0 0 votes
Article Rating

Όπως το λεει και η ιδια η φραση, είναι ενδειξεις οι οποιες παροτρυνουν τον αστρολογο από το να κανει την ερμηνεια ενός ωριαιου χαρτη. Αν προχωρησουμε στην αναλυση ενώ υπαρχουν αυτοι οι κανονες είναι πολύ πιθανο αν όχι σιγουρο να κανουμε μεγαλα λαθη στην ερμηνεια του χαρτη και τελικα να εκδικασουμε τον χαρτη με λαθος απότελεσμα. Στην περιπτωση αυτή καλο θα ηταν να ακυρωσουμε τον χαρτη δηλαδη να μην τον μελετησουμε καθολου.

ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

* Ασυμβατοτητα κυβερνητη της ακμης του ωροσκοπου με εκεινον της πλανητικης ωρας.
* Ανατολη μικρων και μεγαλων μοιρων στην ακμη του ωροσκοπου.
* Σεληνη σε κενη πορεια.
* Σεληνη στις τελευταιες μοιρες των ζωδιων.
* Σεληνη μεταξυ του ευρους των μοιρων 15ο Ζυγου εως 15ο Σκορπιου.
* Κρονος στον 1ο οικο .
* Κρονος στον 7ο οικο.
* Καμμενος κυβερνητης της ακμης του ωροσκοπου και του ζητηματος

Πρωτου προχωρισουμε στην αναλυση των παραπανω θελω να τονισω το εξης. Τιποτα δεν είναι απολυτο. Ενας ωριαιος χαρτης μπορει να ερμηνευτει αναλογα με την εμπειρια του αστρολογου. Μερικοι από αυτους τους κανονες μπορουν να παραβιαστουν ώστε να γινει η ερμηνεια μονο και αν εμφανιστουν και αλλοι παραγοντες που συνηγορουν ότι μπορουμε να προχωρισουμε..

Ας δουμε τους κανονες αυτους αναλυτικοτερα

ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΩΡΑΣ.

Η ασυμβατοτητα θα είναι

* όταν οι κυβερνητες είναι διαφορετικοι
* όταν θα ανηκουν σε διαφορετικη φυση
* όταν ανηκουν σε διαφορετικη τριπλοτητα

ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ.

Όπως είναι γνωστο ο ωροσκοπος στην ωριαια συμβολιζει τον ερωτωντα , τις σκεψεις του το θεμα της ερωτησης. Ανατελλοντας λοιπον μικρες μοιρες στην ακμη του ωροσκοπου δηλωνει ότι το θεμα το οποιο εξεταζεται είναι αρκετα νωρις να κριθει , δεν εχει εξελιχθει αρκετα και θα πρεπει να δωθει χρονος. Αντιθετα όταν ανατελλουν μεγαλες μοιρες στην ακμη του ωροσκοπου το θεμα της ερωτησεις εχει ηδη κριθει και βρισκεται προς το τελος του. Ο ερωτων γνωριζει ότι δεν μπορει να κανει κατι και ερχεται στον αστρολογο για μια επιβαιβεωση , προφανως τωρα πλεον να ασχολειται με κατι άλλο , γνωριζει πως θα κινηθει και τι θα κανει και είναι αργα πλεον για να γινει η ερωτηση.

ΣΕΛΗΝΗ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.

Ας δουμε πρωτα τι είναι η σεληνη εκτος πορειας. Είναι η σεληνη η οποια δεν θα σχηματισει καποια άλλη οψη με καποιον πλανητη εως οτου να αλλαξει ζωδιο. Αυτό δηλωνει ότι τα πραγματα στην υποθεση δεν θα εξελιχθουν και θα παραμεινουν ως είναι. Τιποτα δεν αλλαζει και τιποτα δεν κινειται στον χαρτη.
Είναι σαν καποιος ανθρωπος ( Σεληνη ) ο οποιος τελειωσε με τις δουλειες που ειχε σε καποια πολη (τελευταια οψη Σεληνης με καποιον πλανητη) και εως οτου να βρεθει στην επομενη (επομενο ζωδιο ) δεν κανει τιποτα μενει απραγος (καμμια οψη)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΖΩΔΙΟΥ

Εδώ τα παντα είναι πιθανο να αλλαξουν απροσμενα.

ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΠΟΘΕΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 15ο ΖΥΓΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 15ο ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η θεση της Σεληνης εδω θεωρειται δυσμενης. Θα αναρωτηθειτε λογικα στον Σκορπιο μιας και είναι στην Πτωση του αλλα γιατι στον Ζυγο… ? Αν όμως ανατρεξουμε στον πινακα των θεμελιωδων δυναμεων θα δουμε ότι το ταξιδι της Σεληνης σε αυτές τις μοιρες βρισκεται με την σειρα που παραθετω , υπο την εξαρση του Κρονου -> υπο την τριπλοτητα του Κρονου (την ημερα) -> υπο το προσωπο του Κρονου εως την 20η μοιρα του Ζυγου -> υπο την κυβερνηση του Αρη -> την τριπλοτητα του Αρη -> το οριο του Αρη μεχρι την 6η μοιρα του Σκορπιου -> υπο το προσωπο του Αρη μεχρι την 10η του Σκορπιου
(ο Κρονος και ο Αρης θεωρουνται οι δυσμενεστεροι των πλανητων στην ωριαια)

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 1Ο ΟΙΚΟ

Εδώ ο ερωτων και το το θεμα δεν θα εχουν καλο αποτελεσμα

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 7Ο ΟΙΚΟ

Ο 7ος συμβολιζει τους αλλους και στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτόν που εχει ο ερωτων την συγκεκριμενη στιγμη δηλαδη εμας. Ο 7ος είναι το σπιτι του αστρολογου και ο Κρονος τοποθετημενος εδώ είναι ενδειξει ότι ο αστρολογος θα κανει λαθος εκτιμηση , δεν θα εχει καλα νεα για τον ερωτων και ο τελευταιος δεν θα ικανοποιηθει και θα δυσαρεστηθει.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Καμμενος θεωρειται ο πλανητης που βρισκεται σε αποσταση 17 λεπτων και 8 μοιρων από τον Ηλιο. Θεωρειται εξαιρετικα δυσκολη και δυσμενη θεση για καποιον πλανητη και τα αποτελεσματα είναι ασχημα.

EΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΩΡΙΑΙΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Μια φιλη με ρωτησε για ενα προσωπικο της θεμα πανω σε μια ερωτηση περι θεματος υγειας . Εδω βλεπουμε μια πληθωρα προειδοποιητικων σηματων απο τον χαρτη.

Αρχικα , ο κυβερνητης της ηταν ο Κρονος και ηταν ασυμφωνος με την τριπλοτητα του κυβερνητη της πλανητικης ωραςδηλαδη του Ηλιου , δεν ηταν ουτε ιδιοι , ουτε ανηκαν στην ιδια τριπλοτητα , ουτε ηταν της ιδιας φυσης,

Ο Ηλιος κυβερνα την ημερα την τριπλοτητα των ζωδιων της φωτιας

Ο Ηλιος το φθινοπωρο εχει κρυα και ξηρη φυση ενω ο Κρονος ανατολικα του Ηλιου ειναι κρυος και υγρος.

Με βαση ομως την πλανητικη ημερα (Τριτη – Αρης – χειρουργια )θα μπορουσα να συνεχισω αλλα λογω της απειριας μου ειπα να μην το τολμησω καθως και αλλοι κανονες προβαλλαν.

Η σεληνη σε αυτο το παραδειγμα ειναι στις προειδοποιητικες μοιρες (ή αλλιως κεκαμενη οδος ) και καιγεται απο τον Ηλιο (μεσα στην αποσταση των 17 λεπτων και 8 μοιρων).

Ο Κρονος ειναι στον 7ο οικο πραγμα που δηλωνει οτι θα την δυσαρεστησω με το αποτελεσμα λογω κακης εκτιμησης… ( Πραγμα που εγινε δηλαδη στο τελος μπερδευτικα προσπαθοντας να τον αναλυσω τον ωριαιο )

Δεν ετυχε να τον ερμηνευσω ωστε να δω αν θα εχει καλα η κακα αποτελεσματα και ετσι τον θεωρησα ακυρο. Παρα αυτα ομως ημουν περιεργος να δω τι διαπραγματευεται.

Η φιλη μου ανεφερε για χειρουργειο και κοιταξα τον 6ο οικο ( των ασθενειων ) και ειδα οτι μοιραζεται με τον 5ο (παιδια ) τον ιδιο κυβερνητη. Η φιλη μου στο τελος μου ειπε οτι προκειται για χειρουργικη επαμβαση που αφορα την καισαρικη τομη.

Σκεφτηκα να δω ποιο ηταν το φυλο του παιδιου (μιας και ηταν κοινο μυστικο εκτος απο εμενα …. ) και ετσι κοιταξα τοζωδιο του ωροσκοπου ( αρσενικο ) , του κυβερνητη του ωροσκοπου ( θηλυκο ) , της Σεληνης ( θηλυκο) του κυβερνοντα της Σεληνης ( θηλυκο ) , της ακμης του 5ου ( θηλυκο ) και τελος τον κυβερνητη του 5ου ( Σεληνη , θηλυκος πλανητης σε θηλυκο ζωδιο) και ετσι ολες οι ενδειξεις δειχνουν οτι θα ειναι ενα κοριτσι ( πραγμα που επιβεβαιωθηκε )

Το οτι η Σεληνη πλησιαζει σε συνοδο τον Ηλιο ηταν σημαδι οτι το παιδι προκειται να γεννηθει συντομα

Lilly : για να δουμε την ωρα που θα γεννηθει κοιταμε την Σεληνη και την Αποσταση που θα κανει οταν θα ερθει σε συνοδο με τον Αρη ή τον Ηλιο)

Εδω η αποσταση ηταν μικρη μεσα στα ορια της συνοδου και αυτο σημαινε οτι θα γεννηθει μεσα σε λιγες ωρες εως οτου να πραγματοποιηθει η συνοδος.

Πηγή: Αστρολογία για όλους

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments