0 0 votes
Article Rating

Στις αρχές του Οκτώβρη θα είναι ακόμα ενεργή τελευταία έκλειψη του χρόνου στον Κριό, η οποία έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου και είναι μια δύσκολη έκλειψη για την χώρα μας, διότι ενεργοποιεί το τετράγωνο Δία (χρέη) Πλούτωνα (κοινοβούλιο) της Ελλάδας. Στις 13 του μήνα θα έχουμε μια νέα Σελήνη στον Ζυγό σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, η οποία δηλώνει διαζύγια και διάλυση συνεργασιών. Επίσης ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή φορά στις 10/10 άρα η επικοινωνία και συναλλαγές επανέρχονται στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 4:50:28 πμ. έγινε η Σεληνιακή έκλειψη, στην 4ο :40’ μοίρα του Κριού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 28η Σεπτεμβρίου, Δεκεμβρίου, Μαρτίου και Ιουνίου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό δείχνει έντονη επιθετικότητα και βιασύνη. Κάθε πρόκληση από τους άλλους κάνει τον άνθρωπο εύθικτο, θυμώνει πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να φέρνει δυσκολίες και σε ακραίες περιπτώσεις ρήξη στις σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε ή ζούμε μαζί. (Σελήνη στον 7ο οίκο και Ήλιος στο Ζυγό στον 1ο).

Όμως θα πρέπει να λειτουργήσουμε με τον Ήλιο στο Ζυγό και τον 7ο οίκο, να ζυγίζουμε τις καταστάσεις με ηρεμία, για να πετύχουμε αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις μας. Οι δεσμοί της Σελήνης σε κρίσιμη μοίρα, δείχνουν ότι φτάσαμε σε ένα κρίσιμο, οριακό σημείο και πρέπει να υπερβούμε προκαταλήψεις και εμπόδια του παρελθόντος τα οποία μπορεί να είναι, ο εγωισμός, ο ατομικισμός και η επιθετικότητα (Νότιος Δεσμός στον Κριό), να ομονοήσουμε, να ενωθούμε, να νοιαζόμαστε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλο για να προχωρήσουμε στο μέλλον (Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό).

Ο Άρης (κυβερνήτης αυτής της έκλειψης στην Παρθένο και στον 12ο οίκο με τον Δία και αντίθεση με τον Ποσειδώνα), δηλώνει ότι πρέπει να βγούμε από τον “δικό” μας κόσμο και να προσφέρουμε εθελοντική εργασία για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Χρειάζεται προσοχή γιατί οι όποιες κρυφές ή παράνομες ενέργειες, βγαίνουν τώρα στο φως. Ο Ερμής ανάδρομος, κυβερνήτης του ωροσκόπου στην Παρθένο, βρίσκεται στην 9η μοίρα του Ζυγού, πάνω στον απλανή αστέρα Vindemiatrix και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται κι αυτός, σε κρίσιμη μοίρα. Αυτό μας δείχνει ότι κατά διαστήματα θα υπάρχει ένας φόβος και μια ανησυχία για φτώχεια και για την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων. Την δυσκολία αποδοχής σκληρών νόμων-μέτρων τα οποία φέρνουν ριζική αλλαγή στην ζωή των ανθρώπων. Δυσαρέσκεια και διαμαρτυρίες γι αυτό που έρχεται και το οποίο φαίνεται αυταρχικό και αποκρουστικό.

Στις 13 Οκτωβρίου και ώρα 2:05:40 πμ. γίνεται η Νέα Σελήνη, στην 19ο :20’ μοίρα του Ζυγού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 13η Οκτωβρίου, Ιανουαρίου, Απριλίου και Ιουλίου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει καινούργια ξεκινήματα σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Όμως αυτή η νέα Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό δηλώνει επιθυμία και μια παρόρμηση για να απελευθερωθούμε από δύσκολες και καταπιεστικές σχέσεις ή συνεργασίες. Μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα στο γάμο, στο σπίτι, σε σχέσεις και σε συνεταιρισμούς. Δημιουργούνται διαμάχες και συγκρούσεις, υπερβάλουμε και μεγαλοποιούμε τα πράγματα στις σχέσεις μας, εκνευριζόμαστε και θυμώνουμε με το παραμικρό. Ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας μέχρι να τελειώσει η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης διότι μπορεί να διαλύσουμε μια σχέση ή μια συνεργασία και μετά να μετανιώσουμε.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην παρθένο συμμετέχει σε ένα ταυ τετράγωνο με Ποσειδώνα και Κρόνο και αυτό δηλώνει ότι θα γκρινιάζουμε και θα λεπτολογούμε κάθε τι που συμβαίνει στις σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, μια λανθασμένη συμπεριφορά η οποία οδηγεί σε ψυχρότητα και απομάκρυνση. Επίσης αυτό μπορεί να σημαίνει απώλεια εργασιακών θέσεων ή ένα μικρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να εμφανιστεί σε ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν στις πρώτες ημέρες των μεταβλητών ζωδίων.

Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει ξανά στην Παρθένο. Η Αφροδίτη στο πρακτικό, ρεαλιστικό, συντηρητικό και λογικό ζώδιο της Παρθένου θεωρείται σε “πτώση”. Εδώ η Αφροδίτη δεν “πρέπει” ούτε είναι χρήσιμο να ζει το “παραμύθι” της και θεωρεί περιττά τα χάδια, τις αγκαλιές, την τρυφερότητα και τους συναισθηματισμούς αφού η αγάπη μπορεί να εκφραστεί στους δικούς της ανθρώπους με πρακτικό τρόπο, όπως να φροντίζει να είναι πάντα καθαροί, να έχουν αυτό που τους χρειάζεται και να υπάρχει ένα τακτοποιημένο σπίτι που θα τους περιμένει. Η αρμονία στις σχέσεις της χάνεται πολλές φορές από την τάση της Αφροδίτης αυτής στην κριτική. Είναι όμως μια πολύ καλή Αφροδίτη στην εργασία της. Είναι μια ευσυνείδητη και πειθαρχημένη υπάλληλος η οποία ξέρει επίσης να διεκδικεί την ηθική και υλική αναγνώριση των κόπων της.

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά στις 10 Οκτώβρη στην 0:56΄μοίρα του Ζυγού. Ο Ερμής στον Ζυγό δεν είναι πρακτικός, αντικειμενικός ή ορθολογιστής όπως είναι στη Παρθένο αλλά γίνεται κοινωνικός, ευγενικός, διπλωμάτης αλλά και παρορμητικός. Αγωνίζεται να εντυπωσιάσει τους άλλους γύρω του, χωρίς να νοιάζεται να μελετήσει τους συνομιλητές του και να εκτιμήσει τα κίνητρα και την αξία τους.

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο από την 25 Σεπτέμβρη. Στο ζώδιο της Γης ο Άρης αγωνίζεται για να εξασφαλίσει μια θέση στον ήλιο. Δεν τολμά αυτός ο Άρης να δράσει δυναμικά και να πάρει πρωτοβουλίες αλλά προτιμά να σχολιάζει και να κάνει αυστηρή κριτική όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει αλλά είναι πολύ καλός τεχνίτης και δουλεύει σκληρά και οργανωμένα μέχρι το έργο του να βγει τέλειο.

time_an

Τι θα φέρει ο Οκτώβριος στα ζώδια

Κριός

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας μπορεί να χρειαστεί να εστιάσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας και στο πως μπορούν να δέσουν αρμονικά οι δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων. Κάποιοι από σας θα αισθανθείτε την ανάγκη να σπάσετε δεσμούς επαγγελματικούς ή προσωπικούς. Προσπαθήσετε να παραμείνετε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται για να μην διαλύσετε μια σχέση από καθαρά εγωιστικούς λόγους. Είναι η περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να ολοκληρώσετε τυχόν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μετά τις 13 Οκτωβρίου θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργιες επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Κάποιοι από σας μπορεί και να παντρεύεστε και κάποιοι άλλοι απελευθερώνεστε από σχέσεις ή συνεργασίες. Περισσότερη προσοχή στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις αυξάνονται τελευταία και μπορεί να μην τα καταφέρνετε το ίδιο καλά σε όλα. Προσοχή στα λάθη και στην υγεία σας.

Ταύρος

Κάποια γεγονότα στη ζωή σας μπορεί να σας αναστατώνουν και να σας κρατούν διαρκώς σε ένταση. Μην κόβετε τους διαύλους επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους και αποφύγετε να κρατάτε για τον εαυτό σας τα προβλήματα σας. Βρείτε ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης σας, το οποίο ξέρει να ακούει, για να μοιραστείτε μαζί του τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφόρτιση των εντάσεων και θα σας κάνει να νοιώσετε πιο χαλαροί και να έχετε ένα ξεκούραστο ύπνο. Ένα μέρος της αναστάτωσης σας μπορεί να προέρχεται από τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζετε στην εργασία σας. Ιδιαίτερα μετά τις 13 Οκτωβρίου, προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι, αποφύγετε την κριτική και σκεφτείτε πρακτικά. Δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάζονται όλοι με τις ιδέες σας και να τις ασπάζονται. Πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές μας. Η καλύτερη συνταγή για να μην υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων, είναι η σωστή, ανοιχτή και ξεκάθαρη επικοινωνία με σεβασμό στη διαφορετική άποψη.

Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση ενός έργου με το οποίο είχατε ξεκινήσει να εργάζεστε με ένα φιλικό πρόσωπο ή μπορεί να φέρει εντελώς ξαφνικά ένα τέλος σε μια φιλική σχέση. Η διασκέδαση, το φλερτ και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Όμως, θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην ερωτική σας ζωή και στις φιλικές σας παρέες έτσι ώστε να μην αμελήσετε ούτε τον/την ερωτικό σας σύντροφο αλλά ούτε και τους φίλους σας και συγχρόνως να μην αποκλίνετε από τους στόχους σας. Μετά τις 13 Οκτωβρίου, απρόσμενες αλλαγές και ανακατατάξεις μπορεί να γίνουν στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από σας συναντάτε τον κεραυνοβόλο έρωτα και ξεκινάτε μια σχέση την οποία σε καμία περίπτωση δεν θα την χαρακτηρίζατε πληκτική. Και κάποιοι άλλοι μπορεί να καυγαδίσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο για ασήμαντη αφορμή. Αποφύγετε τις γκρίνιες και τις διενέξεις με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Μπορεί να κουράζεστε υπερβολικά και να μην υπάρχει κάποιος να σας βοηθήσει όμως με την γρίνια δεν θα αλλάξει τίποτα.

Καρκίνος

Έρχεστε αντιμέτωποι με αλλαγές στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα. Δεν μπορείτε καθόλου να περιμένετε, παίρνετε πρωτοβουλίες και ολοκληρώνετε τα σχέδια σας. Οι ρυθμοί σας έχουν ενταθεί, ταυτόχρονα όμως και το άγχος σας. Ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα θέματα σας, φέρνει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όμως θα πρέπει να μετριάσετε λίγο την ταχύτητα με την οποία ενεργείτε γιατί μπορεί να εγείρετε εντάσεις, αντιπαραθέσεις ή ρήξεις με τους ανθρώπους στον επαγγελματικό σας χώρο. Βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους δεν είναι εγωιστικός – αρχηγικός αλλά μπορείτε να συνεργάζεστε ισότιμα μαζί τους. Μετά τις 13 Οκτωβρίου πρέπει να χαλαρώσετε από τις υπερβολικές κοινωνικές υποχρεώσεις και να κάνετε καινούργια πράγματα με την οικογένεια σας. Προσπαθήστε να συνεργάζεστε αρμονικά με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν είναι ώρα για διαπληκτισμούς γιατί μπορεί να επέλθει ρήξη στη σχέσεις σας με κάποιο από τα μέλη της οικογένεια σας.

Λέων

Υπάρχει έντονη κινητικότητα αυτή την περίοδο, διανύετε κοντινές και μακρινές αποστάσεις αρκετά συχνά. Κάποιοι από σας, ξεκινάτε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να τελειώνετε με τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει στη μέση. Κάποιοι άλλοι, λαχταράτε να σπάσετε τον ασφυκτικό κλοιό μέσα στον οποίο αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι, να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ταξιδέψετε μακριά, πολύ μακριά. Εκεί όπου δεν σας γνωρίζει κανείς και δεν γνωρίζετε κανένα για να χαλαρώσετε και να διώξετε το στρες. Μια είδηση ή μια συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, μπορεί να μην είναι ευχάριστη. Μετά τις 13 Οκτώβρη στις κοινωνικές επαφές σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, θα έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έτοιμη να πυροδοτήσει εντάσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σας να αντιμετωπίζει ακόμα και την πιθανότητα ενός διαζυγίου κάτι το οποίο θα σας αναστατώσει. Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, να κάνετε νέες συνεργασίες και επίσης να προσέχετε στις μετακινήσεις σας.

Παρθένος

Την περίοδο αυτή θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά τα οποία έχουν σχέση με κληρονομιές, εφορίες, τράπεζες. Θα πάρετε την πρωτοβουλία να τακτοποιήσετε τυχόν οφειλές σας και να τελειώνετε με χρέη τα οποία εκκρεμούν από το παρελθόν. Η περίοδος αυτή ευνοεί το κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων, όμως δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε καινούργια δάνεια. Επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες είναι επιζήμιες ή προβληματικές προσωπικές σχέσεις οι οποίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, θα ήταν καλύτερο να τελειώσουν. Αποφύγετε να εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας σε ανθρώπους τους οποίους δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Μετά τις 13 Οκτωβρίου θα κάνετε καινούργια πράγματα για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μπορεί να διαλύσετε μια οικονομική συνεργασία η οποία δεν απέδιδε τα αναμενόμενα και να ξεκινήσετε κάτι άλλο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή πως και που επενδύετε χρήματα αυτή την εποχή, ακόμα και στο πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Οι παρορμητικές ή οι λάθος κινήσεις μπορεί να φέρουν απώλειες.

Ζυγός

Μήνας των γενεθλίων σας, να έχετε μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και αγάπη! Αυτή την περίοδο επαναξιολογείτε την σχέση με τον σύντροφο σας για να διαπιστώσετε αν λειτουργεί σωστά ή θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Οι Ζυγοί, έχετε ανάγκη να υπάρχετε μέσα σε μία σχέση για να είστε ευτυχισμένοι. Όμως όταν αυτή η σχέση δεν σας παρέχει αυτό το οποίο χρειάζεστε δεν μπορείτε να νοιώσετε όμορφα. Ευκαιρία λοιπόν να επανεξετάσετε την κατάσταση αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αποφύγετε να ενεργήσετε παρορμητικά και εγωιστικά. Μην κάνετε το ίδιο λάθος, αυτό, για το οποίο κατηγορείτε τον σύντροφο σας. Μετά τις 13 Οκτωβρίου και αφού έχετε ξεκαθαρίσει με το παρελθόν κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας σε επίπεδο σχέσεων. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα έχετε βρει με τον σύντροφο σας και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί ή έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από την σχέση αυτή και να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει χωρίς να περάσετε μια περίοδο έντασης και άγχους.

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και η εργασία είναι αυτά τα οποία θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Κάνετε πάλι ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία σας αλλά αποφύγετε αυθόρμητες, ατομικές πρωτοβουλίες. Θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι με τους συναδέλφους σας για να μην κατηγορηθείτε ότι προσπαθείτε να τους καπελώσετε και να το “παίξετε” αρχηγός. Αν εργαστείτε ομαδικά και όχι ατομικά θα καταφέρετε περισσότερα και θα έχετε την εκτίμηση των συναδέλφων σας. Μετά τις 13 Οκτωβρίου η απόσυρση από τις κοινωνικές υποχρεώσεις και η απομόνωση είναι ότι καλύτερο για σας, αφού έτσι, σας δίδεται η δυνατότητα να χαλαρώσετε. Η κούραση και το άγχος, σας έχουν εξαντλήσει, γι αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας μια ολιγοήμερη ξεκούραση μακριά από επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να αισθανθείτε ξανά δυναμικοί και δραστήριοι. Όμως θα πρέπει να αποφύγετε κρυφές – παρασκηνιακές ενέργειες, ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες διότι αυτές αποκαλύπτονται και οι συνέπειες αρκετά δύσκολες.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή για σας είναι μια όαση χαράς μέσα στην δύσκολη εποχή μας. Απολαύστε αυτές τις ημέρες χωρίς περιορισμούς και αναστολές. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει δυνάμεις. Μην διστάσετε να αλλάξετε ότι σας στεναχωρεί και σας καταπιέζει. Όσοι από εσάς είστε μόνοι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε ένα ταίρι. Οι γονείς θα διαθέσετε αρκετό από το χρόνο σας στα παιδιά σας κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει νοιώσετε κι εσείς ξανά παιδί. Μετά τις 13 Οκτωβρίου θα καταφέρετε να κάνετε καινούργια σχέδια ή να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Οι ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας αλλά και για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας θα είναι αρκετές γι αυτό μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Η κοινωνικότητα σας είναι αυξημένη αρκετά και αισθάνεστε χαρούμενοι όταν βρίσκεστε με τους αγαπημένους σας φίλους. Θέλει όμως και προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει ρήξη στη σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο.

Αιγόκερως

Αναμένονται αλλαγές σε πολύ σημαντικά σημεία της ζωής σας όπως είναι η καριέρα και η οικογενειακή σας κατάσταση. Είναι αναγκαίο να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σας ζωής και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων. Αν ο ένας τομέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας τότε υπάρχει έλλειψη στον άλλο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα τα οποία θα κληθείτε να λύσετε. Το σπίτι λοιπόν ως ακίνητο και τα οικεία σας πρόσωπα, αυτή την περίοδο, θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σας. Κάποιες αλλαγές ή διορθώσεις μπορεί να πρέπει γίνουν και θα πρέπει να επιμεληθείτε προσωπικά. Άλλωστε κι εσείς αισθάνεστε την ανάγκη για μια ολιγοήμερη ανάπαυλα από τα καθήκοντα σας. Μετά τις 13 Οκτωβρίου θα κάνετε μια καινούργια αρχή στην καριέρα σας ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Αυτό μπορεί εντείνει το άγχος σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράτε σε εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο αλλά και μην μεταφέρετε τα προσωπικά σας προβλήματα στη εργασία ή στην κοινωνική σας ζωή αν δεν θέλετε να εκτεθείτε και να βλάψετε την δημόσια εικόνα σας.

Υδροχόος

Ευελιξία και σωστή οργάνωση είναι το μυστικό αυτή την περίοδο για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες χωρίς να εξαντληθείτε από την κούραση. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας είναι πολύ γρήγοροι και κυριαρχεί το στοιχείο της αλλαγής των σχεδίων σας κάθε στιγμή. Εκεί που ξεκινάτε για ταξίδι, δέχεστε επισκέψεις ή ένα τηλεφώνημα ή προκύπτει ένα ραντεβού, πράγματα τα οποία σας αλλάζουν το πρόγραμμά, με αποτέλεσμα να είστε μόνιμα σε ένα άγχος για να τα προλάβετε όλα. Μην ανησυχείτε, με σωστή οργάνωση και χωρίς βιασύνες μπορείτε να τα καταφέρετε. Άλλωστε το παν είναι να κινηθείτε έξυπνα. Μετά τις 13 Οκτώβρη ένα ζήτημα που έχει σχέση με το εξωτερικό ή ένα νομικό θέμα θα σας απασχολήσει. Αποφύγετε να εμπλακείτε με την δικαιοσύνη διότι μπορεί να δημιουργηθούν παράξενες επιπλοκές. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε σπουδές ή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Προσοχή όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Ιχθείς

Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Μπορεί να αποπληρώσετε παλιά χρέη ή ολοκληρώνετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο ή προκύπτουν έκτακτα έξοδα ή αλλάζει η πηγή των εισοδημάτων σας. Πάντα να ελέγχετε τις δαπάνες σας και αποφύγετε να κάνετε αγορές οι οποίες είναι περιττές. Αρκεστείτε σ’ αυτά τα οποία είναι σημαντικά για σας και σας κάνουν να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Συγχρόνως εντείνονται και οι ανασφάλειες σας, ανησυχείτε μήπως μειωθεί περεταίρω το εισόδημα σας. Προσπαθήστε να φέρετε μια ισορροπία έσοδα – έξοδα, ξοδεύετε λιγότερα από όσα κερδίζετε. Με αυτό τον τρόπο δεν θα έρθετε ποτέ σε αδιέξοδο. Μετά τις 13 Οκτώβρη αποφύγετε να κάνετε μια καινούργια επένδυση ή μια νέα οικονομική συνεργασία. Γιατί δεν θα είναι σταθερή και μπορεί γρήγορα να διαλυθεί. Ας περιμένετε καλύτερες ευκαιρίες. Ωστόσο θα μπορούσατε διεκδικήσετε και να πάρετε πίσω χρήματα που έχετε εσείς δανείσει σε τρίτους, αλλά μην δανείσετε άλλα.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments