0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα!!!!! Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που μας οδηγεί προς το τέλος μιας ταλαιπωρίας η οποία ξεκίνησε από το 2009. Οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) οι οποίοι επηρεάζουν το συλλογικό ασυνείδητο, επιδρούν σε ολόκληρες γενιές και έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις στους ανθρώπους, με τις πολύ σκληρές όψεις τους όλα αυτά τα χρόνια που προηγήθηκαν, αρχίζουν και οι τελευταίοι (Κρόνος – Ποσειδώνας) να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο.

Η πρώτη του Οκτώβρη δεν θα είναι βέβαια μία μέρα όπου ένα “μαγικό ραβδάκι” θα μεταμορφώσει τον κόσμο και θα φέρει ευημερία προσωπική και οικονομική, αλλά είναι η αρχή του τέλους στις μεγάλες δυσκολίες.

Ότι χάσαμε – χάθηκε και ότι πάθαμε – έγινε και τίποτα δεν μπορεί να γίνει για να το αλλάξει αυτό, ούτε να το σταματήσει. Σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να συνηθίζουμε την νέα εποχή. Τώρα με τον Ήλιο και τον Δία στον Ζυγό, είναι ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο, να γνωριστούμε καλύτερα και να νοιαστούμε ουσιαστικά ο ένας για τον άλλο.

Ας χαρίσουμε ένα γλυκό λόγο και το χαμόγελο μας στους ανθρώπους γύρω μας και θα δείτε πόσο πιο χαρούμενοι θα νοιώσουμε όλοι. Διότι στο ¨μαζί¨ κρύβεται η ευτυχία.

 

Την 1η Οκτωβρίου 2016 και ώρα 3:11:18΄ πμ. θα γίνει η Νέα Σελήνη, στην 8ο15’ μοίρα του Ζυγού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (κυρίως τους Ζυγούς, αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 1η Οκτωβρίου, 1η Απριλίου, 1η Ιουλίου και 1η Ιανουαρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 8η  μοίρα των παρορμητικών.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό με έξι πλανήτες στα παρορμητικά, δείχνει έντονη δραστηριότητα και κοινωνικότητα, με αποτέλεσμα και έντονη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρχουν πολλές επαφές ή πολλά σχέδια που πρέπει να μπουν σε εφαρμογή όμως θα πρέπει να τιθασεύσουμε την ορμητικότητα μας και να αξιολογήσουμε αυτά που πρέπει να γίνουν και τον χρόνο που θα χρειαστεί η κάθε δραστηριότητα διότι η υπερφόρτωση φέρνει, άσκοπη σπατάλη ενέργειας, χωρίς ουσιαστικά να ολοκληρώνεται τίποτα.

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία που δείχνει το μοίρασμα της χαράς ή της επιτυχίας με αγαπημένα πρόσωπα, πλούσια κοινωνική ζωή και βελτίωση των σχέσεων με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να πλησιάσουμε τους άλλους, (Άρης-Πλούτωνας σε ανοικτό τετράγωνο), η ματαιοδοξία και η υπερβολή, πάντα δεν είναι καλός σύμμαχος.

Για να μην υπάρξουν λοιπόν αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επιδιώκουμε θα πρέπει να είμαστε φυσικοί, να είμαστε ο εαυτός μας, χωρίς να προσπαθούμε να γίνουμε αρεστοί και αποδεκτοί και χωρίς να προσποιούμαστε κάτι που δεν είμαστε απλά και μόνο για να αρέσουμε στους άλλους. Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, είναι η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στον Σκορπιό σε τρίγωνο ιδιομοιρίας με τον Ποσειδώνα.

Αν και η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι σε καλή θέση διότι ζητά συνεχή επιβεβαίωση των συναισθημάτων των ανθρώπων που αγαπά όμως το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα την κάνει πιο γλυκιά ονειροπόλα και ρομαντική. Άρα βρίσκει την ιδανική αγάπη και ζει το όνειρο της με πάθος και αυτά τα μεταδίδει και στους ανθρώπους.

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα και τους δεσμούς της Σελήνης είναι ακόμα ενεργό και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί κάποιοι να φέρουν έναν άνθρωπο (ο οποίος ανήκει ή έχει πλανήτες σε μεταβλητό ζώδιο) σε δύσκολη θέση και να τον κάνουν να νιώσει, ντροπή, ανησυχία, απογοήτευση ή καταπίεση. Το καλύτερο αντίδοτο σ’ αυτές τις όψεις είναι, ο άνθρωπος να είναι δίκαιος, να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να ξέρει τι θέλει από την ζωή του και από τους άλλους.

Στις 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:23:02 πμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 23ο14’ μοίρα του Κριού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (κυρίως Κριούς – Ζυγούς, αλλά και τους Καρκίνους και Αιγόκερους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 16η Απριλίου, Οκτωβρίου, Ιουλίου και Ιανουαρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παρορμητικών.

Η Πανσέληνος στον Κριό δείχνει έντονη δραστηριότητα και βιασύνη (επτά πλανήτες στα παρορμητικά ζώδια). Κάθε πρόκληση από τους άλλους κάνει τον άνθρωπο εύθικτο, θυμώνει εύκολα με αποτέλεσμα να φέρνει δυσκολίες και σε ακραίες περιπτώσεις ρήξη στις σχέσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται ή ζει. (Σελήνη στον 7ο οίκο σε σύνοδο με τον Ουρανό).

Κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ερμή. Θα πρέπει λοιπόν να αξιοποιήσουμε τις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας για να καταφέρουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στην προσωπική ή στην επαγγελματική μας ζωή (Σελήνη Ουρανός στον Κριό). Αυτό δεν είναι καθόλου ανέφικτο, η δυσκολία βρίσκεται στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουμε εμείς ή οι άλλοι. Θα ανταγωνιστούμε ή θα συναγωνιστούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Αν επιδιώξουμε να δουλέψουμε συλλογικά, σεβόμενοι τον συνάνθρωπο ή τον συνάδελφο, χωρίς εγωισμούς και παθιασμένες φιλοδοξίες, τότε ναι, θα καταφέρουμε να κάνουμε τις αλλαγές που χρειαζόμαστε. Ας εκμεταλλευτούμε τον  Ήλιο στο Ζυγό και τον 1ο οίκο, να πάρουμε την πρωτοβουλία για να δουλέψουμε συλλογικά, να ζυγίζουμε τις καταστάσεις με ηρεμία, έτσι θα πετύχουμε αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Ο Ήλιος στην 23ο μοίρα του Ζυγού πάνω στον πιο ευνοϊκό απλανή αστέρα, τον Spica (φύσης Αφροδίτη-Άρη) και στον 1ο οίκο του χάρτη που καταστρώνουμε για την Πανσέληνο, ο οποίος φέρνει ¨άνοδο, επιτυχίες προσωπικές και υλικές, νίκες, τιμές, και δόξες¨. Άρα, αν είμαστε συνεργάσιμοι θα έχουμε πετύχει.

Ο Ερμής θα μπει στον Ζυγό στις 7 Οκτωβρίου. Ο Ερμής στον Ζυγό, γίνεται κοινωνικός, ευγενικός, διπλωμάτης αλλά και παρορμητικός. Αγωνίζεται να εντυπωσιάσει τους άλλους γύρω του, χωρίς να νοιάζεται να μελετήσει τους συνομιλητές του και να εκτιμήσει τα κίνητρα και την αξία τους.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Απέναντι από ζώδιο της τον Ταύρο, η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι σε αδυναμία. Άρα δυσκολεύεται λίγο στις σχέσεις της με τους άλλους ανθρώπους. Πληγώνεται εύκολα και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις, να εκφράζει συναισθήματα φθόνου και ζήλιας όταν νοιώθει ότι την παραμελούν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ζητά συχνά την επιβεβαίωση της αγάπης των δικών της ανθρώπων κάτι που την κάνει κουραστική, γιατί φοβάται την εγκατάλειψη και την προδοσία.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη (από τις 18/10), είναι ενθουσιώδης και ζεστή και ψάχνει την αρμονία και την ομορφιά στην πρόοδο και την ελευθερία. Οι περιορισμοί και οι αποκλειστικότητες την εξουθενώνουν, θέλει να μάθει και να χαρεί τα πάντα. Γίνεται εύθικτη όταν της στερούν το δικαίωμα της επιλογής. Είναι κοινωνική και ευχάριστη.

Μέσα στον ίδιο μήνα, στις 24 ο Ερμής θα αλλάξει πάλι ζώδιο και θα μπει στον Σκορπιό. Εδώ ο Ερμής εντείνει την περιέργεια και την λεπτομερειακή και σε βάθος εξέταση των θεμάτων που μας απασχολούν. Ψάχνουμε να βρούμε τι βρίσκεται πίσω από τις λέξεις και τις εικόνες. Γινόμαστε απόλυτοι και επίμονοι σ’ αυτά που πιστεύουμε. Χρειάζεται προσοχή με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τον λόγο,  γιατί μπορεί να πληγώσουμε βαθειά τους συνανθρώπους μας ή να πληγωθούμε από τα σκληρά λόγια άλλων.

optimistic

Τι θα φέρει ο Οκτώβριος στα ζώδια

Κριός

Είναι ευκαιρία αυτή την περίοδο να αξιολογήσετε τον εαυτό σας και τις προτεραιότητες σας και να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να μείνει και τι δεν σας χρειάζεται και πρέπει να το ξεφορτωθείτε, ιδιαίτερα για τους Κριούς του πρώτου δεκαήμερου. Καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και την αλλάζουν.

Τώρα το “εγώ” γίνεται “εμείς”, δύσκολο αυτό για σας, όμως αυτό είναι που χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργιες επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Κάποιοι από σας μπορεί και να παντρεύεστε ή ξεκινάτε μια επαγγελματική συνεργασία.

Μετά τις 16 Οκτωβρίου, ιδιαίτερα για εσάς τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να χρειαστεί να εστιάσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας και στο πως μπορούν να δέσουν αρμονικά οι δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων. Οι προκλήσεις για να σπάσετε δεσμούς επαγγελματικούς ή προσωπικούς θα είναι πολύ πιεστικές.

Προσπαθήστε να παραμείνετε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται, μην μπαίνετε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, για να μην διαλύσετε μια σχέση ή να χάσετε μια δουλειά από καθαρά εγωιστικούς λόγους. Περισσότερη προσοχή στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις αυξάνονται τελευταία και μπορεί να μην τα καταφέρνετε το ίδιο καλά σε όλα και μονομιάς.

 

Ταύρος

Έντονη θα είναι η δραστηριότητα και η κοινωνικότητα σας, στην καθημερινή σας ζωή και στην εργασία σας. Θα έχετε πολλές επαφές ή πολλά σχέδια που πρέπει να μπουν σε εφαρμογή, όμως μην ξεκινάτε να τα κάνετε όλα μαζί, αν σταθείτε πρώτα για να αξιολογήσετε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και τον χρόνο που θα χρειαστεί η κάθε δραστηριότητα, θα κερδίσετε χρόνο και κόπο.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα  μοιράζεστε την χαρά της επιτυχίας σας με αγαπημένα πρόσωπα, έχετε πλούσια κοινωνική ζωή και βελτίωση των σχέσεων με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Όσοι από σας βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση, στις αρχές του μήνα θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Μετά τις 16 Οκτωβρίου, θα αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι και αγχωμένοι και χρειάζεστε να απομακρυνθείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την έντονη κοινωνική ζωή για να ανανεωθείτε.

Η αλήθεια είναι ότι σας έχει θυμώσει λίγο ο τρόπος, τον οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι για να πετύχουν τους στόχους τους. Η συλλογικότητα, η συνεργασία και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο είναι λέξεις άγνωστες για μερικούς ανθρώπους. Μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε, εσείς παραμείνετε συνεργάσιμοι, αξιοποιήστε τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε τους στόχους σας και θα εκτιμηθεί η συμπεριφορά σας.

 

Δίδυμοι

Η περίοδος αυτή για σας είναι μια όαση χαράς μέσα στην δύσκολη εποχή μας. Απολαμβάνετε την ζωή σας χωρίς περιορισμούς και αναστολές. Βγαίνετε έξω να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Αυτό σας ανανεώνει και σας χαροποιεί. Μην διστάσετε να αλλάξετε ότι σας στεναχωρεί και σας καταπιέζει. Όσοι από εσάς είστε μόνοι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε ένα ταίρι. Οι γονείς θα διαθέσετε αρκετό από το χρόνο σας στα παιδιά σας, με αυτό θα νοιώσετε  κι εσείς παιδί ξανά.

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως μην παραμελήσετε τις επαγγελματικές αλλά και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις (ιδιαίτερα οι Δίδυμοι γεννημένοι κοντά στην 1η Ιουνίου) και προπάντων να παραμείνετε ειλικρινείς και έντιμοι στις συναλλαγές σας με τους άλλους ανθρώπους, αν θέλετε να έχουν επιτυχία τα σχέδια σας και να μην πληγεί η καλή σας φήμη.  Μετά τις 16 Οκτωβρίου θέτετε καινούργιους στόχους για την ζωή σας ή βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας (ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου).

Οι ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας αλλά και  για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας θα είναι αρκετές γι αυτό μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Όμως θα πρέπει να αξιολογήσετε με σειρά προτεραιότητας τι επιθυμείτε να γίνει άμεσα. Αν κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως το σίγουρο είναι ότι δεν θα ολοκληρώσετε κανένα. Η κοινωνικότητα σας είναι αυξημένη αρκετά και αισθάνεστε χαρούμενοι όταν βρίσκεστε με τους αγαπημένους σας φίλους.

 

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο το σπίτι σας και τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού σας, ευχάριστα γεγονότα και δέχεστε πολλές επισκέψεις. Το μοίρασμα της χαράς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η βελτίωση των σχέσεων σας με τους κοντινούς μας ανθρώπους είναι αυτό που σας χρειάζεται τώρα.

Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσετε για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας γιατί η υπερβολή, δεν είναι πάντα καλός σύμμαχος. Επειδή η επιθυμία σας να μένετε περισσότερες ώρες στο σπίτι είναι αυξημένη, έχετε ανασκουμπωθεί να το κάνετε πολύ όμορφο αλλάζοντας έπιπλα ή την διακόσμηση του. Τα επαγγελματικά σας δεν είναι στα καλύτερα τους αυτή την εποχή. Δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας.

Μετά τις 16 Οκτωβρίου θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες σας για να κάνετε μια νέα αρχή στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό δεν είναι καθόλου ανέφικτο, η δυσκολία βρίσκεται στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε εσείς ή οι ανώτεροι σας και αν θα αισθανθούν ότι απειλείται η θέση τους από σας. Αν επιδιώξετε να δουλέψετε συλλογικά, σεβόμενοι τον συνάδελφο, χωρίς ανταγωνισμούς και αν πετύχετε αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σας, τότε, θα έχετε φτάσει τους στόχους σας.

 

Λέων

Η προσοχή σας αυτή την περίοδο στρέφεται στα τρέχοντα καθημερινά σας θέματα. Υπάρχει θετικό κλίμα στις συναλλαγές σας με άτομα γνωστά σας, συγγενείς, γείτονες κλπ. Θα έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Προσπαθείτε να συνάψετε καινούργιες συμφωνίες, να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια,  και θα έχετε την επιτυχία που περιμένετε αρκεί να είστε ειλικρινείς, ξεκάθαροι και πολύ καλά προετοιμασμένοι στην παρουσίαση των σχεδίων σας.

Θα πρέπει επίσης, να τιθασεύσετε την ορμητικότητα σας, να αξιολογήσετε αυτά που πρέπει να γίνουν και τον χρόνο που θα χρειαστεί η κάθε δραστηριότητα διότι η υπερφόρτωση φέρνει, άσκοπη σπατάλη ενέργειας, χωρίς ουσιαστικά να ολοκληρώνεται τίποτα.

Επίσης θα πρέπει να προσέξετε να μην υπερβάλετε σ’ αυτά που λέτε και δείχνετε γιατί κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν τις αποκαλύψεις σας. Συνεχίζεται η έντονη κινητικότητα και μετά τις 16 Οκτωβρίου, διανύετε κοντινές και μακρινές αποστάσεις αρκετά συχνά. Κάποιοι από σας, ξεκινάτε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να τελειώνετε με τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει στη μέση.

Κάποιοι άλλοι, λαχταράτε να σπάσετε τον ασφυκτικό κλοιό μέσα στον οποίο αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι, να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ταξιδέψετε μακριά, πολύ μακριά. Εκεί όπου δεν σας γνωρίζει κανείς και δεν γνωρίζετε κανένα για να χαλαρώσετε και να διώξετε το στρες. Κάντε ότι μπορεί να σας δώσει ευχαρίστηση η να σας ξεκουράσει.

 

Παρθένος

Επιτέλους και ένας πολύ καλός μήνας για τα οικονομικά σας. Αυτό βέβαια γίνεται γιατί κι εσείς δεν περιμένατε τόσο καιρό να σας πέσει το ¨μάννα εξ ουρανού¨ αλλά αυτή θα είναι η ανταμοιβή σας μετά από φιλότιμη και σκληρή προσπάθεια. Η ενεργητικότητα σας είναι αυξημένη και σας βοηθά να αποκτήσετε ό,τι έχει μεγαλύτερη αξία για σας. Και για σας, την περίοδο αυτή, μεγαλύτερη αξία έχει το μοίρασμα της χαράς ή της επιτυχίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η βελτίωση των σχέσεων με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Οι υπερβολικές προσδοκίες όμως, από κάποιους ανθρώπους, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και να σας κάνουν να νιώσετε ντροπή, ανησυχία, απογοήτευση ή καταπίεση. Το καλύτερο αντίδοτο σε τέτοιες συμπεριφορές είναι, να είστε δίκαιοι, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να ξέρετε τι θέλετε από την ζωή σας και από τους άλλους.

Μετά τις 13 Οκτωβρίου θα σας απασχολήσουν θέματα τα οποία έχουν σχέση με κληρονομιές, εφορίες, τράπεζες.

Θα πάρετε την πρωτοβουλία να τακτοποιήσετε τυχόν οφειλές σας και να τελειώνετε με χρέη τα οποία εκκρεμούν από το παρελθόν. Η περίοδος αυτή ευνοεί το κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων, όμως δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε καινούργια δάνεια. Επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες είναι επιζήμιες ή προβληματικές προσωπικές σχέσεις οι οποίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, θα ήταν καλύτερο να τελειώσουν.

 

Ζυγός

Μήνας γενεθλίων ο Οκτώβριος για τους περισσότερους Ζυγούς, χρόνια σας πολλά λοιπόν και να έχετε μια πολύ όμορφη και δημιουργική χρονιά. Με τον Δία στο ζώδιο σας και την Νέα Σελήνη, δείχνει την αρχή ενός καινούργιου κύκλου ανάπτυξης στη ζωή σας (ιδιαίτερα για όσους από σας έχετε γενέθλια την πρώτη του μήνα).

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και έξι πλανήτες στα παρορμητικά, δείχνει έντονη δραστηριότητα και κοινωνικότητα. Μπορεί να υπάρχουν πολλές επαφές ή πολλά σχέδια που πρέπει να μπουν σε εφαρμογή όμως θα πρέπει να τιθασεύσετε την ορμητικότητα μας και να αξιολογήσουμε αυτά που πρέπει να γίνουν και τον χρόνο που θα χρειαστεί η κάθε δραστηριότητα διότι η υπερφόρτωση φέρνει, άσκοπη σπατάλη ενέργειας, χωρίς ουσιαστικά να ολοκληρώνεται τίποτα.

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία που δείχνει το μοίρασμα της χαράς ή της επιτυχίας με αγαπημένα πρόσωπα, πλούσια κοινωνική ζωή και βελτίωση των σχέσεων με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Μετά τις 16 Οκτωβρίου (Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου), μπορεί να χρειαστεί να εστιάσετε την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και στο πως μπορούν να δέσουν αρμονικά οι δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων.

Κάποιοι από σας θα αισθανθείτε την ανάγκη να σπάσετε δεσμούς επαγγελματικούς ή προσωπικούς. Έχετε την τύχη με το μέρος σας γι αυτό να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να προσποιείστε κάτι που δεν είσαστε απλά και μόνο για να γίνετε αρεστοί στους άλλους. Είναι η περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να ολοκληρώσετε τυχόν εκκρεμότητες από το παρελθόν.

 

Σκορπιός

Τώρα νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να απομονωθείτε. Ίσως έχετε ανάγκη να μείνετε για λίγο στο παρασκήνιο για να πάρετε ξανά δυνάμεις, να τα ¨πείτε¨ με τον εαυτό σας και να τον γνωρίσετε καλύτερα. Θα έχετε την ευχέρεια να συνειδητοποιήσετε πως όταν η χαρά μοιράζεται γίνεται διπλή, πως όταν προσφέρετε αγάπη παίρνετε αγάπη, πως δεν είστε μόνο εσείς που έχετε πάντα το δίκιο με το μέρος σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε επαγγελματικά μυστικά τα οποία θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Θα εκφράσετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα κερδίσετε την εκτίμηση κάποιων ανθρώπων αλλά προσέξτε γιατί άθελα σας μπορεί να τους διαψεύσετε. Μετά τις 16 Οκτωβρίου θα υπάρχει   έντονη δραστηριότητα στην καθημερινή σας ζωή και στην εργασία σας (ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου).

Κάθε κίνηση από τους συναδέλφους σας θα την εκλαμβάνετε σαν πρόκληση, έτσι γίνεστε εύθικτοι, θυμώνετε εύκολα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσκολίες και σε ακραίες περιπτώσεις ρήξη στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε. Αν καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας, να δουλέψετε αρμονικά και συνεργαζόμενοι με τους άλλους, χωρίς εγωισμούς και παθιασμένες φιλοδοξίες, τότε θα πετύχετε να κάνετε τις αλλαγές τις οποίες χρειάζεστε για να έχετε άνοδο και επιτυχία στη δουλειά σας και στη ζωή σας.

 

Τοξότης

Αυτό τον μήνα η κοινωνικότητα σας αυξάνεται υπερβολικά, πολλές επαφές με φίλους και πολλά σχέδια που πρέπει να μπουν σε εφαρμογή. Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία δείχνει το μοίρασμα της χαράς ή της επιτυχίας των στόχων σας για το μέλλον με αγαπημένους φίλους, πλούσια κοινωνική ζωή και βελτίωση των σχέσεων με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Το φιλικό σας περιβάλλον σας παροτρύνει να δουλέψετε συλλογικά για ένα κοινό σκοπό, έτσι είναι ευνόητο ότι ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, συνδέστε με καινούργιος ανθρώπους με τους οποίους θα δημιουργήσετε φιλικούς δεσμούς. Κάποιες στιγμές αισθάνεστε κατάκοποι επειδή τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις που έχουν πέσει στους ώμους σας τελευταία, είναι αρκετά απαιτητικές (για τους Τοξότες γεννημένους τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη).

Ίσως αυτή η κούραση να προέρχεται από την κακή ψυχολογική σας κατάσταση λόγω της ασθένειας κάποιου από τους γονείς σας είτε λόγω μιας ζημιάς ή διάρρηξης που υπέστη το σπίτι σας.

Μετά τις 16 Οκτωβρίου ενισχύεται αρκετά η διάθεση σας για ψυχαγωγία, περιπέτεια και έρωτα. Αν καταφέρετε για λίγο να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας θα περάσετε υπέροχα. Η γενναιοδωρία, και η ευχάριστη διάθεση σας, έλκουν κοντά σας τα πρόσωπα που σας αγαπούν και αγαπάτε. Οι φίλοι σας είναι έτοιμοι να σας συνοδέψουν και να ανεβάσουν την καλή σας διάθεση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου υπάρχει έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική σας ζωή και στην καριέρα σας αυτό το διάστημα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι και έντονη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρχουν πολλές επαγγελματικές επαφές ή πολλά σχέδια που πρέπει να μπουν σε εφαρμογή όμως θα πρέπει να τιθασεύσετε την ορμητικότητα σας, να αξιολογήσετε αυτά που πρέπει να γίνουν και τον χρόνο που θα χρειαστεί η κάθε δραστηριότητα διότι η υπερφόρτωση φέρνει, άσκοπη σπατάλη ενέργειας, χωρίς ουσιαστικά να ολοκληρώνεται τίποτα.

Η επιτυχία στις επιδιώξεις σας βρίσκεται στη βελτίωση των σχέσεων με τους ανθρώπους που μοιράζεστε την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Για να μην υπάρξουν λοιπόν αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επιδιώκετε θα πρέπει να είστε ο εαυτός μας, χωρίς να προσποιείστε κάτι που δεν είσαστε απλά και μόνο για να γίνετε αρεστοί, να έχετε ξεκάθαρους στόχους και την ικανότητα να τους φτάσετε.

Μετά τις 16 Οκτωβρίου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αισθάνεστε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις της κοινωνικής σας ζωής και να μείνετε στο σπίτι για να χαλαρώσετε, αλλά από την άλλη υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην καριέρα σας και δεν θέλετε να τις χάσετε.

Είναι αναγκαίο να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αν ο ένας τομέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας τότε υπάρχει έλλειψη στον άλλο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εκνευρισμός και προβλήματα τα οποία θα κληθείτε να λύσετε.

 

Υδροχόος

Την περίοδο αυτή, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας ένα ζήτημα που έχει σχέση με τις σπουδές σας ή με το εξωτερικό ή ένα νομικό ή την νομιμοποίηση της σχέσης σας. Είστε ενθουσιασμένοι αλλά και αγχωμένοι για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στο νέο σας ξεκίνημα.

Ένα πολύ ευχάριστο διάστημα όπου υπάρχει έντονη δραστηριότητα, κοινωνικότητα, επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους που πιθανόν να γνωρίζετε για πρώτη φορά και πολλά σχέδια που φιλοδοξείτε να εφαρμόσετε άμεσα. Μοιράζεστε τη χαρά της επιτυχίας σας με αγαπημένα πρόσωπα, πλούσια κοινωνική ζωή και βελτίωση των σχέσεων με τους οικείους σας.

Να είστε προσεκτικοί και να προστατεύετε τα προσωπικά σας αντικείμενα διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε κάτι που είναι σημαντικό για σας. Μετά τις 16 Οκτωβρίου, υπάρχει έντονη κινητικότητα για πράγματα που χρειάζεται να γίνουν άμεσα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας είναι πολύ γρήγοροι και κυριαρχεί το στοιχείο του απρόοπτου κάθε στιγμή.

Ευελιξία και σωστή οργάνωση είναι το μυστικό για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας χωρίς να εξαντληθείτε από την κούραση. Αν δεν τιθασεύσετε το άγχος σας, με κάθε πρόκληση από τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα γίνεστε εύθικτοι και θα θυμώνετε εύκολα. Καλό είναι βάζετε τα πράγματα και μερικούς ανθρώπους στη θέση τους όταν χρειάζεται. Όμως για την δική σας ισορροπία και ηρεμία καλό είναι να αποφεύγετε ανταγωνιστικούς ανθρώπους και που δεν ξέρουν να σέβονται τους άλλους.

 

Ιχθείς

Αυτό το διάστημα υπάρχει έντονη κινητικότητα, πολλές επαφές και σχέδια που βάζετε σε εφαρμογή για την απόκτηση νέων οικονομικών πόρων. Μπορεί να περιμένετε κάποια αποζημίωση ή μια μισθολογική αύξηση ή κάποια συνεργασία από την οποία θα ωφεληθείτε οικονομικά. Για να πετύχετε εύκολα το σκοπό σας θα πρέπει να οργανώσετε σωστά και με την βοήθεια ειδικού, τις κινήσεις σας.

Η αισιοδοξία σας αυξάνεται καθώς θα ανακαλύπτετε κάποιες δυνατότητες τους εαυτού σας οι οποίες ήταν κρυμμένες μέχρι τώρα. Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου περάσατε δύσκολες στιγμές προηγούμενο διάστημα, κάνατε αρκετά λάθη και τα πληρώσατε. Χάσατε σημαντικούς φίλους από την ζωή σας και αυτό θα το διαπιστώσετε αργότερα. Προσέξτε μην τα επαναλάβετε και απογοητεύσετε τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται.

Αυτή την περίοδο θα ζήσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Μετά τις 16 Οκτωβρίου η προσοχή σας στρέφεται σε οικονομικά θέματα και ότι θεωρείτε εσείς πολύτιμο. Στο εισόδημα σας θα υπάρξει μια αυξομείωση σημαντική. Σας πιάνει μια καταναλωτική μανία και όταν έχετε χρήματα ψάχνετε τρόπους για να τα ξοδέψετε. Όμως θα πρέπει να κρατήσετε το μέτρο. Η υπερβολή μπορεί να επιφέρει αργότερα, ένα έλλειμμα σημαντικό στον προϋπολογισμό σας το οποίο θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments