0 0 votes
Article Rating

Με μία Νέα Σελήνη ξεκινάει αυτή η εβδομάδα που γίνεται την Δευτέρα 18/12 στην 26.31’ μοίρα του Τοξότη με την συμμετοχή του Κρόνου στην 29ο μοίρα του ζωδίου αλλά και του ανάδρομου Ουρανού ο οποίος σχηματίζει όψη τριγώνου με το νέο φεγγάρι από την 24η μοίρα του Κριού.

Νέα ξεκινήματα και εντελώς καινούργια δεδομένα λοιπόν σε ότι έχει να κάνει με ψήφιση νόμων, δικαιοσύνη, θρησκεία, ανώτερη παιδεία, αθλητισμό και δημιουργία νέων συλλόγων, πολιτικών προσώπων και κομμάτων, όπως και καινοτόμες επιστημονικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις. Η ΝΑΣΑ ήδη μιλάει για την ανακάλυψη ενός καινούργιου Ηλιακού συστήματος. Και η αστρολογία βέβαια προχωράει με γοργά βήματα. Η ύπαρξη του Κρόνου ασφαλώς διευκρινίζει την αναγκαιότητα για οργανωμένες κινήσεις, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πολλή δουλειά ώστε με την βοήθεια του Ουρανού αυτά τα νέα ξεκινήματα να οδηγήσουν σε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση αφού είναι πανέτοιμος να περάσει στον Αιγόκερω, κάτι το οποίο θα κάνει στις 20/12.

Αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί σε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή θέλουν να προβούν Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από 14 ως 19 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 24η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων. Σε ότι μέχρι τώρα έχετε δουλέψει σκληρά, θα δείτε τους κόπους σας να αμείβονται και τα γεγονότα να σας ωθούν σε τελείως καινούργια και διαφορετικά δεδομένα και ξεκινήματα με βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που βρίσκεστε στις ίδιες μοίρες και ημερομηνίες, κι εσείς καλείστε για μια νέα αρχή που ίσως όμως χρειαστεί λίγο περισσότερο κόπο και προσπάθεια, που μπορεί να σας κουράσει αλλά να αποδώσει καρπούς, αποφεύγοντας πάντα τις υπερβολές.

Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο της κυριαρχίας του ασφαλώς αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός. Ο πλανήτης εκεί θα επιβάλει την τάξη και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά πολιτικά και οικονομικά συστήματα, θέματα εξουσίας και κοινωνικά δεδομένα.

Από αυτή την καινούργια θέση θα αρχίσει να επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους οι οποίοι θα χρειαστεί να κάνουν τις απαραίτητες αναθεωρήσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και ενδεχομένως να αναλάβουν καινούργιες ευθύνες. Ο Κρόνος είναι ένας αυστηρός αλλά δίκαιος κριτής που τελειώνει οτιδήποτε σαθρό και περιττό αλλά επιβραβεύει οτιδήποτε έχει γερές και σταθερές βάσεις και έχει αποκτηθεί με δουλειά και έντιμη προσπάθεια.

Στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω στις 22/12 θα τον συναντήσει ο Ήλιος αφού μόλις την προηγούμενη μέρα έχει μπει κι αυτός στο ίδιο ζώδιο. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μοίρα αφού ο Ήλιος εκεί σηματοδοτεί την έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου και σαφώς προϊδεάζει για μία κρίσιμη περίοδο σε ζητήματα πολιτικών ηγετών και εξελίξεων. Ίσως κάτι αρκετά δύσκολο ακούσουμε για κάποιο πρόσωπο κύρους.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι 21-22 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 1η-2η μοίρα αυτών των ζωδίων, χρειάζεται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες αλλά και όλο τον χρόνο που ακολουθεί σε όλα τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν και να φροντίσουν να τα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, ψυχραιμία και εργατικότητα καθώς μέσα από κρίσιμες διαδικασίες θα περάσουν σε άλλη κατάσταση ζωής.

Φερθείτε τίμια και προσπαθήστε με υπομονή να φτάσετε τους στόχους σας και είναι σίγουρο πως ο Κρόνος θα σας ανταμείψει και μάλιστα σε μία σταθερή βάση. Αν δείτε καταστάσεις να αλλάζουν και ανθρώπους να απομακρύνονται αργότερα θα κατανοήσετε τους λόγους, τις αιτίες και την αναγκαιότητα ενός πιο ξεκάθαρου τοπίου στη ζωή σας. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα, κυρίως αντρικά, που μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σας.

Η Αφροδίτη στις 20/12 από την 24η μοίρα του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό στην 24η μοίρα του Κριού κι έτσι θα βάλει στο παιχνίδι προσωπικές σχέσεις και οικονομικούς χειρισμούς. Η όψη αυτή θα τονίσει την πρόοδο σε όλα τα θέματα που έθιξε η Νέα Σελήνη ευνοώντας συνεργασίες και δημιουργώντας καινούργιες πηγές εισοδημάτων, όπως και σχετικά νομοσχέδια.

Όσοι λοιπόν δέχτηκαν την επιρροή της Νέας Σελήνης θα δεχτούν και την εύνοια της Αφροδίτης. Ένας νέος ξαφνικός έρωτας, μια αναπάντεχη πρόταση συνεργασίας ή μια ξαφνική οικονομική απολαβή μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Η εβδομάδα τελειώνει με τον Ερμή να επιστρέφει στις 23/12 σε ορθή φορά στην 13η μοίρα του Τοξότη αποκαθιστώντας έτσι την επικοινωνία, λύνοντας ενδεχόμενες παρανοήσεις και βάζοντας τέλος σε καθυστερήσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι από 23 ως το τέλος του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 13η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων καιρός να προωθήσετε θέματα και συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα και τώρα θα επιστρέψουν ώστε να επιλυθούν, να πάρουν την οριστική τους μορφή κι εσείς βέβαια να επιστρέψετε στην ομαλότητα της καθημερινότητάς σας!

 

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments