0 0 votes
Article Rating

Το παιχνίδι της εβδομάδας το παίζει η Αφροδίτη αφού σχηματίζει την πιο βασική όψη. Ο πλανήτης της ομορφιάς και του χρήματος στις 19 και 20 Μάιου θα φτάσει στην 13η και 14η μοίρα του Κριού και θα κάνει όψη αντίθεσης με τον Δία που θα κινείτε ανάδρομος στην 13η και 14η μοίρα του Ζυγού.

Αυτή δεν είναι μια όψη ιδιαίτερα δύσκολη να την διαχειριστούμε, μπορεί όμως να μας οδηγήσει σε λάθη εξαιτίας της υπερβολικής μας αισιοδοξίας πως όλα στο τέλος θα εξελιχθούν θετικά. Θα έχουμε την τάση να θέλουμε να περάσουμε καλά, να ξοδέψουμε λεφτά για την προσωπική μας καλοπέραση, ίσως και για πολυτελή πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε, ακόμα και να τεμπελιάσουμε!

Έτσι λοιπόν επειδή όλα θα τα θέλουμε… πολύ, προσέχουμε τους καινούργιους έρωτες που θα μας ενθουσιάσουν, τα καινούργια ξεκινήματα που ίσως φαίνονται τέλεια και τις αγορές μας για να μην αδειάσει εντελώς η τσέπη μας! Θα θέλουμε να φάμε αρκετά και μάλιστα σε ένα εστιατόριο πολυτελείας! Άρα προσοχή και στα κιλά μας!

Γενικότερα ας έχουμε το νου μας σε όλα τα καινούργια, στις σχέσεις μας και στις συνεργασίες μας γιατί ο παρορμητισμός του Κριού μπλέκει με την υπερβολή του Δία και μπορεί να μας κάνει ανεξέλεγκτους!

Για όλη την εβδομάδα θα έχουμε σε ακρίβεια το τρίγωνο του Ουρανού από την 26η μοίρα του Κριού με τον Κρόνο στην 26η μοίρα του Τοξότη κάτι που θα είναι πολύ βοηθητικό κυρίως για γενικά και διεθνή γεγονότα στα οποία θα εμπλέκονται και πρόσωπα κύρους που ενδεχομένως σκέφτονται διαφορετικά και προκαλούν καινούργιες πρωτοποριακές λύσεις και εξελίξεις.

Ο Ερμής στις 16/5 μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θέση που βρισκόταν στις αρχές Απριλίου και ορθόδρομος πλέον επαναφέρει συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει από τότε για να δώσουν τα οριστικά τους αποτελέσματα. Αλλάζει όμως και την μορφή της επικοινωνίας μας και την κάνει πιο αργή και μεθοδική, ενώ οι κουβέντες μας στρέφονται γύρω από οικονομικά και πρακτικά θέματα.

Θέση όμως αλλάζει και ο Ήλιος αφού στις 21/5 μπαίνει στους Διδύμους και μας δημιουργεί την διάθεση να συζητήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να ταξιδέψουμε αλλά και να αισθανθούμε πάλι….παιδιά!

 

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Εξακολουθείτε να νοιώθετε ερωτικοί και με διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον καλλωπισμό σας. Μόνο προσέχετε αυτήν την εβδομάδα να μην το παρακάνετε και στα έξοδα σας αλλά και στον ενθουσιασμό σας με οτιδήποτε καινούργιο ξεκινάει τώρα ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο έρωτας μπορεί να σας κάνει να νοιώσετε πως έχετε….φτερά, όμως μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να κάνετε κινήσεις! Εξάλλου εσείς τώρα έχετε βάλει στόχους για να κάνετε αλλαγές, στις οποίες ευνοείστε μακροχρόνια και σταθερά αποτελέσματα. Οι συζητήσεις σας θα αρχίσουν να στρέφονται σε θέματα οικονομικά ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την διάθεση να βρεθείτε με κόσμο, να μιλήσετε και γιατί όχι να κάνετε και μία εκδρομούλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού πρώτα φροντίσετε να ξεκουραστείτε. Μόνο φανείτε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέξτε πως χειρίζεστε τον λόγο για να μην έρθετε σε περιττές αντιπαραθέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Φαίνεται πως ακόμα σας απασχολούν θέματα εργασιακά που δείχνουν να έχουν μία καλύτερη εξέλιξη. Προς το παρόν όμως μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για καινούργια ξεκινήματα κι αποφύγετε να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας. Ίσως κάτι προετοιμάζετε για λίγο αργότερα που ακόμα δεν το γνωρίζετε. Γενικότερα κάποιο παρασκήνιο υπάρχει ακόμα και στις οικονομικές σας εξελίξεις και διευθετήσεις στις οποίες θα βρείτε ευνοϊκές λύσεις. Μην βιαστείτε όμως να τις ανακοινώσετε! Οικονομικά θέματα που θα προσπαθήσετε να λύσετε και ίσως σας προκαλέσουν εντάσεις θα σας απασχολήσουν ειδικά από το τέλος της εβδομάδας και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ ίσως αρχίσετε να μαθαίνετε πράγματα που είχαν ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου και τώρα επανέρχονται για να ολοκληρωθούν. Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με φίλους αλλά κάποια στιγμή θα αναζητήσετε την απομόνωση και την ξεκούραση σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια κοινωνική και μάλλον ερωτική εβδομάδα προβλέπεται για εσάς! Είναι πολύ πιθανόν να δείτε αγαπημένα φιλικά πρόσωπα και μάλιστα μέσα από κοινωνικές συναντήσεις και συναναστροφές να προκύψει ένας έρωτας! Και μια ευκαιρία μπορεί να προκύψει για μια σημαντική συνεργασία. Απλώς μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και μην τα δώσετε όλα από την αρχή! Εύνοια θα υπάρχει και στην επίτευξη ενός δημιουργικού σας στόχου ή στην εξέλιξη ενός θέματος κάποιου σας παιδιού. Τώρα ίσως ξεκινήσετε κάποιες συζητήσεις που δεν θέλετε να γίνουν γνωστές ή ενδεχομένως να συζητιούνται κάποια θέματα για εσάς που δεν τα γνωρίζετε ακόμα. Θα έρθει όμως η στιγμή που όλα αυτά θα βγούνε στο φως. Εξάλλου εσείς αυτήν την εποχή είστε πολύ δραστήριοι και από το τέλος της εβδομάδας η ενέργεια σας θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Μόνο μην το παρακάνετε και κουραστείτε και ελέγξτε την κάπως επιθετική σας συμπεριφορά. Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει η δουλειά, θα βρείτε όμως χρόνο να δείτε και αγαπημένους φίλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά και επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα και δεν αποκλείεται με κάποιον τρόπο το ένα να επηρεάσει το άλλο. Ίσως να υπάρξει και μία θετική εξέλιξη που θα έχει σχέση και με οικονομικά και να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται μέσα από σημαντικές αλλαγές ειδικά στον χώρο της καριέρας, όμως καλά θα κάνετε να μην ενθουσιαστείτε εύκολα και να δώσετε προσοχή στους χειρισμούς σας. Ευνοϊκές θα είναι και οι συζητήσεις σας με φιλικά πρόσωπα ή για την πραγματοποίηση κάποιου στόχου σας, αλλά από το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει ένα παρασκήνιο και ενδεχομένως κι εσείς οι ίδιοι να θέλετε να κρατήσετε κάποια πράγματα κρυφά. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ευχάριστο, αλλά ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε και με κάποια επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ
Μια ευκαιρία μπορεί να σας δοθεί μέσα στην εβδομάδα που να αφορά ένα ταξίδι ή οτιδήποτε αφορά εξωτερικό αν σχετίζεστε με αυτό. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα ή αν είστε σπουδαστές ή αθλητές. Απλώς ελέγξτε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας για να μην σας οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς που ίσως έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Όλες σας όμως οι συζητήσεις για ενδεχόμενες αλλαγές στα δημιουργικά σας σχέδια αλλά και στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πάνω σε μια σταθερή βάση και μάλιστα με καλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Επομένως περιορίστε το άγχος σας και ειδικά από το τέλος της εβδομάδας προφυλαχθείτε από κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες κι αποφύγετε να κοινοποιήσετε τους στόχους σας. Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει μια οικονομική υποχρέωση και ίσως κι ένα νομικό ζήτημα, όμως θα περάσετε και ευχάριστες στιγμές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία θετική εξέλιξη μπορεί να έχετε μέσα στην εβδομάδα που να αφορά οικονομικές υποχρεώσεις ενώ δεν αποκλείεται να δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται. Επειδή όμως θα έχετε και μία τάση για σπατάλη μην παρασυρθείτε και φροντίστε να κρατήσετε κάτι για αργότερα! Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μία βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ακόμη και με την μορφή μιας κληρονομιάς. Ο χώρος της καριέρας αρχίζει να γίνεται ακόμη πιο απαιτητικός από το τέλος της εβδομάδας αφού θα σας απασχολήσει αρκετά και θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους προϊσταμένους σας, μην δίνετε λαβές για σχόλια και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε για να διαφυλάξετε την υγεία σας. Σαββατοκύριακο είναι πιθανόν να ασχοληθείτε και πάλι με ένα οικονομικό θέμα που θα το συζητήσετε με κάποιον συνεργάτη σας, αλλά και να περάσετε…. ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας!

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα να έχετε μια θετική εξέλιξη και να κάνετε μία σημαντική συζήτηση ή να υπογράψετε κάτι που να αφορά μια συνεργασία και θα έχει και μία οικονομική προέκταση. Βοήθεια μπορεί να έχετε και από τον σύντροφο σας. Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι οι κινήσεις ενθουσιασμού αφού θα διακατέχεστε από μια υπεραισιοδοξία που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς. Οι συζητήσεις σας θα στραφούν κυρίως στο πως θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας οφειλές και υποχρεώσεις ενώ από το τέλος της εβδομάδας θα γίνετε ακόμα πιο δυναμικοί και ενεργητικοί. Εύνοια θα υπάρχει και σε νομικά ζητήματα ή οτιδήποτε αφορά εξωτερικό. Το ίδιο κι αν είστε σπουδαστές ή αθλητές αφού θα δείτε τις επιδόσεις σας να αυξάνονται. Σαββατοκύριακο ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με την δουλειά, θα αφιερώσετε όμως και χρόνο στον σύντροφο σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια επαγγελματική ευκαιρία που θα έχετε μέσα στην εβδομάδα μπορεί να σας αλλάξει την καθημερινότητα αλλά και την ψυχολογία σας. Είναι πιθανόν βέβαια να έχετε και τις ανάλογες οικονομικές απολαβές που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Προσπαθήστε να μετρήσετε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους και τις πιθανές εξελίξεις και μην κοινοποιείτε εύκολα τα σχέδια σας. Τώρα θα ξεκινήσετε και κάποιες σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφο σας ή για μία ενδεχόμενη συνεργασία. Στο επίκεντρο εξακολουθούν να βρίσκονται και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και οφειλές αφού κάνετε μεγάλη προσπάθεια να τις βάλετε σε τάξη. Αυτό θα αρχίσει να σας απασχολεί ακόμα πιο έντονα από το τέλος της εβδομάδας. Σαββατοκύριακο θα το περάσετε ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να είναι ο ερωτικός σας σύντροφος ή και τα παιδιά σας, αλλά θα αφιερώσετε και ένα μέρος του στη δουλειά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύ κοινωνική και ερωτική η εβδομάδα για εσάς! Θα βρεθείτε με αγαπημένους φίλους, θα πάτε σε διάφορες εκδηλώσεις και μέσα απ’ όλα αυτά μπορεί να ξεπροβάλει κι ένας έρωτας! Καινούργιος ή κάποιος παλιός φίλος που όμως τώρα θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του! Αυτό θα σας τονώσει και ίσως σας ενθουσιάσει αλλά κρατήστε… χαμηλές ταχύτητες μέχρι να βεβαιωθείτε πως δεν πρόκειται για κάτι παροδικό. Εξάλλου η δική σας διάθεση θα είναι οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί στην ζωή σας να έχει μια μορφή μόνιμη και σταθερή. Προς τα εκεί θα κινηθείτε και έχετε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε! Τώρα θα αρχίσετε να κάνετε συζητήσεις και για την πορεία της εργασίας και της καθημερινότητας σας, ενώ από το τέλος της εβδομάδας μία συνεργασία ή κάποιο θέμα του συντρόφου σας θα αρχίσει να σας απασχολεί ακόμα περισσότερο. Φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις στις σχέσεις σας γενικότερα και μην γίνεστε βιαστικοί κι απρόσεχτοι. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Σαββατοκύριακο μπορεί αρχικά να σας απασχολήσει ένα οικογενειακό θέμα, θα έχετε όμως και στιγμές που θα χαρείτε και θα διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως υπάρξει μια θετική εξέλιξη στην καριέρα ή στον χώρο του σπιτιού αυτήν την εβδομάδα που ενδεχομένως να έχει και μία οικονομική μορφή. Θα πρέπει όμως να την αντιμετωπίσετε με μετριοπάθεια και να ελέγξετε την τάση που θα έχετε για έναν υπερβολικό ενθουσιασμό! Οι εξελίξεις και οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε θα έρθουν και θα έχουν και μακροπρόθεσμα, σταθερά αποτελέσματα που θα οφείλονται στις δικές σας  προσπάθειες τις οποίες φροντίζεται να τις κρατάτε στη “σκιά”. Εξάλλου εσείς συνηθίζετε να δουλεύετε διακριτικά αλλά αργά και σταθερά να πετυχαίνετε τους στόχους σας! Προς το τέλος της εβδομάδας ο χώρος της δουλειάς θα αρχίσει να σας απασχολεί ακόμα πιο έντονα αφού εδώ και καιρό δουλεύετε με εντατικούς ρυθμούς. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε το ανταγωνιστικό κλίμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους. Θα ξεκινήσουν και κάποιες ευνοϊκές συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας που θα σας βοηθήσουν να λύσετε θέματα που είχαν ήδη ξεκινήσει από πριν. Σαββατοκύριακο θα θέλετε να βγείτε, να κάνετε και μια εκδρομή, κάποια στιγμή όμως θα ασχοληθείτε και με το σπίτι και την οικογένεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς αφού θα έχετε αρκετές ευχάριστες μετακινήσεις αλλά και σημαντικές συζητήσεις με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα που θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε σημαντικούς στόχους και αλλαγές. Εύνοια θα υπάρχει και στις νομικές σας υποθέσεις ή αν περιμένετε χρήματα από το εξωτερικό. Οι εντάσεις στον χώρο του σπιτιού έχουν αρχίσει να καταλαγιάζουν έστω κι αν κάποιες συζητήσεις για θέματα οικογενειακά μπορεί να εξακολουθήσουν και να επαναφέρουν παλιούς προβληματισμούς. Περαστικό θα είναι αυτό και προς το τέλος της εβδομάδας θα νοιώθετε ακόμα πιο ερωτικοί και δημιουργικοί αφού ήδη το τελευταίο διάστημα σε αυτήν την διάθεση βρίσκεστε και μάλιστα έντονα! Δεν αποκλείεται και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού να προκύψει ένας έρωτας που θα σας συνεπάρει! Παρόλα αυτά μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε υπερβολικά! Σαββατοκύριακο ίσως σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα αλλά ίσως κάνετε κι ένα ταξιδάκι με φίλους ή για να συναντήσετε συγγενικά σας πρόσωπα!

ΙΧΘΕΙΣ
Οικονομικές υποχρεώσεις και οφειλές φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να τις ρυθμίσετε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ πιθανόν να δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται αφού θα έχετε βοήθεια και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά ενδεχομένως και από τον σύντροφό σας. Μην χαλαρώνετε όμως αφού πρέπει να εξακολουθήσετε να είστε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα έχετε και μία διάθεση για σπατάλη που πρέπει να την περιορίσετε αν δεν θέλετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού! Τώρα ξεκινούν αρκετές σημαντικές συζητήσεις για εσάς επάνω σε θέματα που ήδη σας είχαν απασχολήσει, όπως και πολλές μετακινήσεις και διαδρομές. Ο χώρος του σπιτιού εδώ και αρκετό καιρό σας έχει προβληματίσει, κάτι που θα το νοιώσετε πιο έντονα από το τέλος της εβδομάδας. Γι’ αυτό φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, ιδιαίτερα τα αντρικά, αφού μπορεί να σας οδηγήσουν σε συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείτε. Γενικότερα ελέγξτε την βιασύνη σας και προστατέψτε την υγεία σας. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα αλλά κι ένα οικονομικό ζήτημα ίσως βρίσκεται στην… ατζέντα!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments