0 0 votes
Article Rating

Φτάσαμε αισίως στον Δεκέμβρη. Έρχονται Χριστούγεννα, χρώματα παντού κι όλα γιορταστικά στολισμένα. Οι πλανήτες, μας κάνουν την χάρη και μπαίνουν κι αυτοί στο εορταστικό κλίμα με αποκορύφωμα την ημέρα των Χριστουγέννων όπου η Αφροδίτη ο πλανήτης της ομορφιάς, της χαράς και της αγάπης σχηματίζει υπέροχες όψεις με τον Δία και τον Ουρανό. Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη στην οποία θα γεννηθεί η αγάπη και η ειρήνη. Ας είναι η Αφροδίτη το άστρο εκείνο το φωτεινό το οποίο θα μας οδηγήσει στον δρόμο της αληθινής ευτυχίας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!

 

Στις 29 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 2:18:10 μμ. έγινε η Νέα Σελήνη, στην 7ο42’ μοίρα του Τοξότη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (κυρίως τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 29η Νοεμβρίου, Μαΐου, Αυγούστου και στο τέλος Φεβρουαρίου. Και εκείνους οι οποίοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Αυτή Νέα Σελήνη στον Τοξότη συμμετέχει σε ένα ταυ τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης και τον Ποσειδώνα. Παρόλο που αυτός είναι ένας δύσκολος σχηματισμός, εμείς δεν θα σταματήσουμε να είμαστε χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και γενναιόδωροι (Νέα Σελήνη στον Τοξότη).

Θα πρέπει βέβαια να ξεπεράσουμε τον παλιό κακό εαυτό μας, να μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα λάθη του παρελθόντος και να είμαστε έντιμοι και δίκαιοι στις συναλλαγές μας με τους ανθρώπους. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα αδικήσουμε ή θα αδικηθούμε, θα προδώσουμε ή θα προδοθούμε ή θα διαλυθούν κάποιες σχέσεις. Θα έχουμε μια τάση να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητες μας αλλά και να περιμένουμε από τους άλλους, περισσότερα απ’ αυτά που είναι εφικτά και το αποτέλεσμα θα είναι η απογοήτευση.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στον Κριό μας δείχνει μια δυναμική και επαναστατική έκφραση αυτής της Νέας Σελήνης. Ο κυβερνήτης του χάρτη, ο Άρης στον Υδροχόο σε μια πολύ όμορφη όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη της Νέας Σελήνης τον Δία.  Δραστηριότητες που θα ξεκινήσουμε μαζί με άλλους και θα στοχεύουν στο ομαδικό πνεύμα ή στο κοινό καλό θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

 

Την 14η Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 2:05:29΄ πμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 22ο25’ μοίρα των Διδύμων, θα επηρεάσει πάλι τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (κυρίως Δίδυμους – Τοξότες, αλλά και τους Παρθένους – Ιχθύες, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 14η Δεκεμβρίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου και Μαρτίου. Και εκείνους οι οποίοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των μεταβλητών.

Με την πανσέληνο στους Διδύμους ολοκληρώνονται με επιτυχία τα θέματα τα οποία είχαν ξεκινήσει στην Νέα Σελήνη. Είναι ένα φεγγάρι το οποίο ωθεί τον άνθρωπο να κινείται συνεχώς, να συναλλάσσεται, να επικοινωνεί με άλλους ανθρώπους και να ταξιδεύει. Δεν μπορεί να περιοριστεί μέσα στα στενά όρια του σπιτιού του ή να απομονωθεί για να εργαστεί μόνος του.

Είναι μια πανσέληνος όπου λόγω της μεταβλητότητας του ζωδίου, δίνει μια ικανότητα προσαρμογής στις όποιες συνθήκες βρεθεί κανείς. Θα βοηθήσει τον άνθρωπο να ελιχθεί για να αποφύγει τις όποιες δυσκολίες συναντήσει.

Οι θετικές όψεις της πανσελήνου με Άρη, Δία, Ουρανό προκαλεί στον άνθρωπο την ανάγκη να ριχτεί στη ζωή με ενθουσιασμό και δύναμη για να ολοκληρώσει το έργο του. Επίσης μας δείχνει ό,τι τύχη υπάρχει, έτσι αν είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε τις ευκαιρίες και αν δεν ανακατευτούμε σε λογομαχίες, τότε είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας. Ο ωροσκόπος στον Ζυγό με τον Δία στον ωροσκόπο, δηλώνει ότι θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα, χαρά, αισιοδοξία και επιτυχία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής θα μπει στον Αιγόκερω την 2η μέρα του Δεκεμβρίου. Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω γίνεται αντικειμενικός, λογικός και σωστός. Έτσι προστατεύει τον άνθρωπο από υπερβολές, επιπολαιότητες και άστοχες κινήσεις ή σκέψεις. Η παρορμητικότητα του ζωδίου του δίνει την ευελιξία που του χρειάζεται, η πρακτικότητα της γης του δίνει την οργάνωση και ο συντηρητισμός του Κρόνου την κρίση και τη φρόνηση. Το μυαλό εργάζεται μεθοδικά και με σύστημα, σε πρακτικά θέματα. Οι αποφάσεις παίρνονται μετά από σοβαρή σκέψη και γίνονται πράξη όταν υπάρχει σιγουριά για το αποτέλεσμα. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να γελοιοποιηθεί, γι αυτό θέλει να είναι σίγουρος ότι γνωρίζει πολύ καλά το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί.

Θα κινείται ανάδρομος ο Ερμής από τις 20 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017. Την ανάδρομη κίνηση του την  ξεκινά από την 15ο 06΄μοίρα του Αιγόκερω. Όπως θα κινείται ανάδρομος θα επιστρέψει στον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου. Ορθόδρομος πια, θα ξαναμπεί στον Αιγόκερω 12 Ιανουαρίου.

Όταν ο Ερμής κινείται ανάδρομος συμβαίνουν διάφορα ¨περίεργα¨ στην καθημερινή μας ζωή. Οι δοσοληψίες με τους άλλους ανθρώπους δεν σταματούν, αλλά δυσκολεύουν λίγο. Υπάρχει ένα μπέρδεμα στην επικοινωνία, δημιουργούνται παρεξηγήσεις από κακή συνεννόηση ή από παρανόηση. Άλλα λένε οι άλλοι κι άλλα εσύ καταλαβαίνεις, άλλα λες εσύ κι άλλα οι άλλοι καταλαβαίνουν. Στις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια υπάρχουν αναβολές, εμπόδια ή καθυστερήσεις.

Τα ραντεβού αναβάλλονται ή ακυρώνονται. Το αυτοκίνητο ή το κινητό ή ο υπολογιστής (γενικά τα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας) μπορεί να πάθουν μία βλάβη και αυτά που ήδη έχουν βλάβη να επιδιορθωθούν. Έγγραφα, μηνύματα ή τα κλειδιά μπορεί να εξαφανίζονται και οι συμφωνίες μπορεί να συναντούν εμπόδια για να κλείσουν ή ακυρώνονται. Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος δεν σημαίνει ότι σταματάμε τις δραστηριότητες μας ή τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

Υπομονή χρειάζεται και ψυχραιμία για να ξεπερνιούνται τα εμπόδια. Δεν υπάρχουν μόνο αρνητικά στην ανάδρομη πορεία του Ερμή αλλά και θετικά. Ένα απ’ αυτά είναι, ότι μας δίδεται η δυνατότητα να επανεξετάσουμε και να λύσουμε κάποια θέματα ή υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Είναι πιθανό τώρα, να επανασυνδεθούμε με κάποιους ανθρώπους με τους οποίους είχαμε χάσει επαφή είτε από παρεξήγηση είτε απλά, λόγω, των επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων.

Η Αφροδίτη θα μπει στον Υδροχόο στις 7 Δεκεμβρίου. Η επιφυλακτική και φιλόδοξη Αφροδίτη του Αιγόκερω, με την είσοδο της στον Υδροχόο, γίνεται αλτρουίστρια, αφιερωμένη σε ανθρωπιστικούς σκοπούς. Μας ωθεί να γίνουμε πιο κοινωνικοί, φιλικοί και φιλόξενοι. Θα ενδιαφερθούμε περισσότερο, για την κοινωνική αδικία και τον άνθρωπο. Στον έρωτα τονίζεται περισσότερο η συντροφικότητα και η φιλία παρά το πάθος.

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19 Δεκεμβρίου. Στο ζώδιο του νερού και του Ποσειδώνα, ο Άρης αναγκάζεται να δρα εσωτερικά. Δεν δρα αλλά αντιδρά. Είναι δεκτικός, γι αυτό γίνεται εύθικτος και πολύ ευαίσθητος και συνεχώς πληγώνεται. Αναλώνεται σε μια συνεχή ενδοσκόπηση. Είναι ο άνθρωπος που αντί να βγει να αγωνιστεί και να διεκδικήσει το δίκιο του και την ζωή του, περιμένει από τους άλλους να καταλάβουν πόσο άκακος μπορεί να είναι και να το εκτιμήσουν.

Δεν είναι δυναμικός γι αυτό χάνει, την σειρά του, χάνει το δίκιο του, χάνει από τους τολμηρούς. Θυμώνει αλλά δεν το εκδηλώνει, το κρατάει μέσα του και όταν “μπουκώσει” και εκδηλώσει τον εκνευρισμό του θα το κάνει για ένα ασήμαντο γεγονός. Έτσι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και πάντα θα ξεπερνούν τα όρια του. Τις στιγμές δηλαδή, που πρέπει να είναι αυστηρός για να βάλει τα πράγματα και τον καθένα στη θέση του, εκείνος δειλιάζει ή λυπάται να τιμωρήσει. Ο Άρης στους Ιχθείς είναι σαν ένα μαχαίρι το οποίο πέφτει με μεγάλη ορμή να κόψει την θάλασσα. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να ταράζεται συναισθηματικά.

 Τι θα φέρει ο Δεκέμβριος στα ζώδια

Κριός  21/3 – 20/4

Παρόλο που γύρω μας υπάρχουν αρκετά προβλήματα, όμως εσείς αυτό τον μήνα θα νοιώθετε αρκετά αισιόδοξοι και χαρούμενοι (ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου). Και θα πάνε όλα καλά αν κι εσείς βοηθήσετε σ’ αυτό. Θα πρέπει να παραμείνετε γενναιόδωροι και δίκαιοι, στις συναλλαγές σας με τους ανθρώπους. Να στηρίζεστε μόνο στον εαυτό σας και στις δικές σας δυνάμεις και να μην περιμένετε από τους άλλους περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν ή να ανταποδώσουν το καλό σας γιατί θα απογοητευτείτε. Ιδιαίτερα να είστε διπλά προσεκτικοί με τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Μακρινά ταξίδια, εργασιακά, σπουδές και νομικά ζητήματα έχουν μια δυσκολία γι αυτό αποφύγετε ότι μπορεί να αποφευχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Φροντίστε την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση.

Πολλοί από σας του 2ου δεκαημέρου μπαίνετε σε μία περίοδο όπου θα καταφέρετε σταδιακά να απαλλαγείτε από βάρη και υποχρεώσεις, τα οποία εμποδίζουν την ελευθερία των κινήσεων σας για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου, ιδιαίτερα για τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου θα βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση. Υπάρχουν πολλές εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνουν αλλά και ενδιαφέροντα ταξίδια, ραντεβού και συναντήσεις. Όταν συναλλάσσεστε ή συνομιλείτε με άλλους ανθρώπους προσπαθήστε να μην επιμένετε, όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε ¨ξερόλες¨ ακόμα κι αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι γνωρίζετε καλά το θέμα, απλά θα χάσετε τον χρόνο σας.

 

Ταύρος  20/4 – 20/5

Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Αν και είστε αρκετά αισιόδοξοι ότι τίποτα δεν μπορεί να βλάψει τα συμφέροντα σας, όμως η πραγματικότητα θα σας απογοητεύσει. Μπερδέματα ίσως να δημιουργηθούν αυτό το διάστημα (ιδιαίτερα για τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου), σε περιουσιακά θέματα κυρίως αν υπάρχει συνιδιοκτησία ή στη σύνταξη σας ή στο εισόδημα του συντρόφου. Υπάρχει το ενδεχόμενο τρίτοι να ενεργούν σε βάρος των συμφερόντων σας. Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε δάνειο γιατί θα βρεθείτε μπλεγμένοι. Η εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών θα σας βοηθήσει ώστε τα προβλήματα που δημιουργούνται να μην σας καταβάλουν ψυχολογικά αφού όλα ξεπερνιούνται. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να φροντίσετε την υγεία σας αλλά και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων.

Ταύροι του 2ου δεκαημέρου θα έχετε μεγάλη τύχη και επιτυχία στην εργασία και την καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή για να πετύχετε όσα σας αξίζουν.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου θα υπάρξει μια αυξομείωση του εισοδήματος σας. Όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό. Ίσως λόγω των ημερών και τα έσοδα αλλά και τα έξοδα να είναι αυξημένα. Η καλή σας φήμη αλλά και η έντονη κοινωνικότητα σας, αυτό το διάστημα, σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Καλοί φίλοι στηρίζουν τις προσπάθειες σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Δίδυμοι  21/5 – 21/6

Σε πείσμα των καιρών, εσείς παραμένετε αισιόδοξοι και χαρούμενοι (ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου). Και λόγω των ημερών, η κοινωνικότητα σας αυξάνεται και θα είναι όλα πολύ όμορφα αν δεν επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Δηλαδή, παραμείνετε έντιμοι και δίκαιοι με τους άλλους αλλά να μην εμπιστεύεστε άκριτα τους πάντες. Διαφορετικά, θα αδικήσετε ή θα αδικηθείτε, θα προδώσετε ή θα προδοθείτε και ίσως διαλυθούν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας ή στην υγεία αγαπημένου προσώπου.

Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας αυτό το διάστημα. Αρπάξτε την ευκαιρία και βγείτε έξω, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ταξιδέψετε σε μέρη όπου έχετε ονειρευτεί.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου, εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια. Μπορείτε να προσαρμοστείτε σε όλες τις καταστάσεις. Θα έχετε την ικανότητα να κάνετε τους ελιγμούς εκείνους που σας χρειάζονται για να αποφύγετε τις όποιες δυσκολίες. Οπλίζεστε με θάρρος για να πλησιάσετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους ή δύσκολους ανθρώπους. Οι φίλοι υποστηρίζουν τις επιλογές σας και σας βοηθούν όταν τους χρειάζεστε. Είναι ευκαιρία τώρα, να κινητοποιηθείτε για να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που τόσο έχετε ανάγκη και οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μετριάσετε το άγχος που σας προκαλούν οι οικονομικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες.

 

Καρκίνος  22/6 – 22/7

Η καθημερινότητα σας είναι αρκετά απαιτητική αυτή την περίοδο (ιδιαίτερα για εσάς τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου). Υπάρχουν πολλές δουλειές που πρέπει να γίνουν, γι αυτό η ιεράρχηση των υποχρεώσεων σας είναι απαραίτητη. Όσο κι αν είναι βαρύ το πρόγραμμα σας εσείς το κάνετε με κέφι και δεν νιώθετε σχεδόν καθόλου κούραση. Υπερεκτιμάτε όμως, τις δυνάμεις και τις αντοχές σας, έτσι είναι εύκολο να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Το κλίμα με τους συναδέλφους στο χώρο της εργασία σας είναι καλό, όμως μην εμπιστεύεστε άκριτα τον καθένα γιατί δεν γνωρίζετε τις προθέσεις τους και κάποιοι μπορεί να σας απογοητεύσουν.

Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου, αυτή την περίοδο θα αποζητήσετε την ηρεμία, την γαλήνη και την ασφάλεια του σπιτιού σας όσο τίποτα άλλο. Όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τώρα. Να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως εσείς επιθυμείτε, ακόμα να αγοράσετε σπίτι ή να ανακαινίσετε το υπάρχον οίκημα. Ίσως βρίσκεστε στην φάση να κάνετε δική σας οικογένεια. Ότι επιθυμείτε μπορείτε να το πετύχετε, φτάνει να είναι μέσα όρια των δυνατοτήτων σας.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου, Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, θα νιώσετε κάπως κουρασμένοι και θα έχετε την τάση να απέχετε από κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι κατάλληλο το διάστημα αυτό, να αποσυρθείτε στον δικό σας χώρο για να χαλαρώσετε, να ανανεωθείτε και να πάρετε δυνάμεις. Οι σχέσεις σας με το γυναικείο φύλο  και τα παιδιά μπορεί να είναι δύσκολες αυτό το διάστημα, λόγω έλλειψης κατανόησης ή επικοινωνίας.

 

Λέων  23/7 – 22/8

Η μοναξιά δεν σας ταιριάζει και ιδιαίτερα ετούτο το διάστημα (περισσότερο για τους Λέοντες του 1ου δεκαημέρου), έχετε ανάγκη από ψυχαγωγία. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αισθητά, θέλετε να κινείστε συνεχώς να συναλλάσσεστε, να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους και να ταξιδεύετε. Αισθάνεστε την ανάγκη να απελευθερώσετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και να ζήσετε στιγμές ξέγνοιαστες.

Η φιλία, ο έρωτας, η αγάπη, τα παιδιά, η διασκέδαση και ότι σας δίνει χαρά, είναι θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας. Προσέξτε όμως γιατί μέσα στον ενθουσιασμό σας, να ζήσετε στιγμές απόλαυσης μπορεί να παρασυρθείτε σε εφήμερους έρωτες και θα απογοητεύσετε το ταίρι σας. Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μέσα από τις αυξημένες επαφές σας με άλλους ανθρώπους θα αποκτάτε εμπειρίες και εκτός αυτού μπορεί κάποιοι εξ αυτών να σας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Ωφέλιμες μπορεί επίσης να σας φανούν γνώσεις που μπορεί να αποκτήσετε από σεμινάρια ή από πληροφορίες που μπορείτε να πάρετε ή από κάποια ενημερωτικά ταξίδια που μπορεί να κάνετε. Γενικά εκμεταλλεύεστε κάθε πληροφορία που με όποιο τρόπο, μπορεί να φτάνει σε εσάς και την χρησιμοποιείτε για να ωφεληθείτε.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου Λέοντες τους 3ου δεκαημέρου, τις ημέρες των εορτών δεν θα πλήξετε καθόλου. Θα έχετε την τάση να κινείστε συνεχώς, να συναλλάσσεστε και να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα με τους/τις φίλους σας. Θα αναζητάτε συνεχώς την επαφή με τους φίλους και τις παρέες σας για να διασκεδάσετε ή να ανταλλάξετε απόψεις. Σε κάθε πρόσκληση είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε με ενθουσιασμό.

 

Παρθένος  23/8 – 22/9

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας τις ημέρες αυτές για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου. Παράλληλα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να μείνετε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία όμως το σπίτι σας θα είναι γεμάτο από κόσμο. Είστε ενθουσιασμένοι γιατί θα δεχτείτε άτομα της οικογένειας σας και ανθρώπους που αγαπάτε πολύ, όμως σωματικά θα εξαντληθείτε. Θα ενδιαφερθείτε επίσης για εκκρεμότητες ή εργασίες που χρειάζεται το σπίτι, ψώνια και διακόσμηση.

Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου αυτές τις ημέρες σας καταλαμβάνει μια ανεξάντλητη διάθεση για δουλειά, αισθάνεστε μεγάλη ικανοποίηση όταν προσφέρετε στους άλλους είτε αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι είτε είναι για την εργασία σας. Η τύχη σας βοηθά να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας αλλά και να αποκτήσετε ότι άλλο θεωρείτε εσείς σημαντικό.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, η κοινωνικότητα σας αυξάνεται σημαντικά. Αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να περιοριστείτε μέσα στα στενά όρια του σπιτιού σας ή να απομονωθείτε για να εργαστείτε μόνοι σας. Θέλετε να έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε κατάσταση και σε κάθε συντροφιά και χαίρεστε την συζήτηση μαζί τους σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

 

Ζυγός  23/9 – 23/10

Η προσοχή σας είναι στραμμένη αυτό το διάστημα (ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου) στις συναλλαγές σας με γνωστά σας άτομα, συγγενείς, αδέλφια, εξαδέλφια, γείτονες. Θα έχετε την ευκαιρία με άνεση για να εκφράσετε τα παράπονα, τις συγκινήσεις και τα συναισθήματα σας.

Θα βρείτε ανθρώπους πρόθυμους να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν όμως πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε λάθος εκτίμηση κάποιων καταστάσεων και να αδικήσετε πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, στους οποίους θα έπρεπε να είστε ευγνώμονες και αντίθετα να εμπιστεύεστε ανθρώπους που στο μέλλον θα σας απογοητεύσουν ή θα προδώσουν την εμπιστοσύνη σας. Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου η τύχη είναι με το μέρος αυτή την περίοδο, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε την ζωή σας, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε ή να κάνετε το γάμο σας όσοι από σας είστε έτοιμοι και πρόθυμοι για κάτι τέτοιο.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε την τάση να κινείστε διαρκώς, να συναλλάσσεστε και να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους ή να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Από την μία επιθυμείτε να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά από την άλλη όμως δεν θα σας ευχαριστούσε να απομακρυνθείτε από το οικείο σας περιβάλλον. Η λαχτάρα όμως, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που κάνετε κάθε μέρα, είναι μεγαλύτερη. Έτσι θα ψάξετε και θα βρείτε την χρυσή τομή για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

 

Σκορπιός  24/10 – 22/11

Το διάστημα αυτό, ιδιαίτερα εσείς οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου κυριαρχείστε από υλιστικές διαθέσεις. Ταυτίζεστε τόσο πολύ με τα υλικά αγαθά ώστε σας είναι δύσκολο να δανείσετε πόσο μάλλον να χαρίσετε ένα απλό αντικείμενο το οποίο σας ανήκει. Προσπαθήστε να γίνετε πιο γενναιόδωροι και να προσφέρετε κάτι ελάχιστο όπου υπάρχει ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες για να νιώσετε την χαρά της προσφοράς. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε σημαντικές οικονομικές ζημιές από δική σας αφηρημάδα ή από λανθασμένες κινήσεις σας. Δεν ευνοούνται καθόλου τα τυχερά παιχνίδια αλλά ούτε και οι εφήμερες ερωτικές περιπέτειες γιατί θα βάλετε σε κίνδυνο την σταθερή σας σχέση.

Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, είναι ευκαιρία τώρα να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται το σπίτι σας. Ίσως χρειάζεται να επισκευάσετε κάποιες ζημιές ή επιθυμείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας αλλάζοντας χρώμα ή επίπλωση. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δουλειά χρειάζεται να γίνει όμως αποφύγετε να δημιουργήσετε ένταση με τους οικείους σας.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου, Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική είναι έντονη. Οι δαπάνες σας αυτή την περίοδο είναι αυξημένες και τα προσωπικά σας εισοδήματα δεν αρκούν. Για να νιώσετε ασφαλείς θέλετε να αποκτήσετε τον έλεγχο των εισοδημάτων και του συντρόφου σας. Επειδή μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα είναι καλύτερα να ελέγχετε με περισσότερη προσοχή τις δαπάνες σας ώστε να μην ξεφεύγετε από τα όρια σας.

 

Τοξότης  23/11 – 21/12

Μήνας των γενεθλίων σας ο Δεκέμβριος για τους περισσότερους Τοξότες, χρόνια σας πολλά λοιπόν και να περάσετε μια πολύ όμορφη, δημιουργική και χαρούμενη χρονιά. Νέα χρονιά για εσάς, νέα ξεκινήματα και νέες προκλήσεις που θα χρειαστείτε την αισιοδοξία που έτσι κι αλλιώς την διαθέτετε και το χιούμορ σας για να φτιάξετε την καθημερινότητα σας όπως εσείς νομίζετε καλύτερη. Θα πρέπει βέβαια να μην παραμελήσετε την οικογένεια σας, να παραμείνετε ειλικρινείς και δίκαιοι μαζί τους. Λάθη που έχετε κάνει και στο παρελθόν δεν συγχωρούνται δεύτερη φορά.

Η υγεία σας ή υγεία κάποιου προσώπου της οικογένειας θα σας απασχολήσει. Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, φροντίστε να υπάρχει ισορροπία στα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβαίνουν των εισοδημάτων σας. Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις όποιες καθημερινές σας συναλλαγές. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται σημαντικά αυτές τις ημέρες, έχετε πολλούς φίλους οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας συντροφέψουν ή να σας υποστηρίξουν σε κάθε σας κάλεσμα. Η τύχη είναι με το μέρος για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να εστιάσετε την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και στο πως μπορούν να δέσουν αρμονικά οι δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων. Η προσαρμοστικότητα που διαθέτετε, σας βοηθάει πολύ, για να διατηρήσετε πολύ καλές σχέσεις με τον/την σύντροφο σας ή με τον συνεργάτη και γενικά με όλους τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

 

Αιγόκερως  22/12 – 19/1

Την περίοδο αυτή, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, αισθάνεστε κουρασμένοι και επιλέγετε να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Τις σκέψεις, τα σχέδια σας και την ιδιωτική σας ζωή τα κρατάτε κρυμμένα από τον πολύ κόσμο. Είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας σας να κρατηθείτε μακριά από την κοινωνική ζωή, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις αρνητικές σκέψεις και την ψυχή σας από την κούραση και το άγχος.

Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι από εσάς, μία ίωση ή μία ασθένεια να σας αναγκάζει να αποσυρθείτε για να αναρρώσετε. Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου δραστηριοποιήστε για να αυξήσετε το εισόδημα σας και η προσπάθεια σας στέφεται με μεγάλη επιτυχία. Η επιτυχία στην καριέρα αλλά και στην εικόνα σας προς τα έξω, εξαρτάται από την δική σας στάση και πορεία.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου συγκεντρώνετε όλες σας τις προσπάθειες στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας  ή στην εργασία σας. Δεν έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο, κινείστε διαρκώς, συναλλάσσεστε με άλλους ανθρώπους, επικοινωνείτε ή μετακινείστε για επαγγελματικούς λόγους. Τις όποιες δυσκολίες ή εμπόδια θα συναντήσετε είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε και με τους κατάλληλους ελιγμούς να τα ξεπεράσετε.

 

Υδροχόος  20/1 – 18/2

Αυτό τον μήνα η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αρκετά (ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου), πολλές επαφές με φίλους, πολλά τα σχέδια και ψάχνετε τρόπους για να τα βάλετε σε εφαρμογή. Μοιράζεστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας με τους στενούς σας φίλους. Το φιλικό σας περιβάλλον σας παροτρύνει να δουλέψετε συλλογικά για ένα κοινό σκοπό. Θα σας συμβούλευα να το αποφύγετε, όπως επίσης να αποφύγετε κάνετε καινούργιες φιλίες. Είναι βέβαιο ότι έχετε πολλά να χάσετε, κάποιοι δήθεν φίλοι θα εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και την δοτικότητα σας για δικό τους όφελος.

Είναι ευκαιρία να κάνετε μια προσπάθεια με στόχο την βελτίωση των σχέσεων με τους κοντινούς σας ανθρώπους και όχι να δημιουργήσετε επιπλέον εντάσεις. Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου η τύχη είναι με το μέρος σας φτάνει να πάρετε την πρωτοβουλία, να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες και να είστε σε ετοιμότητα για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας ή για να έχετε την επιτυχία που περιμένετε στα σχέδια σας.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, έχετε ανάγκη από ψυχαγωγία. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αισθητά, θέλετε να κινείστε διαρκώς να συναλλάσσεστε, να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους και να ταξιδεύετε. Η φιλία, ο έρωτας, η αγάπη, τα παιδιά, η διασκέδαση και ότι σας δίνει χαρά, είναι θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να ερωτευτείτε αν είστε διαθέσιμοι. Αφεθείτε και απολαύσετε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς.

 

Ιχθείς  19/2 – 20/3

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται σημαντικά αυτό το διάστημα ( Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου). Είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να αποδεχτείτε οποιαδήποτε πρόσκληση σε κοινωνική εκδήλωση. Θα έχετε την ευκαιρία να προβληθείτε αλλά αν είναι θετική ή αρνητική η εικόνα που θα παρουσιάσετε προς τα έξω, θα εξαρτηθεί από το πόσο έχετε εργαστεί γι αυτό και από την ποιότητα της προσωπικότητα σας. Δεν είναι ευνοϊκή αυτή η περίοδος για να επινοήσετε καινούργια επαγγελματικά σχέδια ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην καριέρα σας.

Φροντίστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος για να μην απογοητευτείτε ξανά. Παραμείνετε έντιμοι και δίκαιοι στις συναλλαγές σας με τους ανθρώπους, μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας, και μην περιμένετε από τους άλλους, περισσότερα απ’ αυτά που είναι εφικτά γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι θα ξεπεραστεί με μεγάλη επιτυχία. Επίσης οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με τράπεζες ή δημόσιο τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου ιδιαίτερα οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο σπίτι σας. Πολλές οι συζητήσεις και οι επαφές με τα πρόσωπα της οικογένειας σας οι οποίες βοηθούν ώστε να βελτιωθούν σημαντικά οι σχέσεις σας και να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλές επίσης θα είναι και οι επισκέψεις που θα δεχτείτε στο σπίτι σας αυτές τις ημέρες από ανθρώπους που αγαπάτε.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments