0 0 votes
Article Rating

Ο Σεπτέμβρης έρχεται να μας θυμίσει ότι το καλοκαίρι τελειώνει, επαναφέρει τον καθένα στην καθημερινότητα του και στην ρουτίνα του. Λίγοι τυχεροί μπορεί να ξεκινούν για διακοπές όπου μπορούν να απολαύσουν την θάλασσα χωρίς την ενοχλητική πολυκοσμία της. Δεν είναι εύκολος μήνας ο Σεπτέμβριος για τα εργασιακά, την υγεία και τις σχέσεις των ανθρώπων. Ζούμε μια περίοδο πλάνης, γι’ αυτό, καθαρή συνείδηση, ανοιχτή καρδιά και εντιμότητα και αν αντιμετωπίσουμε μια άδικη συμπεριφορά, η αλήθεια κάποια στιγμή θα λάμψει και θα υπάρξει η ανταμοιβή.

Την 1 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:03:02΄ πμ. θα γίνει η Νέα Σελήνη (έκλειψη Ηλίου), στην 9ο 21’ μοίρα της Παρθένου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (κυρίως τους Παρθένους, αλλά και Ιχθείς, Διδύμους και Τοξότες) οι οποίοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και κοντά στην 1η Σεπτεμβρίου, Μαρτίου, Ιουνίου και Δεκεμβρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 9η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Αυτή η έκλειψη στην Παρθένο μας καλεί να προσαρμοστούμε στις μεταβολές που θα συμβούν στις ζωές μας (7 πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια). Να χειριστούμε τα καθημερινά θέματα μας έτσι όπως μας έρχονται, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τους μελλοντικούς μας στόχους ανεπηρέαστοι από καταστάσεις που μπορεί να μας παραπλανήσουν ή να μας εκτρέψουν από το αρχικό μας πλάνο.

Επειδή όμως, κάθε φορά που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση μπορεί να προκύψει κάτι άλλο, δημιουργείται μια ανησυχία, μια έντονη νευρικότητα και άγχος.

Το ΤΑΥ τετράγωνο το οποίο θα είναι ενεργό σχεδόν όλο τον μήνα στα μεταβλητά ζώδια (των Δεσμών της Σελήνης, Ποσειδώνα, Κρόνου, Άρη, με την συμμετοχή της έκλειψης), είναι ένα καμπανάκι το οποίο μας προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να μπερδέψουμε ή να προδώσουμε τις αρχές και τις αξίες μας, να μην επηρεαζόμαστε άκριτα από τους άλλους και να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ καλά προετοιμασμένοι όταν πρόκειται να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι δύσκολο βέβαια να αποφύγουμε τις αποτυχίες, τις απογοητεύσεις και τις λανθασμένες αποφάσεις.

Όμως όταν έχουμε την συνείδηση μας καθαρή ότι λειτουργήσαμε έντιμα και τα κίνητρα μας ήταν αγνά, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι επώδυνο. Επίσης την περίοδο αυτή θα έχουμε την τάση να κάνουμε αυστηρή κριτική στους άλλους ή να είμαστε καχύποπτοι και να παρεξηγούμε την κάθε τους κίνηση ή λέξη.

Θα πρέπει πρώτα να σκεπτόμαστε ότι μπορεί η δική μας αλήθεια να μην είναι και η πραγματική αλήθεια και χωρίς να το επιδιώξουμε μπορεί να δημιουργήσουμε παρεξηγήσεις και προβλήματα στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας.

Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε απόλυτα την κρίση μας ή την εξωτερική εικόνα των πραγμάτων διότι μπορεί να χάσουμε αξιόλογους και σημαντικούς ανθρώπους από την ζωή μας εξαιτίας μιας λανθασμένης ιδέας.

Κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων όψεων σε συνδυασμό με την έκλειψη, τα λάθη θα πληρώνονται, η ανειλικρίνεια, η απιστία και οι απάτες θα αποκαλύπτονται, οι αδικίες (που δεν θα είναι και λίγες) θα τιμωρούνται, η ανεντιμότητα θα μας απομονώνει από σημαντικούς ανθρώπους.

Δύσκολη περίοδος για τα εργασιακά, την υγεία, την καθημερινότητα και τις σχέσεις των ανθρώπων. Γι’ αυτό επιμένω, καθαρή συνείδηση, ανοιχτή καρδιά, αξιοπρέπεια και εντιμότητα και αν αντιμετωπίσουμε μια άδικη συμπεριφορά, να ξέρουμε ότι η αλήθεια κάποια στιγμή θα λάμψει και θα υπάρξει η ανταμοιβή.

 

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9:05:02 μμ. γίνεται η έκλειψη Σελήνης, στην 24ο 19’ μοίρα των Ιχθύων, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους πάλι των μεταβλητών ζωδίων (κυρίως Ιχθείς – Παρθένους, αλλά και τους Διδύμους και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου και οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 16η Μαρτίου, Σεπτεμβρίου, Ιουνίου και Δεκεμβρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Με την Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον Άρη στον Τοξότη, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποτυχίες που έχουν σαν βασική αιτία τις υπερβολικές απαιτήσεις του ανθρώπου προς τον εαυτό του ή τους άλλους. Με ότι καταπιαστεί το κάνει με όλες του τις δυνάμεις, ξεπερνά τα όρια του και φτάνει στην υπερκόπωση.

Η μη αποτελεσματικότητα των προσπαθειών και του αγώνα που έχει κάνει για να είναι τέλειος, απογοητεύει τον άνθρωπο. Αποθαρρύνεται και παρασύρεται εύκολα από συναισθήματα θυμού με αποτέλεσμα να βρεθεί αναμεμειγμένος σε φασαρίες και διαπληκτισμούς.

Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης αυτής της έκλειψης συμμετέχει στο ταυ τετράγωνο των δεσμών της Σελήνης και τον Κρόνο το οποίο θα είναι έντονα ενεργό στον χάρτη και αυτής της έκλειψης.

Είναι μια εποχή πλάνης και μπορεί να πιστεύουμε ότι έχουμε πέσει θύματα εκμετάλλευσης ή κακοήθειας κάποιων και με πονηρά τεχνάσματα να προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση.

Τελικά το μόνο που θα πετύχουμε είναι να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα, τα απλά πολύπλοκα και το ψέμα αλήθεια. Έτσι διστάζουμε να προχωρήσουμε την ζωή μας και προσπαθούμε να προστατευτούμε, παραμένοντας σταθεροί σ’ αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Για την υγεία, ένας πλήρης ιατρικός έλεγχος θα μπορούσε να προλάβει μια ασθένεια πριν την εξέλιξη της.

Ο Ερμής έκανε στάση στην 29ο μοίρα της Παρθένου και γύρισε ανάδρομος στην 31η Αυγούστου, θα επιστρέψει σε ορθή φορά στις 22 Σεπτεμβρίου στην 14ο 49’ μοίρα της Παρθένου. Χρειάζεται προσοχή στο διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος (ιδιαίτερα αφού ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του σε μια δύσκολη μοίρα του ζωδιακού), στην επικοινωνία, τις συμφωνίες, τα ταξίδια, στις μεταξύ μας συνεννοήσεις, στις σπουδές, στις επαγγελματικές δοσοληψίες και σε όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το Ερμή.

Η Παρθένος φημίζεται για την αναλυτική της σκέψη, τη σημασία που δίνει στη λεπτομέρεια και την εξονυχιστική έρευνα που διενεργεί στα πράγματα που την ενδιαφέρουν. Με τον Ερμή ανάδρομο σ’ αυτό το ζώδιο, η αναλυτική σκέψη και η σημασία στη λεπτομέρεια μπορεί να μετατραπεί σε ψυχρή λογική και σκληρή κριτική προς τους άλλους δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία , την υγεία και τη διατροφή έρχονται στο προσκήνιο.

Μετά τις 22 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος, δεν περιορίζεται από τίποτα, γίνεται τακτικός, πρακτικός, ευέλικτος και εντοπίζει αμέσως αυτό που του χρειάζεται για να λειτουργήσει. Μπορεί να παρατηρεί, να επιλέγει και να κρίνει τι είναι χρήσιμο σε κάθε περίπτωση.

Όμως η συμμετοχή του στο ΤΑΥ τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης, τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, δεν είναι και τόσο θετικό γι αυτόν τον Ερμή. Μπορεί να γίνει απρόσεκτος και να κάνει σοβαρά λάθη, να γίνει ανέντιμος, ανειλικρινής ή να λειτουργήσει με απερισκεψία. Γι αυτό ας περιμένουμε λίγες μόνο ημέρες να προχωρήσει και να απομακρυνθεί από την όψη αυτή για να καταφέρουμε να απολαύσουμε τα οφέλη αυτού του Ερμή.

Ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου. Αν και ο Δίας στην Παρθένο δεν είναι σε καλή θέση εντούτοις δίνει στον άνθρωπο ένα πολύ σημαντικό προτέρημα, την μετριοφροσύνη. Αντιθέτως ο Δίας στον Ζυγό είναι γεμάτος έπαρση και ματαιοδοξία. Ο άνθρωπος στην ανάγκη του να αρέσει, να τον εγκρίνουν οι άλλοι και να τον αγαπούν μπορεί να φτάσει σε υπερβολές.

Για να εντυπωσιάσει τους άλλους μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του ή την κοινωνική του θέση ή τις κτήσεις του ή τις γνωριμίες του. Ο Δίας στον Ζυγό κάνει τον άνθρωπο κοινωνικό, ευγενικό, εύστροφο, πνευματώδη και ελκυστικό όμως αφαιρεί από την ζέστη της επαφής (του Δία σε ζώδιο φωτιάς, καλοσύνη, ανθρωπιά) και ότι δεν είναι όμορφο αισθητικά είναι και μη αποδεκτό σε ένα άνθρωπο με τον Δία στον Ζυγό.

Η Αφροδίτη θα μπει στον Σκορπιό στις 23/9. Απέναντι από ζώδιο της τον Ταύρο, η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι σε αδυναμία. Άρα δυσκολεύεται λίγο στις σχέσεις της με τους άλλους ανθρώπους. Πληγώνεται εύκολα και μπορεί να εκφράζει συναισθήματα ζήλιας όταν νοιώθει ότι την παραμελούν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ζητά συχνά την επιβεβαίωση της αγάπης των δικών της ανθρώπων κάτι που την κάνει κουραστική, γιατί φοβάται την εγκατάλειψη και την προδοσία.

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 27/9. Ο Άρης εδώ είναι ο αρχηγός, έχει ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες, θέλει να βγει νικητής και να εξουσιάζει. Γι αυτό δεν θα δειλιάσει να αγωνιστεί, να κουραστεί και να αναλάβει ευθύνες. Θέλει έναν τίτλο ο οποίος θα τον κατοχυρώνει κοινωνικά.

 

 Τι θα φέρει ο Σεπτέμβρης στα ζώδια

Κριός

Το πρώτο δεκαπενθήμερο αλλά σχεδόν όλο τον μήνα θα αισθάνεστε απογοητευμένοι και κουρασμένοι από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Οι υπερβολικές απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων σας έχουν εξουθενώσει. Προσοχή στο παρασκήνιο, μην εμπιστεύεστε εύκολα άγνωστους ανθρώπους για να μην εξαπατηθείτε, απογοητευτείτε ή πληγωθείτε. Κι εσείς φυσικά να παραμείνετε ανοιχτόκαρδοι, ξεκάθαροι και ειλικρινείς και να μην αδικήσετε κανένα.

Αν εσείς αδικηθείτε από κάποιους, αντιμετωπίστε το θέμα με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα βγείτε κερδισμένοι. Έτσι κι αλλιώς καμία παράνομη ενέργεια δεν μπορεί να παραμείνει κρυφή. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να εκδηλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Μετά τις 16 Σεπτεμβρίου θα αισθάνεστε ακόμα αγχωμένοι και θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την εργασία σας. Φροντίστε την υγεία σας και μην αμελείτε τυχόν ενοχλήσεις. Σκεφτείτε μήπως θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητα σας, βάλτε τάξη στο ημερήσιο πρόγραμμά σας και να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας.  Όσοι από σας τους Κριούς έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά 10η και την 24η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων τότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ταύρος

Βρισκόμαστε εν μέσω εκλείψεων αλλά θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για σας, αφού δεν σας επηρεάζουν αρνητικά. Η δημιουργική εργασία ευνοείται και η σχέση σας με τα παιδιά. Ευκαιρία τώρα είναι να βρείτε κανάλια ανταλλαγής συναισθημάτων με τα πρόσωπα που αξίζουν την αγάπη σας είτε αυτά είναι τα παιδιά σας είτε ο/η ερωτικός σας σύντροφος. Μπορεί να πέσει στην αντίληψη σας ότι κάποιος προδίδει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας όμως μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα.

Μπορεί να έχετε πέσει έξω και να είναι απλώς μια παρεξήγηση. Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να ευδοκιμήσει μια καινούργια ερωτική σχέση. Μετά τις 16/9 η επιλογή φίλων είναι μια δύσκολη υπόθεση, φροντίστε ώστε η προσφορά σας σ’ αυτούς να μην γίνει αιτία να προδοθείτε και να απογοητευτείτε. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε με ποιους συνδέεστε φιλικά, χρειάζεται μέτρο σ’ αυτό που δίνετε και σ’ αυτό που παίρνετε από τους φίλους σας.

Τελευταία έχετε γίνει περισσότερο ιδεαλιστές γι αυτό θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και στη φαντασία και να μην ονειρεύεστε πράγματα ανέφικτα. Δουλέψετε έξυπνα, με προσοχή και οργάνωση για να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τον καθένα αλλά να μην γίνετε και καχύποπτοι με όλους.

Δίδυμοι

Η όποια κοινωνική υποχρέωση ή εξωτερική ασχολία είναι πολύ κουραστική και εκνευριστική για σας τώρα. Αισθάνεστε την ανάγκη να βρίσκεστε με το οικείο σας περιβάλλον. Δίδυμοι γεννημένοι κοντά στην 9η Ιουνίου ίσως να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό θέμα που μπορεί να έχει σχέση με την υγεία κάποιου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ίσως κάποιου από τους γονείς σας.

Πιθανόν όμως και να έχει σχέση με το σπίτι σας ως ακίνητο. Ίσως παλιά χρέη, ίσως μια ζημιά στα υδραυλικά ή στις οικοσκευές. Η περίοδος αυτή μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Ψάχνετε να βρείτε αν υπάρχει ένας πραγματικός σκοπός σ’ αυτά που γίνονται και αναρωτιέστε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε ο οποίος δεν θα σας απογοητεύσει.

Αυτά τα ερωτήματα και τα συναισθήματα προέρχονται είτε μέσα από τις προσωπικές σας ήττες και απογοητεύσεις είτε μέσα από επαγγελματικά και κοινωνικά γεγονότα όπου η εξαπάτηση και η διάψευση κυριαρχούν.

Μετά τις 16 του μήνα και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εμφανίσετε τα προσόντα σας γι αυτό επιδείξτε όση ειλικρίνεια και διακριτικότητα είναι δυνατόν για να αποφύγετε απώλειες και απογοητεύσεις.

Είναι μια εποχή πλάνης και μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε πέσει θύματα εκμετάλλευσης ή κακοήθειας κάποιων και ίσως με πονηρά τεχνάσματα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Τελικά όμως το μόνο που θα πετύχετε είναι να κάνετε τα εύκολα δύσκολα, τα απλά πολύπλοκα και το ψέμα αλήθεια.

Καρκίνος

Εν μέσω εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή, αποφύγετε να συνάψετε καινούργιες συμφωνίες, να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια γιατί ίσως να μην έχουν την επιτυχία που περιμένετε. Οι συζητήσεις και οι συναλλαγές σας με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος και τα αδέλφια σας, θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρες.

Επειδή η πλάνη, το λάθος και η εξαπάτηση είναι κυρίαρχο στοιχείο της περιόδου αυτής, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα την κρίση σας ή την εξωτερική εικόνα των πραγμάτων διότι μπορεί να χάσετε αξιόλογους ανθρώπους από την ζωή σας εξαιτίας της καχυποψίας ή μιας λανθασμένης ιδέας. Όμως μην φτάσετε και στο άλλο άκρο και να εμπιστευτείτε απόλυτα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σας εμπλέξουν σε άσχημες καταστάσεις.

Με ότι καταπιαστείτε μετά τις 16 Ιουνίου, θα το κάνετε με όλες σας τις δυνάμεις, και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάτε τα όρια σας και αν συνεχίσετε έτσι, θα πάθετε υπερκόπωση. Η κούραση της καθημερινότητας και το άγχος που επικρατεί στη ζωή σας, φέρνουν εκνευρισμό έτσι, εύκολα μπορεί να εκφραστείτε με αγενή τρόπο στους γύρω σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Βάλτε τάξη και πρόγραμμα στη ζωή σας και μην θέλετε να τα κάνετε όλα με μιας. Μην εμπλέκεστε σε σχόλια και κουτσομπολιά που γίνονται διότι θα εκτεθείτε.

Λέων

Αυτή την περίοδο θα έχετε έντονη επιθυμία να αυξήσετε το εισόδημα σας για να αποκτήσετε την άνεση να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νοιώσετε άνετα. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε αυτή σας την παρόρμηση, θα πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα μας με φειδώ, να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας προσεκτικά και με ρεαλισμό για να μην έχετε σημαντικές απώλειες τις οποίες δύσκολα θα μπορέσετε να αναπληρώσετε στο μέλλον.

Οι εκλείψεις, ο ανάδρομος Ερμής και το ΤΑΥ τετράγωνο, δεν σας βοηθάνε τώρα, για να κάνετε οικονομικά ανοίγματα ή να ρισκάρετε κάποιο χρηματικό ποσόν, σε αμφίβολες επενδύσεις ή σε τυχερά παιχνίδια. Επίσης μην περιμένετε καμία οικονομική βοήθεια από άλλες πηγές, οι υποσχέσεις θα αναιρεθούν και θα αισθανθείτε εκτεθειμένοι και απογοητευμένοι.

Μετά τις 16 Σεπτεμβρίου μπορεί να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα ή σύγχυση σε οικονομικά θέματα κυρίως αυτά τα οποία προέρχονται από τρίτους όπως είναι το εισόδημα του/της συζύγου ή χρήματα από αποζημιώσεις, δάνεια, εφορίες, τράπεζες ή ευρωπαϊκά προγράμματα. Τρίτοι πιθανόν να κάνουν λάθη ή να ενεργούν παρασκηνιακά σε βάρος των συμφερόντων σας γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με ανθρώπους για τους οποίους γνωρίζετε ελάχιστα για την ικανότητα ή την φερεγγυότητα τους.

Το μήνα αυτό με τον ανάδρομο Ερμή, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρετε πίσω ένα χρηματικό ποσόν το οποίο δικαιούστε να σας επιστραφεί και μέχρι τώρα αργοπορούσε να έρθει στα χέρια σας.

Παρθένος

Μήνας γενεθλίων ο Σεπτέμβριος για τους περισσότερους Παρθένους, χρόνια σας πολλά λοιπόν και να έχετε μια πολύ όμορφη και δημιουργική χρονιά. Η πρώτη έκλειψη του μήνα γίνεται στο ζώδιο σας και συμμετέχει σε ένα δύσκολο ταυ τετράγωνο. Στο πρώτο που θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας είναι η υγεία σας.

Ένας πλήρης ιατρικός έλεγχος θα προλάβει τυχόν ασθένεια πριν την εξέλιξη της. Όσοι από σας έχετε γεννηθεί κοντά στην 9η Σεπτεμβρίου θα διαπιστώσετε αυτή την περίοδο ότι όσο πιστά κι αν βοηθήσατε ή υπηρετήσατε κάποιους ανθρώπους εκείνοι σας απογοητεύουν. Εκμεταλλεύονται την προσφορά σας για δικό τους όφελος. Δεν φταίνε μόνον αυτοί βέβαια αλλά και η υπερβολική υποχωρητικότητα σας. Εάν δεν σας σέβονται και υποτιμούν την αξία σας, δεν χρειάζεται να παραμένουν στη ζωή σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο, η δική σας υπερβολική άδικη κριτική, να πληγώνει και να απογοητεύει τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ειλικρινείς και δίκαιοι γίνεται με τους ανθρώπους που συμπορεύεστε στη ζωή ή στην δουλειά.

Η δεύτερη έκλειψη στις 16/9 επηρεάζει τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου. Η περίοδος αυτή σας βρίσκει γεμάτους άγχος και ένταση. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σας είναι πολύ σημαντικοί και απαραίτητοι, αυτή την περίοδο για σας. Έχετε ανάγκη να σας νιώσουν και να σας συμπαρασταθούν. Όμως μπορεί να μην ανταποκρίνονται ακριβώς όπως εσείς περιμένετε, έτσι είναι εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις λόγω της αυξημένης ευαισθησίας σας αυτών των ημερών.

Ζυγός

Αυτή την περίοδο έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να απομονωθείτε. Ίσως έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε στο παρασκήνιο για να πάρετε ξανά δυνάμεις μετά από μια εξοντωτική περίοδο κοινωνικών υποχρεώσεων. Κρατάτε το στόμα σας κλειστό και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Πιθανόν να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εργασία σας ή περίεργες συμπεριφορές από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Αισθάνεστε απογοήτευση για κάποιους ανθρώπους ή για καταστάσεις που μπλοκάρουν την πρόοδο σας ή γίνονται αιτία να εμποδίζεται η επιτυχία των σχεδίων σας. Μετά τις 16/9 θα αισθάνεστε αρκετά αγχωμένοι και δυσαρεστημένοι από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας σας. Να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να αντιμετωπίσετε ενέργειες σε βάρος σας από άτομα τα οποία θα εμφανίζονται μπροστά σας σαν καλοί συνεργάτες ή συνάδελφοι.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από την αρχή και μέχρι τις 23 του μήνα, σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε την γοητεία και την ευγένεια σας για να καταφέρετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Και με την θετική σας διάθεση μπορείτε να κερδίσετε αυτό που επιδιώκετε στην εργασία αλλά και στην προσωπική σας ζωή αντί να καυγαδίσετε.

Φροντίστε την υγεία σας αυτό το διάστημα, ένας ιατρικός έλεγχος θα μπορούσε να προλάβει τυχόν ασθένεια πριν την εξέλιξη της.

Σκορπιός

Στον τομέα της φιλίας και των στόχων στρέφεται το ενδιαφέρον σας αυτό τον μήνα. Η φιλική σας διάθεση αυξάνεται έτσι ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται σημαντικά. Όμως δεν πιστεύω ότι είστε έτοιμοι αυτή την περίοδο να δώσετε ότι χρειάζεται για να διατηρηθεί μια φιλική σχέση. Γίνεστε αρκετά επικριτικοί και καυστικοί, έτσι μπορεί να χάσετε την ευκαιρία μιας πολύ καλής φιλικής σχέσης.

Όσοι από σας είστε ενταγμένοι σε μια ομάδα, ένα σύλλογο ή ένα όμιλο υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσετε δυσαρεστημένοι. Οι στόχοι και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας, κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα πραγματοποιηθούν. Ότι επιθυμείτε πάρα πολύ, σημαίνει ότι θα κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να το πετύχετε. Το θέμα είναι, πόσο πολύ θέλετε να επιτύχουν κάποια σχέδια σας ή μόλις συναντήσετε δυσκολίες, θα βαρεθείτε και θα τα παρατήσετε.

Μετά τις 16/9 είστε αρκετά αγχωμένοι, όλα σας φταίνε, είστε έτοιμοι να καυγαδίσετε με τους φίλους σας, με τον/την ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να μοιράζεστε τις σκέψεις, και τις ανησυχίες σας με τους αγαπημένους σας.

Να είστε ευγενικοί και ειλικρινείς στις επαφές σας μαζί τους. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή τώρα γιατί η συμπεριφορά σας μπορεί να φέρει ακόμα πιο κοντά ή να απομακρύνει από κοντά σας πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Δεν ευνοείται το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης, όμως είναι ευκαιρία να βρείτε κανάλια ανταλλαγής συναισθημάτων με τα πρόσωπα που είναι ήδη στη ζωή σας και αξίζουν την αγάπη σας.

Τοξότης

Οι εκλείψεις του μήνα επηρεάζουν εσάς τους Τοξότες, που έχετε γεννηθεί κοντά στην 1η και την 16η Δεκεμβρίου. Έχετε μια περίεργη αίσθηση τον καιρό αυτό, κάποιες στιγμές νιώθετε πάρα πολύ κουρασμένοι με τις κοινωνικές επαφές και θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι και άλλες, αισθάνεστε τη μοναξιά αβάσταχτη. Οι εξελίξεις στην καριέρα σας δεν είναι αυτές που περιμένατε ενώ έχετε επενδύσει πολλά και έχετε κουραστεί πάρα πολύ για να πετύχετε το σκοπό σας. Και αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει και σας θλίβει.

Η περίοδος αυτή μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Ψάχνετε να βρείτε αν υπάρχει ένας πραγματικός σκοπός σ’ αυτά που γίνονται και αναρωτιέστε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε ο οποίος δεν θα σας απογοητεύσει ξανά. Αυτά τα ερωτήματα και τα συναισθήματα προέρχονται είτε μέσα από τις προσωπικές σας ήττες και απογοητεύσεις είτε μέσα από επαγγελματικά και κοινωνικά γεγονότα όπου η εξαπάτηση και η διάψευση κυριαρχούν.

Έχετε τάση φυγής από τα οικογενειακά προβλήματα, ένα πρόβλημα υγείας κάποιου απ’ τους γονείς σας ή μια ζημιά που υπέστη το σπίτι σας από πλημύρα ή διάρρηξη, σας έχει αποσυντονίσει. Έχετε κάνει κι εσείς τα λάθη σας, όμως δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας, αλλά να αγωνιστείτε για να διορθώσετε ότι μπορεί να διορθωθεί. Αν παραμείνετε πιστοί στις αρχές σας και υποστηρικτικοί στους δικούς σας ανθρώπους όλα μπορούν βελτιωθούν.

Αιγόκερως

Αν και οι εκλείψεις δεν είναι αρνητικές με το ζώδιο σας όμως οι δύσκολες όψεις που σχηματίζονται αυτή την περίοδο, μας επηρεάζουν όλους με κάποιον τρόπο. Η διάθεση σας αυτό τον καιρό είναι αρκετά καλή και έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε μακριά, να αλλάξετε περιβάλλον και συνήθειες. Το εξωτερικό παίζει σημαντικό ρόλο για σας αυτό το διάστημα, είτε αυτό είναι ένα ταξίδι είτε ένα πρόσωπο από το εξωτερικό και επιθυμείτε πολύ να το συναντήσετε.

Κάποιοι από σας μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα νομικό ζήτημα το οποίο σας προβληματίζει έντονα. Να είστε προσεκτικοί για να μην εμπλακείτε σε μη νόμιμες δουλειές ή συμφωνίες. Είναι ύποπτοι καιροί και δεν μπορείτε να ξέρετε από πού μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι. Μετά τις 16/9 θα είστε αρκετά αγχωμένοι γιατί κάποιες καθημερινές δουλειές δεν γίνονται στον χρόνο που πρέπει ή είναι τόσο μπερδεμένες που δεν ξέρετε πώς να τις ξεμπερδέψετε. Σύγχυση και αποπροσανατολισμός επικρατεί στις καθημερινές σας συναλλαγές με τους ανθρώπους.

Άλλα λέτε εσείς κι άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι, άλλες εργασίες πρέπει να κάνετε όμως, χάνεστε στον δρόμο και με άλλες καταπιάνεστε. Αποφύγετε αυτό τον μήνα, να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια και να δεσμευτείτε με υπογραφές και χαρτιά για οτιδήποτε.

Να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και ειλικρινείς μπορείτε, για να διατηρήσετε και την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό σας, αλλά και να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους ή υπηρεσίες, είναι τα θέματα τα οποία θα σας απασχολήσουν. Ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που τυχόν μπορεί να έχετε με την εφορία, τις τράπεζες και τα περιουσιακά σας. Τακτοποιήσετε αυτά τα ζητήματα και κλείστε τους λογαριασμούς σας αν αυτό είναι κατορθωτό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δανειστείτε ή να χρεώσετε τις κάρτες σας με καινούργια χρέη. Είναι ένας δύσκολος μήνας αυτός και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά μεγάλες.

Δείτε προσεκτικά αυτά τα θέματα και μην παρασυρθείτε σε λανθασμένους χειρισμούς. Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή, για να πάρετε δάνειο ή να επενδύσετε σε επιχειρήσεις, τίποτα δεν σας εγγυάται επιτυχία. Επίσης αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλέξετε την φιλία με οικονομικά ζητήματα γιατί θα χάσετε και τα χρήματα και τον/την φίλο.

Μην επιχειρήσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας ιδιαίτερα μετά τις 16 του μήνα, διότι δεν θα έχουν καμία τύχη. Καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να μην αποδώσουν αυτά που περιμένατε. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες τώρα, να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας με φανατισμό γιατί δεν θα καταφέρετε να πείσετε τους συνομιλητές σας. Οι ανασφάλειες και η καχυποψία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και να διαφωνήσετε έντονα με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Παρακολουθήστε τις δαπάνες σας και μην το παρακάνετε για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ίσως νιώσετε απογοήτευση επειδή περιμένατε μια αύξηση στο εισόδημα σας και αυτό να μην συμβεί ή η αύξηση αυτή να μην φτάσει στα χέρια σας λόγω κρατήσεων ή οτιδήποτε άλλο.

Ιχθείς

Οι εκλείψεις με τις δύσκολες όψεις τους και ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας και ιδιαίτερα όσους από σας έχετε γεννηθεί κοντά στην 1η και στην 16η Μαρτίου. Αυτή την περίοδο φροντίστε να προφυλάξετε τη σχέση η οποία αξίζει να υπάρχει και στο μέλλον είτε αυτή η σχέση είναι ερωτική είτε επαγγελματική.

Η ανειλικρίνεια ή η λάθος συμπεριφορά από μέρους σας μπορεί να φέρει διαφωνίες και ψυχρότητα στην σχέση σας. Επειδή ο μήνας αυτός μας φέρνει επιβαλλόμενες αλλαγές καταστάσεων όπου θα έχετε μικρή ελευθερία επιλογής, χρειάζεται ειλικρίνεια, σοβαρότητα, λογική και μεθοδική σκέψη για την λήψη σωστών αποφάσεων, ρεαλιστική θεώρηση των πραγμάτων και προσεκτική ανάλυση των συνθηκών για να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις στις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Καινούργιες ερωτικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες αποφύγετε να ξεκινήσετε εν μέσω εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή.  Μετά τις 16 Σεπτεμβρίου θα πρέπει ψύχραιμα, να αξιολογήσετε τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους και να καταλάβετε πως μπορείτε να συνδυάσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων. Αν μπει ο εγωισμός ή κάποιου είδους εξαπάτησης ανάμεσα σας τότε θα βγουν απωθημένα και κρυφά παράπονα και θα γίνετε αποδέκτες αυστηρής, αρνητικής κριτικής.

Είναι δύσκολο βέβαια να αποφύγετε κάποιου είδους αποτυχίες, απογοητεύσεις ή λανθασμένες αποφάσεις. Όμως αν έχετε την συνείδηση σας καθαρή ότι λειτουργήσαμε έντιμα και τα κίνητρα σας ήταν αγνά, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι επώδυνο για σας.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
koritsii
koritsii
28/08/2016 6:56 PM

Ευχαριστούμε θερμά

eleniska
eleniska
28/08/2016 8:55 PM

Ευχαριστώ για τις προβλέψεις. Πιστεύω οτι αν ξέρεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου, μπορείς να μάθεις ποιες μέρες σε ευνοούν να κάνεις συγκεκριμένες εργασίες ή να δοκιμάζεις κάτι. Τα ζώδια δείχνουν προδιάθεση για κάτι και μια σωστή ανάλυση, όπως αυτή που κάνετε εδώ, μπορεί να βοηθήσει στη ζωή σου. Για το πώς θα ενεργήσεις στη δουλειά, πώς θα συμπεριφερθείς σύντροφό σου, αν θα πρέπει να παίξεις ένα τυχερό παιχνίδι επειδή σε ευνοούν οι πλανήτες, αν θα πρέπει να προσέχεις για κάτι. Για παράδειγμα, μια φίλη είχε κερδίσει 100 ευρώ στο σκρατς, όταν οι αστρολογικές της προβλέψεις έλεγαν ότι μπορεί να… Read more »

Αννα Σχοινοπλοκάκη
Αννα Σχοινοπλοκάκη
01/09/2016 8:18 PM

Καλησπέρα eleniska, Πάρα πολύ εύστοχο το σχόλιο σας και σας ευχαριστώ, γιατί είναι πολύ βοηθητικό για εκείνους που δεν γνωρίζουν αστρολογία και απλά διαβάζουν. Κάποιες φορές όταν σχηματίζονται πολύ σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα, παρασύρομαι και προσπαθώντας να προστατέψω μάλλον τρομάζω τους ανθρώπους. Όπως πολύ σωστά λέτε την αστρολογία την βλέπουμε συμβουλευτικά και όχι μοιρολατρικά. Ο καθένας από μας, κρατά την ζωή του και την ευτυχία του στα χέρια του. Αν κυνηγήσουμε τα όνειρα μας είναι σίγουρο ότι θα τα πραγματοποιήσουμε, αν όμως περιμένουμε άπραγοι να μας έρθει το “μάνα εξ ουρανού” είναι βέβαιο ότι σε όλη μας ζωή θα περιμένουμε. Σας… Read more »