέξτε, αν οι όροι αντιστραφούν και αρχίσετε να τους τηλεφωνείτε και να είστε εσείς αυτοί που τους κυνηγάτε…τότε θα αρχίσουν να τρέχουν μακριά σας τρομαγμένοι! Κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς αντι-ερωτικό για τον άντρα Κριό. Ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα, αν τους το παίξετε λίγο ζωηροί, μπορεί να το βάλουν στα πόδια αρκετά γρήγορα. Πραγματικά, δεν τους αρέσει καθόλου να τους καταδιώκουν!

Ερωτογενής περιοχή: Το πρόσωπο και το κεφάλι!

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Να γνωρίσουν κάποιον για πρώτη φορά και να τον πάνε κατευθείαν στο κρεβάτι! Αν είστε ήδη ζευγάρι με έναν Κριό, εκπληρώστε την φαντασίωσή του αυτή ούτως ή άλλως. Συναντήστε τον στο αγαπημένο σας κλαμπ, κάντε ότι δεν τον ξέρετε και αφήστε τον να σας ρίξει στο κρεβάτι του!

Γυναίκα Ταύρος: Ακόμα και αν πρόκειται για θηλυκό, παρόλα αυτά κυβερνάται από το αστρολογικό της ζώδιο, τον ταύρο. Ο Ταύρος, είναι ένα ζωώδες ζώδιο που είναι γνωστό για τον τρόπο με τον οποίο ζευγαρώνει και για την σεξουαλική του ανδρεία. Αφήστε την φαντασία σας να πετάξει, είναι σεξουαλική, αισθησιακή και επίσης πολύ καλός ακροατής. Στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της, της αρέσει να της μιλάνε. Τα επιφωνήματα απόλαυσης και ηδονής σημαίνουν πολλά για την γυναίκα Ταύρο. Όμως, δεν ακούει τυχαία ότι να ΄ναι…όχι, ακούει τα πάντα, και μάλιστα και αυτά που μπορεί να πείτε λάθος! Μην ψιθυρίσετε το όνομα κάποιας άλλης γυναίκας στον ύπνο σας…ο Ταύρος είναι πολύ κτητικός!

Άντρας Ταύρος: Αν σας αρέσει κάποιος άντρας Ταύρος…αγγίξτε τον..οπουδήποτε. Απλώς αγγίξτε τον. Αφήστε τον και εκείνον να σας αγγίξει…αλλά να ξέρετε ότι του αρέσουν τα απαλά, τα πολύ απαλά πράγματα. Αυτό τον διεγείρει ιδιαίτερα. Υπάρχει μία ιδιαίτερα τονισμένη ευαισθησία στον Ταύρο, η οποία δεν υπάρχει σε άλλο ζώδιο. Από τα ακροδάχτυλα του μέχρι…τα πιο απόκρυφα σημεία, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Απαλά σεντόνια…ο τύπος αυτός τρελαίνεται για την άνεση. Και παρεμπιπτόντως φροντίστε να είστε ιδιαίτερα απαλή εσείς η ίδια. Προς πληροφόρησή σας…οι άντρες Ταύροι είναι συνήθως ιδιαίτερα προικισμένοι!

Ερωτογενής περιοχή: Ο αυχένας

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Οι πιπιλιές!

Γυναίκα Δίδυμος: Με αυτή την γυναίκα πρέπει να φλερτάρετε. Στο ζώδιο των Διδύμων, το νευρικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο (οι γυναίκες αυτές μπορεί εύκολα να τους «φύγει»). Βλέπει και ακούει τα πάντα…και μην τολμήσετε να ρίξετε δεύτερη ματιά, πόσο μάλλον να ανταποκριθείτε στην κοπελιά που μόλις πέρασε από δίπλα σας. Η γυναίκα Δίδυμος θα πιάσει τα πάντα. Και γρήγορα…είπα γρήγορα; Γρήγορα και άμεσα, επιθυμεί να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί, όταν το επιθυμεί.

Άντρας Δίδυμος: Η λέξη που τον περιγράφει είναι νέος, ή με νεανική εμφάνιση μιας και ο άντρας Δίδυμος μοιάζει λίγο πολύ με τον Πήτερ Παν (δεν γερνάει ποτέ!) και αναζητάει νεότερες γυναίκες. Για αυτόν, το φλερτ είναι τα πάντα και μπορεί να χαζολογάει για ώρες με την εξίσου ομιλητική φίλη σας. Οι άντρες Δίδυμοι διεγείρονται εντελώς από τα οπτικά τους ερεθίσματα. Μάλιστα, στους περισσότερους μπορεί να αρέσει κάποια αισθησιακή ταινία ή το ξεφύλλισμα κάποιου γυναικείου περιοδικού πριν την σεξουαλική επαφή. Τα μάτια, τα χέρια και το στόμα πρέπει οπωσδήποτε να ασχολούνται με κάτι. Η άμεση και «σκέτη» σεξουαλική επαφή μπορεί να μην είναι αρκετή για τον Δίδυμο άντρα σας.

Ερωτογενής περιοχή: Τα χέρια και οι ώμοι.

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Κατευθύνετε τα χέρια του στο σώμα σας, θα τον διεγείρει πολύ. Και ακόμα καλύτερα κατευθύνετε τα δικά σας χέρια σε όλο του το κορμί…χρησιμοποιήστε την φαντασία σας!

Γυναίκα Καρκίνος: Όπως και οι αντίστοιχοί τους στο ζωικό βασίλειο, τα καβούρια, οι γυναίκες Καρκίνοι ποτέ δεν προσεγγίζουν κάτι ή κάποιον κατά μέτωπο. Φαίνεται ότι είναι πιο ντροπαλή από ότι είναι στην πραγματικότητα. Σε ένα μπαρ, θα έρθει κρυφά προς το μέρος σας και θα σταθεί απλώς δίπλα σας. Θα είναι αρκετά ήσυχη, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη, αλλά σίγουρα θα καταλαβαίνετε οποιοδήποτε συναίσθημα νιώθει η ίδια. Η αγαπημένη της θέση είναι ο ένας δίπλα στον άλλον. Παρατηρήστε τα χέρια της, τα οποία πολύ γρήγορα θα βάλει επάνω σας.

Άντρας Καρκίνος: Η προθέρμανση είναι μάλλον πιο σημαντική από την ίδια την πράξη. Το ζώδιο αυτό χρειάζεται περισσότερη προσοχή, ευγένεια και φροντίδα από ότι τα υπόλοιπα ζώδια. Μπορεί να γίνουν λίγο συναισθηματικοί και ευάλωτοι. Έχουν ανάγκη να νιώθουν ασφάλεια και άνεση, οπότε το πιο πιθανό είναι να θέλει να αναλάβετε εσείς όλες τις οικιακές δουλειές και το μαγείρεμα για εκείνον!

Ερωτογενής περιοχή:Στέρνο, στήθος, κάτω θωρακική περιοχή

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Να κάνετε έρωτα στην κουζίνα!

Γυναίκα Λέων: Το ζώδιο του Λιονταριού κάνει τα θηλυκά να είναι τόσο τολμηρά και γενναία όσο είναι και τα αρσενικά. Οι γυναίκες Λέων δεν νιώθουν άβολα να διαλέξουν κάποιον άντρα! Μπορεί να είναι ηχηρές και θορυβώδεις και χρειάζονται έναν πολύ σίγουρο και με αυτοπεποίθηση άντρα. Στην κρεβατοκάμαρα, θέλει την αμέριστη προσοχή σας στραμμένη πάνω της. Μπορεί να φέρεται λίγο σαν αγριοκόριτσο, και παίζοντας, να μετατρέπει την κρεβατοκάμαρα σε ένα μαγικό μέρος!

Άντρας Λέων: Οι άντρες Λιοντάρια μπορεί να είναι λίγο τεμπέληδες στην κρεβατοκάμαρα. Η συνεχής απαίτηση να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής μπορεί να είναι αρκετά εξαντλητική για τα περισσότερα θηλυκά. Οπότε, πρόκειται να ψάξει για μία συγκεκριμένη γυναίκα και κατάσταση κατά την οποία εσείς θα κάνετε την περισσότερη δουλειά. Είναι συνήθως όμορφοι και δυνατοί εραστές…αλλά αμέσως μετά θα αλλάξει πλευρό και θα πέσει για ύπνο. Είναι ένα ακόμα ζώδιο, με πολύ καλά φυσικά χαρακτηριστικά!

Ερωτογενής περιοχή: Η περιοχή της καρδιάς.

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Οι περισσότεροι Λέοντες λατρεύουν την προσοχή, το να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πάνω από όλα, λατρεύουν όταν ο σύντροφός τους κάνει όλη τη δουλειά για εκείνους.

Γυναίκα Παρθένος: Η Παρθένος, όπως όλοι ξέρουμε, συμβολίζεται από μία Παρθένα κοπέλα. Ευτυχώς, οι περισσότερες γυναίκες Παρθένοι έχουν ένα παρελθόν που κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά τίποτα για αυτό. Οπότε, μπορεί να θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε ότι είναι…παρθένες. Η Παρθένος είναι ιδιότροπη και γκρινιάρα με την καθαριότητα και την υγεία και μπορούν να πάνε από το ένα άκρο στο άλλο. Λειτουργούν σε δύο ταχύτητες…γρήγορα ή καθόλου!

Άντρας Παρθένος: Ένα ζήτω σε οποιαδήποτε γυναίκα που κατάφερε να κάνει έναν άντρα Παρθένο να την παντρευτεί. Θέλουν και αρέσκονται στο να είναι μόνοι τους. Στους άντρες Παρθένους αρέσουν είτε τα πολύ καλά κορίτσια είτε τα πολύ κακά κορίτσια. Όχι απλώς κακά…αλλά πολύ κακά! Είναι πολύ πιθανό να βρείτε έναν τεράστιο αριθμό Παρθένων αντρών σε αισθησιακά μαγαζιά. Φαίνεται να ήταν σεξουαλικά καταπιεσμένοι στις προηγούμενες ζωές τους! Σε αυτό το ζώδιο αρέσουν αυτά τα δύο άκρα, και όχι από την ίδια γυναίκα. Θα είστε είτε η παρθένα πριγκίπισσά τους, είτε…το άλλο. Διαλέξτε τον ρόλο σας και παίξτε τον.

Ερωτογενής περιοχή: Η οπίσθια περιοχή!

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν εμμονές με την τακτοποίηση και την καθαριότητα…έτσι, η φαντασίωσή τους περιλαμβάνει να κάνετε ντους μαζί!

Γυναίκα Ζυγός: Μην αφήσετε αυτά τα γελάκια να σας ξεγελάσουν! Όσο γλυκές και αν φαίνονται, το ζώδιο του Ζυγού είναι ένα αρσενικό ζώδιο. Θέλει να είναι η ίδια το αφεντικό στην κρεβατοκάμαρα, οπότε όσο όμορφα και ευγενικά σας παρουσιάζεται μπροστά στους δικούς σας, μπορεί να καταλήξει να φοράει εκείνη τα παντελόνια. Αν έχετε εκατομμύρια και είστε πρόθυμοι να τα μοιραστείτε, έχετε βρει το κατάλληλο κορίτσι! Η κοινωνική αναρρίχηση είναι κάτι που την διεγείρει και πρακτικά μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να φτάσει εκεί που θέλει…οτιδήποτε;

Άντρας Ζυγός: Από όλα τα ζώδια, εκείνο που θα μπορούσε να παίξει καλύτερα πολλές και διαφορετικές εναλλαγές ρόλων είναι οι αρσενικοί Ζυγοί. Λεπτεπίλεπτοι, γκρινιάρηδες, με υπέροχους τρόπους, αλλά θέλουν να παίρνουν και να δέχονται εντολές. Για μία άτακτη νύχτα με τον αγαπημένο σας Ζυγό, ένα παιχνίδι κυριαρχίας θα μπορούσε να είναι πολύ διασκεδαστικό! Ντύνονται ωραία, φροντίζουν καλά τους εαυτούς τους, και γνωρίζουν πώς να συμπεριφέρονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και περιστάσεις.

Ερωτογενής περιοχή:η οσφυϊκή περιοχή και η κάτω πλάτη.

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Στους άντρες Ζυγούς αρέσει να τους λένε τι να κάνουν, οπότε απλώς σκεφτείτε κάτι και διατάξτε!

Γυναίκα Σκορπιός: Μία γυναίκα Σκορπιός έχει το ένστικτο για να μπορεί να διαλέξει από ένα πλήθος, εκείνον με τον οποίο θα έχει την καλύτερη συμβατότητα σε σεξουαλικό επίπεδο, και συνήθως δεν χάνει χρόνο σε επιπόλαιες σχέσεις. Οι Σκορπιοί έχουν ήδη την φήμη ότι είναι υπέροχοι εραστές και ο λόγος για αυτό θα μπορούσε να είναι το ότι επιλέγουν πολύ προσεκτικά και όχι τυχαία. Αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί ειδικά αν πληγώνεστε εύκολα και είστε πολύ ευαίσθητοι, η Τέχνη του «Σε αφήνω στα κρύα του λουτρού» είναι ο τομέας του Σκορπιού.

Άντρας Σκορπιός: Είναι μαγνητικός και χαρισματικός χωρίς καν να προσπαθεί για αυτό. Αν μοσχοβολάτε, μπορεί και να έρθει προς το μέρος σας ένας Σκορπιός…λατρεύουν να μυρίζουν την λεία τους! Με βαθειά διεισδυτικά μάτια και συνήθως αυθεντίες στο σεξ, θα μάθει ότι χρειάζεται προκειμένου να ευχαριστήσει τον αγαπημένο του. Οι άντρες Σκορπιοί παίρνουν πολύ στα σοβαρά τον έρωτα. Οι Σκορπιοί λατρεύουν τα σεξουαλικά παιχνίδια και το ενδιαφέρον τους για αυτά έχει να κάνει με το να αυξήσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Το σεξ εδώ δεν είναι παιχνίδι, πρόκειται για πολύ σοβαρή δουλειά!

Eρωτογενής περιοχή: το αντρικό γεννητικό όργανο.

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Πολλά παιχνίδια και τζελ!

Γυναίκα Τοξότης: Και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται η δυνατή, αθλητική φύση του Τοξότη. Είναι έντονη και εκφράζει την αθλητική της διάθεση συμπεριφέροντας σαν αγριοκόριτσο. Πάνω, κάτω, ποτέ δεν κάθεται σε ένα σημείο για πολύ ώρα, όλη την νύχτα. Αυτό το ζώδιο έχει έντονη όρεξη για αυτό καλό θα ήταν να την αφήσετε να φάει πρώτα!

Άντρας Τοξότης: Αρκετά προικισμένοι θα λέγαμε για το ζώδιο αυτό που συμβολίζεται με μισό άλογο. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που πρεσβεύει το μότο «πρώτα αγαπήστε τους και μετά αφήστε τους» αυτό είναι ο Τοξότης. Και τσεκάρει κάθε θηλυκό που περνάει σε απόσταση 50 μέτρων! Έχουν τόσο καλές φυσικές διαθέσεις, που ποτέ κανείς δεν τους θυμώνει για αυτό. Αυτός ο άντρας απλώς δεν είναι ευχαριστημένος με το καθιερωμένο. Συνέχεια σκέφτεται και αναζητάει την επόμενη κατάκτησή του. Το καλύτερο σεξ, το περισσότερο σεξ είναι πάντα στο μυαλό του.

Ερωτογενής περιοχή: Οι μηροί

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Το παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια;»

Γυναίκα Αιγόκερως: Οι σέξι αιγοκερίνες πάντα φαίνονται περισσότερο συντηρητικές και σφιγμένες από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η συμπεριφορά της λέει «έλα, προς το μέρος μου αν τολμάς, σε προκαλώ». Και το θέμα είναι ότι τους περισσότερους άντρες τους περιμένει μία έκπληξη μόλις το κάνουν. Οι γυναίκες αιγοκερίνες είναι πολύ θερμές κάτω από τα σεντόνια. Απλώς βάζουν μία μάσκα, ένα προσωπείο το οποίο προσελκύει μόνο τους ισχυρούς, αρσενικούς άντρες! Οι λιγότερο άντρες απλώς τρομάζουν και φεύγουν!

Άντρας Αιγόκερως: Πολλές γυναίκες μπορεί να παραβλέψουν αυτόν τον τύπο, και άλλες μπορεί να δελεαστούν από την κοινωνική του θέση. Το γεγονός ότι γνωρίζει τους πάντες, πηγαίνει σε όλα τα σωστά μέρη και πιθανώς έχει χρήματα, ελκύει πολλές υποψήφιες γυναίκες δίπλα του. Αν καταφέρετε να τον κάνετε να χαλαρώσει, είναι πραγματικά ένας υπέροχος εραστής. Κάποιοι Αιγόκεροι εντυπωσιάζονται τόσο με τον εαυτό τους που μπορεί να είναι δύσκολο να μοιραστούν ή να δώσουν κάτι σε άλλον. Τους αρέσει να είναι οι ίδιοι οι «παραλήπτες» όλων των πραγμάτων σε μία σχέση αλλά και στον έρωτα, κάτι που μπορεί να κάνει το ταίρι τους να βαρεθεί ή να εξαντληθεί.

Ερωτογενής περιοχή: Τα γόνατα

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Να καθίσετε στην αγκαλιά του.

Γυναίκα Υδροχόος: Αν η εξωτερική σας εμφάνιση είναι λίγο περίεργη, είναι πιθανό να προσελκύσετε μία Υδροχοϊνα. Της αρέσει ο σύντροφός της να είναι λίγο παράξενος τόσο στην συμπεριφορά όσο και την εμφάνιση και τα μωβ μαλλιά και οι λίγο τρομαχτικές εμφανίσεις δεν την ενοχλούν. Της αρέσουν οι αυθόρμητες εκρήξεις, και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βρεθεί σε ένα κλαμπ που είναι σε μισό μίλι υψόμετρο.

Άντρας Υδροχόος: Οτιδήποτε άγριο και διαφορετικό είναι ελκυστικό για αυτό τον άντρα. Κάθε Υδροχόος κρύβει μέσα του έναν μικρό επιδειξία. Αλλά, είναι πολύ φιλικός που οτιδήποτε και αν προτείνει μοιάζει διασκεδαστικό! Θα μπορούσε να κάνει κάτι περίεργο να ακούγεται ως φυσιολογικό, χωρίς καν να προσπαθήσει να είναι πειστικός. Ακόμα και αν δεν έχει δοκιμάσει κάτι περίεργο και εκκεντρικό στο κρεβάτι του, θα το έχει ήδη σκεφτεί αρκετά και διεξοδικά. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων για αυτό τον άντρα, και τίποτα δεν μπορεί να τον εκπλήξει ή να τον σοκάρει. Οπότε, αν αναζητάτε το απόλυτο στη διασκέδαση και την εκκεντρικότητα, ο Υδροχόος είναι ο τύπος σας!

Ερωτογενής περιοχή: Οι γάμπες και οι αστράγαλοι

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση:Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο το οποίο είναι πιο πιθανό να βρεθεί σε μία κατάσταση «επίδειξης». Η φαντασίωσή του θα μπορούσε να είναι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις στο αυτοκίνητο, την ώρα που τον πιάνουν στα πράσα!

Γυναίκα Ιχθείς: Αν είστε καλός ομιλητής, τότε μπορεί να πείσετε έναν Ιχθύ να κάνει τα πάντα. Όχι ότι είναι αφελείς, απλώς επηρεάζονται εύκολα. Κάντε τους να χαλαρώσουν, με λίγο κρασί, υπό το φως των κεριών και ρομαντική μουσική. Όλα αυτά είναι αρκετά για να νιώσει όμορφα ένας Ιχθύς. Προσέξτε όμως γιατί τρομάζουν πολύ εύκολα, οπότε μην τους πλησιάσετε πολύ απότομα και δυναμικά.

Άντρας Ιχθείς: Πολλοί απατεώνες γεννήθηκαν υπό την επιρροή του Ιχθύ. Είναι πολύ καλοί ομιλητές, που μπορούν άνετα με τα λόγια να μπουν αλλά και να βγουν από την κρεβατοκάμαρα πολλών γυναικών. Ξέρουν τι πρέπει να πουν, πώς να το πουν αλλά και πότε. Είναι επαγγελματίες στο να παίρνουν αυτό που θέλουν και είναι επίσης το ίδιο αυθεντίες στο να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται όποτε το έχουν διάθεση. Επίσης, είναι το δεύτερο ζώδιο που υποστηρίζει το «πρώτα αγαπήστε τους και μετά αφήστε τους». Μπορεί όμως και να αξίζει γιατί μπορεί να κάνει τον οποιοδήποτε να νιώθει πως είναι στο κέντρο όλου του κόσμου!

Ερωτογενής περιοχή: Τα πόδια

Αγαπημένη ερωτική φαντασίωση: Να κάνει έρωτα σε μία απομονωμένη παραλία δίπλα στον ωκεανό! Λατρεύει να είναι κοντά σε άλλα «ψάρια».

Συγγραφέας: Terry Nazon
Πρωτότυπος τίτλος: Zodiac Love Signs and Compatibility
Πηγή: Astrology Articles

To κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το myHoroscope από την συγγραφέα και αστρολόγο, Terry Nazon


Μετάφραση – Απόδοση: Μαρία Ευαγγελίδου

 

1 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments