0 0 votes
Article Rating

Μήπως η επιτυχία φαίνεται να είναι για σας κάπου πίσω από την άλλη γωνία; Ή μήπως μόλις τα παρατήσατε ελπίζοντας ότι δεν είναι ακόμη νωρίς;

Δεν έχει σημασία ποιο πεδίο έχετε διαλέξει, η αστρολογία μπορεί να σας δώσει μεγάλη βοήθεια με το να σας πει που να κρατηθείτε, πότε να σταματήσετε το χάσιμο και ποτέ να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά. σας. Αυτό το άρθρο που απευθύνεται περισσότερο σε αστρολόγους προσδιορίζει χρονικά τα σημαντικά σημεία της ζωής μας με τον Ήλιο, το Δία και το Ζενίθ.

Θεωρώ όμως ότι αν δεν γνωρίζετε από αστρολογία η συνάντησή σας με έναν επαγγελματία αστρολόγο θα ήταν ενδιαφέρουσα και που ξέρετε… Μπορεί να είναι για εσάς η φετινή χρονιά της επιτυχίας.

Σε πολλές ιστορίες επιτυχίας θα διαβάσετε τις λέξεις: «Η μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν έφτασε το 19-, όταν δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα». Ή «Η μεγάλη της ευκαιρία ήρθε όταν η πρωταγωνίστρια αρρώστησε και έπρεπε να την αντικαταστήσει».

Η μεγάλη σας ευκαιρία μπορεί να έρθει σε οποιαδήποτε ηλικία. Για το παιδί θαύμα, την Shirley Temple, η πλεονεκτική στιγμή ήρθε νωρίς. Για τη λαϊκή ζωγράφο Grandma Moses η μεγάλη ευκαιρία ήρθε πολύ μετά την ηλικία, κατά την οποία ο πολύς κόσμος αποσύρεται.

Ο χρονικός προσδιορισμός για τη μεγάλη, επιτυχημένη χρονιά είναι διαφορετικός στο χάρτη του καθενός. Ένας ή μια ηθοποιός μπορεί να συνεχίζουν για χρόνια, μόλις επιβιώνοντας με μικρούς ρόλους και μετά, ξαφνικά, μια χρόνια όλα αλλάζουν. Εάν η μεγάλη επιτυχία φαίνεται κατά κάποιο τρόπο στο γενέθλιο χάρτη σας, πάντα έρχεται τις χρονιές όπου οι πρόοδοι και οι διελεύσεις θέτουν σε κίνηση την επιτυχία.

Η Elizabeth Τaylοr είναι ένα καλό παράδειγμα μιας σταρ που προοριζόταν για δόξα, και που δεν είχε να περιμένει πολύ γι’ αυτό. Πρώτα απ’ όλα, η επιτυχία φαίνεται στο γενέθλιο χάρτη της από ένα μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται από τον Πλούτωνα στο δέκατο Οίκο, τη Σελήνη (κυβερνήτη του δέκατου) στο δεύτερο και το Βόρειο Δεσμό στον έκτο Οίκο.

Η θεαματική άνοδός της στο καλλιτεχνικό στερέωμα άρχισε όταν ο προοδευμένος Ήλιος της προχώρησε μπροστά για να σχηματίσει τρίγωνα με τον Πλούτωνα στο δέκατο Οίκο, ξεκινώντας το μεγάλο τρίγωνο όταν ήταν δώδεκα χρόνων. Αυτή ήταν η χρονιά που της δόθηκε ο ρόλος της Velvet Brown στην ταινία της ΜGM Διεθνές Βελούδο ένας ρόλος που την προώθησε σε σταρ.

 

Βρείτε τις Δυνατότητες της Επιτυχίας σας

Μπορεί να αναρωτιέστε για το αν έχετε μια όψη μεγάλης επιτυχίας στο γενέθλιο χάρτη σας. Μήπως έχετε τον Ήλιο ή το Δία σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με το Ζενίθ σας; Μήπως έχετε ένα τρίγωνο με ένα πλανήτη τον δέκατου Οίκου ειδικά από τον κυβερνήτη του δέκατου; Ή ένα μεγάλο τρίγωνο με αυτόν;

Εάν δεν έχετε καθόλου πλανήτες στο δέκατο Οίκο, μήπως έχετε ένα τρίγωνο με τον κυβερνήτη του δέκατου; Αυτοί είναι οι πλανήτες που θα δραστηριοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς της μεγάλης ευκαιρίας.

Οι αστρολογικές όψεις για τη χρόνια της μεγάλης ευκαιρίας φαίνονται να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρότυπο. Οι πλανήτες μπαίνουν στη θέση τους σαν τα κεράσια στα τυχερά μηχανήματα (slot machines). Οι πλανήτες του δέκατου Οίκου μπορεί να αναμιχθούν, αλλά ως επί το πλείστον τα τρία κεράσια της επιτυχίας για την αστρολογία είναι ο Ήλιος, ο Δίας και το Ζενίθ.

Στις προόδους, μερικοί συνδυασμοί από αυτούς τους τρεις συναντιούνται συχνά: Ήλιος – Δίας, Ζενίθ – Δίας, Ζενίθ – Ήλιος. Εάν ένας πλανήτης του δέκατου Οίκου αναμιχθεί, η ένδειξη είναι πιο συχνά το προοδευμένο Ζενίθ ή ο Ήλιος που φτάνει να σχηματίσει όψη με τον πλανήτη του δέκατου Οίκου ή με τον κυβερνήτη του δέκατου Οίκου.

Ο Ωροσκόπος αναμιγνύεται επίσης μερικές φορές, ειδικά όταν η επιτυχία εξαρτάται από την προσωπικότητα του ίδιου του ατόμου ή από την αυτοέκφραση. Κοιτάξτε για ευνοϊκές συνόδους, εξάγωνα ή τρίγωνα. Η σύνοδος είναι η ισχυρότερη. Οι καλές όψεις έχουν επίδραση για περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, υπάρχει συνήθως ένα υψηλό σημείο όπου μια τυχερή διέλευση ή η προοδευμένη Σελήνη έρχονται να θέσουν σε κίνηση την πρόοδο.

 

Ήλιος – Δίας και Μεγάλη Επιτυχία

Συχνά, η τεράστια επιτυχία έρχεται μέσα σε μια νύχτα. Το πιο θεαματικό παράδειγμα που ξέρω αφορά τη συγγραφέα Margaret Mitchell, της οποίας το ένα και μοναδικό μυθιστόρημα, «Όσα Παίρνει ο Άνεμος», ήταν ένα τόσο δυνατό best-seller ώστε είχε πουληθεί πριν ακόμα φτάσει στα βιβλιοπωλεία τον Ιούνιο του 1936 οι κινηματογραφικές εταιρείες ήδη έκαναν πρόσφορες για τα δικαιώματα της ταινίας.

Ποτέ πριν δεν είχε υπάρξει ένα καινούργιο μυθιστόρημα που να γίνει τόσο ξαφνικά επιτυχία. Η θεαματική επιτυχία της Margaret Mitchell ήρθε παρά το γεγονός ότι δεν είχε υπερβολική επιθυμία για δόξα και περιουσία. Έγραψε το μυθιστόρημα της περισσότερο για δική της ευχαρίστηση και δεν έκανε καμία προσπάθεια για να το δημοσιεύσει.

Αντίθετα ο Harold Latham, αρχισυντάκτης της Macmillan Company, τη βρήκε όταν πήγε για να ψάξει για νέους συγγραφείς στην Ατλάντα. Το γεγονός ότι βρήκε τη Margaret Mitchell και συζήτησε μαζί της για να τον αφήσει να εκδώσει το χειρόγραφό της, δείχνει ότι πρέπει να είχε καταπληκτικές ενδείξεις στον προοδευμένο χάρτη της.

Και πραγματικά έτσι ήταν. Ο προοδευμένος Ήλιος της ήταν σε σύνοδο με τον προοδευμένο Δία της στις 21ο του Τοξότη. Ο διελαύνων Δίας μόλις είχε περάσει πάνω από αυτή τη σύνοδο. Μια και ο Δίας θέλει δώδεκα χρόνια για να κάνει τον κύκλο του Ζωδιακού, αυτή ήταν μια κατάσταση που συμβαίνει μια φορά στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Αν και συνήθως υπάρχουν ενδείξεις που στηρίζουν μια τέτοια μεγάλη σε άλλες διελεύσεις ή προόδους, οι παράγοντες κλειδιά που αναφέρονται παραπάνω είναι κατά κανόνα παρόντες.

Αυτούς τους παράγοντες – κλειδιά πρέπει να τους κοιτάει ο αστρολόγος αμέσως μετά αφού ρίξει την πρώτη ματιά στο χάρτη ενός ενδιαφερόμενου. Δεν είναι δύσκολο να τους εντοπίσετε, ακόμα και εάν δεν είστε έμπειροι αστρολόγοι, μπορείτε εύκολα να τους χρησιμοποιήσετε. Εάν ψάχνετε για όψεις των προοδευμένων Ήλιου – Δία, όλα όση χρειάζεστε είναι ο χάρτης σας και μια εφημερίδα που δίνει τις πλανητικές θέσεις για κάθε χρόνο.

Εάν μπορείτε: να ξεχωρίσετε ένα τρίγωνο από ένα τετράγωνο, μπορείτε να βρείτε τις χρονιές της μεγάλης επιτυχίας του Ήλιου – Δια. Περίπου σε πέντε λεπτά ακόμα και χωρίς να φτιάξετε έναν προοδευμένο χάρτη. Πραγματικά, εάν οι όψεις του Ήλιου – Δία είναι οι παράγοντες – κλειδιά δε χρειάζεται ούτε καν να φτιάξετε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου για να βρείτε μια χρονιά τέτοιας μεγάλης επιτυχίας.

 

Πώς να βρείτε τις Χρονιές της Μεγάλης Ευκαιρίας

Να πως να βρίσκετε τις ευνοϊκές χρονιές Ήλιου – Δία. Εάν δεν είσαστε εξοικειωμένοι με την τοποθέτηση των προοδευμένων ή αντίστροφων, μοιρών ενός πλανήτη, μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει τίποτα το μπερδεμένο σε αυτό. Απλά βρείτε την ημερομηνία γέννησής σας σε μια αστρολογική εφημερίδα. Κάθε μέρα που ακολουθεί, αντιπροσωπεύει ένα χρόνο της ζωής σας στις προόδους του Ήλιου προς τα εμπρός.

Για να διευκρινίσουμε αυτή τη διαδικασία, ας χρησιμοποιήσουμε την επιτυχημένη σύνοδο των Ήλιου – Δία της Margaret Mitchell σαν παράδειγμα. Γεννήθηκε στις 8 Νοέμβριου του 1900. Οι θέσεις των προοδευμένων πλανητών για την ηλικία του ενός έτους Θα φαίνονται στις 9 Νοεμβρίου του 1400, για την ηλικία των 2 χρόνων στις 10 Νοεμβρίου κοκ.

Θα παρατηρήσετε ότι ο Ήλιος προχωράει μπροστά σε αναλογία μιας μοίρας κάθε χρόνο. Ο Δίας κινείται πιο αργά. Η Margaret Mitchell ήταν 35 χρόνων όταν δημοσιεύτηκε το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» τον Ιούνιο του 1936. Εάν μετρήσετε μπροστά 35 χρόνια από τις 8 Νοεμβρίου, θα φτάσετε στις πλανητικές θέσεις που επηρέασαν τη δημοσίευση του μυθιστορήματός της.

Αυτές οι πλανητικές θέσεις στις 13 Δεκεμβρίου του 1900, μας λένε για τις συνθήκες της ζωής της στην ηλικία των 35 και 36 χρόνων. Θα παρατηρήσετε ότι σ’ αυτή την ημερομηνία και ο Ήλιος και ο Δίας είναι στις 21° στον Τοξότη, δηλαδή σε σύνοδο.

Εάν εξετάσετε τις προηγούμενες ημέρες, θα παρατηρήσετε ότι αυτοί οι δυο πλανήτες σταδιακά πλησίαζαν ο ένας τον άλλο απλά δεν σχημάτισαν σύνοδο μέχρι την περίοδο των 35 – 36 χρόνων. Μια και η σύνοδος είναι η ισχυρότερη όψη από όλες, έχουμε τις ενδείξεις μιας χρονιάς μεγάλης ευκαιρίας. Μπορείτε να το πείτε αυτό χωρίς να γνωρίζετε ολόκληρο το χάρτη της.

Για να ανακαλύψετε ποιος μήνας αυτής της περιόδου θα είναι ο πιο επιτυχημένος, συμβουλευτείτε τις διελεύσεις (Στην αστρολογική εφημερίδα θα τις βρείτε κάτω από το έτος 1936). Ο διελαύνων Δίας Θα μπορούσε να βρισκόταν οπουδήποτε στο δωδεκαετή κύκλο του στο Ζωδιακό το 1936, όταν η Margaret Mitchell είχε τις ενδείξεις της επιτυχίας της.

Στην πραγματικότητα όμως, ο Δίας ήταν ακριβώς στις 21° του Τοξότη το Μάιο του 1936. Το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» είχε επίσημη ημερομηνία έκδοσης τον Ιούνιο του 1936. Αρκετά περίεργα, το βιβλίο ήταν ήδη best-seller το Μάιο πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Οι προπωλήσεις ήταν τρομακτικές.

Επίσης, τα πρώτα αντίτυπα του βιβλίου είχαν την ανακριβή ημερομηνία έκδοσης το Μάιο του 1936. Ο διελαυνων Δίας είχε πραγματικά αγγίξει ένα πλούσιο μήνα, όταν ήρθε σε επαφή με τον προοδευμένο της Ήλιο και τον προοδευμένο της Δία.

Εδώ υπάρχουν μερικές ακόμα σχέσεις Ηλίου – Δία που φέρνει μεγάλη επιτυχία: ο Albert Einstein είχε τον προοδευμένο Ήλιο του να σχηματίζει εξάγωνο με τον προοδευμένο Δία, όταν του απονεμήθηκε το Βραβείο Νόμπελ της φυσικής. Η Rita Heyworth είχε τον προοδευμένο της Ήλιο σε τρίγωνο με το γενέθλιο Δία το 1941, όταν άρχισε να κερδίζει τη φήμη σαν «pin up girl» στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Ζενίθ – Δίας κι Ενδείξεις Επιτυχίας

Όταν το Ζενίθ σας έρχεται σε επαφή με το Δία (είτε με σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο) μπορείτε να περιμένετε μυθική τύχη. Χρειάζεστε ένα χάρτη με ένα ακριβές Ζενίθ για να βρείτε αυτή την όψη, όμως μπορείτε να υπολογίσετε περίπου το προοδευμένο σας Ζενίθ με το να προσθέσετε τον αριθμό των ετών της ηλικίας σας στις μοίρες του δέκατου Οίκου του γενέθλιου χάρτη σας.

Για παράδειγμα ο χάρτης του Bruce Springsteen δείχνει το Ζενίθ στις 28° 41΄ στον Υδροχόο. Γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1949 στις 10:50 μ.μ. EDT, στο Freehold του New Jersey. Ο Δίας του βρίσκεται στον όγδοο Οίκο στις 23° 22΄ του Αιγόκερω. Τον Οκτώβριο του 1975, το τρίτο του άλμπουμ Born to Run έγινε αμέσως κλασικό. Το LP έκανε τις περισσότερες προκαταβολικές πωλήσεις από οποιοδήποτε άλμπουμ στην ιστορία. Οπωσδήποτε θα περιμένατε να ανακαλύψετε μια πρόοδο «μεγάλης ευκαιρίας». Ήταν 26 χρόνων. Όταν προσθέσετε 26 μοίρες στο Ζενίθ του, θα φτάσετε στις 24° των Ιχθύων. Αυτή τη στιγμή ο Δίας του είχε προχωρήσει σχεδόν μέχρι τις 240 του Αιγόκερω. Ήταν ένα τέλειο προοδευμένο Ζενίθ σε εξάγωνο με τον προοδευμένο Δία.

Ο Richard Burton επίσης πέταξε σε νέα ύψη, όταν το Ζενίθ του προχώρησε μπροστά για να σχηματίσει τρίγωνο με το γενέθλιο Δία του. Ήταν 36 χρόνων, ήδη ένας σταρ, αλλά, το 1961, ήταν προορισμένος να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στη συναίσθηση του κοινού.

Στο Brodway έπαιξε στο Κάμελοτ και υπέγραψε να συμπρωταγωνιστήσει με την Elizabeth Taylor στην κινηματογραφική μεταφορά της Κλεοπάτρας. Από εκεί και πέρα ήταν σπάνια έξω από τα πράγματα. Η πρώτη μεγάλη του ευκαιρία ήρθε στην ηλικία των 23 χρόνων στην Αγγλία με ένα ρόλο «Η Κυρία Δεν είναι για Κάψιμο». Η πρώιμη καλή του τύχη ανακοινώθηκε από μια άλλου είδους πρόοδο επιτυχίας – το προοδευμένο Ζενίθ σε σύνοδο με έναν πλανήτη του δέκατου Οίκου, στην περίπτωσή του η Σελήνη.

 

Ιστορίες Επιτυχίας Ζενίθ – Ηλίου

Όταν το Ζενίθ προχωράει μπροστά σε πρόοδο μιας μοίρας το χρόνο για να έρθει σε επαφή με το γενέθλιο Ήλιο, μπορεί να είστε πολύ τυχεροί. Το ίδιο συμβαίνει όταν ο προοδευμένος Ήλιος προχωράει για να σχηματίσει εξάγωνο, τρίγωνο, ή σύνοδο με το Ζενίθ.

Όταν η Grace Kelly γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια στις 12 Νοεμβρίου του 1929, η ώρα της ημέρας 5:31 π.μ. EST έβαλε το Ζενίθ στις 11° 12΄ του Λέοντα και το γενέθλιο Ήλιο στις 19° 34΄ του Σκορπιού. Θα παρατηρήσατε ότι, αν μετακινήσετε μπροστά 22 μοίρες αυτόν τον γενέθλιο Ήλιο, θα σχηματίσει τρίγωνο με το Ζενίθ.

Όταν ήταν 22 ετών, η ηθοποιός πήρε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο. Το κοινό κατακτήθηκε αμέσως από το ταλέντο της και την προσωπικότητά της. Έγινε επιτυχημένη μέσα σε μια νύχτα. Το σχεδιάγραμμα για αυτή την επιτυχία – ο προοδευμένος Ήλιος σε τρίγωνο με το γενέθλιο Ζενίθ – διαφαίνονταν καθαρά από τις πρώτες της μέρες.

Ένας άλλος Σκορπιός, η Goldie Hawn, βρήκε επίσης της κινηματογραφική επιτυχία, όταν ο προοδευμένος Ήλιος της προχώρησε σε μια ευνοϊκή όψη με το Ζενίθ της, στην περίπτωσή τους ένα εξάγωνο. Το 1967 προσλήφθηκε για το ρόλο ενός γελωτοποιού στο τηλεοπτικό σόου των Rowan και Martin «Γελάστε». Δυο χρόνια αργότερα, προχώρησε στους κινηματογραφικούς ρόλους, κερδίζοντας ένα Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου στο «Λουλούδι του Κάκτου». Η βράβευση της ακαδημίας ήρθε σχεδόν ακριβώς στην ηλικία των 24 χρόνων. Εάν προσθέσετε αυτή την ηλικία στις μοίρες του Ήλιου της -28° 56΄ στο Σκορπιό- θα βρεθείτε στις 22° του Τοξότη. Και αυτό σχηματίζει εξάγωνο με το γενέθλιο Ζενίθ της στις 22° 23΄ του Ζυγού.

 

Οι Πλανήτες του Δέκατου Οίκου και η Επιτυχία

Εάν έχετε πλανήτες στο δέκατο Οίκο σας ψάξτε να βρείτε πότε ο Ήλιος ή το Ζενίθ θα προχωρήσουν σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με αυτούς. Αυτές μπορεί να είναι χρονιές μεγάλης ευκαιρίας.

Κοιτάξτε τη φύση του πλανήτη που σχηματίζει όψη στο δέκατο Οίκο για να δείτε πως πιθανά θα εκδηλωθεί αυτή η επιτυχία. Στις δυο από τις πλέον ενδιαφέρουσες ιστορίες που γνωρίζω για τους πλανήτες του δέκατου Οίκου, αναμιγνύεται ο Ουρανός και η ξαφνική επιτυχία. Ήταν στις μέρες που οι σταρ του κινηματογράφου «ανακαλύπτονταν» με ένα δραματικό τρόπο. Στην ηλικία των 15 χρόνων, η ηθοποιός Lana Turner λέγεται ότι ανακαλύφτηκε όταν φοιτούσε στο Γυμνάσιο του Hollywood.

Η Lana είχε τον Ουρανό στο δέκατο Οίκο της. Το 1936 ο προοδευμένος Ήλιος της προχώρησε στον ένατο Οίκο της για να σχηματίσει σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό. Ήταν Υδροχόος, γεννημένη στις 8 Φεβρουαρίου του 1921. Ο Ήλιος της στις 19° του Υδροχόου ήταν μόλις 15 μοίρες μακριά από τον Ουρανό στο δέκατο Οίκο στις 4° των Ιχθύων.

Η ηθοποιός τραγουδίστρια Kathryn Grayson, επίσης Υδροχόος (γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 1922), είχε ένα πολύ παρόμοιο χάρτη φτιαγμένο για επιτυχία. Και αυτή επίσης είχε τον Ήλιο στον ένατο Οίκο και τον Ουρανό στο δέκατο. Τα γενέθλιά της ήταν ένα χρόνο και μια μέρα μετά από τη Lana.

Ο Ήλιος ήταν μια μοίρα αργότερα στην 20° μοίρα του Υδροχόου. Ο Ουρανός ήταν τέσσερις μοίρες αργότερα στις 8° του Υδροχόου. Ένα παρόμοιο πρότυπο «ανακάλυψης» ήταν πολύ σίγουρο ότι θα συνέβαινε. Αν και ζούσε πολύ μακριά, στη Βόρεια Καρολίνα, οι κυνηγοί ταλέντων του Ηοllywood ανακάλυψαν την όμορφη φωνή της ενώ ήταν ακόμη στο γυμνάσιο. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 1940. Πέρασε από ακρόαση και υπέγραψε για την MGM πριν ακόμα τελειώσει το γυμνάσιο – χωρίς δοκιμαστικό.

Στην περίπτωση της Kathryn, η μεγαλύτερη ηλικία της για κινηματογραφικό ντεμπούτο – η ηλικία των 18 χρόνων – ανταποκρίνεται στη μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ του Ηλίου και του Ουρανού στο χάρτη της 18° μοίρες.

 

Αντίστροφες ή Ανάστροφες Πρόοδοι

Μπορεί επίσης να πειραματιστείτε με τις αντίστροφες προόδους του Ήλιου, του Ζενίθ και του Δία. Κάποιοι, τις βρίσκουν το ίδιο βοηθητικές όπως τις προόδους προς τα εμπρός. Είναι απλές για να τις υπολογίσετε. Απλά μετράτε προς τα πίσω στην αστρολογική εφημερίδα από την ημερομηνία γέννησής σας, μια ημέρα για ένα χρόνο, μέχρι την επιθυμητή ηλικία.

Μερικές φορές η επιτυχία φαίνεται από ένα συνδυασμό προοδευμένων όψεων προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Ο προοδευμένος Ήλιος μπορεί να είναι σε σύνοδο με το αντίστροφο Ζενίθ ή Δία, για παράδειγμα. Ή ο αντίστροφος Ήλιος μπορεί να σχηματίσει τρίγωνο με το προοδευμένο Ζενίθ. Θα σας είναι ωφέλιμο να φτιάξετε και έναν προοδευμένο χάρτη και ένα αντίστροφο χάρτη για οποίο έτος επιθυμείτε.

Χρησιμοποιήστε τέτοιες βοηθητικές πληροφορίες για να μπορέσετε να αναγνωρίσετε σημαντικές τάσεις της καριέρας σας στο χάρτη σας. Δεν πρόκειται να γίνει ο καθένας παγκόσμια διάσημος. Αλλά μπορεί να βρεθείτε στην κορυφή ενός τμήματος ή να πετύχετε κάποιον άλλο θρίαμβο στην καριέρα σας, όταν βιώνετε τη χρονιά της μεγάλης ευκαιρίας.

Ή μπορεί να, γίνετε παγκόσμια γνωστοί – όλα εξαρτώνται από το γενέθλιο χάρτη σας – και πως τον χρησιμοποιείτε. Να είστε έτοιμοι για την επιτυχία, μόλις φτάσει!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
αλεξανδρος
αλεξανδρος
16/07/2018 6:21 PM

αλεξανδρος 4-1-1993 ωρα 09.00 πρωι θεσσαλονικη