0 0 votes
Article Rating

Τον Απρίλιο, η Νέα Σελήνη στον Κριό, δίνει την σπίθα, την ορμή, για την εκδήλωση και το ξύπνημα της φύσης, της ζωής. Οι άνθρωποι τολμούν καινοτομίες οι οποίες θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στη ζωή τους. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες αλλά χωρίς προσπάθεια δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι. Αν η πρώτη απόπειρα αποτύχει θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Η αποθάρρυνση  φέρνει εσωστρέφεια και γεμίζει την ψυχή με πικρία, φόβο και θυμό (Πανσέληνος στον Σκορπιό), συναισθήματα που δεν οδηγούν σε νίκες.

Στις 7 Απριλίου 2016 και ώρα 1:23:35 μμ. θα γίνει η Νέα Σελήνη, στην 18ο:04’ μοίρα του Κριού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 7η Απριλίου, Οκτωβρίου, Ιουλίου,  Ιανουαρίου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι μια αυθόρμητη και γεμάτη ενθουσιασμό Νέα Σελήνη η οποία ωθεί τον άνθρωπο να πάρει πρωτοβουλίες για να κάνει νέα ξεκινήματα και να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που θα του δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στη ζωή και στις σχέσεις του. Είναι τόσος ο ενθουσιασμός, η τόλμη και η βιασύνη για να περάσει κάποιος στην πράξη των σκοπών και των στόχων του ώστε, οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί, μπορεί να το ανατρέψει. Οτιδήποτε άδικο ή ανήθικο αποκαλύπτεται και φέρνει τον άνθρωπο προ των ευθυνών του. Ο Άρης κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό, φέρνει δυνατούς έρωτες όμως δεν είναι σίγουρη η διάρκεια, όπως αυθόρμητα ξεκινούν έτσι ξαφνικά μπορεί να έρθει η απογοήτευση. Επίσης το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Κρόνος και οι δεσμοί της Σελήνης μας δείχνουν ότι δεν πρέπει να αναλωνόμαστε στην υπερβολική κριτική και να πληγώσουμε κατά λάθος ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη από την συμπάθεια μας ή από μια αγκαλιά.

Στις 22 Απριλίου 2016 και ώρα 7:23:32 πμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 2ο:30’ μοίρα του Σκορπιού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους και Λέοντες) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 22η Οκτωβρίου, Απριλίου, Ιανουαρίου και Ιουλίου. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σε πτώση, δηλαδή είναι σε μια θέση η οποία δεν της εξασφαλίζει ηρεμία και ασφάλεια. Τα συναισθήματα είναι βαθιά και έντονα. Η Πανσέληνος αυτή αυξάνει στους ανθρώπους την εσωστρέφεια και μια έμμονη προσήλωση στα προσωπικά μας θέματα τόσο πολύ, που γινόμαστε αντικοινωνικοί από φόβο μην πληγωθούμε ακόμα πιο πολύ. Για τις ερωτικές ή συζυγικές σχέσεις, αυτή η Πανσέληνος είναι λίγο δύσκολη γιατί θέλει αποκλειστικότητες, έτσι εγείρονται πάθη και ζήλειες με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η αρμονία μεταξύ των μελών της σχέσης. Επίσης αυτή η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Θα πρέπει επίσης να ακολουθήσουμε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και οποιαδήποτε ενόχληση με την υγεία μας δεν θα πρέπει να την αγνοήσουμε.

Η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό στις 5 Απριλίου. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε αδυναμία, αυτό την αναγκάζει σε μια διαρκή αναζήτηση της χαράς, της αρμονίας στις σχέσεις, της ηρεμίας και της αγάπης, κάτι που γίνεται ανησυχία και επηρεάζει αρνητικά την συναισθηματική ισορροπία του ανθρώπου. Δηλαδή υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές της διάθεσης, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Ενθουσιάζεται π.χ. με κάτι, έμψυχο ή άψυχο, δίνει τα πάντα, αλλά γρήγορα κουράζεται και εύκολα απογοητεύεται.

Ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο στις 6 Απριλίου. Στον Ταύρο ο Ερμής γίνεται περισσότερο πρακτικός και προσεκτικός. Αρκετά εγωιστής, νωχελικός και πεισματάρης. Ξέρει να περιμένει τον κατάλληλο χρόνο για να δράσει και να πείσει τους άλλους, έτσι ώστε να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Κάνει τον άνθρωπο να θέλει να νοιώθει ασφαλής και να περνάει καλά. Πεισμώνει, αμύνεται ή επιτίθεται όταν απειλούνται τα συμφέροντα του τα οποία του εξασφαλίζουν τον τρόπο να συνδυάζει το ευχάριστο με το ωφέλιμο.

Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στις 18 Απριλίου στην 8ο53΄ του Τοξότη και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι την 1η Ιουλίου. Θα επανέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 26 Μαΐου και φτάσει στην 23ο03΄ του Σκορπιού όπου και θα γυρίσει σε ορθή φορά. Ο αγώνας του Άρη στον Τοξότη, να πείσει τους άλλους για την ορθότητα των ιδεών και την ειλικρίνεια του φαίνεται τώρα (με την ανάδρομη πορεία του) να μην φέρνει αποτελέσματα. Έτσι θυμώνει και σε κάποιες περιπτώσεις συγκρούεται αλλά και πάλι θετικό αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσει άλλη τακτική. Να αναδιπλωθεί, να πάει πίσω (στο Σκορπιό), να ψάξει βαθειά μέσα του, να βρει τι είναι αυτό, το οποίο πραγματικά θέλει να πετύχει και είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί γι αυτό. Μετά να ψάξει να βρει καινούργιες τακτικές διεκδίκησης οι οποίες θα κατευθύνουν την ενέργεια του με χρήσιμο τρόπο και θα του επιτρέψουν να λειτουργήσει εποικοδομητικά για να ξεπεράσει τα εμπόδια. Οι διαπληκτισμοί και οι εκδικητικές συμπεριφορές μπορεί να λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά.

Ο Ερμής θα γυρίσει κι αυτός ανάδρομος στις 29 Απριλίου στην 23ο36΄ μοίρα του Ταύρου. Θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι την 23 Μαΐου. Θα φτάσει μέχρι την 14ο20΄ μοίρα του Ταύρου όπου και θα επανέλθει σε ορθή φορά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μας ωθεί να επανεξετάσουμε πρακτικά θέματα, θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή θέματα κτήσης. Κατά την διάρκεια που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος θα έχουμε την τάση να μιλάμε λίγο, είτε γιατί έχουμε κάτι που πρέπει να μείνει μυστικό είτε γιατί όταν μιλάμε προκαλούμε προβλήματα. Με τον Ερμή ανάδρομο αποφεύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ή να δεσμευτούμε με υποσχέσεις ή υπογραφές διότι στο μέλλον μπορεί να αποδειχτούν λανθασμένες ή επιζήμιες.

Τι θα φέρει ο Απρίλιος στα ζώδια

Κριός

Μήνας των γενεθλίων σας ο Απρίλιος για σας τους Κριούς, Χρόνια πολλά σε όλους και να έχετε μια παραμυθένια και δημιουργική χρονιά. Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, οι πρωτοβουλίες τις οποίες θα πάρετε για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην ζωή σας, θα έχουν την επιτυχία που επιθυμείτε, φτάνει να έχετε μελετήσει και σχεδιάσει τα βήματα σας με ψυχραιμία. Ότι μέχρι σήμερα δεν λειτουργούσε σωστά θα τελειώσει και θα κάνετε καινούργια πράγματα και καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Μετά τις 22 Απριλίου η ψυχολογία σας πέφτει λίγο γι αυτό θα πρέπει να καταπολεμήσετε τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δεν βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να φέρετε μια ισορροπία έσοδα-έξοδα και να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Με τον ανάδρομο Άρη μην προσπαθήσετε να πείσετε κανένα για την ορθότητα των ιδεών σας, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να εκνευριστείτε.

Ταύρος

Την περίοδο αυτή αισθάνεστε πολύ άγχος και αφάνταστα κουρασμένοι. Ακόμα κι αν καταφέρνετε να κοιμηθείτε αρκετά πάλι ξυπνάτε και δεν έχει φύγει η κούραση. Η απόσυρση από την κοινωνική ζωή μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Επειδή τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό, αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια μυστική ή μη νόμιμη, η οποία θα μπορούσε να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Επίσης φυλάξτε τα νώτα σας, γιατί κάποιοι μπορεί να κουτσομπολεύουν ή να λειτουργούν με όχι τόσο θετικό τρόπο για σας, πίσω από την πλάτη σας. Μετά τις 22 Απριλίου θα καταφέρετε να αισθανθείτε πάλι δυνατοί και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τις σχέσεις σας και να βάλετε μία τάξη διότι αν αφήσετε εκκρεμότητες μπορεί να εγείρετε την δυσαρέσκεια, την ζήλια και το θυμό του/της συντρόφου σας. Αν θέλετε μια αρμονική και σταθερή σχέση με το ταίρι σας, μην ξεχνάτε να αφουγκράζεστε τις επιθυμίες και να καλύπτετε τις ανάγκες του.

Δίδυμοι

Με την νέα Σελήνη στον κριό θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σας και ίσως εισάγετε στο επάγγελμα σας κάποιες καινοτομίες ή καινούργια σχέδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ίσως ενδιαφερθείτε να γίνετε μέλος σε μια ομάδα, σε μια οργάνωσή ή σε ένα σύλλογο. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πολύ πιο δραστήρια αυτή την περίοδο και κάποια από νέα πρόσωπα τα οποία θα μπουν στη ζωή σας να εξελιχθούν σε πολύ όμορφες φιλίες. Μετά τις 22 Απριλίου η κοινωνικότητα σας μειώνεται και επιθυμείτε να βρείτε λίγη χαλάρωση στο χώρο σας. Έχετε την ανάγκη να κρατάτε τις σκέψεις και τα σχέδια σας κρυφά από τους άλλους, μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είναι έτοιμα για εφαρμογή. Θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις διατροφικές συνήθειες ίσως γιατί πιστεύετε ότι δεν είναι οι κατάλληλες για σας. Όσο ο Άρης θα κινείται ανάδρομος μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στους άλλους διότι δεν θα πετύχετε τον στόχο σας.

Καρκίνος

Ο ενθουσιασμός σας ωθεί να πάρετε την πρωτοβουλία για να κάνετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα και να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας. Οι ρυθμοί σας έχουν ενταθεί, ταυτόχρονα όμως και το άγχος σας. Ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα θέματα σας, φέρνει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όμως θα πρέπει να μετριάσετε λίγο την ταχύτητα με την οποία ενεργείτε, θα χρειαστεί καλός σχεδιασμός και σωστή οργάνωση για να πετύχουν οι στόχοι σας. Βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους δεν είναι αρχηγικός αλλά μπορείτε να συνεργάζεστε ισότιμα μαζί τους. Μετά τις 22 Απριλίου το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιδιά σας (για όσους από σας έχετε παιδιά). Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο μαζί τους αλλά αποφύγετε να γίνετε καταπιεστικοί. Στην ερωτική σας ζωή θα υπάρξουν στιγμές πάθους, όμως αποφύγετε να γίνετε κτητικοί και να κάνετε σκηνή ζηλοτυπίας γιατί δεν θα πετύχετε τίποτα.

Λέων

Ο Απρίλιος σας επιφυλάσσει εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα τα οποία θα χρειαστούν νομική συμβολή όπως είναι μια έναρξη επαγγελματική ή ένας γάμος. Ίσως όμως να σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή κάποια γεγονότα που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα αλλάξουν τις πεποιθήσεις σας σε ορισμένα θέματα. Σε ότι κι αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε, θα πρέπει να το θέλετε πολύ και να το κάνετε μετά από ώριμη σκέψη και καλό σχεδιασμό και όχι από υπερβολικό ενθουσιασμό. Διαφορετικά σύντομα θα κουραστείτε και θα αποθαρρυνθείτε. Μετά τις 22 Απριλίου το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην οικογένεια ή σε κληρονομικά ακίνητα. Θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν που έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία. Επίσης θα πρέπει να μην επιτρέψετε η κοινωνική σας ζωή ή οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να έχουν επιπτώσεις στην οικογένεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας.

Παρθένος

Οικονομικά θα είναι τα θέματα τα οποία θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Θα δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να εξοφλήσετε τυχόν οφειλές προς τρίτους. Αν πάλι σας οφείλουν άλλοι,  θα βρείτε τρόπους ώστε να έρθουν στα χέρια σας. Κέρδη μπορεί να υπάρξουν από διατροφές ή από κληρονομικές υποθέσεις. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο/η σύζυγος να ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα και έτσι να υπάρξουν επιπλέον έσοδα στο κοινό ταμείο. Μετά τις 22 Απριλίου οι καθημερινές ασχολίες ίσως να είναι δύσκολες και να σας δημιουργούν μια καταπιεστική κατάσταση η οποία σας δυσαρεστεί. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια και την συμπεριφορά σας με τα κοντινά σας άτομα. Όσο πιεσμένοι ψυχικά κι αν αισθάνεστε θα πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς και ευγενικοί για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Όσο ο Άρης κινείται ανάδρομος άδικα θυμώνετε, δεν θα καταφέρετε να επιβληθείτε.

Ζυγός

Οι προκλήσεις είναι αρκετές αυτή την περίοδο, έρχεστε αντιμέτωποι με τον εκνευρισμό, την αδιαλλαξία και τον υπέρμετρο εγωισμό του/της συζύγου ή των ανθρώπων με τους οποίους έχετε μια σημαντική σχέση. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να παραμείνετε διαλλακτικοί και καλοπροαίρετοι για να αποφύγετε απρόβλεπτες καταστάσεις. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να ξεκλέβετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και αποφορτίζεστε από τις πιέσεις και την ένταση της καθημερινότητας, το έχετε ανάγκη. Μετά τις 22 Απριλίου το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά σας ζητήματα και το εισόδημα σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι σταθερότητα και σιγουριά διότι οι πάγιες υποχρεώσεις σας είναι συγκεκριμένες και οποιαδήποτε αλλαγή στο εισόδημα σας θα σας δημιουργήσει πρόβλημα. Οι ανησυχίες σας είναι παροδικές και σύντομα θα ξεπεραστούν. Μην τσιγκουνευτείτε να προσφέρετε αυθόρμητα την αγάπη σας στα πρόσωπα που αγαπάτε, θα την πάρετε πίσω στο πολλαπλάσιο.

Σκορπιός

Αυτή η περίοδος επιφυλάσσει ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας. Ξεκινάτε καινούργια πράγματα στην εργασία και στην καθημερινή σας ζωή μετά από κάποια δυσάρεστα περιστατικά τα οποία θα είναι αποτέλεσμα της δική σας συμπεριφοράς και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Ο απόλυτος και απότομος τρόπος αντίδρασης σας προς τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις οι οποίες θα σας ζημιώσουν. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο αυτή την περίοδο είναι ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία στα λόγια και στους τρόπους σας για να πετύχετε συμπάθειες και αρμονική συνεργασία με τους άλλους κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Μετά τις 22 Απριλίου θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι άλλοι, οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωή σας, σας στηρίζουν και υποστηρίζουν τις επιλογές σας γι αυτό και η δική σας συμπεριφορά θα πρέπει να είναι ανάλογη και όχι εγωιστική. Δώστε γενναιόδωρα ότι έχετε στην ψυχή σας και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφτείτε.

Τοξότης

Ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσει ο Απρίλιος για σας τους Τοξότες. Μετά από μια περίοδο όχι και τόσο εύκολη τώρα ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε, να συναντήσετε χαρούμενος ανθρώπους, να νοιώσετε ζεστασιά από τις επαφές σας με τα παιδιά σας (όσοι είστε γονείς) και γιατί όχι, να ερωτευτείτε (όσοι είστε μόνοι). Είναι μια περίοδος χαράς, ανεμελιάς και ελευθερίας η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε νέα σχέδια και καινούργια πράγματα τα οποία θα καλυτερεύσουν την ζωή σας και τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Μετά τις 22 Απριλίου θα χρειαστείτε να απομονωθείτε από τις κοινωνικές υποχρεώσεις, για να χαλαρώσετε και ξεκουραστείτε. Μην στέκεστε απαθείς, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες του σπιτιού σας και τι είναι αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι της οικογένειας σας. Κάποιο δικό σας πρόσωπο μπορεί να αντιμετωπίζει ένα θέμα με την υγειά του και να χρειάζεται να του συμπαρασταθείτε.

Αιγόκερως

Είναι η στιγμή όπου γίνονται αλλαγές στη προσωπική σας ζωή, κάποιοι από σας αλλάζετε σπίτι, άλλοι ανανεώνετε την διακόσμηση του, άλλοι ξεκινάτε μια καινούργια ζωή αποκτώντας την δική σας οικογένεια και κάποιοι άλλοι μπορεί να αποχωρείτε από το οικείο περιβάλλον λόγω άλλων υποχρεώσεων. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι επιβεβλημένο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με σκληρό ή απόλυτο τρόπο, στους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως περισσότερη ευαισθησία και μια πιο τρυφερή προσέγγιση στα προβλήματα με τους οικείους σας, μπορούν να λυθούν χωρίς επιπτώσεις. Μετά τις 22 Απριλίου οι φιλικές σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μια γυναίκα θα γίνει η πιο ¨κολλητή¨ σας παρέα, φροντίστε μόνο να μην περιορίσετε την προσωπική της ελευθερία. Οι στόχοι και επιθυμίες σας πραγματοποιούνται με την υποστήριξη φίλων. Επίσης φροντίστε να παραμείνετε ειλικρινείς και ξεκάθαροι στις συναλλαγές σας με τους άλλους, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις.

Υδροχόος

Αυτή την περίοδο το μυαλό σας είναι γεμάτο με ιδέες και σχέδια για καινούργια πράγματα. Αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι έτοιμοι να σας ακούσουν και να σας υποστηρίξουν αν και όταν το χρειαστείτε. Το απρόοπτο κυριαρχεί στη ζωή σας, ξαφνικά φεύγετε για ταξίδι, δέχεστε τηλεφωνήματα ή μηνύματα τα οποία αλλάζουν τον προγραμματισμό σας. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο έρωτας που μπορεί να τον συναντήσετε στα πια απίθανα μέρη, π.χ. στην ουρά που περιμένετε να πληρώσετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου, στο ταξίδι που θα πάτε, στα μαγαζιά που θα κάνετε τα ψώνια σας ή σε όποια άλλη καθημερινή ασχολία σας. Μετά τις 22 Απριλίου να περιμένετε εξελίξεις στην καριέρα σας, πιθανόν να αναγνωριστεί η προσπάθεια σας. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να συνεργάζεστε αρμονικά με τους ανωτέρους σας, να έχετε αυτοπεποίθηση και αποφύγετε να δείξετε τους φόβους και τις πιθανές ανασφάλειες σας.

Ιχθείς

Απρόοπτα γεγονότα σε σχέση με τα οικονομικά σας ζητήματα συμβαίνουν αυτό το διάστημα. Μπορεί κερδίσετε ένα εισόδημα χωρίς να το περιμένετε, το οποίο θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Ίσως να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά, η οποία θα σας αποφέρει σημαντικά έσοδα όμως, θα πρέπει να έχετε το έλεγχο εσόδων – εξόδων για να μην ανατραπούν τα σχέδια σας από μια ξαφνική αλλαγή. Διότι μπορεί να υπάρξει ένα ξαφνικό κέρδος, όπως πολύ εύκολα μπορεί να έρθει και μια ξαφνική ζημιά. Κρατήστε μια επιφυλακτικότητα στις οικονομικές σας συναλλαγές με φίλους. Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα να δανείσετε χρήματα σε άλλους και ιδιαίτερα σε φίλους. Μετά τις 22 Απριλίου η επιθυμία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα είναι έντονη, έτσι αυτό είναι ιδανικό διάστημα για να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να τακτοποιήσετε ένα νομικό θέμα που μπορεί να σας απασχολεί. Επίσης η έλλειψη αυτοπεποίθησης ή οι λανθασμένες ελπίδες, μπορεί να σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments