0 0 votes
Article Rating

Οι συμπαντικές συγκυρίες κατά την ώρα της γέννησής μας προσδιορίζουν τον χαρακτήρα, τους στόχους μας και κατά κάποιο τρόπο την τύχη μας. Η ώρα γέννησης επηρεάζει όχι μόνο το ίδιο το άτομο αλλά και το οικογενειακό του περιβάλλον. Ακόμα και αν δεν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησής σας, αλλά μόνο κατά προσέγγιση, μπορείτε να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε, ή ακόμα και να «εντοπίσετε» ποια είναι η πιο πιθανή ώρα γέννησής σας.

Εάν έχετε γεννηθεί από τις 12.00 τα μεσάνυχτα έως τις 12.00 το μεσημέρι, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους. Δεν επιδιώκετε να αποκτήσετε συναναστροφές για να θριαμβεύσετε. Ειδικότερα εάν έχετε γεννηθεί από τις 6.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, ανήκετε στην κατηγορία των ιδιαίτερα ταλαντούχων. Εξελίσσεστε γρήγορα και πετυχαίνετε πιο εύκολα από εκείνους που έχουν γεννηθεί από τις 12.00 τα μεσάνυχτα έως τις 6.00 το πρωί.

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα συνδέονται με την ευημερία των άλλων, και η επιτυχία έρχεται μέσω τρίτων. Ειδικότερα από τη 1.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. έχουν καλύτερη κοινωνική κατάσταση σε σχέση με εκείνους που έχουν γεννηθεί μετά τις 7.00 μ.μ.

Μεταξύ 9.00 μ.μ. και 4.00 π.μ. γεννιούνται οι άνθρωποι που είναι αρκετά εσωστρεφείς και έχουν λίγο ενδιαφέρον για τη δημόσια ή κοσμική ζωή, ενώ από τις 9.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ γεννιούνται εξωστρεφή άτομα στα οποία δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για να γίνουν ηγέτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. εστιάζεται η μεγαλύτερη ηλιακή ενέργεια που αναπτερώνει τους ανθρώπους να κατακτήσουν υψηλά κοινωνικά επίπεδα και να φτάσουν στην κορυφή της επιχειρηματικής ή και πολιτικής δραστηριότητας, ενώ από τις 10.00 μ.μ. έως τη 1.00 π.μ. συναντάμε το μεγαλύτερο αριθμό εκείνων που χαίρονται να μένουν σπίτι.

Γεννήσεις από τις 12.00 τα μεσάνυχτα έως τις 2.00 π.μ. καθώς και από τις 12.00 μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ. συνδέονται με ανθρώπους με αξιοσημείωτη πνευματική ικανότητα και δυνατότητα να διαπρέψουν στον τομέα των μεταφορών και επικοινωνιών.

Αυτοί που γεννήθηκαν από τις 12.00 τα μεσάνυχτα έως τις 2.00 π.μ. μπορούν να διεκδικήσουν το κύρος μέσα από συγγραφή, ενώ αυτοί που γεννήθηκαν από 12.00 μ.μ. έως 2.00 μ.μ. ξεχωρίζουν από την ανώτερη μόρφωση, καθώς επίσης και από την ικανότητά τους να είναι ακριβοπληρωμένα στελέχη στο εξωτερικό, ή σε αλλοδαπές εταιρείες στη χώρα τους. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν να μην πέσουν σε πνευματικό μαρασμό.

Από 2.00 π.μ. έως 4.00 π.μ. είναι οι άνθρωποι των οικονομικών. Ναι, μεν, έχουν οικονομικές δυσκολίες και συχνά ξοδεύουν μεγάλα ποσά, όμως, έχουν τη μαγική ικανότητα να εξισορροπούν τα έξοδά τους με τα έσοδά τους. Το ίδιο συμβαίνει και με εκείνους που γεννιούνται από 2.00 μ.μ. έως 4.00 μ.μ., με τη διαφορά ότι αυτή η κατηγορία χρειάζεται να εξαρτάται από κάποιον ή να συναναστρέφεται με κάποιον προκειμένου να εξασφαλίσει αγαθά και χρήματα.

Από 4.00 π.μ. έως 6.00 π.μ. γεννιούνται όσοι εστιάζουν την ενέργειά τους στην επιβεβαίωση της προσωπικότητάς τους και επιτυγχάνουν με τις δικές τους προσπάθειες, ενώ αυτοί που γεννιούνται από 4.00 μ.μ. έως 6.00 μ.μ. κάνουν προσπάθειες να αναγνωριστούν. Στο δεύτερο γκρουπ ανήκει η κατηγορία των επιτυχημένων και δυνατών ανθρώπων (έμποροι, επιχειρηματίες, κλπ.), κυρίως με την υποστήριξη των συναναστροφών τους.

Διαφορετική τύχη περιμένει εκείνους που γεννήθηκαν από 6.00 π.μ. έως 8.00 π.μ. Η ώρα αυτή είναι γνωστή ως ζώνη απομόνωσης και μη επικοινωνίας. Οι γονείς πρέπει να προσπαθήσουν να έχουν ήρεμη επικοινωνία με τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τις ώρες αυτές και πρέπει να τα διδάξουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή με ρεαλισμό.

Μεταξύ 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ. οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία και προσπαθούν να εκπληρώσουν όλων των ειδών τις υπηρεσίες με τέλειο και φανταχτερό τρόπο.

Από τις 8.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. είναι οι άνθρωποι που οραματίζονται καινούργιους στόχους. Προστατεύονται από ισχυρούς ανθρώπους και τοποθετούν σχεδόν τα πάντα κάτω από το φακό της φιλίας. Είναι η ώρα της χαράς και της αδελφότητας, όπως επίσης και από 8.00 μ.μ. έως 10.00 μ.μ.

Από 8.00 μ.μ. έως 10.00 μ.μ. είναι ο κόσμος της εκπαίδευσης και της τέχνης. Είναι το πεδίο της δημιουργικότητας και της διασκέδασης. Οι άνθρωποι αυτοί εξελίσσουν άριστα τα χόμπι τους και αποκτούν χρήματα και κύρος από εργασίες που σχετίζονται με παιδιά, με διασκέδαση, με τέχνη και με εκδόσεις.

Από 10.00 π.μ. έως τις 12.00 το μεσημέρι είναι το κατ’ εξοχήν πεδίο της δόξας και της επιδεξιότητας της δύναμης. Τα άτομα αυτά έχουν ηγετική τάση και κατέχουν υψηλά αξιώματα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μέσα στη δημόσια ζωή. Σε εντελώς αντίθετη πορεία βρίσκονται όσοι είναι γεννημένοι από 10.00 μ.μ. έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Είναι οι «βασιλιάδες» του σπιτιού, ενδιαφέρονται για την πρόοδο της οικογένειάς τους χωρίς να παραβλέπουν τους συγγενείς. Αργότερα αρχίζουν να ενδιαφέρονται για τη δημόσια ζωή και αποκτούν κύρος στη χώρα που γεννήθηκαν.

 

Αναλυτικότερα, αν έχετε γεννηθεί:

Από 00.00 έως 1.00
Είστε επιθετικοί και επίμονοι. Το ισχυρό πείσμα σας δεν σας αφήνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Η δύναμή σας είναι σημαντική και τελικά καταφέρνετε να επιτύχετε μια λαμπρή καριέρα.
 
Από 1.00 έως 2.00
Είστε συμπαθητικοί και φιλόδοξοι. Η ώρα αυτή θεωρείται «πλούσια». Αναζητάτε την επιτυχία και την ευχαρίστηση, την οποία πάντοτε πετυχαίνετε. Διαθέτετε το αξιοσημείωτο χάρισμα της συμπόνιας.
 
Από 2.00 έως 3.00
Είστε δυναμικοί και ανήσυχοι. Η ώρα αυτή σας παρέχει δύναμη, ενθουσιασμό και δυναμισμό. Θα πρέπει να αφιερωθείτε στους στόχους σας, αφού πρώτα τους ταξινομήσετε, ούτως ώστε να μην καταβάλλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες.
 
Από 3.00 έως 4.00
Είστε τρυφεροί και λίγο τεμπέληδες. Η ώρα αυτή σας κάνει πολύ γλυκά πλάσματα. Τα έντονα συναισθήματα που έχετε σας ωθούν να κατευθυνθείτε σε παραδοσιακές αξίες, όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια, τα παιδιά, το σπίτι.
 
Από 4.00 έως 5.00
Είστε ματαιόδοξοι, ιδιαίτερα περήφανοι και δεν σας αρέσουν οι καβγάδες. Αγαπάτε την επιτυχία και επικροτείτε την επιτυχία των άλλων, έστω και με αδιαφορία. Είστε έξυπνοι, κεφάτοι, ομιλητικοί και αριστοκρατικοί.
 
Από 5.00 έως 6.00
Είστε αυστηροί, πνευματώδεις, αλλά δεν διαθέτετε ισχυρή φαντασία. Ίσως θεωρηθείτε άκαμπτοι, όμως αυτό συμβαίνει επειδή έχετε πλήρη συνείδηση των καθηκόντων σας, από τα οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε ποτέ.
 
Από 6.00 έως 7.00
Είστε ανυποχώρητοι και ονειροπόλοι. Η ώρα αυτή σας κάνει αναποφάσιστους και συχνά βρίσκεστε σε δίλημμα. Διαθέτετε την ικανότητα να αρχίζετε ξανά και ξανά έπειτα από κάποια αποτυχία. Συχνά αναζητάτε πράγματα που είναι ακατόρθωτα για τις δυνατότητές σας.
 
Από 7.00 έως 8.00
Είστε κυνικοί και ευφυείς. Σας αρέσει να φέρνετε σε αμηχανία τους άλλους, χρησιμοποιώντας ακόμα και κακόβουλα χτυπήματα, με σκοπό να τους βλάψετε – λιγότερο ή περισσότερο. Έχετε αναπτυγμένη νοημοσύνη και δυνατότητα ανάλυσης. Αναζητείτε την αλήθεια που, κάποιες φορές σας προσγειώνει σε έναν πικρό σκεπτικισμό.
 
Από 8.00 έως 9.00
Είστε γοητευτικοί, άπιστοι, και έτοιμοι πάντοτε για συναισθηματικές περιπέτειες. Η ανάγκη σας για ταξίδια είναι έντονη. Διαθέτετε έντονα το αλτρουιστικό στοιχείο.
 
Από 9.00 έως 10.00
Είστε επίμονοι και ενθουσιώδεις. Η ώρα αυτή σας κάνει πολύ δυναμικούς και επιθετικούς. Η δράση σας δεν είναι αυθόρμητη, αλλά πάντοτε έπειτα από σκέψη. Ο ενθουσιασμός σας διατηρείται μέχρι να επιτύχετε τον στόχο σας.
 
Από 10.00 έως 11.00
Είστε παραδοσιακοί αλλά και μοντέρνοι. Η ώρα αυτή συνδυάζει τη ζεστασιά με την ψυχρότητα. Αν και επιδιώκετε αυστηρή ηθική, επιτρέπετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους κάποιες παρεκτροπές. Είστε πολύ ανεκτικοί με τους άλλους.
 
Από 11.00 έως 12.00
Είστε στοργικοί και διστακτικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει έρμαιο των ισχυρών συναισθημάτων σας. Διαθέτετε κατανόηση και οίκτο για την ανθρωπότητα, αλλά δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό.
 
Από 12.00 έως 13.00
Είστε ιδιότροποι, ευαίσθητοι, αλλά και επιθετικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει ονειροπόλους και άστατους. Είστε δημιουργικοί, όμως σας αρέσει μερικές φορές να αφήνεστε στη νωθρή διάθεσή σας.
 
Από 13.00 έως 14.00
Είστε έξυπνοι και αδίστακτοι. Η ώρα αυτή σας χαρίζει ζωηρή νοημοσύνη, νευρικότητα και αστάθεια. Αναζητείτε συνεχώς την ευχαρίστηση και τα χρήματα. Σας αρέσει η καλή κουζίνα.
 
Από 14.00 έως 15.00
Είστε γενναιόδωροι και δημιουργικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει χαριτωμένους, καλούς, ευχάριστους στις σχέσεις σας, αλλά ταυτόχρονα και κάπως εγωιστές. Στη σκέψη σας προέχει η δική σας ευχαρίστηση και ευημερία.
 
Από 15.00 έως 16.00
Αυτή η ώρα σας κάνει οξύθυμους, ενθουσιώδεις και ευέξαπτους. Έχετε ισχυρά συναισθήματα για την οικογένεια και τα παιδιά, και είστε διατεθειμένοι να παλέψετε με όλες τις δυνάμεις σας για την τιμή τους.
 
Από 16.00 έως 17.00
Είστε εύθυμοι και φλύαροι. Η ώρα αυτή είναι αναμφισβήτητα «τυχερή» και σας χαρίζει χαρά και επέκταση. Είστε εγκάρδιοι, γενναιόδωροι, αλλά και ευάλωτοι στην κολακεία, στην πολυλογία και στο κουτσομπολιό.
 
Από 17.00 έως 18.00
Είστε σταθεροί και υπομονετικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει τελειομανείς. Είστε εσείς που βάζετε τον «θεμέλιο λίθο» σε όλα τα επίπεδα. Έχετε έντονη την αξία της σταθερότητας και της υπομονής, καθώς και την αίσθηση του καθήκοντος και της θυσίας. Συχνά όμως μελαγχολείτε.
 
Από 18.00 έως 19.00
Είστε εγκρατείς και δημιουργικοί. Θεωρείται πολύ θετική η ώρα αυτή, και σας χαρίζει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ό,τι επιδιώκετε. Είστε ένα παραδοσιακό, συντηρητικό άτομο. Βρίσκετε πάντοτε λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις.
 
Από 19.00 έως 20.00
Είστε αισθησιακοί και εξωστρεφείς. Η ώρα αυτή σας κάνει υπερβολικά σεξουαλικούς. Η φιλοδοξία σας θα σας κάνει να κερδίσετε πολλές θέσεις στην κοινωνική κλίμακα, αρκεί να συγκρατήσετε τις υπερβολές, την κριτική και την εξωστρέφειά σας.
 
Από 20.00 έως 21.00
Είστε αισιόδοξοι και τολμηροί. Η ώρα αυτή σας κάνει λάτρεις της περιπέτειας και των ταξιδιών. Είναι πιθανό να παντρευτείτε άτομο από μακρινό μέρος ή για κάποιο λόγο να ζείτε μακριά από τον σύζυγο. Δεν σας φοβίζει η αποτυχία και έχετε την ικανότητα να επαναλαμβάνετε τις προσπάθειές σας μέχρι να επιτύχετε τον στόχο σας.
 
Από 21.00 έως 22.00
Είστε αρκετά συνεσταλμένοι. Μερικές φορές νιώθετε καταθλιπτική διάθεση, αλλά συγχρόνως συνειδητοποιείτε τα όριά σας. Είστε αρκετά αντικοινωνικοί και προτιμάτε να μην εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας.
 
Από 22.00 έως 23.00
Είστε πολύπλευροι και ευφυείς. Η ώρα αυτή σας προικίζει με υψηλή νοημοσύνη. Είστε καινοτόμοι και βρίσκετε λύσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια ή χρόνο, και γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε την ικανότητα αυτή.
 
Από 23.00 έως 24.00
Είστε μυστηριώδεις. Η ώρα αυτή συμβολίζει τις εσωτερικές διεργασίες και τις μεγάλες ανιχνεύσεις. Έχετε κλίση στο μυστικισμό και στον αποκρυφισμό.

 

Η ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ώρα γέννησης επηρεάζει και την οικογένεια, είτε θετικά είτε αρνητικά. Πολλοί γονείς λένε ότι μετά τη γέννηση κάποιου παιδιού τους άλλαξε η τύχη τους. Ας δούμε λοιπόν πώς επηρεάζει η κάθε ώρα γέννησης τους γονείς του παιδιού.

Το παιδί που γεννιέται από 10.00 π.μ. έως 3.00 μ.μ. συντελεί στη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης του πατέρα. Ο πατέρας, μετά τη γέννηση του παιδιού αυτού, θα αναρριχηθεί σε υψηλή θέση στον επαγγελματικό τομέα.
Εάν η γέννηση είναι κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, ο πατέρας θα έχει πολλές ευκαιρίες για να προοδεύσει. Εάν η γέννηση είναι κατά τη διάρκεια του πρωινού, ο πατέρας θα αποφύγει τις κοινωνικές εξαρτήσεις και θα γίνει αυτόνομος.

Κοντά στα μεσάνυχτα, με ανοχή δύο ωρών, προτείνεται να κάνετε άλλο ένα παιδί σύντομα, όχι εξαιτίας του μωρού ούτε της μητέρας, αλλά επειδή ο πατέρας θα ρέπει προς την κοινωνική εκτροπή. Το ίδιο θα συμβεί στη μητέρα εάν η γέννηση είναι το ίδιο βράδυ που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, καθώς επίσης και 4, 5 ημέρες πριν ή μετά. Όμως, εάν η γέννηση είναι σε ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, οι ευκαιρίες να επιτύχει η οικογένεια υψηλούς στόχους θα έλθουν από την πλευρά της μητέρας.

 

Ρένα Μεντάκη

Πηγή: Αστρολογία για όλους

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments