0 0 votes
Article Rating

Η πρώτη έκλειψη του 2018, στις 31 Ιανουαρίου, είναι σεληνιακή (ολική) και γίνεται στην 11.37΄μοίρα του άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.26΄ώρα Ελλάδας. Ο συγκεκριμένος άξονας αναφέρεται σε αλλαγές και επαναπροσδιορισμούς που αφορούν πρόσωπα ηγεσίας, πολιτικά κινήματα και συλλόγους και κάθε είδους αντιδράσεις απέναντι στην εξουσία. Πολύ πιθανόν να έχουμε τέτοια φαινόμενα.

Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους από 1η ως 4 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Εσείς μπορεί να δείτε κάτι να αλλάζει ή να αντικαθιστάτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα καθώς έτσι κι αλλιώς θα κληθείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα μέσα σε αυτόν τον χρόνο. Προστατέψτε τα κεκτημένα σας, σχέσεις και συνεργασίες όπως και την υγεία σας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και κάνει την επικοινωνία μας πιο ανάλαφρη και εφευρετική γεννώντας έξυπνες, πρωτοποριακές ιδέες αυξάνοντας παράλληλα την τάση για επαναστατικές αντιδράσεις σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας.

Το ενδιαφέρον και οι συζητήσεις θα αρχίσουν να περιστρέφονται γύρω από ζητήματα που αφορούν τις επιστήμες, την τεχνολογία, την πολιτική, τις συλλογικές κινήσεις ενώ μπορεί να εμφανιστούν καινούργιες ενδιαφέρουσες εφευρέσεις σχετικές κυρίως με τα μέσα επικοινωνίας, την ιατρική, τα αεροπλάνα και το διάστημα όπως και διάφορες αλλαγές σε ζητήματα παιδείας.

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα ο Ερμής θα αγγίξει Κριούς, Ταύρους, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από 21 ως 26 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 6η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και πιθανές μετακινήσεις θα γεμίσουν τις μέρες σας ενώ κάποιες συζητήσεις μπορεί να είναι σημαντικές και ενδιαφέρουσες.

 

3 Φεβρουαρίου

Ερμής στην 4η μοίρα του Υδροχόου σε εξάγωνο με τον Άρη στην 4η μοίρα του Τοξότη

Εσείς λοιπόν που αρχικά επηρεάζεστε από την καινούργια θέση του Ερμή, τώρα μπορεί να συζητήσετε για μια καινούργια επιχειρηματική ενέργεια ή για την δραστηριοποίηση σας μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Ευνοούνται οι νέες ενάρξεις τουλάχιστον σε επίπεδο ιδέας και διαλόγου που μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό και αν είστε αθλητές ή σπουδαστές θα δείτε τις επιδόσεις σας να αυξάνονται.

Πολύ πιθανόν κάποιες πρωτοποριακές προτάσεις να υλοποιηθούν που θα σχετίζονται με την ανώτερη παιδεία, τον αθλητισμό, την δικαιοσύνη και την θρησκεία. Οι εκπρόσωποι αυτών των θεμάτων θα δραστηριοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια.

 

4 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη στην 21η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Δία στην 21η μοίρα του Σκορπιού

Η εβδομάδα τελειώνει με μια διάθεση υπερβολής σε ότι σχετίζεται με τον έρωτα, το χρήμα και τις απολαύσεις. Η όψη αυτή μας ωθεί στο να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε και να ξοδέψουμε κάτι παραπάνω για την εμφάνιση και τον καλλωπισμό μας.

Επειδή ίσως ξεφύγουμε λίγο σε θέματα καρδιάς και στα έξοδα μας, μια και η υπεραισιοδοξία μπορεί να μας οδηγήσει σε ατασθαλίες, χρειάζεται μια σχετική αυτοσυγκράτηση ώστε να μην ξεπεράσουμε τα όρια και τις δυνατότητες μας αλλά και να μην έχουμε… μπλεξίματα και μπελάδες!

Αυτό αφορά κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από 10 ως 14 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 20η ως την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων. Μπορείτε να χαρείτε, να ψωνίσετε, να διασκεδάσετε και να διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σας συναναστροφών, αφού μάλλον θα έχετε πολλές προσκλήσεις, φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε και κυρίως μην μπερδέψετε την φιλία με τον έρωτα! Αλλιώς κινδυνεύετε να βρεθείτε με “τον καλύτερο σας φίλο αγκαλιά”!

 

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments