0 0 votes
Article Rating

Η εβδομάδα κάνει ποδαρικό την Δευτέρα 17/4 με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 27η μοίρα. Μία όψη που ευνοεί όλα τα νέα ξεκινήματα για τα οποία έχουμε δουλέψει πολύ και τώρα ίσως ήρθε η στιγμή να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Ότι ξεκινήσει τώρα θα έχει διάρκεια και θα μας ανταμείψει αν το αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα. Γενικότερα μπορεί να δούμε μια θετική εξέλιξη σε θέματα δικαιοσύνης, εξωτερικού, εκπαίδευσης, θρησκείας και θέσπισης νόμων. Ένα πρόσωπο κύρους ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στη συνέχεια ο Ήλιος στις 20/4 αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο όπου εκεί στην μηδενική του μοίρα θα τον συναντήσει ο ανάδρομος Ερμής αφού κι εκείνος από την προηγούμενη μέρα στις 19/4 θα βρίσκεται εκεί και θα ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Κριό.

Η σύνοδος αυτή μας προδιαθέτει πάλι για συζητήσεις οικονομικών θεμάτων που έχουν ξεκινήσει ήδη από πριν, όμως ακόμα προετοιμάζονται για να οριστικοποιηθούν λίγο αργότερα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Η Αφροδίτη που ήδη από τις 15/4 έχει γυρίσει πια στην ορθόδρομη πορεία της στην 26η μοίρα των Ιχθύων, για όλη σχεδόν την εβδομάδα θα επαναλάβει την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο τείνοντας όμως αυτήν την φορά να απομακρυνθεί.

Τα μεγάλα εμπόδια σε οικονομικές υποθέσεις μάλλον αρχίζουν σιγά-σιγά να μειώνονται και οι προσωπικές σχέσεις, ειδικά όσες άντεξαν το σκληρό crash test του Κρόνου αρχίζουν να εξομαλύνονται. Αυτά όλα θα δείξουν τα αποτελέσματά τους προς το τέλος του μήνα που η όψη θα πάψει πλέον να μας ταλαιπωρεί.

Στην επιστροφή της βέβαια η Αφροδίτη στις 18/4 θα επαναλάβει το εξάγωνό της με τον Άρη που θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, στις τελευταίες του πια μοίρες, κάτι που θα δώσει μία ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο να βρεθούν λύσεις αλλά και στην ανάγκη μας για προσφορά και βοήθεια. Η δράση μας θα χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και η διάθεση μας θα γίνει πιο ερωτική και πιο ρομαντική.

Στην συνέχεια ο Άρης στις 21/4 μπαίνει στους Διδύμους οπότε στρέφει την προσοχή μας σε θέματα επικοινωνίας, μεταφορών και σηματοδοτεί την έναρξη μιας διαρκούς προσπάθειας να βάλουμε τάξη στα θέματα της καθημερινότητας μας.

Μία άλλη σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι πως ο Πλούτωνας στις 20/4 ξεκινάει κι αυτός την ανάδρομη πορεία του στην 19η μοίρα του Αιγόκερω. Θέματα λοιπόν που έχουν να κάνουν με οικονομικά και πολιτικά συστήματα αρχίζουν πάλι να επαναπροσδιορίζονται για να πάρουν μία τελείως διαφορετική τροπή και μορφή στο μέλλον.

Παρατηρούμε λοιπόν πως αν και η ρευστότητα των καταστάσεων εξακολουθεί να υπάρχει ωστόσο αυτή είναι μια εβδομάδα που αρχίζει να διαφαίνεται η αρχή μιας πιο εύκολης ροής και πορείας των πραγμάτων ύστερα από μία αρκετά έντονη και φορτισμένη περίοδο. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα και ειδικότερα προς την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου πολλά θέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και εμείς έστω και μέσα στο γενικότερο κλίμα των δυσκολιών θα αρχίσουμε λίγο-λίγο να βρίσκουμε τις ισορροπίες μας και να αποφορτιζόμαστε από την πίεση των τελευταίων ημερών.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ
Μια καινούργια αρχή σας περιμένει στο ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί να αφορά σπουδές, κάποιο νομικό ζήτημα ή οτιδήποτε σχετίζεται με εξωτερικό αν έχετε κάποια σχέση μ’ αυτό. Ότι ξεκινήσετε τώρα θα σας πάει καλά και θα έχει και διάρκεια αν βάλετε τα δυνατά σας. Αν είστε αθλητές οι επιδόσεις σας θα είναι εξαιρετικές! Θέματα σχέσεων και συνεργασιών εξακολουθούν να σας απασχολούν αλλά κάποια εμπόδια που αντιμετωπίζατε σε όλα αυτά τα θέματα ή σε κάποια σχέση σας και ίσως επιβαρύνανε την ψυχολογία σας θα αρχίσετε να τα ξεπερνάτε. Και έναν προβληματισμό μπορεί να έχετε σχετικά με ένα οικονομικό θέμα. Παρόλο που ακόμα δεν θα πάρετε οριστικές απαντήσεις, θα έχετε μια βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που προς το παρόν δεν θέλετε να την κοινοποιήσετε. Το Σαββατοκύριακο μην απομονώνεστε γιατί μια ευχάριστη μικρή απόδραση είναι πολύ πιθανή, μόνο να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κυρίως αν συναντήσετε συγγενικά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία λύση μάλλον θα βρείτε αυτήν την εβδομάδα για κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σας και οφειλές που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Και μια βοήθεια μπορεί να έχετε πάνω σ’ αυτό που δεν θα θέλετε να γίνει γνωστή. Ίσως αυτή να προέρχεται από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο  τον τελευταίο καιρό η σχέση σας πέρασε κάποιες διακυμάνσεις και τώρα αρχίζει να ισορροπεί. Έστω κι αν κάποιες συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν δεν έχουν τελειώσει ακόμα θα επανέλθουν για να οριστικοποιηθούν λίγο αργότερα. Έχετε τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες μόνο αποφύγετε να γίνεστε επιθετικοί και φροντίστε την υγεία σας. Το Σαββατοκύριακο πάλι στα οικονομικά θα είναι το μυαλό σας αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια συνεργασία με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να θέσετε σε εφαρμογή κάποιο καινούργιο σας σχέδιο αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα! Έχετε αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις τον τελευταίο καιρό τώρα όμως θα έχετε μια βοήθεια που δεν θα θέλετε να μαθευτεί και θα σας δώσει ψυχολογική ανάταση. Κάποιες εκκρεμότητες παραμένουν αφού εξακολουθείτε να προετοιμάζεται πράγματα για να τα τελειώσετε λίγο πιο μετά. Από το Σαββατοκύριακο το άγχος σας θα αρχίσει να ελαττώνεται αφού θα νοιώθετε πιο δυναμικοί και δραστήριοι. Αυτήν την μεγάλη ενέργεια χρησιμοποιήστε την εποικοδομητικά και όχι επιθετικά στον χώρο της δουλειάς, μην έρθετε σε αντιπαράθεση με προϊσταμένους και αποφύγετε την υπερβολική κούραση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό κι έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Τώρα φαίνεται λοιπόν πως θα σας δοθεί μία πολύ καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα και μια καταξίωση στην καριέρα σας στο οποίο μπορεί να σας βοηθήσει κάποιο πρόσωπο κύρους. Οι στόχοι σας επαναπροσδιορίζονται για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις μέσα στον επόμενο μήνα. Αν αντιμετωπίσατε μια δυσκολία σε ένα νομικό ζήτημα ή αν η δουλειά σας αφορά το εξωτερικό και υπήρχαν κάποια εμπόδια, αυτά θα αρχίσετε σιγά-σιγά να τα ξεπερνάτε και να προχωράτε στην πραγματοποίηση καινούργιων σχεδίων. Επειδή η ψυχολογία σας μπορεί να βαρύνει κάπως προς το τέλος της εβδομάδας, μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Εξάλλου σας περιμένει ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο που μπορεί να το περάσετε με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και να αποφασίσετε εκείνο το ταξίδι που από καιρό θέλετε να κάνετε! Με προσοχή!

ΛΕΩΝ
Ξεκινάει μια πολύ καλή εβδομάδα για εσάς αφού ένα δημιουργικό σας σχέδιο εξελίσσεται θετικά και μια καινούργια αρχή κυρίως αν σχετίζεται με εξωτερικό ή αν χρειάζεται να κάνετε ένα ταξίδι γι’ αυτό θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και διάρκεια. Αν είστε σπουδαστές ή αν έχετε παιδιά που σπουδάζουν κάποιες εξελίξεις θα είναι σημαντικές. Και οικονομικές απολαβές θα έχετε μέσα από τον χώρο της δουλειάς έστω κι αν κάποιες συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σας δεν πάρουν την οριστική τους μορφή. Ίσως ακόμα εσείς δεν έχετε καταλήξει στο πως ακριβώς θέλετε να προχωρήσετε, κάτι που όμως θα γίνει σύντομα. Μόνο κάντε τις διεκδικήσεις σας με ηρεμία και περιορίστε την κούραση που μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Αν υπήρξε μια οικονομική διαφορά ή εκκρεμότητα με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο τώρα αρχίζει να επιλύεται. Το Σαββατοκύριακο αν και θα σας απασχολήσουν οι οικονομικές σας υποχρεώσεις ίσως βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα αλλά μπορεί μέσα στο μυαλό σας ν’ αρχίσει να εμφανίζεται ένας καινούργιος φιλόδοξος στόχος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια οικονομική ανάσα θα πάρετε αυτήν την εβδομάδα που μπορεί να έχει και την μορφή μιας βοήθειας μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που τελευταία σας έχει απασχολήσει έντονα. Και μια δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο ή κάποιο δίλλημα ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια σας ίσως αρχίσετε να τα ξεπερνάτε. Αν κάποιο νομικό θέμα σας απασχολεί ή αν η δουλειά σας σχετίζεται με εξωτερικό μπορεί ακόμη τα πράγματα να μην έχουν πάρει την οριστική τους μορφή αλλά θα έχετε καλές ευκαιρίες που θα οφείλονται στις δικές σας θετικές ενέργειες και προσπάθειες. Το Σαββατοκύριακο μάλλον θα το περάσετε με τον σύντροφό σας αν όμως ασχοληθείτε με την δουλειά αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αφού ξεκινάει μια περίοδος έντονης κούρασης που μπορεί σας φορτίσει!

ΖΥΓΟΣ
Τώρα μπορείτε να κάνετε μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σας αλλά και για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας που φαίνεται πως θα έχει καλά, μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Παρόλο που ίσως υπήρξαν κάποιες διαφωνίες και καθυστερήσεις στον χώρο της δουλειάς τα πράγματα όχι μόνο αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα αλλά και οι οικονομικές σας απολαβές ίσως αυξηθούν, κάτι που θα σας τονώσει ψυχολογικά. Ακόμη μπορεί να ψάχνετε τρόπους να διευθετήσετε τις οικονομικές σας οφειλές αλλά πολλά πράγματα θα αρχίσουν τώρα να τρέχουν πολύ πιο εύκολα. Και ένα θέμα υγείας που μπορεί να σας είχε απασχολήσει θα αρχίσετε να το ξεπερνάτε. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα εργασίας και καθημερινότητας αλλά θα νοιώθετε πολύ πιο δυνατοί και με αυξημένη ενέργεια και δεν αποκλείεται να θελήσετε να φύγετε για λίγο ..πιο μακριά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια καλή οικονομική ευκαιρία σας έρχεται μέσα από τον χώρο της δουλειάς που φαίνεται πως θα είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών σας. Ότι επαγγελματικό ξεκινήσετε τώρα θα έχει καλές προοπτικές εξέλιξης έστω κι αν μια συνεργασία δεν έχει αποφασιστεί ακόμα οριστικά. Οι σχέσεις σας πάντως με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αρχίζουν και βελτιώνονται αισθητά, ακόμη κι αν υπήρξαν κάποιες οικονομικές διαφορές. Τώρα η ατμόσφαιρα μεταξύ σας γίνεται πιο γλυκιά και πιο ερωτική! Ειδικά το Σαββατοκύριακο αν και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ίσως σας προβληματίσουν λίγο, αφήστε αυτές τις σκέψεις γιατί προβλέπεται ένα διήμερο πολύ ρομαντικό και με την λίμπιντο σας εξαιρετικά… ανεβασμένη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εξαιρετικά δημιουργική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς αφού και κάποια σχέδια για τα οποία έχετε προσπαθήσει θα εξελιχθούν αλλά και μία ερωτική σχέση μπορεί να πάρει μια άλλη πιο επίσημη μορφή. Αν πάντως κάτι ξεκινήσει τώρα θα έχει μια σταθερή και μακροπρόθεσμη εξέλιξη. Αν κάνετε μία επαγγελματική συζήτηση μάλλον δεν θα τελειώσει ακόμη και είναι πιθανόν να αφορά το ξεκίνημα μιας δουλειάς με κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος με πολύ καλές προοπτικές στο μέλλον. Γενικότερα κάποιοι προβληματισμοί στον χώρο του σπιτιού αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Ωστόσο επειδή ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί εντελώς το Σαββατοκύριακο αν μείνετε σπίτι αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας καθώς ξεκινάει μια περίοδος που θα πρέπει  να κρατάτε… χαμηλούς τόνους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια γεγονότα μέσα στον χώρο του σπιτιού σας έχουν φορτίσει αρκετά τελευταία, αυτήν την εβδομάδα όμως ενδέχεται κάποιο γεγονός ή κάποια βοήθεια που θα έχετε από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας να αλλάξει την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία σας. Και μια δύσκολη συζήτηση με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο που είχε προηγηθεί ίσως επαναληφθεί για να επιλυθούν κάποια θέματα. Η διάθεσή σας εξακολουθεί να είναι δημιουργική και ερωτική και κάποιες… επιστροφές από το παρελθόν ίσως ξεκινήσουν τώρα για να κάνουν την επανεμφάνιση τους αργότερα! Προς το τέλος της εβδομάδας ένα εργασιακό θέμα ίσως σας απασχολήσει και μάλλον ξεκινάει μια περίοδος που σας περιμένει πολύ δουλειά. Μόνο μην το παρακάνετε και κουραστείτε! Το Σαββατοκύριακο ίσως κάνετε μια εκδρομούλα στην οποία σίγουρα δεν θα είστε… μόνοι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιο πρόσωπο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον φαίνεται πως σας βοηθάει εδώ και καιρό. Αυτήν την εβδομάδα αν κάτι σημαντικό συζητήσετε μαζί του θα έχετε την αμέριστη υποστήριξή του! Μπορεί βέβαια να κάνετε και μία συζήτηση για έναν καινούργιο σας στόχο που θα έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Οικονομικά θέματα που είχαν συναντήσει εμπόδια και σας είχαν προβληματίσει αρχίζουν να επιλύονται και μάλιστα αυτό μπορεί να συμβεί χάρη στην βοήθεια ενός προσώπου της οικογένειάς σας. Υπάρχουν βέβαια ακόμη κάποιες εκκρεμότητες μέσα στον χώρο του σπιτιού που θα τις ξανασυζητήσετε λίγο πιο μετά. Αυτό μπορεί να σας έχει προκαλέσει κάποιον εκνευρισμό αλλά προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει και η διάθεσή σας γίνεται πιο ανάλαφρη και πιο ερωτική. Ίσως βέβαια μέσα στο Σαββατοκύριακο χρειαστεί να ασχοληθείτε πάλι με ένα οικονομικό θέμα, όμως εσείς θα νοιώθετε σίγουρα πιο ήρεμοι!

ΙΧΘΕΙΣ
Για ότι έχετε προσπαθήσει πολύ στον τομέα της καριέρας σας και ενδεχομένως να σας έχει κουράσει φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα θα ανταμειφθείτε και μάλιστα αυτό μπορεί να σημαίνει και μία οικονομική απολαβή ή ίσως μία αύξηση! Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο αρχίζουν πάλι να τρέχουν κι αν ακόμα κάποιες συζητήσεις δεν τελειώσουν τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα ολοκληρωθεί σύντομα. Από το τέλος της εβδομάδας μάλλον το ενδιαφέρον σας θα αρχίσει να στρέφεται στον χώρο του σπιτιού. Αν υπάρξουν κάποιες εντάσεις κρατήστε χαμηλούς τόνους με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Το Σαββατοκύριακο με τα προσωπικά σας θέματα θα ασχοληθείτε, αν όμως αποφασίσετε να μετακινηθείτε να είστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο. Κι αν κάποιο ταξιδάκι αναβληθεί, δεν πειράζει! Εσείς θα το κάνετε λίγο αργότερα και θα περάσετε και πιο καλά!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments