0 0 votes
Article Rating

Οι βαριοί πλανήτες συνεχίζουν να πυροδοτούν ακραίες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και γεγονότα όπως αυτά που διαβάσαμε (σε Γαλλία και Τουρκία πρόσφατα) αλλά και που θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε τουλάχιστον μέχρι την περίοδο των εορτών, τουλάχιστον. Η τρομοκρατία καλπάζει, ο φόβος αναδιοργανώνει και οι “σωτήρες” αποκαλύπτονται. Βιώνουμε το θέατρο του παραλόγου και της σήψης των θεσμών. Το μερίδιο της ευθύνης μας είναι τεράστιο και η αποστασιοποίηση αλλά και η αντιμετάθεση ευθυνών γίνεται με ευκολία το άλλοθί μας. Οπλισμένοι με πανίσχυρα όπλα όπως αυτό του πληκτρολογίου και με ένα μυαλό πολτό από τις υψηλές θερμοκρασίες μέσα στα κοινωνικά δίκτυα “μαχόμαστε” για τις αδικίες αλλά εκφέρουμε και άποψη που μάλιστα προβάλουμε ως παγιωμένη θέση επί “παντώς επιστητού”.

Σύντροφε συμπολεμιστή του qwerty, είτε βρίσκεσαι ήδη στην παραλία, είτε όχι είναι ώρα να δράσεις συλλογικά. ΟΧΙ και καθολική άρνηση στις μεγάλες περικοπές των συντάξεων, στο ξεπούλημα της χώρας σου, στα νοσοκομεία χωρίς φάρμακα στους βιασμούς ανηλίκων και ενηλίκων, αγοριών και κοριτσιών στους φόνους, στα βασανιστήρια στο αίμα και τα κομμένα κεφάλια ή τα διαμελισμένα πτώματα. Μοίρασε απλόχερα την καλοσύνη και την δικαιοσύνη που έχεις μέσα σου.

 

4 Like και 3 Hooray στους γράφοντες πριν αρχίσουν να άδουν “Έχει Πανσέληνο απόψε και είναι ωραία”. Μόνο αγάπη και SHARE!

 

Θα είναι “ευνοϊκή” η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σε δυο ημέρες στον Αιγόκερω (27η μοίρα και 40 λεπτά) και ποιούς θα επηρεάσει; Ξεκινάμε με την απλή αστρολογική πρακτική. Όλους. Το φαινόμενο ενεργοποιεί και δεν ενεργοποιείται όπως λανθασμένα διαβάζουμε πολλές φορές. Έτσι, λοιπόν, δεν είναι μόνο οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων του 3ου δεκαημέρου Κριοί ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι που θα δεχθούν την όποια επιρροή αλλά και όσοι έχουν εκεί κοντά (ανοχή μια με δυο μοίρες) πλανήτες ή σημεία, γενέθλια, προοδευτικά ή προχωρημένα.

Η αστρολόγος μας Άννα Σχοινοπλοκάκη από την αρχή του Ιούλη μας ενημέρωσε ότι “Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ωθεί τους ανθρώπους να αφήσουν τους συναισθηματισμούς, και με σοβαρότητα, πειθαρχία, υπευθυνότητα και σύνεση να ολοκληρώσουν το έργο το οποίο ξεκίνησαν την προηγούμενη περίοδο.”

Δεν είναι καλή η Σελήνη στον Αιγόκερω (αστρολογικά σε θέση αδυναμίας) γιατί καταπνίγει την συναισθηματική ζωή και απαιτεί σοβαρή και πρακτική θεώρηση για την ζωή. Τα “πρέπει” και το καθήκον έχει πρωταρχική σημασία για την περίοδο αυτή. Οι συναισθηματισμοί δεν βοηθούν τώρα. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων μπορεί να φέρει περισσότερες δυσκολίες, παρά να λύσει προβλήματα.

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη και ο Άρης στον Σκορπιό στον 7ο οίκο του χάρτη, δείχνει ότι επανέρχονται κάποια δύσκολα ζητήματα, που συναντήσαμε στο παρελθόν. Αντιμετωπίζουμε εχθρότητες και ανοιχτό πόλεμο από ανθρώπους με τους οποίους είχαμε διαφορές στο παρελθόν. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία για να αποφύγουμε ανταγωνισμούς και διαμάχες με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη ή πρόσωπα τα οποία διάκεινται εχθρικά προς εμάς και τους γνωρίζουμε.

Η μοίρα της Σελήνης έχει μεταφυσικό συμβολισμό: “Έναν εξάντα και ένας διαβήτη”.

Μοίρα της Ακρίβειας.

Ενώ του Ηλίου: “Ένα μαγευτικό τοπίο όπου όλα του τα στοιχεία συντείνουν στο να γοητεύσουν το άτομο και να οδηγήσουν το πνεύμα του σε μια διάθεση θαυμασμού”.

Μοίρα της Αρμονίας.

Κρατάμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει εμπλοκή στο σχήμα του πλανήτη Ουρανού σε ΤΑΥ τετράγωνο. Απλουστευμένα: “Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκες στη ζωή μου θα φοβάμαι μη σε χάσω”. Οι γράφοντες χρησιμοποιώντας την “αστρολογία” υπέρ τους (γιατί τέτοιοι είναι) κάνουν την περίφημη πρόβλεψη. Μπορεί να βρείτε δουλειά αλλά μπορεί και να την χάσετε. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας αλλά μπορεί και να τον χάσετε.
Και έτσι για το γιόλο “μπορεί να μην συμβεί τίποτα γιατί απλά δεν επηρεάζεστε” (η “πρόβλεψη” κυκλώθηκε από παντού).
Ερμής και Αφροδίτη στο τρίγωνο με τον Ήλιο έχουν να κάνουν με θέματα ήσσονος σημασίας, όμως την 150αρα του Ποσειδώνα με τον Ερμή αξίζει να την παρακολουθήσει κάποιος.

 

Ακολουθούν τα αγαπημένα μας ζώδια. Για την σωστότερη ενημέρωσή σας διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, του κυβερνήτη του, του οίκου που γίνεται το φαινόμενο στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, του κυβερνήτη του οίκου. Γενικά διαβάστε τα όλα. LIKE ?

Κριός

Οικονομικά θέματα έρχονται και πάλι να σας απασχολήσουν. Σε εργασιακά θέματα (αν υπάρχει ακόμα εργασία) μπορεί να συμβεί ένα γεγονός το οποίο θα σας εκπλήξει για καλό και για κακό. Πουλήστε ή αγοράστε χωρίς να επιτρέψετε να σας επηρεάσουν γνώμες τρίτων.

Ταύρος

Θέματα σπουδών ευνοούνται. Είναι μια καλή περίοδος για μικρές εξορμήσεις με σκοπό την αναζωογόνηση. Με ήρεμο τρόπο αναζητήστε τους διαύλους που θα σας κάνουν να επικοινωνήσετε και να ξεκαθαρίσετε πράγματα με ανθρώπους της οικογενείας σας. Είτε πρόκειται για την πραγματική ή για κάποια συμβολική.

Δίδυμοι

Ανασφάλειες αρκετές με τις περισσότερες να εμπλέκονται γύρω από οικονομικά θέματα. Αν χρωστάτε θα πιεστείτε ακόμα περισσότερο γιατί φαίνεται ότι δεν μπορείτε άλλο να κρύβεστε από δανειστές. Αν και για πολλούς από εσάς είναι κάπως δύσκολο να κρίνετε τις καταστάσεις, αναπόφευκτα τώρα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας.

Καρκίνος

Ερωτικά και συνεργασίες στο προσκήνιο. Πιθανόν να μην είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τις εξελίξεις ή τα τρέχοντα θέματα γι’ αυτό θα ήταν πιο φρόνιμο να δείτε την σφαιρική πλευρά των πραγμάτων. Μην επιτρέψετε να αποφασίσουν άλλοι για εσάς για εσάς ειδικά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Λέων

Εκκρεμότητες και πολλές υποχρεώσεις ζητούν επίλυση. Το διάστημα επιτάσσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την υγεία ή την φυσική σας κατάσταση. Προσέχετε λοιπόν για να έχετε και μην είστε τόσο δοτικοί όσο συνηθίζετε.

Παρθένος

Περίοδος που έχει ευκαιρίες δημιουργίας. Όμως και τα ερωτικά φλερτάκια δεν θα λείψουν. Άλλωστε φαίνεται ότι τα είχατε ανάγκη. Καλή περίοδος για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, μικρές ή μεγαλύτερες” και να το ρίξετε λιγάκι έξω, όμως να θυμάστε Παν μέτρον άριστον.

Ζυγός

Τα του οίκου σας είναι το πρωτεύων θέμα. Αφιερώστε εκεί το μέγιστο των δυνατοτήτων σας γιατί φαίνεται ότι τελευταία είχατε παραμελήσει αρκετά πράγματα. Πιέσεις και συναισθηματικές φορτίσεις δεν θα λείψουν. Πιθανόν κάποιες τύψεις έρχονται στο προσκήνιο.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για επαφές και συζητήσεις. Πάρτε γρήγορες αποφάσεις γιατί φαίνεται ότι θα υπάρξουν οφέλη από αυτές. Στον εργασιακό χώρο μάλλον θα υπάρξουν εντάσεις. Μην ενδώσετε σε λεκτικές προστριβές. Μικρές μετακινήσεις για κλείσιμο συμφωνιών δεν θα λείψουν.

Τοξότης

Περίοδος ενδοσκόπησης. Αποφασίστε τι είναι τελικά αυτό που σας δίνει χαρά και στραφείτε προς το μέρος του. Αν έχετε αφήσει θέματα οικονομικά σε μια κατάσταση “θα δούμε” τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε τις σωστές λύσεις.

Αιγόκερως

Δεν φαίνεται να είστε ευχαριστημένοι από την εργασία σας. Για την ακρίβεια αυτό είναι κάτι που σας απασχολεί πολύ καιρό. Σκέψεις για αλλαγή εργασίας είναι προ ημερησίας διάταξης. Προσοχή μη σταματήσετε να κάνετε αυτό που χαρακτηρίζει το ζώδιό σας. Να είστε άνθρωποι δηλαδή των ευθυνών και όχι φοβικοί με αυτές.

Υδροχόος

Σας απασχολεί καιρό η δουλειά σας. Περισσότερο ένα παρασκήνιο με λόγια λόγια λόγια. Έχετε ένα μεγάλο μέρος ευθύνης για όλο αυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε Είτε στο σπίτι είτε με μικρές εκδρομούλες για να φορτώσετε μπαταρίες.

Ιχθείς

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια αλλά να αφήσετε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα είναι αυξημένες. Πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε.

 

Στο κείμενο μπορούμε να προσθέσουμε χάρην εντυπωσιασμού πολλούς αστρολογικούς όρους από διάφορες σχολές. Δεν το κάνουμε. Το κρατάμε υπεραπλουστευμένο υποστηρίζοντας την αστρολογία του myhoroscope. Αν ξεφυλλίσετε τις σελίδες μας (αρθρογραφία, το έγκυρο αστρολογικό μας πρόγραμμα, ακόμα και τα “Games” που προσθέσαμε) εύκολα θα καταλάβετε τα γιατί και τα πώς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments