0 0 votes
Article Rating

Όλοι οι άνδρες έχουν αναρωτηθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους τί επιτέλους αναζητούν απεγνωσμένα οι γυναίκες και πώς θα καταφέρουν να τις κερδίσουν κατακτώντας την καρδιά τους! Τους είδαμε να προβληματίζονται, να συζητάνε με τους φίλους, να σκέφτονται, αλλά και να επιδίδονται σε διαφόρους τρόπους προσέγγισης. Ο πιο γνωστός είναι το …Φλερτ!

Φλερτ, λοιπόν, είναι η εκδήλωση ερωτικού-σεξουαλικού ενδιαφέροντος για έναν άνθρωπο, μέσω μιας “ανάλαφρης” προσέγγισης, ένα είδος “παιχνιδιού”. Το φλερτ, δηλαδή οι υποδηλώσεις σεξουαλικής επιθυμίας, ερωτικών μηνυμάτων, αποτελεί τον τρόπο να προσεγγίζουμε με αμεσότητα το αντίθετο φύλο.

Προκαλούμε το ενδιαφέρον του άλλου ώστε να μας προσέξει, χωρίς να μπούμε στην δύσκολη θέση να του πούμε “μου αρέσεις, σε θέλω, πάμε στο κρεβάτι;”. Επιλέγοντας να ξεκινήσουμε φλερτάροντας, αποφορτίζουμε μια πιθανή απόρριψη, κοινώς “χυλόπιτα”, γλιτώνουμε το χαστούκι και έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε την κατάσταση: να προβλέψουμε την ή τις αντιδράσεις του άλλου ανθρώπου.

Τί αναζητούν οι γυναίκες ;

Σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη να τις φλερτάρουν, να τις αγαπούν, να τις θαυμάζουν και να τις προσέχουν! Ποια γυναίκα δεν τρελαίνεται στη θέα ενός δώρου, δεν συγκινείται μπροστά σε ένα μπουκέτο λουλούδια ή σε ένα κουτί σοκολατάκια; Με ένα επίμονο βλέμμα, χρησιμοποιώντας ερωτικά υπονοούμενα ή ακόμη χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σώματος, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι αρκετά….! “Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας”, ακούμε τους άνδρες να σχολιάζουν! Η ύπαρξη της γυναίκας, για τους άνδρες, από καταβολής κόσμου, καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου και ένα τεράστιο ερωτηματικό: Άραγε, τι ψάχνουν να βρουν οι γυναίκες; Θα το μάθουμε ποτέ;

Αφροδίτη και φλερτ

Πάντως, το πρότυπο της γυναίκας, η Αφροδίτη – η θεά του έρωτα – ποτέ δεν βρήκε αυτό ακριβώς που έψαχνε, γι’ αυτό και άλλαζε συνέχεια εραστές. Στην αρχή, ενθουσιαζόταν και γοητευόταν από το παρουσιαστικό ή το στυλ των εραστών της, αλλά μόλις τέλειωνε η περίοδος του φλερτ απογοητευόταν από αυτούς και τους εγκατέλειπε!

Η Αφροδίτη σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο δηλώνει τον τρόπο που συμπεριφέρεται μία γυναίκα κυρίως στα αρχικά στάδια μιας σχέσης: Θα αναρωτηθείτε ίσως τι σημαίνει αυτό. Αυτό σημαίνει ότι όταν γνωρίζουμε ένα άτομο δεν αποκαλύπτουμε όλο μας τον εαυτό, ούτε δείχνουμε τι έχουμε πραγματικά ανάγκη ή τι επιθυμούμε. Άρα η θέση της Αφροδίτης στο γυναικείο χάρτη δείχνει τον τρόπο που χρησιμοποιεί το σεξαπίλ της, την ομορφιά και το στυλ της, δηλαδή τον τρόπο που εκφράζει τη θηλυκότητα της. Τον τρόπο που χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος, πόσο πιστεύει στις ικανότητες της και πόσο άνετα νιώθει με τον εαυτό της.

Κάποτε η Σοφία Λόρεν είπε ότι σεξαπίλ είναι 50% αυτό που είσαι και προβάλλεις και το υπόλοιπο 50% αυτό που οι γύρω σου νομίζουν ότι είσαι.

Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο, αντίθετα, η θέση της Αφροδίτης δείχνει το είδος της γυναίκας που επιθυμεί ερωτικά ο συγκεκριμένος άνδρας, το πρότυπο της «ιδανικής» γι’ αυτόν γυναίκας και το πώς, σε τελική ανάλυση, επιθυμεί να εκφράζει η γυναίκα την θηλυκότητά της. Επίσης, δηλώνει τον τρόπο που εκφράζει κάθε άνδρας τον αισθησιασμό του και την ευχαρίστηση των αισθήσεων. Την οικειότητα ή την ψυχρότητα, τον ερωτισμό και την ηδονή μέσω του σεξ, την ζεστασιά ή την απόσταση, την άνεση…

 

Στη συνέχεια, θα δούμε πώς διαμορφώνει η Αφροδίτη τις ανδρικές ερωτικές επιθυμίες ανά ζώδιο, τί ζητάνε οι άνδρες από τις γυναίκες, αλλά και τους τρόπους που εφαρμόζουν για να τις κατακτήσουν και να τις κρατήσουν κοντά τους.

Αφροδίτη στον Κριό – Ανδρικό ωροσκόπιο 

Αναζητάτε μια γυναίκα θερμή, ορμητική, φλογερή και φιλήδονη που να ξέρει να γεύεται τις χαρές της ζωής και ιδιαίτερα τον έρωτα και το σεξ. Εννοείται πως θα ανήκει στους ζωντανούς, εξωστρεφείς, ντόμπρους και δυναμικούς τύπους γυναικών. Μια γυναίκα που να σας προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές, αλλά και καινούργιες εμπειρίες.

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Κριό
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοιου είδους γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ότι ενθουσιάζεται πάρα πολύ εύκολα, αγαπάει παθιασμένα, αλλά το πάθος της φεύγει πάρα πολύ γρήγορα. Κρατήστε καλά φυλαγμένο στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι είναι εγωίστρια, ζηλιάρα, διεκδικητική, σπάταλη, και ότι διαρκώς φλερτάρει χωρίς τύψεις. Α! να μην ξεχάσω να επισημάνω ότι το μόνο που δεν πρόκειται να χάσει μια Κριός είναι … την αυτοπεποίθησή της.

Τι την κάνει να διαφέρει
Αυτή η γυναίκα βρίσκεται συνεχώς σε μια εσωτερική σύγκρουση, γιατί από τη μια αναζητά άνδρες που να μπορεί να ελέγχει, ενώ από την άλλη, άνδρες που να μπορούν να την ελέγχουν. Για αυτό είναι ατίθαση στο κρεβάτι, απολαμβάνει το άγριο σεξ και τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο.

Αφροδίτη στον Ταύρο – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα γλυκιά, τρυφερή, στοργική, καλοσυνάτη και γενναιόδωρη. Θα πρέπει απαραίτητα να είναι θηλυκή, αισθησιακή, φιλήδονη και με πολύ κατανόηση. Μια γυναίκα που να της αρέσει η οικογενειακή ζωή, η μαγειρική, να είναι στοργική και λίγο … κτητική και ζηλιάρα!

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Ταύρο
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοιου είδους γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν ανέχεται – και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, σιχαίνεται, την απιστία και την σπατάλη. Θα σας πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσης εάν αντιληφθεί ότι την απατάτε. Έχει μεγάλο πείσμα, μεγάλη αντοχή και μεγάλη διαίσθηση! Είναι πιστή και αξιόπιστη και απαιτεί το ίδιο και από εσάς. Έχει τρομερή αντοχή στο σεξ και συμμετέχει σε αυτό με όλες της, τις αισθήσεις. Για εκείνη ο έρωτας είναι εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας. Να μην ξεχάσω να σας πω ότι δεν πρέπει με τίποτα να την πιέσετε, θα την κάνετε έξαλλη.

Τι την κάνει να διαφέρει
Αυτή η γυναίκα όσο και να μην το δείχνει, έχει ανάγκη τη στοργή σας και την επιβεβαίωση της αγάπη σας, για να αισθανθεί απόλυτη σιγουριά. Και θα φροντίσει να σας ανταμείψει γι’ αυτή σας την προσπάθεια! Αναρωτιέστε πως? Αχ! Με απογοητεύετε! Ξεχνάτε κάτι σημαντικό: Η Αφροδίτη είναι αυτή που κάνει κουμάντο τώρα … άρα το σεξ θα είναι αργό, αισθησιακό και με μεγάλη διάρκεια!

Αφροδίτη στους Διδύμους – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα παιχνιδιάρα και λίγο τρελούτσικη. Να είναι επικοινωνιακή, να σας κρατά σε αγωνία και να μην αφήνει την σχέση να βαλτώσει! Μια γυναίκα που δεν θα σας καταπιέζει και θα έχει ένα ανέμελο στιλ!

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Δίδυμο
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοιου είδους γυναίκα, θα πρέπει να θυμάστε ότι ανήκει στις γυναίκες – πεταλουδίτσες! Σιχαίνεται τη ζήλια, τα δάκρυα, τη μιζέρια και την καταπίεση. Βαριέται πολύ εύκολα και αναζητά αλλαγές στην ζωή της. Λειτουργεί περισσότερο με το μυαλό και επιζητεί την πνευματική ένωση μέσα στην σχέση. Είναι αρκετά ανασφαλής, άσχετα εάν το δείχνει ή όχι. Προς θεού, πότε μην την κάνετε να νιώσει αδικημένη! Καήκατε!

Τι την κάνει να διαφέρει
Λατρεύει το φλερτ και το παιχνίδι της αποπλάνησης. Είναι η γυναίκα Ανάφτρα! Πρώτα πρέπει να τη κερδίσετε με τα καυτά λόγια, με φιλιά, με χειρονομίες και με διάφορα προκαταρκτικά. Προτιμά την ψυχική ένωση, καθώς το ωμό σεξ δεν της αρέσει καθόλου… Αν τα τηρήσετε όλα αυτά, τότε πείτε μου ποιός αποπλάνησε… ποιον!

Αφροδίτη στον Καρκίνο – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα σεμνή, ντροπαλή, τρυφερή, ρομαντική, συναισθηματική και με κατανόηση. Μια γυναίκα που θα σας φροντίζει και θα σας περιποιείται όπως … η μαμά σας. Μια γυναίκα που θα ασχολείται μόνο με εσάς και θα σας είναι πιστή.

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Καρκίνο
Εσείς με τη σειρά σας για να την κρατήσετε, θα πρέπει να θυμάστε ότι ανήκει στις πολύ συναισθηματικές και ευαίσθητες γυναίκες. Ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του συντρόφου της και τα κατανοεί. Λειτουργεί λιγότερο με την λογική και περισσότερο με το συναίσθημα (καλή τύχη!). Είναι πιστή, ρομαντική και διαθέτει έντονη φαντασία.

Τι την κάνει να διαφέρει
Μην την βλέπετε έτσι! Δεν είναι ότι δείχνει! Μπορεί στην αρχή να είναι επιφυλακτική και ντροπαλή, εάν όμως της προσφέρετε την ασφάλεια που έχει ανάγκη (κυρίως συναισθηματική), τότε θα ανακαλύψετε πόσο αισθησιακή, παθιασμένη και σεξουαλική θα είναι η ερωτική σας ζωή!

Αφροδίτη στον Λέοντα – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα εκδηλωτική, αυθόρμητη, ερωτική και φιλόδοξη. Μια γυναίκα που θα κάνει τις νύχτες σας ξεχωριστές, μια και ζει έντονα τον έρωτα και τις μέρες σας άκρως ενδιαφέρουσες. Μια γυναίκα αξιοπρεπή, εντυπωσιακή, ειλικρινή και πιστή (Μετά φταίει αυτή που σας κάνει τη ζωή κόλαση; )

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Λέοντα
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοια γυναίκα, θα πρέπει να θυμάστε ότι ανήκει στην κατηγορία “γατούλα με τα όλα της”. Της αρέσει να τη θαυμάζουν, της αρέσει η πολυτέλεια και η διασκέδαση. Έχει έντονη αυτοπεποίθηση και τραβάει τα βλέμματα των ανδρών. Ζει έντονα και με πάθος. Έχει ανάγκη να τη θαυμάζετε, να μην της στερείτε την ελευθερία της και να θυμάστε πάντα ότι απεχθάνεται την ρουτίνα!

Τι την κάνει να διαφέρει
Παίρνει πάντα αυτό που θέλει και έχει τον τρόπο της! Μα εννοείται ότι μια βασίλισσα δεν θα σας αφήσει έτσι. Εάν παίξετε σωστά, θα σας κακομάθει και έστω και εάν δεν καταφέρετε ποτέ να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας, δεν πειράζει… απολαύστε τις ατέλειωτες στιγμές ηδονής!

Αφροδίτη στην Παρθένο – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα που να δρα περισσότερο με το μυαλό παρά με το συναίσθημα. Μια γυναίκα διακριτική, επικοινωνιακή και δίκαιη. Μια γυναίκα που θα φροντίζει πάντα να υπάρχει στο σπίτι σας τάξη και καθαριότητα.

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Παρθένo
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοια γυναίκα, θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι ανασφαλής, δεν δείχνει τα συναισθήματά της και παρ’ όλο που είναι πρακτική είναι συγχρόνως και ρομαντική. Είναι αγχώδης, τελειομανής και κριτικάρει αυστηρά τους πάντες!

Τι την κάνει να διαφέρει
Εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που έχουν λεπτούς τρόπους, προσεκτική συμπεριφορά και δεν αγαπάτε την τάξη και την καθαριότητα, τότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξετε μια γυναίκα με άλλο ζώδιο!!

Αφροδίτη στον Ζυγό- Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα ζεστή, φιλική, θηλυκή και κοκέτα, με λεπτούς τρόπους και διπλωματικότητα. Μια γυναίκα που θα σας συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής σας … όταν θα το αποφασίσει!!!

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Ζυγό
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοια γυναίκα, οφείλετε να θυμάστε ότι δεν της αρέσει η μοναξιά. Άρα, σχεδόν ποτέ δεν θα μείνει μόνη. Τι εννοώ; Ότι εάν κάνετε το λάθος να την παραμελήσετε … μετά εσείς θα είστε μόνος, εκείνη σίγουρα θα είναι με άλλον άνδρα! Είναι γυναίκα με λεπτούς τρόπους, πάντα γοητευτική και κομψή. Αποφεύγει τους καβγάδες, τις εντάσεις και την χαρακτηρίζει η αναβλητικότητα. Τραβάει τα βλέμματα όλων με τον τρόπο της.

Τι την κάνει να διαφέρει
Ψάχνει για έναν σύντροφο που θα ενωθεί μαζί του και λιγότερο μια σχέση βασισμένη στο σεξ!
Βέβαια, εάν χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας κατάλληλα … μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα! Αλλά, μην ξεχνάτε … συμπεριφερθείτε με γλυκό και προσεγμένο τρόπο!

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα φλογερή, άκρως ερωτική και άκρως μοιραία. Θέλετε μια θυελλώδη σχέση με πολύ πάθος, πολύ ένταση, με έντονη σεξουαλικότητα. Θέλετε μια γυναίκα που να σας αγαπάει και να σας μισεί ταυτόχρονα, αλλά και μια γυναίκα που εάν πραγματικά σας αγαπήσει, θα μείνει δίπλα σας για πάντα. Τα τραβάει ο οργανισμός σας … Καλή τύχη!

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Σκορπιό
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ό,τι είναι κτητική, απαιτητική, ζηλιάρα και επικίνδυνη. Είναι αυταρχική και πολλές φορές υπερβολική. Απαιτεί το απόλυτο ενδιαφέρον σας και θα σας δοθεί με όλο της το “είναι”. Αγαπά τα παιχνίδια εξουσίας και αναζητά την σωματική επαφή. Θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί σας.

Τι την κάνει να διαφέρει
Στην αρχή μιας σχέσης δεν εκδηλώνει τα συναισθήματα της, γιατί φοβάται μήπως πληγωθεί. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα … εδώ μιλάμε για το πιο ερωτικό ζώδιο! Μέχρι να πέσετε στα δίχτυα της… μετά θα αφήσει το ένστικτό της να οδηγήσει την κατάσταση καθώς έχει μια έμφυτη ικανότητα να ανακαλύπτει τις επιθυμίες του συντρόφου της. Ξέρει καλά τους όρους του παιχνιδιού!!! Αποδεχθείτε το γεγονός ότι είσαστε οι χαμένοι … και θα ζήσετε!

Αφροδίτη στον Τοξότη – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα ανεξάρτητη, κοινωνική, ειλικρινή και πάντα καλοπροαίρετη. Θέλετε να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα μέσα από την περιπέτεια, ενώ παράλληλα απεχθάνεστε την ρουτίνα. Χρειάζεστε μια γυναίκα χαρούμενη, εξωστρεφή, η οποία θα μπορεί να συγχωρεί τα όποια ελαττώματά σας.

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Τοξότη
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι ανεξάρτητη, ευχάριστη, γλυκιά και αυθόρμητη. Απεχθάνεται τη δέσμευση, τον περιορισμό και την καταπίεση. Είναι ρομαντική και τρελαίνεται για τα ταξίδια και για την φύση. Το θέμα γάμος δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα … για να μην πω καθόλου! Χρειάζεται έναν άνδρα δυναμικό, καλλιεργημένο που θα τη σέβεται και θα την καθοδηγεί!

Τι την κάνει να διαφέρει
Πολύ σπάνια θα αφήσει τη σχέση της να βαλτώσει! Άρα, μην ανησυχείτε: το σεξ μαζί της δεν θα καταλήξει σε διαδικασία ρουτίνας. Όπως και η Κριός έτσι και η Τοξότης είναι άκρως ερωτικές και θα σας παρασύρουν με το πάθος τους !!! (Βλέπω χαμόγελα … ή μου φαίνεται; )

Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα σοβαρή, πειθαρχημένη, προσεκτική. Πιθανά δεν σας αρέσουν τα μεγάλα λόγια για αυτό και προτιμάτε η γυναίκα να σας δείχνει με πράξεις τα αισθήματά της. Θέλετε να είναι πιστή, σταθερή και … πολύ γήινη!

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Αιγόκερω
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ό,τι ανήκει στις γυναίκες που είναι δύσκολες – με Δ κεφαλαίο. Θυμηθείτε ότι είναι παραδοσιακή, ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Ελέγχει πάντα τις αδυναμίες της, τα συναισθήματά της και τις επιθυμίες της. Είναι πολλές φορές ατομίστρια και αναζητά την προβολή και την κοινωνική επιβεβαίωση. Εάν σας αρέσει το παιχνίδι και το σεξ μιας νύκτας, μπορείτε ελεύθερα να κοιτάξετε γύρω σας, δεν μπορεί θα υπάρχει κοντά σας μια γυναίκα που να ανήκει σε ένα από τα υπόλοιπα 11 ζώδια, γιατί με μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω … ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

Τι την κάνει να διαφέρει
Μπορεί να είναι αυστηρή και να ξεγελάει το απρόσιτο ύφος της αλλά κατά βάθος αυτή η γυναίκα φοβάται την προδοσία. Είναι αρκετά θηλυκή και το σεξ μαζί της θα αποδειχθεί σκέτη κόλαση!

Αφροδίτη στον Υδροχόο – Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα που να είναι φιλική, γοητευτική, πρωτοποριακή και ανεξάρτητη. Μια γυναίκα που να μην σας δεσμεύει, αλλά παράλληλα να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας νοητικά και πνευματικά. Ξέρω τι σκέφτεστε τώρα: “Υπάρχει, άραγε, τέτοια γυναίκα;”. Ντροπή σας!

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Υδροχόο
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοιου είδους γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ότι ανήκει σ’ αυτές που δεν δεσμεύονται εύκολα. Δηλώνει αντισυμβατική καθώς απεχθάνεται τα πρέπει. Είναι εγωίστρια, τολμηρή και της αρέσει να δημιουργεί περίεργου τύπου σχέσεις, δηλαδή αντισυμβατικές. Είναι εξωστρεφής, ελεύθερη και πολύ κοινωνική.

Τι την κάνει να διαφέρει
Εάν είσαστε καλοί στα επιχειρήματα και διαθέτετε κοφτερό μυαλό, τότε έχετε πιθανότητες να την κρατήσετε κοντά σας. Η φράση «δεν υπάρχουν ταμπού στον έρωτα» την αντιπροσωπεύει!

Αφροδίτη στους Ιχθύς- Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα συναισθηματική, τρυφερή, στοργική και ευαίσθητη. Μια γυναίκα που να μπορείτε να της επιβάλλεστε (πάντα με καλό τρόπο) και που θα σας κάνει πάντοτε όλα σας τα χατίρια!

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Ιχθύ
Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοιου είδους γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ότι ανήκει στις ρομαντικές και υπερβολικά ευαίσθητες γυναίκες. Προστατεύει τους αδύνατους και τους δυστυχισμένους γιατί διαθέτει κατανόηση και πολύ αγάπη. Είναι γυναίκα που έχει ψυχή μικρού παιδιού. Παρ’ όλα αυτά, πολλές φορές δραματοποιεί κάποιες καταστάσεις, μπλέκοντας το ψέμα με την αλήθεια, για να πετύχει στον σκοπό της.

Τι την κάνει να διαφέρει
Προσφέρει απλόχερα χωρίς να ζητά ανταλλάγματα, έχει μεγάλη διαίσθηση και συχνά καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται τις σκέψεις του συντρόφου της. Είναι παραδοσιακή και αναζητά επιβλητικούς άνδρες. Λέξη κλειδί: συναίσθημα!!! Α … θα το ξέχναγα!!! Είναι απίστευτα σέξι!

Kλείνοντας λοιπόν και αφού έβγαλα όλα τα άπλυτα των γυναικών στην φόρα και κινδυνεύω να φάω ξύλο, τονίζω ότι θα πρέπει να θυμάστε πως σε ένα ωροσκόπιο εκτός από την θέση του εκάστοτε πλανήτη, που στην προκείμενη περίπτωση είναι η Αφροδίτη, θα πρέπει να εξετάζετε και τις όψεις που δημιουργεί με τον Άρη. Γιατί μπορεί η Αφροδίτη να δηλώνει την θηλυκή μας πλευρά,αλλά ο Άρης δηλώνει την αρσενική μας πλευρά.

 

Αναφορές
Φασιανού-Ντάκου, Θ. Αστρολογία. Εκδόσεις Νόηση.
Γιοβάνης Χ. Νέα Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια (λήμμα: φλερτ)
Astrology.com – Horoscopes, Tarot, Psychic Readings

 

Ιουλία Ψαθά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments