0 0 votes
Article Rating

Την Τρίτη 11/4 γίνεται η πανσέληνος του μήνα στην 21η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού που διαπραγματεύεται γενικότερα τις σχέσεις μας. Δηλαδή “εγώ και οι άλλοι”. Είναι μια σημαντική Πανσέληνος αφού συμβαίνει πάνω στον σχηματισμό του ΤΑΥ-Τετραγώνου και άρα συμμετέχουν ο Ουρανός, ο Δίας και ο Πλούτωνας.

Θα τονίσει τα φαινόμενα και τα γεγονότα της όψης (βίαιες συμπεριφορές, έξαρση της τρομοκρατίας, έδαφος-υπέδαφος, αεροπλάνα, σχέσεις κρατών, πολιτική και οικονομία, ηφαίστεια, ξαφνικές ανατροπές και αντιδράσεις) αλλά και την ανάγκη της αλλαγής του Ουρανού και της ριζικής μεταμόρφωσης και αναγέννησης του Πλούτωνα.

Το γεγονός ότι συμπίπτει με το παρατεταμένο τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στους Ιχθείς με τον Κρόνο, που τώρα είναι και αυτός ανάδρομος στην 27η μοίρα του Τοξότη, δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στους οικονομικούς περιορισμούς αλλά και στους προβληματισμούς των προσωπικών σχέσεων αφού τεστάρεται η αντοχή και η ποιότητα τους. Αν βασίζονται σε γερές βάσεις, όχι μόνο θα αντέξουν αλλά θα έχουν και διάρκεια. Αλλιώς ο Κρόνος θα τις διαλύσει!

Ο Κρόνος όμως παίζει και τον ρόλο του ισορροπιστή, αφού σχηματίζει θετικές όψεις με την Πανσέληνο. Το μήνυμα είναι σαφές! Προσπαθήστε και δουλέψτε για την αλλαγή, χτίστε κάτι καινούργιο πάνω στις παλιές αξίες που να έχει να κάνει με σχέσεις μεταξύ των κρατών, πολιτικό και οικονομικό σύστημα, θέσπιση πιο δίκαιων νόμων, αναβάθμιση του συστήματος της δικαιοσύνης, αλλά και σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο, ανοίξτε τους ορίζοντες και διευρύνεται την γνώση σας! Μέσα απ’ αυτό θα έρθει η ανταμοιβή και η λύτρωση!

Η Αφροδίτη επιτέλους επανέρχεται στην ορθή της πορεία το Μεγάλο Σάββατο 15/4 και θα επαναλάβει το τετράγωνο μέχρι τις 28 του μήνα που θα εισέλθει στον Κριό. Θα αρχίσουν λοιπόν τα τελικά ξεκαθαρίσματα και σε οικονομικές, αλλά και σε προσωπικές υποθέσεις.

Την Μεγάλη Παρασκευή 14/4 ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στην 24η μοίρα του Κριού κι έτσι το απρόοπτο και το ξαφνικό καραδοκούν, αλλά και καινούργια ξαφνικά ξεκινήματα ευνοούνται.

Ο Ερμής κινείται πλέον ανάδρομος στην 4η μοίρα του Ταύρου όπου εξακολουθεί να βρίσκεται και ο Άρης που θα κινηθεί από την 22η έως την 26η μοίρα του. Άρα οικονομικές διεκδικήσεις και συζητήσεις που ίσως στην πορεία αναθεωρηθούν ή αλλάξουν. Έτσι κι αλλιώς με τόσους πλανήτες ανάδρομους τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Εμείς σε προσωπικό επίπεδο ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας, ας αλλάξουμε ότι χρειάζεται ξεκινώντας πάντα από τον εαυτό μας και βέβαια ας έχουμε την ελπίδα και την πεποίθηση πως όλες οι αλλαγές μπορεί να μην είναι ποτέ εύκολες, όταν όμως τις επικαλείται το σύμπαν μοναδικό σκοπό έχουν όχι την τιμωρία, αλλά την εξέλιξη μας!

 

Διαβάστε αναλυτικά της προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος σας αφορά αφού περνάει από το μικροσκόπιο όλες σας τις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές και τις διαμορφώνει ή τις αλλάζει. Αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει λίγο αλλά έτσι κι αλλιώς εσείς έχετε ήδη μπει στην διαδικασία των αλλαγών κι αυτήν την εβδομάδα αυτή σας η ανάγκη θα γίνει ακόμα πιο έντονη. Μπορεί κι ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα να σας περιμένει! Και οι οικονομικές σας ανησυχίες σε πρώτο πλάνο, αφού θα προσπαθήσετε πολύ να φέρετε σε πέρας τις υποχρεώσεις σας. Ότι πάντως δεν τελειώσει τώρα θα το ξανασυζητήσετε μέσα στον επόμενο μήνα όπου θα επιλυθεί. Μπορεί μία νομική υπόθεση να καθυστερεί κι αυτό να σας πιέζει ψυχολογικά αλλά και κάτι που θέλετε να κρατήσετε μυστικό να σας φορτίζει. Από το Μεγάλο Σάββατο θα αρχίσει αυτό να παίρνει τον δρόμο του, οπότε εσείς αν μπορείτε κάντε αυτό το ταξίδι που ίσως θέλετε για να περάσετε το Πάσχα πιο ξένοιαστα!

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικές οι δικές σας ανησυχίες αφού οι αλλαγές που ίσως χρειάζεται να κάνετε σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Μην το αφήσετε να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία και την υγεία σας! Να έχετε στο μυαλό σας πως καμία συζήτηση δεν θα δώσει τα οριστικά αποτελέσματα πριν τον Μάιο, οπότε χαλαρώστε και χρησιμοποιείστε την μεγάλη σας ενέργεια θετικά και όχι επιθετικά! Όποια οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και τώρα έχει… μπλοκάρει προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει να προχωράει για να ολοκληρωθεί λίγο αργότερα. Μην βιάζεστε να κλείσετε τρύπες! Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους με πολύ θετικά αποτελέσματα! Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό αλλά εσείς μέσα στο Πάσχα πάλι με υποχρεώσεις και ζητήματα εργασίας θα ασχοληθείτε. Περάστε λίγο καλά! Όλα θα είναι εκεί και μετά και θα σας… περιμένουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία εβδομάδα με πολλές αναθεωρήσεις ξεκινάει για εσάς, κυρίως σε θέματα σχέσεων ερωτικών και φιλικών. Θα θελήσετε μάλλον να απομονωθείτε για να ξανασκεφτείτε την πορεία τους. Αφήστε τον χρόνο λίγο να κυλήσει γιατί είναι σίγουρο πως ότι τώρα σας απασχολεί, θα λυθεί λίγο παρακάτω. Κι εσείς θα μάθετε πράγματα που συμβαίνουν τώρα, αλλά θα φανερώσετε και ότι τώρα στριφογυρίζει στο μυαλό σας και το κρατάτε κρυφό. Πολύ πιθανό και μια ξαφνική καινούργια γνωριμία να σας προκύψει ή κάποια αλλαγή να αποφασίσετε στα ερωτικά σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι λίγο μπλοκαρισμένες και πιθανόν να μην μπορέσετε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας, οπότε αποφύγετε αυτές τις μέρες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας. Δεν υπάρχει λόγος να έχετε τόσο άγχος! Όλα είναι περαστικά και διαπραγματεύσιμα! Μην αφήσετε την ημέρα του Πάσχα τις ανησυχίες σας να σας χαλάσουν την διάθεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας προβληματισμός ή ένα δίλλημα που εδώ και καιρό μπορεί να έχετε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια φαίνεται πως θα τονιστεί ακόμα περισσότερο μέσα στην εβδομάδα. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες! Δεν αποκλείεται βέβαια και μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία ή πρόταση να προκύψει από κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Μετρήστε καλά τις πιθανότητες πριν αποφασίσετε, ειδικά αν πρέπει να εγκαταλείψετε κάτι άλλο. Αν η δουλειά σας αφορά εξωτερικό καλύτερα μην προσπαθήσετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις τώρα γιατί δεν θα κυλήσουν όπως θέλετε. Τα πράγματα θα αρχίσουν να τρέχουν αλλά κυρίως μέσα στον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε βάλτε καινούργιους στόχους, αναθεωρήστε τους παλιούς και κάντε τα πλάνα σας, αφού θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται. Μάλλον και την ημέρα του Πάσχα εσάς το μυαλό σας πάλι στη δουλειά θα είναι!

ΛΕΩΝ
Αν ένα ταξίδι, μπορεί και μακρινό, είναι μέσα στις επιθυμίες σας, αυτήν την εβδομάδα ίσως το κάνετε πραγματικότητα. Ίσως το αποφασίσετε ξαφνικά την τελευταία στιγμή! Πάντα βέβαια με κάποια προσοχή στις μετακινήσεις σας. Μπορεί να θελήσετε να αναπτύξετε και κάποιο καινούργιο πεδίο γνώσης. Εκεί που θα εστιάσετε τους προβληματισμούς σας είναι το κομμάτι των οικονομικών σας οφειλών και υποχρεώσεων αφού κάτι μπορεί να εμφανιστεί από το παρελθόν και να μην ξέρετε πως να το αντιμετωπίσετε. Αφήστε έξω απ’ αυτό τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί μπορεί να γίνει η αφορμή να ψυχρανθείτε. Αυτοσυγκράτηση δείξτε και στον επαγγελματικό σας χώρο που ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Εξάλλου όποια συζήτηση κι αν γίνει τώρα θα επανέλθει αργότερα, άρα τίποτα δεν θα είναι οριστικό. Το Πάσχα η διάθεση σας θα είναι μάλλον ευχάριστη αφού θα βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα κι αυτό θα σας δώσει χαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μάλλον προσπαθείτε να βάλετε μία τάξη μέσα στην εβδομάδα στα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται κάποια ξαφνικά έξοδα να σας ταράξουν λίγο. Μεριμνήστε γι’ αυτό αλλά μην το αφήσετε να διαταράξει την σχέση σας με τον σύντροφό σας και με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας αφού μπορεί να επαναφέρει κάποιους παλιούς προβληματισμούς. Δεν θα κρατήσει πολύ γι’ αυτό διαχειριστείτε το με ψυχραιμία! Πολλά θέματα εξάλλου θα μείνουν σε εκκρεμότητα προς το παρόν ειδικά αν αφορούν νομικές υποθέσεις ή ένα ταξίδι που θα το αναβάλετε για αργότερα. Η δική σας διαχείριση θα είναι αυτή που θα επαναφέρει τις ισορροπίες και φαίνεται πως θα είναι η σωστή. Το Πάσχα οικογενειακά μάλλον θα το περάσετε. Φροντίστε λοιπόν να φτιάξετε μια ήρεμη, γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι!

ΖΥΓΟΣ
Κάπως λεπτές θα είναι οι ισορροπίες αυτήν την εβδομάδα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ίσως κάποιο ξαφνικό γεγονός με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη σας φορτίσει την ατμόσφαιρα γι’ αυτό διατηρήστε την ηρεμία σας. Το μυαλό σας θα βρίσκεται και στην τακτοποίηση των οικονομικών σας οφειλών αφού θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους να τις διαχειριστείτε. Αν κάτι δεν καταφέρετε να το τελειώσετε τώρα, θα σας δοθεί αυτή η ευκαιρία λίγο αργότερα, οπότε μην αγχωθείτε. Εκείνο που καλό θα ήταν να αποφύγετε είναι μια σημαντική συζήτηση για ένα επαγγελματικό θέμα. Αφενός δεν θα καταλήξετε τώρα κάπου κι αφετέρου μπορεί η συζήτηση με κάποιον ανώτερό σας να μην σας ευνοήσει. Κι ένα ταξιδάκι που μπορεί να θέλατε να κάνετε μέσα στο Πάσχα μπορεί να μην σας… βγεί! Δεν πειράζει! Ξεκουραστείτε και ξανασκεφτείτε κάποια θέματα γιατί έτσι κι αλλιώς σ’ αυτήν την διάθεση βρισκόσαστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είστε αρκετά εσωστρεφής αυτήν την εβδομάδα αφού θα βρισκόσαστε σε μια διάθεση  εσωτερικής ανασκόπησης. Και επαγγελματικές θα είναι οι ανησυχίες σας αφού κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν ξαφνικά θα σας βάλουν σε σκέψεις. Αν σας προκύψει μία συνεργασία ή μια συζήτηση με τον σύντροφό σας αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις κι έχετε στο μυαλό σας πως όλα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους ροή λίγο παρακάτω. Αν σας απασχολήσει μια οικονομική εκκρεμότητα που σχετίζεται με κάποιο σας παιδί ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο καλύτερα μην προσπαθήσετε τώρα να την λύσετε αν δεν θέλετε αυτό να προκαλέσει μία ψυχρότητα. Ειδικά η ημέρα του Πάσχα σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τέτοια θέματα, ακόμα κι αν σας προκύψουν! Από την άλλη εβδομάδα που θα είναι όλα καλύτερα… βλέπουμε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα και ξαφνικά ο φίλος ή ο γνωστός να εκδηλώσει άλλου είδους συναισθήματα για εσάς. Ακόμα κι ένα καινούργιο δημιουργικό ξεκίνημα μπορεί να έρθει αυτήν την εβδομάδα ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας! Όπως και να’ χει επειδή τίποτα αυτές τις μέρες δεν είναι σίγουρο κρατήστε μία σχετική επιφύλαξη! Ακόμα και σε συζητήσεις που θα κάνετε στην δουλειά σας, παρόλο που θα διεκδικήσετε δυναμικά τους στόχους σας, μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αφού πολλά είναι αυτά τα σημεία που θα ξανασυζητηθούν. Δώστε προσοχή και στην υγεία σας κυρίως αν κάτι παλιό σας ξανααπασχολήσει. Κάποιες δυσκολίες θα υπάρξουν και στον χώρο του σπιτιού που δεν θα τις αντιμετωπίσετε για πρώτη φορά και θα σας προβληματίσουν, θα είναι όμως περαστικές. Ωστόσο διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Το Πάσχα θα περάσετε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αρκεί να βγάλετε από το μυαλό σας τις πολλές σκοτούρες έστω και για λίγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλετε να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία και την κοινωνική σας εικόνα, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, αλλά σίγουρα όχι με εύκολο τρόπο, αφού έχετε να διαχειριστείτε και τους οικογενειακούς σας προβληματισμούς. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο! Οι αλλαγές είναι προ των πυλών! Ακόμα και μια αλλαγή κατοικίας. Θα είστε βέβαια πολύ ερωτικοί και δημιουργικοί και θα έχετε την δύναμη και την αντοχή να τα παλέψετε όλα αυτά! Και μια παλιά αγάπη ίσως σας θυμηθεί γι’ αυτό μην ξαφνιαστείτε αν ακούσετε ξαφνικά το τηλέφωνο να χτυπάει! Μην επενδύσετε όμως προς το παρόν πολλά σ’ αυτό γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα παραμείνει! Την ημέρα του Πάσχα δεν υπάρχει λόγος να απομονωθείτε, ούτε να κάνετε συζητήσεις για παλιά θέματα που μπορεί να σας ρίξουν την διάθεση κυρίως με συγγενικά πρόσωπα. Εκτός από το να στεναχωρηθείτε δεν θα βγάλουν πουθενά, οπότε αφήστε τες για αργότερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διάθεση απόδρασης θα έχετε εσείς αυτήν την εβδομάδα αφού ένα ξαφνικό ταξιδάκι μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση. Να είστε μόνο προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας. Και μια συζήτηση μπορεί να προκύψει ξαφνικά για ένα νομικό θέμα. Εκείνο που θα χρειαστεί να αποφύγετε είναι κάποιες συζητήσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού που ίσως επαναφέρουν παλιές δυσκολίες και δημιουργήσουν εντάσεις. Εξάλλου είναι σίγουρο πως τα οριστικά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν μέσα στον επόμενο μήνα που τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα. Στο Πασχαλινό τραπέζι αν βρεθείτε με φίλους έχετε όλες τις προδιαγραφές να περάσετε καλά, αρκεί να μην ανοίξετε συζητήσεις περί οικονομικών, ακόμα κι αν σας οφείλουν χρήματα από καιρό, γιατί όχι μόνο δεν θα τα πάρετε, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά μπορεί να χαλάσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα με παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Πάλι θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να οργανώσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις και οφειλές σας. Κάποιες ξαφνικές εκκρεμότητες που δεν τις περιμένατε μπορεί να σας αιφνιδιάσουν. Η καθημερινότητά σας γενικά αυτήν την εβδομάδα αν και μέρες διακοπών θα είναι αρκετά φορτωμένη και θα έχετε πολλά θέματα να συζητήσετε που όμως θα τα ξανασκεφτείτε καλύτερα αργότερα. Κι εκείνο το ταξιδάκι μπορεί να αναβληθεί για λίγο πιο μετά! Οι επιστροφές από το παρελθόν, προσωπικές και επαγγελματικές πολύ πιθανές. Αν αποφασίσετε να περάσετε την ημέρα του Πάσχα με κάποιους ανωτέρους  εκπληρώνοντας μια κοινωνική υποχρέωση αποφύγετε να θίξετε τις επαγγελματικές σας αντιρρήσεις ή να ζητήσετε εκείνη την προαγωγή γιατί και δεν θα την πάρετε, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή και θα διακινδυνεύετε τις σχέσεις σας! Μην πάτε για μαλλί και βγείτε… κουρεμένοι!

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments