0 0 votes
Article Rating

Ο Ιούλιος τα έχει όλα, θετικά και αρνητικά. Ομορφιά, αρμονία και ευτυχία στις σχέσεις των ανθρώπων, αγάπη φλερτ και ερωτικούς δεσμούς αλλά κάποιες ημέρες είναι δύσκολες και φέρνουν διαφωνίες, διαπληκτισμούς και  χωρισμούς. Ανεπτυγμένη θα είναι η ευαισθησία, η καλοσύνη, η συνεργασία, φέρνει καλές εμπορικές συναλλαγές αλλά και απογοητεύσεις, εξαπατήσεις, διαπληκτισμούς και προβλήματα υγείας. Βέβαια τα θετικά είναι περισσότερα. Όμως μπορεί τα αρνητικά να είναι πολύ λιγότερα, αλλά είναι και πιο σοβαρά και δύσκολα για όλο τον κόσμο.

Στις 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 1:00:57 μμ. θα γίνει η Νέα Σελήνη, στην 12ο53’ μοίρα του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (κυρίως τους Καρκίνους, αλλά και τους Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 4η Ιουλίου, Ιανουαρίου, Απριλίου και Οκτωβρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παρορμητικών.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 9ο οίκο του χάρτη και στο δωδεκατημόριο του Τοξότη. Αυτό ίσως να θέλει να μας πει ότι θα πρέπει να στραφούμε στα ιδανικά και στις παλιές αξίες της οικογένειας και στα ήθη και τα έθιμα μας, για να νιώσουμε σιγουριά και ασφάλεια. Να αξιολογήσουμε και να εκτιμήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους και να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και στις παλιές μας συνήθειες. Να γίνουμε πιο δίκαιοι και πιο ηθικοί. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας βοηθά να ευαισθητοποιηθούμε πιο πολύ για αυτούς που υποφέρουν, να γίνουμε περισσότερο ανεκτικοί και καλοσυνάτοι για να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας και τις μεταξύ μας σχέσεις. Η διάμετρος της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα ίσως να θέλει να μας δείξει ότι, οι βίαιες καταστάσεις και οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια, μας ευαισθητοποιούν για τον πόνο του συνανθρώπου μας και μας φέρνουν πιο κοντά με τους συνανθρώπους μας. Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αυξάνει την φτώχεια, την καταπίεση, την απογοήτευση και την θλίψη στους ανθρώπους. Η ωμή πραγματικότητα παγώνει το όνειρο του κάθε ανθρώπου για την ζωή του. Ο άνθρωπος χωρίς να ελπίζει και να ονειρεύεται, αρρωσταίνει. Γι αυτό ας πιαστούμε από το τρίγωνο του Ποσειδώνα με την Νέα Σελήνη κι ας γίνουμε πιο ανθρώπινοι και πιο καλοσυνάτοι. Ας ταξιδέψουμε στο παρελθόν, για να βρούμε τις παλιές ηθικές μας αξίες και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Στις 20 Ιουλίου 2016 και ώρα 0:56:31 πμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 27ο40’ μοίρα του Αιγόκερω, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (κυρίως Αιγόκερους – Καρκίνους, αλλά και τους Κριούς και Ζυγούς των τελευταίων ημερών), οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 20η Ιανουαρίου, Ιουλίου, Απριλίου και Οκτωβρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 27η μοίρα των παρορμητικών.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ωθεί τους ανθρώπους να αφήσουν τους συναισθηματισμούς, και με σοβαρότητα, πειθαρχία, υπευθυνότητα και σύνεση να ολοκληρώσουμε το έργο το οποίο ξεκινήσαμε την προηγούμενη περίοδο. Δεν είναι καλή η Σελήνη στον Αιγόκερω γιατί καταπνίγει την συναισθηματική ζωή και απαιτεί σοβαρή και πρακτική θεώρηση για την ζωή. Τα ¨πρέπει¨ και το καθήκον έχει πρωταρχική σημασία για την περίοδο αυτή. Οι συναισθηματισμοί δεν βοηθούν τώρα. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων μπορεί να φέρει περισσότερες δυσκολίες, παρά να λύσει προβλήματα. Γι αυτό πρέπει να οργανώσουμε με υπευθυνότητα και εντιμότητα τα θέματα τα οποία μας απασχολούν για να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Εξωτερικοί παράγοντες προκαλούν τα γεγονότα και είναι αυτά που οδηγούν τη ζωή μας. Μικρή θα είναι η δική μας συμβολή, για να χειριστούμε τα ζητήματα που μας απασχολούν. Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη και ο Άρης στον Σκορπιό στον 7ο οίκο του χάρτη, δείχνει ότι επανέρχονται κάποια δύσκολα ζητήματα, που συναντήσαμε στο παρελθόν. Αντιμετωπίζουμε εχθρότητες και ανοιχτό πόλεμο από ανθρώπους με τους οποίους είχαμε διαφορές στο παρελθόν. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία για να αποφύγουμε ανταγωνισμούς και διαμάχες με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη ή πρόσωπα τα οποία διάκεινται εχθρικά προς εμάς και τους γνωρίζουμε.

Ο Άρης γυρίζει και πάλι ορθόδρομος, την 30η Ιουνίου στις 23ο03΄μοίρα του Σκορπιού. Ο Άρης σε ορθή πορεία στον Σκορπιό βοηθά τον άνθρωπο, αφού έχει κάνει την ενδοσκόπηση του να αναγνωρίσει την δύναμη και τις αδυναμίες του. Προσδίδει ψυχική δύναμη στον άνθρωπο, τον κάνει έμπιστο, φιλόδοξο, υπομονετικό και θέλει να επιβάλλεται στους άλλους. Δεν του αρέσει να αποτυγχάνει γι αυτό δρα όταν η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με ότι καταπιαστεί το κάνει με επιμονή και υπομονή μέχρι να το ολοκληρώσει. Εύκολα κάνει κριτική στους άλλους, είναι ασυμβίβαστος, και εγωιστής. Είναι μυστικοπαθής γι αυτό δεν μιλά για την προσωπική του ζωή. Στον έρωτα είναι παθιασμένος και ζηλιάρης.

Η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα στις 12 Ιουλίου, εδώ η Αφροδίτη εκφράζει τα συναισθήματα της με θέρμη, είναι μια έντονα ερωτική Αφροδίτη. Της αρέσει η πολυτέλεια, να είναι το επίκεντρο της προσοχής, να την περιποιούνται και να την θαυμάζουν. Τότε γίνεται γενναιόδωρη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια.

Ο Ερμής θα μπει κι αυτός στον Λέοντα στις 14 Ιουλίου. Ο Ερμής στον Λέοντα δεν υστερεί καθόλου σε εξυπνάδα, αντίθετα είναι γεμάτος φωτιά και ενθουσιασμό όμως η σταθερότητα του ζωδίου τον κάνουν άκαμπτο γι αυτό περιορίζεται η καταγραφή δεδομένων. Δεν εμποδίζεται να εκφραστεί αλλά δυσκολεύεται να ακούσει και να δεχτεί αντικειμενικά τις αντιδράσεις των άλλων. Αν και ο Ερμής στον Λέοντα κάνει τον άνθρωπο να προβάλει τον εαυτό του και να επιβάλλει τις απόψεις του στους άλλους όμως θα έκανε τα πάντα για να τους προσφέρει αυτό που ο ίδιος νομίζει ότι θα τους έκανε καλύτερους ανθρώπους ή περισσότερο ευτυχισμένους.

 

Τι θα φέρει ο Ιούλιος στα ζώδια

Κριός

Είναι μια καλή περίοδος τώρα για να αποσυρθείτε στον χώρο τους σπιτιού σας, να ξεκουραστείτε να δεχτείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Να έρθετε, συναισθηματικά πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο χώρο του σπιτιού οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε όμορφα. Να προσέξετε την υγεία σας και οτιδήποτε ή οποιονδήποτε μπορεί να σας εμπλέξει σε παράνομες ενέργειες. Μετά τις 20 Ιουλίου δεν πρέπει να αφήνετε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας θέματα. Καλό θα ήταν να ολοκληρώσετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί έγκαιρα. Εξετάζοντας και αξιολογώντας τους μακροπρόθεσμους στόχους σας μπορεί να μην σας ικανοποιεί απόλυτα ο τρόπος που δουλέψατε μέχρι τώρα για να πετύχετε μια καλύτερη κοινωνική θέση όμως αν έχετε προσπαθήσει φιλότιμα θα αμειφθείτε κατάλληλα. Αρκετό άγχος και θυμό κρατάτε μέσα σας για ανθρώπους οι οποίοι πιστεύετε ότι δεν σας φέρθηκαν σωστά. Εντάσεις επίσης μπορεί να προκαλέσουν κληρονομικά θέματα ή οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Ταύρος

Αυτό το μήνα δεν θα πλήξετε καθόλου, θα έρχεστε σε επαφή συνεχώς, με ανθρώπους από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον. Οποιαδήποτε πληροφορία σας ενδιαφέρει θα μπορείτε να την αποκτήσετε πανεύκολα και χωρίς να κοπιάσετε καθόλου. Οι αποφάσεις  θα παίρνονται γρήγορα και οι περισσότερες θα είναι επιτυχημένες. Δεν θα χρειαστεί να κουραστείτε πολύ, απλά κινηθείτε και το κάθε πρόβλημα θα το λύνετε αμέσως. Σύντομα και μικρά ταξιδάκια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή στην ιδιαίτερη πατρίδα σας, θα είναι μέσα  στο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. Λίγο το άγχος σας θα πρέπει να μετριάσετε γιατί μπορεί να είναι η αιτία και χαλάσετε μια σχέση σας. Μετά τις 20 Ιούλιου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα, να περιμένετε μια εμπλοκή, η οποία θα καθυστερήσει την τελική έκβαση της υπόθεσης σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να παραμείνετε επιφυλακτικοί, μην κάνετε ανοίγματα γιατί θα έχετε απώλειες. Να περιμένετε βελτίωση στις σχέσεις σας με την οικογένεια σας και πιο ζεστές σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Δίδυμοι

Την περίοδο αυτή θα βρείτε τρόπους για να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματα σας. Έχετε την τάση να ξοδέψετε χρήματα για διάφορους σκοπούς. Μπορείτε να δαπανήσετε χρήματα αφού τα διαθέτετε, εάν είναι κάτι που πραγματικά το χρειάζεστε. Μπορείτε να βρείτε διάφορους τρόπους για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, χωρίς να σπαταλήσετε χρήματα σε ψώνια τα οποία δεν χρειάζεστε πραγματικά αλλά ούτε να καταφύγετε σε καταχρήσεις στη διατροφή σας. Βρείτε τον τρόπο να δείτε την ζωή σας πιο θετικά και μην κολλάτε σε γεγονότα ή προβλήματα τα οποία ανήκουν στο παρελθόν. Η ανάγκη σας να προσφέρετε βοήθεια σε αυτούς που την χρειάζονται είναι έντονη και θα το κάνετε με διακριτικό τρόπο. Μετά τις 20 Ιουλίου θα χρειαστεί να διευθετήσετε ένα ανεξόφλητο χρέος ή να τακτοποιήσετε κληρονομικά θέματα. Θα πρέπει να χειριστείτε τα οικονομικά σας ζητήματα με προσοχή για να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε ξανά με αυτά. Αυτή την περίοδο θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, φλερτ, ερωτικά μηνύματα και ταξιδάκια.

Καρκίνος

Μήνας των γενέθλιων σας ο Ιούλιος. Χρόνια σας πολλά και να περάσετε μια υπέροχη χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές. Σηματοδοτεί μια χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 4 Ιουλίου. Αφήνετε να φανεί η πιο καθαρή και όμορφη πλευρά του χαρακτήρα σας. Η καλοσύνη με την οποία δέχεστε τους ανθρώπους δεν περνά απαρατήρητη. Σε κάθε σας δραστηριότητα σκέφτεστε τι καλό μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους. Αν δεν εκτιμηθεί αυτό από τους άλλους, εκείνοι θα χάσουν και όχι εσείς. Για τους γεννημένους κοντά στις 20 Ιουλίου θα προσπαθήσετε, αυτό το χρόνο, να φέρετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους που συνδέεστε είτε με προσωπικούς δεσμούς είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δυσκολίες και το άγχος δεν θα πάψουν να υπάρχουν, άλλωστε είναι γενικό το κακό κλίμα. Αλλά οι προκλήσεις είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς και μας αφυπνίζουν να αγωνιστούμε για κάτι καλύτερο στη ζωή. Αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα σας. Θα κερδίσετε βέβαια και την συμπάθεια και την αγάπη αυτών που θα εκτιμήσουν την προσφορά και την καλοσύνη σας.

Λέων

Είναι μια καλή περίοδος αυτή για να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επίσης έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και την ψυχή σας από την κούραση και το άγχος. Οι φίλοι είναι κοντά σας και είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν την παρουσία τους και την βοήθεια τους όποτε την χρειαστείτε. Μετά τις 20 Ιουλίου φροντίστε λίγο παραπάνω την υγεία σας για να ξεμπερδεύετε με όποιο πρόβλημα υγείας σας ταλαιπωρεί και προσπαθήστε να βρείτε τον τρόπο για μειώσετε το άγχος σας. Αν είστε δυσαρεστημένοι με την εργασία σας και σκοπεύετε να αλλάξετε εργασία να σχεδιάσετε πολύ καλά τα επόμενα βήματα σας, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Θα νιώσετε καλύτερα όταν θα βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες και όταν ολοκληρώστε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί τελευταία. Η ήρεμη εμφάνιση και η ζεστασιά της συμπεριφοράς σας, σας προσθέτουν μια ξεχωριστή φινέτσα, έτσι ώστε να είστε ευπρόσδεκτοι και αγαπητοί στις οποιεσδήποτε συναλλαγές σας.

Παρθένος

Έμφαση δίδεται αυτό το μήνα στο τομέα της φιλίας, για σας τους Παρθένους. Μια καινούργια φιλία γεννιέται, πολύ ζεστή και τρυφερή. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται υπερβολικά και επιθυμείτε έντονα στην συντροφιά καλών, αγαπημένων φίλων. Έτσι κι αλλιώς οι καλοί φίλοι για σας είναι σαν οικογένεια. Είναι μια καλή περίοδος να ενταχθείτε σε ένα σύλλογο, μια ομάδα, ένα όμιλο ή μια οργάνωση για ένα έργο το οποίο χρειάζεται μια ομαδική προσπάθεια είτε για δική σας ικανοποίηση είτε για να προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Μετά τις 20 Ιουλίου θα νιώσετε μια επιθυμία για φλερτ, έρωτα και διασκέδαση. Εάν βρίσκεστε σε μια ευτυχισμένη σχέση, είναι τώρα η στιγμή να την ανανεώσετε. Εάν όμως η σχέση σας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της μπορεί είτε να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή και να επισημοποιηθεί είτε να τελειώσει και να προχωρήσετε παρακάτω την ζωή σας. Τον μήνα αυτό η εργασία δεν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει για αυτό μην δεσμευτείτε με μια επαγγελματική υποχρέωση διότι δεν θα καταφέρετε να την διεκπεραιώσετε. Βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας και αργότερα θα ασχοληθείτε με τις πληκτικές εργασίες ρουτίνας.

Ζυγός

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή. Σας δίνονται οι ευκαιρίες που σας χρειάζονται για να προβάλλετε τα προσόντα και τις δεξιότητες σας. Θα παρουσιάσετε τον αληθινό εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε και θα πετύχετε μια θετικότερη εξέλιξη στη σταδιοδρομίας σας, μια προαγωγή στην καριέρα σας ή μια αλλαγή στην πορεία της ζωής σας. Δεν μπορούν να μείνουν κρυφά πράγματα για την προσωπικότητα σας αυτή την περίοδο, έτσι κι αλλιώς εσείς είστε ανοιχτοί και ξεκάθαροι και συνεργάζεστε άψογα και με τους εργοδότες σας αλλά και με τους συνεργάτες σας γι αυτό η εξέλιξη σας και τα σχέδια σας είναι εξασφαλισμένα. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και είναι σίγουρο ότι θα τους πετύχετε. Μετά τις 20 του μήνα θα ολοκληρωθεί κάποιο έργο που έχει σχέση με το σπίτι σας. Ίσως αυτό να είναι μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή επίπλων ή μια εργασία που πρέπει να την κάνετε στο σπίτι. Αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι από τις απαιτητικές κοινωνικές σας υποχρεώσεις και έχετε ανάγκη από ένα διάλειμμα μένοντας σπίτι για να φορτίσετε τις “μπαταρίες” σας. Ίσως αν πετυχαίνατε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή να σας έδινε το χρόνο που χρειάζεστε για να ξεκουράζεστε.

Σκορπιός

Η παρούσα κατάσταση της ζωής σας δεν σας ικανοποιεί πλήρως και θέλετε να γίνετε πιο τολμηροί, να κάνετε κάτι εξαιρετικό κάτι περιπετειώδες το οποίο θα διευρύνει τα όρια των γνώσεων σας. Επιθυμείτε να ταξιδέψετε κάπου μακριά έστω και με την φαντασία σας για να μάθετε καινούργια πράγματα. Αυτό το ταξίδι θα σας πάει πίσω για να εξερευνήσετε γεγονότα  ή καταστάσεις του παρελθόντος. Άλλωστε όταν φωτίζεται και ξεκαθαρίζει το παρελθόν γίνεται οδηγός για ένα καλύτερο μέλλον. Κάποιο νομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Μετά τις 20 Ιουλίου η σχέση σας, με ένα από τα αδέλφια ή τα εξαδέλφια σας, θα σας βάλει σε σκέψεις. Ίσως συναντηθείτε και ξεκαθαρίσετε ένα θέμα για το οποίο είχατε μια διαφωνία το προηγούμενο διάστημα. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να επανασυνδεθείτε και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Βάλτε τάξη στην καθημερινότητα σας για να σας βγει το απαιτητικό πρόγραμμα σας. Ο αυξημένος σας εγωισμός και υπεροχή που νιώθετε αυτό τον καιρό μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ανθρώπους και καταστάσεις, επειδή θα θέλετε να επιβάλλεστε σε όλους και να έχετε λόγο σε όλα.

Τοξότης

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να φροντίσετε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο έχει σχέση με χρέη, εφορίες, τράπεζες ή τα εισοδήματα του/της συντρόφου σας. Μια καινούργια ευκολία ή ευκαιρία θα έχετε για να τακτοποιήσετε ή να κερδίσετε σε αυτά τα θέματα. Επίσης είναι η στιγμή που μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ή μεγάλο ξεκαθάρισμα στη ζωή σας, να πετάξετε τα περιττά και άχρηστα και να κρατήσετε τα σημαντικά. Παράλληλα θα νιώσετε την ανάγκη να εκμυστηρευτείτε τα μυστικά ή τα συναισθήματα σας σε κάποιο άτομο το οποίο εμπιστεύεστε απόλυτα.  Αυτά όλα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θα νιώσετε ένα βάρος να φεύγει από πάνω σας. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο ανεκτικοί και καλοσυνάτοι (έτσι κι αλλιώς η καλοσύνη είναι στη φύση σας) με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας στις μεταξύ σας σχέσεις. Μετά τις 20 Ιουλίου ίσως να υπάρξει μια μεταβολή στα έσοδα σας για το λόγο ότι θα τελειώσει ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Παρακολουθείτε τις δαπάνες σας και μην το παρακάνετε ξοδεύοντας χωρίς λόγο. Έσοδα και έξοδα πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία για να αισθάνεστε ασφάλεια και σταθερότητα.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα, οι στενές σας σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε να γίνουν ακόμα πιο ζεστές, πιο οικείες, να νιώσετε τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους αλλά και εκείνοι θα κάνουν το ίδιο για σας. Όσοι από σας είστε ανύπαντροι το θέμα γάμος μπορεί να σας απασχολεί έντονα αυτό τον καιρό. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, ένα δεύτερο παιδί, μπορεί να γίνει κεντρικό ζήτημα για σας. Επίσης είναι πολύ καλή περίοδος αυτή για να εκφράσετε ελεύθερα την γνώμη σας αλλά και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν, με άλλους οι οποίοι μπορούν να σας συμβουλέψουν κατάλληλα. Επίσης μπορείτε να διαπραγματευτείτε εμπορικές συμφωνίες. Μετά τις 20 Ιουλίου θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ένα έργο, το οποίο δουλέψει και κουραστεί πάνω σ’ αυτό. Οτιδήποτε είναι αυτό το οποίο έχετε βάλει στο νου σας να το τελειώσετε είναι πολύ καλή η στιγμή αυτή για να το πετύχετε. Οι άνδρες Αιγόκεροι αισθάνεστε κάποιες στιγμές συναισθηματικά ευάλωτοι. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας, είναι καλό κάποιες φορές να αφήνεστε να σας συνεπαίρνουν τα συναισθήματα σας. Μπορεί να βοηθήσει αυτό τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Υδροχόος

Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην υγεία σας είτε αυτό έχει σχέση με την φυσική σας κατάσταση είτε με την ψυχική σας σταθερότητα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα χωρίς ακρότητες. Σας απασχολούν επίσης κάποια θέματα σχετικά με την εργασία σας. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες λεπτομέρειες σε κάποια ζητήματα και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Αποφασίστε και ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τους επαγγελματικούς σας στόχους και τα σχέδια σας για το μέλλον. Απλά σκεφτείτε και τολμήστε είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε σε ότι έχετε βάλει στόχο. Μετά τις 20 Ιουλίου η διάθεση σας κάποιες στιγμές θα είναι λίγο πεσμένη, είστε αρκετά στρεσαρισμένοι και χρειάζεστε ηρεμία. Νιώθετε την ανάγκη να αποσύρεστε στην ησυχία σας για να χαλαρώνετε ή για να δουλέψετε πάνω σε μια εργασία η οποία χρειάζεται απόλυτη ησυχία. Περισσότερες ώρες ύπνου απ’ όσες συνηθίζετε θα ήταν ευεργετικό για σας αυτή την περίοδο. Επίσης ευεργετικό θα ήταν και για την ψυχική σας ισορροπία, αν προσφέρατε συμπαράσταση και κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθείς

Η μοναξιά δεν είναι αυτό που σας εκφράζει τούτο το διάστημα, μόνο ότι σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι σας έλκει τώρα. Η φιλία, ο έρωτας, η αγάπη, τα παιδιά και η διασκέδαση είναι τα θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας αυτό τον μήνα. Καινούργιες γνωριμίες και νέοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σας. Όσοι από σας είστε ήδη σε μια σοβαρή σχέση μπορεί να αποφασίσετε να της δώσετε μια πιο επίσημη μορφή. Οι Ιχθείς οι οποίοι είστε γονείς θα έχετε την χαρά να αφιερώσετε χρόνο με το/τα παιδιά σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να απελευθερώσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και να ζήσετε στιγμές ξέγνοιαστες. Μετά τις 20 Ιουλίου η φιλία θα παίξει ένα ρόλο για σας, ίσως μια φιλική σχέση, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πρέπει να τελειώσει ή υπάρχουν άλλοι εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι σας αναγκάζουν να αποχωριστείτε αυτό το άτομο. Ίσως οι φίλοι αφιερώσετε χρόνο ο ένας για τον άλλο και απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης μαζί, βγαίνοντας έξω για διασκέδαση ή οργανώνοντας μαζί τις διακοπές σας. Είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή, για μια γόνιμη επαφή και ενίσχυση των δεσμών σας με άλλους ανθρώπους στο πλαίσιο μιας ομαδικής δραστηριότητας η οποία συμβαδίζει με τα πιστεύω σας.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dorapapa
dorapapa
18/07/2016 9:30 PM

Αυτός ο Ιούλιος για μένα τα είχε όλα (μέχρι στιγμής) και καλές και κακές στιγμές – λιονταρίνα είμαι. Σήμερα, για παράδειγμα, νιώθω από το πρωί πολύ πεσμένη και δεν έχω καλή ψυχολογία. Δεν ξέρω τι φταίει. Από την άλλη την προηγούμενη εβδομάδα είχα πολύ καλή διάθεση και ένιωθα γεματή ζωντάνια. Τις πιο πολλές μέρες της περασμένης εβδομάδας ένιωθα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλά για μένα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Παρασκευή, όπου κέρδισα 50 ευρώ από ένα ΣΚΡΑΤΣ που αγόρασα στο σούπερ μάρκετ, βιώνοντας κάτι που θα αιφνιδίασε ευχάριστα, όπως έλεγαν και οι προβλέψεις για το ζώδιο μου εκείνη την… Read more »

koritsii
koritsii
26/07/2016 3:18 PM

Νέα Σελήνη και Πανσέληνος σε εμπεριεχόμενο οίκο και δε θέλω να βγαίνω από το σπίτι… Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Αύγουστο και ειδικά στη Νέα Λιονταροσελήνη. Καλός ήταν ο Δίας, αλλά με τετράγωνο Κρόνου δεν τον χάρηκα αρκετά…