0 0 votes
Article Rating

Σημείωση: Είχα δεχτεί αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την σύνοδο Κρόνου – Ποσειδώνα οπότε θα δείτε παρακάτω μία σύνοψη της απάντησης που έδωσα σε έναν επισκέπτη της ιστοσελίδας μου:

Η σύνοδος είναι φυσικά η πιο ισχυρή όψη, και πρόσφατα (τα τελευταία 2 χρόνια περίπου) έχω αρχίσει να μελετώ περισσότερο τις συνόδους Κρόνου – Ποσειδώνα. Από αυτά που έμαθα, η σύνοδος είναι αρκετά παρόμοια στην φύση της με την αντίθεση αλλά μερικές φορές ακόμα εντονότερη καθώς οι δύο αυτές ενέργειες συγχωνεύονται και δημιουργούν μία αίσθηση ότι δεν υπάρχουν όρια ανάμεσα στο που ξεκινάει το ένα πρόσωπο και τελειώνει το άλλο…αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό για την Ψυχή μέσα στο σώμα, και ειδικότερα για κάποιον ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην αρχή της διαδικασίας του να βρει τον εαυτό του/της. Λόγω αυτού, η σύνοδος του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να είναι η πιο δύσκολη σχέση αυτού του τύπου, που θα πρέπει κανείς είτε να την σταθεροποιήσει είτε να φύγει από αυτή.»

 

Εδώ ξεκινάει το άρθρο…

Είστε σίγουροι ότι έχετε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν, και όχι μόνο αυτό αλλά νιώθετε σαν να είχατε υπάρξει εραστές τουλάχιστον μία φορά σε κάποια παρελθοντική ζωή, ίσως και σε αρκετές περισσότερες. Όταν οι ματιές σας συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε αυτή τη ζωή, ξέρατε ότι εκείνος ήταν «ο ένας». Αλλά μια στιγμή, ο κεραυνός μπορεί να χτυπήσει ακόμα και χωρίς να έχετε δει ο ένας τον άλλον. Στην εποχή του Υδροχόου, οι καρμικοί εραστές συναντώνται στο διαδίκτυο χωρίς ούτε καν να έχει προηγηθεί μία φωτογραφία. Ακόμα και έτσι, ο κεραυνός είναι τόσο δυνατός, τόσο έντονος, καταναλώνει όλο το μέσα σου, και ερωτεύεσαι, και ερωτεύεσαι δυνατά! Στην αρχή πετάς στα σύννεφα, στους ουρανούς της ρομαντικής αυτής ευτυχίας, τα πάντα είναι απλώς τέλεια. Νέες προοπτικές του αιθέριου ανοίγονται μπροστά σου.

Και μετά, χτυπά η πραγματικότητα. Ο ένας ή και οι δύο είστε παντρεμένοι. Ζείτε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Εμπλέκονται παιδιά, ή ίσως κάποια ασθένεια. Όποιες και αν είναι οι επιπλοκές, και είναι μάλλον αρκετές, με κάποιο τρόπο ξέρετε ότι εσείς και ο αγαπημένος σας πρέπει να είστε μαζί. Το νιώθετε μέσα στην ψυχή σας. Είναι μία βαθιά και επώδυνη λαχτάρα, μία λαχτάρα που κανένας άλλος στον κόσμο δεν μπορεί να κατανοήσει, εκτός και αν έχει συναντήσει την καρμική του αγάπη στην οποία υπάρχει η σύνδεση Κρόνου – Ποσειδώνα.

Ακούγεται σαν τραγωδία; Ρωμαίος και Ιουλιέτα; Τριστάνος και Ιζόλδη; Λάνσελοτ και Γκουίνεβιρ; Το πιο πιθανό είναι ότι αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τους χάρτες συναστρίας για αυτούς, όλα αυτά τα ζευγάρια θα είχαν κάποια σύνδεση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα. Αυτές οι σχέσεις είναι ουράνιες, αλλά παρόλα αυτά μπερδεμένες και επώδυνες.

Αν στον χάρτη συναστρίας υπάρχει κάποια εμφανής σύνδεση Κρόνου – Ποσειδώνα, είναι αρκετά πιθανό η σύνδεση αυτή να αγγίζει επίσης τον Ήλιο, την Σελήνη, την Αφροδίτη ή τον Άρη και στους δύο ξεχωριστά γενέθλιους χάρτες. Φαίνεται ότι αυτές οι σχέσεις προσφέρουν τόσο τον παράδεισο όσο και την κόλαση στους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτές. Θεωρώ αυτούς τους τύπους σχέσης ως «επικίνδυνες αγάπες», όχι απαραίτητα βίαιες ή καταχρηστικές, αλλά μάλλον σχέσεις που προκαλούν μεγάλο εσωτερικό φόβο. Οι ασφαλείς αγάπες είναι περισσότερο εύκολο να διαχειριστούν και επιτρέπουν στο άτομο να λειτουργεί φυσιολογικά σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής του.

Οι επικίνδυνες αγάπες είναι συγκλονιστικές και παθιασμένες, αλλά και τρομακτικές. Οι επικίνδυνες αγάπες είναι συνήθως σχέσεις με πολύ βαρύ κάρμα, και η ουσία της σύνδεσης του Κρόνου με τον Ποσειδώνα είναι ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι συναντήθηκαν για να θεραπευτούν και να εξελιχθούν ατομικά, ως ξεχωριστές προσωπικότητες.

Αν μελετάτε κάποιον χάρτη συναστρίας και βρίσκετε αυτή την σύνδεση, κοιτάξτε τις βαθύτερες συνδέσεις με τους προσωπικούς πλανήτες. Σημειώνοντας και εξετάζοντας αυτούς τους βαθύτερους δεσμούς με τους προσωπικούς πλανήτες, μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το πώς η συγκεκριμένη σχέση εκδηλώνεται για το κάθε άτομο και πώς μπορούν να προσεγγίσουν την θεραπεία που πρέπει να λάβει χώρα στην παρούσα ζωή. Οι εραστές συναντώνται ξανά προκειμένου να καθαρίσουν το αρνητικό κάρμα και να αναζωπυρώσουν την αγάπη τους, όσο λίγο και αν διαρκέσει η σχέση αυτή στην παρούσα ζωή.

Αν κάποιος βρει αυτή την παθιασμένη αγάπη σε αυτή τη ζωή, αλλά διαλέξει να απομακρυνθεί από αυτή, τότε αυτός ή αυτή είναι σαν να απομακρύνεται από την δική του προσωπική εξέλιξη. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από τις επικίνδυνες σχέσεις. Όταν εκείνη, η ξεχωριστή σχέση έρθει προς το μέρος μας και παραδοθούμε σε αυτή για σύντομο χρονικό διάστημα, και εν συνεχεία επιλέξουμε να φύγουμε λόγω του ότι ο φόβος είναι πολύ έντονος, τότε είναι σαν να επιλέγουμε να γυρίσουμε την πλάτη μας στην αγάπη.

Αποφεύγοντας αυτές τις πολύ βαριά καρμικές Κρόνου – Ποσειδώνα σχέσεις είναι σαν να αποφεύγουμε την ίδια τη ζωή. Αν αποφύγουμε την αγάπη και παλεύουμε μέσα στις καρδιές και τις ψυχές μας ώστε να μην της επιτρέψουμε να ανθίσει και να ευτυχίσει, τότε πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ξανά το ίδιο πρόσωπο στο μέλλον, κάτω από παρόμοιες ή ίσως και ακόμα πιο πολύπλοκες καταστάσεις.

 

Λειτουργώντας μαζί

Η σύνδεση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα δεν πρόκειται να λυθεί από μόνη της, και οι δύο ψυχές πρέπει να είναι πρόθυμες να δουλέψουν σκληρά ώστε να γιατρευτούν μαζί. Χρειάζεται μία αρκετά εξελιγμένη ψυχή για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον κίνδυνο και συχνά βλέπω μία ψυχή η οποία είναι έτοιμη να κοιτάξει το κάρμα κατάματα και να αναζωπυρώσει την σχέση και μία άλλη ψυχή που δεν είναι.

Αυτό μπορεί να είναι αβάσταχτα οδυνηρό για το πρόσωπο που είναι έτοιμο να σηκώσει όλο αυτό το βάρος. Πρέπει να σημειώσω εδώ ότι ακόμα και αν η σχέση τερματίσει σύντομα, οι δύο αυτοί εραστές θα συνεχίσουν να επιθυμούν ο ένας τον άλλον, χωρίς να έχει σημασία αν είναι με κάποιον άλλον, ή πόσο μακριά βρίσκεται ο ένας από τον άλλον. Τόσο ισχυρή και δεσμευτική είναι η όψη αυτή μέσα στην σχέση.

Καθώς συνεχίζετε να μελετάτε τον χάρτη συναστρίας που περιέχει αυτόν τον σχηματισμό, κοιτάξτε τους οίκους στους οποίους τοποθετούνται ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας. Αυτό πρόκειται να σας δώσει μία ιδέα για το ποιόν τομέα της ζωής επηρέασε η τραγωδία αυτή στο παρελθόν. Αναρωτηθείτε, για ποιο λόγο αυτές οι δύο ψυχές διαλύθηκαν και απομακρύνθηκαν τόσο απότομα;

Σε πολλές περιπτώσεις, ο ένας από τους δύο συντρόφους έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά, ειδικά αν εμπλέκεται άμεσα ο 8ος οίκος. Συχνά, η ίδια η αγάπη του ενός για τον άλλον ήταν η καταστροφή τους, και ήταν το βήμα προς την ίδια την καταστροφή επίσης και στο παρελθόν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτές οι αγάπες είναι τόσο επικίνδυνες και τόσο τρομακτικές!

Πώς λοιπόν εκδηλώνεται αυτή η ενέργεια του Κρόνου – Ποσειδώνα στα δύο αυτά άτομα που επί του παρόντος έχουν εμπλακεί σε μία τέτοια σχέση; Πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους παράγοντες στους χάρτες τους αλλά και από τις παρούσες συνθήκες. Αν είναι παντρεμένοι με κάποιον άλλον, θα έπρεπε να χωρίσουν; Αν ζούνε μακριά ο ένας από τον άλλον, θα έπρεπε να μετοικίσουν; Αυτές είναι δύσκολες αποφάσεις και μπορεί να χρειαστούν χρόνια αφοσίωσης του ενός απέναντι στον άλλον ώστε να παρθούν. Συχνά ο ένας σύντροφος νιώθει τρομοκρατημένος από τον άλλον μετά το πέρας της αρχικής (Ποσειδώνιας) περιόδου του «μήνα του μέλιτος».

Όταν η πραγματικότητα (Κρόνος) της κατάστασης χτυπά τον σύντροφο αυτό, τα συναισθήματά του μπορεί να γίνουν αβάσταχτα και μπορεί να κλειστεί συναισθηματικά ώστε να προστατέψει τον εαυτό του. Το άτομο αυτό δεν μπορεί να δει άμεσα αποτελέσματα που να απορρέουν από την σύνδεση αυτή διότι φαίνεται τόσο περίπλοκη και δεν είναι σίγουρος αν ο σύντροφός του είναι διατεθειμένος να περάσει μέσα από τη φωτιά προκειμένου να αγγίξουν μαζί αυτή την ουράνια αγάπη που η όψη αυτή υπόσχεται.

Ο φοβισμένος, λιγότερο εξελιγμένος σύντροφος μπορεί ακόμα και να διακόψει την σχέση. Το άτομο που είναι διατεθειμένο να διακόψει την σύνδεση αυτή είναι συχνά εκείνος ο σύντροφος που έμεινε πίσω, που έχασε την μοναδική του αγάπη διότι αυτό το άτομο μπορεί να είχε τιμωρηθεί άσχημα στο παρελθόν, να αναγκάστηκε να παντρευτεί κάποιον άλλον, ή μπορεί να ορκίστηκε να μην αγαπήσει ξανά. Μία βαθιά, ριζωμένη πληγή εμποδίζει την ανάπτυξη αυτής της ψυχής. Όσο η ψυχή αυτή κρύβεται και τρέχει μακριά από την καρμική του αγάπη, δεν πρόκειται να επέλθει γιατρειά.

Ο περιφρονημένος εραστής (ο εραστής που πέθανε ή καταστράφηκε στο παρελθόν) πληγώνεται για μία ακόμη φορά, βυθίζεται μέσα στην μοναξιά, και μπορεί ακόμη και να παραιτηθεί από την ζωή αν δεν είναι ιδιαίτερα πνευματικό άτομο. Πώς μπορεί κάτι τόσο υπέροχο, τόσο όμορφο και αιθέριο να διακοπεί τόσο απότομα; Γιατί δεν τηλεφωνεί; Γιατί έχει εξαφανιστεί; Αυτή η πληγωμένη ψυχή λαχταράει να βιώσει τις ευτυχισμένες όψεις της σχέσης αυτής και παρά τις προκλήσεις της πραγματικότητας της κατάστασης, η ψυχή αυτή νιώθει ότι το τελικό αποτέλεσμα αξίζει το βασανιστικό ταξίδι που πρέπει να περάσει προκειμένου να φτάσει εκεί.

Οι σύντροφοι φτάνουν σε ένα αδιέξοδο (Κρόνος) και αν ο Ποσειδώνας είναι ο πιο αδύναμος πλανήτης στον χάρτη συναστρίας και στους γενέθλιους χάρτες ξεχωριστά, είναι πιθανό να μην επέλθει καμία λύτρωση στην παρούσα ενσάρκωση. Ωστόσο, αν ο Ποσειδώνας είναι πιο δυνατός από τον Κρόνο στον χάρτη συναστρίας, είναι πιθανό ότι η Ποσειδώνια ενέργεια θα διαχυθεί και θα διαπεράσει τον Κρόνο στο σημείο που μπορεί να ξεκινήσει η γιατρειά. Σε αυτή την κατάσταση, το ζευγάρι μπορεί να λειτουργήσει μαζί ώστε να διαμορφώσει μία πιο στερεή σχέση, βασισμένη στην πνευματική ανάπτυξη, στην μουσική, στην γιατρειά τόσο του εαυτού όσο και των άλλων, εμπνέοντας το ανθρώπινο γένος με συμπόνια, και κάθε άλλη έννοια που θεμελιώνει (Κρόνος) τα «έγκατα» (Ποσειδώνας) στο γήινο πεδίο.

Η καρμική αστρολογία μπορεί να βοηθήσει τους συντρόφους να κατανοήσουν την τύπου «κρύο ζέστη» επίδραση των καρμικών τους σχέσεων. Μπορεί να μην σταματήσει ο πόνος, μπορεί να μην απομακρύνει το κενό που έμεινε όταν ο ένας καρμικός σύντροφος ξαφνικά εγκαταλείπει τον άλλο, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην μεταμόρφωση της πικρίας της εγκατάλειψης σε κάτι άλλο περισσότερο πικρόγλυκο, αυτό της πνευματικής κατανόησης και αποδοχής.

 

Σημαντικές όψεις

Η αντίθεση είναι η πιο σημαντική σύνδεση Κρόνου – Ποσειδώνα. Βεβαίως, κάποιος θα μπορούσε να έχει αυτή την σύνδεση με πολλά άτομα της ίδιας περίπου ηλικίας, οπότε είναι αναγκαίο να σημειώσουμε τους οίκους και επίσης τις όψεις που σχηματίζουν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας με τους προσωπικούς πλανήτες. Συνήθως ο Κρόνος ή ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε έναν «καρμικό» οίκο: 1ο, 4ο, 8ο, 10ο, 12ο.

Περιστασιακά, μπορεί να δούμε ότι ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται σε κάποιον καρμικό οίκο και σε στενή σύνδεση με την σύνδεση Κρόνου – Ποσειδώνα. Χρησιμοποιήστε ανοχή 3 μοιρών για τις όψεις του Κρόνου και του Ποσειδώνα αν αυτοί βρίσκονται σε περιφερικούς των καρμικών οίκων αν δηλαδή ούτε ο Κρόνος ούτε ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε κάποιον από τους παραπάνω οίκους.

Αν είτε ο Κρόνος είτε ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε κάποιον καρμικό οίκο, θα δεχόμουν όψεις ακόμα και με ανοχή 10 μοιρών ή και μέχρι 12 μοιρών, ανάλογα με τους άλλους εμπλεκόμενους πλανήτες. Η επαφή με τους προσωπικούς πλανήτες και τα Φώτα μπορεί να είναι κύριας ή δευτερεύουσας σημασίας δύσκολες επαφές, συμπεριλαμβανομένων της συνόδου, του τετραγώνου, του μισού τετραγώνου και της όψης 135ο.

Επίσης πρέπει να συμπεριληφθούν και το εξάγωνο και το μισό εξάγωνο. Το πιο εύκολο τρίγωνο μπορεί να είναι σημαντικό, ειδικότερα αν εμπλέκεται κάποιος καρμικός οίκος, αλλά συνήθως θα αποτελεί ένδειξη μιας πιο εύκολης σχέσης, παρά μιας απελπισμένης απώλειας. Όταν μελετάτε την σύνδεση Κρόνου – Ποσειδώνα, ακολουθήστε το ένστικτό σας και εμπιστευτείτε τη δική σας κρίση.

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε χάρτη συναστρίας μπορεί να υποδείξει μία καρμική ερωτική σχέση, αλλά συνήθως οι εραστές δεν έχουν χάσει ο ένας τον άλλον μέσα από την σχέση τους, και αυτό γιατί η σχέση τους αυτή δεν προκάλεσε ή δεν κατεύθυνε προς το θάνατο του ενός ή και των δύο συντρόφων, όπως θα μπορούσε να ισχύει με την αντίθεση Κρόνου – Ποσειδώνα σε κάποιον καρμικό οίκο, που αγγίζει έναν πλανήτη και στους δύο γενέθλιους χάρτες ξεχωριστά.

Το τετράγωνο υποδεικνύει περισσότερο συχνά ότι οι συνθήκες στο παρελθόν ήταν τόσο δύσκολες, που τα δύο εμπλεκόμενα άτομα απέτυχαν να τις χειριστούν κατάλληλα και έτσι, για μία ακόμη φορά πρόκειται να αντιμετωπίσουν μαζί μία παρεμφερή κατάσταση. Η αδυναμία τους αυτή μπορεί να στοίχισε ζωές, ειδικότερα αν αυτοί σχετίζονταν με κάποιο ιατρικό επάγγελμα ή ήταν στρατιωτικοί ηγέτες.

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να προκύψει όταν και οι δύο σύντροφοι πρέπει να λειτουργήσουν προς έναν στόχο ο οποίος πρόκειται να ωφελήσει το ανθρώπινο γένος. Μπορεί να γίνει η κινητήρια δύναμη πίσω από μία ομάδα αφοσιωμένη στο να βοηθάει τους άλλους. Το τετράγωνο τις περισσότερες φορές είναι αρκετά δυνατό ώστε να κρατήσει μαζί τους δύο αυτούς ανθρώπους, αν και εφόσον είναι σε θέση να εστιάσουν την ενέργεια αυτή έξω από την σχέση τους και όχι μέσα σε αυτή.

Ο φόβος που καθυστερεί τόσο βαθιά με την αντίθεση θα μπορούσε να εκδηλωθεί μέσα στην σχέση με ένα τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, αλλά δεν είναι πιθανό να είναι τόσο δυνατό ούτε εστιασμένο μέσα στην σχέση. Για παράδειγμα, η γνωριμία με ένα τέτοιο άτομο θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια άγνωστους φόβους και ανασφάλειες σε κάθε ένα από τα δύο εμπλεκόμενα άτομα, αλλά δεν θα φοβάται ο ένας τον άλλον. Αντίθετα, μπορεί να μάθουν να βασίζονται ο ένας στον άλλον για υποστήριξη και έτσι να βοηθηθούν στο να ξεπεράσουν τους νέους φόβους που τώρα πάνε να δημιουργηθούν.

Ο φόβος για επαγγελματική επιτυχία ή για θέματα υγείας μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, σε πρώτο πλάνο μέσα από την σχέση αυτή. Για παράδειγμα, μπορεί ο ένας σύντροφος να φοβάται να πάρει κάποιο ρίσκο προκειμένου να βγάλει επιπλέον χρήματα ή να κερδίσει περισσότερο κύρος στη δουλειά του, ενώ ο άλλος σύντροφος μπορεί να αναπτύσσει αλλεργίες ή να αρχίσει να ανησυχεί υπερβολικά για τον καρκίνο ή κάποια άλλη φοβερή ασθένεια.

Το τρίγωνο είναι τυπικά ευκολότερο και ενώ μπορεί επίσης να υποδείξει μία απώλεια μέσα από μία ερωτική σχέση, συνήθως δείχνει μία απώλεια που ήταν φυσική, είτε λόγω κάποιας ασθένειας, είτε απλά λόγω γηρατειών. Αυτή η σύνδεση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα δεν πρόκειται να είναι τόσο περίπλοκη, εξαντλητική ή τόσο σημαντική όσο η αντίθεση ή το τετράγωνο. Τα δύο μέλη της σχέσης είναι πιθανό να έχουν αρκετά γρήγορα την αίσθηση ότι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον σε βαθύ επίπεδο, αλλά δεν υπάρχει ο φόβος που θα υπομόνευε την προοπτική μιας μακροχρόνιας σχέσης. Δε θα θεωρούσα το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα σε έναν χάρτη συναστρίας ως δείκτη επικίνδυνης σχέσης.

Έχετε υπόψη σας ότι οι επικίνδυνες σχέσεις φέρνουν μεγαλύτερες προκλήσεις και προσφέρουν μία πιο σημαντική ευκαιρία για ανάπτυξη ψυχής και θεραπείας ταυτόχρονα. Ένα τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα σε χάρτη συναστρίας μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρό ώστε να φέρει το ζευγάρι κοντά, οπότε αν υπάρχει αυτό το τρίγωνο, σιγουρέψετε ότι έχετε κοιτάξει αν υπάρχουν άλλες όψεις ανάμεσα στους χάρτες που θα καθορίσουν πώς το τρίγωνο θα μπορούσε να βοηθήσει ή να ανακόψει την σχέση.

Η μελέτη της συναστρίας μπορεί να προσφέρει εκπληκτικές πληροφορίες για τις σχέσεις Κρόνου – Ποσειδώνα και ενώ η εξήγηση των έμφυτων δυσκολιών των σχέσεων αυτών μπορεί να προκαλεί πόνο, ειδικά αν πρέπει να πεις σε κάποιον ότι ο Κρόνος είναι δυνατότερος και η σχέση αυτή μπορεί να μην εκδηλωθεί στην παρούσα ενσάρκωση, μπορεί επίσης να φέρει και κατανόηση και να βοηθήσει το άτομο που ελπίζει για την σύναψη αυτής της σχέσης, ώστε να την αφήσει και να πάει παρακάτω.

Η ευτυχία που φαίνεται να υπόσχεται η σύνδεση Κρόνου – Ποσειδώνα δεν είναι εγγυημένη, αλλά αντίθετα, τα μαθήματα που διδάσκονται με την συσχέτιση με ένα πρόσωπο το οποίο συνδέεται με σας με τέτοιον τρόπο μπορεί να είναι περισσότερο σημαντικά μακροπρόθεσμα, από το να νιώσετε σαν να είστε στους ουρανούς καθώς σας κρατάει στην αγκαλιά του.

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε επίσης και στο Australian 2007 Wellbeing Astrology Guide

 

Συγγραφέας: Dena L Moore
Πρωτότυπος τίτλος: The Saturn – Neptune connection in karmic love relationships 
Πηγή: http://www.throughnightsfire.com/SaturnNeptuneconnections.html
To κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το myHoroscope από την συγγραφέα και αστρολόγο, Dena L Moore

Μετάφραση – Απόδοση: Μαρία Ευαγγελίδου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments