0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους!!!!! Ιούνιος και το καλοκαίρι προ των πυλών. Όλα τα σημάδια στον ουρανό δείχνουν εξωστρέφεια και αισιοδοξία. Στις δύσκολες μέρες (δεν είναι πολλές τον μήνα αυτό) συνεχίζουμε να χαμογελάμε και να αγαπιόμαστε μεταξύ μας.

Το Πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου 2017. Πατήστε εδώ

Τι θα φέρει ο Ιούνιος στα ζώδια

 

Κριός  21/3 – 20/4

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου, αισθάνεστε δραστήριοι στο νου και στο σώμα. Έχετε μια διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια και συχνή επικοινωνία με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Θέλετε να βγαίνετε συχνά έξω, να έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, να αναπτύσσετε νέα ενδιαφέροντα, να ανταλλάσσετε ιδέες, να μελετάτε, να πληροφορήστε, να μεταδίδετε πληροφορίες και να πειραματίζεστε σε νέους τρόπους αυτοέκφρασης. Στις επαφές, στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιες φορές αισθάνεστε ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Δεν είναι τίποτα δύσκολο για σας αυτό το διάστημα, θα τα καταφέρετε άνετα να αποφύγετε τα εμπόδια, αν γίνετε λίγο πιο υπομονετικοί.

Και όταν θεωρήσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, θα κάνετε το νέο ξεκίνημα που σχεδιάζετε και να είστε σίγουροι ότι έχετε να κερδίσετε πολλά. Εσείς οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου το μυαλό σας, πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση αυτό το διάστημα για να μην πέσετε θύματα κλεφτών ή απατεώνων και χάσετε κάτι σημαντικό. Επίσης ο λάθος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων σας μπορεί να απομακρύνει αγαπημένο πρόσωπο από κοντά σας.

Μετά τις 9/6 αισθάνεστε ότι μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση και ιδιαίτερα όταν, η όποια κατάσταση, σας προσφέρει ελευθερία, αισιοδοξία και ίσως ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζετε και τόσο επιθυμείτε. Ότι κι αν συμβεί εσείς δεν χάνετε με τίποτα το χιούμορ και τον ενθουσιασμό σας. Συνειδητοποιείτε ότι οι όποιες αλλαγές έγιναν ή θα γίνουν στη ζωή σας αλλά και στην κοινωνία, όμως τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, οι παλιές συνήθειες και το ήθος ενός ανθρώπου παραμένουν  πάντα αξίες ανεκτίμητες.  Αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα θα τελειώσει αυτή την περίοδο. Επιτυχία και πολύ θετικά αποτελέσματα  θα έχετε όσοι από σας τους Κριούς είστε σπουδαστές.

 

Ταύρος  20/4 – 20/5

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο ιδιαίτερα για τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου, σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες. Αναγκάζεστε τώρα μετά από κάποια προβλήματα που προκύπτουν στην εργασία σας, να ανασκουμπωθείτε και να κάνετε μια καινούργια οικονομική συνεργασία ή μια συναλλαγή για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Τα σχέδια αυτά, βρίσκονται τώρα σε ένα κρίσιμο σημείο, αμφιταλαντεύεστε να αποφασίσετε πια λύση είναι η καταλληλότερη. Ψυχραιμία, αν κινηθείτε με ευελιξία στα όποια εμπόδια συναντήσετε και με πολύ καλό σχεδιασμό, θα καταφέρετε να πειστείτε αλλά και να πείσετε τους συναλλασσόμενους μαζί σας, ότι έχετε την πιο σωστή λύση. Εσείς οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι πρώτα ολοκληρώνετε αυτό που αρχίσατε πριν ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Οι βιαστικές ή άκαιρες κινήσεις, στα οικονομικά σας ζητήματα μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο και απώλειες. Να είστε ειλικρινείς στις συναλλαγές σας με τους άλλους αλλά και προσεκτικοί με εκείνους με τους οποίους συναλλάσσεστε. Η εντιμότητα δεν είναι πάντα δεδομένη και μπορεί να πέσετε σε παγίδα.

Μετά τις 9/6 ότι ξεκινήσατε στο τέλος του Μάη, τώρα θα πρέπει να το ολοκληρώσετε για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας αν όλα πήγαν καλά (ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στην 9η Μαΐου). Διαφορετικά θα πρέπει να κάνετε τις επιδιορθωτικές κινήσεις εκείνες που χρειάζονται, για να πετύχετε το στόχο σας. Εάν υπάρχουν οφειλές προς το δημόσιο, ταμεία ή τράπεζες, είναι η στιγμή να τακτοποιήσετε αυτά τα θέματα. Αποφύγετε να δανειστείτε εκ νέου από οποιονδήποτε και να είστε πολύ προσεκτικοί με τις δαπάνες σας (ιδιαίτερα οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου).

Μην εμπιστεύεστε τους ¨ψεύτικους¨ φίλους αυτό τον καιρό και γενικά προστατευτείτε από τους κλέφτες όσο αυτό είναι δυνατόν. Θα έχετε μια αισθητή ωφέλεια από το κοινό ταμείο με τον/την συζύγου ή με τον συνεταίρο σας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να γίνουν δυσάρεστα και επιζήμια αυτή την περίοδο και σε συναισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανόν μια είδηση η οποία θα σας έρθει από μακριά ίσως να σας δυσαρεστήσει ή να σας αναστατώσει.

 

Δίδυμοι  21/5 – 21/6

Μήνας των γενεθλίων σας ο Ιούνιος και μια καινούργια χρονιά ξεκινά. Χρόνια σας πολλά, να περάσετε μια παραμυθένια χρονιά γεμάτη από πραγματοποιημένα όνειρα. Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, αυτή την περίοδο έχετε μια έντονη διάθεση για κάθε είδους δραστηριότητες είτε με τον νου είτε με το σώμα. Δεν μένετε στιγμή χωρίς να κάνετε κάτι, άλλοτε βυθίζεστε στο διάβασμα και στο γράψιμο και άλλοτε επικοινωνώντας με κάθε τρόπο με τους άλλους ανθρώπους, γνωστούς και μη και άλλοτε κινούμενοι από τον έναν τόπο στον άλλο. Κάθε στιγμή είστε έτοιμοι να έρθετε σε επαφή με τον κόσμο, να αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα, να ανταλλάξετε ιδέες, να μελετήσετε, να πληροφορηθείτε και να μεταδώσετε πληροφορίες. Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι γεννημένοι την 9η Ιουνίου, ολοκληρώσατε ένα κύκλο και τώρα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Έχετε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο και είστε λίγο σαστισμένοι γιατί δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι θέλετε από την ζωή σας και πως θα καταφέρετε να βρείτε το σωστό μονοπάτι για να περπατήσετε. Μην ανησυχείτε καθόλου, θα βρεθεί η λύση, υπομονή χρειάζεστε, σοβαρή σκέψη και ο χρόνος θα σας δείξει τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα της στιγμής, ένα – ένα τα θέματα, να τα βάλετε σε σειρά προτεραιότητας, να τα μελετήσετε με υπομονή και μετά από ώριμη σκέψη θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από την ζωή σας. Έτσι θα καταφέρετε να πείσετε και τον εαυτό σας και τους άλλους και να έχετε την βοήθεια που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου θα έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις γύρω στις 29/5 και πρέπει με κάθε τρόπο να κρατήσετε το θυμό σας γιατί θα δυσκολέψετε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Βρείτε υγιείς τρόπους εκτόνωσης του θυμού σας. Επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί, αυτές τις τρεις ημέρες, όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα. Μετά τις 9 Ιουνίου, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, θα συναντήσετε καλόκαρδους, γενναιόδωρους ανθρώπους με τους οποίους θα περάσετε χαρούμενες στιγμές.  Χρειάζεται όμως προσοχή διότι, από υπερβολική εμπιστοσύνη στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα των συνομιλητών σας ή αυτών με τους οποίους συνδιαλέγεστε, μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης.

 

Καρκίνος  22/6 – 22/7

Τον μήνα αυτό, ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, περνάτε θαυμάσια και μόνοι σας, μακριά από την φασαρία, τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις κουραστικές απασχολήσεις. Λίγος ύπνος παραπάνω, λίγος παραπάνω χρόνος για χουζούρι, είναι απαραίτητα κάποιες στιγμές. Είναι μια περίοδος κατά διάρκεια της οποίας επανεξετάζετε τα πεπραγμένα, απελευθερώνεστε από βάρη και πιέσεις και επαναφορτίζετε τις “μπαταρίες” σας σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Κάποιου είδους ενδοσκόπηση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και μια επιθυμία για να βρείτε ψυχική ηρεμία, σας ωθεί να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή.

Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, στο τέλος Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου κάποιες υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί, σας αγχώνουν και σας κουράζουν υπερβολικά. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε όσο αυτό είναι δυνατόν να ξεφορτωθείτε περιττά βάρη για να προστατέψετε τον εαυτό σας και την ψυχική σας υγεία. Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο το πρώτο μέρος του Ιουνίου και μπορεί να σας μπλέξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι σε κουτσομπολιά.

Μετά τις 9 Ιουνίου, (Καρκίνοι γεννημένοι κοντά στις 10 Ιουλίου), πρέπει να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα στην εργασία σας ή στις δουλειές ρουτίνας. Απαλλάσσεστε κατά κάποιον τρόπο από τα απαιτητικά σας καθήκοντα και βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο συναρπαστική, γεμάτη με ευχάριστες στιγμές και συναντήσεις με τις φίλες σας, με τις οποίες βρίσκετε χρόνο να συζητάτε και να φιλοσοφείτε για τις παλιές καλές συνήθειες και τις νέες που έχουν μπει στη ζωή μας. Οι φίλοι είναι πολύτιμοι για σας. Αισθάνεστε έντονα την αγάπη τους, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα θα σας αποδείξουν και έμπρακτα την αφοσίωση τους. Με τον Άρη στο ζώδιο σας αυξάνεται σημαντικά η ενεργητικότητα και η αυτοπεποίθηση σας. Προσέξτε όμως διότι με τις ενέργειες σας μπορεί να εκνευρίζετε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

 

Λέων  23/7 – 22/8

Έντονη είναι αυτό τον καιρό η διάθεση σας για κοινωνικές επαφές με ανθρώπους με τους οποίους έχετε μια οικειότητα (για τους Λέοντες του 1ου δεκαημέρου). Ευκαιρίες πολλές για να βγείτε έξω, να έρθετε σε επαφή με φίλους, να αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα, να ανταλλάξετε ιδέες, να πληροφορηθείτε, να μεταδώσετε πληροφορίες και γενικά να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα ή να ξεκινήσετε μια ομαδική δραστηριότητα. Όμως, οι επαφές, οι συναλλαγές και οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αισθάνεστε ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Δεν είστε σίγουροι σε τι ακριβώς στοχεύετε, αμφιταλαντεύεστε και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε πια είναι η ενδεδειγμένη λύση για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στα θέματα τα οποία σας απασχολούν. Νιώθετε ότι ακόμα κι αν παραμείνετε απόλυτα συνεργάσιμοι, διαλλακτικοί και ευγενείς, αμφιβάλλετε αν θα καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας και να γίνετε αποδεκτοί στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Με λίγη ευελιξία και αποφασιστικότητα θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να δράσετε και να κάνετε μια καινούργια αρχή η οποία θα εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια στη καριέρα σας.

Μετά τις 9 Ιουνίου θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για τους Λέοντες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Ολοκληρώνετε ένα σχέδιο το οποίο ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα και αισθάνεστε πολύ πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Αν και κουράζεστε περισσότερο όμως όλα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και έχουν επιτυχία τα σχέδια σας. Θα έχετε την ευχέρεια να λειτουργείτε με τους παλιούς σας ρυθμούς όμως συγχρόνως παρακολουθείτε και ενδιαφέρεστε για ό,τι νεωτεριστικό το οποίο μπορεί να σας διευκολύνει και να κάνει πιο άνετη την ζωή και την εργασία σας. Ο Λέοντες του 1ου και 2ου δεκαημέρου μην ρισκάρετε χρήματα σε σχέδια που δεν είναι καλά μελετημένα και μην εμπιστεύεστε άκριτα την γνώμη των άλλων όταν δεν είναι ειδικοί στο θέμα που σας συμβουλεύουν.

 

Παρθένος  23/8 – 22/9

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται και οι επαγγελματικές φιλοδοξίες ζητούν να εκφραστούν αυτή την περίοδο ιδιαίτερα για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου. Έχετε μια διάθεση βελτιώσετε την θέση σας στον επαγγελματικό στίβο, γι αυτό κάνετε ότι είναι δυνατόν για να πετύχετε τον σκοπό σας. Θα αναζητήσετε κοινωνικές επαφές με άλλους ανθρώπους, θα αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα, θα ανταλλάξετε ιδέες, θα μελετήσετε, θα πληροφορηθείτε, και θα πειραματιστείτε σε νέους τρόπους αυτοέκφρασης.

Όμως αισθάνεστε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά, σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο. Αμφιταλαντεύεστε και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση για να πετύχετε τον σκοπό σας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι, όμως δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο καταλληλότερος για σας. Ευελιξία διαθέτετε για να ξεπερνάτε τα εμπόδια, η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι το ατού σας, το μόνο που σας χρειάζεται είναι σταθερή και σίγουρη άποψη και χρόνος για να την υλοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή. Ευτυχώς, βοήθεια θα έχετε από τον/την σύντροφο και την οικογένεια σας και έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την όποια δυσκολία σας παρουσιαστεί.

Μετά τις 9 Ιουνίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσετε το όποιο σχέδιο είχατε ξεκινήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Ιδιαίτερα εσείς οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου, πολλά και ευχάριστα γεγονότα συμβαίνουν στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Θα έχετε την χαρά να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως αρέσει εσάς, να δεχτείτε την επίσκεψη ή να φιλοξενήσετε αγαπημένα πρόσωπα ακόμα και να μετακομίσετε σε άλλο, πιο άνετο σπίτι ή να μετοικήσετε στο εξωτερικό ή να δεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να προσέχετε και να ασφαλίζετε όσο καλύτερα γίνεται την περιουσία σας, κινητή και ακίνητη από τυχόν διαρρήκτες ή κλέφτες. Το διάστημα αυτό, καλό είναι να προστατευτείτε από τυχόν εποχιακές ιώσεις ή αλλεργίες. Ένας γενικός ιατρικός έλεγχος θα ήταν ενδεδειγμένος.

 

Ζυγός  23/9 – 23/10

Αρκετά ευχάριστος θα είναι ο Ιούνιος για σας τους Ζυγούς, θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και το βαρετό πρόγραμμα το οποίο ακολουθείτε τόσο καιρό. Έχετε μια διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια που διευρύνουν τους ορίζοντες σας και εξάπτουν την φαντασία σας και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, που σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο.

Θα έχετε μια καλή ευκαιρία, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι-επίσκεψη σε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε ή να κάνετε αυτό το μακρινό ταξίδι με τον/την σύντροφό σας. Αποφασίζετε τώρα να ζήσετε αυτό που ονειρεύεστε από καιρό, μέσα στα πλαίσια βέβαια των δυνατοτήτων σας. Εσείς οι Ζυγοί σπουδαστές (του 1ου δεκαημέρου), θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, προσεκτικοί και καλά διαβασμένοι στις εξετάσεις σας, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν περισσότερες από μία απαντήσεις στο θέμα το οποίο θα σας τεθεί. Εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος και να σας στοιχίσει ακριβά. Όσοι από σας τους Ζυγούς έχετε οποιαδήποτε συναλλαγή, επαγγελματική ή προσωπική με ανθρώπους από άλλες χώρες να προσέχετε ιδιαίτερα για να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.

Μετά τις 9 Ιουνίου η κοινωνικότητα σας αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Δεν θέλετε να διαθέσετε καθόλου χρόνο για να ξεκουραστείτε. Νιώθετε μεγάλη ευχαρίστηση να έρχεστε σε επαφή με αισιόδοξους ανθρώπους, με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, αδέλφια, εξαδέλφια, γείτονες, που γνωρίζετε και εκτιμάτε, να κάνετε διάφορες συζητήσεις μαζί τους και να ταξιδεύετε. Δεν έχει σημασία για σας που θα πάτε, σημασία έχει το ταξίδι. Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα σας δοθεί η δυνατότητα να διευθετήσετε τυχόν οφειλές προς τρίτους, εφορίες, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία. Επαγγελματικά είστε αρκετά δραστήριοι αυτό το διάστημα, όμως για να παραμείνετε ήρεμοι και να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα θα πρέπει να μην ανταποκρίνεστε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και παιχνίδια ισχύος.

 

Σκορπιός  24/10 – 22/11

Κάτι σας μπερδεύει αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, η σκέψη σας στρέφεται στα περιουσιακά και οικονομικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με αποζημιώσεις, τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές. Υπάρχουν αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν και αναρωτιέστε αν θα καταφέρετε να τις οργανώσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε όλα να μπουν στη σωστή τους σειρά χωρίς να παραλείψετε και χωρίς να ξεχαστεί κάτι. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και ειδικά όταν πρόκειται να δώσετε ή να πάρετε δάνειο. Καλύτερα να το αποφύγετε, δεν είναι ευνοϊκό το κλίμα τώρα.

Μην ρισκάρετε χρήματα σε επισφαλείς επιχειρήσεις αλλά ούτε σε τυχερά παιχνίδια. Ο κοινός σας λογαριασμός με τον/την σύντροφο ή τον συνέταιρο στην δουλειά, ίσως σας προβληματίσει. Ίσως σχεδιάζετε μαζί, μια καινούργια επένδυση η οποία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το κοινό ταμείο. Όμως βρίσκεστε μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση, υπάρχουν πολλές σκέψεις αλλά εσείς δεν ξέρετε ποια από όλες θα έχει την επιτυχία που επιθυμείτε. Αφού μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης, η συμβουλή ενός ειδικού θα σας βοηθήσει να πάρετε την σωστή απόφαση. Ειδικά εσείς οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου μην ρισκάρετε κανένα χρηματικό ποσόν σε καμία επιχείρηση. Δεν ευνοϊκό το κλίμα, αυτό το μήνα για οικονομικούς πειραματισμούς.

Μετά τις 9 Ιούνιου, θα υπάρξει μια αλλαγή στην εργασία σας, μπορεί να έχει σχέση με μια αλλαγή στο ωράριο ή στο πρόγραμμα, αλλαγή στο χώρο της εργασίας ή αλλαγή συνθηκών ή καθηκόντων στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα για εσάς τους Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου. Δεν είναι κάτι δύσκολο, εύκολα θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα. Όποια αλλαγή κι αν γίνει, θα φέρει και μια μεταβολή στο εισόδημα σας. Στον ερωτικό τομέα αν μέχρι τώρα ζούσατε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι είναι πολύ εύκολο τώρα να προσγειωθείτε ανώμαλα στην πραγματικότητα. Υπάρχει αυτό τον καιρό μια καλοπροαίρετη και καλοσυνάτη διάθεση από τους ανθρώπους τους οποίους συναντάτε (ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου), θα ήταν φρόνιμο να ανταποκριθείτε κι εσείς με την ίδια διάθεση διαφορετικά θα χάσετε από την ζωή σας πολύτιμους συμπαραστάτες.

 

Τοξότης  23/11 – 21/12

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε μια συνεργασία ή στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεστε την ζωή σας, ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Αν εργαστείτε με συντροφικότητα, αλληλοσεβασμό, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις τότε θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά μαζί. Η σχέση αυτή είτε επαγγελματική είτε προσωπική βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Χρειάζεται ξεκάθαρη και έντιμη συζήτηση και ότι δεν μπορεί να ειπωθεί με το στόμα μπορεί να γίνει με τον γραπτό λόγο. Βοηθάει καλύτερα, γιατί όλα γράφονται όταν υπάρχει ηρεμία και κανένας εκνευρισμός.

Εσείς οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, μην μπείτε καν στον κόπο τώρα, να ανοίξετε οποιαδήποτε συζήτηση ούτε με τον προφορικό ούτε με τον γραπτό λόγο. Αυτή την περίοδο υπάρχει έντονος εγωισμός και ανταγωνισμός ανάμεσα σας, οπότε θα βγουν όλα τα απωθημένα και κρυφά παράπονα και από τις δύο πλευρές και να περιμένετε μόνο κόντρες και καυγάδες και σε ακραίες περιπτώσεις, ρήξη στην σχέση. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε αυτό, τόσο πιο παραγωγικές και δημιουργικές θα γίνουν οι συνεργασίες σας αργότερα που θα φύγει η ένταση.

Μετά τις 9 Ιουνίου, ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα στη ζωή σας ιδιαίτερα για τους Τοξότες γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Έτσι η αισιοδοξία, η χαρά και όλα τα όμορφα συναισθήματα τα οποία θα σας κατακλύζουν, θα ομορφαίνουν την ζωή σας και την ζωή των ανθρώπων γύρω σας. Γίνεστε ακόμα πιο γενναιόδωροι με τους άλλους και λαχταράτε την συντροφιά τους. Όμως πρέπει να μπορείτε να δέσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων διότι θα τους κουράσετε και θα αντιδράσουν. Οι δικοί σας ρυθμοί δεν συμβαδίζουν πάντα με τους ρυθμούς των άλλων και οι επιθυμίες τους μπορεί να διαφορετικές από τις δικές σας. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τους πάντες και όσα σας λένε, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης ή απάτης. Προστατέψτε και ασφαλίστε την περιουσία σας, κινητή και ακίνητη για να αποτρέψετε τους κλέφτες από επίθεση εναντίον σας.

 

Αιγόκερως  22/12 – 19/1

Αυτό το διάστημα ενδιαφέρεστε για την εργασία, την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, ιδιαίτερα εσείς οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου. Είστε αεικίνητοι αυτή την περίοδο, το πρόγραμμα σας είναι πλήρες και δεν αφήνετε στιγμή ανεκμετάλλευτη. Θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί, μονομιάς. Στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις καθημερινές σας ασχολίες είστε αρκετά αποδοτικοί και στο χώρο δουλειάς συμπαθείς. Θα έχετε μια ανεξάντλητη διάθεση για δουλειά.

Όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να μειώσετε το άγχος σας. Αν δεν το πετύχετε αυτό θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχικά και θα επηρεαστεί η παραγωγικότητα σας. Επιβάλλεται για την δική σας υγεία, να δουλεύετε με ηρεμία και να ολοκληρώνετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί, πριν ασχοληθείτε με το επόμενο. Στο χώρο δουλειάς, θα υπάρξουν συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνείτε (ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου), αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας διότι δεν σας συμφέρει μια ανοιχτή αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σας. Ο φόβος σας μήπως πίσω από την πλάτη σας γίνονται ενέργειες για να μειώσουν την αξία σας σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι αληθινός. Όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι απλά φόβοι.

Μετά τις 9 Ιουνίου η κοινωνικότητα σας θα είναι αρκετά μειωμένη (ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου). Η χαρά σας είναι μεγάλη όταν καταφέρνετε να βρίσκεστε μόνοι σας με τον εαυτό σας στον δικό σας χώρο. Οι καθημερινές ασχολίες σας και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει και έχουν εξαντλήσει τον οργανισμό σας έτσι αισθάνεστε υπέροχα όταν βρίσκετε τον χρόνο να απομονώνεστε για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Νιώθετε την ανάγκη να επαναφορτίσετε τις “μπαταρίες” σας για να μπορέσετε να επανέλθετε στα καθήκοντα σας. Είναι ιδανική περίοδος για να καταφέρετε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στην ανάγκη σας για ξεκούραση.

 

Υδροχόος  20/1 – 18/2

Αυτό τον μήνα ξεχνάτε τα προβλήματα σας και ότι έχει σχέση με καθήκοντα και υποχρεώσεις. Έχετε ανάγκη από ψυχαγωγία και θα κάνετε ότι είναι δυνατόν για να διασκεδάσετε. Επιλέγετε παρέες ή χόμπι τα οποία σας κάνουν χαρούμενους. Την περίοδο αυτή είστε δραστήριοι όχι μόνο στο νου αλλά και στο σώμα, αφήνετε ελεύθερο το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Ιδιαίτερα οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου έχετε μια έντονη διάθεση για διάβασμα, γράψιμο,

ταξίδια και συχνή επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Τίποτα δεν σας κρατά μέσα στο σπίτι, έξω είναι πολύ όμορφα γιατί μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, να αναπτύξετε καινούργια ενδιαφέροντα, να ανταλλάξετε ιδέες, να πληροφορηθείτε, να μεταδώσετε πληροφορίες, να φλερτάρετε αλλά και να ερωτευτείτε. Εσείς οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας κλέψουν κάτι σημαντικό ή πολύτιμο για σας, γι αυτό θα πρέπει να ασφαλίζετε το σπίτι σας όταν απουσιάζετε απ’ αυτό και να προστατεύετε τα προσωπικά σας αντικείμενα όταν βρίσκεστε σε συνωστισμό. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, από τις πιέσεις που δέχεστε τελευταία, έχετε γίνει εύθικτοι και είστε κάθε στιγμή έτοιμοι για πόλεμο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αν δεν θέλετε να διαλύσετε την ερωτική σας σχέση. Αν πάλι αυτό είναι που επιθυμείτε, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να τελειώνετε.

Μετά τις 9 Ιουνίου πολλά όμορφα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας είναι σε εξέλιξη και οι προσδοκίες σας για την επιτυχία τους είναι μεγάλες (ιδιαίτερα για τους Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου). Η φιλία επίσης είναι πολύ σημαντική για σας και τους καλούς σας φίλους, τους αισθάνεστε σαν οικογένεια σας. Τούτη την εποχή θα βελτιωθούν ακόμα πιο πολύ οι σχέσεις σας με κάποιους απ’ αυτούς και θα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί τους απολαμβάνοντας την συντροφιά τους. Τώρα είστε ακόμα περισσότερο κοινωνικοί και φιλικοί και υπάρχει η τάση να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή σύλλογο για έναν κοινό σκοπό.

 

Ιχθείς  19/2 – 20/3

Τον μήνα αυτό έχετε μια έντονη διάθεση να μένετε στο σπίτι σας περισσότερο χρόνο απ’ αυτό που συνηθίζετε (ιδιαίτερα για σας τους Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου), ή ξεκινάτε μια εργασία στο σπίτι, μια ανακαίνιση, μια επέκταση ή μια αλλαγή διακόσμησης. Έχετε μια έντονη διάθεση αυτή την περίοδο, για διάβασμα, γράψιμο και ατέλειωτες συζητήσεις με τους ανθρώπους της οικογένειας σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να προσκαλέσετε κόσμο μόνο και μόνο για να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να ανταλλάξετε ιδέες, να μελετήσετε, να πληροφορηθείτε, να μεταδώσετε πληροφορίες και να περάσετε στιγμές μαζί τους. Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τους ανθρώπους της οικογένειας σας διότι μπορεί να παρεξηγηθούν ή να παραποιηθούν οι προθέσεις σας και χαλάσετε την όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Εσείς οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην δυναμιτίζετε την ήδη υπάρχουσα πολεμική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι διότι μπορεί τα προβλήματα να φτάσουν στα άκρα και σε ακραίες περιπτώσεις να υπάρξει ρήξη στη σχέση σας με άτομο της οικογένειας σας.

Μετά τις 9 Ιουνίου, πολύ ευνοϊκές είναι οι εξελίξεις στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες οι οποίες θα σας δοθούν για να προωθήσετε τους στόχους σας, να αποκτήσετε φήμη, υπόληψη και κοινωνική καθιέρωση (ιδιαίτερα για τους Ιχθείς οι οποίοι είστε γεννημένοι κοντά στην 9/3). Είναι καλό να προβάλλετε τα προσόντα, τα ταλέντα και τα επιτεύγματα σας. Αυτή η περίοδος, αν δεν κάνετε λάθη και αν συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια, είναι πολύ καλή για να πετύχετε μια προαγωγή ή μια επιτυχημένη πορεία στην σταδιοδρομία σας. Παραμείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας. Θα πρέπει όμως να πετύχετε ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές – επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και στις ανάγκες της οικογένειας.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments