0 0 votes
Article Rating

Ο Κριός χαρακτηρίζει τα άτομα που τους αρέσει να κάνουν γρήγορα την δουλείά τους και να αντιδρούν άμεσα με την πρώτη σκέψη. Είναι οι πρωτοπόροι τού ζωδιακού. Έντονα παρορμητικοί, είναι ενθουσιώδεις και βιαστικοί.

Τα συναισθήματά τους είναι πλούσια και έντονα, και δεν δειλιάζουν να τα δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία. Ιδιαίτερα ζωντανοί και ενεργητικοί, σίγουρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην παρέα τους με την κινητικότητά τους. Φλερτάρουν και αγαπάνε εύκολα και αβίαστα, αλλά ξεχνάνε και εύκολα.

 

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο δυναμισμός και η φαντασία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ερωτικής του ταυτότητας. Με ένα κριάρι δίπλα σας σίγουρα δεν θα πλήξετε. Όμως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να στροβιλιστείτε σε μια δίνη εντυπώσεων και ερεθισμάτων, καθώς η κινητικότητά του θα είναι καταιγιστική. Μπορεί να κάνει επίθεση στο νευρικό σας σύστημα, αλλά θα σας αρέσει. Είναι συνήθως ανυπόμονος και θέλει να κάνει γρήγορα πράξη τις σκέψεις του.

Δεν φείδεται συναισθημάτων και τα δείχνει γρήγορα από το πρώτο ραντεβού. Μην το «δέσετε» όμως αν σας δώσει με εντυπωσιακό τρόπο το τηλέφωνό του. Την άλλη μέρα μπορεί να σας έχει ξεχάσει. Τού αρέσει σίγουρα να ελέγχει το παιγνίδι και να θέτει τους δικούς του όρους. Είναι επιβλητικός στο κρεβάτι και γρήγορος στις αντιδράσεις του. Πολλές φορές είναι πιθανόν να μην προλάβετε να φτάσετε μέχρι το σπίτι σας για να ολοκληρώσετε τον έρωτά σας.

Μπορεί να το κάνει οπουδήποτε όποτε το σκεφτεί. Είναι πληθωρικός στις εναλλακτικές στάσεις, και τού αρέσει να επιβάλει τους όρους του. Πληγώνεται όμως και απογοητεύεται εύκολα. Ένα πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η υπομονή του. Είναι ανύπαρκτη. Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα πρέπει να τού πείτε γρήγορα το ναι.

 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Να είστε σε ετοιμότητα, η γυναίκα Κριός δεν είναι τόσο ήρεμη όσο δείχνει. Είναι πολύ πιθανόν ακόμα να σας δίνει την εντύπωση ότι αντιπαθεί το αντρικό φύλο. Όμως, όταν σας δει σαν έναν πιθανόν στόχο, θα το δείξει γρήγορα και θα σας κάνει να χάσετε την αίσθηση τού χρόνου.

Η γυναίκα Κριός αρέσκεται να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Μην την παρεξηγήσετε. Δεν της αρέσει να περιμένει και να παίζει στο φλερτάρισμά της. Είναι χαριτωμένη και ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις στο περιβάλλον της. Έντονα παιχνιδιάρα και ενεργητική, σίγουρα θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα. Είναι αρκετά ρομαντική στον έρωτα, αλλά πληγώνεται και εύκολα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί βγάζει εύκολα συμπεράσματα.

Στην ερωτική πράξη είναι γρήγορη και δεν της λείπει η φαντασία. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να παίξετε εσείς το παιγνίδι, δεν θα προλάβετε να το κάνετε. Οι κινήσεις της προηγούνται των σκέψεών σας. Στο κρεβάτι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα και να συμμετέχετε σε κάθε στιγμή. Δεν της αρέσουν οι ανιαροί άνδρες. Απαιτεί απόλυτη συμμετοχή, κι αν χάσει το ενδιαφέρον της θα φύγει γρήγορα.

 

Οι ερωτογενείς ζώνες

Οι ερωτογενείς απολήξεις των νεύρων στο πρόσωπο και στο κεφάλι είναι τα πιο ευαίσθητά τους σημεία. Τους αρέσει ιδιαίτερα να τους χαϊδεύετε τα μαλλιά Ακόμα είναι ευαίσθητοι στα αυτιά, και ένας γλυκός ψίθυρος μπορεί κυριολεκτικά να τους ξεσηκώσει.

Πως να τους πλησιάσετε

Θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια, καθώς οι ηθικοί τους κώδικες είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένοι. Μην τους κολακέψετε με ψεύτικες κουβέντες. Δεν θα το εκτιμήσουν. Αντίθετα θα εκτιμήσουν αν ξεκινήσετε με μια διανοουμενίστικη συζήτηση, δίνοντας τους την εντύπωση ότι εκτιμάτε την προσωπικότητά τους.

Θα τους βρείτε όπου υπάρχει κυριολεκτικά δράση. Γίνετε εφευρετικοί και προσφέρετε τους ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες ιδέες, και πάνω απ’ όλα δείξτε ζωντάνια και κινητικότητα. Δώστε τους χώρο για να κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα, και αφήστε τους να κανονίσουν αυτοί την πρώτη σας έξοδο. Αλλά προσοχή να μην αργήσετε στο ραντεβού σας. Απλά δεν θα σας περιμένουν.

 

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΜΕ ΚΡΙΟ
Συνήθως το θηλυκό θα εξουσιάσει το αρσενικό. Αυτό όμως σίγουρα δεν θα τού αρέσει. Μία σχέση που σίγουρα υπόσχεται δράση και ενδιαφέρον, αλλά μην σκεφτείτε για γάμο. Απλά δεν θα κρατήσει πολύ

ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Δύσκολα ο Ταύρος θα αποδεχτεί και θα συνηθίσει τους ρυθμούς τού Κριού. Σίγουρα στην αρχή θα το δεχτεί με ενδιαφέρον, αλλά η πορεία της σχέσης αποδεικνύεται κουραστική για τους Ταύρους.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Ένας πολύ καλός συνδυασμός καθώς έχουν και οι δυο το ίδιο ταμπεραμέντο. Η σχέση τους αποδεικνύεται πληθωρική και ενδιαφέρουσα, αλλά το Κριάρι θα πρέπει να διαθέτει κάποια σχετική πνευματική στάση, αν θέλει η σχέση τους να κρατήσει στην πορεία.

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Μία πραγματικά εκρηκτική σεξουαλική σχέση, αλλά όταν το πάθος καταλαγιάζει, ελάχιστο ενδιαφέρον απομένει στην σχέση. Το ταμπεραμέντο τού Κριαριού θα δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στον καρκίνο που δεν θα μπορέσει να τα αντέξει στην πορεία.

ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ
Μία πραγματικά δυναμική σχέση που μπορεί να τα έχει όλα. Το Κριάρι θα πρέπει να προσέξει να δείχνει συχνά την εκτίμησή του στο Λιοντάρι, και να εξαίρει τις φυσικές του ικανότητες. Αν υπάρξει πνεύμα ισότητας, η σχέση τους θα είναι παντοτινή.

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Το ταμπεραμέντο τού Κριαριού σίγουρα θα βολέψει τον Παρθένο και θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις αναστολές του. Όμως η ταυτότητά τους είναι τελείως διαφορετική, και το ενδιαφέρον τους γρήγορα εξανεμίζεται.

ΜΕ ΖΥΓΟ
Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Πραγματικά μία ιδιαίτερη σχέση, όπου ο ένας καλύπτει τις ελλείψεις τού άλλου. Αλλά πάντα θα υπάρχει αυτό το κάτι που θα αφήνει την σχέση τους ανολοκλήρωτη.
Αν κάνουν και οι δυο τις απαραίτητες υποχωρήσεις τότε μπορεί να προχωρήσουν με προοπτικές.

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Μία δυναμικά ερωτικά σχέση, που όμως έχει πολλά λεπτά σημεία που θα πρέπει να προσεχτούν. Το Κριάρι δελεάζεται από την μυστηριακή φύση τού Σκορπιού, και σεξουαλικά μπορεί να τα πάνε θαυμάσια. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ζηλιάρικη στάση τού Σκορπιού.

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Μία πολύ καλή σχέση με κοινά ιδανικά και συνήθειες, σίγουρα δημιουργεί άριστες προϋποθέσεις μακροβιότητας. Η σχέση τους θα βασιστεί στον κοινό τρόπο ζωής, και στις φυσικές τους ικανότητες.

ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Το Κριάρι θα δώσει εκείνα τα στοιχεία στον Αιγόκερω που τού λείπουν, και θα χρωματίσει την ζωή του ευχάριστα. Αν και οι διαθέσεις τους πολλές φορές θα διαφέρουν, εντούτοις, η σχέση αυτή προσφέρεται καλύτερα για γάμο παρά για σεξ.

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Το Κριάρι δείχνει ένας ιδανικός ερωτικός σύντροφος για τον υδροχόο, που αναζητάει δράση και ποικιλία στην ζωή του. Όμως ο Υδροχόος δεν θα δεχτεί να κυριευτεί από το κριάρι που δείχνει πιο ανυπόμονο από την φύση του. Εντούτοις, αν ο Κριός διαθέτει αρκετό βάθος, συναισθηματισμό και ιδεαλιστική συμπεριφορά, η σχέση τους θα είναι ιδανική.

ΜΕ ΙΧΘΥ
Το Κριάρι θα εντυπωσιαστεί ευχάριστα από την ερωτική εφευρετικότητα τού Ιχθύ, και η ερωτική τους ζωή θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Οι προοπτικές για μία επιτυχημένη σχέση ή γάμο είναι ιδιαίτερα καλές, αν μπορέσουν να ξεπεράσουν κάποια ξαφνιάσματα στις συναισθηματικές τους διαθέσεις.

 

Μπαφαλούκος Μελέτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments