0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα και ένα υπέροχο καλοκαίρι. Έφτασε ο Ιούνιος και μας φέρνει επιβαλλόμενες αλλαγές καταστάσεων όπου ο άνθρωπος θα έχει μικρή ελευθερία επιλογής. Χρειάζεται ειλικρίνεια, σοβαρότητα, λογική και μεθοδική σκέψη για την λήψη σωστών αποφάσεων, ρεαλιστική θεώρηση των πραγμάτων και προσεκτική ανάλυση των συνθηκών για να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις στις οικονομικές συναλλαγές και στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις των ανθρώπων.

Στις 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 4:59:31 πμ. θα γίνει η Νέα Σελήνη, στην 14ο:53’ μοίρα των Διδύμων, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (κυρίως τους Διδύμους, αλλά και τους Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 5η Ιουνίου, Δεκεμβρίου, Σεπτεμβρίου και Μαρτίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των μεταβλητών.

Αυτή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μας προκαλεί να βγούμε έξω, να έρθουμε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, να αναπτύξουμε νέα ενδιαφέροντα, να ανταλλάξουμε ιδέες, να μελετήσουμε, να πληροφορηθούμε, να μεταδώσουμε πληροφορίες και να πειραματιστούμε σε νέους τρόπους αυτοέκφρασης. Ο σταυρός όμως ο οποίος θα είναι ενεργός σχεδόν όλο τον μήνα στα μεταβλητά ζώδια (των πλανητών, Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα, με την συμμετοχή της Νέας Σελήνης, της Αφροδίτης και αργότερα και του Ερμή) είναι ένα καμπανάκι το οποίο μας προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να μπερδέψουμε ή να προδώσουμε τις αρχές μας, να μην επηρεαζόμαστε άκριτα από τους άλλους και να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ καλά προετοιμασμένοι όταν πρόκειται να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για να αποφύγουμε τις αποτυχίες, τις απογοητεύσεις και τις λανθασμένες αποφάσεις. Την περίοδο αυτή θα έχουμε έντονη την ανάγκη να εκφράζουμε τις ιδέες, τις σκέψεις και τις πληροφορίες που παίρνουμε και να τις διαδίδουμε.

Όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολλές φορές πριν ανοίξουμε το στόμα μας για να πούμε κάτι, διότι ακόμα και χωρίς να το θέλουμε μπορεί να δημιουργήσουμε παρεξηγήσεις και προβλήματα στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας. Μπορεί να μεταδώσουμε μια ψεύτικη ή λανθασμένη πληροφορία, μπορεί να κάνουμε ανεδαφικά ή ανέφικτα σχέδια, μπορεί να κλείσουμε μη συμφέρουσες ή προβληματικές συμφωνίες, μπορεί να διαλύσουμε μια σχέση, προσωπική ή επαγγελματική από κακοπροαίρετες φήμες ή από επιπολαιότητα, μπορεί να αποτύχουμε σε εξετάσεις, αλλά μπορεί να συμβεί το αντίθετο και να παρεξηγήσουμε καλές και αγαθές προθέσεις. Θα μπορούσε εύκολα, να παρασυρθούμε από κακόβουλες, ψεύτικες ή λανθασμένες πληροφορίες οι οποίες θα μας απομακρύνουν από την πραγματικότητα και να βρεθούμε σε ένα χάος όπου δεν θα ξέρουμε που βρίσκεται το σωστό και που το λάθος και πως θα ξεφύγουμε από όλη αυτή την κατάσταση. Γι αυτό δεν πιστεύουμε άκριτα ότι πληροφορούμαστε αν δεν το έχουμε επιβεβαιώσει από όλες τις πλευρές.

Δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους, για τους οποίους δεν είμαστε σίγουροι για την εντιμότητα και ειλικρίνεια τους. Δεν κάνουμε καινούργια ξεκινήματα ζωής, αν δεν έχουμε πρώτα όλα τα εχέγγυα ότι αυτό που κάνουμε θα έχει επιτυχία και δεν θα μας απογοητεύσει. Όποιες αλλαγές κι αν γίνουν στη ζωή του καθένα μας, θα πρέπει να προσαρμοστούμε χωρίς άγχος και νευρικότητα γιατί πολύ λίγη ελευθερία επιλογών θα έχουμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Στις 20 Ιουνίου 2016 και ώρα 1:02:15 μμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 29ο:32’ μοίρα του Τοξότη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (κυρίως Τοξότες – Διδύμους, αλλά και τους Παρθένους και Ιχθείς των τελευταίων ημερών), οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 20η Ιουνίου, Δεκεμβρίου, Σεπτεμβρίου και Μαρτίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην τελευταία μοίρα των μεταβλητών.

Η Πανσέληνος αυτή, στην 29η μοίρα (αναιρετική) των μεταβλητών ζωδίων, Τοξότη – Διδύμων δείχνει ότι μοιραία στεκόμαστε στο μεταίχμιο μιας αλλαγής, κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι καινούργιο. Το προηγούμενο διάστημα με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε και τα γεγονότα που έφερε, μας κάνει να διστάζουμε ακόμα και να εκφράσουμε άνετα τα συναισθήματα μας ή να χαρούμε γιατί θεωρούμε ότι αυτό που έρχεται μπορεί να μην είναι πολύ αισιόδοξο. Δεν πιστεύουμε πως, ότι ακούμε είναι η πραγματικά καλό αλλά κάτι δύσκολο και άδικο κρύβεται από πίσω. Δεν είμαστε σίγουροι ότι κάθε συναλλαγή στην καθημερινότητα μας μπορεί να είναι σωστή και ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναλλασσόμαστε είναι οι κατάλληλοι. Η Σελήνη στον χάρτη, βρίσκεται στον 3ο οίκο και στο 9ο ζώδιο και ο Ήλιος στον 9ο οίκο και στο 3ο ζώδιο, δηλαδή μια εναλλαγή ζωδίου και οίκου (σε κατιόντες οίκους και σε μεταβλητά ζώδια) και σε μια μοίρα αναιρετική.

Οι αλλαγές που φέρνει αυτή η Πανσέληνος δεν μπορούν να αποφευχθούν, κι εμείς θα έχουμε πολύ μικρή ελευθερία επιλογών. Τα γεγονότα αυτά θα έχουν σχέση με τις καθημερινές ή τις εμπορικές συναλλαγές, τις συμφωνίες, τα ΜΜΕ, την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, τις μετακινήσεις, τα γραπτά και τους συγγενείς και όλα αυτά μπλέκουν με την αλήθεια, το ήθος και τις αξίες των ανθρώπων, με τους νόμους και την δικαιοσύνη, τις σπουδές και τις πεποιθήσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και να μην αφήσουμε τίποτα να μας χαλάσει την διάθεση.

Να συναλλασσόμαστε με εντιμότητα και ειλικρίνεια με τους ανθρώπους και να εκδηλώνουμε αυτό που αισθανόμαστε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Να είμαστε αισιόδοξοι και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Άλλωστε μεταβλητά είναι τα ζώδια, τίποτα δεν είναι μόνιμο, ότι κι αν φαίνεται αρνητικό σήμερα, αύριο μπορεί να έρθουν όλα αλλιώς και να αλλάξει πλήρως η κατάσταση και το αρνητικό να γίνει θετικό.

Ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου και θα μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια στο ζώδιο των Διδύμων και να αναπτύξει άνετα τις ιδιότητες του. Να δώσει άνεση στις δημόσιες σχέσεις, στις εμπορικές και τουριστικές συναλλαγές. Θα βοηθήσει τον άνθρωπο να επικοινωνήσει χωρίς προσκόμματα με τους άλλους ανθρώπους, να κλείσει συμφωνίες, να υπογράψει συμβόλαια, να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του, να ανταλλάξει απόψεις. Όμως μετά τις 20 Ιουνίου ο Ερμής θα συμμετέχει στο σταυρό στα μεταβλητά, (Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα). Θα υπάρξει μια δυσκολία σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις συναλλαγές με τους άλλους ανθρώπους. Οι υποθέσεις μπορεί να υποστούν ζημιές ή να αποτύχουν. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σαφείς, ειλικρινείς και έντιμοι με τους άλλους γιατί πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουμε κάθε είδους οικονομική ή εμπορική συνδιαλλαγή διότι μπορεί να πέσουμε θύματα εξαπάτησης. Δεν συμμετέχουμε σε κουτσομπολιά και δεν αφήνουμε να μας ξεφύγει μυστικό το οποίο μας έχουν εμπιστευτεί γιατί θα δημιουργήσουμε οδυνηρές καταστάσεις.

Η Αφροδίτη θα μπει στο Καρκίνο στις 17 Ιουνίου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Σελήνης κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται βαθιά αγάπη για την οικογένεια και τον τόπο και τον χώρο που ζει. Η αγάπη της στο ζώδιο αυτό μεταφράζεται σε μητρότητα. Στις σχέσεις αναζητά τρυφερότητα, αγάπη, ζεστασιά αλλά κυρίως υποστήριξη. Χρειάζεται ένα δυνατό ώμο όπου στα δύσκολα θα μπορέσει να ακουμπήσει για να πάρει δύναμη και να συνεχίσει.

Ο Ερμής κινείται γρήγορα και μπαίνει στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου. Ο Ερμής στον Καρκίνο γίνεται ευαίσθητος και δεκτικός χάνοντας τον απρόσωπο χαρακτήρα του, την αντικειμενικότητα του και τον ορθολογισμό του. Η διαίσθηση, η ανεπτυγμένη αυτοσυντήρηση και η κινητικότητα του Καρκίνου κάνουν τον Ερμή να αντιδρά εύστοχα με την κατάλληλη κίνηση για να προστατεύσει τον άνθρωπο όταν βρίσκεται σε κίνδυνο ή για να εξασφαλίσει ό,τι νομίζει πως είναι καλό γι αυτόν. Απ’ την άλλη όμως, όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση έντασης και σύγχυσης, απορροφημένος από τις σκέψεις του, μπορεί να κινηθεί λανθασμένα από αφηρημάδα. Αν υπερισχύσει ο συναισθηματισμός του ζωδίου μπορεί να γίνει εύπιστος και να πιστεύει ότι του λένε.

Τι θα φέρει ο Ιούνιος στα ζώδια

Κριός

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αυτή την περίοδο, χρειάζεστε να έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, να αναπτύσσετε νέα ενδιαφέροντα, και να πειραματίζεστε σε νέους τρόπους έκφρασης. Όμως δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να προδώσετε τις αρχές και τις αξίες σας. Δεν είναι ενδεδειγμένο να επηρεάζεστε άκριτα από άλλους, είτε πρόκειται για δικό σας θέμα είτε το ζήτημα αφορά άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Να είστε σίγουροι πριν μεταδώσετε οποιαδήποτε πληροφορία και να προσέχετε με ποιους συνδιαλέγεστε στην καθημερινότητα σας. Να είστε πάντα νηφάλιοι όταν οδηγείτε. Αν έχετε κατά νου, να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, να έχετε υπόψη, ότι πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί κι αν υπάρχουν περιθώρια, αφήστε το για αργότερα. Μετά τις 20 Ιουνίου στέκεστε σε ένα σημείο αλλαγής γειτονιάς ή σχέσεων με τους κοντινούς συγγενείς. Ολοκληρώνεται ένα κύκλος του οποίου η καινούργια αρχή και η εξέλιξη της, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά τα πήγατε το προηγούμενο διάστημα. Να είστε αισιόδοξοι, να σιγουρεύεστε ότι κάθε συναλλαγή στην καθημερινότητα σας είναι η σωστή και ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναλλάσσεστε είναι οι κατάλληλοι και στο τέλος, όλα θα πάνε καλά. Καλύτερα να περιμένετε λίγο πριν αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι.

Ταύρος

Χρειάζεται μεγάλη υπευθυνότητα στην διαχείριση των οικονομικών σας αυτό τον μήνα, διότι μπορεί να έχετε σημαντικές απώλειες, χωρίς βέβαια να φτάσετε και στο άλλο άκρο και να στερηθείτε τα πάντα. Πρέπει να βάλετε σε τάξη τα έσοδα και τα έξοδα, να γνωρίζετε ποιες ακριβώς είναι οικονομικές σας υποχρεώσεις και πόσα είναι τα εισοδήματα σας διότι κάποιοι μπορεί να ενεργούν παρασκηνιακά σε βάρος των συμφερόντων σας. Με κάθε τρόπο αποφύγετε να ρισκάρετε χρήματα σε τυχερά παιχνίδια, δεν έχετε καμία πιθανότητα να κερδίσετε. Επίσης είναι μια περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα κάνετε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα στις φιλικές σας παρέες, ίσως μείνετε με λίγους καλούς φίλους. Μετά τις 20 Ιουνίου θα συμβούν αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση και θα είναι θετική ή όχι, αν τα πήγατε καλά το προηγούμενο διάστημα, αν όλα έγιναν σωστά κι αν έχετε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σας. Ίσως υπάρξει μία μείωση στο κοινό εισόδημα που έχετε με τον/την σύντροφο σας ή με τον συνεταίρο σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας χαλάσει την διάθεση. Να συναλλάσσεστε με εντιμότητα και ειλικρίνεια και να εκδηλώνουμε αυτό που αισθάνεστε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Δίδυμοι

Μήνας των γενεθλίων σας ο Ιούνιος, χρόνια σας πολλά και να έχετε μια υπέροχη χρονιά γεμάτη με όμορφες στιγμές. Το μήνα αυτό θα αισθάνεστε δραστήριοι και κοινωνικοί. Επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και επιθυμείτε να αλλάξετε κάπως την εμφάνιση σας, φροντίζοντας περισσότερο το ντύσιμο σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Η αυτοπεποίθηση σας είναι αρκετά αυξημένη αλλά φροντίστε να είστε ο εαυτό σας και να μην προσπαθείτε να προβάλετε έναν άλλο εαυτό στους άλλους, διότι θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους. Η συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα θα παίξει σημαντικό ρόλο στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις συναλλαγές σας με τους άλλους ανθρώπους, συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια, εντιμότητα και σοβαρότητα για να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις και για να προστατέψετε την καλή σας εικόνα προς τα έξω. Μετά τις 20 Ιουνίου καλό είναι, να βρείτε μια ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους, τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, είτε αυτοί είναι το ταίρι σας είτε ο συνεταίρος στην εργασία σας. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να έρθετε πιο κοντά, να συνδεθείτε πραγματικά ή να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας.

Καρκίνος

Πολύ καλή περίοδος για να αποσυρθείτε στον χώρο σας, να μείνετε λίγο μόνοι, να ξεκουραστείτε, να διαβάσετε ένα βιβλίο και να σκεφτείτε, δηλαδή να ασχοληθείτε λίγο με τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη από την φροντίδα και την βοήθεια σας. Δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας, για οποιαδήποτε ενόχληση, καλύτερα να συμβουλευτείτε άμεσα έναν ειδικό. Ανακυκλώνετε στο μυαλό σας δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν, οι σκέψεις αυτές διογκώνονται στο μυαλό σας και παίρνουν εξωπραγματικές διαστάσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεστε σε συνεχή υπερδιέγερση. Βρείτε ένα τρόπο αν αποσπάσετε τη σκέψη σας από τα αρνητικά γεγονότα. Μετά τις 20 Ιουνίου θα είναι λίγο πιο θετικό το κλήμα για σας. Αναζητάτε την ζεστασιά και την αρμονία σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας και ιδιαίτερα με τα πρόσωπα της οικογένειας σας και φροντίζετε να τους κάνετε χαρούμενους. Μην αμελείτε την υγεία σας, είναι χρήσιμο να βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζεστε αρκετά. Με ό,τι καταπιαστείτε ολόκληρο αυτό τον μήνα, βεβαιωθείτε πριν, ότι αυτό θα είναι νόμιμο και αν κάνετε συναλλαγές με άλλους, να είστε βέβαιοι για την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους. Αποφύγετε κάθε είδους συζητήσεις που αφορούν τρίτους γιατί μπορεί να στραφούν σε βάρος σας.

Λέων

Η επιθυμία σας να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας αυτή την περίοδο είναι έντονη και επιδιώκετε με κάθε τρόπο να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Όμως ο μήνας αυτός είναι δύσκολος γι αυτό θα πρέπει να μελετήσετε τα βήματα σας πολύ προσεκτικά, να είστε σίγουροι ότι το καινούργιο σας ξεκίνημα θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένο, ρεαλιστικό και πρακτικά εφαρμόσιμο, γιατί τα λάθη πληρώνονται. Μην εμπιστεύεστε εύκολα λόγια ή φήμες αν δεν διασταυρώσετε εσείς οι ίδιοι κάθε πληροφορία που σας δίδεται. Ανθρώπους τους οποίους γνωρίζετε ελάχιστα ή δεν είστε σίγουροι για την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους μην τους εμπιστευτείτε για ν’ αποφύγετε τα μπλεξίματα. Μετά τις 20 Ιουνίου, θα υπάρξει μια δυσκολία σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις συναλλαγές με τους φίλους σας ή άλλους ανθρώπους. Οι υποθέσεις σας μπορεί να υποστούν ζημιές ή να αποτύχουν. Θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε κάθε είδους οικονομική ή εμπορική συνδιαλλαγή διότι μπορεί να υποστείτε ζημιές ή να πέσετε θύματα εξαπάτησης. Δεν  πρέπει εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και δεν αφήνετε να σας ξεφύγει μυστικό το οποίο μας έχουν εμπιστευτεί γιατί θα δημιουργηθούν δύσκολες καταστάσεις.

Παρθένος

Είναι δύσκολη η περίοδος αυτή για σας και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους, τον συνεργάτη ή τον/την σύντροφό σας ή τα πρόσωπα της οικογένειας σας, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αισθάνεστε απογοητευμένοι διότι εμπιστεύεστε τους ανθρώπους κι αυτοί προδίδουν αυτή την εμπιστοσύνη σας. Έχετε πληγωθεί από συμπεριφορές τις οποίες δεν περιμένατε από πρόσωπα στα οποία έχετε δώσει πολλά. Φροντίστε την υγεία και την διατροφή σας, οποιαδήποτε ενόχληση θα πρέπει να την ερευνήσετε άμεσα. Ίσως κάποιος/α από την οικογένεια σας, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του και θα πρέπει να τον φροντίσετε. Στα επαγγελματικά αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες, αλλά μην επιχειρήσετε να ξεκινήσετε μια καινούργια επένδυση αυτή την περίοδο. Ολόκληρο το μήνα και κυρίως μετά τις 20 Ιουνίου προσπαθήστε να είστε όσο πιο ειλικρινείς και δίκαιοι γίνεται με τους ανθρώπους που συμπορεύεστε στη ζωή ή στην δουλειά. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που δεν γνωρίζετε ή δεν είστε σίγουροι για την εντιμότητα τους. Τα λόγια πληγώνουν περισσότερο και από την σωματική βία, γι αυτό αποφύγετε τους “τοξικούς” ανθρώπους.  Σε κάθε περίπτωση αποφεύγετε να δεσμευτείτε με υπογραφές για οτιδήποτε αλλά και κάθε ανάμιξη με δικαστήρια και δικηγόρους.

Ζυγός

Νοιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και να ζήσετε την περιπέτεια ίσως ξεκινώντας για ένα μακρινό ταξίδι. Θέλετε το διαφορετικό, αυτό που διευρύνει τους ορίζοντες σας και εξάπτει την φαντασία σας. Όμως ο προορισμός τον οποίο θα επιλέξετε να ταξιδέψετε, ίσως να μην ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και να σας απογοητεύσει ή μπορεί αυτό το ταξίδι να ακυρωθεί ή να αναβληθεί για διάφορους λόγους και να χάσετε την ευκαιρία να αποδράσετε. Αποφύγετε όσο αυτό είναι δυνατόν την εμπλοκή σας με την δικαιοσύνη. Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, αποφύγετε να γίνεστε σκληροί όταν συνδιαλέγεστε με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, ιδιαίτερα στα λόγια, διότι οι λέξεις πονούν περισσότερο και δεν ξεχνιούνται ποτέ. Σοβαρότητα, εντιμότητα και ευγένεια είναι αυτό που ζητά η περίοδος αυτή σε οποιαδήποτε συναλλαγή με άλλους ανθρώπους ώστε να αποφευχθούν οι διάφορες παγίδες και τα μπλεξίματα. Στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να παραμείνετε απόλυτα έντιμοι και ξεκάθαροι με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους σας. Να είστε υποψιασμένοι ότι ανάμεσα τους, μπορεί να υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο παίζει παιχνίδια σε βάρος σας, έτσι άθελα σας, να βρεθείτε μπλεγμένοι και να χάσετε την αξιοπιστία σας.

Σκορπιός

Προβληματίζεστε αυτή την περίοδο με οικονομικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με αποζημιώσεις, τράπεζες, εφορίες ή απλήρωτους λογαριασμούς. Υπάρχουν αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις να εκτελεστούν και έτσι αναρωτιέστε αν θα καταφέρετε να τις οργανώσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε όλα να μπουν στη σωστή τους σειρά χωρίς να παραλείψετε και χωρίς να ξεχαστεί κάτι και βρεθείτε εκτεθειμένοι. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και ειδικά όταν πρόκειται να δώσετε ή να πάρετε δάνειο. Καλύτερα να το αποφύγετε, δεν είναι ευνοϊκό το κλίμα τώρα. Μην ρισκάρετε χρήματα σε επισφαλείς επιχειρήσεις αλλά ούτε σε τυχερά παιχνίδια. Στον ερωτικό τομέα αν μέχρι τώρα ζούσατε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι είναι πολύ εύκολο τώρα να προσγειωθείτε ανώμαλα στην πραγματικότητα. Ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι ο τελειότερος άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να μην είναι και τόσο τέλειος. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συμβεί το αντίθετο, εσείς, με την καυστική κριτική ή την εγωιστική συμπεριφορά σας, να απογοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι καινούργιες ερωτικές σχέσεις δεν ευνοούνται. Αν υπάρχει στη ζωή σας ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο έχει δώσει πολλά στην φιλία σας, δεν θα πρέπει να το απογοητεύσετε γιατί εσείς θα χάσετε.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Ψάχνετε να βρείτε αν υπάρχει ένας πραγματικός σκοπός σ’ αυτά που γίνονται και αναρωτιέστε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε ο οποίος δεν θα σας απογοητεύσει ξανά. Αυτά τα ερωτήματα και τα συναισθήματα προέρχονται είτε μέσα από τις προσωπικές σας ήττες και απογοητεύσεις είτε μέσα από επαγγελματικά και κοινωνικά γεγονότα όπου η εξαπάτηση και η διάψευση κυριαρχούν. Αποφύγετε αυτό τον μήνα, να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κρυφό μέσο για την εξέλιξη σας στον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο διότι θα χάσετε την καλή σας φήμη. Έχετε τάση φυγής από τα οικογενειακά προβλήματα ή από το περιβάλλον το οποίο σας στεναχωρεί για να βρείτε την ηρεμία σας. Έχετε κάνει κι εσείς τα λάθη σας γι αυτό δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας, αλλά να αγωνιστείτε για να διορθώσετε ότι μπορεί να διορθωθεί. Αν παραμείνετε πιστοί στις αρχές σας και υποστηρικτικοί στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεστε την ζωή σας, αυτό θα εκτιμηθεί και η σχέση σας θα βελτιωθεί. Αν εργαστείτε μαζί, με συντροφικότητα, αλληλοσεβασμό, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις τότε θα καταφέρετε θαύματα.

Αιγόκερως

Θέματα υγείας και εργασίας σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα. Ίσως αναρρώνετε από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν. Οι αλλεργίες είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις καθημερινές σας ασχολίες είστε αρκετά αποδοτικοί και στο χώρο δουλειάς πολύ συμπαθείς. Θα έχετε μια ανεξάντλητη διάθεση για δουλειά.  Όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να μειώσετε το άγχος σας. Αν δεν το πετύχετε αυτό θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχικά και θα επηρεαστεί η παραγωγικότητα σας. Επιβάλλεται να δουλεύετε με ηρεμία και να ολοκληρώνετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί πριν ασχοληθείτε με το επόμενο. Στο χώρο δουλειάς, θα υπάρξουν συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνείτε αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας διότι δεν σας συμφέρει μια ανοιχτή αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σας. Ο φόβος σας μήπως πίσω από την πλάτη σας γίνονται ενέργειες για να μειώσουν την αξία σας σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι αληθινός. Όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι απλά φόβοι. Παράλληλα θα πρέπει κι εσείς να παραμείνετε απόλυτα ειλικρινείς και έντιμοι με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας για να μην χάσετε την εμπιστοσύνη τους.

Υδροχόος

Την περίοδο αυτή θα αισθανθείτε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε τρυφερότητα και αγάπη από τον ερωτικό σας σύντροφο. Ασχολείστε μόνο με ότι σας διασκεδάζει και σας κάνει να περνάτε όμορφα. Δεν αφήνετε καμία ευκαιρία για διασκέδαση να χαθεί. Οι προκλήσεις στον έρωτα θα  είναι αρκετές τώρα, αλλά και εσείς το μόνο που αναζητάτε είναι να περάσετε καλά και τίποτα παραπάνω. Αν όμως ταξιδεύετε με υπέρμετρο ενθουσιασμό στα σύννεφα είναι πολύ εύκολο τώρα να προσγειωθείτε ανώμαλα στο έδαφος. Ανακαλύπτετε ότι η εξιδανίκευση που κάνετε στον ερωτικό σας σύντροφο βλέποντας τον σαν το τελειότερο άνθρωπο στον κόσμο μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα. Ερωτικές σχέσεις που θα γίνουν αυτό τον μήνα, δεν υπόσχονται διάρκεια. Αν υπάρχει στη ζωή σας ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο έχει δώσει πολλά στην φιλία σας, θα πρέπει να μην το απογοητεύσετε γιατί εσείς θα χάσετε. Ιδιαίτερα μετά τις 20 Ιουνίου θα είστε ακόμα περισσότερο κοινωνικοί και φιλικοί και υπάρχει η τάση να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή σύλλογο για έναν κοινό σκοπό. Αν κάποιοι από σας ανήκετε ήδη σε μια ομάδα ή σύλλογο, ολοκληρώνετε το έργο με το οποίο είχατε καταπιαστεί και αρχίζετε ένα νέο ή αποχωρείτε απ’ την ομάδα αυτή διότι δεν σας εκφράζει πια.

Ιχθείς

Τον μήνα αυτό ξεκινάτε μια εργασία που αφορά το σπίτι. Μια ανακαίνιση ή μια επέκταση στο σπίτι, σας δίνει μεγάλη χαρά. Προσπαθείτε αυτή την περίοδο να φέρετε μια ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές, επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, και τις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες. Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε. Να ψάξετε να βρείτε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και αρμονία στη ζωή σας. Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον είναι αυτό που θα θέλατε να απολαύσετε τώρα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξετε στις επαφές σας με τους οικείους σας, να είστε απόλυτα ξεκάθαροι, ειλικρινείς και έντιμοι μαζί τους διότι όλα παρεξηγούνται ή παραποιούνται και μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κουτσομπολιά τα οποία μπορεί να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας. Οι εξελίξεις στην καριέρα σας δεν είναι αυτές που περιμένατε ενώ έχετε επενδύσει πολλά και έχετε κουραστεί πάρα πολύ για να πετύχετε το σκοπό σας. Αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει και σας θλίβει. Όμως δεν θα πρέπει να αποθαρρύνεστε, σύντομα θα πετύχετε τον σκοπό σας. Φροντίστε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, την οποιαδήποτε ενόχληση θα πρέπει να την ερευνήσετε.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments