0 0 votes
Article Rating

Ο χάρτης της Ηλιακής επιστροφής καταστρώνεται τη στιγμή που ο Ήλιος επιστρέφει ακριβώς στη γενέθλια θέση του και αποτυπώνει γεγονότα / προοπτικές που θα μας απασχολήσουν σε αυτή τη χρονιά αλλά και την έμφαση που θα δώσουμε σε ορισμένους τομείς της ζωής μας, σύμφωνα με τους πλανητικούς σχηματισμούς εκείνης της στιγμής και σε συνδυασμό πάντα με το γενέθλιο χάρτη. Ιδιαίτερα δε, εάν αξιοποιήσουμε αυτή τη γνώση σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες τεχνικές πρόβλεψης -διελεύσεις, προόδους, κατευθύνσεις- ώστε να καθορίσουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα αλλά και το χρονικό πλαίσιο που θα εκδηλωθούν, τότε τα αποτελέσματα μπορούν να είναι θεαματικά.

Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής και ο κυβερνήτης του, δείχνουν το πεδίο δράσης αλλά και τις δυνατότητες που έχουμε για να προβάλουμε την προσωπική μας ταυτότητα στο συγκεκριμένο έτος, όπως επίσης και την προσέγγιση στην εξέλιξη της ιδιοσυγκρασίας μας. Αρχικά λαμβάνουμε υπόψη το ζώδιο του ετήσιου Ωροσκόπου και τη θέση που καταλαμβάνει ο κυβερνήτης του, στην Ηλιακή επιστροφή.

Εξετάζουμε επίσης σε ποιους γενέθλιους οίκους βρίσκονται Ωροσκόπος / κυβερνήτης αλλά και τις όψεις που σχηματίζουν, τόσο με τους ετήσιους όσο και με τους γενέθλιους πλανήτες. Εάν διαπιστώσουμε πως στην Ηλιακή επιστροφή επαναλαμβάνονται όψεις που υπάρχουν και στο γενέθλιο χάρτη μας, τότε αποκτούν πρωταρχική σημασία. Οι σκληρές όψεις υποδηλώνουν περισσότερες προκλήσεις αλλά και τη δυνατότητα προόδου μέσα από δοκιμασίες ενώ οι υποστηρικτικές όψεις μάς δίνουν τη δυνατότητα να διαχειριστούμε με περισσότερη ευκολία την ενέργεια των πλανητών.

Εάν κατά κάποιο τρόπο, εναρμονίζεται το στοιχείο του Ωροσκόπου σε σχέση με το στοιχείο που βρίσκεται ο γενέθλιος Ωροσκόπος μας, τότε μας είναι πιο εύκολο να προβάλουμε την προσωπική μας έκφραση, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια. Η ύπαρξη πλανητών σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο ή η παρουσία τους (και οι όψεις τους) στον πρώτο ετήσιο οίκο, μας δίνουν σημαντικές επιπρόσθετες πληροφορίες ώστε να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Οι πληροφορίες που ακολουθούν, αποτελούν μεμονωμένες ερμηνείες του ετήσιου Ωροσκόπου σε ζώδια και σε γενέθλιους οίκους.

 

Ο ετήσιος Ωροσκόπος στους γενέθλιους οίκους

στον 1ο γενέθλιο οίκο

Ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και ενισχυμένη προσωπική έκφραση συμβάλουν στη δραστηριοποίηση προς νέα εγχειρήματα αλλά και στην αύξηση ευθυνών που αυτά συνεπάγονται. Αισθάνεστε σίγουροι για τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες σας και έχετε την ευχέρεια να ξεδιπλώσετε την προσωπικότητά σας, δείχνοντας τα πραγματικά σας ενδιαφέροντα. Δώστε προσοχή τόσο στην ανάπτυξη των χαρακτηριστικών της ιδιοσυγκρασίας σας όσο και στην καλή φυσική σας κατάσταση.

στον 2ο γενέθλιο οίκο

Σας απασχολούν θέματα που αφορούν τη γενικότερη χρηματοοικονομική αλλά και συναισθηματική σας κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε αλλά και να καλλιεργήσετε, τόσο την ικανότητα όσο και τη δυνατότητα που έχετε σαν άνθρωπος για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Εφόσον δεν υπάρχουν αρνητικές ενδείξεις, δεν αποκλείεται να αυξήσετε το εισόδημά σας ή τουλάχιστον να στραφείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Φροντίστε να καλλιεργήσετε τα όποια ταλέντα σας.

στον 3ο γενέθλιο οίκο

Η έκφραση ιδεών αλλά και η έρευνα ή η βελτιστοποίηση αυτών των ιδεών, θα καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας. Η επικοινωνία κάθε μορφής -συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, γράψιμο- θα είναι από τα κύρια ενδιαφέροντα που έχετε στην καθημερινότητά σας. Ίσως προκύπτουν κοντινές μετακινήσεις ή ακόμα και να θελήσετε να πάρετε κάποια μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Αδέλφια ή κοντινοί συγγενείς μπορεί να πρωταγωνιστούν σε κάποιες καταστάσεις.

στον 4ο γενέθλιο οίκο

Κατά κύριο λόγο, θέματα σπιτιού και οικογένειας αποκτούν ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτή τη χρονιά. Στοχεύετε στην αποκατάσταση ασφάλειας και σταθερότητας. Ίσως θελήσετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές στο σπίτι σας, να επενδύσετε σε ένα ακίνητο ή ακόμα και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επιλύσετε ορισμένα οικογενειακά ζητήματα που εκκρεμούν ή ακόμα και να έρθετε αντιμέτωποι με την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου στη ζωή σας, που θα φέρει όμως και μια νέα αρχή.

στον 5ο γενέθλιο οίκο

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε οτιδήποτε αποτελεί για εσάς πηγή χαράς και διασκέδασης. Η δημιουργικότητα και ο ρομαντισμός –ή ακόμα και η ροπή προς τυχερά παιχνίδια- έχουν κυρίαρχο ρόλο γι’ αυτή τη χρονιά. Φροντίστε να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε εποικοδομητικές δραστηριότητες. Η ενασχόλησή σας με παιδιά αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ εάν συνηγορούν και άλλοι παράγοντες, δεν αποκλείεται να σημάνει και την απόκτηση ενός απογόνου.

στον 6ο γενέθλιο οίκο

Στο επίκεντρο της προσοχής σας έρχονται κυρίως εργασιακά ζητήματα και θέματα που αφορούν γενικότερα την καθημερινότητά σας. Ίσως βιώσετε μια ρευστότητα στη ρουτίνα της επαγγελματικής σας ζωής, αύξηση ευθυνών ή αλλαγές που μπορεί να τροποποιήσουν κατά κάποιο τρόπο, τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Το άγχος που μπορεί να προκληθεί, ίσως έχει αντίκτυπο στην ψυχική αλλά και σωματική σας υγεία, γι΄ αυτό καλό θα ήταν να φροντίζετε αρκετά τον εαυτό σας και υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Δώστε προσοχή σε τυχόν θέματα υγείας που είχατε παραμελήσει.

στον 7ο γενέθλιο οίκο

Θέματα που αφορούν τον γάμο, κάποια στενή σας σχέση ή συνεργασία, θα έχουν τον κύριο ρόλο γι’ αυτή τη χρονιά. Θα μπορούσε επίσης να σημάνει και μια χρονιά γάμου, εάν συνηγορούν και άλλες ενδείξεις τέτοιου τύπου ή την αρχή νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν κάποιου είδους διαφορές ή συγκρούσεις που θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε ή ακόμα και να έρθετε αντιμέτωποι με ορισμένα νομικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν.

στον 8ο γενέθλιο οίκο

Οι πρακτικές εκφράσεις που αφορούν αυτή τη θέση, σχετίζονται με θέματα περιουσιακών στοιχείων, επενδύσεων, κοινών πόρων, φόρων, δανείων, κληρονομιών αλλά και πηγαίων σεξουαλικών ενστίκτων. Ίσως με κάποιο τρόπο, σας απασχολήσουν ορισμένες καταστάσεις που αφορούν τα οικονομικά κάποιου συνεργάτη ή του συζύγου. Ένα ακόμα ενδεχόμενο είναι να αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για τα μυστήρια ζωής και θανάτου ή ακόμα και να αποκτήσετε μια πιο εύθραυστη ψυχική κατάσταση και να θελήσετε να απομονωθείτε, προσωρινά.

στον 9ο γενέθλιο οίκο

Η παρόρμηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μέσω της φιλοσοφίας, της θρησκείας, των επιστημών, της δικαιοσύνης ή άλλων πολιτισμών` αλλά και η ικανότητά σας να κατανοείτε πιο αφηρημένες έννοιες, θα είναι αρκετά αυξημένη αυτή τη χρονιά. Ιδίως δε, αν το επάγγελμά σας σχετίζεται με τους παραπάνω τομείς, θα είστε σε θέση να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα που αφορούν ανώτερη εκπαίδευση. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και να αποφύγετε τον ιδεολογικό φανατισμό. Μπορεί να σας απασχολήσουν κάποιες νομικές υποθέσεις.

στον 10ο γενέθλιο οίκο

Υπάρχει η επιθυμία για δημόσια αναγνώριση και κοινωνική άνοδο. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και δεν αποκλείεται ακόμα και να γίνουν κάποιες αλλαγές που θα τροποποιήσουν την επαγγελματική σας κατάσταση. Η επιτυχία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις προσπάθειες που καταβάλετε και τις πρωτοβουλίες που παίρνετε. Ένα ακόμα ενδεχόμενο αυτής της θέσης, είναι να σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με ένα γονέα, συνήθως τον πατέρα.

στον 11ο γενέθλιο οίκο

Παλιές και νέες γνωριμίες αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, αυτή την περίοδο. Η ενασχόληση με δημιουργικά εγχειρήματα, μέσω κάποιων κοινωνικών δραστηριοτήτων, μπορεί να αποτελέσει μια διέξοδο στην προσωπική σας έκφραση. Είναι πιθανό να θελήσετε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να αποφασίσετε να τερματίσετε κάποιες φιλίες. Είστε σε θέση να αναπτύξετε νέους στόχους, των οποίων η επιτυχία θα εξαρτηθεί και από τη συνεργασία σας με άλλους ανθρώπους.

στον 12ο γενέθλιο οίκο

Με αυτή τη θέση, δημιουργείται η ανάγκη να χαλαρώσετε, ίσως και να αποτραβηχτείτε προσωρινά από τις πιέσεις της καθημερινότητάς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις πνευματικές σας αναζητήσεις και την ανανέωση της ψυχικής σας ισορροπίας. Ενδέχεται επίσης να προκύψουν ορισμένες δοκιμασίες που θα περιορίσουν εμμέσως την ελευθερία σας ή θα έχουν έναν αντίκτυπο σε θέματα υγείας, σωματικά ή ψυχολογικά. Αυτή την περίοδο, αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ ή ψυχοτρόπων ουσιών.

Ο ετήσιος Ωροσκόπος στα ζώδια

στον Κριό

Μια χρονιά δράσης, νέων εγχειρημάτων και αυξημένης φυσικής ενέργειας. Δυναμικότητα και γενικότερα μια ουσιαστική βάση εσωτερικών διαδικασιών για την ανάπτυξη του «εγώ». Ο ενθουσιασμός και η ζωηρή σας διάθεση είναι ένας καλός συνδυασμός για να ενισχύσετε την αποφασιστικότητά σας και να ξεδιπλώσετε την προσωπικότητά σας. Δώστε προσοχή στην υπέρμετρη υπερηφάνεια και στην ανυπομονησία. Προσπαθήστε να αναπτύξετε μια μεθοδολογία στη δράση σας. Καλό θα ήταν να εντάξετε στο πρόγραμμά σας κάποια σωματική δραστηριότητα, προκειμένου να διατηρήσετε σε υγιή πλαίσια τη συναισθηματική και σωματική σας ισορροπία.

στον Ταύρο

Η ενισχυμένη ικανότητα για τη διατήρηση των αποκτημάτων σε συνδυασμό με το χάρισμα της διπλωματίας, υποστηρίζουν την οικονομική και συναισθηματική σας ανάπτυξη. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε μια τάση προς τις απολαύσεις και οτιδήποτε μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Ίσως γίνετε πιο επίμονοι και ανυποχώρητοι απ’ ότι συνήθως, με μια αίσθηση πρακτικότητας, κυρίως όσον αφορά στην επιδίωξη των ονείρων σας και δεν αποκλείεται να βιώσετε ορισμένα αντιφατικά συναισθήματα. Αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, θα είναι μια θετική χρονιά για την επέκταση των δημιουργικών σας ταλέντων.

στους Διδύμους

Μέσα από πολυποίκιλες επιλογές, έχετε την τάση να δραστηριοποιηθείτε σε αρκετούς και ενδιαφέροντες τομείς, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε σωστά τη δράση σας και να επικεντρωθείτε σε τομείς που είναι εφικτό να αντεπεξέλθετε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μην διασκορπίσετε την ενέργειά σας. Έχετε την τάση να είστε πιο επικοινωνιακοί και περίεργοι με οτιδήποτε διαδραματίζεται γύρω σας. Με αυξημένη πνευματική δραστηριότητα, δεν αποκλείεται να θελήσετε να κάνετε κάποια μαθήματα ώστε να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για μάθηση.

στον Καρκίνο

Οικογενειακά θέματα αποκτούν βαρύνουσα σημασία σε αυτή τη ζωδιακή θέση. Η χρονιά χρωματίζεται με τον συναισθηματισμό και την ευαισθησία του Καρκίνου και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας από τη σχέση με τους γονείς σας και όχι μόνο` και να έχετε την ανάγκη να εξετάσετε πιο ουσιαστικά την επίδραση που είχαν αυτά τα βιώματα –είτε θετικά είτε αρνητικά- στην εξέλιξη της προσωπικότητάς σας. Οι αλλαγές στη διάθεσή σας ενδέχεται να είναι αρκετά απρόσμενες και αν δεν είστε εκ φύσεως ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, τότε η συμπεριφορά σας αυτή τη χρονιά κατά πάσα πιθανότητα θα εκπλήξει τουλάχιστον τον στενό σας κοινωνικό περίγυρο.

στο Λέοντα

Η προσωπική σας έκφραση μπορεί να ξεδιπλωθεί σε όλο της το μεγαλείο, ακόμα και με μια απόχρωση δραματικότητας. Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση της προσωπικής αξίας, σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε έντονα αυτή τη χρονιά, και δεν αποκλείεται να αγγίξετε ακόμα και τα όρια της υπερκόπωσης προκειμένου να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Η διάθεσή σας θα είναι κατά κύριο λόγο αρκετά ευχάριστη και μπορείτε να είστε ο πρωταγωνιστής της παρέας… αρκεί βέβαια να μην αντιτίθεται έντονα κάποιος και σας ωθήσει σε επιθετική ή αλαζονική συμπεριφορά. Η δημιουργικότητά σας θα μπορούσε να εκδηλωθεί σε αρκετά επίπεδα και θα αντλήσετε προσωπική ικανοποίηση από την ανάπτυξη των ταλέντων σας.

στην Παρθένο

Η αυξημένη πνευματική σας δραστηριότητα και η ικανότητα να αναλύετε διεξοδικά τα δεδομένα και να επιμένετε στη λεπτομέρεια, είναι ορισμένες από τις αρετές που θα έχετε στο πλευρό σας γι’ αυτή τη χρονιά. Δεν αποκλείεται να ενισχυθεί το ενδιαφέρον σας για δραστηριότητες που αφορούν κάποιου είδους παροχή υπηρεσιών, επίλυση προβλημάτων ή ακόμα και να αποκτήσετε εντονότερες περιβαλλοντικές ανησυχίες. Ακόμα και αν χρειαστεί να παραμελήσετε το προσωπικό σας συμφέρον για να βοηθήσετε όσους σας χρειάζονται , θα διαπιστώσετε πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η δράση σας τελικά θα αποδώσει καρπούς που θα ωφελήσουν την προσωπική σας ανάπτυξη. Φροντίστε να βρίσκετε λίγο χρόνο για ξεκούραση.

στο Ζυγό

Η έννοια της συντροφικότητας θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας γι’ αυτή τη χρονιά και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να διευρυνθεί αρκετά η κοινωνική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, ίσως επιθυμήσετε να εντάξετε περισσότερο τον σύντροφό σας στην καθημερινότητά σας και να ξεκινήσετε ορισμένες κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα δυναμώσουν τη σχέση σας ενώ στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια συνεργασία που θα οδηγήσει αργότερα σε ένα ρομαντικό δεσμό. Η ανάγκη σας για ισορροπία και αρμονία στο περιβάλλον σας αλλά και η διάθεση για καλλιτεχνική έκφραση, θα είναι ορισμένες από τις κύριες επιταγές αυτής της ζωδιακής θέσης. Ωστόσο η ικανότητα λήψης αποφάσεων ίσως να μην είναι το δυνατό σας σημείο.

στο Σκορπιό

Αυτή τη χρονιά θα κυριαρχούν έντονα συναισθήματα, ίσως και καταπιεσμένες επιθυμίες. Υπάρχει η ανάγκη να βρείτε την προσωπική εσωτερική σας πηγή δύναμης και να βασίζεστε σε αυτή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ορισμένα γεγονότα όπου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες από τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού σας. Οι δυνάμεις αναγέννησης είναι αρκετά ενεργοποιημένες αυτή τη χρονιά. Κρίνεται σκόπιμο να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να διατηρείτε τον έλεγχο όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και γενικότερα στις καταστάσεις που σας αφορούν. Θα μπορούσατε να δώσετε νέα πνοή στη σεξουαλική σας ζωή αρκεί να προσέξετε τα παιχνίδια εξουσίας και επιβολής. Δείξτε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση και την αντίληψή σας.

στον Τοξότη

Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία και οι εκφράσεις ελευθερίας –σε οποιαδήποτε μορφή- θα κυριαρχούν στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Ωστόσο η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση ενδέχεται να σας οδηγήσει σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα γι’ αυτό καλό θα ήταν να υιοθετήσετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στην καθημερινότητά σας. Ο ιδεαλισμός σας είναι αρκετά αυξημένος και έχετε ένα έντονο ενδιαφέρον σε τομείς όπως η θρησκεία, η φιλοσοφία, η δικαιοσύνη, η μεταφυσική, καθώς και σε προηγμένες επιστήμες. Είναι πιθανό να συναναστραφείτε με μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα συμβάλλουν στη διεύρυνση του πνευματικού σας ορίζοντα και θα σας ωθήσουν σε νέες ιδέες και αντιλήψεις.

στον Αιγόκερω

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην κοινωνική σας κατάσταση που θα συνοδεύονται όμως και από ορισμένες ευκαιρίες` και θα πρέπει να είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να αποδώσουν καρπούς. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να βιώσετε κάποιους προσωπικούς περιορισμούς αλλά και αυξημένες ευθύνες που θα δοκιμάσουν τα όρια της αντοχής σας. Στο επίκεντρο της προσοχής σας έρχονται κυρίως οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, συνοδευόμενες από κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη συνολικότερη κοινωνική σας αποκατάσταση. Ωστόσο εάν είχατε λειτουργήσει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό κατά το παρελθόν, αυτή τη χρονιά θα μπορούσατε να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μην παραμελείτε όμως και τη συναισθηματική σας έκφραση.

στον Υδροχόο

Δημιουργείται η ανάγκη να αποκοπείτε από συμβατικές κοινωνικές συναναστροφές και να ακολουθήσετε πιο αυθεντικούς τρόπους έκφρασης. Ωστόσο οι προσωπικές σας σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, χρειάζονται την προσοχή σας προκειμένου να μην τις δείτε να «ναυαγούν». Έχετε τη διάθεση να υιοθετήσετε μια στάση ζωής που χαρακτηρίζεται από ελευθερία κινήσεων και δεν είστε και τόσο πρόθυμοι να δεχτείτε κάθε είδους συμβιβασμό που περιορίζει την προσωπική σας έκφραση. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται και είστε σε θέση να συλλάβετε νέες και εμπνευσμένες ιδέες που θα φανούν πολύτιμες στην μετέπειτα πορεία σας. Φροντίστε να διοχετεύετε σε δημιουργικές οδούς τη νευρική ενέργεια που –πιθανώς- σας καταβάλλει.

στους Ιχθείς

Η ευαισθησία σας αυξάνεται και ίσως διαπιστώσετε ότι κατά καιρούς πληγώνεστε από καταστάσεις, που υπό άλλες συνθήκες δε θα σας ενοχλούσαν τόσο. Δεν αποκλείεται να υπάρχει η τάση να κλείνεστε στο δικό σας κόσμο ιδεών και προοπτικών αλλά να δυσκολεύεστε να τους δώσετε μια ρεαλιστική υπόσταση. Η πρακτικότητα και η λογική ενδέχεται να περάσουν σε δεύτερο πλάνο και να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στη φαντασία, τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα. Ίσως ακόμα υπάρχουν κάποιες στιγμές όπου η καθημερινότητα θα σας φαίνεται υπερβολικά πεζή έως δυσβάστακτη, όμως καλό θα ήταν να μην παραμελείτε τις πρακτικές σας υποχρεώσεις αλλά και να μην υιοθετήσετε τον ρόλο του οσιομάρτυρα.

 

Χρύσα Παπανικολάου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments