0 0 votes
Article Rating

Ο έρωτας στην συνείδηση των ανθρώπων (κυρίως των γυναικών) είναι ένα στρουμπουλό μωρό με φτερά και ένα τόξο στο χεράκι.
Προσωπικά, δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ τον ακούσιο τραυματισμό μου από ένα νήπιο που ακόμα δεν έχει αλλάξει τους τραπεζίτες του και το έχει ρίξει στην τοξοβολία!

Ιστορικά καταγεγραμμένους ως μοιραίους και καρμικούς έρωτες με αίσιο τέλος, έχουμε μόνο της Ραπουνζέλ, της Σταχτοπούτας, της Χιονάτης και της παναγιάς των Παρισίων, άντε και της πεντάμορφης με το τέρας!

Όλοι οι υπόλοιποι διάσημοι μοιραίοι έρωτες, το τέλος τους δεν το λες επιτυχημένο.
Η Μαρία Κάλλας έφυγε από τη ζωή με την πίκρα του Ωνάση, η Λιζ Τέιλορ έκλεισε τα μάτια του αλκοολικού Μπάρτον όντας χωρισμένοι πλέον, ενώ είχαν παντρευτεί ήδη δύο φορές.

Η Καμίλα και ο Κάρολος της Αγγλίας έφτασαν μεσήλικες και έζησαν μια ζωή με την κατακραυγή και τους περιορισμούς για να μπορούν τώρα να απολαύουν το προνόμιο να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι με τους ίδιους πόνους στα αρθριτικά. Ο Αντώνιος «έφαγε ήττα» και η Κλεοπάτρα είπε να αλλάξει τις βασιλικές διατροφικές της συνήθειες δοκιμάζοντας ένα γκουρμέ δηλητήριο βασικής κόμπρας.

Αυτό συμβαίνει και στους γόνους των καλυτέρων οικογενειών, δεδομένου του ότι ο έρωτας σύμφωνα με τη σύγχρονη ψυχολογία είναι νεύρωση και κρατά ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά…

«…Η απομυθοποίηση, χωρίς προειδοποίηση
χτυπάει την πόρτα.
Η ωραία κοιμωμένη, ξυπνάει θυμωμένη
μα δεν αισθάνεται.
Ο έρωτας χάνεται. Φίδι στα χόρτα».

Ένας πλούσιος 5ος, ένας συναρπαστικός 7ος , ένας φλογερός 8ος ο Άρης αυτοπρόσωπος, η Αφροδίτη στις καλές της στιγμές, ο Β.Δ σε σύνοδο με την κεντρική αορτή σας, το Βέρτεξ σε σύνοδο με την υπόφυση και ο πλανήτης Έρως στις ίδιες μοίρες με το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου, δεν μπορεί να σώσει κανέναν μοιραίο και καρμικό έρωτα από την καταστρεπτική επέλαση της φθοράς του ορμητικού ποταμού της πεζής καθημερινότητας.

Ακόμα και αν η Αφροδίτη σας είναι σε σύνοδο με τη μαύρη σελήνη του μοιραίου έρωτά σας, όταν έχει το κακό συνήθειο να λερώνει το καπάκι της τουαλέτας, θα έρθει η μέρα που θα του πάρει ο διάολος τη μαύρη σελήνη και θα του την σηκώσει μαζί με το καπάκι!

Καλά λένε ότι ο έρωτας, το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται. Ουσιαστικά, αυτό είναι το τρίπτυχο για το οποίο συντηρούνται αιώνες τώρα οι μαντικές τέχνες. Αισθηματικά, οικονομικά, υγεία.

Ακόμα πιο περίεργο που ενώ υπάρχουν τα οικονομικά και η υγεία, όλες οι ερωτήσεις περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα.

«Τι σημαίνει όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με την μαύρη σελήνη του άλλου στον 7ο οίκο;»
Στην ουσία το πρόσωπο που ρωτά ξέρει πολύ καλά ότι κάτι καλό θα σημαίνει αυτό, αλλά θέλει να το ακούει, να το διαβάζει και να το γράφει γιατί τελεί υπό το κράτος ενός σφοδρού έρωτα.
Είπε κανείς τίποτα;

Αυτό που δεν μας είπε, είναι τι κάνει ο Κρόνος που θα ρυθμίσει την ανάγκη του ζευγαριού να δουλέψει τη σχέση και να την κάνει να αντέξει. Τι κάνουν οι σελήνες για να δούμε αν μπορούν να ζήσουν στο ίδιο σπίτι αρμονικά και πολλές άλλες όψεις, καθόλου μοιραίες. Καθόλου καρμικές. Καθόλου περιπετειώδεις και καθησυχαστικές.

Το μοιραίο και το καρμικό, μπορεί να μας δέσει σε μία σχέση καθόλου γοητευτική. Μια μαύρη Σελήνη με έναν Άρη μπορεί να σας κάνει να συμπληρώσετε μερικές ενδιαφέρουσες σελίδες στο βιβλίο του Κάμα Σούτρα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις υπόλοιπες αστρολογικές θέσεις να μην σας αφήνουν να έχετε κανενός είδους επικοινωνία με τον μοιραίο και καρμικό σας έρωτα.

Η ενεργοποίηση του Βέρτεξ ενός ανθρώπου από έναν δικό σας πλανήτη, μπορεί να τον κάνει να σας επιλέξει για σύντροφο της ζωής του, αλλά το άτομο αυτό να είναι σίριαλ κίλερ και να έχει την γιαγιά του θαμμένη ανάμεσα από την μπιγκόνια και την αζαλέα στην πίσω αυλή.

Ο νέος έρωτας είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς

Η 5ετής σχέση που είχατε με τον προηγούμενο έρωτά σας που πια ίσως να τηλεφωνιέστε ούτε για καλή χρονιά, μαντέψτε! Ήταν μοιραίος και καρμικός. Μάλιστα! Ένας άνθρωπος που είχε μπει στη ζωή μας για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα έχει αφήσει το σημάδι του, και δεν εννοώ ένα τατουάζ που γράφει «Μένιος φορ έβερ» ή «αϊ λοβ Λίτσα».

Εννοώ ότι ήταν ένα πρόσωπο που για καιρό επηρέασε την σκέψη και το συναίσθημά σας. Τις επιλογές σας. Τροποποίησε κατά κάποιο τρόπο την πορεία σας μέσα στην ζωή και φυλακίστηκε στις μνήμες του σύντομου βίου μας χρωματίζοντας μερικά από τα μετρημένα μας χρόνια.
Αν αυτό δεν είναι καρμικό και μοιραίο, τότε τι είναι;

Καταλήγοντας θα πω, χωρίς να δω κανενός τον χάρτη, ότι καρμικός και μοιραίος είναι ο έρωτας που μας κάνει να νιώθουμε πληρότητα, χαρά, επικοινωνία, ασφάλεια συντροφικότητα, ερωτισμό, αξιοπρέπεια, αυτάρκεια.

Καρμικός και μοιραίος είναι ο έρωτας που δεν προσπαθεί να στηρίξει την ύπαρξή του στην σύνοδο της Σελήνης με το Βέρτεξ. Εκείνος που δεν μας γεμίζει με αγωνία και δεν μας σπρώχνει να θέτουμε αστείες ερωτήσεις όταν η πράξη μας έχει απογοητεύσει και αναζητούμε απαντήσεις στο θεμελιώδες ερώτημα του ερωτευμένου: Με θέλει;

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και όχι από τον Β.Δ, την μαύρη Σελήνη, το Βέρτεξ, τον γεμάτο 5ο, τον άδειο 8ο, τον κορεσμένο 7ο και άλλες αστρολογικές περιπέτειες.

Ας σοβαρευτούμε λίγο! Η σωστή ερώτηση είναι:
Ο χάρτης της οικονομικής κρίσης, που το έχει το Βέρτεξ;
Κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη της χώρας;
Γιατί αν δεν κάνει, εμείς και ο καινούργιος μας έρωτας, θα χτίσουμε την ερωτική μας φωλιά στους πρόποδες του καμένου Υμηττού κλαράκι-κλαράκι, όπως τα πιτσουνάκια, επειδή οι τράπεζες δεν θα χρηματοδοτούν πια τις ερωτικές μας φωλιές.
Ακόμα κι αν είναι μοιραίες και καρμικές!

 

Κάτια Κ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments