0 0 votes
Article Rating

Ο Μάιος στην Ελλάδα είναι ένα όνειρο, γεμάτος χρώματα, αρώματα, εκτυφλωτικό φως και απέραντο γαλάζιο. Ζήλεψαν κι οι πλανήτες την γιορτή της φύσης, παίρνουν λοιπόν ευνοϊκές θέσεις ώστε να την μεταφέρουν και στον άνθρωπο. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν το δώρο τους και ας κάνουμε ότι μας αρέσει για να περάσουμε όμορφα αλλά και για να βελτιώσουμε λίγο τα οικονομικά μας. Ας ζήσουμε τις στιγμές. Καιρός για διασκέδαση, χορό, τραγούδι, φλερτ, χαρά και αγάπη.

Στις 6 Μαΐου 2016 και ώρα 9:29:26 μμ. θα γίνει η Νέα Σελήνη, στην 16ο:41’ μοίρα του Ταύρου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 6η Μαΐου, Νοεμβρίου, Αυγούστου και Φεβρουαρίου. Η αναζήτηση της ευχαρίστησης και η εξασφάλιση σταθερότητας στα οικονομικά στις κτήσεις και στις σχέσεις με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, είναι το αίτημα αυτής της περιόδου. Καιρός να κάνουμε ότι μας αρέσει, καιρός για διασκέδαση, χορό, τραγούδι, φλερτ, χαρά και έρωτα. Καιρός να δημιουργήσουμε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορεί να συμβεί αυτό με όποια μέσα διαθέτει ο καθένας μας ξεχωριστά, φτάνει να είμαστε αποφασισμένοι και σταθεροί στο στόχο και να μην αποθαρρυνθούμε από την γενική κατάσταση. Τον μήνα αυτό, κάποιες σχέσεις επανεξετάζονται και αυτές που αξίζουν παραμένουν σταθερές και προχωρούν για επισημοποίηση. Αν δεν αφήσουμε τους ανάδρομους Ερμή και Άρη, να εμποδίσουν άνετη έκφραση των επιθυμιών και των σκέψεων μας και αν δεν γίνουμε κτητικοί και ζηλιάρηδες αυτός η μήνας υπόσχεται να είναι υπέροχος.

Στις 21 Μαΐου 2016 και ώρα 11:14:21 μμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 1ο:13’ μοίρα του Τοξότη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς) των πρώτων ημερών, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 21η Μαΐου, Νοεμβρίου, Αυγούστου και Φεβρουαρίου. Μια πανσέληνος όπου λόγω της μεταβλητότητας του ζωδίου δίνει μια ικανότητα προσαρμογής στις όποιες συνθήκες βρεθεί κανείς. Θα βοηθήσει τον άνθρωπο να ελιχθεί για να αποφύγει αρνητικά συναισθήματα. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι γεμάτη όμορφα συναισθήματα. Ενθουσιάζεται εύκολα, μοιράζει απλόχερα καλοσύνη σε όλους, είναι γενναιόδωρη, ειλικρινής και πάντα ελπίζει ότι τα πράγματα θα πάνε τέλεια. Ο Άρης σε σύνοδο με την Σελήνη είναι μια σχέση πλανητών η οποία προκαλεί στον άνθρωπο την ανάγκη να ριχτεί στη ζωή με ενθουσιασμό και δύναμη για να ολοκληρώσει το έργο του. Χρειάζεται όμως προσοχή διότι η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση ή εσφαλμένες ενέργειες. Επίσης από υπερβολική εμπιστοσύνη στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα αυτών με τους οποίους συνδιαλεγόμαστε, μπορεί να πέσουμε θύματα εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης.

Αυτό τον μήνα, πέντε πλανήτες είναι ανάδρομοι, Ερμής, Άρης, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας, αυτό σημαίνει ότι τα θέματα τους αργοπορούν ή αναβάλλονται ή εμποδίζονται ή χρειάζονται επανεξέταση και αυτό θα συμβαίνει μέχρι οι πλανήτες αυτοί να επανέλθουν σε ορθή πορεία.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι την 23 Μαΐου που θα γυρίσει σε ορθή φορά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μας ωθεί να επανεξετάσουμε πρακτικά θέματα, θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή θέματα κτήσης. Κατά την διάρκεια που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος θα έχουμε την τάση να μιλάμε λίγο. Αποφεύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ή να δεσμευτούμε με υποσχέσεις ή υπογραφές διότι στο μέλλον μπορεί να αποδειχτούν λανθασμένες ή επιζήμιες. Μετά την 23 Μαΐου τα θέματα αυτά θα μπορέσουν να προχωρήσουν χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις.

Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27 Μαΐου. Ο αγώνας του Άρη στον Τοξότη, να πείσει τους άλλους για την ορθότητα των ιδεών και την ειλικρίνεια του φαίνεται τώρα (με την ανάδρομη πορεία του) να μην φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι θυμώνει και σε κάποιες περιπτώσεις συγκρούεται αλλά και πάλι θετικό αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Άρα τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει άλλη τακτική. Να αναδιπλωθεί, να πάει πίσω (στο Σκορπιό), να ψάξει βαθειά μέσα του, να βρει τι είναι αυτό, το οποίο πραγματικά θέλει να πετύχει και είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί γι αυτό. Μετά να ψάξει να βρει καινούργιες τακτικές διεκδίκησης οι οποίες θα κατευθύνουν την ενέργεια του με χρήσιμο τρόπο και θα του επιτρέψουν να λειτουργήσει εποικοδομητικά για να ξεπεράσει τα εμπόδια. Οι διαπληκτισμοί και οι εκδικητικές συμπεριφορές μπορεί να λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά.

Η Αφροδίτη 30 Απριλίου μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου και στις 24 Μαΐου θα μπει στους Διδύμους. Η Αφροδίτη στον Ταύρο βρίσκει πάντα τρόπους να χαίρεται. Μπορεί αυτοί τρόποι να είναι υλιστικοί αλλά προσφέρουν ανέσεις, σταθερότητα, ασφάλεια και ευχαρίστηση. Η επιμονή αλλά και η γοητεία της, την βοηθούν για να πετύχει αυτό που θέλει. Ενδιαφέρεται για την καλοπέρασή της και για την εξωτερική της εμφάνιση και δεν τσιγκουνεύεται γι αυτά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια γλυκιά, ευγενική, κοινωνική και με ευχάριστους τρόπους Αφροδίτη. Κάνει τους ανθρώπους να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο πιο άνετα και πάντα να βρίσκουν ένα τρόπο να επικοινωνήσουν ευχάριστα και να συνεννοηθούν. Καλή περίοδος για την έκφραση συναισθημάτων, την αρμονική συνεννόηση με τους άλλους, δεν υπόσχεται σταθερότητα και αποκλειστικότητα στον έρωτα.

Τι θα φέρει ο Μάιος στα ζώδια

Κριός

Αρκετά ευνοϊκός είναι ο μήνας αυτός για τα οικονομικά σας και όχι μόνο. Αυξημένη θα είναι η ευαισθησία σας για τις απολαύσεις, τα υλικά αγαθά και ότι θεωρείτε εσείς πολύτιμο. Όλη την ενέργεια και την σκέψη σας την κατευθύνετε στο νέο ξεκίνημα το οποίο θα σας εξασφαλίσει ένα σταθερό εισόδημα για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις και σχέδια μέσα στο μυαλό σας τα οποία επεξεργάζεστε με προσοχή για να είστε σίγουροι ότι αυτό που θα κάνετε θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Προσφέρετε απλόχερα υποστήριξη στους αγαπημένους σας και παίρνετε πίσω την αγάπη τους. Μετά τις 21 Μαΐου, λαχταράτε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ταξιδέψετε μακριά, σε άλλες χώρες και να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς. Χρειάζεστε διασκέδαση και όχι μια διασκέδαση σε κλειστούς χώρους ή σε γνώριμα μέρη, επιθυμείτε το διαφορετικό, αυτό που διευρύνει τους ορίζοντες σας και εξάπτει την φαντασία σας. Νομικά θέματα ή σπουδές ολοκληρώνονται με επιτυχία.

Ταύρος

Ποιος την χάρη σας, μήνας των γενεθλίων σας ο Μάιος και μια καινούργια ευνοϊκή χρονιά ξεκινά, οι πλανήτες είναι με το μέρος σας για όλους τους Ταύρους, αλλά ακόμα πιο ευνοϊκοί θα είναι για όσους από σας έχετε γεννηθεί κοντά στην 6η Μαΐου. Είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και απολαμβάνετε την εύνοια των πλανητών στα οικονομικά και στα προσωπικά σας ζητήματα. Να περάσετε όμορφα και να εξασφαλίσετε σταθερότητα στα οικονομικά και στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας θα είναι το αίτημα αυτής της περιόδου. Κάνετε ότι σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει. Κάποιο όφελος από κληρονομιές ίσως να βοηθήσουν τα οικονομικά σας. Φροντίστε άμεσα να εξοφλήσετε ένα παλιό χρέος γιατί μετά τις 21 Μαΐου θα υπάρξουν έσοδα από διάφορες πηγές όμως τα έξοδα θα είναι περισσότερα. Αν κάποια από τα σχέδια σας αποτύχουν μην απογοητευτείτε και μην τα παρατάτε με μια αλλαγή ή μια διόρθωση θα έχετε το αποτέλεσμα που εύχεστε.

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα περνάτε υπέροχα και μόνοι σας, μακριά από την φασαρία, τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις κουραστικές απασχολήσεις. Είναι μια περίοδος κατά διάρκεια της οποίας επανεξετάζετε τα πεπραγμένα, απελευθερώνεστε από βάρη και πιέσεις και επαναφορτίζετε τις “μπαταρίες” σας σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Κάποιου είδους ενδοσκόπηση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και μια επιθυμία για να βρείτε ψυχική ηρεμία, σας ωθεί να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή. Υπάρχουν κάποια θέματα που σας απασχολούν και τα οποία έχουν σχέση με την οικογένεια και τους άλλους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσεστε καθημερινά. Ιδιαίτερα μετά τις 21 Μαΐου σας απογοητεύει η συμπεριφορά τους και ο φανατισμός με τον οποίο υποστηρίζουν τις απόψεις τους. Όμως να ξέρετε ότι έχετε απέναντι σας ανθρώπους οι οποίοι έχουν καλή διάθεση και είναι έτοιμοι να σας συγχωρήσουν τα λάθη σας, αν κι εσείς είστε διατεθειμένοι να έχετε καλές σχέσεις μαζί τους.

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σας αυτό τον μήνα επικεντρώνεται στις επαφές σας με φίλους και ομάδες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για μια γόνιμη επαφή και ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους στο πλαίσιο της ομαδικής δραστηριότητας. Οι φίλοι σας, υποστηρίζουν σταθερά τις επιλογές και τα σχέδια σας. Επιθυμείτε να διασκεδάζετε και να αισθάνεστε χαρούμενοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για χαρά έρωτα και διασκέδαση. Είναι ανάγκη να μετριάσετε λίγο τους καθημερινούς σας ρυθμούς έτσι ώστε να μην χάνετε τις ευκαιρίες οι οποίες σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Μετά τις 21 Μαΐου στο χώρο δουλειάς, θα έχετε την ευκαιρία να τις βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους προϊσταμένους σας. Η αλλαγή αυτή προέρχεται από την καλοσυνάτη και συμπαθητική φύση σας. Ακόμα και αν τα καθήκοντα τα οποία επωμίζεστε είναι αρκετά δύσκολα και κουραστικά, εσείς είστε πολύ ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι. Κρατήστε όμως δυνάμεις και μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας γιατί μπορεί να αρρωστήσετε.

Λέων

Σημαντικά επιτεύγματα μπορείτε να πετύχετε στην καριέρα σας αυτή την περίοδο για να αισθανθείτε ασφαλείς. Αν κάνετε καλή χρήση της αξίας και των ταλέντων σας, αν τα προβάλλετε με το σωστό τρόπο δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.  Αν νομίζετε ότι πρέπει να εξελίξετε το επάγγελμα σας, μπορείτε να το πετύχετε τώρα, παίρνοντας επιπλέον γνώσεις ή κάντε μια νέα αρχή σε σταθερές βάσεις. Προσέχετε ιδιαίτερα τη δημόσια εικόνα σας και προβάλετε τα προσόντα σας. Να πετύχετε επαγγελματική σταθερότητα και επαγγελματική καταξίωση είναι πλέον υψίστης σημασίας για σας. Είναι ανάγκη όμως, να αφιερώσετε λίγο χρόνο και για την προσωπική σας ευχαρίστηση κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής μαζί με την οικογένεια σας και αυτό θα το πετύχετε μετά τις 21 Μαΐου. Είναι μια καλή στιγμή για να το “ρίξετε έξω”, να διασκεδάσετε να φλερτάρετε και να απολαύσετε όλα αυτά που σας δίδονται. Γίνεστε πολύ πιο αισιόδοξοι και αισθάνεστε ότι η ζωή σας ανήκει και θέλετε να την απολαύσετε. Όσοι από σας είστε γονείς θα νιώσετε υπερήφανοι για την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών σας.

Παρθένος

Αρκετά ευνοϊκή είναι η περίοδος αυτή για σας, θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Χρειάζεστε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας και όχι μια διασκέδαση σε κλειστούς χώρους. Θέλετε κάτι το διαφορετικό, αυτό που διευρύνει τους ορίζοντες σας. Μια καλή ευκαιρία είναι να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι-επίσκεψη σε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε ή να κάνετε αυτό το μακρινό ταξίδι με τον/την αγαπημένο σας. Μετά τις 21 Μαΐου ολοκληρώνεται μια εργασία ή διορθώνεται μια ζημιά που αφορά το σπίτι ή τακτοποιείται ένα οικογενειακό πρόβλημα. Μια αλλαγή ή μια ανακαίνιση ή μια επέκταση στο σπίτι, ολοκληρώνεται. Ίσως ένα νέο μέλος να προστεθεί στην οικογένεια, το γεγονός αυτό θα σκορπίσει ευτυχία. Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξετε στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους, να είστε απόλυτα ξεκάθαροι, ειλικρινείς και έντιμοι στις συναλλαγές σας διότι όλα παρεξηγούνται ή παραποιούνται και μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κουτσομπολιά.

Ζυγός

Είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο, να αναπτύξετε ενός είδους οικειότητας, να καταλάβετε περισσότερο το χαρακτήρα του αλλά και για να συνειδητοποιήσετε τα δικά σας κίνητρα γι αυτή την σχέση. Είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να έχετε κέρδη από φόρους, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά. Το εισόδημα του/της συντρόφου θα έχει μια σταθερή ανάκαμψη. Θέματα που έχουν σχέση με την ανταλλαγή συναισθημάτων αλλά κυρίως υλικών αγαθών που μοιράζεστε μαζί, έρχονται στο προσκήνιο. Για να αισθανθείτε ασφαλείς τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες και όχι μόνο με τις ανάγκες των άλλων. Μετά τις 21 Μαΐου θα υπάρχει ένας υπερβολικός ενθουσιασμός στις συναναστροφές σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους και θα είναι πολλές αυτές οι συναντήσεις. Μεγάλη εγκαρδιότητα θα υπάρχει σ’ αυτές τις συναντήσεις αλλά και στις επαφές με την αδελφή σας. Ρίχνεστε με δύναμη για να ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν κι εσείς τρέχετε να τα προλάβετε όλα.

Σκορπιός

Την περίοδο αυτή, σας προσφέρεται μία ιδανική ευκαιρία να βελτιώσετε και να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Είναι καιρός να πάτε πίσω στο παρελθόν και να αναλογιστείτε τα λάθη στη συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους γύρω σας και να τα διορθώσετε. Έχετε ανάγκη να αισθανθείτε ασφαλείς και να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να στηρίζεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Είναι χρυσή ευκαιρία αυτή για να το πετύχετε, φτάνει να γίνετε κι εσείς καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι και να ανταποδώσετε στα ίσα τα “δώρα” τα οποία σας δίδονται. Μετά τις 21 Μαΐου είναι καιρός να αναλογιστείτε ποιες θεωρείτε αξίες στη ζωή σας. Πως αισθάνεστε όταν έχετε ή δεν έχετε χρήματα ή συναισθηματική ασφάλεια. Τι είναι πιο σημαντικό για σας. Αυτό το διάστημα επίσης, θα νοιώσετε μια έντονη επιθυμία να αποκτήσετε διάφορα πράγματα. Ο ενθουσιασμός και η βιασύνη όμως μπορεί να σας οδηγήσουν σε μη απαραίτητες, ελαττωματικές ή λανθασμένες αγορές.

Τοξότης

Οι αλλαγές οι οποίες επιθυμείτε να γίνουν στην καθημερινότητα σας είναι αυτές που θα σας εξασφαλίζουν σταθερότητα και ασφάλεια στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην προσωπική σας ζωή. Αυτή την περίοδο εσείς είστε από τους τυχερούς αφού ευνοούνται οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συγχρόνως αυξάνεται η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα σας.  Όσοι από σας δεν έχετε εργασία θα κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή. Το ενδιαφέρον σας επίσης στρέφεται στην υγεία και στην βελτίωση των διατροφικών σας συνηθειών. Μετά τις 21 θα υπάρξουν κι άλλα ευχάριστα γεγονότα στη προσωπική σας ζωή έτσι η αισιοδοξία, η χαρά και όλα τα όμορφα συναισθήματα θα σας κατακλύζουν. Εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας έντονα και αναζητάτε την συντροφιά πολλών ανθρώπων. Γίνεστε ακόμα πιο γενναιόδωροι με τους άλλους γιατί λαχταράτε την προσοχή και την συντροφιά τους. Όμως πρέπει να μπορείτε να δέσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων διότι θα τους κουράσετε.

Αιγόκερως

Τα τελευταία χρόνια κάποιοι από σας τους Αιγόκερους έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά, όμως, αυτός ο μήνας για τους περισσότερους από σας είναι πολύ όμορφος. Η διάθεση σας αλλάζει και είστε ανοιχτοί και έτοιμοι να ριχτείτε στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα. Αφήνετε πίσω το “κακό” παρελθόν, ανακτάτε πάλι την χαμένη εμπιστοσύνη σας προς τους ανθρώπους και ερωτεύεστε την ίδια την ζωή. Η ερωτική σας ζωή αποκτά σταθερότητα ή επισημοποιείται. Ένας καινούργιος έρωτας έρχεται, για τους αδέσμευτους, να σας ανανεώσει και να σας κάνει να λάμψετε από χαρά και να απολαμβάνετε την ζωή και με τις πέντε αισθήσεις. Όσοι από σας είστε γονείς θα αφιερώσετε περισσότερο από τον ελεύθερο σας χρόνο στα παιδιά σας. Απολαύστε όσο μπορείτε αυτό το διάστημα γιατί μετά τις 21 Μαίου θα αισθανθείτε κάπως κουρασμένοι. Η χαρά σας είναι μεγάλη όταν καταφέρνετε να βρίσκεστε μόνοι σας με τον εαυτό σας στον δικό σας χώρο. Οι καθημερινές ασχολίες σας και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει και έχουν εξαντλήσει τον οργανισμό σας έτσι αισθάνεστε υπέροχα όταν βρίσκετε τον χρόνο να απομονώνεστε.

Υδροχόος

Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια μέσα σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε ένα όμορφο και αγαπησιάρικο περιβάλλον είναι μεγάλη, έτσι ότι επιθυμείτε πολύ, το πετυχαίνετε αυτή την περίοδο. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αναπτύξετε την αίσθηση της εσωτερικής πληρότητας για να μπορέσετε να βγείτε στο κοινωνικό περιβάλλον σίγουροι για τον εαυτό σας. Η εστίαση της προσοχής σας στην οικογένεια και στο σπίτι ως ακίνητο θα είναι έντονη και θα έχει στόχο την βελτίωση των σχέσεων σας με τα μέλη της οικογένειας αλλά και την ανακαίνιση του σπιτιού. Μετά τις 21 Μαΐου αρχίζετε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον και οι προσδοκίες σας για την επιτυχία τους είναι μεγάλες. Η φιλία επίσης είναι πολύ σημαντική για σας και τους καλούς σας φίλους τους αισθάνεστε σαν οικογένεια σας. Τώρα είστε ακόμα περισσότερο κοινωνικοί και φιλικοί και υπάρχει η τάση να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή σύλλογο για έναν κοινό σκοπό.

Ιχθείς

Το διάστημα αυτό θα βρείτε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους ο οποίος θα σας κάνει πιο αγαπητούς και ευχάριστους και θα σας προστατεύει από παρεξηγήσεις και διαφωνίες στις καθημερινές συναντήσεις και δοσοληψίες με τους ανθρώπους. Θα νοιώθετε την επιθυμία να βρίσκεστε πιο συχνά με άτομα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να ξεχνάτε τα προβλήματα σας. Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ουσιαστικές και σταθερές σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αδέλφια, εξαδέλφια και συγγενείς. Έχετε ανάγκη από ένα ήρεμο διάλογο μαζί τους, χωρίς εντάσεις και να υπάρχει σταθερότητα στη σχέση μεταξύ σας. Μετά τις 21 Μαΐου, ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προωθήσετε τον εαυτό σας, να αποκτήσετε φήμη, υπόληψη και κοινωνική καθιέρωση. Είναι καλό να προβάλλετε τα προσόντα, τα ταλέντα και τα επιτεύγματα σας, όμως θα πρέπει να το κάνετε με έναν έντιμο και ειλικρινή τρόπο ώστε να μην φανεί αλαζονικός.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments