0 0 votes
Article Rating

Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών στην Ελλάδα. Αν και οι δυσκολίες τελειωμό δεν έχουνε εμείς θα αρπάξουμε την όποια ευκαιρία έχει ο καθένας μας για να απολαύσουμε τον Ήλιο, να κολυμπήσουμε στα γαλανά νερά της Ελληνικής θάλασσας, να χαλαρώσουμε λίγο από τα προβλήματα, να χαρούμε και γιατί όχι να ερωτευτούμε αφού οι φάσεις της Σελήνης αυτού του μήνα δείχνουν το ζώδιο του Λέοντα, το ζώδιο της χαράς και του έρωτα.

Η πανσέληνος γίνεται στις 31 Ιουλίου και ώρα 12:42:52 μμ. στην 07ο :55’ μοίρα του Υδροχόου, η οποία θα είναι σε ισχύ μέχρι την 14η Αυγούστου και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 31η Ιανουαρίου, Ιουλίου, Απριλίου και Οκτωβρίου. Η Σελήνη στον Υδροχόο μας προτρέπει να πολιτικοποιηθούμε, να αμφισβητήσουμε και να επαναστατήσουμε ενάντια σ’ αυτούς που μας ταπεινώνουν, εξευτελίζουν τα ιδανικά μας και προσβάλουν την αξιοπρέπεια μας (Ήλιος στο απέναντι ζώδιο τον Λέοντα). Ο θυμός είναι μεγάλος και τον ξεσπάμε με σκληρά λόγια σ’ αυτούς που πιθανόν να είναι υπεύθυνοι γι αυτό που μας συμβαίνει και αυτούς που εξουσιάζουν στη ζωή μας (ωροσκόπος Σκορπιός, ο κυβ. Πλούτωνας στον Αιγόκερω στον 3ο οίκο). Προβάλουμε τα σχέδια μας για μεγάλες αλλαγές αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτές είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες (Ερμής στο 10ο στον Λέοντα σε τρίγωνο με Ουρανό). Θα αντιμετωπίσουμε πάλι κάποιες οικονομικές δυσκολίες, προβλήματα στις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους (Αφροδίτη ανάδρομη σύνοδο με Δία τετράγωνο με Κρόνο).

Στις 14 Αυγούστου και ώρα 4:53:21 μμ. γίνεται η Νέα Σελήνη, στην 21ο :30’ μοίρα του Λέοντα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 14η Αυγούστου, Φεβρουαρίου, Μαΐου και Νοεμβρίου. Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε κρίσιμη μοίρα, η αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι θα είναι έντονη αυτό το διάστημα και ότι υπάρχει ζήτημα ζωής ή θανάτου (Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο). Οικονομικά ζητήματα όπως φόροι, δάνεια και χρέη θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και να τα τακτοποιήσουμε με όποια δυνατότητα υπάρχει. Υπάρχει ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα για να παρθούν πρωτοβουλίες που θα φέρουν τις αλλαγές εκείνες για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε αυτά τα θέματα (Ουρανός τρίγωνο με Ήλιο-Σελήνη στο Λέοντα), όμως ο Κρόνος μας δείχνει τα εμπόδια και τη δυσκολία που υπάρχει για να τακτοποιηθούν οικονομικά ζητήματα αλλά και ζητήματα σχέσεων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ καλή όψη αφού ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του, όψη όπου η δύναμη της πειθούς είναι πολύ μεγάλη με την οποία θα μπορέσουμε να πείσουμε τους συνομιλητές μας για το δίκαιο των αιτημάτων μας και να πετύχουμε πολλά πράγματα σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες αφού η ηθική και ο νόμος είναι με το μέρος μας.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στον Λέοντα όλο τον μήνα Αύγουστο. Η Αφροδίτη στο λέοντα εκφράζει τα συναισθήματα της με θέρμη και είναι έντονα ερωτική. Της αρέσει η πολυτέλεια, να είναι το επίκεντρο της προσοχής, να την περιποιούνται και να την θαυμάζουν. Τότε γίνεται γενναιόδωρη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια. Η Αφροδίτη στην ανάδρομη κίνηση της, ωθεί τους ανθρώπους να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους ανθρώπους αλλά και σε τι ακριβώς έδωσαν περισσότερη αξία απ’ αυτή που τους άξιζε είτε αυτό ήταν άνθρωπος είτε αντικείμενο. Δηλαδή με την ανάδρομη Αφροδίτη μας αποκαλύπτονται συμπεριφορές θετικές ή αρνητικές των ανθρώπων με τους οποίους σχετιζόμαστε, συμπεριφορές που είτε δεν τις είχαμε προσέξει στο παρελθόν είτε δεν τους είχαμε δώσει τη σημασία που τους έπρεπε. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να σταθούμε και να επανεξετάσουμε ποια είναι αυτά, που πραγματικά αξίζουν περισσότερο στη ζωή μας και τα οποία μας δίνουν πραγματική χαρά, ηρεμία και ευτυχία. Με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να επανέλθει ένας έρωτας ή ένα αγαπημένο πρόσωπο από τα παλιά, ένα οικονομικό θέμα το οποίο θα χρειαστεί επαναδιαπραγμάτευση ή να επιστραφεί ένα χρηματικό ποσό ή ένα επαγγελματικό ζήτημα προς επανεξέταση.

Ο Ερμής θα μπει στην Παρθένο στις 7 Αυγούστου, εδώ ο Ερμής δεν περιορίζεται από τίποτα, είναι τακτικός, πρακτικός, ευέλικτος και εντοπίζει αμέσως αυτό που του χρειάζεται για να λειτουργήσει. Μπορεί να παρατηρεί, να επιλέγει και να κρίνει τι είναι χρήσιμο σε κάθε περίπτωση.

Μια καλή ημερομηνία για να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ή να κλείσουν συμφωνίες, είναι η 2 Αυγούστου, όπου ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, διότι η αντίληψη και η εφευρετικότητα θα είναι αρκετά οξυμμένη. Τα σχέδια υλοποιούνται με άνεση. Επίσης ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 15 Αυγούστου, μια μέρα όπου η δύναμη της πειθούς θα είναι μεγάλη για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Μια δύσκολη μέρα σε θέματα επικοινωνίας είναι η 6 Αυγούστου όπου ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο έτσι η ξεροκεφαλιά, η ισχυρογνωμοσύνη και το πείσμα μπορεί να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στις επαφές μας με τους άλλους ανθρώπους. Στις 13 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια ημέρα όπου η λανθασμένη κρίση, η ανειλικρίνεια, η υποκρισία και τα μπερδέματα θα κυριαρχούν γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα συμπεριφερθούμε στους άλλους ανθρώπους όπως επίσης να μην εμπιστευόμαστε άκριτα τον οποιονδήποτε.

Ο Άρης θα μπει στον Λέοντα στις 9 Αυγούστου, επιτέλους ο Άρης βγαίνει από το καβούκι του (στον Καρκίνο) και μπαίνει σε ένα ζώδιο φωτιάς όπως αυτό του Λέοντα, έτσι μπορεί να λειτουργήσει άνετα και να εξωτερικεύσει την δύναμη του. Γίνεται αυθόρμητος, επιβλητικός, μαχητικός αλλά και πεισματάρης. Μάχεται για να φαίνεται και να χαίρεται την ζωή. Δοκιμάζει την δύναμη του ρισκάροντας και φυσικά για να νικήσει. Το αν θα τα καταφέρει παίζουν ρόλο και οι όψεις που κάνει. Είναι γενναίος και έχει το θάρρος της γνώμης του, είναι ανιδιοτελής και γενναιόδωρος.

Προσοχή χρειάζεται στις 22 και στις 29 Αυγούστου όπου ο Άρης θα κάνει 150άρα με τους Ποσειδώνα και Πλούτωνα, για να μην κάνουμε λάθος κινήσεις ή να φερθούμε σκληρά στους ανθρώπους.

Ο Δίας αφήνει τον Λέοντα και μπαίνει στην Παρθένο ένα ζώδιο στο οποίο ο Δίας είναι σε αδυναμία. Όμως μπορεί να γίνει αρκετά παραγωγικός και αποτελεσματικός όταν δεν κάνει δυσαρμονικές όψεις. Ο Δίας στην Παρθένο δεν είναι πια αυθόρμητος και ενθουσιώδης όμως αυτά τα χαρακτηριστικά του αντικαθίστανται με την ανάπτυξη της προσοχής και της οργάνωσης. Δίνει στον άνθρωπο υπομονή, αναλυτική ικανότητα, και την αίσθηση της πρακτικότητας. Τον κάνει πειθαρχημένο, τακτικό και μετριόφρονα αλλά εντείνει την ανασφάλεια και την διστακτικότητα (χαρακτηριστικά της Παρθένου).

Επίσης ο Ερμής όπου κινείται γρήγορα αλλάζει πάλι ζώδιο στις 27 Αυγούστου και μπαίνει στον Ζυγό. Ο Ερμής στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού γίνεται λογικός και εύστροφος. Έχει ισχυρή αντίληψη αλλά δεν είναι πειθαρχημένος και ορθολογιστής. Δεν συγκεντρώνει πληροφορίες για να μάθει πχ. έναν άνθρωπο αλλά τον κρίνει εξωτερικά και από ποια εντύπωση θα του κάνει. Ο Ερμής στο Ζυγό κάνει τον άνθρωπο ευγενικό, ευχάριστο και θέλει να κάνει καλή εντύπωση στους άλλους.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά στις 3 Αυγούστου. Επαναφέρει οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες οι οποίες έγιναν και περιμένουν την εφαρμογή τους στην πράξη. Ότι δεν λειτουργεί σωστά, ότι είναι σάπιο πρέπει τελειώσει για πάντα. Είναι πολύ σκληρός ο Κρόνος στον Σκορπιό, ο άνθρωπος νιώθει δυστυχής, μόνος, φοβισμένος και ευνουχισμένος γιατί αυτά που γίνονται και αφορούν την ζωή του, γίνονται χωρίς την θέληση του και χωρίς να μπορεί να τα εμποδίσει. Υπομονή λοιπόν μέχρι ο Κρόνος να μπει στο ζώδιο του Τοξότη στις 17 Σεπτεμβρίου να κρίνει και να τιμωρήσει τις παράνομες πράξεις σε βάρος των έντιμων και των αθώων.

Τι θα φέρει ο Αύγουστος στα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει ένα τέλος σε μια φιλική σχέση ή να ολοκληρώσετε μια ομαδική εργασία ή μια απασχόληση με την οποία έχετε καταπιαστεί σε συνεργασία με ένα φιλικό πρόσωπο. Για να διατηρηθεί μια φιλία χρειάζεται να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ειλικρίνεια και να σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου και όχι να επιβάλλει ο ένας τις απόψεις και τα θέλω του στον άλλο. Θα πρέπει να μάθετε να αφουγκράζεστε τις ανάγκες των φίλων σας και να μην γίνεστε απόλυτοι και κτητικοί μαζί τους. Καλό είναι να υπάρχει ισορροπία στη ζωή σας, ναι μεν να καλύπτετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά χωρίς να διαγράφετε τους καλούς φίλους. Γιατί όταν θα τους χρειαστείτε ξανά, δεν θα είναι εκεί να σας περιμένουν. Μπορεί όμως να κάνετε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές με τις φιλικές σας σχέσεις, με κάποια φιλικά πρόσωπα να έρθετε ακόμα πιο κοντά και κάποια άλλα να τα αφήσετε πίσω. Μετά τις 14 Αυγούστου θα αισθάνεστε έντονα ότι έχετε ανάγκη από διακοπές και ψυχαγωγία. Όσο κι αν νιώθετε σφιγμένοι και δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει και να χαρεί, θα πρέπει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις και να γίνετε πιο ευδιάθετοι και ανέμελοι. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να περάσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον μήνα αυτό στην καριέρα σας μπορεί να κάνετε κάτι, το οποίο θα προκαλέσει την προσοχή των ανωτέρων σας. Είναι δύσκολο να μπορέσετε να κρύψετε οτιδήποτε τώρα και μάλλον δεν θέλετε να το κάνετε. Μια προαγωγή είναι πολύ καλό για την καριέρα και την πρόοδο σας. Να είστε ο εαυτός σας, αποφύγετε τις υπερβολές, συνήθως, κανείς δεν προάγεται αν δεν το αξίζει πραγματικά. Υπάρχει η πιθανότητα να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή τόπο εργασίας, ίσως μετά από μια πολύ επωφελή, για σας, πρόταση. Έχετε προσόντα αλλά αν έχετε και την υποστήριξη των υφισταμένων και των συναδέλφων σας στη δουλειά τότε τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν. Μετά τις 14 Αυγούστου βρίσκετε καταφύγιο και παίρνετε μεγάλη χαρά μόνον όταν βρίσκεστε σε οικείο περιβάλλον και με πρόσωπα που γνωρίζετε πολύ καλά και αγαπάτε πολύ. Οποιαδήποτε άλλη εξωτερική ασχολία ή υποχρέωση είναι κουραστική και εκνευριστική για σας και μάλλον δεν σας ενδιαφέρει καθόλου. Η έντονη προσήλωση σε ένα και μοναδικό τομέα, απορροφά όλη σας την ενέργεια με αποτέλεσμα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, να δημιουργούνται προβλήματα. Να είστε όσο γίνεται έντιμοι και ειλικρινείς με τους δικούς σας ανθρώπους για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον μήνα αυτό θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και τα θέματα τα οποία σας απασχολούν. Μετά από κάποια γεγονότα τα οποία έχουν προηγηθεί συνειδητοποιείτε πόσο ασήμαντα ήταν και πόσο άδικα δώσατε περισσότερη σημασία απ’ αυτή που τους άξιζε. Επίσης θα αισθανθείτε επιτακτική την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Θέλετε να φύγετε μακριά από όλους και όλα γιατί έχετε πλήξει από την απαιτητική καθημερινότητα σας. Θα πάρετε μεγάλη ευχαρίστηση από την συνάντηση κάποιου δικού σας προσώπου το οποίο βρίσκεται μακριά. Μετά τις 14 Αυγούστου το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στις συναναστροφές σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αδέλφια, εξαδέλφια, γείτονες και κοντινούς σας συγγενείς. Οι προθέσεις σας είναι καλές και θα κάνετε ότι είναι δυνατόν για να τους ευχαριστήσετε όμως αποφύγετε να τους επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις γιατί μπορεί να απογοητευτείτε από τις αντιδράσεις τους και να επέλθει ψυχρότητα στη σχέση σας μαζί τους. Θα συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο είχατε καιρό να δείτε. Επίσης θα είστε υπερβολικά απασχολημένοι με διάφορες δουλειές που πρέπει να διεκπεραιώσετε σε ορισμένες προθεσμίες. Θα πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας σωστά για να προλάβετε να τις ολοκληρώσετε χωρίς περιττό χρόνο και κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει ένα αυξημένο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο σε θέματα οικονομικά που σχετίζονται με χρέη, φόρους και κοινά χρήματα με τρίτους. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να απαλλαγείτε από οικονομικές υποχρεώσεις. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας πολύ προσεκτικά και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Καιρός να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε βαλτώνει την ζωή σας. Πετάξτε ότι άχρηστο και περιττό υπάρχει στη ζωή σας που σας κουράζει και σας βλάπτει. Αν χρειάζεστε καινούργια πιστωτική κάρτα μπορείτε να την πάρετε, υπό την προϋπόθεση ότι την έχετε απόλυτη ανάγκη. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας με τον/την σύντροφο ή τον συνεταίρο σας στην δουλειά για να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα. Μετά τις 14 Αυγούστου η προσοχή σας θα στραφεί στο εισόδημα σας και ότι θεωρείτε εσείς πολύτιμο. Πολύτιμο για σας μπορεί να είναι τα παιδιά σας (για όσους έχετε παιδιά) και τα πρόσωπα που αγαπάτε πολύ. Θα πρέπει όμως να μην γίνετε υπερπροστατευτικοί γιατί θα προκαλέσετε την αντίδραση τους. Το εισόδημα σας θα αυξηθεί σημαντικά αυτό το μήνα. Όμως θα χρειαστεί και να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, η υπερβολή μπορεί να επιφέρει σημαντικό πλήγμα στον προϋπολογισμό σας. Φροντίστε να προστατεύσετε ότι σας ανήκει για να μην έχετε απώλειες.

ΛΕΩΝ

Μήνας των γενεθλίων για τους περισσότερους από εσάς. Χρόνια πολλά λοιπόν και να έχετε μια λαμπερή και χαρούμενη χρονιά. Αυτή την εποχή σας δίδεται η δυνατότητα να εξετάσετε μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αν συζείτε με κάποιο άτομο, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε μια λεπτομερή ανάλυση αυτής της σχέσης και να διαπιστώσετε αν αυτό το πρόσωπο ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Αν το αποτέλεσμα της ανάλυσης είναι θετικό, τότε η σχέση αυτή θα γίνει πιο ζεστή. Αν όχι, τότε θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και θα προχωρήσετε σε καινούργια πράγματα. Αποφύγετε όμως να βλέπετε τα πράγματα μυωπικά και μόνο από την δική σας σκοπιά, θα πρέπει να αφουγκραστείτε και τις ανάγκες του άλλου για να μπορέσετε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Δεν είναι σωστό μέσα σε μια σχέση να περιμένετε να γίνεται πάντα το δικό σας ή να έχετε μόνον εσείς δίκιο. Και στην άλλη πλευρά υπάρχει ένας άνθρωπος με τις ίδιες αδυναμίες και ανάγκες με τις δικές σας. Όσοι από σας είστε γεννημένοι στις 14 Αυγούστου θα έχετε μια χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Μια χρονιά με πολλές αλλαγές, αλλά θα πρέπει μετράτε τα βήματα σας για να αποφύγετε τα εμπόδια που θα σας τύχουν και να μην έχετε απογοητεύσεις. Θα έχετε την ευκολία να πείθετε τους συνομιλητές σας αφού θα έχετε επιχειρήματα και αποδείξεις γι αυτά που λέτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή αυξάνει τις υποχρεώσεις σας. Πρέπει να γίνουν κάποιες δουλειές ρουτίνας, να τελειώσουν και να απαλλαγείτε απ’ αυτές. Βέβαια αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί, είτε δεν έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με αυτά τα πεζά θέματα είτε κάτι άλλο σας εμποδίζει να το κάνετε εύκολα. Θα νιώσετε όμως καλύτερα όταν θα βάλετε μια τάξη στο χάος το οποίο επικρατεί γύρω σας και όταν θα ολοκληρώστε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί τελευταία. Παράλληλα θα πρέπει να ενδιαφερθείτε λίγο παραπάνω για την υγεία σας και να ξεμπερδεύετε με όποιο πρόβλημα υγείας, σας ταλαιπωρεί. Μην αμελείτε να ασκείστε παράλληλα με μια ισορροπημένη διατροφή. Είναι η καταλληλότερη περίοδος τώρα για να απαλλαγείτε από το τσιγάρο ή όποια άλλη κακή συνήθεια. Μετά τις 14 Αυγούστου θα νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και την κοινωνική ζωή και να απομονωθείτε με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Κρύβετε τις σκέψεις και τις φοβίες σας από τους άλλους και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας τα οποία είναι υπερβολικά έντονα αυτή την εποχή. Δεν το βρίσκετε εύκολο αυτό γιατί στην ψυχή σας υπάρχει μεγάλη ένταση και άγχος τα οποία δεν μπορείτε να ελέγξετε. Θέλετε να γίνονται τα πράγματα όπως εσείς νομίζετε σωστό και όταν αυτό δεν συμβαίνει εσείς πιέζεστε αφόρητα. Μπορείτε να μιλήσετε σε ανθρώπους που μπορούν να σας καταλάβουν και να πάρετε την βοήθεια τους.

ΖΥΓΟΣ

Η μοναξιά δεν είναι αυτό που σας εκφράζει τούτο το διάστημα, χρειάζεστε τη συντροφιά των αγαπημένων σας, ότι σας διασκεδάζει και γενικά ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και ευχαρίστηση. Η φιλία, ο έρωτας, η αγάπη, τα παιδιά και η διασκέδαση είναι τα θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας. Όσοι από σας έχετε ήδη μια σχέση θα αποκτήσετε τώρα την δύναμη και το θάρρος να σπάσετε τα όποια εμπόδια σας κρατούσαν μέχρι τώρα και να αλλάξετε ότι δεν πηγαίνει καλά με αυτή την σχέση. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να δώσετε λίγο παραπάνω ενδιαφέρων στους φίλους σας ή να πραγματοποιήσετε και κάποιες ανάγκες τις οποίες είχατε παραμελήσει μέχρι τώρα. Μετά τις 14 Αυγούστου η φιλική σας διάθεση αυξάνεται υπερβολικά έτσι ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται σημαντικά και έχετε μια τρελή διάθεση να διασκεδάσετε με φίλους. Μια καινούργια φιλία γεννιέται, πολύ ζεστή και τρυφερή η οποία μπορεί με κάποιο τρόπο, να μετατραπεί σε έρωτα. Όμως πέρασε πολύς καιρός για να αναζητήσετε τους παλιούς σας φίλους, έτσι κάποιοι απ’ αυτούς δεν θα τους βρείτε να σας περιμένουν και αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει. Μπορεί αυτή την εποχή να απομακρυνθείτε από μια ομάδα, ένα σύλλογο ή ένα γυμναστήριο γιατί πιστεύετε ότι δεν σας εκφράζει και εντάσσεστε κάπου αλλού που πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύει περισσότερο αυτό θέλετε να πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την περίοδο αυτή αισθάνεστε ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Όμως σκέπτεστε ότι η κοινωνική εξέλιξη και η καριέρα σας είναι αυτό που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει περισσότερο για να μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια στους προϊσταμένους σας επειδή δεν υπάρχει σιγουριά στην αγορά εργασίας. Θέλετε να ολοκληρώσετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί και μετά να ξεκουραστείτε αφού πρώτα κάνετε κάποιες αλλαγές. Φροντίζετε ιδιαίτερα τη δημόσια εικόνα σας και δεν διστάζετε να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου ανωτέρου σας. Το βέβαιο είναι, ότι θα προσπαθήσετε να γίνετε πιο συμπαθείς για να αποκτήσετε γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Μετά τις 14 Αυγούστου είναι μια καλή περίοδος να κάνετε ένα διάλειμμα και να αποσυρθείτε για λίγο στον χώρο του σπιτιού σας, να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις. Να έρθετε, συναισθηματικά πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες στο χώρο του σπιτιού οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε όμορφα. Θα πρέπει όμως να προσέξετε την συμπεριφορά σας προς τους οικείους σας γιατί μπορεί να γίνετε λίγο πιο κτητικοί, απαιτητικοί και εγωιστές και να τους φέρετε σε δύσκολη θέση και αυτό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και να επιφέρει ψυχρότητα στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται αυτή την περίοδο στη σχέση σας, με ένα από τα αδέλφια ή τα εξαδέλφια σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ίσως συναντηθείτε και ξεκαθαρίσετε ένα θέμα για το οποίο είχατε μια διαφωνία το προηγούμενο διάστημα. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να επανασυνδεθείτε και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Είναι ένα καλό χρονικό σημείο για να ολοκληρώσετε ότι είχατε σχεδιάσει το προηγούμενο διάστημα, είτε αυτό ήταν ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία είτε ένα έργο με το οποίο εργάζεστε μαζί με κάποιο δικό σας άνθρωπο. Βάλτε τάξη και πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας γιατί είναι τόσες και διαφορετικές οι απαιτήσεις της, οι οποίες σας κουράζουν. Απροσδόκητα ραντεβού, τηλεφωνήματα, μηνύματα, συναντήσεις με ανθρώπους και τόσα άλλα που βγαίνουν κάθε στιγμή. Μετά τις 14 Αυγούστου η διάθεση σας αλλάζει και έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε μακριά, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Το εξωτερικό παίζει σημαντικό ρόλο για σας αυτό το διάστημα, είτε αυτό είναι ένας δυνατός έρωτας όπου το πρόσωπο που θα ερωτευτείτε είναι από κάπου αλλού, είτε (για όσους από σας είστε γονείς) το παιδί σας λείπει για πολύ μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό και θα το συναντήσετε. Προσέχετε την συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να δυσαρεστήσετε κάποιους ανθρώπους και να ψυχρανθούν οι σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά είναι τα θέματα τα οποία θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Μπορεί να αποπληρώσετε ένα χρέος ή να ολοκληρώσετε μια δουλειά από την οποία ευελπιστείτε ότι θα σας αποφέρει πρόσθετα έσοδα. Ενδεχομένως όμως να έχετε την ευκαιρία όπου με κάποιες έξυπνες κινήσεις να αυξήσετε το εισόδημα σας. Παρακολουθήστε τα έξοδα σας και προσαρμοστείτε με τα δεδομένα σας, μην το παρακάνετε σε αγορές που δεν είναι απαραίτητες. Συγχρόνως εντείνονται και οι ανασφάλειες σας, ανησυχείτε μήπως χάσετε κάτι δικό σας. Κάτι που εσείς θεωρείτε πολύτιμο στη ζωή σας είτε αυτό είναι πράγμα είτε πρόσωπο. Μετά τις 14 Αυγούστου τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, έχουν σχέση με δάνεια, φόρους ή κληρονομικά. Είναι μια δυσκολία αυτή γιατί οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι λίγο μεγαλύτερες από τα διαθέσιμα σας. Δείτε προσεκτικά αυτά τα θέματα και μην παρασυρθείτε σε λανθασμένους χειρισμούς γιατί μπορεί να υπάρξουν ανεπιθύμητες συνέπειες. Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για να πάρετε δάνειο ή να επενδύσετε κάποια κεφάλαια σε επιχειρήσεις οι οποίες δεν εγγυώνται την επιτυχία. Ακόμα αποφύγετε να στηριχτείτε σε άλλους για να σας βοηθήσουν σε οικονομικά θέματα γιατί δεν θα γίνει αυτό και θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια καλή περίοδος αυτή για να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επίσης έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε από τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και την ψυχή σας από την κούραση και το άγχος. Η διάθεση σας κάποιες στιγμές θα είναι λίγο πεσμένη, είστε αρκετά στρεσαρισμένοι και χρειάζεστε ηρεμία. Νιώθετε την ανάγκη να αποσύρεστε στην ησυχία σας για να χαλαρώνετε ή για να δουλέψετε πάνω σε μια εργασία η οποία χρειάζεται απόλυτη ησυχία. Περισσότερες ώρες ύπνου απ’ όσες συνηθίζετε θα ήταν ευεργετικό για σας αυτή την περίοδο. Επίσης ευεργετικό θα ήταν και για την ψυχική σας ισορροπία, αν προσφέρατε την βοήθεια και την κατανόηση σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά τις 16 Ιουλίου φροντίστε λίγο παραπάνω την υγεία σας και φυσική σας κατάσταση. Αν είστε δυσαρεστημένοι με την εργασία σας και σχεδιάζετε να αλλάξετε εργασία να έχετε από πριν σχεδιάσει πολύ καλά το ζήτημα αυτό και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Θα νιώσετε καλύτερα όταν θα βάλετε μια τάξη στο χάος που επικρατεί στην εργασία σας και στην καθημερινότητα σας για να αποφύγετε το άγχος. Οι συναναστροφές σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε σας προσφέρουν χαρά και ευτυχία.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι ευκαιρία τώρα να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή για να ξεκουραστείτε. Μπορεί όμως το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί να χρειάζεται να απομονωθείτε για να το ολοκληρώσετε. Είναι μια περίοδος της ζωής σας, κατά την διάρκεια της οποίας επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τις υποχρεώσεις σας και τις πολλές κοινωνικές επαφές έτσι γίνεστε πιο εσωστρεφείς. Οι καθημερινή σας εργασία είναι πολύ απαιτητική και κουραστική αλλά και ευχάριστη. Οι πάρα πολλές επαφές με άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι δημιουργικές όμως συχνά νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε για να ανακτήσετε δυνάμεις. Αυτός είναι ένας λόγος ο οποίος σας ωθεί στην απομόνωση. Θα πρέπει να φέρετε μια ισορροπία έτσι ώστε και την εργασία σας να μην παραμελείτε αλλά και να ξεκουράζεστε. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι κρυφές σας ενέργειες ή τα μυστικά σας, να βγουν στην επιφάνεια αυτή την περίοδο. Μετά τις 14 Αυγούστου ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα να σας κάνει να νιώσετε υπερβολική αισιοδοξία και χαρά. Θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε τις ικανότητες να κάνετε τα πάντα και είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στην δουλειά σας. Η ζεστασιά και η καλοπροαίρετη στάση σας, σας κάνει συμπαθείς στο περιβάλλον σας και φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους. Όμως μην αμελήσετε την υγεία σας. Μπορεί να αισθάνεστε δυνατοί και άτρωτοι όμως τα σημάδια κόπωσης δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments